Agencja Pracy Tymczasowej Staffline Sp z.o.o.

Gliwice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 270 ocen.

Opinie o Agencja Pracy Tymczasowej Staffline Sp z.o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Tymczasowej Staffline Sp z.o.o.

Przemko

Siema leci ktos do Tesco Snodland na 24 listopada interviev ? Lecę sam i nie wiem jak tam jest dołączy się ktos ????????????????? Pisać na fb Przemek Ruśnica

mm
@Przemko 21.11.2017 11:18

Pracowałem w Tesco w Snoodland 4 miesiaće praca jest prosta jeżeli masz dodobrą kondycję fizyczna dasz spokojnie sobie radę. Nie polecam natomiast korzystać z ich "sprawdzonych i zaufanych" baz noclegowych kradną depozyt J*** polaczek Dariusz i 2 gi jeszcze bardziej Ciapak z bangladeszu Ali.

Michał
@Przemko 21.11.2017 11:18

Kurcze napisałem pod dwoma nickami ,, Praca na magazynie jako order picker picker packer jak zwał tak zwał. Do pracy jedziesz busem któy podobno jest za free ale cz ytak żęczywiscie jest wydaje mi sięże też cos odliczają ale nie wiele. Jedziesz do pracy. Dostajesz strój roboczy tąki uchwyt na rzepy co go się na rękę zakłada na to montujesz komputer ze skanerem ( to się jakoś tam nazywa zapomniałem jak). Bierzesz wuzek paleciak a komputer ci pokazuje gdzie masz jechaćp oswoje 1 sze zamówienie. Skanujesz paletę zabierasz na palete i komputer ci pokazuje gdzie masz rozładować wrzucasz do kejdży pudełkja i jedziesz po następna i tak cały czas. Praca dla ludzi z dobrą kondycja bo jest cieżka trzeab dświgać ciężkie skrzynki nieraz.

Vandame

Witam czy orientuje sie ktos czy przyjmują do magazynu Boohoo w Burnley na magazyn odziezowy

Sebaa

Witam czy ktos wybiera sie w najblizszym czasie do pracy do Anglii przez Staffline jesli tak to do jakiej i czy warto wyjechac z tą agencją

Patryk

Ktoś pracuje w Tesco w Thurrock? Zaczynam tam pracę 23 listopada i chciałbym się dowiedzieć jak warunki? Pozdrawiam

Qwerty
@Patryk 18.11.2017 20:12

Uważaj w staffline (usunięte przez administratora) będziesz musiał zadupcac i lepiej pilnuj wszystkiego oszukują z wyplatami

Aleks i karola

Witam. Piszę odnośnie uzyskania informacji, na temat agencji Staffline. Mianowicie Mamy wyjeżdzać za około 10 dni do Bedford na magazyny odzieżowe jako order picker (ja i dziewczyna). MOżecie coś napisać odnośnie pracy tam, warunków mieszkalnych itp? Czytam wiele opini, które sa podzielone, dodam, że chcą od nas na początek sporo pieniędzy (na mieszkanie itp) i wszystko się zgadza, z tym że czy to aby napewno nie jakiś przekręt? Proponują odebranie z lotniska, rozpoczęcie pracy na drugi dzień po przyjeździe, dowóz do pracy i ponoć super warunki mieszkalne. Prosze o opinie, może ktoś był, lub miał styczność z tą agencją. Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

Seebek
@Aleks i karola 26.09.2017 15:19

Podajcie meila bedzie prosciej

Vandame
@Aleks i karola 26.09.2017 15:19

Hej i jak robicie w tym magazynie odziezowym w Bedford jesli tak to jak tam wyglada sutuacja

KK

Witam czy orientuje sie ktos czy Staffline rekrutuje do magazynu Boohoo

Alis

Prisze kogos kto tam byl o napisanie prawdy jak tam jest bo nie mam zamiaru sie przejechac po raz kolejny dziekuje ali.gra@inet.pl

Kondzii

Witam wszystkich mam pytanie czy agencja Staffline rekrutuje do magazynu Boohoo do Burnley i czy ktos ma jakis kontakt do nich co do tej oferty dzieki pozdro

Sebaa

Witam wybiera sie ktos moze do magazynu odziezowego do Burnley w najblizszym czasie

Yensen

Witam, jestem po wakacyjnej pracy w Burnley w Boohoo. Agencja jest w porządku, wypłaty co tydzień ale fajnie jest jak zna się coś języka. W razie problemów czy pytań można zawsze pójść do biura i wyjaśnić sprawę bezproblemowo (po angielsku). W przypadku wypłacania "holiday money" po zakończeniu pracy trzeba się upomnieć bo nie przywiązują do tego wagi. Praca sama w sobie nawet przyjemna (jeśli komuś nie przeszkadzają 12h zmiany) jest sporo chodzenia (picking) lub stania (packing) ale jest też kilka innych nudniejszych zajęć. Praca w systemie 3/3 chociaż wydaje mi się że mają teraz wprowadzić 4/2 do czasu zbliżających się świąt. Mieszkałem jak ktoś wyżej u Pawła w Nelson, który dodatkowo wozi ludzi odpłatnie do pracy (można też taksówką, wychodzi taniej jak jedzie przynajmniej 3 osoby). Warunki mieszkaniowe nie były złe jak ktoś inny pisał chociaż to może zależy od mieszkania ale z całą pewnością zależy od współlokatorów, jak ktoś inny zostawia cały czas po sobie syf to wiadomo że przyjemnie się nie mieszka. Dobre wyjście na tymczasem, w razie dłuższego pobytu radzę szukać czegoś w Burnley. Na start pobiera "kaucję" ale nie spodziewajcie się czegoś do podpisania ;) Sam pobyt dobrze wspominam i może w przyszłym roku również skorzystam z oferty Staffline.

boohoo_oboz_ pracy
@kkwawa 01.10.2017 13:43

W sumie to nie kaucja, bierze sobie od osoby dodatek w postaci tak zwanej opłaty administracyjnej co jest niezgodne z tutejszymi przepisami i wynosi ona połowa kaucji, a druga połowę możesz oczywiście od mieszkać o gotowce zapomnij no i musisz powiedzieć mu z 4 tygodniowym wyprzedzeniem inaczej się nie da. Paweł to tylko cwaniak, który wykorzystuje rodaków, radzę poszukać coś na własną rękę co do Boohoo pracuje tam 4 miesiące, i nie piszcie, że to spoko robota, bo gdyby tak było, nie byłoby takiej rotacji, przy każdym początku shiftu widzę jak trenerzy trenują nowych pracowników i tak jest bez przerwy, jedni przychodzą inni odchodzą, zostają nieliczne jednostki, które są w stanie wytrzymać zrobić w jeden shift średnio 40km bo tyle mniej więcej robią pikiujący, co do innych funkcji, wszędzie są normy nawet dla tych, którzy robią zwroty czy pakują i nawet tam lata team leader i zwraca uwagę jeśli robisz za wolno, żeby tam przetrwać odpowiedni czas musisz mieć odpowiednią formę i budowę, najlepiej dają sobie radę osoby szczupłe lub po prostu chude i energiczne, osoby z inną budową szybko odpadają bardzo szybko, widziałem ludzi, którzy odchodzili po kilku godzinach a jeśli nie odpadniesz to dość często część ludzi sami zwalniają ponieważ nie wyrabiasz normy, a jej się fizycznie nie da zrobić, na pikowaniu średnio 10% osób jest w stanie to zrobić na innych pozycjach jest różnie, na zwrotach 95% daje radę zrobić normę, trafiają tam przeważnie kobiety, warunek znajomość angielskiego, na stock control 50% ludzi wyrabia normę, kobiety mają lekko ale mężczyźni muszą wyładowywać 40 kartonów na godzinę, fizycznie potrafi to zrobić ledwie 2% pracowników, tutaj duża rotacja, nikt nie chce tego ciągnąc zbyt długo, zasuwaj na 6 piętro piechotą, przy zepsutych windach i potem tłumacz się dlaczego zrobiłeś tylko 30

Seebek
@boohoo_oboz_ pracy 04.11.2017 21:47

Na cwaniaka znajdzie sie wiekszy cwaniak niech on cos sproboje kombinowac ze mna

MiChal

Hej Pracuje w booho w burnely pd 3 tygodni praca wporzadku zmiany 3 na 3 dni mozliwosc nadgodzin jak ktos chce, polecam zalozenie konta w banku odrazu po przyjezdzie poniewaz ich konto ktore daja ma opłaty za wszystko od wyplaty platnosci w sklepie i zobaczenie stanu konta polecam santander,mieszkam w room uk w burnley do pracy nie jest daleko w naszym mieszkaniu jest jeszcze jedno miejsce wolne jak by byl ktps zainteresowany,mieszkam z kolezanka i jak narazie jestesmy zadowoleni z pracy i mieszkania.

anonymous
@MiChal 23.10.2017 19:20

Czy Masz jeszcze to wolne miejsce mam jechać sam i nie bardzo wiem jak to ogarnąć wszystko.

Seebek
@MiChal 23.10.2017 19:20

Podaj meila koleszko mam kilka pytan

Lidia

Na http://staffline.pl/dla-poszukujacych-pracy/ jest kilka ofert pracy w Polsce, m.in. na stanowisko pracownika magazynu. Osoba starająca się o zatrudnienie w tym charakterze będzie mogła liczyć na elastyczny grafik i wynagrodzenie zależne od wyników pracy. Powiecie, ile w takim razie można zarobić na takim stanowisku? Jak to wygląda w praktyce? Czy pracodawca oferuje również jakiś pakiet benefitów?

Sebekk

Witam czy ktos moze wybiera s ie do magazynu odziezowegow Bedford przez Staffline i czy moze ktos pracowal lub pracuje w tym magazynie dzieki za info

Natala

hej, jadę do Burnley 15.11.17 czy ktos rowniez się wybiera w tym terminie ? proszę, to jest moj mail n_rogozinska@o2.pl

Sebekk

Witam czy ktos pracuje lub pracował w magazynie odziezowym jako picker w Bedford i napisze cos wiecej na temat tej roboty jak to wyglada konkretnie

Lena

Witam, czy ktoś pracował na statkach pasażerskich rzek europejskich ? Ostatnio pojawiło się ogłoszenie na gumtree i tak się zastanawiam nad tym.

MK

Czyli krótko mówiąć,szukają idiotów a tu widać takich nie brakuje !

Darek

Czy ktoś ma namiary na Pawła od mieszkania w Nelson co dowozi pracowników do boohoo w Burnley bo przyjeżdżam do pracy ale mam problem z zakwaterowaniem. lwy@op.pl

Daria

A czy ktoś zamykał juz to konto One Pay założone przez staffline?

ania
@Daria 25.10.2017 03:34

Wystarczy napisać maila do biura obsługi klienta.

KamilD

Witam, jak ktoś kto pracuje/pracował w Tesco thurrock przeczyta to proszę o kontakt dmodecom@gmail.com, kilka pytań odnośnie pracy :)

Sebekk

Witam wszystkich piszących opinie ktos mi powie jak wygląda praca w magazynie odziezowym Boohoo przez agencje Staffline ile godzin sie pracuje jakie są zmiany od ktorej do ktorej jak wyglada sprawa z kasą ile jest na godz i jak to jest z mieszkaniem załatwiaja i za ile

Seebek
@Joyeux 04.11.2017 22:05

A powiedz mi jak wygląda sama robota tam w magazynie czy trzeba dobrze znac jezyk czy niekoniecznie i czy lata sie po wszystkich pietrach czy tylko po jednym

Joyeux
@kaska88 05.11.2017 16:38

Nie jestem w stanie ci powiedzieć czy się opłaca, sama musisz zadać sobie pytanie czy jesteś w stanie chodzić w butach roboczych przez 12h po 35 do 45km, są tacy co dosłownie biegają z wózkami, te buty są niewygodne i twarde, po 3 dniach kupiłem sobie wygodniejsze, plus wkładki żelowe koszt buty 28 i wkładki 12 =40 jeśli wynajmiesz pokój u Pawła to musisz zabrać ze sobą, własne sztuczce, talerze i coś w czym możesz gotować, w wielu mieszkaniach nie ma mikrofali, dojazd do pracy to koszt 12f na tydzień, jeśli zgodzisz się na transport Pawła inna opcja znaleźć kilka osób z okolicy i z nimi jeździć taksówką koszt 8f. Praca w tej chwili jest aż do końca grudnia, potem będą jak mówią starzy pracownicy zwolnienia lub wcześniejsze wypuszczanie do domu

Milenka96

Hej planuje sie wybrać do pracy w Wielkiej Brytani w listopadzie czy ktoś również sie wtedy wybiera ?

Kamil
@Milenka96 04.10.2017 14:53

Wybieram jedziemy z dziewczyną 1 listopada do boohoo mail kamilk5365@gmail.com

Santi
@Milenka96 04.10.2017 14:53

hejka jade sam:)) moj mail bycek19@interia.pl

jasta

Witam.Porosze powiedziec czy ktos jedzie do THURROCK na 17 LISTOPADA mamy interwiew ,jestemy para i myslimy skorzystac z zakwaterowania u Paticka /.....Jakie on ma tam warunki ?czy faktycznie nie da sie wytrzymac? dziekuje

Mazak

Witam, ktoś napisze jak wygląda praca w Boohoo? Planujemy wyjechać ze swoją dziewczyną na 3-4 miesiące i w związku z tym bedziemy szukać pokoju dla dwóch osób na wynajem. Jedziemy z zamiarem zarobienia, a nie imprezowania więc spokój pewny

Ninka
@Mazak 09.10.2017 17:56

Mazak znalezliscie juz coś? Ja też się wybieram do Burney w październiku. Czy jest tu ktoś kto jest juz na miejscu i może coś powiedzieć o pracy? Jechał ktoś autokarem czy lecieliscie?

Kto jedzie

Kto chce jechac w listopadzie jak nie jest to zly moment przed swietami to pisac 199419941994@o2.pl jestem z rejona katowic.

Edi

Ponoc w Snodland daja 100 funtow na start do wyplaty i jest duzo godzin do robienia, ktos potwierdza?

Joyeux
@Edi 05.10.2017 14:48

Tak Staffline daje te 100f do każdej z umów, płatne przy pierwszej wypłacie,

Szaman

Siema, słuchajcie. Dostałem ofertę pracy w magazynie TESCO Thurrock, ktoś tam teraz jest? Jak z zakwaterowaniem? Leci ktoś teraz? Miałbym tam być 11/10/2017, a pracę zacząć 12/10/2017. Jeśli ktoś coś wie na ten temat, proszę o jakąkolwiek informacje tu bądź na e-mail'a: PolarQ95@gmail.com

Ilona.

Hej. Jak jest w tym boohoo? Dostałam propozycje na 5 albo 12 pazdiernika. Sama mam leciec wiec troszke sie obawiam. Ktos byl lub jest i moze coś napisac? Może ktoś tez ma termin tego dnia i sam też leci, chętnie się przyłącze...... ilonakulik1@wp.pl

Izka
@Ilona. 28.09.2017 17:59

Jak ktos lubi chodzic ale nie lubi dzwigac to BOOHOO jest dla niego xD Z zakwaterowaniem jest ok, mam u Pawla polaka z ktorym idzie sie dogadac Jestm tu od miesiaca i nawet wypalata pierwsza byla po tygodniu a mowili ze po dwoch ma byc xD

benek

Siema jade fo boohoo do kumpli i mamy ponoc chate wynajac , wiec jak ktos chetny sie dolaczyc to pisac na maila benek.bem@o2.pl czytam i czytam co tu piszecie i wam napisze , bo od kumpli wiem ze wcale nie jest zle , trzeba sie nachodzic po magazynie a zmiany po 12 godzin sa , ale robota ciezka nie jest bo sie nic nie dzwiga kasa co piatek , nadgodziny sa Z tego co ja wiem to staflajn nie chce zadnej kasy mamy sie poprostu utrzymac do wyplaty , czyli zaplacic za chate miec kase na zarcie itd tak mi mowil kolo ze staflajnu i tak potwierdzili kumple bo pytalem pozdro i do zobaczyska na miejsu ;-)

Eli

Hej ! Czy ktoś może wybiera się do pracy do Bradley w Boohoo w październiku ? Jestem z Legnicy dolnośląskie i szukam jakiegoś kontaktu. Praca z agencji Staffline. Dzięki

TUSIA

NIE POLECAM!!! Bylam w Szkocji na truskawkach, oferta piękna...praca po 8h, okazało sie, że codziennie pracowaliśmy po 3/4h.. tragedia! Dobrze, że po dwóch tygodniach znaleźliśmy inną farmę

Anna
@TUSIA 22.09.2017 16:10

Hej Moze byłeś na farmie stuard obok perthu

Kwiatek

Witam, jak wygląda sprawa z wolnym na Boze Narodzenie? Z góry dziękuje.

szybki2411

21.09.2017 Zmieniam miejsce zamieszkania w raz z moją dziewczyną Z Leeds na Burnley mamy zacząć pracę w booho..Przez agencje stiffline z katowic..Czy naprawdę pomagają w znalezieniu mieszkania?i ogólnie jak praca wygląda w booho? I czy to nie jakaś sciema.Prosze o jakieś info na szybki2411@wp.pl

Irena

Witam jedzie ktoś na interview do Llangefni 13 września w 2 Sisters Llangefni?

Peppermint

Witam Powiem wam że wyjazd ze Staffline jest ok ale mieszkania u Petera guzmicky PORAŻKA NA CAŁEGO!!!! w każdym domu syf niczego nie ma dostajesz pokój i tyle brudny materac i jak nie masz pościeli to spisz na bluzie i w bluzie. Hajsu biorą bardzo dużo i tyle ich interesuje. Najgorsi ludzie na świecie lepiej szukajcie na własną rękę bo inaczej będziecie w SZOKU!!!

Polski Angol
@Peppermint 08.09.2017 18:13

Dlatego zawsze lepiej szukać samemu, kiedyś pracodawca w UK mógł dawać zakwaterowanie, a teraz nie, więc muszą korzystać z usług landlordów żeby ktoś pojechał do roboty, bo ludzie to sieroty i sami sobie nie poradzą. ;-) Ale wymagania mają :-p

Kwiatek

A jak wyglada wolne na boze narodzenie?

boohoo_oboz_ pracy
@Kwiatek 07.09.2017 18:49

Wolne będzie miała tylko jedna zmiana druga pracuje z sylwestrem to samo, tak się składa, że niebieski shift ma wolne czerwony pracuje, dodam jak ktoś naprawdę chce tam pracować to bierzcie nocki bo płatne 8 a dzień 7,6 z drugiej strony gdy skończą się święta zaczną się też zwolnienia i nie będzie pracy, będą też wtedy wypuszczać do domu część pracowników po 6h i odliczać od urlopu. Co do koloru shiftu kiedy chcesz pracować oczywiście nie masz zbyt dużego wyboru, każdy chce zacząć od razu, więc zaczynasz pracę z początkiem nowego shiftu, chyba, że powiesz, że możesz dopiero od wtedy i wtedy to wtedy zaczniesz z kolejnym shiftem, w trakcie interview rozdają rozpiskę, ale możesz ją dostać czasami już po rozmowie, czasami leżą w pokoju gdzie przeprowadzają interview, jest około 30 osób duży tłok, więc jak ci zależy na wolnych świętach co i tak wam się nie opłaci podróż w tym okresie jest 3x droższa od wakacyjnych biletów :)

Rex

jak tak marudzicie to wpadajcie do tesco snodland jest robota wypalata na czas umowa na fulltime i duzo overtimeow no ale angielski trzeba znac zeby sie jako tako dogadac spac jest gdzie robota jest hajs sie zgadza

Guideon

Ktoś wyjeżdża 14 ? Chętnie się dołączę. Do Boohoo oczywiście.

Kwiatek

Witam, mam pytanie. Jak są wypłaty na tych magazynach? Co tydzień czy co miesiąc? Planuje tez wyjechac i jestem ciekaw.

Stiwi
@Kwiatek 06.09.2017 19:19

Co tydzień

dorota

kilka dni temu moj m az wyjechal do pracy w boohoo,i ma pokoj wlasnie w tej miejscowosci ...warunki slabe ,w polsce zapewniale ze oplata co tydzien po 60 ,a na miejscu wlasciciel kazal zaplacic odrazu 240!! w pokoju tylko gole lozka ,bez jakiegos chociaz koca i poduszki ,Nikt nie uprzedzal ze wszystko trzeba miec swoje!! poza tym zapewniono opieke polska na poczatku,gdyz maz i kolega z ktorym pojechal nie znaja angielskiego .a tymczasem wdomu gdzie mieszkaja sa tylko rumunii.MOZE KTOS Z NELSON MOZE POMOC? POPROSZE O OPORADY ,MOJ MAIL dorota.chom@onet.pl

Grażyna

Nie jechać do pracy w Burnley!!! Nie ma tutaj żadnej pracy. Zwalniają pracowników . Chodzi tylko o prowizję, dla Staffline . UWAGA!!

Grażyna ze Żnina :)
@Grażyna 01.09.2017 15:40

Haha a może Grażka (imię jakieś takie peerelowskie :lol: ) ma 80 lat i nie daje rady więc ją zwolnili i teraz wszystkim nagle odradza :lol: :p :p :p

boohoo_oboz_ pracy
@Grażyna ze Żnina :) 06.09.2017 14:38

Ona ma racje rekrutujący mają prowizję od zatrudnionej osoby, nie zwracają uwagę na wiek nawet nie proszą cię o CV i twoje umiejętności, widziałem w pracy osoby ponad 50 lat, dosłownie wyrwanie z jakiejś enklawy gdzie ludzie chodzą jeszcze w (usunięte przez administratora) na głowie, im większy przemiał ludzi tym więcej kasy dla rekrutujących to proste jak budowa cepa, dodać też trzeba, że firma ma aż 4 różne agencje, pozostałe zatrudniają przeważnie Rumunów i Bułgarów ci drudzy nie znają słowa po Angielsku a goście po Angielsku tłumaczą im co mają robić bo nie mają żadnych tłumaczy, ludzie po prostu rezygnują bo nie wiedzą co mają robić

Praca w Boohoo

Orientuje się ktoś jak wyglądają pokoje(mieszkania) organizowane przez staffline? Ponoć w Nelson kolo burnley mają kogoś kto wynajmuje?

Adrian

Cześć mam ofertę pracy w Burnley na 14 września przylot mam czy ktoś leci na ten termin byłbym zainteresowany wspólnym wynajęciem pokoju / mieszkania proszę o odpowiedź adrian.cisowski@onet.pl

Osmagany Wiatrem

Grażyna, napisz coś więcej, z jakich obietnic Staffline się nie wywiązuje?

Grażyna

Uwaga! Staffline nie wywiązuje się z obietnic zawartych w kontrakcie.

Grażyna

Uwaga! Agencja Staffline nie wywiązuje się z obietnic zawartych w kontrakcie!

Lidia

Hej, Jesteście zatrudnieni bezpośrednio przez firmę czy przez jakąś agencję w Polsce? Na jakich zasadach się to wszystko odbywa, jak długo trzeba czekać na odpowiedź o zatrudnieniu i czy umowy są zawierane na zasadach polskich czy angielskich?

Karol

Jest ktoś zainteresowany wspólnym wynajęciem pokoju w Burnley? 4 sierpnia mam rozpocząć pracę w Boohoo. W razie czego podaję swojego maila karol_ud@o2.pl

XXX

Ktoś leci do Burnley 3 sierpnia?

Choinka

Hej, lecę z kolezanka 2 sierpnia pracę zaczynamy od 4 sierpnia na magazyn Bohoo do Burnley. Gdzie najlepiej szukać mieszkań? Jak z zarobkami? A może ktoś też się wybiera?? Nie miałyśmy do czynienia z Lidia G. To inna oferta :)

Zostaw opinię o Agencja Pracy Tymczasowej Staffline Sp z.o.o. - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Tymczasowej Staffline Sp z.o.o.