Agencja Pracy Tymczasowej Staffline Sp z.o.o.

Gliwice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 270 ocen.

Opinie o Agencja Pracy Tymczasowej Staffline Sp z.o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Tymczasowej Staffline Sp z.o.o.

Yensen

Witam, jestem po wakacyjnej pracy w Burnley w Boohoo. Agencja jest w porządku, wypłaty co tydzień ale fajnie jest jak zna się coś języka. W razie problemów czy pytań można zawsze pójść do biura i wyjaśnić sprawę bezproblemowo (po angielsku). W przypadku wypłacania "holiday money" po zakończeniu pracy trzeba się upomnieć bo nie przywiązują do tego wagi. Praca sama w sobie nawet przyjemna (jeśli komuś nie przeszkadzają 12h zmiany) jest sporo chodzenia (picking) lub stania (packing) ale jest też kilka innych nudniejszych zajęć. Praca w systemie 3/3 chociaż wydaje mi się że mają teraz wprowadzić 4/2 do czasu zbliżających się świąt. Mieszkałem jak ktoś wyżej u Pawła w Nelson, który dodatkowo wozi ludzi odpłatnie do pracy (można też taksówką, wychodzi taniej jak jedzie przynajmniej 3 osoby). Warunki mieszkaniowe nie były złe jak ktoś inny pisał chociaż to może zależy od mieszkania ale z całą pewnością zależy od współlokatorów, jak ktoś inny zostawia cały czas po sobie syf to wiadomo że przyjemnie się nie mieszka. Dobre wyjście na tymczasem, w razie dłuższego pobytu radzę szukać czegoś w Burnley. Na start pobiera "kaucję" ale nie spodziewajcie się czegoś do podpisania ;) Sam pobyt dobrze wspominam i może w przyszłym roku również skorzystam z oferty Staffline.

boohoo_oboz_ pracy
@kkwawa 01.10.2017 13:43
Czy pan Paweł oddaje kaucje??

W sumie to nie kaucja, bierze sobie od osoby dodatek w postaci tak zwanej opłaty administracyjnej co jest niezgodne z tutejszymi przepisami i wynosi ona połowa kaucji, a druga połowę możesz oczywiście od mieszkać o gotowce zapomnij no i musisz powiedzieć mu z 4 tygodniowym wyprzedzeniem inaczej się nie da. Paweł to tylko cwaniak, który wykorzystuje rodaków, radzę poszukać coś na własną rękę co do Boohoo pracuje tam 4 miesiące, i nie piszcie, że to spoko robota, bo gdyby tak było, nie byłoby takiej rotacji, przy każdym początku shiftu widzę jak trenerzy trenują nowych pracowników i tak jest bez przerwy, jedni przychodzą inni odchodzą, zostają nieliczne jednostki, które są w stanie wytrzymać zrobić w jeden shift średnio 40km bo tyle mniej więcej robią pikiujący, co do innych funkcji, wszędzie są normy nawet dla tych, którzy robią zwroty czy pakują i nawet tam lata team leader i zwraca uwagę jeśli robisz za wolno, żeby tam przetrwać odpowiedni czas musisz mieć odpowiednią formę i budowę, najlepiej dają sobie radę osoby szczupłe lub po prostu chude i energiczne, osoby z inną budową szybko odpadają bardzo szybko, widziałem ludzi, którzy odchodzili po kilku godzinach a jeśli nie odpadniesz to dość często część ludzi sami zwalniają ponieważ nie wyrabiasz normy, a jej się fizycznie nie da zrobić, na pikowaniu średnio 10% osób jest w stanie to zrobić na innych pozycjach jest różnie, na zwrotach 95% daje radę zrobić normę, trafiają tam przeważnie kobiety, warunek znajomość angielskiego, na stock control 50% ludzi wyrabia normę, kobiety mają lekko ale mężczyźni muszą wyładowywać 40 kartonów na godzinę, fizycznie potrafi to zrobić ledwie 2% pracowników, tutaj duża rotacja, nikt nie chce tego ciągnąc zbyt długo, zasuwaj na 6 piętro piechotą, przy zepsutych windach i potem tłumacz się dlaczego zrobiłeś tylko 30

Seebek
@boohoo_oboz_ pracy 04.11.2017 21:47
W sumie to nie kaucja, bierze sobie od osoby dodatek w postaci tak zwanej opłaty administracyjnej co jest niezgodne z tutejszym...

Na cwaniaka znajdzie sie wiekszy cwaniak niech on cos sproboje kombinowac ze mna

Lidia

Na http://staffline.pl/dla-poszukujacych-pracy/ jest kilka ofert pracy w Polsce, m.in. na stanowisko pracownika magazynu. Osoba starająca się o zatrudnienie w tym charakterze będzie mogła liczyć na elastyczny grafik i wynagrodzenie zależne od wyników pracy. Powiecie, ile w takim razie można zarobić na takim stanowisku? Jak to wygląda w praktyce? Czy pracodawca oferuje również jakiś pakiet benefitów?

Sebekk

Witam czy ktos moze wybiera s ie do magazynu odziezowegow Bedford przez Staffline i czy moze ktos pracowal lub pracuje w tym magazynie dzieki za info

Natala

hej, jadę do Burnley 15.11.17 czy ktos rowniez się wybiera w tym terminie ? proszę, to jest moj mail n_rogozinska@o2.pl

Sebekk

Witam czy ktos pracuje lub pracował w magazynie odziezowym jako picker w Bedford i napisze cos wiecej na temat tej roboty jak to wyglada konkretnie

Lena

Witam, czy ktoś pracował na statkach pasażerskich rzek europejskich ? Ostatnio pojawiło się ogłoszenie na gumtree i tak się zastanawiam nad tym.

MK

Czyli krótko mówiąć,szukają idiotów a tu widać takich nie brakuje !

Darek

Czy ktoś ma namiary na Pawła od mieszkania w Nelson co dowozi pracowników do boohoo w Burnley bo przyjeżdżam do pracy ale mam problem z zakwaterowaniem. lwy@op.pl

Daria

A czy ktoś zamykał juz to konto One Pay założone przez staffline?

ania
@Daria 25.10.2017 03:34
A czy ktoś zamykał juz to konto One Pay założone przez staffline?

Wystarczy napisać maila do biura obsługi klienta.

MiChal

Hej Pracuje w booho w burnely pd 3 tygodni praca wporzadku zmiany 3 na 3 dni mozliwosc nadgodzin jak ktos chce, polecam zalozenie konta w banku odrazu po przyjezdzie poniewaz ich konto ktore daja ma opłaty za wszystko od wyplaty platnosci w sklepie i zobaczenie stanu konta polecam santander,mieszkam w room uk w burnley do pracy nie jest daleko w naszym mieszkaniu jest jeszcze jedno miejsce wolne jak by byl ktps zainteresowany,mieszkam z kolezanka i jak narazie jestesmy zadowoleni z pracy i mieszkania.

anonymous
@MiChal 23.10.2017 19:20
Hej Pracuje w booho w burnely pd 3 tygodni praca wporzadku zmiany 3 na 3 dni mozliwosc nadgodzin jak ktos chce, polecam zalozen...

Czy Masz jeszcze to wolne miejsce mam jechać sam i nie bardzo wiem jak to ogarnąć wszystko.

Seebek
@MiChal 23.10.2017 19:20
Hej Pracuje w booho w burnely pd 3 tygodni praca wporzadku zmiany 3 na 3 dni mozliwosc nadgodzin jak ktos chce, polecam zalozen...

Podaj meila koleszko mam kilka pytan

KamilD

Witam, jak ktoś kto pracuje/pracował w Tesco thurrock przeczyta to proszę o kontakt dmodecom@gmail.com, kilka pytań odnośnie pracy :)

Sebekk

Witam wszystkich piszących opinie ktos mi powie jak wygląda praca w magazynie odziezowym Boohoo przez agencje Staffline ile godzin sie pracuje jakie są zmiany od ktorej do ktorej jak wyglada sprawa z kasą ile jest na godz i jak to jest z mieszkaniem załatwiaja i za ile

Seebek
@Joyeux 04.11.2017 22:05
8f nocka dzień 7,6f zmiana 12h od szóstej rano do 18 i od 18 do 6, dwie przerwy po 30 minut, jedynka pokój od 60 do 70f dwójka...

A powiedz mi jak wygląda sama robota tam w magazynie czy trzeba dobrze znac jezyk czy niekoniecznie i czy lata sie po wszystkich pietrach czy tylko po jednym

Joyeux
@kaska88 05.11.2017 16:38
witaj kolego powiedz czy oplaca sie jechac do tego boohoo

Nie jestem w stanie ci powiedzieć czy się opłaca, sama musisz zadać sobie pytanie czy jesteś w stanie chodzić w butach roboczych przez 12h po 35 do 45km, są tacy co dosłownie biegają z wózkami, te buty są niewygodne i twarde, po 3 dniach kupiłem sobie wygodniejsze, plus wkładki żelowe koszt buty 28 i wkładki 12 =40 jeśli wynajmiesz pokój u Pawła to musisz zabrać ze sobą, własne sztuczce, talerze i coś w czym możesz gotować, w wielu mieszkaniach nie ma mikrofali, dojazd do pracy to koszt 12f na tydzień, jeśli zgodzisz się na transport Pawła inna opcja znaleźć kilka osób z okolicy i z nimi jeździć taksówką koszt 8f. Praca w tej chwili jest aż do końca grudnia, potem będą jak mówią starzy pracownicy zwolnienia lub wcześniejsze wypuszczanie do domu

Milenka96

Hej planuje sie wybrać do pracy w Wielkiej Brytani w listopadzie czy ktoś również sie wtedy wybiera ?

Kamil
@Milenka96 04.10.2017 14:53
Hej planuje sie wybrać do pracy w Wielkiej Brytani w listopadzie czy ktoś również sie wtedy wybiera ?

Wybieram jedziemy z dziewczyną 1 listopada do boohoo mail kamilk5365@gmail.com

Santi
@Milenka96 04.10.2017 14:53
Hej planuje sie wybrać do pracy w Wielkiej Brytani w listopadzie czy ktoś również sie wtedy wybiera ?

hejka jade sam:)) moj mail bycek19@interia.pl

jasta

Witam.Porosze powiedziec czy ktos jedzie do THURROCK na 17 LISTOPADA mamy interwiew ,jestemy para i myslimy skorzystac z zakwaterowania u Paticka /.....Jakie on ma tam warunki ?czy faktycznie nie da sie wytrzymac? dziekuje

Mazak

Witam, ktoś napisze jak wygląda praca w Boohoo? Planujemy wyjechać ze swoją dziewczyną na 3-4 miesiące i w związku z tym bedziemy szukać pokoju dla dwóch osób na wynajem. Jedziemy z zamiarem zarobienia, a nie imprezowania więc spokój pewny

Ninka
@Mazak 09.10.2017 17:56
Witam, ktoś napisze jak wygląda praca w Boohoo? Planujemy wyjechać ze swoją dziewczyną na 3-4 miesiące i w związku z tym bedzie...

Mazak znalezliscie juz coś? Ja też się wybieram do Burney w październiku. Czy jest tu ktoś kto jest juz na miejscu i może coś powiedzieć o pracy? Jechał ktoś autokarem czy lecieliscie?

Kto jedzie

Kto chce jechac w listopadzie jak nie jest to zly moment przed swietami to pisac 199419941994@o2.pl jestem z rejona katowic.

Edi

Ponoc w Snodland daja 100 funtow na start do wyplaty i jest duzo godzin do robienia, ktos potwierdza?

Joyeux
@Edi 05.10.2017 14:48
Ponoc w Snodland daja 100 funtow na start do wyplaty i jest duzo godzin do robienia, ktos potwierdza?...

Tak Staffline daje te 100f do każdej z umów, płatne przy pierwszej wypłacie,

Szaman

Siema, słuchajcie. Dostałem ofertę pracy w magazynie TESCO Thurrock, ktoś tam teraz jest? Jak z zakwaterowaniem? Leci ktoś teraz? Miałbym tam być 11/10/2017, a pracę zacząć 12/10/2017. Jeśli ktoś coś wie na ten temat, proszę o jakąkolwiek informacje tu bądź na e-mail'a: PolarQ95@gmail.com

Ilona.

Hej. Jak jest w tym boohoo? Dostałam propozycje na 5 albo 12 pazdiernika. Sama mam leciec wiec troszke sie obawiam. Ktos byl lub jest i moze coś napisac? Może ktoś tez ma termin tego dnia i sam też leci, chętnie się przyłącze...... ilonakulik1@wp.pl

Izka
@Ilona. 28.09.2017 17:59
Hej. Jak jest w tym boohoo? Dostałam propozycje na 5 albo 12 pazdiernika. Sama mam leciec wiec troszke sie obawiam. Ktos byl l...

Jak ktos lubi chodzic ale nie lubi dzwigac to BOOHOO jest dla niego xD Z zakwaterowaniem jest ok, mam u Pawla polaka z ktorym idzie sie dogadac Jestm tu od miesiaca i nawet wypalata pierwsza byla po tygodniu a mowili ze po dwoch ma byc xD

benek

Siema jade fo boohoo do kumpli i mamy ponoc chate wynajac , wiec jak ktos chetny sie dolaczyc to pisac na maila benek.bem@o2.pl czytam i czytam co tu piszecie i wam napisze , bo od kumpli wiem ze wcale nie jest zle , trzeba sie nachodzic po magazynie a zmiany po 12 godzin sa , ale robota ciezka nie jest bo sie nic nie dzwiga kasa co piatek , nadgodziny sa Z tego co ja wiem to staflajn nie chce zadnej kasy mamy sie poprostu utrzymac do wyplaty , czyli zaplacic za chate miec kase na zarcie itd tak mi mowil kolo ze staflajnu i tak potwierdzili kumple bo pytalem pozdro i do zobaczyska na miejsu ;-)

Aleks i karola

Witam. Piszę odnośnie uzyskania informacji, na temat agencji Staffline. Mianowicie Mamy wyjeżdzać za około 10 dni do Bedford na magazyny odzieżowe jako order picker (ja i dziewczyna). MOżecie coś napisać odnośnie pracy tam, warunków mieszkalnych itp? Czytam wiele opini, które sa podzielone, dodam, że chcą od nas na początek sporo pieniędzy (na mieszkanie itp) i wszystko się zgadza, z tym że czy to aby napewno nie jakiś przekręt? Proponują odebranie z lotniska, rozpoczęcie pracy na drugi dzień po przyjeździe, dowóz do pracy i ponoć super warunki mieszkalne. Prosze o opinie, może ktoś był, lub miał styczność z tą agencją. Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

Seebek
@Aleks i karola 26.09.2017 15:19
Witam. Piszę odnośnie uzyskania informacji, na temat agencji Staffline. Mianowicie Mamy wyjeżdzać za około 10 dni do Bedford...

Siema i jak jestescie w Bedford na magazynie odziezowym jak tam wyglada robota co konkretnie sie robi i jak wyglada sprawa z zakwaterowaniem i ogolnie jak tam jest dzieki za info

Seebek
@Aleks i karola 26.09.2017 15:19
Witam. Piszę odnośnie uzyskania informacji, na temat agencji Staffline. Mianowicie Mamy wyjeżdzać za około 10 dni do Bedford...

Podajcie meila bedzie prosciej

Eli

Hej ! Czy ktoś może wybiera się do pracy do Bradley w Boohoo w październiku ? Jestem z Legnicy dolnośląskie i szukam jakiegoś kontaktu. Praca z agencji Staffline. Dzięki

TUSIA

NIE POLECAM!!! Bylam w Szkocji na truskawkach, oferta piękna...praca po 8h, okazało sie, że codziennie pracowaliśmy po 3/4h.. tragedia! Dobrze, że po dwóch tygodniach znaleźliśmy inną farmę

Anna
@TUSIA 22.09.2017 16:10
NIE POLECAM!!! Bylam w Szkocji na truskawkach, oferta piękna...praca po 8h, okazało sie, że codziennie pracowaliśmy po 3/4h.....

Hej Moze byłeś na farmie stuard obok perthu

Kwiatek

Witam, jak wygląda sprawa z wolnym na Boze Narodzenie? Z góry dziękuje.

szybki2411

21.09.2017 Zmieniam miejsce zamieszkania w raz z moją dziewczyną Z Leeds na Burnley mamy zacząć pracę w booho..Przez agencje stiffline z katowic..Czy naprawdę pomagają w znalezieniu mieszkania?i ogólnie jak praca wygląda w booho? I czy to nie jakaś sciema.Prosze o jakieś info na szybki2411@wp.pl

Irena

Witam jedzie ktoś na interview do Llangefni 13 września w 2 Sisters Llangefni?

Peppermint

Witam Powiem wam że wyjazd ze Staffline jest ok ale mieszkania u Petera guzmicky PORAŻKA NA CAŁEGO!!!! w każdym domu syf niczego nie ma dostajesz pokój i tyle brudny materac i jak nie masz pościeli to spisz na bluzie i w bluzie. Hajsu biorą bardzo dużo i tyle ich interesuje. Najgorsi ludzie na świecie lepiej szukajcie na własną rękę bo inaczej będziecie w SZOKU!!!

Polski Angol
@Peppermint 08.09.2017 18:13
Witam Powiem wam że wyjazd ze Staffline jest ok ale mieszkania u Petera guzmicky PORAŻKA NA CAŁEGO!!!! w każdym domu syf nicz...

Dlatego zawsze lepiej szukać samemu, kiedyś pracodawca w UK mógł dawać zakwaterowanie, a teraz nie, więc muszą korzystać z usług landlordów żeby ktoś pojechał do roboty, bo ludzie to sieroty i sami sobie nie poradzą. ;-) Ale wymagania mają :-p

Kwiatek

A jak wyglada wolne na boze narodzenie?

boohoo_oboz_ pracy
@Kwiatek 07.09.2017 18:49
A jak wyglada wolne na boze narodzenie?

Wolne będzie miała tylko jedna zmiana druga pracuje z sylwestrem to samo, tak się składa, że niebieski shift ma wolne czerwony pracuje, dodam jak ktoś naprawdę chce tam pracować to bierzcie nocki bo płatne 8 a dzień 7,6 z drugiej strony gdy skończą się święta zaczną się też zwolnienia i nie będzie pracy, będą też wtedy wypuszczać do domu część pracowników po 6h i odliczać od urlopu. Co do koloru shiftu kiedy chcesz pracować oczywiście nie masz zbyt dużego wyboru, każdy chce zacząć od razu, więc zaczynasz pracę z początkiem nowego shiftu, chyba, że powiesz, że możesz dopiero od wtedy i wtedy to wtedy zaczniesz z kolejnym shiftem, w trakcie interview rozdają rozpiskę, ale możesz ją dostać czasami już po rozmowie, czasami leżą w pokoju gdzie przeprowadzają interview, jest około 30 osób duży tłok, więc jak ci zależy na wolnych świętach co i tak wam się nie opłaci podróż w tym okresie jest 3x droższa od wakacyjnych biletów :)

Rex

jak tak marudzicie to wpadajcie do tesco snodland jest robota wypalata na czas umowa na fulltime i duzo overtimeow no ale angielski trzeba znac zeby sie jako tako dogadac spac jest gdzie robota jest hajs sie zgadza

Guideon

Ktoś wyjeżdża 14 ? Chętnie się dołączę. Do Boohoo oczywiście.

Kwiatek

Witam, mam pytanie. Jak są wypłaty na tych magazynach? Co tydzień czy co miesiąc? Planuje tez wyjechac i jestem ciekaw.

Stiwi
@Kwiatek 06.09.2017 19:19
Witam, mam pytanie. Jak są wypłaty na tych magazynach? Co tydzień czy co miesiąc? Planuje tez wyjechac i jestem ciekaw....

Co tydzień

dorota

kilka dni temu moj m az wyjechal do pracy w boohoo,i ma pokoj wlasnie w tej miejscowosci ...warunki slabe ,w polsce zapewniale ze oplata co tydzien po 60 ,a na miejscu wlasciciel kazal zaplacic odrazu 240!! w pokoju tylko gole lozka ,bez jakiegos chociaz koca i poduszki ,Nikt nie uprzedzal ze wszystko trzeba miec swoje!! poza tym zapewniono opieke polska na poczatku,gdyz maz i kolega z ktorym pojechal nie znaja angielskiego .a tymczasem wdomu gdzie mieszkaja sa tylko rumunii.MOZE KTOS Z NELSON MOZE POMOC? POPROSZE O OPORADY ,MOJ MAIL dorota.chom@onet.pl

Grażyna

Nie jechać do pracy w Burnley!!! Nie ma tutaj żadnej pracy. Zwalniają pracowników . Chodzi tylko o prowizję, dla Staffline . UWAGA!!

Grażyna ze Żnina :)
@Grażyna 01.09.2017 15:40
Nie jechać do pracy w Burnley!!! Nie ma tutaj żadnej pracy. Zwalniają pracowników . Chodzi tylko o prowizję, dla Staffline . UW...

Haha a może Grażka (imię jakieś takie peerelowskie :lol: ) ma 80 lat i nie daje rady więc ją zwolnili i teraz wszystkim nagle odradza :lol: :p :p :p

boohoo_oboz_ pracy
@Grażyna ze Żnina :) 06.09.2017 14:38
Haha a może Grażka (imię jakieś takie peerelowskie :lol: ) ma 80 lat i nie daje rady więc ją zwolnili i teraz wszystkim nagle o...

Ona ma racje rekrutujący mają prowizję od zatrudnionej osoby, nie zwracają uwagę na wiek nawet nie proszą cię o CV i twoje umiejętności, widziałem w pracy osoby ponad 50 lat, dosłownie wyrwanie z jakiejś enklawy gdzie ludzie chodzą jeszcze w (usunięte przez administratora) na głowie, im większy przemiał ludzi tym więcej kasy dla rekrutujących to proste jak budowa cepa, dodać też trzeba, że firma ma aż 4 różne agencje, pozostałe zatrudniają przeważnie Rumunów i Bułgarów ci drudzy nie znają słowa po Angielsku a goście po Angielsku tłumaczą im co mają robić bo nie mają żadnych tłumaczy, ludzie po prostu rezygnują bo nie wiedzą co mają robić

Praca w Boohoo

Orientuje się ktoś jak wyglądają pokoje(mieszkania) organizowane przez staffline? Ponoć w Nelson kolo burnley mają kogoś kto wynajmuje?

Adrian

Cześć mam ofertę pracy w Burnley na 14 września przylot mam czy ktoś leci na ten termin byłbym zainteresowany wspólnym wynajęciem pokoju / mieszkania proszę o odpowiedź adrian.cisowski@onet.pl

Osmagany Wiatrem

Grażyna, napisz coś więcej, z jakich obietnic Staffline się nie wywiązuje?

Grażyna

Uwaga! Staffline nie wywiązuje się z obietnic zawartych w kontrakcie.

Grażyna

Uwaga! Agencja Staffline nie wywiązuje się z obietnic zawartych w kontrakcie!

Lidia

Hej, Jesteście zatrudnieni bezpośrednio przez firmę czy przez jakąś agencję w Polsce? Na jakich zasadach się to wszystko odbywa, jak długo trzeba czekać na odpowiedź o zatrudnieniu i czy umowy są zawierane na zasadach polskich czy angielskich?

Karol

Jest ktoś zainteresowany wspólnym wynajęciem pokoju w Burnley? 4 sierpnia mam rozpocząć pracę w Boohoo. W razie czego podaję swojego maila karol_ud@o2.pl

XXX

Ktoś leci do Burnley 3 sierpnia?

Choinka

Hej, lecę z kolezanka 2 sierpnia pracę zaczynamy od 4 sierpnia na magazyn Bohoo do Burnley. Gdzie najlepiej szukać mieszkań? Jak z zarobkami? A może ktoś też się wybiera?? Nie miałyśmy do czynienia z Lidia G. To inna oferta :)

NickNickNick

Ktoś coś? Jakieś opinie o boohoo w Burnley? Warto jechać czy raczej nie? Czy te godziny naprawdę są zapewnione? Ciężkiej pracy i języka się nie boję :)

NickNickNick

Ktoś coś? Jakieś opinie? Warto jechać czy raczej nie? Czy te godziny naprawdę są zapewnione? Ciężkiej pracy i języka się nie boję :)

Mateusz

Hej mam jechac do Burnley na 8 sierpnia. Powiecie cos więcej na temat pracy tam ? Mam byc w booho. Napiszcie na maila mateusz.blaszke@gmail.com

Iga

A wiecie może czy Staffline pomaga w założeniu konta w banku i nr NIN?

anonim

(usunięte przez administratora)

numero

Chłopie, byłem na szkoleniu z toba, szkoda ze nie piszesz ze cie wywali jako jedynego z interwiu, bo przeszkadzales i jak skamlales ze to się nie powtorzy i żeby cie przyjęli i dali ostatnia szanse. Pomoze ci tylko dobry psychiatra

flacha

Pić też trzeba umić Zloty Czlowieku, jak cie nie przyjęli to spij pod mostem Ja przyjechałem i jeszcze 100 funcikow dostałem od staffline zwrotu za podróż. Wiec nie wiem gdzies ty pojechal?

Iga

Ile teraz płaca w boohoo? Jaka jest różnica między dzienna a nocna zmiana?

Marcin

Cześć Jeśli ktoś leci do Burnley i chciałby poszukać tam w większym gronie to byłbym zainteresowany mój mail: momo1100@o2.pl

KAROLINA

Witam wybiera się ktoś do boho w najbliższym czasie ? dostałam ofertę i się zastanawiam nad wyjazdem ktoś coś może wypowiedzieć sie na ten temat ?

Zostaw opinię o Agencja Pracy Tymczasowej Staffline Sp z.o.o. - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Tymczasowej Staffline Sp z.o.o.