REGESTA

• Szczypiec
  • Michałów
  • Kwasków
Pińczów - Regesta Work Service S.C. Zbigniew Kwiecień Rafał Kwiecień

3. Opinie o pracodawcach Pińczów
  5. Opinie o REGESTA S.A.

Opinie o REGESTA Pińczów

Nie przegap nowości o REGESTA S.A.!

28.08.2021 12:12

Umarł król, niech żyje król...... tylko jaki? Jeszcze nie wiadomo, ale oby nie z bardziej zawiłą osobowością, niż poprzedni.
    Stary pracownik

05.09.2021 19:02

Złamałeś życie człowiekowi anonimowym hejtem. Synek, takiś urażony że ci też ktoś dopiekł? Żeś przesadził.

12.09.2021 17:00

Ehhh... Rozszyfrowałeś moją osobowość. Myślałem, że dobrze się kamufluję, ale widicznie marny ze mnie aktor.
    W miarę nowy

21.08.2021 15:23

W Bieruniu rządzi facet z rozchwianiem emocjonalnym, brakiem wyobraźni i mega kompleksami, co przedkłada się na ogólną nerwicę i chęć ucieczki z tej firmy przy pierwszej nadarzającej się ku temu, sensownej propozycji pracy. Dlaczego prezesura toleruje kogoś takiego? Nie zależy im na stałych, zadowolonych z pracy pracownikach? Praca byłaby spoko, gdyby nie ten krzykacz, który nie potrafi się normalnie, spokojnie do człowieka odezwać. Tragiczny człowiek!

04.09.2021 21:16

Więc po co z nim pracujesz? Zmień dobie pracę zamiast anonimowo obrażać człowieka. Łatwo jest obrażać innych zasłaniając się anonimowością, trudniej coś zmienić.
    Wózkowy

03.09.2021 23:25

Regesta to najlepszy pracodawca u jakiego robiłem. Może nie HAVEN, ale normalniejszych szefów nie miałem. Zarówno finansowo, jak zwyczajnie po ludzku. Oby jak najdłużej.
    alf

25.08.2021 16:57

Bieruń – totalny chaos w magazynie (pryzmach kierownika), ponura atmosfera i chęć ucieczki wszystkich pracowników to efekt i zasługa trzy miesięcznej pracy kierownika Pawła. Gratulacje i życzę dalszych sukcesów. Kasowanie negatywnych komentarzy przez Regeste nie pomoże!
    poszukujący pracy

26.08.2021 13:16

Od jakiegoś czasu śledzę opinie i sam nie wierzę. Żaden kierownik ci nie odpowiadał???? Może sam chcesz kierować i stąd twoja frustracja? Jak ci tak źle to poszukaj lepszej, a nie s...j we własne gniazdo. Ja tak zrobiłem.

21.08.2021 16:12

Smiech

23.08.2021 23:10

Brak słów...to nie pierwsza taka akcja.... Kiedyś firma mogła się obronić sama sobą no ale to juz przeszłość . Może czas zastanowić sie co zrobić żeby było lepiej, żeby chcieć tutaj pracować, żeby mieć dobra opinie o firmie. Kiedyś było tu całkiem fajnie .....
    Tomasz

21.06.2021 11:33

Dobra robota, najlepsza z perspektywy przewoźnika, jaką miałem, bo sporo lekkich ładunków, no i przez to zdecydowanie mniej zmartwień.
    Piter

13.08.2021 21:44

Bo to co ciężkie wleką ich własne auta

14.07.2021 22:49

mass

04.08.2021 12:09

Witam a na jakie zarobki można liczyć w Bieruniu na wózku ? I jakimi wózkami się jeździ czołowe boczne ? Dzięki za odp ;)

10.08.2021 09:22

Czołowe elektryczne STILL RX-20. Fajnie się na nich śmiga. Oczywiście musieli nam ostatnio wcisnąć jednego o klasę niższego, chyba RX-15 i raczej nikt na nim nie chce jeździć, no ale pewnie jest tańszy w wynajmie i serwisowaniu????

18.07.2021 21:01

Naprawdę miła rodzinna atmosfera wszyscy uśmiechnięci polecam ????

20.07.2021 17:13

Yhmmm yhmmm... Zapytam tylko - Gdzie pracujesz? Który oddział, Krajków?

17.07.2021 15:27

Tak 0.42 grosze km ale nie wszyscy
    Kiero

02.07.2021 22:01

Katastrofa ta firma nie polecam

16.07.2021 10:52

Ja powiem tylko że mogli by w końcu oddać te 5 EUR diety które zabrali w zeszłym roku jak zaczęła się pandemia.
    Zxcvb

13.07.2021 17:32

Przyjmują kierowców świeżo po kursie c+e ?

14.07.2021 11:04

Dzwoń do firmy i pytaj bo to się dynamicznie zmienia.
    Dawid

15.06.2021 09:17

Można mocno dopasować trasę pod siebie, więc tutaj duży plus. No i można jeździć dla stałych klientów, znacznie lżej psychicznie.
    Rozczarowany

12.07.2021 13:12

"Pod siebie", to można narobić, bo nie ma czasu iść w miejsce do tego przeznaczone.
    Jack

03.07.2021 00:34

Witam kasują wszystko atmosfera jest w tej firmie siekierę by powiesił nie polecam praca w ciągłym stresie ludzie co niektórzy powinni leczyć (usunięte przez administratora)

29.06.2021 05:36

Solidna firma. Pracuję od niedawna w magazynie w Krajkowie a już udało nam się zbudować dobrą atmosferę. Póki co wszystko dopiero się rozwija ale zapowiada się naprawdę dobrze.

02.07.2021 20:16

Chłopie, też się tak zapowiadało na początku w Bieruniu. Z czasem zmienisz zdanie... Regesta pokaże pazurki. Tego możesz być pewien!

29.06.2021 05:59

Pracuję w magazynie w Krajkowie od niedawna ale już udało nam się zbudować dobrą atmosferę. Zapowiada się dobrze i mam nadzieję, że tak zostanie.

22.06.2021 14:56

Wiedzę, że nowy pan wielki kierownik na Logistycznej w Bieruniu, stara się jak tylko może w dawaniu minusów pod słusznie oczerniającymi go opiniami. Chyba zatrudnił do tego swoją całą rodzinkę???? Mam nadzieję, że nic mu to nie da i za niedługo od niego odetchniemy. Nie spotkałem jeszcze w życiu takiego kombinatora, utrudniającego ludziom pracę, zamiast starać się ją ułatwić.
    Arek

14.06.2021 14:30

Tak, wypłata na czas, więc tutaj pozytyw leci. Nieporozumienia, jak są to wszystko do wyjaśnienia. Stawiają raczej na długoterminowy kontakt z przewoźnikami.
    Arek

02.06.2021 09:16

Naprawdę mało pustych kilometrów i pod tym względem jestem bardzo zadowolony. Lubię jeździć, pracy się nie boję, nieźle płacą. Nigdy nie trzeba się o własne pieniądze dopytywać.
    Boleń

13.06.2021 22:50

A czy Ty mogłabyś napisać, ile zarabiasz w Gowork-u za zadawanie pytań?

14.06.2021 11:42

Pytasz o kierowców zatrudnionych w regescie czy o przewoźnikach?
    Codzienny Obserwator

11.06.2021 19:48

Firma bardzo ok. Do czasu pojawienia się nowego kierownika, zdegradowanego w poprzednim miejscu pracy. Już w pierwszy dzień wygłosił opinie, że obecni pracownicy nie są potrzebni firmie. Praktycznie każdego dnia podsuwa pracownikom do podpisu coraz to nowe, wymyślniejsze zobowiązania. Jakoś bez tych dokumentów firma prosperowała dotychczas bardzo dobrze. Brak przejrzystych decyzji w zarządzaniu, chaos w zasadach zarządzania, angażowanie w zarządzanie firmą dyrektorów innych firm, o wszystko utrudnia pracę na magazynie w Bieruniu, wręcz ja dezorganizuje.Pan Nowy Kierownik Paweł podważa wprost kompetencje doświadczonych, długoletnich magazynierów. Ciekawy sposób na nawiązanie współpracy w nowym miejscu. Ów kierownik ma bardzo złą opinię w branży,co było wiadome już przed jego zatrudnieniem . Ciekawe co miał na celu pracodawca, zatrudniając na stanowisku kierowniczym taką osobę? Czy naprawdę dobro firmy? Bo atmosfera i otoczka jaka przyszła z tym panem wpływa niekorzystnie na pracę i klimat w tutejszym Oddziale.
    Zadowolony regeścianin

13.06.2021 19:38

Niestety, to prawda. Niech zarząd Regesty w porę się otrząśnie, bo za rządów "Kodżaka", będzie musiał sporo wypłacać za nadgodziny i zatrudnić dodatkowych ludzi do pracy. Do tego doprowadzą jego magazynowe wymysły.

04.06.2021 11:03

No i skończyły się dobre czasy na Logistycznej w Bieruniu. Narzekaliście na byłego kierownika, a z obecnym to nic tylko szukać na poważnie innej pracy. Człowiek terror z przerośniętym ego.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w REGESTA?

Kuba

01.06.2021 09:25

Szukają przewoźników cały czas, załapałem się i jestem bardzo zadowolony. Dzięki, jeszcze raz dzięki.
    Kuba

21.05.2021 09:46

W miesiącu to można u nich naprawdę sporo kilometrów zrobić. Masa ludzi dla nich pracuje, ja wszystkich nie znam i nie ma nawet szans poznać. Procedury ogólnie ok, na korzyść przewoźników.
    lucas

17.05.2021 15:01

Anna

22.03.2021 11:36

Pracowalam w firmie Regesta Tarnow. Bardzo fajna firma uczciwy pracodawca. uczciwie placa. FAjna i kompetentna kierowniczka w Tarnowie . Polecam firme . Najlepsza w Tarnowie ... Ja nie zaluje ze tam pracowalam . moim zdaniem lepszej firmy nie ma .

22.04.2021 10:55

O jakie stanowisko pytasz, doprecyzuj.

12.01.2021 08:35

Kiedy oddacie kierowcom te 5 euro diety które zabraliście w kwietniu?
    Aha

18.02.2021 13:15

JAKICH WARUNKÓW? Auta od was jedno za drugim jeżdżą a wy mówicie, że warunki są złe haha
    Wiktor

19.04.2021 14:52

Czytam i nie wierze, że w odpowiedzi na pytanie pracownika można (na dodatek publicznie!) napisać mu, że jak się nie podoba to żeby sobie poszukał innej pracy... Odnajduję tu ewidentne braki w empatii u kogoś, kto redagował (albo akceptował) tę odpowiedź.
    Zibi

28.03.2021 07:27

Poleca

Kontakt - REGESTA S.A.

Nowowiejska 52A 28-400 Pińczów

Branże: Transport i spedycja

Masza

05.03.2021 19:08

Wynagrodzenie klarowne zawsze na czas ,a nawet przed . + Premia za ekonomię . Auta nowe serwisowane, .ludzie kreatywni tam pracują .nostop coś ciekawego wdrażają aby się miło współpracowało . Super firma .jestem zadowolony
    Kierowca . Masza

05.03.2021 18:58

Super firma . Polecam

27.01.2021 07:56

Praca w tej firmie daje bardzo duże możliwości rozwoju. Jeżeli wykazujesz się kreatywnością i zaangażowaniem zostanie to zauważone. Wynagrodzenie zawsze jest na czas. Firma jest stabilna i poukładana.
    kandydat

13.01.2021 12:30

Trzeci raz aplikuję do firmy, mam nadzieję, że tym razem się uda. Mieszkam niedaleko i znam firmę i ludzi. Trzymajcie kciuki żeby się udało.
    Zadowolony Regeścianin

12.01.2021 16:06

Ludzie, dajcie już spokój z tym waszym jadem. Praca jest spoko, chociaż wiadomo, że tam gdzie pracuje więcej ludzi, to zawsze znajdą się charaktery, dzięki którym nieraz człowiek gotuje się w środku przez ich bezmyślność. No cóż, tacy ludzie też istnieją i jakoś trzeba ich znosić i tolerować. W innych firmach nie ma czasu nawet wyskoczyć do kibelka, nie mówiąc już o dłuższym posiedzeniu, a tutaj można iść kiedy się chce, bez problemu. Są dni, że jest co robić w nadmiarze i są też takie bez spiny, nawet często. Nigdy nie miałem takiego dnia, żebym był jakoś bardzo wykończony i nie miał na nic siły i pod tym względem chwalę sobie tę pracę. Nadgodziny się zdarzają, ale niezbyt często. Kto chce, to się na nie zapisuje, kto nie chce, może leniuchować.Nikt do niczego nie zmusza. Nie ma żadnych czterobrygadówek i jakichś napalonych na władzę liderów, którzy uprzykrzają tylko człowiekowi życie. Podsumowując, nie żałuję, że pracuję na Logistycznej w Bieruniu i raczej jeszcze tutaj trochę czasu zabawię.

12.01.2021 14:14

Kiedy oddacie kierowcom te 5 euro diety które zabraliście w kwietniu??

12.01.2021 12:27

Kiedy oddacie kierowcom te 5 euro diety które zabraliście w kwietniu?
    Bazyleusz

06.01.2021 12:22

Czy w miarę dobrze się pracuje w oddziale w Tychach ?

08.01.2021 12:55

Każdy wie co ma robić, warunki przyzwoite, jest ok
    Obserwator

09.01.2021 11:38

Jeżdżenie wózkiem po wielkiej hali w temperaturze 9-10 stopni, to warunki przyzwoite? Chyba każdy wózkowy nie zgodzi się z tobą.
    Nie kasujcie opini.

15.09.2020 18:57

Dzień dobry piszę do Państwa, aby opisać co wyprawia się w nowo utworzonym magazynie firmy Regesta przy ulicy Logistycznej 55.(usunięte przez administratora) nikt z was nie reaguje. Może warto, w końcu dowiedzieć się od samych pracowników co się tam wyprawia? Przychodząc na rozmowę do waszej firmy zostaliśmy zapewnieni, że zarobki będą wynosić 3500zł brutto przez pierwsze trzy miesiące pracy a po terminie tym wzrosną do 4000 zł brutto. Dodatkowo obiecana była nam premia 20%, której nikt nie otrzymał. Kierownik non stop (usunięte przez administratora) pracowników, że będą nowe wózki, szatnie, prysznice itd... Jest głuchy na opinie pracowników a na jakiekolwiek próby rozmowy reaguje agresją słowną.

28.09.2020 10:52

Witaj Jo Frajer, Nie mamy problemu z pozyskaniem pracowników na żadne stanowiska w naszej firmie. Otwarte rekrutacje są konieczne ze względu rozwój naszej firmy. W Bieruniu już po 3 miesiącach od otwarcia magazynu, okazało się że 7 tys m2 powierzchni nie wystarczy i musimy przenieść się do większego o powierzchni ponad 17 tys m2, co nastąpi w marcu 2021 roku. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej, kandydaci zawsze otrzymują rzetelne informacje na temat warunków zatrudnienia. Być może niektórzy z nich nie zrozumieli wszystkiego dobrze, a być może to opinia tych, którzy nie sprawdzili się na okresie próbnym i musieli opuścić nasze szeregi. Z poważaniem, Dział HR
    Zawiedziony

21.12.2020 11:24

Hahaha... Ja nie mogę "rzetelne informacje"?... W tej firmie nic nie jest RZETELNE, włącznie z mylnymi informacjami o zarobkach na rozmowie kwalifikacyjnej (po okresie próbnym miała być wyższa kwota na umowie) i nie wiadomo, czego się można później spodziewać z dnia na dzień, bo wyobraźnia kierownika w Bieruniu, na ul Logistycznej, jest baaardzo rozwinięta i niestabilna.

16.12.2020 07:18

Jedna wielka niewiadoma w tej firmie i skąpstwo na każdym kroku.
    Bit transport

08.11.2020 08:27

Poszukujecie państwo przewoźników na trasy miedzynarodowe

09.11.2020 08:37

Tak, jesteśmy otwarci na rozpoczęcie współpracy z nowymi przewoźnikami. Jeśli jesteś zainteresowany, prosimy o kontakt [email protected], lub tel. 41/358-27-70 Dziękujemy za kontakt z naszą firmą Dział HR

16.10.2020 10:09

Czy w REGESTA S.A. panuje luźna atmosfera?

16.10.2020 11:08

Jest spoko. Nikt nie stoi nad tobą i nie pilnuje, każdy wie co ma robić. Atmosfera jest super
    Obiektywny

15.09.2020 10:03

Cześć Kamraci z Bierunia Muszę napisać, że po początkowym dobrym wrażeniu, firma okazała się strasznie niesłowna w stosunku do swoich pracowników. Pensje są zaniżane, a obiecankami jeszcze nikt się nie najadł. Biura i szatnie z prysznicami miały być zrobione do końca lipca, a do tej pory jeszcze nikt się nie pojawił, aby to zrobić...!? Wózki widłowe i paleciaki miały być nowe, a wciąż jeździmy żęchami, do których co parę dni przyjeżdża serwis.Na zmianie miało być więcej pracowników, niż jest zatrudnionych obecnie, co przedkłada się na dni, kiedy nie ma czasu nawet iść do kibelka, itp... Ludzie coraz częściej odchodzą i wcale mnie to nie dziwi. Trzeba będzie pójść w ich ślady...
    Kiero

02.09.2020 17:02

Witam. Czy jest możliwość pracy u państwa na stanowisku kierowcy w podwójnej obsadzie? Chodzi o oddział Tychy jeżeli tak to w jakim systemie ?

03.09.2020 09:50

Nie pracujemy w podwójnych obsadach i na dzień dzisiejszy mamy komplet kierowców. Pozdrawiamy Dział HR

Zostaw merytoryczną opinię o REGESTA S.A.

Oferty pracy - REGESTA S.A.

Spedytor Flotowy (m/k)

Pińczów