Farmacol S.A.

Mory

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 63 ocen.

Opinie o Farmacol S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farmacol S.A.

pracownik

jack zgadzam sie w stu procentach !! weronika to najlepsza osoba w tym calym magazynie na morach . usmiechnieta i widac ze jest soba w kazdej rozmowie brawo agencja nie wiem gdzie ja znalezliscie ale to byl strzal w dziesiatke . takich ludzi powinien szukac kuziel i w takich pokladac nadzieje na uratowanie tego burdelu a nie w moherowe berety !! na tasmie ciagle mialem jeden problem z takim beretem az nie wytrzymalem i zglosilem weronice . co by zrobili inni koordynatorzy z farmacolu ? Zaczeli by sie smiac i olali sprawe !! Co zrobila pani weronika z agencji ? zalatwila sprawe natychmiast po mojej skardze i poszla sobie porozmawiac z ta pania i mam spokoj bo beret omija mnie i nie dreczy. jedyna osoba ktora docenia ludzi !! A jak robi sie cos zle to przyjdzie i powie w twarz co robie zle normalnie i wytlumaczy jeszcze raz jak mam watpliwosci . chwali nas podbudowuje i dzieki niej chce sie przychodzic pracowac jak ma zmiane z nami . panie stefanie niech pan sie obudzi !! duzo osob kombinuje zeby zwolnic sie z farmacolu i przejsc do agencji ze wzgledu na pania koordynator .szkoda dziewczyny ze musi sie wyklocac z tymi gnidami . Szkoda jej bo dostaje ciagle opierdol i sie na niej wyzywaja i widac ze dziewczyna przezywa to nawet jak nie pokazuje tego . modle sie tylko zeby nie zrezygnowala ze stanowiska . fajna mloda osoba ktora radzi sobie dobrze nawet jak czasem zdarzy jej sie czegos zapomniec i widac ze ma doswiadczenie wieksze i angazuje sie w to co robi. ale zadzierac tez nie polecam bo jak ktos przegina to nie daje wejsc sobie na glowe. widac zazdrosc niektorych bo nie raz bylem swiadkiem rozmow na jej temat i gula skacze bo czuja zagrozenie moim zdaniem. agencja jeszcze raz brawo !! zawsze na koniec chodzi po swoich ludziach i sie zegna a jak przychodzi to zawsze sie wita nie to co ten babsztyl z lotniskiem na glowie ktory uwaza ze jest nie wiadomo kim . meskie towarzystwo ja uwielbia w szczegolnosci hehe bo kobitka nie tylko zajebista ale i przepiekna hehe. busa nieogarna bo dojezdza autobus z ztm i nieoplaca im sie wynajmowac busa

Lejgo
@pracownik 24.10.2017 07:53
jack zgadzam sie w stu procentach !! weronika to najlepsza osoba w tym calym magazynie na morach . usmiechnieta i widac ze jes...

Zalezy dla kogo umowilem sie z nia na 9.45 i przyjechala na 10 ta na koniec dnia umowy nie podpisala bo mnie oklamala ze ma w domu ogolnie tracilem przerwy na jedzenie przez nia i po 3 dniach gdy sie juz uparlem dopielem swego i wzielem od niej umowe ale znowu klucza od szafki nie miala od jadalni i nie rozdwoje sie zal mi o niej pisac i tyle , co do pracy nie narzekam na warunki ale jezeli chodzi o "wydajnosc" jakiej oczekuja albo system oszukuje to masakra i tyle ja dosyc ogarniety szybki a braklo mi prawie 3 razy tyle lini i tyle ja nie wiem czemu tak jest i tyle tam szukam innej chcialbym inny fach moge miec gorsze warunki ale chce miec stala prace , bo tu mozna bylo dostac okolo 2 tys za "nic " umiejetnosci nie wiem jak kierownicy maja cos ze usiadlem to moze zrozumieja ze ja 7.25 oprocz mycia regalu i psucia systemu chodzilem przez te 7.5 h i czasem przysiadlem a nie gadakem przez telefon

hahah

Czarek przestan cpać. Wychodzi na to ze sam nic nie robisz tylko siedzisz na palarni skoro wiesz kto ile razy tam przesiaduje i z kim hipokryto . kolega wyzej ma racje pilnuj siebie bo przez twoje pomowienia moze miec problemy osoba ktora nie powinna !! wskaz mi innego koordynatora ktory jak widzi ze jest duzo pojemnikow to je robi tak jak pani z mk a nie tylko przerzuca ludzi do odwalania brudnej roboty . no moze oprocz rafała . zejdz z dziewczyny bo to fajna osoba sam jestem na akordzie i wiele razy sie pyta czy wole robic sam na stacji zeby bylo mi wygodnie a malo tego wiele razy pomaga mi robic hurty bo rozumie ze jestem na akordzie . a ze jest mila to chyba lepiej niz jakby miala ciagle sie drzec sa inne sposoby na to zeby napedzac prace nie krzykiem . jak na mloda osobe radzi sobie dobrze a ty masz jakies niespelnione ambicje. zyj i daj zyc innym i skup sie na swojej pracy ale najpierw odstaw cpanie

......
@hahah 11.11.2017 21:09
Czarek przestan cpać. Wychodzi na to ze sam nic nie robisz tylko siedzisz na palarni skoro wiesz kto ile razy tam przesiaduje i...

Pani koordynator z Mk proszę MI nie odpisywać i nie podstawiac się pod kogoś.Nie widzę sensu

MKiller
@hahah 11.11.2017 21:09
Czarek przestan cpać. Wychodzi na to ze sam nic nie robisz tylko siedzisz na palarni skoro wiesz kto ile razy tam przesiaduje i...

Na szczęście już tej wytapetowanej bambaryły nie ma, wiec wszystkie robaki z mk teraz cichutko i (usunięte przez administratora)!!

Frajerzy

Przez takich wszystko wiedzacych i siejacych zamet z (usunięte przez administratora) ludzie nie maja tam powietrza, zajmij sie soba i nie siej fermentu

Czarek z taśmy !!!

Witam.Co do Pani koordynator z Mk. to dziewczyna sama nie wie co się dzieje na tym magazynie tak samo jak się garmie do pracy.Powinna dawać przykład sama praca a nie tylko chodzić na palarnie non stop ze swoją elita i częstowac ich papierosami.To nie koncert życzeń lecz praca na magazynie.Magazynier bądź koordynator ma napedzac waszą pracę a nie chodzić i być milusi dla każdego w dodatku nic nie robiąc.Do kolegów co tak sie madrzycie teraz pracujesz na godziny tak jak wasza Pani koordynator więc możecie sobie pozwolić walic w huka.Przejdz na akord i dupa zmięknie.Nie dziwne że starsi pracownicy farmacolu nie mogą przebolec tego że przychodzą świerzaki i za nic nie robienie biorą takie same bądź większe wynagrodzenie.

frajerzy
@Czarek z taśmy !!! 08.11.2017 04:59
Witam.Co do Pani koordynator z Mk. to dziewczyna sama nie wie co się dzieje na tym magazynie tak samo jak się garmie do pracy.P...

zajmijcie się robotą a nie wypisywaniem bzdur albo ogarnijcie sobie osobiste forum

Brat Czarka.
@frajerzy 09.11.2017 12:27
zajmijcie się robotą a nie wypisywaniem bzdur albo ogarnijcie sobie osobiste forum

Jak je założysz z chęcią porozmawiamy.Jakie to bzdury zwykły robotniku czysta prawda !!!

Sdf

Sprobuje byc obiektywny. Praca nie jest szczytem marzen i moze wydawac sie monotonna. Ale prawda jest taka ze jak komus zalezy i stara sie to zarobi. Odejmowanie za bledy jest troche niesprawiedliwe bo nie da sie robic szybko i nie popelniac bledow. Jak nie umiecie pracowac pod presja czasu to nie macie tu czego szukac. Dojazdy moga zniechecac Przerwa krotka ale da sie przezyc. Co do atmosfery faktycznie jest napieta i sa rozni ludzie. Nie zgodze sie z negatywnymi komentarzami na temat pani urszuli. Nigdy nie mialem z nia problemu. Co do kierownikow zmiany to zalezy od ich humoru. Czasami potrafia dac w kosc a czasami sa mili. Kazdy moze miec gorszy dzien. Co do nowej koordynatarki z mk. Nie mam do niej zarzutow i racja ze jest mila osoba. ale uwazam ze stara sie az za bardzo i musi sie jeszcze duzo nauczyc i przede wszystkim byc mniej nerwowym i mniej sie przejmowac i bedzie dobrze.

jack178

trzeba pracowac zeby zarobic a czasami nazjezdza sie duzo pojemnikow i nie ma gdzie wsadzic rak. Troche kiepsko z dojazdem ale nie jest zle. Dwoch kierownikow zmiany psuje atmo pracy. Trzeba sprawdzac bo panie z kontroli lubia oszukiwac i wpisywac bledy zeby zarobic !! Starsza pani koordynator uwaza sie za boga swiata i lubi byc zlosliwa. Jest jedna osoba ktora idzie za swoimi pracownikami. Nowa pania koordynator W. z agencji. Wyrozumiala i jedyna ktora umie sie postawic i zalezy jej na ludziach, jak wybieracie sie tam do pracy to zycze zebyscie trafili do niej na szkolenie i jej ekipy. Inni to pionki kierownictwa a owa pani ma swoje zdanie i broni pracownikiw i naprawia zepsuta atmosfere. ogolem robota nie najgorsza ale dla ludzi o silnej psychice. Mogliby jakis bus pracowniczy ogarnac do tej dziury

Nie!

Firma, w której nocujące na recepcji koty i pomidory uprawiane przez kierownika na tyłach magazynu są traktowane lepiej niż pracownicy. Z całego serca nie polecam nawet największym wrogom.

Marlena

Nie polecam, jakaś masakra, trzeba być mega zdesperowanym, żeby tam pracować.

Ark

Jak chcesz być traktowany gorzej niż zwierzę w niewoli, do tego za dychę to idź hahaha. Nie polecam

E

Współpracownicy są sympatyczni, ale niestety jest kilka osób które psuje atmosferę. Jeden koordynator chyba po dostaniu tego stanowiska poczuł się ważny i po prostu musi to okazywać na każdym kroku - łazi w tę i z powrotem pohukując na ludzi, żeby przesuwali pojemniki (choć każdy, kto pracuje dłużej niż dwa dni, wie doskonale, że pojemniki trzeba przesuwać, ale też że nie zawsze jest to możliwe, bo przecież są i inne rzeczy do zrobienia) i odsyła ich od stacji do stacji, gdy w ogóle nie ma takiej potrzeby (każdy przecież widzi, ile na innych stacjach jest towaru i ile osób tam pracuje). Kierownictwo też nieprzyjemne. Do tego nieraz sami nie wiedzą czego chcą. Gdy zaczynałem pracę, pewnego razu ustawiałem pojemniki jeden na drugim. Wtedy podszedł do mnie jakiś kierownik i od razu z gębą: "Kto pana tak nauczył?!". A mogłem mu wtedy podać nazwisko dowolnego pracownika, bo dosłownie każdy tak robi. Ba, nieraz sami kierownicy i koordynatorzy każą piętrować pojemniki. Nawet od dziewczyny, która dłużej tam pracowała zebrałem raz opieprz za piętrowanie pojemników, w których były leki, "bo towar się gniecie". Następnego dnia ta sama osoba ochrzaniła mnie... za nieustawianie pojemników z lekami jeden na drugim, gdy nie było już na stacji miejsca. Po prostu w tej firmie panuje jakaś schizofrenia. Jako praca tymczasowa może być, ale gdybym został na dłużej, to bym tam nie wytrzymał.

Ktos

Praca w Farmacol Mory- odradzam !!

ktos

w Warszawie (Mory) fatalna atmosfera pracy, chamstwo i mobbing

Kułaga Kamil

Pracowałęm na magazynie w Farmacoluu ale jedno co mnie do tej pory boli to żę jak za dużo zarobisz i będzie połowa mięsiąca i zobaczy to twój kordynator będziesz zliczał gorsze firmy . Tam jest jedna WIELKA RODZINA zaczynając od Kordynatorów ... musisz dobrze liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby dostać dobrą firmę jesteś pracowity i masz dobre zarobki to kordynator daje Ci do zliczenia na siłe cos co tak narawdę nic Ci nie daje.PANIE KIEROWNIKU KUZIEL TRZEBA SPRAWE WYODREBNIC OD PODSTAWY BO PAN SAM NIE WIE DLACZEGO LUDZIE SIE ZWALNIAJA.kORDYNATORSTWO SPADŁO O DUŻY MINUS.Szkoda że pan nie widzi jak stoja i tak sobie rozmawiają po 1 h albo 2 między regałami ;) jedna wielka rodzina dlatego ludzie odchodzą i się śmieją.Trzeba zmian a nie partaczy Panie Kuziel !!! zmień pan kordynatorów a nie oszukańców !!!!

Kułaga Kamil

Pracowałęm na magazynie w Farmacoluu ale jedno co mnie do tej pory boli to żę jak za dużo zarobisz i będzie połowa mięsiąca i zobaczy to twój kordynator będziesz zliczał gorsze firmy . Tam jest jedna WIELKA RODZINA zaczynając od Kordynatorów ... musisz dobrze liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby dostać dobrą firmę jesteś pracowity i masz dobre zarobki to kordynator daje Ci do zliczenia na siłe cos co tak narawdę nic Ci nie daje.PANIE KIEROWNIKU KUZIEL TRZEBA SPRAWE WYODREBNIC OD PODSTAWY BO PAN SAM NIE WIE DLACZEGO LUDZIE SIE ZWALNIAJA.kORDYNATORSTWO SPADŁO O DUŻY MINUS.Szkoda że pan nie widzi jak stoja i tak sobie rozmawiają po 1 h albo 2 między regałami ;) jedna wielka rodzina dlatego ludzie odchodzą i się śmieją.Trzeba zmian a nie partaczy Panie Kuziel !!! zmień pan kordynatorów a nie oszukańców !!!!

Wartościowka!!!

Witam !!! Najlepszy jest tam gościu w koszuli pracujący na antresoli.Gdy tam się pojawisz podchodzi do Ciebie i Cię straszy ze jak noe pójdziesz to się przekonasz na co go stać. Dziwny jest dzwoni do kierownika i mówi że jak nie zejdziesz z antresoli on nie zostanie godzinę dluzej albo nie będzie pracowal.Szantazowac swojego kierownika nie no wzór zachowanie.W szegolnosci ze Cię tam kordynator wysłał.Gościu jest obląkany podchodzi do Ciebie i Ci mówi ze masz wypierdal... bo to są jego stacje i on tam rządzi. Atmosfera pracy przez takich ludzi spada tam poniżej normy heh.Ostatnio tez słyszałem ze on noe sprawdza serii bo wydaje się wtedy 3 razy więcej na h i można zarobić super pieniądze.Wiec się nie dziwię czemu chce sam tam pracować heh nikt nie widzi co robi.Rozbija liniie non stop chwalił się komuś ze stawia 2 kartony ziół i tak wbija ponoć dużo linii.Tak gościu dyma firmę na kasę i psuje atmosferę pracy heh żal ktoś Ci mówi idź popraciwac na antresole a tam inny Cię wygania.O co chodzi.to nie jeden taki przypadek heh.

Shaaaza

Polecam jesli chodzi o prace na tasmie, glownie ze wzgledu na przesliczna pania koordynator z agencji, ktora tam smiga i szkoli nowych pracownikow. Jesli traficie na magazyn glowny to zazdroszcze :)

Bodzio

To jest porażka... Zapierdalasz jak dziki wół, a i tak im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] le. Jeszcze zostań, przyjdź wcześniej, przyjdź w sobotę, a najlepiej jeszcze w niedzielę. Jeden wielki syf. Atmosfera baaardzo słaba. Radzę nie dać się zwieść zapewnieniom o "rozwoju osobistym", bo szukaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którzy przez 8 godzin będą biegali jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Brak szacunku to chyba motto wszystkich kierowników (może poza Jankowskim). Omijać szerokim łukiem!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

zorro

Witam. U nas w Jaryszkach Pani Marzena P.. juchcila na potęgę .Pani Kierownik z Bożej Łaski głupia jak but lizala tylek niejakiemu DJ którego Firma pożegnała oschle. Jak została przylapana na machlojkach sp. ....a że mało sobie nóg nie połamala. Pytanie ile my pracownicy musieliśmy oddać ze swojej kasy za niby uszkodzenia które ta zlodziejka wykazywala.

ja wam powiem

Jedenasty komentarz na górze tej strony,licząc od góry w dół,zamieszczony dwa lata temu,opisuje niezmienną sytuacje w tej firmie. Kamil 2014-07-01 20:48:17 Praca w farmacolu to totalna porażka. Odradzam wszystkim i młodym i starym! ......... Praca dla ludzi lubiących sponiewieranie. 1600zł na start w firmie o majątku idącym w setki milionów,a i tak niepewne czy zarobisz bo karę dowalą za byle pomyłkę

sraczka

praca zmianowa ale ciebie będzie dotyczyć praca tylko na drugą zmianę albo na noc.Po 3 m-cach etat ale tylko jeśli jesteś wydajny. Jeśli nie zarobisz dla firmy co najmniej 15 zł na godzinę przerzucają cie na akord więc tym samym zarobisz grosze.Atmosfera napięta z powodu wydajności, błędów które robisz bo każdy tam robi błędy.Kierownicy mają sraczkę codziennie i tym gównem obrzucają także ciebie.Codziennie.Generalnie nie polecam. Chyba że lubisz być obgówniany.

zombikz

Zadzwoniła pani z firmy farmacol (pisownia z małej bo to nie firma) wspomniała o stanowisku pracownik magazynowy, zapytałem jakie wynagrodzenie ... pani na to 13 zł/godz brutto (szybko liczę 13 razy 170 godzin = 2200 zł brutto- ok 1600 "na rękę") Powiedziałem ,że chcę być pracownikiem a nie niewolnikiem. Szkoda czasu na taką firmę .

Dorty

Zarobki-do przyjecia Czas pracy-do przyjecia Atmosfera-napieta

anonim

(usunięte przez administratora)

wal

niestety zarobki w tej firmie są baaardzo słabe. Na każdym szczeblu...

anonim

(usunięte przez administratora)

paw

Nie jestem pracownikiem tylko odnoszę się do poprzednich wpisów szczęśliwych pracowników za 1600, tak jak napisałem niektórym to wystarcza, może jako pierwsza praca dla zdobycia doświadczenia, dopóki są chętni do pracy za taką stawkę to pracodawca nie zapłaci więcej, kwalifikacje nie mają znaczenia bo po politechnice jak aplikujesz na magazyniera to tylko dlatego że masz dyplom nie dostaniesz więcej, zobacz artykuł na jobs.pl Ile chcą zarabiać uczniowie i studenci?

paw

kto pracuje za 1600 netto miesięcznie. jak mieszkasz u mamusi i jedzenie wozisz w słoiku to może wystarczy ci na spodnie i dyskotekę raz w miesiącu. ludzie zastanówcie się, odejmij od tego koszty dojazdu, rachunki prąd gaz, jedzenie i zobacz czy ci wystarczy, tylko dla absolwentów bez doświadczenie coś na początek.

Gazela

Masz św.rację!zapier... Jak dzika swinia tam tyle czasu i jak głośno mówiłam co odpier.... na kontroli to zaczęły się błędy nawet byłam rekordzistką,potem King-Kong Urszula dała do wiwatu,suka!dobrze wypowiem się o generale!

anonim

jak z transportem?

anonim

Na okresie próbnym jest 13 brutto za godzinę, a na etacie 1800 plus premia na początek. Można sobie narzekać ale przynajmniej nie jest to zatrudnienie przez agencje a bezpośrednio u pracodawcy.

Borys

Yyyyy.... Rozumiem że te 1600 zł to za 1/2 etatu?

ktośtam

Wszyscy ciągle tylko narzekają. Wiadomo że praca w farmacolu nie jest może jakimś szczytem marzeń ale jak ktoś chce i jest zaangażowany w pracę to można zarobić. Jak ktoś szuka pracy a nie stanowiska gdzie się siedzi i nic nie robi to polecam. Zarobki 1000zl miesięcznie są jak najbardziej możliwe jeżeli ktoś ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wszystko i wszystkich. Pracowałem tam i moja wypłata nigdy nie była niższa niż 1600, zmieniłem pracę tylko dlatego że musiałem się przeprowadzić. Co do tego że atmosfera zależy od działu na który się trafi to zgadzam się w 100 proc. na niektórych jest po prostu słabo, wszystko zależy od tego z kim się pracuje.

Mika

dystrybucja farmceutyczna to na pewno nie łatwa sprawa i rynek jest na pewno trudny. mam nadzieje, zastanawiam sie jak wyglada wspolprraca farmacolu z aptekami, czy robia to przez jakis przedstawicieli czy po prsotu apteki sie do nich zglaszaja. mam nadzieje uzyskac tutaj potrzebne odpowiedzi na pytania.

kiedyś

Wcale nie chce bronić tych ludzików, bo kiedyś tam pracowałem i wiem że Pan R. brak kultury chamstwem nadrabia a Pani U. zaspokaja swoje niespełnione ambicje. Jednak to tylko pionki od których też się wymaga, a każde z nich ma swój własny sposób do osiągniecia celu. Jednak jeżeli pokaże się im że się nie boisz to zupełnie zmieniają swoje podejście. Z drugiej strony postawcie się na miejscu kierownictwa, wyobraźcie sobie że to wasza firma a mimo tego nad wami jest rada nadzorcza. Jak zadbacie o swoje interesy? Patrząc na pracowników przez palce, darować im absencje w pracy? Może posuniesz się dalej i zaproponujesz im założenie związków zawodowych? Tak jak my oceniamy pracodawców tak oni oceniają nas, najtrudniej zamienić się rolami.

YooooGGGIII

Krótka piłka !!! ŚMIESZNE BŁĘDY HEH WPISYWANE Z PALCA CZASAMI WPADAJĄ LEKI Z TAŚMY TO JUŻ WOGÓLE GRATULACJE :) NIE RAZ IDZIESZ I WIDZISZ A TU CIACH LEŻY COŚ CO WYPADŁO NA ZAKRĘCIE PO CZYM ZARAZ WPADA SYMPATYCZNA PANI.JAK JEST MYŚLĄCA I WIE ZE DOBRZE PRACUJESZ TO NIE WPISZE CI BŁĘDU ALE JAK MOŻESZ O TYM WIEDZIEC POŁOWIE TYCH GŁUPICH PANIENEK KTÓRE SAME DOSTAJĄ OSTRO PO PIZ... NIE PRZYJDZIE I NIE POWIE O BŁĘDZIE TYLKO DOSTAJESZ JAK IDZIE NA NIESWIADOMCE !!!!KIEROWNICY MISTRZOSTWO ZERO KULTURY BIEGAJĄ W ZDŁUŻ TAŚMY KUR.. WYŚCIG SZCZURÓW HEH ABY SZYBCIE ABY SZYBCIEJ .... SOORRRY TAM JEST STOŁOKA A KAŻDY Z NICH ZAPIERD... I WCINA TE KANAPKI B NASWET SAM CZASU NIE MA ZJEŚĆ BO NIBY SZYBKO I AKORD HEH TAM NIKT AKORDU NIE WIDZIAŁ TAK APROPO BO CO CO NAPRAWDE ZAPIER.. MAJĄ TAK ŚCIĘTE WYNAGRODZENE DLATEGO NIKT NIE POTRAFI OD PANA SIWEGO OKREŚLIĆ SIĘ IE ZOSTAŁO LINII WYDANUCH DRAMTA JAKIŚ !!! DLATEGO PRZEMIAŁ LUDZI BIEGAJA ODZYWAJA SIĘ JAK DO ŚMIECI PSEUDO KIEROWNICTWO WARUNKI JAKIE TAM PANUJĄ NA TAŚMIE TO DRAMAT NIE PRZYJDZIESZ DO PRACY -50 ZŁ NA ZLECENIU AHAHAH !!!! POINFORMUJESZ NAWET 8 H WCZESNIEJ NIE WIEM SRACZKA BOLI GŁOWA DUPA ... I TAK -50 ZŁ POZNIEJ - 100 I TAK DALEJ I TAK DALEJ SAMI ODPYCHJA LUDZI !!!!DO TEGO DOCHODZI SPRZĄTANIE ZA FREE JAK JESTES NA AKORDZIE I SŁABO POSPRZĄTASZ TO TAKA WIELKA PANI CHYBA URSZULA POJDZIE I NAPISZE ZE SIE NIE NADAJESZ DO TEJ PRACY BO TRZEBA SPRZATAC JAK INWENTARYZACJI !!!!! TAK WYGLĄDA TAM PRACA KAZDY Z KIEROWNIKÓW OSOBY KTÓRE POMYLIŁY TROCHE SWOJE POŁOWANIE I DLATEGO TAK WYGLADA PRZEMIAŁ LUDZI NA TYM MAGAZYNIE !!!! JESTEŚMY W KONTAKCIE DOPISZE JESZCZE SWOJE PARE ZDAŃ ALE JUZ MI SIE NIE CHCE BO JAK MYSLE O TEJ PRACY TO MI NIE DOBRZE EHHHH

sim

Gówno nie firma tyle wam powiem jak w obozie, kaci też są

Ona55

( usunięte przez administratora )wybieram sie tam na rozmowe ale po tym waszym przeczytaniu male rozczarowanie ;/ w ogole to duzo osob tam pracuje ?

odp
@Ona55 29.07.2014 17:52
( usunięte przez administratora )wybieram sie tam na rozmowe ale po tym waszym przeczytaniu male rozczarowanie ;/ w ogole to du...

ok 400-500. A ile zadowolonych i nie zadowolonych to trudno określić :)

Diego

W firmie jak w firmie raz lepiej raz gorzej. Narzekają staży i nowi pracownicy – może to pokolenie „Gimbusów” :) jest bardziej stękające. No ale ostatnio z żoną i dzieciakami byłem za ok. 280 zł na tydzień z wyżywieniem w 5 gwiazdkowym Hotelu Belweder należący do naszej firmy. Było super :) full opcja

axe

Mi się tu nawet podoba. Jest ciężko, ale jak się nie jest "księżniczką" z Warszawy jak pani frustratka powyżej to da się nieźle zarobić :)

Kamil

Praca w farmacolu to totalna porażka. Odradzam wszystkim i młodym i starym! Jak wejdziesz na teren zakładu to już z niego nie wyjdziesz,zupełnie jak w więzieniu. W soboty pracujesz do samego końca czyli do ostatniego pojemnika (ok 10-12 godzin a płacą jak za normalną godzinę). Ludzie zatrudniani na umowę zlecenie są zmuszani do nadgodzin a jak się nie zgadzasz to wielka awantura, nie ważne ,że dzieci w domu płaczą czy masz rano sesję. W każde święto pracujesz za tą samą stawkę .W niedziele na 22 przychodzisz do pracy i nie wiesz czy wyjdziesz o 6 czy o 1 w nocy ,kierownictwo nie interesuje się czy masz czym wrócić do domu ,to Twoja sprawa... Na rozmowie jesteście informowani ,że przez pierwszy miesiąc ,dwa lub trzy pracujecie na godzinę (okres ochronny) a po miesiącu kierownik oznajmuje Wam ,że macie za dobre wyniki i musicie przejść na akord(0,20 za linijkę) ,podpisujecie aneks do umowy i tego samego dnia wrzucają Was na kontrolę gdzie stawka diametralnie się zmienia ... 0,06 gr...porażka Kierownicy chodzą cały czas ,patrzą, inwigilują ,strasznie krzyczą ,szczególnie kierownik R. pchają pojemniki z całą siłą w Waszą stronę nie patrząc ,że mogą uderzyć ,robią przy tym złowieszczy uśmieszek. Na kontroli dopisują błędy(za każdy zabierają 10zł a osobie sprawdzającej dopisują 2zł, czyli kierownictwo na tym zarabia 8zł ,wiadomo ,że to pochwalają ). Zmiany są od 10-18 12-20 14-22 18-2 20-4 22-6 .Można wymieniać tak w nieskończoność ,szkoda czasu na tą firmę . Nie wierzcie siwemu kierownikowi ,że ludzie zarabiają tak wielkie pieniądze bo tam nie dadzą Wam zarobić . Jak zobaczą ,że macie dobre wyniki to postawią Was na mało płatne stanowisko i nie zarobicie prawie nic. Na taśmie(kompletacja) jest w stanie człowiek zarobić te 15zł brutto ,ale co z tego jak na 2-4 h wezmą Was na kontrolę gdzie zarobicie ok 3-4zł brutto. Nie polecam:) Mnie już tam nie ma ,niech żałują...

sasaaaa

nie nie musisz, skalasz wypiedzenie o prace za porozumieniem stron, zanosisz do kierownika a później do kadr

pawel777

a jak to jest z ta umowa zlecenie pracuje 1 miesiac ale to nie dla mnie i chcialbym sie zwolnic i czy musze przepadcowac jeszcze te dwa tygodnie jak jest na umowie czy da sie to jakos ominac???

alka

Byłam na rozmowie na stanowisko telemarketera, porażka!!!!!! już na samym początku Pani mówiła jak bardzo oni dbają o pracowników, że wszystko zgodnie z kodeksem pracy itd itd.... po czym zaczęła że nie ma możliwości wyjść wcześniej nawet jak masz sranie żyganie lub masz umówioną wizytę u lekarza na którą czekasz 2 lata, mało tego, Pani mnie ostrzegła że urlopu wypoczynkowego nie dostanę bo mają już taki napięty grafik że nie da rady mnie upchnąć gdzieś w urlopy. Oczywiście umowa zlecenie, 1260 zł wynagrodzenia, po trzech miesiącach może premia jak przekroczy się pewien pułap sprzedaży, na początek same popołudniówki aby się dobrze wyszkolić bo pewnie na rano pracują same stare wygi. Pracuje się 2 weekendy w miesiącu plus święta, nie dopytałam czy za te święta jakoś extra płacą ale pewnie nie. Z tym urlopem mnie rozbawiła:/ Gdzie tu kodeks pracy? jak ktoś jest sam i zależy mu na pracy to jak najbardziej ale nie jeżeli ma się dziecko które chodzi do przedszkola i mamę widziałoby tylko rano jak zaprowadza do przedszkola.

nie lubie farmacolu

Witam bylem na rozmowie, rozmowa porazka. Koles z rekrutacji jak mi opowiadał o tej pracy nom stop ziewał, smial sie pod nosem, byl obojetny, zawieszał sie. wtedy sobie pomyslałem gdzie ja przyszedlem. wszysko na samym poczatku zachecajaco, 12zł brutto dla osoby uczacej 10zł netto a nie uczacej 9 zł netto. umowa o prace po chyba 3 miesiacach czy tam po 6 miesiacach. Dotej pory ladnie. A teraz kary: za nieusprawiedliwiny jeden dzień 50zł, na nastepny w miesiącu 100zł. Za pomyłki w pracy: za jedną 2zł. zapierd... za 9zł za tak marne pieniądze i jeszcze szukają gdzie by ci zaje..b...ć. na miesiac 160 godz. Dla studentów nawet polecam, ale dla ludzi szukajacej juz na powaznie pracy to strata czasu. Lepiej byc juz cieciem i lezec do góry brzuchem i robic 240 godz i zarobic 2 tys zl niz za 9 zł (usunięte przez i zarobic mniej i byc zmeczonym. takie moje zdanie.

soh

ludziska a co produkuje Farmacol ?

tojapoprostu
@soh 15.01.2014 12:22
ludziska a co produkuje Farmacol ?

nie produkuje,sorry produkuje a własciwie psuje,ludzi psuje

sratata

Na pewno się ktoś znajdzie ;) większość ludzi przynajmniej z wyglądu sympatyczna :p trzeba mieć zaświadczenie o niekaralności więc jakiegoś marginesu nie ma ze złą przeszłością.

mag

Błędy za które zabierana jest kasa to brak wydania, nadwyżka, reklamacje. Jeżeli tak mu zależy na pracy to niech składa tam CV, jeśli mu się nie spodoba to wtedy niech się zwolni i szuka czegoś innego.

ebi

klima tam jest,ale raczej nic nie daje.Latem nie ma czym oddychać,wrecz się dusisz.Wychodzisz spocony i śmierdzący.jeśli chodzi o akord to wygląda to tak że nie dadzą ci zarobić więcej niz 1400zł nie wiem jak bedziesz się starał to i tak zabiorą ci rożnicę za błedy.Jesteś tam okradany co miesiąc z pieniędzy.Ja 1 pensje akordowa miałem 1800zł a ostatnia 1000zl i się zwolniłem.Pół roku mozna popracować,ale ogólnie nie polecam!

zzzz

W sumie doświadczenia mieć nie trzeba :) i dużo tam szkolenia raczej nie ma, bo większość to proste rzeczy.

mag

Na przerwę idziesz kiedy chcesz, nigdzie się nie wpisujesz. Wystarczy że powiesz to współpracownikom (żeby było wiadomo gdzie w ogóle jesteś). Jeżeli chodzi o czas przerwy to jest to zapisane w Kodeksie Pracy.

sratata

Przerwę masz 15 minut na cały dzień :) i to zależy od Ciebie kiedy wykorzystasz i czy na 1 raz czy 3x5, bo wchodząc do pokoju socjalnego "kasujesz" swoją przepustkę i nalicza Ci czas i możesz tam zjeść czy pójść do palarni, oczywiście jeśli przez miesiąc nazbiera się sporo przekroczonego czasu przerw (a widziałem nawet po 9h) to musisz to albo odpracować albo ci odliczą z pensji z tego co przynajmniej wiem.

mag

Kiedy dostaniesz umowę o pracę to już tylko zależy od widzimisię kierownictwa. Niektórzy dostają szybko, a niektórzy muszą trochę poczekać. Jeżeli chodzi o relację między pracownikami to trochę trudno powiedzieć, każdy jest inny. Jak potrafisz się dogadać z innymi to nie powinieneś mieć problemu.

Zostaw opinię o Farmacol S.A. - Mory

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farmacol S.A.