REGESTA

• Szczypiec
  • Michałów
  • Kwasków
Pińczów - Regesta Work Service S.C. Zbigniew Kwiecień Rafał Kwiecień

3. Opinie o pracodawcach Pińczów
  5. Opinie o REGESTA S.A.

Opinie o REGESTA Pińczów

Nie przegap nowości o REGESTA S.A.!

Nowy

23.11.2023 11:23

Rozmyslam o podjęciu pracy jako kierowca c+E. Interesuje mnie ile kierowcy zarabiają.

23.11.2023 11:28

Oferujemy atrakcyjne wynagrodzenie wypłacane zawsze terminowo oraz zapewniamy stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na pełny etat. W celu szczegółowych informacji dotyczących pracy kierowcy zapraszamy do kontaktu pod numerem: + 48 538 864 040 Pozdrawiamy, Dział HR
    Nowy

23.11.2023 09:58

Witam myślę o podjęciu pracy w Regescie jako kierowca c+E jakie są wypłaty

23.11.2023 10:38

31.10.2023 06:12

Od czego zależy to, czy są podawane widełki wynagrodzenia? Interesuje mnie stanowisko asystenta ds. gospodarki magazynowej i ani tutaj na portalu, ani na Państwa stronie oferta ich nie zawiera. Są jednak stanowiska, przy których przedział zarobkowy jest podawany (np. specjalista ds. transportu).

31.10.2023 08:19

Ostateczna propozycja wynagrodzenia często zależy od doświadczenia, jakie posiada finalnie wybrany kandydat. W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu pod adresem: [email protected] Pozdrawiamy, Dział HR

16.10.2023 13:18

Witam, dowiem się czegoś więcej o pracy w biurze? w ostatnich opiniach nie widzę chyba wzmianki o pracy jako specjalista od transportu, a właśnie na pewnym portalu widnieje taka oferta. W pierwszej kolejności interesuje mnie podstawa. Z opisu wynika, że przysługuje wynagrodzenie zasadzanie oraz występuje przy tym system premiowy. Podano też widełki od 4,5 do 8 tys. czy to jest podstawa a do tego ewentualnie dodaje się premie? od czego będzie ona zależna?

23.10.2023 09:15

W warunkach wynagrodzenia została zawarta podstawa oraz premia, która jest zależna od osiągniętych wyników. Szczegółowe informacje podawane są zawsze na rozmowie rekrutacyjnej. Aktualne oferty pracy są dostępne na naszej stronie w zakładce Kariera - https://regesta.pl/Kariera W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu pod adresem: [email protected] Pozdrawiamy, Dział HR

13.10.2023 10:11

Na co się nastawić w trakcie rekrutacji w REGESTA S.A.? Umieścili kilka ogłoszeń na GoWork.pl.

13.10.2023 14:26

Rekrutacja w naszej firmie ma jasno określony przebieg: 1 etap - analiza CV, 2 etap - rozmowa telefoniczna, 3 etap - spotkanie i ustalenie szczegółów, 4 etap - podjęcie decyzji o zatrudnieniu lub odrzuceniu kandydata. Zapraszamy do obserwowania naszej strony, w zakładce Kariera znajdują się wszystkie aktualne oferty pracy: https://regesta.pl/Aktualnie-poszukujemy W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu pod adresem: [email protected] Pozdrawiamy, Dział HR
    Karolina

22.09.2023 11:37

Odnośnie tego wątku dotyczącego struktury i stanowisk w biurze to widziałam właśnie ofertę dla asystentki do spraw spedycji, która wygasła jakiś czas temu. kiedy jeszcze przyjęcia na Warsztatową będą możliwe? Widziałam, że podstawa to minimalna ale resztę ratuje system premiowy? W jaki sposób się ją wylicza, to po prostu określony %? I czy związku z zajmowanym stanowiskiem może on wzrastać?

22.09.2023 16:03

Obecna rekrutacja do oddziału w Tarnowie została zakończona. Zapraszamy do obserwowania naszej strony, aktualne oferty pracy są dostępne w zakładce Kariera - https://regesta.pl/Kariera. Nie jesteśmy w stanie przewidzieć terminu kolejnej rekrutacji. Premie wypłacane są według wewnętrznie ustalonych zasad, które przedstawiamy kandydatom na rozmowie rekrutacyjnej. Sukcesywnie w ramach stażu w firmie wzrasta wysokość wynagrodzenia oraz premii. Pozdrawiamy, Dział HR
    Antosia

11.09.2023 12:28

Dobrze zrozumiałam, że wpisy niżej tycza się warunków panujących na magazynie? Bo nie wiem, na co zwrócić uwagę. Tata chce aplikować na spedytora, wczoraj pojawiła się taka oferta pracy. W benefitach nie ma nic o premiach, czy podwyżkach. Firma chwali się, ze nie ma zwolnień grupowych, że dba o pracownika itp., jednak kluczowe są te podwyżki mimo wszystko. Napisze więcej szczegółów, jak to działa wszystko w firmie?
    Spedytor w Regescie

14.09.2023 14:36

Są premie dla tych co chce im się pracować. I tak powinno pozostać! Podwyżki też robią. Ogółem jest wszystko super na pracy spedytora o ile chce ci się pracować a nie że się obijasz a ktoś inny ma za ciebie szukać przewoźnika. Takich to powinno się od razu zwalniać, maruderzy co chcą mieć kasę za nic nie robienie...

19.09.2023 08:29

W Regesta SA pracuje blisko 700 osób, w tym 100 doświadczonych spedytorów i dyspozytorów. Każdy dział przyporządkowany jest do określonego pionu w schemacie organizacyjnym. W każdym dziale wyodrębnione są takie stanowiska jak asystent, specjalista, koordynator, kierownik, dyrektor. Schemat organizacyjny dostępny jest na naszej stronie internetowej w zakładce Kariera - https://regesta.pl/Kariera. Pozdrawiamy, Dział HR

14.09.2023 10:10

Pracuje w firmie już 7 lat, wypłata zawsze na czas, spokojnie, stabilnie. Polecam!
    zadowolony

11.09.2023 13:24

Dostałem się na rozmowę, było bardzo spoko. Bez stresu, rzeczowa rozmowa, dostałem pracę

12.09.2023 16:11

Jaką stawkę na początku oferują na stanowisko magazyniera?

13.09.2023 09:27

Stawka wynagrodzenia widoczna jest w ogłoszeniu o pracę na dane stanowisko. Zapraszamy do obserwowania naszej strony, w zakładce kariera znajdują się wszystkie aktualne oferty pracy: https://regesta.pl/Aktualnie-poszukujemy W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu pod adresem: [email protected] Pozdrawiamy, Dział HR
    Fight

09.09.2023 10:35

Kiero w Bieruniu to niezły aktor. Gdyby prezes zobaczył na własne oczy jak się odzywa do pracowników a jak do ludzi stojących nad nim to by się bardzo zdziwił i pewnie nie byłby w stosunku do tego obojętny.
    zadowolony

11.09.2023 13:20

też uważam że firma jest spoko
    Drifter

11.09.2023 16:38

A czy ja powiedziałem, że to jest normalne??? Jak trzeba to chłop nie marudzi za biurkiem tylko (usunięte przez administratora) żebyś Ty drogi kolego mógł w spokoju zjeść swoją marcheweczke, wypić herbatkę i kawkę.

20.04.2023 17:21

Witam, kiedy zamierzacie rekrutować pracowników do oddziału który ma powstać w Rudzie Śląskiej?

24.08.2023 18:26

Czy będzie duże zapotrzebowanie na operatorów wózków widłowych? Oraz czy będzie rekrutacja na brygadzistów?

30.08.2023 15:15

Będziemy rekrutować na stanowiska magazynier-operator wózka widłowego oraz kierownik zmiany. Rekrutacja rozpocznie się w październiku, początkowo przewidujemy łącznie 4 wakaty na wymienione stanowiska. Zapraszamy do śledzenia naszej strony, w zakładce kariera znajdują się zawsze aktualne oferty pracy. Dodatkowo wszystkie ogłoszenia widoczne są na portalu GoWork.pl Pozdrawiamy, Dział HR.

20.07.2023 23:37

Tak szybko. Co rok nowy kierownik. Z roku na rok jest gorzej. Teraz kierownik to znaczy 2023 to jakaś (usunięte przez administratora) poraszaka . Przekręty na magazynie, to już norma .

04.07.2023 20:45

Witam na jakąś stawkę mogę liczyć jako magazynier operator wózka widłowego w firmie Regestra oraz jaką maksymalną jest premia? Jaki socjal oferuje firma? Dziękuję.

05.07.2023 12:11

Informacje dotyczące wynagrodzenia widoczne są w formie widełek finansowych przy aktualnych ogłoszeniach o pracę, gdzie również przedstawiamy benefity dostępne na każdym ze stanowisk. Zapraszamy na naszą stronę, gdzie w zakładce kariera widoczne są wszystkie aktualne oferty pracy: https://regesta.pl/Aktualnie-poszukujemy. Z poważaniem Dział HR

20.07.2023 23:29

Zapomnij o socjalu . Magazynier czy operator wózka widłowego to jest porażka . Żadnych podwyżek tylko Pińczów . Tam mają. Ludzie, chciecie zarobić to nie w regescie

Oferty pracy - REGESTA S.A.

Spedytor Flotowy (m/k)

Pińczów

19.07.2023 11:02

Ale wypisujecie bzdury ciekawe ile wam płaci za te wypociny Regesta to finansowe dno skoro jest tak pięknie poco te ogłoszenia niekonczonce na kierowcę bo ludzie umieją liczyć i wiedzą że byle gdzie zarobią więcej buahaha regesta za pracę za granicą płaci 18 zł za godzinę stawka marzeń jako kierowca CE a biedronka 27 i jesteś codzień w domu a na wywrotce z koparka 31 i jesteś codzień w domu ta firma zerowala na pracy Ukraińców i Białorusinów bo rumuny grupie nie są robią u Niemca za 20 euro netto nie 18 złoty polskich więc moje prywatne spostrzeżenie jeżeli nie podniesiecie stawek podstawowych plus 29 diety żeby było minimum 400zl plus 29 euro to ta firma zdechnie bo nie będzie miał kto jeździć a gadki tego typu że za brama stoi 10 lub wypłata w terminie już na nikim wrażenia nie robią A WIDZE ZE JEST OSOBĄ NA ETACIE ŻEBY PISAĆ NA GOWORK JAK TO JEST WSPANIALE PRACYJAC NA BAZIE ZA 2900 ZL NA LAPE BO TO NIE JEST NAINIZSZA ŻAŁOSNE TAK JAK I CAŁA TA FIRMA I STAWIANIE BLOKÓW NA STARYM PLACU JUŻ W NICZYM NIE POMOŻE PADNIE ŚMIERCIĄ NATURALNA Z BRAKU LUDZI DO PRACY
    Hehe

20.07.2023 17:26

Misiaczku co ty taki nerwowy jesteś??? Idź na panienki, spuść z krzyża i ci się nastrój poprawi. Ale w internetach się już nie udzielają, bo do tej pory tylko twoja rodzina wiedziała że jesteś debilem, teraz wiedzą wszyscy!!

20.07.2023 23:21

I co jaki sukces ... (usunięte przez administratora) wypłata na czas ????
    Wieloletni

20.07.2023 21:26

Pracuje tu już 15 lat i nie mam zamiaru nic zmieniać. Polecam każdemu takiego pracodawcę. Finanse się zgadzają, atmosfera jak w domu.

20.07.2023 21:24

Byłem na rozmowie o prace, tym razem się nie udało, ale może kiedyś jeszcze zdarzy się aplikować. Na rozmowie wszystko dokładnie wyjaśnione, przedstawione ogólne zasady i ważne kwestie, podejście do kandydata pełne poszanowania i zaangażowania, wyczerpująca odpowiedz na wszystkie pytania.
    Zadowolony

20.07.2023 21:21

Super się pracuje, wypłata na czas, duży szacunek do pracownika, naprawdę polecam prace w Regeście.
    Myślący

19.07.2023 21:00

Wróć do szkoły podstawowej frustracie. Nic dziwnego, że już nie pracujesz w Regeście. Kierowca TIR-a to elita użytkowników dróg. A Ty się nawet o nią nie otarłeś. Nawet nie pomachałeś z daleka. Te 18 PLN za godzinę, które wg Ciebie dostawałeś, to i tak za dużo za taki standard jaki oferujesz. Całe szczęście Misiu, że już innemu pracodawcy będziesz s…ł w gniazdo.

18.07.2023 18:20

Dodam jeszcze tak tych mniej umiacych liczyć 87-29=58 euro na dniowke 29 dieta nazucona przez unie muszą ja zapłacić za jazdę za granicą obligatoryjny dodatek rozlakowy za dniowke Praca kierowca Ce średni czas praca jazda załadunki 14h pracy 58 podzielic na 14 h pracy to na godzinę wychodzi 4.15 na złote zależne od kursu euro daje 18.20zl szałowa kasa za pracę za granicą to w biedronce mój kolega ma 27netto to jest sens ooraowac jako kierowca w regescie czy 8h w bierze i do domu odpowiedzcie sobie sami czy to jest odpowiednia zapłata za taką odpowiedzialność stres i inne
    Hahahaha

19.07.2023 11:42

To czemu nie pójdziesz pracować do Biedronki? Bo w biurze to wiemy, że Cię nie przyjmią, bo brakuje kwalifikacji, co widać po Twoim pisaniu i waleniu byków ortograficznych. A może to Ciebie zwolniła Regesta i dlatego siejesz jad anonimowo w internecie?

18.07.2023 08:46

Firma z tradycjami co płaci 58euro dniowki do tego 29 euro diety i masz 87 a non stop tyrasz w systemie za granicą siedzisz tydzień w domu to dostajesz kopa w jaja to jest ta firma z tradycji ami bazujaca na ukraincach Białorusinach i innych biedakach bo polak wypnie zad za tą kasę szlachta się bogaci a biedota biednieje firma dno dla desperatow
    hahah

18.07.2023 09:39

A tu gdzie jesteś jest ci dobrze? Płacą ile chcesz i nie musisz nic robić? Szczęściarz

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w REGESTA?

Rozczarowana.

01.06.2023 21:48

@Pracodawca brawo, brawo, jeszcze raz brawo. Piękna impreza dla dzieci z Pińczowa, szkoda, że zapomnieliście o dzieciach swoich pracowników.... Żeby nawet czekolady nie wysłać do oddziałów... Ale najważniejsze że na FB było się czym pochwalić.
    no nie

09.06.2023 12:21

Nie no, nie wierzę! Serio? Czepiasz się bo ludzie sami, z własnej inicjatywy zorganizowali zabawy dla dzieci w czasie festynu, a firma się tym pochwaliła bo to ich pracownicy i jest dumna? (usunięte przez administratora) co za świat! Co za ludzie! A idź po pracy na festyn, zorganizuj u siebie zabawy dla dzieci, przecież ci wolno! Na marginesie, jakby firma dała czekoladki dla dzieci, to pewnie byś napisała że dała bez orzechów! Słabe!
    no nie

09.06.2023 12:22

Szkoda strzępić języka na takich maruderów. Im zawsze będzie źle! Brawo firma!

22.05.2023 10:47

Prowadzona jest ciągle rekrutacja do REGESTA S.A.. Czy polecilibyście firmę jako pracodawcę? Dużo umieszczają ogłoszeń na GoWork.pl, ostatnie dodali 18 maja.

22.05.2023 16:42

Polecam z czystym sumieniem ! Jest dużo ogłoszeń bo firma naprawdę mocno się rozwija i ciagle poszukuje nowych pracowników. Jeśli ktoś jest zaangażowany i naprawdę chce mu się pracować to nie powinien obawiać się o rotację.
    Analizator

12.04.2023 13:01

W Bieruniu coraz gorzej. Roboty coraz więcej, a ludzi coraz mniej. Jak sytuacja będzie się jeszcze bardziej pogarszać, to akcja ewakuacja.

14.04.2023 12:57

Liczba osób zatrudnionych w oddziale w Bieruniu nie zmniejszyła się od ostatniego zatrudnienia tj. 11/02/2023 r. Co więcej, rozpoczęliśmy rekrutację i będziemy rozbudowywać zespół. Pozdrawiamy Dział HR

14.04.2023 16:38

Potwierdzam, w pracy stabilnie
    Bożena

22.03.2023 12:35

No, powiem, że ta "codzienna waloryzacja wynagrodzeń" z ogłoszenia na pracownika agencji celnej w Gdyni wygląda okej. Czy może ktoś napisać, ile taki pracownik bez uprawnień zarabia?

23.03.2023 08:59

W ogłoszeniu na stanowisko PRACOWNIK AGENCJI CELNEJ, jak i w pozostałych ogłoszeniach widnieje informacja, że oferujemy kandydatom coroczną, a nie codzienną waloryzację wynagrodzenia. Aby otrzymać szczegóły dotyczące wynagrodzenia, zachęcamy do aplikacji na interesujące Panią stanowisko, wówczas, jeśli Pani kandydatura zostanie zakwalifikowania do kolejnego etapu rekrutacji, Dział HR skontaktuje się z Panią i odpowie na wszystkie pytania.
    Olga

07.03.2023 16:04

Chłopak szuka pracy i właśnie zauważyłam rekrutację na stanowisko Magazyniera - operatora wózka widłowego. Zastanawia mnie wskazany w ofercie jasny system premiowy. Na czym on polega? Bo nie było tej informacji w ofercie... Za co można dostać dodatkowe wynagrodzenie:)? Poza tym, po jakim czasie istnieje możliwość awansu? :D

20.03.2023 14:44

Wszystkich dodatkowych informacji na temat ofert pracy udzielimy bezpośrednio po zaaplikowaniu na wybraną ofertę. Zapraszamy do aplikowania na wybrane ogłoszenie lub kontakt z nami w celu uzyskania żądanych informacji. Pozdrawiamy Dział HR
    Rafał

19.02.2023 13:25

Ofertę dla siebie znalazłem na magazyniera. Ale mam kilka pytań w sumie. Głosy są różne w wątku ale dużo jest przychylnych. Zwróciłem uwagę na wpisy że płacą lepiej, jak u konkurencji. No i te premie motywują. W ogłoszeniu podali, że trzeba być gotowym do pracy zmianowej. Ile zmian jest aktualnie? Zdarzają się nadgodziny, czy zawsze godzina wyjścia jest święta i nie można zostawać, aby przykładowo więcej zarobić?

20.03.2023 09:51

Praca na magazynie odbywa się w systemie 2 lub 3 zmianowym, w zależności od tego, jaki to magazyn. Po aplikacji na wybrane stanowisku do określonego magazynu kontaktujemy się z kandydatem i przedstawiamy wszystkie szczegóły dotyczące zatrudnienia. Pozdrawiamy Dział HR

Kontakt - REGESTA S.A.

Nowowiejska 52A 28-400 Pińczów

Branża główna: Transport i spedycja

25.02.2023 21:03

Prawda jest taka że spedytorzy bardziej szanują Ukraincow jak Polaków
    Dany

01.03.2023 19:02

Ale to raczej chyba w większości firm tak jest , Ukrainiec nie marudzi
    Olo

15.04.2022 09:40

Jeżeli chodzi o magazyn i stanowisko magazyniera, jak wyglada sytuacja z podwyżkami dla pracowników, jest tak jak w innych firmach co roku, czy zależne od stażu? Jestem zainteresowany praca i chciałbym się dowiedzieć jak to wyglada.
    kierowca

17.10.2022 13:24

Zgadzam się
    piotrek

20.02.2023 13:25

Zatrudniłem się jakiś czas temu i wszystko spoko. Dostałem tyle ile miałem dostać, wypłata na czas, czasami (usunięte przez administratora) jakiś spedytor, ale to jak wszędzie. Autko jeździ, nie szukam nic innego. Pozdrawiam kierowców

03.02.2023 16:41

Firma z ogromnym potencjałem dla pracowników. Szanują wszystkich pracowników niezależnie od stanowiska. Stworzyli środowisko pracy, które wiele organizacji powinno powielać. Bardzo dziwią negatywne opinie obecny pracowników, którzy pracują po 5/10 lat a wypowiadają się o pracodawcy jak o najgorszym wrogu. Może czas pożegnać się z tym najgorszym na świecie pracodawcą ? Albo założyć własny biznes i pozwolić pracownikom na wszystko ? Oj … chyba nie ma chętnych …. Jak to się mówi ? Doceń to co masz ? Może najwyższy czas ?
    to ja

08.02.2023 09:55

Zgadzam się, szkoda, że w sieci wywnętrzniają się gównie niezadowoleni. Firma jest spoko
    Arbuzo

08.02.2023 12:53

"Wywnętrzniają"? Lepiej już się publicznie nie "uzewnętrzniaj".
    Myślący

02.02.2023 18:21

Ludzie, jak czytam te wypociny, to mi nie tylko ręce opadają. Premia kwartalna dla administracji jest wypłacana po osiągnięciu określonego wyniku przez firmę. Ponieważ większość pracy w back office jest niepoliczalna przyjęto taki wskaźnik aby Spółka mogła wynagrodzić personel nie handlowy za większy nakład pracy. A dodatek inflacyjny … Boże, miej litość nad tymi co narzekają!!! Proponuję zmianę pracodawcy. Zapewne będzie to ziemia obiecana, mlekiem i miodem płynąca. 20 tysi na rachunek bankowy i żadnych obowiązków. Zapraszam do kontynuowania kariery poza strukturami Regesta S.A. Wszystkim wyjdzie to na dobre. Zwłaszcza Spółce.
    to ja

08.02.2023 09:57

I znowu się zgadzam. Firma serio jest ok.

17.05.2022 10:26

Czy pracodawca REGESTA S.A. motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?
    Grzegorz

05.12.2022 22:36

Każdy dostaje taki dodatek który nazywają premią. Żeby nie podnosić wynagrodzeń wymyślili coś takiego każdy go weźmie czy się stoi czy się leży.
    ten co wie

01.02.2023 18:44

motywacja wyłącznie negatywna .... bo cię ukaram ... bo ci zabiorę - prymitywizm świętokrzyski
    Kamil

12.01.2023 09:04

Cześć. Widziałem ofertę pracy na magazyn i jestem ciekaw opinii. Jak wygląda praca, kierownictwo i dyrekcja. Ludzie są w porządku czy typowe „hieny”? Pozdrawiam
    Mateusz

15.04.2022 11:23

Pracuję tu już 10 lat i nawet nie myśle o zmianie, wypłata zawsze na czas, zero stresu, duży szacunek od współpracowników i zarządu. Jestem naprawdę mega zadowolony ???? Polecam wszystkim szukającym stabilizacji i zdrowej atmosfery ????
    Ewa

05.12.2022 22:38

To prawda. Wypłata i marna premia, czy pracujesz czy nie, zawsze jest na czas. Polecam jako drugą pracę.

10.01.2023 12:03

Premia kwartalna nie jest z automatu wypłacana wszystkim, niezależnie od pracy. Jest w gestii kierowników, którzy decydują komu i w jakiej wysokości jest przyznawana. Pod uwagę brana jest absencja i zaangażowanie w pracy.
    zażenowany

02.10.2022 21:11

Mam pytanie, inflacja do góry, znowu! Rachunki, kredyty, opłaty do góry, a podwyżki w waszej firmie? Nie ma budżetu, nie będzie.. bla bla bla! To jak chcecie utrzymywać porządek na magazynie bez pracowników? Bo za taka marna płace, gdzie wszędzie dookola daja wiecej to chyba nie bedzie takie łatwe. Czas sie zastanowic nad tym.
    Tomek.

14.12.2022 19:09

O tak, nie wypłacą wynagrodzeń w okresie wypowiedzenia umowy. Więc lepiej nie odchodzić z firmy, bo zabraknie Wam pieniążków w domowych budżetach.
    Hihi

15.12.2022 19:46

Dziwne, że czujny admin jeszcze nie usunął tej wypowiedzi :):):)
    obserwator z Pińczowa

17.10.2022 14:09

Jak się tak przyglądam i czytam te wszystkie pomyje jakie wylewane są na firmy, to współczuję właścicielom. Fajni ludzie, dają pracę, dbają, tworzą atmosferę i są normalni, co dziś nieczęsto się zdarza. Szkoda, że w sieci pełno jedynie frustratów, którym pewno w większości podziękowali za współpracę, więc trzeba zrównać z błotem, a ci którzy nadal pracują i trzymają się rękami i nogami nie napiszą jednego dobrego słowa. Słabe. Szkoda, że to nie moja branża, bo chętnie bym się u nich zatrudnił. Pozdrawiam i trzymam kciuki
    JA

02.11.2022 15:53

No właśnie. Tak to jest że w sieci same hejty, jak komuś się nie udało to zaraz pisze że firma zła. Słabe.. Pozdrawiam właścicieli
    xxc

02.11.2022 16:02

Jak jest tak źle na magazynie, to czemu siedzą? Niech idą do fiata czy innego dziadostwa i zobaczą jak się (usunięte przez administratora) \Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma

23.10.2022 19:16

Jak wygląda praca w REGESTA S.A.? Przedstawicie swój typowy dzień pracy?
    Wiecie kto.

26.10.2022 16:03

Kraina miodem płynąca.... W Pińczowie nie ma lepszych, robota sama się robi, wystarczy tylko przyjść i kawka się parzy... A wszystko to wspaniale pokazne na FB....

27.10.2022 13:50

Dokładnie, kraina mlekiem i miodem płynąca w porównaniu do większość dzisiejszych firm, nie ma typowego korpo mimo takiej ilości pracowników, nie ma codziennej walki o pozostanie w organizacji. Podejście do pracownika jest po prostu ludzkie. Ale niektórzy, nauczeni, że czy się stoi czy się leży to się należy są w szoku jak wprowadza się jakiekolwiek zasady czy restrykcje. Idźcie proszę gdzie indziej jak Wam tak jest źle i niedobrze !!! Przecież Was tu nikt nie trzyma !
    Mili

25.10.2022 09:21

Pracuje w firmie już ponad 10 lat i nigdzie w okolicy nie znajdę lepszego pracodawcy, wielu pracowników ma tego świadomość, ale jak to zwykle bywa, ciągle jest im wszystkiego mało. Spójrzcie wokół siebie i zobaczcie jak przy szalejącej inflacji, czasach kryzysu i niepewności macie stabilną pozycję bez ucinania pensji a wręcz przeciwnie z drugą już w tym roku waloryzacją wynagrodzeń.
    Arbuzo

26.10.2022 13:43

Damo ma, już za późno. Jestem uzależniony od Regesty i z trudem opuszczam jej progi.
    widzi

17.10.2022 13:54

Jak ci było tak źle, to czemu siedziałeś tam 10lat. Coś mi się zdaje, że to oni rozstali się z tobą i teraz tryskasz jadem

01.09.2022 20:14

Nie zgadzam się z opinią Pana Były, były 2. Na magazynie mamy czysto i porządek. Palety są piętrowane inne nie piętrowane i składowane w odpowiednich lokalizacjach zgodnie z regulaminem. Są też wyznaczone drogi do hydrantów i gaśnic, które nie są pozastawiane. Wózki widłowe przyjechały do nas nowe i są regularnie serwisowane. Wielu kierowców pozytywnie wypowiada się na temat porządku w naszym magazynie i sprawnych rozładunkach i załadunkach, które odbywają się w krótkim czasie.
    d

17.10.2022 12:52

Co tam można ukraść? Butelkę? Śmieszny jesteś
    no właśnie

17.10.2022 12:53

Tak jest, pewnie nie może się pogodzić że firma się z nim rozstała i plecie co ślina przyniesie
    Mili

08.07.2022 11:42

Cieszę się że mogę tu pracować, super zespół, świetni szefowie. Praca z perspektywa na bardzo długo, nowoczesne podejście do rozwoju pracownika. Oby jak najdłużej w tym składzie !!!
    ja też

06.09.2022 14:07

To jest nas więcej!
    ????

06.09.2022 16:39

Bo to naprawdę fajna firma. Ludzkie podejście, brak korporacyjnych udziwnień. Naprawdę cieszę się że mogę być jej częścią. Pozdro dla kumatych!!

Zostaw merytoryczną opinię o REGESTA S.A.