Grupa Farmacol

Poznań - Farmacol S.A.

3. Opinie o pracodawcach Żerniki
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Żerniki Składowa

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

wole byc anonimowy

07.03.2013 17:25

Dajcie sobie spokój po o co chodzi. Nie może być u nas normalnie
    Omega

02.03.2013 14:28

Adresy IP osób, które wymieniają innych z nazwiska, a także stosują obelgi i groźby już są analizowane.

02.03.2013 12:22

Panie Kierowniku[usunięte przez moderatora] ufamy ze w końcu szalik błękitny założysz !!! Panie Przemku podobał się prezent od pracowników z dołu ?? Mamy nadzieje ze tak i będzie miał Pan pamiątkę od nas bo nie zapomnimy miłych wspomnień. Był Pan dobrym kierownikiem i mimo ze nie raz się wkurzaliśmy to late te uważamy za udane i naprawdę super. [usunięte przez moderatora]zostanie na zawsze szują i fałszywym człowiekiem za to co zrobił ale pracujemy na dal więc musimy ułożyć wszystko tak aby pracowało nam się spokojnie i normalnie z nowym Kierownikiem. Jestem z minionej nocki i ten człowiek śmiał tu przyjechać.Nie widziałem go ale słyszałem ,pewnie w dziurze siedział aby go nie dorwali. Zobaczymy co potrafi nowy Kierowniczek i czy Poznań doceni. Wszystkiego dobrego w nowej pracy Panie Przemku.Czy to Neuca ??? Pamiętaj o nas ,pracownikach magazynu jak nie wyjdzie nic dobrego w marcu z nowym Kierownikiem.
    SATACJA

02.03.2013 11:02

Panie Kierowniku z Gdańska ,skoro już jesteś u nas to zrób coś z tymi wariatami co pierdoły roznoszą.Czy zrobisz coś z tym czy również będziesz udawał ,że jest dobrze i przymykał na wszystko oko. Chcemy wreszcie normalnie pracować a nie ciągle coś jest nie tak i zawsze ploty krążą.Mamy fajnego Pana Dyrektora i traktuje ludzi równo bez względu na jakim stanowisku pracują i nasz zespół w magazynie też nie jest zły.Psują to tylko niektóre osoby i jak nie wylecą to nigdy w magazynie nie będzie dobrze.Może się uda ze będą w wybranych 25 osobach co wylecą.Panie Kierowniku zobaczymy jak podziałasz w tym miesiącu ,jak ułożysz nam wszystko wreszcie normalnie to będziesz swój człowiek .Taką mamy umowę ,wszyscy w magazynie .W marcu się przyłożymy i z naszej strony będzie super ,przynajmniej dotyczy to normalnych pracowników magazynu ale od Ciebie również oczekujemy zrobienia porządku i ułożenia tego magazynu.Jednak jak dasz [usunięte przez moderatora] i nie zauważysz co się naprawdę dzieje i w której komórce magazynu należy naprawdę zrobić porządek to będziemy przeciwko Tobie.Pracuje na stacjach i umowa dotyczy właśnie ludzi tam pracujących i kontroli. WITAMY W POZNANIU PANIE KIEROWNIKU.POKAŻ CO POTRAFISZ SKORO ZAJĄŁEŚ MIEJSCE PANA[usunięte przez moderatora]

24.02.2013 11:13

Przemo gratulacje.Informacje doszły do nas.Konkurencja Cię złapała.Super.Podobno jesteś z-cą ale kasa większa niż w Farmacolu.Pamiętaj o nas. 12 osób jest chętnych od razu.
    szufla

22.02.2013 18:19

Na pewno jest szansa pracy NA magazynie.Ostatnio śnieg zalega na dachu więc pewnie potrzebują do odgarniania. A jeżeli chodzi o pracę w magazynie to nie polecam.Firma beznadziejna i kierownik słaby.
    Monmon

22.02.2013 12:45

Mam pytanie,czy jest może jakaś szansa na pracę dla kobiety w Farmacol-u na magazynie koło Poznania ???
    mama

18.02.2013 12:51

No tak tylko[usunięte przez moderatora]lubia donosicieli to od nich powinna wyjsc inicjatywa zerwania z tym,a tak od niby gory wszystko zarobaczone.dobrze ze sa tutaj niskie zarobki bo strata jest mala 1500 zl...
    mimi

18.02.2013 09:30

Kurna ludzie przestańcie na siebie najeżdżać czy Wy widzicie jak się już zachowujecie, a co będzie później jak juz naprawdę jakiś problem wyniknie... Wiecie co i tak każdy ma i będzie mieć za uszami każdy do P[usunięte przez moderatora] też latał bo sie komuś coś nie spodobało, czy to na tym polega? Pamiętacie jeszcze impreze integracyjną wtedy nikt nie patrzył na siebie jak na szczura... W pracy potem tez była miła atmosfera, a poźniej jakies ploty które wszystko popsuły i potrzebne to było... Jak chcecie to donoście ale pamiętacie, że takie zachowanie długo nie będzie Wam dłużne...
    omega

18.02.2013 08:49

A miały być zwolnione osoby, które kapowały i roznosiły ploty po magazynie. Cóż teraz macie nowego kierownika więc zapewne teraz zyskacie na znaczeniu w firmie. Ciekawe, że jak ktoś się zajmuje swoją robotą i ma gdzieś te wasze ploty i rewelacje a także notoryczne donoszenie na innych to nagle jest najgorszy. Moja rada jest taka - niech każdy wspomni swoje grzechy bo czas rozliczenia nadchodzi.
    jojo

18.02.2013 07:44

a jednak z Farmacolu.czepiacie sie już nawet koziej [usunięte przez moderatora] aby odsunąć od siebie jakie kolwiek podejrzenia. Mieszacie w tą gre dziewczyny które do tej tzw.mafi farmacolowskiej nie należały. a to że sie przyjażnia to dla was wredni ludzie jest dziwnym zjawiskiem w tej firmie. Wy tylko potraficie jeżdzić po ludziach nawet ich nie znając.
    ecie

17.02.2013 15:24

Ja mam ten problem też z głowy :)Reszcie współczuję :(Trzymajcie się ludziska .Góra do [usunięte przez moderatora]tylko ludzie fajni i to też nie wszyscy:)
    dziewczyny z kontroli i całego magazynu

17.02.2013 13:34

Pana P[usunięte przez moderatora] wywalili to dlaczego B[usunięte przez moderatora]następny nie poleciał.Przecież on jest tak samo odpowiedzialny z magazyn jak Pan P[usunięte przez moderatora] .U nas bałagan ?? Braki towarów ?? A gdzie byłeś Panie R[usunięte przez moderatora] jak inwentaryzacje przygotowywaliśmy ?? Wsadziłeś naszego nowego kierowniczka na stanowisko ,obiecałeś cuda i nie pomogłeś mu wcale.Co to za kierownik co tylko wymaga ,mądruje się ale nie pomoże ,nie wytłumaczy jak powinno być.Nagle regały faceci musieli stawiać,archiwum dźwigać i inne bzdury a dlaczego nie powiedziałeś wszystkiego co niby będzie świadczyć ze jest lepiej wcześniej ,zaraz jak Pan P[usunięte przez moderatora] objął stanowisko?? Miałeś to gdzieś ale jak popłoch w Poznaniu się zrobił to[usunięte przez moderatora] trzeba bronić i wymysły co należ naprawić, a może zamiast naprawiać warto było pomóc.Farmacol w Jaryszkach już trochę stoi a nagle teraz bałagan ??!! Psy najlepsze wysyłacie jak ktoś wcześniej napisał.Jedynie co to prawda taka ze psy to są bo tak się zachowują.Gdzie żarcie wyczują to sprzedadzą każdego ale ty dobrze o tym B[usunięte przez moderatora]wiesz bo sam jak pies się zachowujesz .Dwa powiedzenia dla Ciebie i twoich kundli pasują jak ulał "Łże jak pies" i "Zejść na psy". Zawsze wiedzieliśmy w magazynie z kim mamy do czynienia.Pozdrowienia dla Pana od całego magazynu Poznań.
    grupa z kontroli

17.02.2013 09:22

Panie P[usunięte przez moderatora] trzymaj się.Pewnie dla Ciebie lepiej ze z tej chorej firmy odszedłeś.Jest coraz gorzej a nasz Dyro którego wszyscy szanowali i wierzyli jak w Boga stracił w naszych oczach.Jak mógł pozwolić na przyjecie J[usunięte przez moderatora] do nas.Kogoś nie z Poznania !!!!!!!!!!!!!!!! Może nie miał wpływu na Pana zwolnienie,ale tego się nie dowiemy ale jest Dyrektorem i pasuje mu J[usunięte przez moderatora] wiec jest u nas przegrany.Zobaczymy czy będzie go traktował z przywilejami bo jest od B[usunięte przez moderatora]czy normalnie jak każdego pracownika. Oj Dyrektorze naprawdę wierzyliśmy w Ciebie. Byłeś dla nas wzorem po tych wszystkich przejściach z S[usunięte przez moderatora] a teraz taki numer wyprawiasz. Ufamy ze będziesz nadal prawdziwym Dyrektorem a nie schowasz się teraz na górze.Zawsze mogliśmy podejść do Ciebie jak byłeś na wizytacji w magazynie ale pewnie teraz już cie nie obchodzimy.Wstawiliście zgrywusa i zapomniałeś o nas.Na pewno wiesz ze nie realne juz będą imprezy jak kiedyś bo nikt z nas nie przyjdzie jak J[usunięte przez moderatora] będzie a zapowiadało się ze będziemy zgraną firmą.Miło będzie wspominać mecze oglądane jak grali kierownicy i zwykli pracownicy ale to już historia.
    POZNAN

16.02.2013 18:14

Ze W[usunięte przez moderatora] ma braki to cała firma wie.Nowy kierowniczek tez się dowie.Nie marz jednak ze wszyscy będą równo traktowani .zadzwoń sobie do Gdańska i się dowiesz albo pogadaj z tymi co pracowali jak był on w Morach.Pan P [usunięte przez moderatora] był w porządku a ze z 15 chciał powywalać to mu się wcale nie dziwie.Wszyscy widzą jakie machloje tam się odprawia a M[usunięte przez moderatora] teraz na P[usunięte przez moderatora] będzie wszystko zrzucało bo go już nie ma.B[usunięte przez moderatora] był i mag 15 wychwalał.To idiota ze nie zauważył co jest tam grane.P[usunięte przez moderatora] chciał zawsze dobrze a nieroby by chciał aby ich na rękach nosić.Braki na półkach są dzięki Wam więc o co Wam chodzi.Przecież towar nie wyparuje sam durnoty.Z[usunięte przez moderatora] należy do poznaniaków i to się liczy .B[usunięte przez moderatora]bez Farmacolu jest niczym i roboty nigdzie nie dostanie i spadnie na stanowisko robola dlatego (usunięte przez administratora) swoją broni za wszelką cenę.A ze J[usunięte przez moderatora] tu sprowadził to jeszcze będzie żałował. Mozemy mieć kierownika gno ja ,wredzneko [usunięte przez moderatora]...ale ma mieć krew błękitną z poznania.[usunięte przez moderatora]Prawdziwi poznaniacy nie dadzą się pomiatać [usunięte przez moderatora]Większośc w magazynie ma takie samo zdanie jak ja [usunięte przez moderatora]
    tytus

16.02.2013 00:13

Jak P[usunięte przez moderatora] był kierownikiem to było o.k. Każdy mówił , że jest w porządku . Atmosfera super, że mozna się dogadać,A teraz,że nie nadawał się.Mało tego obrażacie P[usunięte przez moderatora] i N[usunięte przez moderatora]. Tak naprawdę nie znacie ich, a wieszacie na nich najgorsze psy. Ja osobiście ich szanuję. Dziękuję P[usunięte przez moderatora] za wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!!!! .Życzę Mu wszystkiego dobrego.
    KONTROLA

15.02.2013 19:47

Ha ha załatwimy go.Niech pozna nasze miasto i poznaniaków i to nie koniecznie z tej dobrej strony.Zaczaił się jak hiena na to stanowisko i padliną zostanie.Nie on jeden tu podskakiwał i (usunięte przez administratora)mu nie pomoże.Razem z nim się utopi.Fajne fotki (usunięte przez administratora) z pobytu dawnego w Poznaniu krążyły.Na jaw nie wyszły ale teraz skrupułów nie ma.Zarząd na pewno z ciekawością poogląda.Trzeba było myśleć co się robi. (usunięte przez administratora)
    magazynierzy

15.02.2013 18:04

Panie Przemku dziękujemy za współpracę. Byłeś najlepszym kierownikiem jaki się trafił w Poznaniu.Nie przejmuj się Przemku którzy bzdury wypisuję bo jak wyszedłeś to już za Przemku latali.Czekał aż wyjdziesz,szuja jedna.Nie zapomnimy cie.
    ja

14.02.2013 20:56

Ciekawe, że tak nagle zaczął wam przeszkadzać i się nie podoba to co robi, a jak go awansowali to wszyscy byli zachwyceni. Dla przykładu to powinni wywalić tego (usunięte przez administratora) który nic nie robi...
    magazynier Gdansk

14.02.2013 18:37

(usunięte przez administratora)U nas rządził beznadziejnie więc i Wam współczujemy bo głąb to totalny i udaje ze na czymś się zna.Ale super ze od nas się wyniósł.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

Składowa 62-023 Żerniki

Grupa Farmacol
    MIK

13.02.2013 07:04

Zawsze Coś komuś nie pasuje.Jak nie na takiej suki jak poprzednia kierowniczka to się rozbestwiacie robole.Pan Przemek dobrze nas traktuje.Jak ktoś się przykłada do pracy to jest dobrze a reszta by chciała gwiazdkę z nieba .Pan Dyrektor juz Wam nie pasuje bo smiał coś powiedzieć kiedyś i zwrócic uwagę.(usunięte przez administratora)
    akurat

11.02.2013 20:02

Z kierowników to już wyszło to co na początku skrzętnie ukrywali.....zrobili się chamowaci i bezczelni ,Swoje niepowodzenia , brak kontroli , odbijają sobie na niektórych pracownikach.Dobrze mają Ci którzy są im całkowicie podporządkowani(usunięte przez administratora).Tak czy siak wszyscy skończymy tak samo.Ci co poszli lub pójdą czy też ich wywalą tak nie będą mieli czego żałować.Alleluja.
    kontrola

11.02.2013 18:18

Pan Przemek jest ok. i nigdy takiego kierownika nie będziecie mieć. Szkoda ze nie widzicie tego.Nie chce Wam sie robic tylko narzekać potraficie.
    Szczecin

04.02.2013 11:16

magazyn - 2013-02-03 14:42:51 kierowników mamy fajnych i znają się na swojej pracy jak im nikt świń nie podkłada.A co do Szczecina to panienki fajne ale gościu zarozumialec straszny.Beznadziejny.Tak to racja, on jest bardzo zarozumiały. W końcu chciał się u Was wykazać,(usunięte przez administratora)

03.02.2013 14:42

kierowników mamy fajnych i znają się na swojej pracy jak im nikt świń nie podkłada.(usunięte przez administratora)
    delfinek

02.02.2013 02:34

takie walki jak kierownictwo kreci i krecilo ujrza swiatlo dzienne .nawet nie zdajecie sobie sprawy gdzie sie podzialy leki ktorych brakowalo na magazynie
    Farmacol Szczecin - magazynier

31.01.2013 16:06

Co wam ostatnio inwentaryzacja nie poszła, że od nas musiał ktoś przyjechać i wam pomagać?! Jak się spisały te osoby co do was przyjechały na inwentaryzacje ze Szczecina?
    kontrol

21.01.2013 15:27

ten referacik to chyba ktoś z góry pisze aby problemy robić bo na dole wszyscy wiedzą w jakich godzinach się pracuje i jak [usunięte przez moderatora] trzeba teraz .Może paniusia z zaopatrzenia prub uje swoje mądrości znowu pokazać tylko teraz jej nie wyszło.
    kontrol !!

18.01.2013 18:47

Wieczne narzekania i to cały Farmacol. Szkoda gadać ludziska. Raz linii za mało ,po chwili za dużo .Sami nie wiecie czego chcecie.Jakoś wszyscy siedzicie w tym Poznaniu i tej firmie . Tak tu źle to zmiencie prace tylko pewnie z waszym podejściem i narzekaniem nigdzie was nie przyjmą więc weście się wreszcie do roboty bo pozory stwarzacie ze zapiprzecie.Pracuje w magazynie i widze podejscie ludzi,wieczne plotki i na to macie czas.W toalecie godzinne zebrania i obgadywania innych którzy na takie bzdury nie mają czasu.A to forsę nam zabrali a to może Łódz stracimy a może ten oddział wogóle przestanie istnieć a może jeszcze kierowników zmienią i może Dyrektor nowy by się przydał bo ten juz nie pasuje bo śmie Wam wszystkim uwagę zwrócić ,no i w końcu kto się czym na piętrze zajmuje.Oj tematów jest wiele na zebrania w WC.Tylko gdzie tu czas na pracę zajdziecie.Po tak wielkim wysiłku trzeba zapalić i koniecznie śniadanko zjeśc gdzie nowa tematy idą.Bo przecież ta [usunięte przez moderatora] taka zła i Pan [usunięte przez moderatora] jeszcze gorszy i pękają z zazdrości wszyscy ze jakieś tam stanowiska mają no i przecież Pan [usunięte przez moderatora] się strasznie zmienił bo nie kłania się wszystkim do pasa,oj jak jego wina i jaki zły człowiek.Zmianowi też straszni bo nas pilnują .Co za firma ,że tak się moze strasznie dziać i z kierownicy wymgają i pilnują i to jeszcze trzeba pracować a godzinki na plotki lecą.No zbliża się czternasta i zmachani wychodzimy czekając przed bramką aż wybije Boska godzina .Czekamy w kolejce bo przecież jeszcze 5 min byśmy zostali i jak tu nadgodziny Wszystkim wylicza !!! Zdziwienie wielkie bo tu 13.55 i trzeba tyle przed tą bramką czekać i znowu złość bo na pewno ktoś złośliwie ten zegar do tyłu przestawił ale zbliża się godzina i hura wszyscy lecimy do busa bo jeszcze by nam uciekł.Oj straszny ten dzień był.Muszę obgadać sytuację jutro z kolegami i koleżankami bo tak pracować się nie da !!! Miłego wieczoru życzy pracownik kontroli.
    Joker

17.01.2013 20:37

Nie jestem do końca przekonany czy ludzie [usunięte przez moderatora] tak na pełnym bucie jak to było ujęte wcześniej. Kto mądry to spojrzy sobie na przekroczony czas na przerwach, paleniu itp. i już widać jak to w Farmacolu [usunięte przez moderatora] Prawda jest taka że ludzie zarabiają całkiem dobrze, ale oczywiście ten co chce zarobić reszta narzeka. Generalnie większość ludzi ma w [usunięte przez moderatora] tą pracę co widać po zniszczeniach prawie 40 zł na 100 pracowników. Do tego kradzieże i wieczny bajzel na magazynie [usunięte przez moderatora]
    ja

17.01.2013 19:51

A na dole powinni w końcu zrobić coś z jednym panem, brak promili we krwi sprawia, że bez powodu wyżywa się na innych a sam do pracy się nie weźmie.
    koleżanka z piętra - też umysłowa

16.01.2013 07:50

umysłowa - 2013-01-13 17:15:14 Witam wszystkich.Może troszkę opiszę co się dzieje do góry.Ja właśnie pracuje na piętrze.U nas są za to zasady gdzie kolega powinien pracować 8 godzin a wychodzi po 5 bo interesu musi pilnować .I jak ty ma być dobrze w tej firmie jak Dyrektor na to pozwala.Handlowy kawkę co pięć minut robi i praca polega na wiecznych uśmiechach , żartach i coś słodkiego by się zjadło.Pani asystentka gra z nimi w nic nie robienie i pozory stwarza ,przedstawiciele zamiast jeździć po aptekach w cieple się wygrzewają a telemarketerzy to już nie wspomnę.Rozumy pojedli wszystkie a przecież co za problem zadzwonić do apteki i zamówienie przyjąć .To ma być ta męcząca praca i oni niby najważniejsi.Ta firma na psy schodzi i nie docenia ludzi którzy naprawdę pracują i trzymają tą firmę .no ześ teraz poleciała. Może co do Handlowego to się zgodzę. Przedstawiciele też mogli by trochę zakasać rękawy. Z kawą też przesadzasz - mimo jego 2 metrów po takiej ilości kawy raczej by chłop zszedł z tego świata ;-). Reszta wyssana z palca. Według Ciebie nikt na górze nie pracuje - z tego wynika, że Ty również skoro wszystko tak ładnie opisujesz - musisz większość czasu poświęcać na ocenę pracy innych (a to nie chyba Twoje stanowisko)! Tutaj jesteś taka ostra a swojej pracy nigdy na czas nie masz zrobionej. [usunięte przez moderatora] Szkoda, że nie widzisz ile spraw przez ostatnie pół roku zostało w tej firmie wyprostowanych. Albo nie chcesz widzieć, bo niestety kilka dotyczyło Ciebie. Poczytaj też trochę informacji o branży to może zrozumiesz, że jest mały kryzys! Może czas poszukać innej pracy ???
    pepe

13.01.2013 17:23

Drogi przedmówco masz małe pojęcie o tak dużych firmach takich jak Farmacol i nie tylko .Tyczy się to także takich marketów jak Biedronka , Real i tym podobne.Czy ktoś słyszał żeby tam pracownikom zabierano kase za to że się coś zbiło lub że ktoś coś zajumał.A tak poza tym to podpisałeś czy podpisałaś odpowiedzialność finansową -nieeeeeeeeeee!!!Znam osoby które pracowały w farmacji i nigdy nie zabierano im kasy , choć też były kradzieże i uszkodzenia .Tak jest wszędzie , straty są wliczone w koszty.Śmieszne pare zbitych i zarąbanych lekarstw w porównaniu z obrotami ponad 1milion zł ! doprawdy śmieszne.A jeśli chodzi o kradzieże to nie mam pojęcia kto kradnie ale raczej nie kontrola (kamery).Innych nie oskarżam bo nie mam do tego prawa.
    umysłowa

13.01.2013 17:15

wztki

13.01.2013 16:45

Ja pracuje na wztkach i dobrze wiecie ze jedni [usunięte przez moderatora] 12 godzin a jedni po osmiu wychodzą i maja wszystko gdzies a juz po siedmiu szukają miejsca aby nic nie robic.Niezle głupi jestes skoro myslisz ze faramacol jako firma zbite syropki wezmie na siebie.Ktoś za to musi zapłacic i chyba krotko tu pracujesz ,nie znasz tej firmy.Ja tu jestem trzy lata i znam tą firme .Twoim mysleniem patrząc to [usunięte przez moderatora] można bo nie Twoje. Ktoś zapłaci byle nie Ty - idi ota.Niech odpowiada ten kto [usunięte przez moderatora] i to nie tylko o syropki chodzi i Ty skoro jestes z magazynu dobrze wiesz.A puste opakowania to tez przypadek i mamy płacic.Za (usunięte przez administratora) i chcesz płacić i tak pewnie wiesz tak jak ja kto kradnie.Przejsć przez naszą ochrone to nie problem. Ludzie kradną leki ze srodka i maja wszystko w [usunięte przez moderatora] i a Ty moze załż skarbonkę aby Ci starczyło bulić za nich bo Farmacol za to nie zapłaci i jak byś był kierownikiem to zapłacił bys z własnej kieszeni???!!! [usunięte przez moderatora] .Tez się nie zgadzam z tym ze kasę nam biorą ale z drugiej strony co ma zrobic PK jak ma takich ludzi jak ty i myslą ze FCL zapłaci.Skonczy się tym ze PK będzie musiał bulic za innych bo wszyscy będą miec twoje myslenie i totalnie gdzies.Ludzie inaczej pracują jak jest [usunięte przez moderatora] i nie powiesz mi ze tak nie jest ,to nie tylko moje zdanie.Wiara chodzi jak mróweczki aby nie podpasc a tak mają wszystko gdzies i zmianowi tez.
    też kontrola

13.01.2013 15:55

[usunięte przez moderatora] Ludzie [usunięte przez moderatora] .na kontroli na pełnym bucie.Wiesz dlaczego kontrola wyrabiała się jak był ten Supermen z Katowic bo była osoba która mam pomagała ściągać pojemniki.To tylko mały szczegół że robił to za friko , po czym go [usunięte przez moderatora] bo podpadł jednemu z tych co [usunięte przez moderatora] robią i jeszcze patrzą na ręce.Koleś jak Ci mało 12h to do Chin zasuwaj.Zapomnieli kierownicy że na Farmacolu życie się nie kończy.Jedni mają rodziny , inni szkołę swoje życie osobiste!Co do zbitych leków to każda Firma zwłaszcza tak duża zarabia tyle że te parę syropków zbitych jak sądzę jakieś 10 na miesiąc to śmiech na sali. Natomiast zabieranie nam za to kasy to szczyt [usunięte przez moderatora] chamstwa .Mam nadzieję że ktoś im kiedyś zajrzy [usunięte przez moderatora] i zatańczy że ,zaczną uczciwie traktować ludzi!!
    kontrola

13.01.2013 13:11

Oczywiście magazynierzy wiedzą co najlepsze dla firmy !!! Proponuje przenieś ich na fotel Dyrektora aby zarządzali to problem zniknie bo nie będzie linii więc ze wszystkim zdązymy na czas.Ja tez pracuje w magazynie i liczone mam na linie ale jak słysze niektóre zwroty ludzi i wymądzrzanie się to oszalec się da.Weście się do roboty a nie pierdołami się zajmujecie.Niby dlaczego ja [usunięte przez moderatora] był o wiele więcej linii niektórzy robili a jak go nie ma jest spadek.Czyzby to był przypadek ?? Ha Ha bata trzeba trzymac na niektórymi bo gwiazdke z nieba by chcieli,osądzają kierownika który przeciaz sam nie spakuje wszystkiego i nie uszykuje a sami ludzie do [usunięte przez moderatora] jestescie.Przychodzicie do roboty a nie do knajpy na kawe.Ludzi na stołkach mamy ok i się módlcie aby tak zostało.I góra jest wporządku i na dole kierownicy są ok tylko wam się w głowie poprzewracało.Zapomnieliście jak [usunięte przez moderatora] była i ry ja na nas darła i traktowała ja śmieci ateraz wielka obraza bo kierownik coś wymaga i zwróci uwagę.Dlaczego nadgodzin tak mało ludzi robi jak tyle pracy bo wielka krzywda się dzieje.Ludziska odbiło wam wszystkim i z paroma osobami w magazynie moge się dogadać bo chcą pracować a reszta niech się dołączy do tego lenia zmianowego ,moze podzieli się %%%%.

13.01.2013 12:51

Kieras magazynu nie jest zły tylko ma beznadziejnych pomocników a sam przeciez nic nie zdziała.Chce dobrze a wychodzi zle bo kazdy w tym magazynie wie lepiej i się uważa za kierownika.Jakby słuchali PK to by się wszystko ustawiło.On mówi jedno a zmianowi lepiej wiedzą i robią co innego czyli nic !!!!Dlaczego nie pilnują ludzi co zbijają towary i je uszkadzają My nie będziemy donosic bo to głu pie ,wszyscy widzą kto co [usunięte przez moderatora] a oni nie ?? Pic na wode ,nie chcą widziec bo tego co lubią to nie obciąza a tego co nie to po kasie dadzą albo idzie na ogół a to niesprawiedliwe. Ostatnio zmianowy [usunięte przez moderatora] widział ze biovital poleciał i kto go zbil i co ,poszło na ogół bo lubi tą panią.Dlaczego PK nic z tym nie robisz.Jak mozemy nie miec do ciebie żali jak obstawiasz się takimi debil ami. Chcielismy cię na kierownika to bądz taki jak kiedyś i wywal (usunięte przez administratora) to będzie porzadek.Nie chcemy zeby tak było jak teraz ,jest zle bardzo zle się prawcuje.Jestem na kontroli i kazdy na siebie patrzy z pod byka.Zmianowi porządku niech pilnują a nie w donosicielstwo będziemy się zabawiać.Oni jednak nie są w stanie za duzo chodzic bo zamiast krwi to % im przepływają więc trudno się dziwic ze po magazynie nie mogą chodzic.
    Konrad

12.01.2013 13:49

Pani Dyrektorze co się dzieje !!!! My chcemy pracować normalnie !! Po co te wizyty [usunięte przez moderatora] tak często !!! Dostaliśmy za uszkodzenia a to nie tak wszystko wygląda jak się wydaje .Każdy niech płaci jak coś [usunięte przez moderatora] anie wszyscy.Zawalili na liniami i fajnie bo kasa idzie ale do opanowania z tym bo albo głodujemy bo brak pracy albo się nie wyrabiamy.Wiemy ze Pan sobie z tym poradzi i ustawi wszystko .Miło ,że Pan z nami na dole rozmawia ale Pan dobrze wie ze zmiany osób się przydadzą ,może domysli się Pan na jakich stanowiskach .Nie damy się ponizać i traktować jak bydło.Jestem na wztkach i zmianowi mają totalnie gdzieś jak ich się o coś poprosi lub chce porozmawiać.Czy musimy jako zwykli magazynierzy zrobić bałagan aby chciano nas słuchać. [usunięte przez moderatora] obrośli w pióra i latają wyzej niż [usunięte przez moderatora] razem ze zmianowymi którzy juz nic nie robią tylko tył ki płaszczą na tych swoich krzesłach wymądrzając się. Może teraz przeliczycie stany niektórych leków :)))))
    ktoś

08.12.2012 15:25

NIKT - 2012-12-07 20:19:25 MOŻE PAN DYREKTOR POCHWALI SIĘ TYM CO BYŁO NA INWENTARYZACJI?spisaliśmy wszystko tak jak należy! Na tym polega inwentaryzacja! :-))))) Pozdrawiamy już nie pracujących a wciąż mieszających. Zdrowych i Spokojnych Świąt życzymy. A od Dyra się odwal - najlepszy dyro jaki był w tej firmie w tym oddziale!

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol