Grupa Farmacol

Poznań - Farmacol S.A.

3. Opinie o pracodawcach Żerniki
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Żerniki Składowa

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

PRACOWNIK

08.02.2014 21:08

Też uważam że nie jest źle. Ok czasami trzeba zostać 10h ale to jest magazyn nie biuro rachunkowe gdzie wychodzisz po 8h. Jeśli chcesz zarobić to zarobisz ponad 2 tys. ale trzeba chcieć. Pewnie zaraz mnie zbluzgacie ale taka jest prawda że wszędzie zarobimy podobne pieniądze. Pamiętajcie my żyjemy w Polsce.
    XxX

06.02.2014 09:18

Ludzie dajcie sobie na wstrzymanie... nie jest tak źle... jesteśmy dorośli i zachowujmy się jak należy.. a nie piszmy takich żałosnych rzeczy na forum który nie ma sensu...[nie które informacje po prostu wyssane są z palca]...
    do xxx

07.02.2014 15:27

PANI LUB PANI X A CO ROBISZ SKORO TAKIE MASZ ZDANIE ....CHYBA PŁASZCZYSZ TYŁECZEK I NIE MASZ POJĘCIA O CIĘŻKIEJ PRACY ..ŻAL MI CIĘ
    Mar

04.02.2014 17:09

Aż tak źle jest w Żernikach? Kurcze, a właśnie miałam jechać żeby się dowiedzieć co i jak, a tu widzę, że się nie ma co wybierać nawet...
    patrzący z ukrycia...

31.01.2014 22:57

widzę, że coraz Ciekawiej w Żernikach. Szkoda bo to taki fajny oddział był.
    oni

01.02.2014 10:04

FAJNIE TO NIE BYŁO NIGDY ..ALE BYWAŁO LEPIEJ LUDZIE TU PRACUJĄ BO SIĘ WIELE OSÓB PO PROSTU LUBI I TWORZY GRUPKI .PRACA JEST CIĘŻKA , ALE JESLI PRACUJESZ Z OSOBAMI Z KTÓRYMI SIĘ DOBRZE CZUJESZ I CZUJESZ SIE LUBIANA LUB LUBIANY TO JEST ŁATWIEJ.CO DO ZASTĘPCY ...NIE TAKICH KRZYKACZY TU UCISZANO ..JA JAK PIES SZCZEKA TO UDAJE ŻE GO NIE WIDZE ..NAJCZĘŚCIEJ DAJE SOBIE SPOKÓJ ALE UWAGA MOŻE UGRYŚĆ!>)
    mmmmm

30.01.2014 20:58

Zróbcie lepiej porządek z zastępcą. Ten człowiek jest już nie do wytrzymania!
    MEE

28.01.2014 22:19

ODDAJCIE RADIO ....MY CHCEMY RADIA BO BĘDĘ RYCZEĆ!
    moskwicz

24.01.2014 15:09

Ciekawe kiedy właściciel przyśle czarne wołgi! Myślę, że czas nowych panów na włościach powinien się skończyć. Im szybciej tym lepiej. Chodzi o tego najważniejszego w oddziale i tego co rządzi w miejscu pracy taśmy (jego zastępcy również)! Takiej kiły tu jeszcze nie było! Czy chodzi o rozłożenie tego oddziału - dużo już nie brakuje! Potrzebne są szybkie (i mądre!) zmiany !!! Inaczej trzeba będzie wyłączyć prąd :-( Przecież tak dalej nie da się pracować!!!
    NIKT

24.01.2014 15:47

ZGADZAM SIE CAŁKOWICIE NIESTETY TO ZRESZTĄ WIDAĆ PO ILOŚCI LUDZI KTÓRZY ZŁOŻYLI W OSTATNIM CZASIE WYPOWIEDZENIA A JAK SĄDZĘ TO NIE KONIEC.DROGI KIEROWNIKU MOŻE CZAS ZACZĄĆ DOCENIAĆ TYCH KTÓRZY NAPRAWDE PRACUJĄ .....JESZCZE BO INACZEJ ZOSTANIESZ Z SAMYMI ZLECENOWCAMI KTÓRZY MAJĄ W (usunięte przez administratora) ŻEBY SIE STARAĆ .NO I GDZIE TE OBIECANKI I DEKLARACJE CHOĆBY UMOWY DLA PRACOWNIKÓW.NAWET BEDUIN POWIE KIEDYŚ DOŚĆ!SIEDZENIE W BIURZE TO NIE WSZYSTKO A LUDZIE TO NIE MASZYNY ZAPROGRAMOWANE NA ZAPIERNICZANIE ŚWIĄTKI I PIĄTKI ....TROCHĘ CZŁOWIECZEŃSTWA I CHOCIAŻ POZORY BO TO DZIĘKI NAM MASZ TO CO MASZ ...SZACUNECZEK WODZU .
    beduin

24.01.2014 18:05

Jesteś dobrym kierownikiem ale my już na prawdę padamy.Skąd tyle linii ??!! Nowi mają gdzieś pracę , szacunku wcale ale nie o Ciebie tu chodzi a o Twojego z-ce. Trudno nam się ostatnio pracuje jak tak jesteśmy traktowani, mało ludzi jeszcze. Załatw aby było jak w listopadzie lub na początku grudnia i będzie ok a taki(usunięte przez administratora) jak teraz to jest nie do zniesienia.
    stacje

15.01.2014 17:57

Panie Kierowniku dłużej tak nie damy rady.Takie tępo pracy jest absurdalne.Niech Pan coś wymyśli i ustawi to tak jak powinno być.
    magazynier

12.01.2014 18:39

A ja polecam, nie jest źle.
    nn

13.01.2014 21:55

Jak nie jest źle? To co się ostatnio dzieje to jest jakaś katastrofa! Tak źle to nigdy nie było.
    witosław

08.01.2014 13:22

Witam widzę troche 'wesoło' na ty forum jak można proszę o info jak wygląda praca na magazynie dosyć szcegółowo łącznie z realnymi zarobkami na gumtree jest ogłoszenie o prace Hurtownia farmaceutyczna zatrudni na pełny etat, umowa zlecenie Panów do przygotowywania zamówień oraz przyjmowania towaru na magazyn. Praca zmianowa, wymagana ważna książeczka sanepidowska. Miejsce pracy ul. Składowa 7, Żerniki k/Poznania.
    Adalbert

23.01.2014 18:03

Przyjmują jak leci nie patrzą na CV możesz być zbiegiem z aresztu lub prostytutką.Rekrutacją zajmuje się Pan co się nie przedstawia oblatując magazyn w 5 min mówiąc 11zł brutto zainteresowany czy nie? Pracowałem chwilę, bałagan osoby niekompetentne na stanowiskach poczynając od biura.(usunięte przez administratora).Farmacol to firma dla desperatów bez szacunku do siebie lub zmuszonych przez los.Szkoda zdrowia i nerwów.Wszystkie negatywne opinie na forum czasem chamskie są niestety objawioną prawdą o Farmacolu przynajmniej w Żernikach.
    Adalbert

23.01.2014 23:07

Właśnie zainteresowani pracą w Farmacolu uzyskali odpowiedz o poziomie pracowników tej firmy :)
    ja

02.01.2014 21:16

To co się ostatnio dzieje w tej pracy to jakiś koszmar, czy nikt tego nie widzi. Pan (usunięte przez administratora) przegina coraz bardziej, a jego pomysły nigdy nie były zabawne. Powinni w końcu coś z nim zrobić, tak samo z " najlepszym " kierownikiem zmianowym, który oprócz zamieszania, nic więcej nie potrafi robić.
    ja

03.01.2014 20:12

Może i kabanos układa grafik ale ostateczne poprawki robi zastępca.
    dede

05.01.2014 14:21

Nie obchodzi mnie czy Kabanos Parówkowa ..Baleron czy też inna wędlina niech myślą chyba że im to ból sprawia.
    lubieser

31.12.2013 10:53

Widzę, że lecimy już nie tylko po pracownikach biurowych i kierownictwie z dołu, już nawet dobre chłopaki z magazynu maja tyłek obrabiany na lewo i prawo. Autobot zostaw wszystko inne i działaj tylko z automatem, a najlepiej uciekaj chłopie szkoda Ciebie, przecież jest konserwa na magazynie i siedzi i góry, Kabanos rzuć wszystko i rób tabelki z grafikiem, bo wiesz, reszta jest nie ważna :D Może pokolei pojeździmy po każdym i będzie spokój. Źle Wam w FCL'u to wypad, bo tylko miejsce zajmujecie (usunięte przez administratora)jedne. W (usunięte przez administratora)się Wam poprzewracało, jasne nie jest tutaj super ekstra Majorka i Hawaje ale tu jest Polska tu jest wyzysk.
    mamamia

31.12.2013 19:24

Sam spadaj pierogu!
    ucia

29.12.2013 19:17

to co było przed SWIĘTAMI to nadaje się do gazety zresztą po Świętach z tego co wiem nic lepiej będą mieli sporo pracy na reklamacjach ....gratulacje dla pana od grafiku ....żenada
    mróweczka z magazynu

01.01.2014 17:07

Rządy teraźniejsze to na prawdę żenada.Z-Ca poległ i jego koleś od grafiku również.Kabanos ta obsada to było przegięcie. Tu urlopowałeś a my musieliśmy za Ciebie(usunięte przez administratora) .Jeszcze byśmy to wszystko znieśli jakby ktoś robotę normalnie dla wszystkich którzy pozostali ułożył a to był jeden wielki rozgardiasz.Żałosne zarządzanie.Wróć Kierownik już bo legniemy w gruzach.
    ja kontrol

01.01.2014 21:32

Katastrofa te dni co były dla magazynu w Poznaniu.Czy jutro kolejna doba katastroficznych decyzji lub ich całkowity brak.Jutro jest chyba już (usunięte przez administratora) to może połata to wszystko. Bezradność totalną pokazał z-ca. Jestem na kontroli i takiego czegoś co było przed świętami to dawno nie przeżyłem.
    mikuś

13.12.2013 16:28

czy moze ktos powiedzieć jakie warunki trzba spelniac by dostac sie na przedstawiciela handl. w tym oddziale? macie nabory?
    nono

12.12.2013 23:12

a ja sie pytam dlaczego koleznaka (usunięte przez administratora) z faktur przeszła na magazyn, tam przecież miała lepiej?
    fucktycznie

13.12.2013 20:35

i A.Sia siedzi po ciemku :-( Ktoś chyba nie zna przepisów - Panie Kierowniku tak dalej być nie może!!!
    znajomy

14.12.2013 23:07

Co do Działu Transportu to dyspozytor mógłby zając się wreszcie pracą a nie interesować się innymi i przestać siać swoje bzdurne plotki. Chyba ,że praca w FCL już mu się znudziła i nie chce tu już robić.Tak wynika z jego zachowania.Czy mamy mu pomóc w zmianie firmy ?
    spostrzegawczy

12.12.2013 17:29

dziś pani kierownik reklamacji miała urlop, nasz Pan kierownik też zniknął z pracy. Słyszałem ze mąż w delegacji, czy to zbieg okoliczności? Czy i tym razem usunał ten wpis?
    ebe

08.12.2013 13:19

A ponoć Wąż ma węza ;)A czy aby w kieszeni też;)
    Doctor Who

29.11.2013 06:41

Oczywiście, że wiemy i dlatego fajnie jest poczytać bzdury i wypociny byłych dyrektorów ;) Jesteś kozak w necie,(usunięte przez administratora) w świecie :D Tu można dać upust frustracjom, ponabijać się bezpiecznie z innych, powytykać błędy oraz naciągać prawdę. Zapraszam do tańca w świecie rzeczywistym… Stary boisz się i tyle. Siejesz ferment, jad który toczy się Tobie z pyska jest tak śmierdzący, że aż z kompa zalatuje. Powiem to na Twoim poziomie: daj se siana, i nie szczekaj gdy nie masz prawa głosu, idź już sobie.
    moda na sukces

28.11.2013 22:57

a wiecie że w internecie można się podszywać pod inne osoby i pisać głupoty
    Jogurcik

28.11.2013 07:19

Po pierwsze weźcie się wszyscy za robotę, a będzie ok.   Pani „nie wiadomo czym się zajmująca”, robi co może jednak nie wychodzi za bardzo, o czym każdy słyszy i wie, ludzie z dołu dziękują za odrobinę komedii, którą Pani nam daje. Wiemy, że Pani się stara ale na tym się kończy. Jest Pani największym ślizgaczem tej firmy. Za co Pani bierze pieniądze (zapewne nie małe), czy ktoś z Pani rodziny ma apteki tak ważne, że udało się pchnąć Panią na to stanowisko? Niech Pani nie pisze o romansach w firmie, jest ich tyle, że można by powieść erotyczną napisać. Dobrze wiemy jaki był poprzedni dyrektor oddziału, i że należeliście Państwo do jednej piaskownicy, wszyscy byli zastraszeni, wszyscy byli „szarymi myszkami”, a teraz? Teraz ludzie mogą pracować! Mogą pokazać, że można więcej i szybciej wykonywać swoje obowiązki. Więc ciii i niech Pani idzie już sobie.   Pani Koordynator. Hmmm. Zagadka. Miła, ładna, dziewczyna, ciekawie się ubierająca, czy jest głośna? Tak, ale czy śmiech komuś przeszkadza ? Jak ktoś się śmieje to na mojej buzi też pojawia się uśmiech, a ładny uśmiech raduje serce. Robi swoje, zdobywa pieniążki dla firmy. Poproszona o pomoc, nigdy nie odmawia, gdy chłopakom z transportu zeszło powietrze z opon pożyczyła kompresor do ich napompowania. Czy ma coś na sumieniu, zapewne tak, jak każdy w tej firmie.   Wróćmy do tej pierwszej Pani. Wie zapewne Pani (a może nie, zważając na kolor Pani włosów), że pisząc by Pani Koordynator przestała romansować z Dyrektorem oddziału, zaatakowała Pani też tego Pana? Tak robotnego, ludzkiego, miłego i fajnego człowieka to Pani przez całe życie nie spotkała i nie spotka.   Jacy ludzie są mściwi w tej firmie, psy ogrodnika, fałsz wyłazi wam z butów tak jak i słoma, mówicie jedno robicie drugie, boli mnie, że chociaż dosyć zła na ziemi to i ludzie z tej firmy dokładają swoje.   Co do mądrych słów. Każdy ma google i każdy ma słownik. By zaszpanować tez napiszę coś mądrego: Neurokompozytowy skaner sprzężony z matrycą
    automatycznie

08.12.2013 22:59

Fan Programu - zwykły bohater. Niestety, nie wygrała nasza Pani Koooorrrrdynator :(
    magazyn wyda nocom

12.12.2013 18:54

Tey Jogurcik! Mógłbyś zapytać swojej Pani Koordynator czy jak już tak dzielnie zbiera kasę dla firmy to czy będą jakieś prezenty gwiazdkowe w Oddziale tak jak w zeszłym roku? Aaaaa i coś taśma się przytyka ostatnio :-)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

Składowa 62-023 Żerniki

Grupa Farmacol
    młody, bo nie stary

25.11.2013 20:56

no to stary zanim kolejny raz coś napisze chyba najpierw wyrysuje sobie to na kartce i trzy razy przemyśli ;)
    stary

22.11.2013 14:56

czy pani koordynator mogłaby się wziąć do pracy a nie tylko przez cały dzień udawać zapracowaną a swoim śmiechem przeszkadzać wszystkim w wypełnianiu swoich obowiązków służbowych? Wszyscy rozumiemy, że nowa dyrekcja jej wpadła w oko, ale to już się robi niesmaczne po prostu! W pracy się PRACUJE !!! W sumie jej sposób ubierania, męskiej części załogi nie pozwala na skupieniu się na obowiązkach służbowych. Na wieczorny wypad we dwoje - całkiem fajne ciuszki. Ale w pracy ???? Trochę warto poczytać o Dresscode. Dziękuję za uwagę!
    stary

27.11.2013 21:08

no cóż, narysowałem sobie to i owo i zastanawia mnie jedno? Gdzieś Ty dziewczyno byłaś tyle lat? Przecież to aż dziw bierze, że wcześniej nikt się na Tobie nie poznał! Pracujemy razem już dobrych kilka lat i Twoja przemiana jest zaskakująca! Cicha myszka wyrosła na personę numer 1 w oddziale! A i prośba: nie używaj słów których znaczenia nie rozumiesz! Zakład pracy to nie jest sympatia pe el - tu wykonujemy swoje obowiązki a nie szukamy romansów :-) Życzę Tobie powodzenia z całego serca - mimo wszystko dobra z Ciebie dziewczyna! Tylko nie przeginaj - nie musi być Ciebie pełno wszędzie i nie każdy musi chcieć Ciebie słuchać (hihihihihaha :P
    pani koordynator

28.11.2013 12:31

W ramach wyjaśnień, polecam lekturę "interpersonal relationship at work" (usunięte przez administratora) Wygląda na to, że jak ktoś chce widzieć romans to widzi go nawet w słowach "interpersonal relationship" :)))) "Stary" z przyjemnością porozmawiam z Tobą "face to face" co znaczy "twarzą w twarz". Wiesz gdzie mnie znaleźć, gdyż nie ukrywam się pod bliżej nieokreślonym nickiem. Liczę na Twoją odwagę!
    wquwiony

16.11.2013 15:07

my tu na inwentarce a elita z pientra gra sobie w kulki! Podobno nowy dyr zrobił im dzisiaj impreske integracyjnom. Poprzedniku wracaj - Ty robiłeś takie spotkanie dla wszystkich nie tylko dla wierhuszki
    Robol

15.11.2013 15:45

Kto teraz jest Dyrektorem? Ten, który niby pełni tę rolę ze wszystkim lata do Kierownika Magazynu! To rządzi [usunięte przez moderatora] czy [usunięte przez moderatora]? Może ktoś by nas w końcu poinformował o co tu chodzi! Od czasu jak nie ma [usunięte przez moderatora] to tutaj panuje nierząd? A [usunięte przez moderatora] głównie zainteresowany wdziękami Pani [usunięte przez moderatora]. Panie [usunięte przez moderatora] dobra rada - nie rusz [usunięte przez moderatora] z własnej grupy!
    Szybka tey

05.11.2013 10:32

no cóż. Jednak pozory mylą. Ten kto narzekał na poprzedniego Dyrektora był w dużym błędzie! Teraz Pan Dyrektor ma pełne portki strachu!!! Nic nie wie, nic nie może! I ten gość zarządza całym oddziałem! A kolega z magazynu (kierownik) chyba w czasach komuny jako tajny współpracownik zaszedłby naprawdę wysoko! Kapusta z niego, że chocho! Farmacolu - obudź się! Tak źle jeszcze NIE BYŁO!!! P.S. Chciałabym również zauważyć, że Kierownik magazynu pali w miejscach, w których palić nie wolno! A podobno przykład idzie z góry!
    hanys

28.10.2013 09:48

Nie warto. Pan Dyrektor na bardzo krótkiej smyczy łączącej Go z Centralą, cały czas z nimi w kontakcie! Krótko mówiąc samodzielny pod pełną kontrolą. Poza tym nie ma chyba ŻADNEGO doświadczenia w kierowaniu ludźmi! Ale za to doskonale orientuje się z kim warto trzymać i skąd może się skapnąć troszkę dodatkowych profitów!
    pyra

24.10.2013 22:28

forbes.onet.pl/debata-forbesa-dobry-pracownik-to-klucz-do-sukcesu-firmy,artykuly,164317,1,1.html - polecam zapoznanie się Centrali z powyższym artykułem! Nie będzie dobrze, jeżeli nie zadbacie o najważniejsze ogniwo - o PRACOWNIKA!
    stacja

18.10.2013 08:12

Czy my mamy nowego derektora? Takie słuchy chodzą (usunięte przez administratora) Ale może jak jest nowy derektor to i kierownika DJ zmienią???
    gfd

14.10.2013 23:14

Nie jest źle
    Szybka

13.10.2013 01:28

Rozumiem, że to Kierownik stoi na kontroli i zatwierdza wszystkie papiery?
    kontrola

13.10.2013 11:14

Co do Kierownika to gdzie się zagubił ?? Czy [usunięte przez moderatora] go zabrał od nas ? Mamy nadzieje ,że nie i wróci.Przecież musi być w Poznaniu. [usunięte przez moderatora] niech sobie zostanie w tych swoich Katowicach a miejsce [usunięte przez moderatora] jest w Wielkopolsce i nawet nie próbujcie go zabrać do Centrali.Wreszcie jest u nas porządek i niech tak zostanie.Pracuje się dobrze i w normalnej atmosferze.
    apteka

12.10.2013 16:53

Dlaczego towar nie jest wydawany zgodnie z serią?
    Szybka

12.10.2013 21:09

o to należy pytać Pana Kierownika [usunięte przez moderatora]! To jego nomen omen działka!
    zMORa

09.10.2013 09:33

Nie róbcie sobie przysłowiowych jaj, siostry. Ludzie to jednak czytają... Pozdro.
    żółw znad morza

07.10.2013 13:40

A tak serio? Co za osiołek pisze takie głupoty? Gdańsk i Mory tęsknią za [usunięte przez moderatora]? Bardzo śmieszne, bardzo! Normalnie od rana wszyscy chodzimy uchchani tym tekstem! Lepiej niż po ..... :-). [usunięte przez moderatora] - nie pisz bajek, opowiedz je lepiej swoim dzieciakom, póki jeszcze nie poznały się na Tobie!!!
    błagający pracownicy z MOR

06.10.2013 20:43

Pożyczcie Kierownika na chwilę do Mor aby znowu magazyn ustawił bo bez niego się wali. Wystarczy ,że przyjedzie na chwilę to już zacznie wszystko dobrze działać. Wiemy,że u Was bez niego też nie da rady ale Kierowniku mile widziany na chwilę wlot do Mor i ustaw zmianowych i resztę na stołkach.Nie zapominaj o nas , bo tak jak Cię przeklinaliśmy tak nas odwiedź i zrób coś z tym [usunięte przez moderatora]
    więszość pracowników magazynu Poznań

04.10.2013 20:59

Kierowniku coś za dużo nowych się pląta do przyjęcia.Na pewno tylu w magazynie nie jest potrzebnych. Szanujemy Cię ,ale jak chcesz nam coś udowodnić to Ci nie wyjdzie.My możemy pokazać Ci jasno ,że Ty też jesteś od nas zależny i to bardzo. A co do [usunięte przez moderatora] to jest u nas przegrany.
    błagający pracownicy Gdańska

04.10.2013 19:04

Pożyczcie Kierownika na chwilę do Gdańska aby znowu magazyn ustawił bo bez niego się wali. Wystarczy ,że przyjedzie na chwilę to już zacznie wszystko dobrze działać. Wiemy,że u Was bez niego też nie da rady ale Kierowniku mile widziany na chwilę wlot do Gdańska i ustaw zmianowych i resztę na stołkach.Nie zapominaj o nas , bo tak jak Cię przeklinaliśmy tak nas odwiedź i zrób coś z tym [usunięte przez moderatora].
    kontrola

04.10.2013 18:40

Dobry żart na weekend :) [usunięte przez moderatora] niby jest ok ??? To dopiero bzdury !
    pracownik magazynu-stacje

04.10.2013 15:23

To dobrze ze masz na mnie oko Panie [usunięte przez moderatora],może wreszcie dzień dobry mi powiesz mijając mnie w magazynie.Nie zachwycamy się Tobą po Twoich akcjach.
    czarny

04.10.2013 13:27

pracownik z nocki - stacje - 2013-10-04 11:20:39 Ta długoletnia pracownica to pewnie zalana co dzień chodzi. Najlepszy wybór ha ha ha ha ha ha. Długoletni pracownik !! a wiemy jak było ...to pewnie do nieróbstwa przyzwyczajona i bałaganu w firmie. To dlatego Dyrektor jej pasuje. Jeżeli pisze to pracownik magazynu to zapewne nie z Farmacolu ale wygląda na to ze [usunięte przez moderatora] lubi sam o sobie pisać ,szkoda ze nie prawdę.a ja wiem kto Ty jesteś. Nieprawda piszemy razem, a tylko Ty robisz takie byki! Uważaj mam Ciebie na oku!

04.10.2013 12:38

pracownik z nocki - stacje - 2013-10-04 11:20:39 Ta długoletnia pracownica to pewnie zalana co dzień chodzi. Najlepszy wybór ha ha ha ha ha ha. Długoletni pracownik !! a wiemy jak było ...to pewnie do nieróbstwa przyzwyczajona i bałaganu w firmie. To dlatego Dyrektor jej pasuje. Jeżeli pisze to pracownik magazynu to zapewne nie z Farmacolu ale wygląda na to ze [usunięte przez moderatora] lubi sam o sobie pisać ,szkoda ze nie prawdę.a dlaczego nie prawdę? Przecież nie było lepszego Dyrektora od P.M. A klepanie na anonimowych forach, że jest inaczej tylko źle o Was świadczy! Nie o Dyrektorze!

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol