Agencja Pracy Tymczasowej Staffline Sp z.o.o.

Gliwice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 276 ocen.

Agencja Pracy Tymczasowej Staffline Sp z.o.o.
3 276

Opinie o Agencja Pracy Tymczasowej Staffline Sp z.o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Tymczasowej Staffline Sp z.o.o.

Boohoomaz

Jedzie ktoś do boohoo na 20.07?

buszek

A ja polecam Boohoo, jadę drugi rok z rzędu do pracy, lekko nie jest ale kasa co piątek i całkiem niezła, miasteczko nie za duże, wszędzie blisko. Polecam A marudy do Biedronki :p

tutak
@Andzela 11.07.2018 17:34

Można tam wytrzymać? Mają straszne anglojęzyczne opinie. Jak to wygląda dla nowych pracowników którzy tam przyjeżdżają? Jest jakaś norma którą trzeba wyrobić? My wpadamy na 20.07

Bobi

Najgorsza praca jaką widzialem nie szanuja ludzi robia poprostu w (usunięte przez administratora) w kazdej chwili moga Zwolnic czlowieka i niech sie martwi co dalej. Jedziecie na wlasne ryzyko

buszek
@anonymous 10.05.2018 19:09

To ciekawe po co ja yam wracam drugi rok z rzędu :p Haha trzeba było pracować a nie bąki zbijać :p Wszędzie w Anglii pracują Bułgarzy i Rumunii! :p

juzcietuniema

Szukam osoby która pracowała w magazynach z odzieżą Boohoo w Burnley, zamierzam wyjechać 2 lipca razem z chłopakiem. Chciałabym się dowiedzieć coś o tej firmie. Pozdrawiam

buszek
@Mati 22.06.2018 17:52

Potwierdzam co Mati pisze, z tym że jak weźmiesz z 350 funtów to też starczy ;)

kaucja

Nie dają wam żadnego wyboru. Przeliczcie i porównajcie oferty przed wyjazdem. Koczownicze warunki po kilka osób w mieszkaniach i pokojach. Uważajcie na prywatny wynajem żeby mieć na wszystko umowę.

Były pracownik

Pracowałem przez kilka miesięcy przez tą firmę jako Order Picker w Tesco Thurrock, jeśli ktoś jedzie do pracy z granice i myśli, że będzie swobodnie pracował to się grubo myli. Niestety trzeba spiąć "pośladki" i pracować szybko nie zawsze zgodnie z zasadami BHP o jakich mówią. Liczy się szybkość i wytrzymałość fizyczna. Mieszkanie najlepiej ogarnąć samemu. Jest to dobra firma na start w Anglii. Na godzinach nie oszukują, jak inni tutaj piszą ale za to mogą dać w tygodniu np 7 godzin, bo podpisujesz kontrakt tzw 0 godzin gdzie pracodawca po 1 h pracy może odesłać Cię do domu. Jeśli nie wyrabiasz normy to tak będziesz pracował. Zarobisz może 100f tygodniowo ale jeśli będziesz pracował szybko ponad normę to możesz zarobić 5x tyle. Wybór należy do Ciebie. No i oczywiście musisz znać chodź podstawy angielskiego lub mieć ze sobą dobrego znajomego, który posługuje się tym językiem :), bo większość spraw będziesz musiał załatwić samemu.

zainteresowany2202
@wracający pracownik 07.06.2018 14:19

@wracający pracownik Mam pytanie jak wygląda praca? Czy są to 3 zmiany (magazyn24h?) czy jakoś inaczej jest to ustalone? Chciałbym się dowiedzieć jak jest praca rozłożona w tygodniu. Praca od poniedziałku do piątku czy np. 5 dowolnych dni w tygodniu? Jak wygląda tydzień pracy? Z chęcią bym się wybrał w lipcu na co najmniej 2 msc.

Olusia

Witam jest ktoś kto jedzie z ta agencja do Angli -praca na magazynie boohoo bo szukam kogoś najlepiej ze Śląska chętnego do wyjazdu lub kogoś kto miał styczność z ta agencja

Grzesiek
@Olusia 18.05.2018 08:26

hej i co pojechałaś ???

Weronika

Cześć, wybiera się ktoś może 9 czerwca do Milton Keynes?

Magda
@Weronika 05.06.2018 18:41

madzia2308@op.pl możesz się odezwać do mnie. Pracowałam tam

anonymous

ja mam na imie andrzej i szukam pracy za granicą wholandi i czekam na mielia .

Lidia

Agencja Pracy Tymczasowej Staffline głównie zajmuje się rekrutowaniem osób do innych firm. Może ten wątek odwiedzany jest również przez osoby, które są pracownikami tej agencji i mogłyby wyrazić na tym forum swoją opinię o tym pracodawcy? Jakie warunki zatrudnienia oferuje i o jakie stanowiska można się w niej ubiegać?

Adi

Bardzo proszę o kontakt osobę, która już korzystała/pracowała w Burnley, ponieważ mam propozycję pracy, a nie chce stracić 2k pln i wracać do PL. E-mail: mocny2015@onet.pl lub tel: 573-469-139 Z góry dziękuje!

Mike
@Adi 26.04.2018 16:37

Jade tam drugi raz, probowalem pracy w Holandi i wole Boohoo zaczynam 4 maja W holandi to dopiero lipa byla , tu jest spoko

Nick

Prawda jest taka, że wszędzie trzeba pracować żeby coś dostać, ale wiele ludzi przyjeżdżając pierwszy raz do UK spodziewa się nie wiadomo czego ;) w boohoo zależy na jaki departament trafisz. Mieszkanie/pokój lepiej szukać na własną rękę. Praca jest cały czas, wyrzucają jak nie wyrabiasz targetu, oszukujesz lub w grudniu jak są zwolnienia to lecą najsłabsi. Najlepiej przyjechać i samemu się przekonać :D

Nick
@anonymous 16.04.2018 18:53

Może i prawda, ale ja bym się za nic nie zamienił na plt ;)

Lidia

@Zdeterminowany, możesz dokładnie napisać na czym polegała Twoja praca, którą wykonywałeś w Agencja Pracy Tymczasowej Staffline lub za jej pośrednictwem? Na pewno są użytkownicy, którzy chętnie zapoznaliby się z Twoją wypowiedzią w tej kwestii.

Zdeterminowany
@Lidia 21.04.2018 20:23

Praca na czym polegala? Bierzesz skaner, zakładasz na rękę, bierzesz trolli nogi za pas odszukujesz lokalizacje gdzie znajduje się dany produkt skanujesz i wkładasz do wózka a na skanerze wyświetlają się lokalizacje gdzie leży dana rzecz. I tak 25 km średnio. Norma na godzinę wynosi 70 jeśli jej nie wyrobisz, a to zalezy jaki wózek Ci się trafi, no to dowidzenia. Liczy się tylko szybka praca! Przez pierwszy miesiąc będzie ok bo target jest mniejszy i nikt bardzo czepiał się nie będzie.

Lidia

@anonymous, co Twoim zdaniem bezpośrednio wpływa na to, że pracownicy rezygnują ze współpracy z Agencja Pracy Tymczasowej Staffline Sp z.o.o.? Piszesz, że nie ma tłumacza. W takim razie jak są w stanie sobie poradzić osoby nie znające języka? Możesz również krótko opisać sytuację wewnętrzną tej firmy?

Zdeterminowany

Jasne jak jesteś na plt albo paku to jasne że lekko przyjdź na pic-a to zobaczysz czy tak lekko czy tylko w gadce jesteś mądry! Każdemu nogi odmawiają posłuszeństwa.

anonymous

Radził bym sie wam dobrze zastanowic nad tym wyjazdem do Boohoo bo przyjedziecie i mogą was zwolnic w kazdej chwili ostatnio poleciało 200 osob ,jest bardzoo duzy rygor zasady nic nie wolno tylko szybko pracowac to ich tylko obchodzi firme takze zastanowcie sie 100 razy zanim tu przyjedziecie

anonymous
@anonymous 19.04.2018 17:44

Gdzie i kiedy ?

Pracownica

Jeśli chodzi o pracę to mają niewolników, liczy tu się tylko praca praca i jeszcze raz praca i do tego szybka. Nawet jak padasz z nóg a widać to na magazynie często że ludzie już nie dają rady to nikogo to nie obchodzi ważne byś wyrobił target. Dziennie pokonuje się około 25 km. Po 12 godzinach pracy człowiek jest tak zmęczony że ledwo już do domu idzie. Jak dla kogoś to nie problem takie dystanse przez 12 godzin to praca jak najbardziej ok , ja więcej tu się nie pojawię.

Alis

Prisze kogos kto tam byl o napisanie prawdy jak tam jest bo nie mam zamiaru sie przejechac po raz kolejny dziekuje ali.gra@inet.pl

anonymous
@Alis 18.11.2017 16:39

prace maja tylko w okolicach swiat . poźniej tylk zwodzą

qaz

Jeśli chodzi o Carlisle pace maja tylko w okolicach swiat czyli grudzien , kwiecień. Generalnie tutaj te agencje maja opinie nieodległa o przecietnego handlarza niewolników

Qwer

Proszę o pilny kontakt osoby jadące autokarem do burnley 25.04. Marek.991233@o2.pl

anonymous
@Qwer 17.04.2018 18:16

widze nowe siły jada do Boohoo do Burnley nie lepiej samolotem niz autokarem sie tłuc tyle godzin

Jajade

Kto 25. 04 do burnley Booho jedzie autokarem????

Dorota

Witam z tej strony Dorota chciałam powiedzieć żeby nikt z Was nie wynajmowal mieszkania od Krzyśka Olafa Ludwika, ponieważ oszukuje, kradnie oraz jara zioło śmierdzi w całym mieszkaniu co Gorsze dobiera się do dziewczyn, które u Niego mieszkają. Dorota. Jeżeli macie jakieś pytania proszę pisać na maila dorotaszneler@onet.pl

anonymous

Agencja kiepska oszukuja wystawiaja ogloszenia i sie okazuje ze juz są nie aktualne a na stronie caly czas wisza i są aktualne sciemniają klamia jak tylko moga banda granda

Ewka22
@Azalia 05.03.2018 12:58

Oni oszukuja w kazdej kwestii. Moze byc tak ze pojdziesz do pracy w poniedzialek a we wtorek juz Ci podziekuja. Niestety ale wlasnie taka jest prawda. dziwie sie , ze jeszcze nikt powaznie nie wzial sie za ta agencje. Robia z ludzmi co chca. Jedna wielka masakra.

Ula

Może ktoś powiedzieć coś o pracy w boohoo kto był tam albo jest. Wyjeżdżam na początku kwietnia do pracy tam i jestem ciekawa jak praca czy ciężko jak zarobki na tzw. rękę czy mozna cos odłożyć jak ludzie w pracy?

Mysza
@Ula 20.03.2018 12:37

Jestem 3 raz w boohoo , praca nudna ciagle to samo robisz jedyna wada ze trzeba ciagle chodzic po 3 dniach bola nogi ale potem juz jest ok . kasa spoko za dzien jest 7.60 a noc 8 funi . wiec ppolicz sobie ile ci wyjdzie przez 3 dni . mozna odlozyc ze spokojem bo jedzenie jest tanie i jak znajdziesz tanie lokum to wtedy napewno wiecej odlozysz , jak masz pytania pisz kaska-88-1988@o2.pl. pozdro

Adi

Wybiera się ktoś w marcu do Burnley? mail: adekz97@o2.pl

Billi
@anonymous 16.03.2018 18:11

Siemanko a jak jest z mieszkaniami? Garnki, patelnie kołdre trzeba brac czy w mieszkaniu wszystko jest?

mic

Ktos leci z gdanska do manchesteru 20 marca do pracy w burnley w boohoo?

anonymous
@mic 15.03.2018 10:04

Ja lece 20 marca z Warszawy do Mnachesteru

Minare

Witam. Wypowie sie ktos jak wyglada praca? Czy warto jechac? Zarobki? Praca w boohoo

Iw

Czy był ktos na magazynie Boohoo albo jest obecnie i mógłby mi napisać opinie dotyczące pracy i zarobków przede wszystkim.

anonymous

Wybiera sie ktos moze do Boohoo do Burnley przez Staffline na 23 marca do pracy na magazyn odziezowy.

Adi
@anonymous 07.03.2018 17:33

Jak wybiera się ktoś na 30 marca to pisać na maila: adekz97@o2.pl

Yensen

Witam, jestem po wakacyjnej pracy w Burnley w Boohoo. Agencja jest w porządku, wypłaty co tydzień ale fajnie jest jak zna się coś języka. W razie problemów czy pytań można zawsze pójść do biura i wyjaśnić sprawę bezproblemowo (po angielsku). W przypadku wypłacania "holiday money" po zakończeniu pracy trzeba się upomnieć bo nie przywiązują do tego wagi. Praca sama w sobie nawet przyjemna (jeśli komuś nie przeszkadzają 12h zmiany) jest sporo chodzenia (picking) lub stania (packing) ale jest też kilka innych nudniejszych zajęć. Praca w systemie 3/3 chociaż wydaje mi się że mają teraz wprowadzić 4/2 do czasu zbliżających się świąt. Mieszkałem jak ktoś wyżej u Pawła w Nelson, który dodatkowo wozi ludzi odpłatnie do pracy (można też taksówką, wychodzi taniej jak jedzie przynajmniej 3 osoby). Warunki mieszkaniowe nie były złe jak ktoś inny pisał chociaż to może zależy od mieszkania ale z całą pewnością zależy od współlokatorów, jak ktoś inny zostawia cały czas po sobie syf to wiadomo że przyjemnie się nie mieszka. Dobre wyjście na tymczasem, w razie dłuższego pobytu radzę szukać czegoś w Burnley. Na start pobiera "kaucję" ale nie spodziewajcie się czegoś do podpisania ;) Sam pobyt dobrze wspominam i może w przyszłym roku również skorzystam z oferty Staffline.

BuHuMan
@boohoo_oboz_ pracy 04.11.2017 21:47

A to ciekawe, że taka lipa ta robota, a w dniu, w którym to pisałeś pracowałeś już 4 miesiące, coś kręcisz ;-) Może nie chcesz, żeby inni przyjeżdżali, bo godziny zabiorą? ;-)

Lidia

Na forum dzielicie się swoimi przyszłymi wyjazdami w ramach współpracy z Agencja Pracy Tymczasowej Staffline Sp z.o.o. Możecie napisać konkretnie jak trafiliście na tego pracodawcę i co bezpośrednio skłoniło Was do podjęcia z nim współpracy?

anonymous
@anonymous 05.03.2018 19:46

A TY? :p

Zostaw opinię o Agencja Pracy Tymczasowej Staffline Sp z.o.o. - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Tymczasowej Staffline Sp z.o.o.