Grupa Farmacol

Poznań - Farmacol S.A.

3. Opinie o pracodawcach Żerniki
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Żerniki Składowa

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

11.07.2014 12:06

kontrola

11.07.2014 22:18

Po co chcesz do magazynu do nas jak za chwile linii nie będzie do roboty bo obroty słabe coś ostatnio.Najpierw przyjmują a za chwile zwalniają a teraz coraz gorzej.

10.07.2014 19:18

wpawel

10.07.2014 22:04

jak zarabianie pieniędzy to na giełdę. U nas nie zarobisz.
    pełen nadziei

10.07.2014 16:34

Panowie dyrektorzy niedługo kolejne szkolenie w Ustroniu. Tam nabędziecie wiedzy i już tylko będzie do przodu.
    darjusz

10.07.2014 17:11

prędzej mój kot zacznie szczekać niz oddział zacznie mieć wyniki pod wodzą tej dwójki!
    Melepeta

10.07.2014 15:17

Widzę że tylko potraficie narzekać i dogadywać innym pewnie z zawiści, ale cóż się dziwić taka natura Polaka....
    zupa (z=d)

10.07.2014 16:08

soory. Taki mamy klimat! Ale w tym przypadku to nie zawiść. To fakty! Suche fakty, które wybitnie świadczą o tym, ze człek na stanowisku dyrektora jest nieporozumieniem! Ot co! A jeżeli nie wierzysz to przejrzyj: obroty oddziału, ilość rotacji w magazynie, jakość pracy dyrektora, jakość pracy działu handlowego! I dlaczego wszędzie będzie wynik: MIERNY? Otóż dlatego, że jaki Pan taki KRAM! Pozdrawiam dyrektorku co ledwie już trzymasz się na stołku!
    pomocny

10.07.2014 15:03

No co Ci mam odpowiedzieć ? Jak zaczniesz tu pracować choć wątpię,że na stanowisko na które aplikujesz, to w krótkim czasie będą to i Twoje gierki.
    zły

10.07.2014 08:05

Co dyra tutaj trzyma? Wyników nima, nikt go nie lubi a on z uporem codziennie do pracy się trudzi ... Wyluzuj chłopie - lato jest. Idź odpocznij a potem poszukaj pracy odpowiedniej dla Twoich umiejętnoci! Jako dyro się NIE SPRAWDZASZ :(
    pomocny

09.07.2014 21:37

Czekamy na Ciebie Maćku,celebryci pomogą,a mówię Tobie jacy oni piękni,a jaka postura i jeśli nie jestem w błędzie pewnie i głos śliczny będzie.
    nowy nick

09.07.2014 18:59

Witaj Maćku,oczywiście mamy studentów w magazynie i celebrytów,ale to już na stanowiskach menadżerskich.
    zażenowany

07.07.2014 10:36

Jak to dobrze, że można pisać anonimowo i nieustannie zmieniać nicki. Tylko jedno "ale" - aby być Gallem Anonimem trzeba reprezentować jakiś poziom wpisów i rzecz jasna umieć pisać bez błędów...(a jak widać niektórzy mają z tym ogromny kłopot) Po drugie - zamiast zajmować się innymi, warto spojrzeć na siebie. Ludzie! Czy wy nie macie własnych problemów!!??
    mniót

08.07.2014 07:40

tak nas stresujecie, że człowiek zapomina języka w gębie i w klawiaturze.

08.07.2014 20:49

czy chłopek roztropek przyuczył się starofrancuskiego i już wie co oznacza ha ha pisane przez samo"h" :) i kim dla ciebie jestem pomimo że pracujemy na tym samym piętrze.
    valenty

06.07.2014 22:21

tomuś nie piskaj !!!

05.07.2014 16:41

ok, też jestem chłopiec. Trochę marudny ale chłopiec.

05.07.2014 16:16

a ja chłopiec :))) miło poznać :)))

04.07.2014 17:51

Na całe szczęście niski poziom IQ już tylko na forum...
    munia

08.07.2014 22:29

doda panowie znajdą kolejnego kozła ofiarnego , niestety nas,albo Ty polecisz albo ja.Trzeba samemu zmykać z tej firmy.
    Doda abo nie doda

08.07.2014 23:13

Mechanizm kozła ofiarnego polega na tym, iż grupa społeczna w momencie kryzysu, dezintegracji czy zagrożenia, by powrócić do stanu utraconej równowagi, obiera sobie ofiarę, która staje się obiektem zbiorowej agresji całej grupy. Agresja ta ma na celu śmierć bądź różnego rodzaju wykluczenie ofiary (wypędzenie, wykluczenie symboliczne – np. opaski z "gwiazdą Dawida" lub przezwiska w grupie rówieśniczej). Grupa wmawia sobie bowiem, że ofiara ta ponosi winę za nieszczęście lub zagrożenie, które doprowadziło do kryzysu, dezintegracji grupy. Poszczególne kultury różnią się między sobą pod względem skłonności do stosowania mechanizmu kozła ofiarnego, niektóre stosują go bardzo często i na wielką skalę (są często monolityczne, a nawet podświadomie niepewne swojej tożsamości), inne posuwają się do niego niezwykle rzadko, unikają skrajnych form mechanizmu (są to zwykle kultury otwarte, pluralistyczne, które znajdują konstruktywne role społeczne dla różnego rodzaju odmieńców). P.S. A może poświęcimy 2 panów piastujących najwyższe stanowiska w oddziale - sukcesów oni nie mają i mieć nie będą. Nie szkoda ich będzie! To jak .... ?
    stacja

04.07.2014 16:50

a gdzie jest duża pani z reklamacji? Pana Kierownika tera wszędzie pełno, jakiś zarobiony :))))

04.07.2014 16:40

04.07.2014 16:53

Szukasz pracy jako PH czy plotek o dyrektorze ? Pracuje w tym oddziale i odradzam a jak chcesz poznać naszego dyrektorka i zobaczyć co złego robi to złóż CV a potem tylko czekaj i będziesz już żałować(usunięte przez administratora) a o szacunku już możesz zapomnieć. Ja też szukam pracy jako PH bo tej firmy mam już dosyć.
    zażenowany

04.07.2014 14:02

Poziom wpisów przedmówców żenujący...jad się leje litrami. (usunięte przez administratora)

04.07.2014 14:14

ha ha nietrafiony .....
    popielniczka

04.07.2014 11:39

to fakt: najczęściej albo na ćmiku albo na kiblu. Praca marzeń panie dyrektorze co nie. Nie tak jak w poprzedniej firmie co ... ? Za ile usuniesz opinie??? Godzina wystarczy? Całe szczęście, że w pamięci stron zostaje, więc próżna twoja praca - jedyna jaką wykonujesz dobrze - usuwanie niepochlebnych aczkolwiek prawdziwych opinii. Bujaj się tam skąd przyszedłeś.
    poinfrORMOwany

03.07.2014 23:19

Dyruś - złóż rezygnację. Kreska już na Ciebie zapadła! Twoje dni są policzone! Sorry Winetou - odpadłeś! Handlowy też odpadł :P
    nick

03.07.2014 23:48

Ten chłopczyk nie położy papierów.Będzie trwał bo mu tata powiedział,że trzeba być silnym,tylko zapomniał dodać MĘŻCZYZNĄ.Po tym co się nasłuchałam i co widzę mam obrzydzenie.
    nick

02.07.2014 22:08

Jeżeli szukasz pracy w poznaniu to podaruj sobie.Panuje tu grobowa atmosfera.Ci którzy jeszcze tu pracują oczekują z pokorą na nadejście kostuchy.Szefuje tu śmieszny dzieciak z zadartym nosem.Wszystko robimy źle.Śmieją się z niego w firmie i w aptekach.Ludzi na których mi najbardziej zależało już nie ma.Dzięki Nim wiedziałam że to ma sens.Pustka,szukam pracy.
    czarne chmury

30.06.2014 19:45

no tak lastchange zapomniał, chodzi oczywiście o Dubai.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

Składowa 62-023 Żerniki

Grupa Farmacol
    lastchange

30.06.2014 13:01

co jeszcze zostało do popsucia w oddziale? Macie podpowiedzi dla TK? Już jesteśmy najgorszym oddziałem w Polsce (usunięte przez administratora)Tylko po co? Ostatni gaszą światło! Centralo pobudka? 4 gwiazdki za poprzednika zmieniły się w 1 i troszkę obecnie. Czy chcecie zlikwidować ten oddział? Bo jeżeli tak, to tomuś jest na bardzo dobrej drodze do celu! Jak za komuny: mierny, ale wierny!!!
    lastchange

30.06.2014 13:00

co jeszcze zostało do popsucia w oddziale? Macie podpowiedzi dla TK? Już jesteśmy najgorszym oddziałem w Polsce a za chwilę zostanie tylko dareczek i tomeczek (dwaj najbardziej "lubiani" w Poznaniu? Tylko po co? Ostatni gaszą światło! Centralo pobudka? 4 gwiazdki za poprzednika zmieniły się w 1 i troszkę obecnie. Czy chcecie zlikwidować ten oddział? Bo jeżeli tak, to tomuś jest na bardzo dobrej drodze do celu! Jak za komuny: mierny, ale wierny!!!
    Melepeta

26.06.2014 16:49

U nas mają wrócić UZ niedługo podobno bo też pełno nadgodzin robimy
    mag

24.06.2014 13:33

Nie płacą za nadgodziny tylko oddają dzień wolny. Ale że jest mało ludzi, a pracy dużo więc codziennie robi się kolejne nadgodziny. Czemu nie płacą?! Tego nie wiem, chyba Farmacol nie pozwala. Oddział 25 - Szczecin.
    wqużony

15.06.2014 21:45

Słyszałem, ze mają wywalić dyr i kier mag. Mam nadzieję, bo to co się wyrabia w odziale zakrawa na kpinem!
    mag

12.06.2014 17:23

Witam z innego oddziału. Zabrali nam dodatkowe Umowy Zlecenia, narobiło się sporo nadgodzin, a nie ma kiedy odebrać bo brakuje ludzi. Czy będą za nie płacić, czy wymyślą coś innego? Jak jest u Was?
    zaspany

12.05.2014 22:27

eeeeee to nuda a ja już liczyłem na coś fajnego :)
    zaspany

12.05.2014 22:26

eeeeee to nuda a ja już liczyłem na coś fajnego :)
    jodelka

12.05.2014 20:11

To wpierw wylacz caps'a i dawaj! Kto to?

12.05.2014 10:33

bzyk

12.05.2014 16:16

NO RACZEJ NIE PLOTA A NA MAGAZYNIE WCALE NIE NUDNO HEJO
    kontrola

11.05.2014 22:56

kto z kim i gdzie? bo zaspałem... :(

27.04.2014 18:44

Szanowni Farmaceuci. Znowu mam malutkie pytanie... Jakie lekarstwo polecicie mi na stłuczoną młotkiem na warsztacie dłoń??? Co macie tam dobrego u Was na półkach w tym Waszym Farmacolu? Zarobiony jestem i nie mam czasu iść po zwolnienie L4 do lekarza. Z góry dziękuję za fachową poradę.

11.04.2014 18:45

Ludzie... wyluzujcie trochę. Mamy weekend. Można wyskoczyć na działkę. Jest niezła pogoda.... Można posłuchać fajnej muzy. W porządku jest, że tak powiem. :) http://www (usunięte przez administratora) com/watch?v=CwC5BFX7rqQ Pozdro.

31.03.2014 05:31

Rozumiem... i serdecznie współczuję. (usunięte przez administratora) Za KOMUNY było lepiej. Wszyscy robili ZA DARMO bo pieniądze nie miały żadnej wartości a przy okazji jeszcze były puste półki w sklepach... Życzę powodzenia i sukcesów w dalszej pracy zawodowej w Farmacol S.A. Z komsomolskim pozdrowieniem. (usunięte przez administratora)

30.03.2014 14:58

Panie i Panowie... ja wiem, że jesteście ZAROBIENI w tym WASZYM Farmacolu ale może jednak ktoś znajdzie chwilę wolnego czasu i da mi jednak odpowiedź na wyżej wymienione pytanie. Uprzejmie o to proszę... No to jak? Macie certyfikat ISO 9001/2008??? Ale krótko proszę. TAK lub NIE.
    doooopa

06.04.2014 23:02

Czy tylko mi się wydaje, czy my od czasu odejścia poprzedniego Dyrektora mamy tu 3 wyroby dyrektoropodobne? Ktoś chyba za mocno idzie nazywając ich kierownictwem - jak sama nazwa wskazuje mają KIEROWAĆ firmą! A ONI TEGO NIE POTRAFIĄ! Ale może się mylę i o to Centrali chodzi .... Może wszyscy pracownicy powinni odejść do konkurencji? Mamy jeszcze czas na zmiany! I są osoby, które podołają temu, aby w Oddziale było dobrze! Należy się tylko dobrze rozejrzeć! I im zaufać. Proponuję przyglądnąć się... wszyscy wiecie komu!!!
    uchachany :-)

02.07.2014 23:54

zostały 2 podróbki! Niestety te 2 najgorsze :-(

27.03.2014 17:24

No dobrze... pytanko małe na dzień dobry. Czy ten WASZ Farmacol SA ma w ogóle jakieś certyfikaty jakościowe w stylu ISO 9001/2008 albo inne??? No bo wiecie szukam na tej waszej stronie internetowej i LIPA. No to jak??? Macie coś takiego czy nie??? Z góry dziękuję za odpowiedź.
    baba

09.03.2014 14:38

DROGIE KIEROWNICTWO SERDECZNE DZIĘKI ZA KWIATEK NA DZIEŃ KOBIET,ALE TEN PRZETERMINOWANY SPECYFIK TO PRZEGIĘCIE ,,,WSTYD JA NIE POSMARUJĘ SWOICH USTECZEK BO NIE CHCĘ WYGLĄDAĆ JAK KARP Z TESCO NA ŚWIĘTA.
    mondry

17.02.2014 21:20

jezdem osobom inteligętnom i zaradnąm. Pszychodzem co dziennie na rzustom. Ale niestety nie jezdem zahfycony tem pracom! Myslem ze powinło siem zmienidź duszo w odziale w Rzernikah. To co siem wyrabia ot kilu mniesiency to cyrg! Zmieniajondz dyrektóra miało bydź lepiej! A jest ... LEPIEJ NIE MÓWIDŹ! CENTRALO - macie jesce cas na zmiany. ZMIANY NA LEPSZE!
    TĘPAK

18.02.2014 15:27

O WIDZE ŻE WYPOWIEDZ ....GODNA LUDZI Z DOLIN MAGAZYNOWYCH :)NO W KOŃCU ZA TAKICH NAS MAJĄ:)POZDRAWIAM WSZYSTICH DOWNÓW :0
    Góra!

15.02.2014 19:10

Praca nie jest jakoś wyjątkowo trudna . JEsli sie chce zarobić , to mozna bez problemu zaropbic 2 tyś, a poza tym jeśli wam nie odpowiada ta praca to uciekac i szukac innej a nie pisac głupoty jakies :) Trzeba sie było uczyć a nie narzekacie teraz , wiekszosc osób które tutaj sie wypowiada nawet nie zaczeła chyba studiów hahaha szkoda ze jestescie po podstawówkach bo tak forum wyglądało by zupelnie inaczej. A kabanos to bystry chłopak dlatego jest tam gdzie jest . Zresztą jak cała reszta na 6 rano-osoby które mają coś w głowie prócz sieczki. osoby inteligętne i zaradne :)
    DO GÓRY

16.02.2014 09:50

SŁUCHAJ KOLEŚ SAM SOBIE WYSTAWIŁEŚ OPINIE TYM POSTEM ....(usunięte przez administratora)A STUDIA TO MOŻE TERAZ SKOŃCZYĆ KAŻDY .POZA TYM WIĘKSZOŚĆ ZE STACJI I KONTROLI MA STUDIA LUB JE ROBI , WIĘC COŚ CI (usunięte przez administratora)NIE WYSZŁO .

16.02.2014 12:38

prowokacja
    lK

11.02.2014 13:34

Informuje iż p. (usunięte przez administratora) został przyjęty do pracy, natychmiast po naszym cudownym kierowniku magazynu, został zatrudniony by sprawiać wrażenie "normalnego" pracownika magazynu, (usunięte przez administratora)
    bzyk

11.02.2014 22:15

NIE KUMAM O KOGO IDZIE JAKIEŚ INICJAŁY PROSZĘ (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol