Transbit

2.2/5

• Ciechanów

5. Opinie o Transbit Sp. z o.o.

Opinie o Transbit Warszawa

Nie przegap nowości o Transbit Sp. z o.o.!

04.02.2022 14:20

Witamy wszystkich użytkowników GoWork na profilu Transbit. Cieszymy się niezmiernie, że dotarliście aż tutaj – bo to oznacza, że zobaczyliście nasze ogłoszenia i chcielibyście nas lepiej poznać!

Mamy nadzieję, że opinie tutaj pomogą Wam podjąć decyzję czy dołączyć do grona
    „Zawodowców w łączności”. Nie ukrywamy, że branża zbrojeniowa to unikalna i specyficzna tematyka – ale to właśnie dzięki temu zrzeszamy wyjątkowo ciekawych ludzi, którzy tworzą nieprzeciętną atmosferę!

Bardzo dziękujemy za każdą dodaną opinię. Stanowią one ważną podstawę do zmian i budowania naszej społeczności w dobrym kierunku. Potrafimy uczyć się na błędach i wysnuć odpowiednie wnioski, dlatego będziemy wdzięczni za konstruktywne wypowiedzi, zgodne z prawdą.

Wierzymy, że mając w zespole ludzi otwartych, komunikatywnych, uczciwych i pracowitych stale rośniemy
    w siłę i stajemy się coraz lepszym środowiskiem pracy. Jeżeli uważasz, że pasowałbyś do naszej firmy
    – zapraszamy!

Bieżące informacje o rekrutacji znajdziecie w dwóch miejscach:

Zachęcamy również do bezpośredniego kontaktu: [email protected]
    Orion

05.07.2026 22:27

Sporo czasu przepracowałem w tej firmie, więc dodam swoje 5 groszy, bo czemu nie. Zwolniłem się po trzech latach, zmieniłem branżę i poszedłem na swoje, ale doceniam to czego się tutaj nauczyłem, ludzi, których poznałem. Ogólnie warunki pracy są naprawdę niezłe, kasa przyzwoita (chociaż wiadomo, zawsze chciałoby się więcej), sporo dodatków. Zdarzało mi się narzekać czasami, jak zapewne każdemu, taka cecha narodowa ;) Jak ktoś się zastanawia nad tym czy aplikować, czy nie, to ja bym polecił spróbować, zobaczyć na własne oczy co i jak.

Beznik

23.07.2026 06:22

Czy jest to ciężka robota pod ciśnieniem?
    Bit

17.06.2026 13:37

Gdzie firma umieszcza oferty o pracę najczęściej? Czy raczej na Pracuj.pl, czy może bezpośrednio na swojej stronie? Nie chciałbym czegoś przegapić.
    bartyś

18.06.2026 12:09

z mojego doświadczenia większość ofert faktycznie ląduje na pracuj ale strona firmy to czasem jedyne miejsce, gdzie pojawia sie nowa oferta zanim trafi gdzie indziej

09.07.2026 09:05

Oferty znajdziesz i tu i tu, nie ma co dywagować na ten temat. Na pracuju masz wyraźnie zaznaczony czas ważności oferty, więc nie będziesz wątpliwości co to tego czy są aktualne.

09.07.2026 09:02

Nie pracuję tu jeszcze jakoś długo, ale póki co zgadzam się z większością opinii. Firma jest porządna, ludzkie podejście do pracownika. Plus za godziny pracy i jednozmianowość (na 2 zmiany pracuje jeden dział na produkcji, ale bez nocek, więc też spoko).
    Naless

18.06.2026 14:51

Wysyłał ktoś cv w ciemno jak nie było ofert?
    Senny

19.06.2026 14:46

U mnie się to sprawdziło, gdy szukałem pracy poza sezonem i nie było żadnych ogloszen – wtedy takie działanie miało sens. W innych momentach może być mniej skuteczne, więc warto to dobrze przemyslec.

09.07.2026 08:56

Nie zaszkodzi spróbować, może akurat, ale wiadomo, wszystko zależy od zapotrzebowania, więc gwarancji na odpowiedź nie ma, jak to z aplikacjamim spontanicznymi bywa
    Shrek

16.06.2026 20:14

Opowie ktoś, jak wyglądały jego początki pracy tutaj? Zawsze najtrudniej się wdrożyć. Ciekaw jestem, czy ktoś pomaga nowym, czy trzeba sobie samemu radzić.
    Efron

17.06.2026 11:58

Trudności na start są naturalne, ale jeśli ktoś z zespołu poświęci trochę czasu to nie będzie całkowitego zostawienia samemu sobie. To na pewno ułatwiłoby ogarnięcie obowiązków.
    Ciema

17.06.2026 18:03

Pomoc przy wdrożeniu faktycznie może się różnić w zależności od tego, kiedy zaczynałeś i z kim trafiłeś na start. Osobiście widziałem, że nowe procedury znacznie poprawiły wsparcie dla nowicjuszy względem kilku lat temu.
    światełko

24.05.2026 18:36

pracownicy mają tu jakieś benefity ?
    Lapiss

17.06.2026 10:14

Są benefity, całkiem sporo. Tak z pamięci to na pewno opieka medyczna, multisport, dofinansowanie do wypoczynku, ubezpieczenie na życie, kurs angielskiego. W ofertach na pewno są zawarte informacje o tym co konkretnie obecnie oferują, więc zajrzyj, bo ja już nie pracuję, więc nie mam pewności czy coś się nie pozmieniało.
    Cloudstill

24.05.2026 18:46

Czy firma oferuje jakieś szkolenie na start? Pytam, bo nie chciałbym wejść w nową robotę z marszu i nie ogarniać. Dobrze mieć chociaż dzień lub dwa, żeby się wdrożyć na spokojnie.
    Lapiss

17.06.2026 10:03

Tak, w końcu nikomu nie zależy na tym, żebyś nie wiedział co masz robić, więc oczywiście, że jest wdrożenie. Nie na zasadzie dnia, dwóch, jak to mówisz, bo to raczej dość szybkie tempo, niezależnie od charakteru pracy. Także nie obawiaj się na zapas, słuchaj i obserwuj uważnie podczas wdrożenia i będzie w porządku, nie zostaniesz na dzień dobry wrzucony na głęboką wodę.
    półzłoto

11.05.2026 17:49

Od którego momentu zatrudnienia pracownikowi przysługują benefity? Pytam, bo często firmy mają z tym swoje "okresy przejściowe". Fajnie wiedzieć, czy trzeba czekać pół roku, czy od razu coś się łapie.
    światło

07.05.2026 21:16

Na rozmowie kwalifikacyjnej spodziewać się raczej pozytywnej atmosfery? Ktoś Coś?
    dimcresting

11.05.2026 17:24

Rozmowy kwalifikacyjne potrafią być pełne zaskoczeń. Ciekawe, jak różni się podejście do kandydatów w różnych działach.
    skała

28.04.2026 12:25

na ile przedłużają pierwsza umowę ?
    Pochmurny

20.04.2026 11:46

Pytanie do pracowników, podoba wam się tutaj?
    Lowlumen

13.04.2026 07:47

Ile trwa szkolenie stanowiskowe?

09.04.2026 08:23

Rozżar

10.04.2026 08:23

a jakie macie tematy do rozmów na przerwach?
    Rozjaś

06.04.2026 16:20

Firma oferuje stabilne zatrudnienie? Na tym mi obecnie najbardziej zależy. Nie chodzi mi o bajery, tylko o pewność, że jutro też mam gdzie wracać.
    Rozciąg

07.04.2026 08:33

Nie wiem jak u innych, ale u mnie stabilna wyszła po kilku miesiącach w robocie
    Przejrzyście

04.04.2026 20:03

Dobra praca, mogę polecić jak ktoś szuka czegoś na już i żeby na chwilę się zaczepić. Nie jest to może praca marzeń, ale na start całkiem okej. Jak ktoś się sprawdzi, to może i dłużej zostanie.
    Neon

04.04.2026 10:07

Firma z wieloletnią i ugruntowaną pozycją na rynku w branży technologii wojskowej. Na szczególne uznanie zasługują główni (usunięte przez administratora), którzy prezentują wysoki poziom profesjonalizmu, doświadczenia oraz strategicznego podejścia do rozwoju firmy. Widać, że stoją za nią osoby kompetentne, budujące solidne fundamenty biznesowe. Niestety, to pozytywne wrażenie nie znajduje odzwierciedlenia w codziennym funkcjonowaniu firmy na niższych szczeblach. Atmosfera pracy pozostawia wiele do życzenia. Wśród pracowników widoczny jest strach i brak komfortu w wyrażaniu własnych opinii. Część osób obawia się podejmowania inicjatywy, co negatywnie wpływa na współpracę i rozwój zespołów. Największym problemem pozostaje jednak poziom zarządzania średniego szczebla. (usunięte przez administratora) nie potrafi skutecznie zadbać o zespół ani właściwie reagować na zgłaszane problemy. Brakuje odpowiedzialności oraz realnego zaangażowania w poprawę warunków pracy. Szczególnie niepokojąca jest sytuacja w dziale produkcji. Pod koniec pracy praktykowane jest otwieranie pieca lutowniczego w celu jego szybszego schłodzenia lub zmiany profilu. W efekcie do pomieszczenia wydostają się potencjalnie szkodliwe opary z lutowia. Mimo że problem jest znany przełożonym, nie są podejmowane skuteczne działania, aby go wyeliminować. (usunięte przez administratora) Podsumowując — firma ma solidne podstawy i duży potencjał, jednak wymaga istotnych zmian w obszarze zarządzania oraz większej dbałości o bezpieczeństwo i warunki pracy.
    skrzatnik

01.04.2026 15:16

Ludzie są tacy dosyć zgrani czy pozbierali jakieś kompletnie różne charakterki?
    Sunhush

16.03.2026 09:57

Dosyć szybko się tutaj awansuje, jeśli się człowiek postara, czy nie ma co liczyć? Zastanawiam się, czy faktycznie widać ścieżkę rozwoju, czy to raczej teoria z ogłoszenia. W poprzedniej firmie "możliwość awansu" znaczyła tyle co nic aa
    mgławiony

17.03.2026 08:24

Jak się postarać, to można szybko awansować, serio. tutaj rzeczywiście widać ścieżkę rozwoju, a nie tylko marketingowe hasła
    Quietfall

17.03.2026 09:33

a jakie tam są konkretne możliwości? bo zależy mi na tym, żeby nie tylko w teorii było
    Pixel

13.03.2026 10:18

Gdzie najprędzej znajdę jakieś aktualne ogłoszenia o pracy? Tyle teraz stron z ogłoszeniami, że już się gubię…
    Mistline

14.03.2026 12:10

możesz sprawdzić na ich stronie albo na takich portalach jak Pracuj.pl, tam zawsze coś wrzucają.
    KrótkiWpis

10.03.2026 08:00

Kojarzy ktoś może czy rozmowy kwalifikacyjne są teraz zdalnie czy stacjonarnie?
    zawicho

10.03.2026 15:13

nie wiem jak jest teraz, ale ja miałem stacjonarnie. może sprawdź na stronie firmy lub napisz do nich

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Transbit?

Kontakt - Transbit Sp. z o.o.

łukasza Drewny 80 02-968 Warszawa

Branża główna: Elektronika, hardware i akcesoria

Ruczaj

04.03.2026 11:58

Czy ten adres podany po lewej to adres centrali firmy? Chciałbym się upewnić, bo planuję podjechać i nie chciałbym trafić pod zły budynek. Mapy czasem głupieją.
    softbreeze

05.03.2026 08:12

tak, to adres centrali, więc nie powinno być problemu. ale lepiej sprawdź na stronie, czasem zmieniają lokalizacje.
    Fogrunner

05.03.2026 19:51

tak, to adres główny. ale najlepiej najpierw zadzwonić, żeby się upewnić.
    Północik

02.03.2026 12:10

Mam 19 lat, świeżo po szkole, myślicie, że mnie przyjmą?
    mistlanding

03.03.2026 08:13

Może, zależy od tego, na jakie stanowisko aplikujesz. Czasem szukają ludzi bez doświadczenia.
    PomiędzySłowami

03.03.2026 13:04

dzięki, spróbuję. Nie mam nic do stracenia, a może uda się załapać
    Światecz

26.02.2026 12:20

Mail podany przez firmę jest przeznaczony głównie dla kandydatów czy dla pracowników? Nie chciałbym wysyłać zapytania nie tam, gdzie trzeba aa. Może ktoś już pisał i wie, jak najlepiej się kontaktować.
    UważnyObserwator

27.02.2026 10:34

jak dla mnie to bardziej dla kandydatów, ale może też pracownicy piszą. lepiej napisz na jakiś ogólny adres, to się nie pomylisz.
    Rozciągacz

27.02.2026 13:59

ja bym spróbował wysłać maila i zobaczyć co odpiszą. przynajmniej będziesz miał jasność czy dobrze trafiłeś.
    Softtwilight

19.02.2026 09:29

W poprzedniej firmie nie udało mi się przetrzymać zbyt długo. Mam nadzieje , że tu będzie inaczej. Widzę , ze kilka osób jest niezadowolonych z pracy tutaj, ale to dobrze, bo widać , że jest rozróżnienie na lepszych i gorszych i doceniają tych lepiej pracujących.
    przestwór

20.02.2026 12:15

no tak, różnie bywa, ale jeśli doceniają dobrą robotę to może być pozytywne. czasem trzeba trochę potrenować w nowej ekipie
    Lowshine

20.02.2026 13:56

rozumiem, że chcesz lepiej trafić. ale jak dobrze wykonujesz swoje zadania, to może być różnie, nie zawsze musisz się bać.
    Shadowinglet

18.02.2026 13:25

Powiedzcie szczerze, jaka jest jakość waszych produktów? Tak od strony pracowniczej patrząc? Bo wiadomo, reklama swoje, a codzienność swoje. Jest się czym chwalić, czy raczej przeciętnie?
    śladzik

19.02.2026 09:19

jakość produktów jest ok, nie ma co narzekać, czasami są drobne problemy, ale ogólnie da się z tym żyć.
    PółNaPół

20.02.2026 12:01

a jak to wygląda w praktyce? można liczyć na coś więcej niż przeciętność? zastanawiam się, czy warto aplikować

17.02.2026 12:16

Sennik

18.02.2026 10:02

słyszałem, że powoli zaczynają znowu rekrutować, ale szczegóły to lepiej samemu sprawdzić na stronie firmy.
    WidziałemTrochę

18.02.2026 14:12

ostatnio zima mówiła coś o przyjęciach, ale nie wiem jak to teraz wygląda. może warto napisać do nich bezpośrednio?
    półświt

16.02.2026 12:22

Pierwszą umową jest umowa o pracę? długo zajmuje nowemu pracownikowi poznanie nowych obowiązków itd ?
    zawilgoc

17.02.2026 08:11

pierwsza umowa to najczęściej umowa o pracę, a co do szkoleń to zależy od działu, ale zazwyczaj jest to parę tygodni zanim ogarniesz wszystko
    Dimmeadow

17.02.2026 13:16

a jakie to mniej więcej obowiązki? i czy te szkolenia są w weekendy czy normalnie w tygodniu?
    krągłość

18.01.2026 22:45

Jest jakiś pakiet sportowy? Wiadomo, człowiek siedzi przy biurku, to się potem przyda trochę ruchu. Działa to w praktyce, czy tylko na papierze?
    Silentcrest

19.01.2026 13:54

a to ciekawa sprawa. masz jakieś info jak to działa? bo fajnie byłoby po pracy coś poćwiczyć
    przymróźny

18.01.2026 22:26

Aktualnie macie więcej pracy czy tyle co zwykle? Pytam, bo w niektórych branżach teraz jest sporo zleceń. Może też macie gorętszy okres?
    Zawirowek

15.01.2026 11:31

Jakie stanowisko polecacie dla osoby bez doświadczenia zawodowego? Chciałbym gdzieś zacząć i się wdrożyć. Może ktoś ma wskazówkę, od czego najlepiej wystartować?
    Drift

18.01.2026 13:07

zdecydowanie polecam zacząć od stanowisk pomocniczych, jak np. asystent czy operator. tam można się wiele nauczyć i później łatwiej się wdrożyć w inne zadania
    OstrożnyWpis

18.01.2026 21:43

ja myślę, że warto spróbować jako stażysta lub praktykant. to dobry sposób na naukę i zdobycie doświadczenia, a jak ci się spodoba to zawsze jest szansa na zatrudnienie.
    Dewfalling

18.01.2026 21:36

Dodałem opinię, ale się nie pokazuje, ktoś wie o co może chodzić? Nie była wulgarna ani nic... Może moderacja musi ją zatwierdzić? Też miałem podobnie, trochę to trwało.
    Cicharek

14.01.2026 10:39

Chciałbym zmienić swoją dotychczasową pracę ze względu na niskie zarobki. Od ludzi słyszałem , że całkiem przyzwoicie tutaj płacą stąd moje zainteresowanie firmą.
    TrochęKrytycznie

15.01.2026 08:31

Zgadza się, zarobki są całkiem spoko jak na tę branżę. Warto spróbować.
    Rozświetka

15.01.2026 16:28

Słyszałem podobne opinie, też mam nadzieję na lepsze stawki tu. Kiedyś się wybiorę na rozmowę
    crystal

18.12.2025 14:17

Praca należy do tych naprawdę najnormalniejszych, nie jest źle, wybitnie też nie...
    Ciemnia

19.12.2025 12:00

To prawda, praca jest dość standardowa, ale przynajmniej można liczyć na stabilność. Wiele osób odnajduje się w tym środowisku, bo nie ma dużego stresu. No i masz poczucie że robisz coś ważnego
    eecho

19.12.2025 16:49

czyli nie jest źle, ale też nie ma co oczekiwać cudów?
    Weso

17.12.2025 12:06

Bardzo duże wymagania stawiają kandydatom? Chodzi mi o ten okres świeżo po zatrudnieniu. Nie boję się pracy, ale czasem firmy trochę przesadzają na starcie. Jak tu to wygląda?
    brązowy

18.12.2025 08:22

Wymagań jest kilka, ale nie są one przesadnie wygórowane. W zasadzie chodzi o to, żeby dobrze zrozumieć obowiązki i pokazać chęć do nauki. Dobrze przygotowane wprowadzenie pomaga w aklimatyzacji.
    dziczek

18.12.2025 15:14

Nie wiem, jak to dokładnie wygląda, ale słyszałem, że mają określone oczekiwania w pierwszych tygodniach. Z tego co zrozumiałem, istotne jest przystosowanie się do nowego środowiska pracy.
    gracz

16.12.2025 13:41

Jest możliwość wyrabiania nadgodzin, jakby się chciało trochę dorobić?
    zapis

17.12.2025 10:50

Jeszcze nie w pracy a już chcesz robić nadgodziny? Odważnie
    MAŁY

17.12.2025 16:07

Dobre pytanie... to być ciekawa opcja na dodatkowe dochody, ale chciałbym dowiedzieć się więcej o tym, jak to wygląda w praktyce?

15.12.2025 09:27

Smok

16.12.2025 08:08

Wydaje mi się, że firma szuka osób z różnorodnym doświadczeniem, więc nie ma jednego określonego profilu. Ważne są umiejętności i chęć do nauki.
    kubzon

16.12.2025 11:38

Nie ma jednego konkretnego profilu, ponieważ zależy to od stanowiska. Ważne jest, aby kandydat miał odpowiednie umiejętności i pasował do zespołu.
    srebro

12.12.2025 10:29

Ta firma jest porządna. Są normalne umowy, wypłaty, atmosfera. Ludzie nie doceniają tego, co mają. Kolega pracuje w podobnej branży i nie ma tak dobrze. Mówiłem mu, że jest teraz trochę ogłoszeń, więc może się przeniesie.
    crash

19.11.2025 21:34

jaki jest system pracy na produkcji? ile zmian?

31.10.2025 10:50

U nas teoria szybko zamienia się w praktykę — i to taką, która ma znaczenie 💪 Do Transbit dołączają również osoby, które dopiero budują swoje doświadczenie, ale mają w sobie ambicję, ciekawość i chęć odkrywania nowych technologii.
    Tak właśnie zaczynał Mikołaj — przyszedł do nas na staż…i został, bo znalazł coś więcej niż tylko miejsce pracy ❤️
    „Szybko przekonałem się, że tu teoria naprawdę zmienia się w praktykę. Każdy dzień to coś nowego i konkretnego do zrobienia. Dostałem realne zadania i wsparcie ludzi, którzy naprawdę chcą, żebym się czegoś nauczył — to daje ogromną motywację.”
    Jeśli Ty też chcesz zacząć swoją historię z nami — zajrzyj na https://lnkd.in/dU-Xw3sg

Dołącz, zostań i buduj przyszłość razem z nami. 💪

23.10.2025 09:59

Dziś z ogromną dumą i radością świętujemy wyjątkowy jubileusz – dwóch naszych kolegów obchodzi 30-lecie pracy w Transbit! 👏

To nie tylko imponujący wynik, ale przede wszystkim dowód zaangażowania, pasji i lojalności.
    Dziękujemy za te wszystkie lata wspólnej pracy, rozwoju i niezliczonych projektów.
    To właśnie ludzie są siłą Transbit.
    xxcałkiemspoko

26.10.2025 18:04

Gratulacje dla jubilatów 👍 Pracuję w Transbit już ponad 10 lat i uważam, że to dobre miejsce pracy. Wiadomo, że bywają trudniejsze momenty, jak wszędzie, ale mamy tu fajny zespół i dobry kontakt ze wszystkimi. Dla mnie najważniejsze, że jest zaufanie i możliwość pogodzenia pracy z życiem prywatnym.

Zostaw merytoryczną opinię o Transbit Sp. z o.o.