Opinie o KAEFER SA

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAEFER SA

KAEFER SA
pracodawca

AKADEMIA MAJSTRA dla najlepszych!

Jedną z inicjatyw wpisujących się w długofalową politykę kadrową KAEFER SA jest uruchomiona w tym roku AKADEMIA MAJSTRA, której głównym zadaniem jest wyszukanie wśród pracowników wykonawczych najlepszych kandydatów na stanowisko Majstra oraz rozwój ich umiejętności i kompetencji poprzez uczestnictwo w serii cyklicznych szkoleń. AKADEMIA MAJSTRA ma na celu przygotowanie wybranych pracowników do w pełni profesjonalnego i samodzielnego działania na stanowisku Majstra, w ramach realizacji projektów.

Pierwsze szkolenie AKADEMII MAJSTRA odbyło się w dniach 10 – 11 stycznia 2018 w Serocku. W szkoleniu udział wzięło 4 majstrów i 15 kandydatów na to stanowisko. 


Uczestnicy szkolenia zapoznali się ze specyfiką potrzeb komunikacyjnych związanych z realizacją projektu. Dokonali również autodiagnozy, w oparciu o którą wytyczony został indywidualny plan rozwoju umiejętności zarządczych i organizacyjnych.

Szkolenie zakończone zostało indywidualnymi spotkaniami z Przedstawicielami Zarządu, Dyrektorami i Kierownikami Oddziałów, w trakcie których kandydaci otrzymali nominacje na stanowisko Majstra.

DK

Witam Chciałbym zapytać czy są jakies oferty pracy w zawodzie montera izolacji , blacharz... i jakiś kontakt Pozdrawiam

KAEFER SA
pracodawca
@DK 11.01.2018 09:25

Wszystkie aktualne oferty wraz z możliwością zgłaszania swojej kandydatury znajdzie Pan na tym profilu w zakładce "Oferty pracy". Prócz tego może się Pan kontaktować z Działem Logistyki Personalnej KAEFER SA, tel. 032 277 75 24 lub 277 75 26. Zapraszamy do kontaktu.

karol

witam! czy ma ktoś numer do biura który zajmuje się przyjęciami monterów rusztowań do szwecij???? Interesuje mnie jaka jest umowa (polska czy szwedzka??) i jakie zarobki??? Proszę o odpowiedz,pozdrawiam

KAEFER SA
pracodawca
@karol 09.01.2018 08:40

Zapraszamy Pana do kontaktu z Działem Logistyki Personalnej KAEFER SA, tel. 032 277 75 24 lub 277 75 26.

KAEFER SA
pracodawca

CSR (Społeczna Odpowiedzialność Biznesu) w KAEFER

W ramach corocznego spotkania integracyjnego pracowników KAEFER tradycyjnie postanowiliśmy wykorzystać potencjał naszej grupy do działań na rzecz potrzebujących. Każdorazowo staramy się przeanalizować potrzeby społeczności lokalnych i zastanowić się w jaki sposób możemy wesprzeć miejscowe instytucje lub inicjatywy. Tak też stało się i tym razem.

Mieliśmy wielką przyjemność gościć grupę dzieci i młodzieży z Domu Dziecka w Brodnicy.

Nadrzędnym celem naszych działań było wyposażenie wszystkich trzydziestu wychowanków Domu Dziecka w wyprawki szkolne, na które złożyły się nowe plecaki z pełnym wyposażeniem. Realizacja tego celu wpisana była w scenariusz spotkania i rywalizacji drużyn.

Dzieci, jako jeden z zespołów, wzięły czynny udział we wszystkich konkurencjach, pozostawiając w tyle pozostałe drużyny i zdobywając zasłużone pierwsze miejsce.



Wszystkie zespoły dzięki zaciętej rywalizacji i ogromnemu zaangażowaniu osiągnęły zamierzony cel - wychowankowie Domu Dziecka w Brodnicy zostali wyposażeni w potrzebne artykuły szkolne. Mamy też nadzieję, że dostarczyliśmy naszym gościom wielu radosnych i niezapomnianych wrażeń. 

Na pożegnanie otrzymaliśmy od dzieci wykonany samodzielnie upominek wraz z podziękowaniami.

To my dziękujemy!


 

KAEFER SA
pracodawca

KAEFER na Targach 4Insulation



W dniach 11 - 12 października KAEFER wziął udział w kolejnej, trzeciej już edycji Targów 4Insulation, odbywających się co dwa lata w Krakowie. 4Insulation to jedyne w Polsce spotkanie branży izolacji przemysłowych. 

Do udziału w Targach zapraszani są każdorazowo specjaliści z dziedziny izolacji, decydenci firm przemysłu energetycznego, chemicznego i petrochemicznego, inwestorzy i dystrybutorzy materiałów izolacyjnych, audytorzy energetyczni, doradcy przemysłowi, właściciele firm budowalnych i remontowych, inżynierowie sanitarni, konserwatorzy instalacji izolacyjnych i części maszyn, konstruktorzy, architekci i projektanci, menedżerowie ds. badań i rozwoju, dyrektorzy techniczni, specjaliści ds.utrzymania ruchu, szkoleniowcy i osoby kształcące się w zawodzie.

KAEFER jak zawsze znalazł się w gronie wystawców. Na naszym stoisku gościliśmy w te dwa dni przedstawicieli naszej branży. KAEFER reprezentowany był na targach przez przedstawicieli Zarządu, dyrektorów Pionu Produkcji oraz kierownictwo działów wspierających działania operacyjne.

KAEFER SA
pracodawca

VII Mistrzostwa Polski Monterów Izolacji Przemysłowych
KAEFER ponownie zwyciężył!



W trakcie trwania 3. Międzynarodowych Targów Izolacji Przemysłowych w Krakowie, w dniu 11.10.2017r. odbyły się VII Mistrzostwa Polski w Zawodzie Monter Izolacji Przemysłowych. KAEFER SA reprezentowały dwie drużyny pracowników Warsztatu Centralnego zajmując pierwsze dwa miejsca. Wszyscy nasi zawodnicy są absolwentami Szkoły KAEFER SA w Tarnowie.

Najlepszymi polskimi monterami zostali panowie Krzysztof Bigos i Grzegorz Machota.

Pozostałe miejsca na podium zajęli:
Miejsce 2: panowie Tomasz Wrona i Sebastian Gaczoł  
Miejsce 3: drużyna firmy BOHLE

Gratulujemy zwycięzcom i życzymy sukcesów na Mistrzostwach Europy organizowanych przez Europejskie Stowarzyszenie Wykonawców Izolacji Przemysłowych FESI – Kolonia, maj 2018r.

KAEFER SA

W tym Nowym 2018 Roku życzymy naszym Pracownikom, Klientom, Partnerom Biznesowym i Przyjaciołom satysfakcjonującej współpracy, samych sukcesów i pomyślności zarówno w życiu prywatnym jak i zawodowym!!!

Termo Tarnów
@KAEFER SA 01.01.2018 20:03

Pracownicy dziękują i życzą również szczęśliwego Nowego Roku

Termo Tarnów

Wesołych świąt i szczęśliwego Nowego Roku

Karol

Ale jaja, opinie pisane na zamowienie Zarządu albo przez nich pisane... ubudubu ubudubu... jak tam jest naprawdę to wiedzą nieliczni bo tylko nieliczni pozostali hehe.. i jeszcze straszą komunikatem o braku anonimowości, hehe..

Pracownik

KAEFER na opinię dobrego pracodawcy. Taka opinia nie wzięła się znikąd. Można liczyć na pomoc w dalszym rozwoju zawodowym, to ważne.

Fivee

w sumie jest dobrze pojechałem na francje i dostałem godziny zgodnej jak sie umawiałem

Dzik

w kaeferze sa wprowadzane nowe ubrania robocze. Były testowane na budowach w Niemczech i sa bardzo dobre jakościowo

Rychu

wrocilem spowrotem do firmy KAEFER po tym jak pracowałem w mniejszej firmie. Tutaj przynajmniej nikt mnie nie kantuje

xxx
@Rychu 09.12.2017 22:37

A Kupala poszedł do firmy w która założyli Zoń, Stawarz i Jędrzejczyk...Ciekawe jak będzie firma prząść jak sami wybitni fachowcy się zebrali w jednym miejscu? Jeszcze im tylko Lizaka brakuje do kompletu :)

Padło Ł

Coś firma ma do ukrycia skoro takie oświadczenie napisała ????!

Poko

firma rzetelna płaci wszystko na czas i zgodnie z przepisami. na co sie umówisz tak zostanie wypłacone

KAEFER SA

Oświadczenie Zarządu KAEFER SA Szanowni Państwo, Spółka KAEFER SA monitoruje treści wpisów na forum, m.in. pod kątem istotnych dla Spółki informacji oraz pod kątem wpisów naruszających interes Spółki. Osoby, które posiadają informacje istotne dla Spółki są uprzejmie proszone o ich przesłanie na adres e-mail: komunikacja@kaefer.com Natomiast osoby, które zamierzają rozpowszechniać opinie naruszające chronione dobra Spółki KAEFER SA lub związanych ze Spółką osób, są uprzejmie proszone o przemyślane działania. Wpisy na forach internetowych nie gwarantują anonimowości a Spółka KAEFER SA podejmie działania w celu ustalenia autorów takich wpisów i podjęcia odpowiednich, zgodnych z prawem działań.

sss
@KAEFER SA 05.12.2017 13:10

HAHAHHAA

Maro

A co z podwyżkami na rok 2018?? Coś wiadomo? I co z premiami za 2017?

Roki
@Maro 06.12.2017 16:03

Były niedawno ale słyszałem ze szykują kolejne w przyszłym roku bo dużo roboty na eksporcie będzie

Izoskrzat

Jak to czytam to myślę ze firmę trzeba omijać szerokim łukiem. Strach się bać. Jakieś wyjazdy zagraniczne posiadają teraz?

Maks35
@Izoskrzat 24.11.2017 09:26

Szczerze? Mam nadzieję ze się zmienia na lepsze. Bać to jedynie mogą się ci którzy lecą w ch*ja i kradną na kazdym kroku..

Bercik
@Izoskrzat 24.11.2017 09:26

Szwecja w 2018. Dużo wyjazdów ma być.

Heheszek

Co wy chcecie. Super firma. Atmosfera miła. Kadry do rany przyłożyć hahaha takie miłe panie hahaha no i zapomogi że hohoho bogata firma że nawet kierownicy dostali zapomogi po sto złotych haha

anonymous

panowie co sie porobiło w tym Keferze bo juz tam nie pracuje i nie jestem w temacie, ale z waszych opinii cztam że kogoś pozwalniali ? czyżby jakies zmiany? wyjasni ktoś cos ?

Manolo
@anonymous 02.12.2017 20:59

Od kilku miesięcy nowy dyrektor w Tarnowie. Wprowadza zmiany. Zarząd dodatkowo wkroczył i zajął się czyszczeniem wałkarzy. Lic** i Kub*** poza firmą.

Michał

Ciekaw jestem jakie wypłaty zrobi na święta? Ostry miesiąc był!

anonim

(usunięte przez administratora)

Łakamakafą

Dla innych będą super bo im się upiecze. Trzeba golic wszystkich jednakowo!

anonim

(usunięte przez administratora)

Anonimowa

Halo!!! Część z informacji PK na swoich, to zwykłe kłamstwa. Kilka osób od nas przekonało się o tym w ostatnim czasie.

krzyś
@Anonimowa 29.11.2017 23:56

To część informacji nie jest kłamstwem?Czyli wychodzi na to że jest więcej upapranych. Wyrzucenie obiboków i wałkarzy dobrze służy atmosferze. Reszta zacznie pracowac. Ale jak w ich miejsce znajdom się pociotki mieleckiego szefa to słabo to widze. Poza tym czemu takie te zapomogi niskie?

Kaeferowiec

Warszawka się bawi na calego. Tarnów też. Jak ma być dobrze jak Góra wszystko zlewa i ma w (usunięte przez administratora).pie pracowników.

Babol
@Max35 24.11.2017 17:45

Niech sie zajma cwaniaczkami w calej firmie a nie tylko w Tarno. Det. Niech spojrza na raczki w toruniu, plocky

Uczciwy
@Babol 24.11.2017 18:40

pewnie kwestia czasu

anonim

(usunięte przez administratora)

Pomocna dłoń

Napiszcie proszę więcej dla tematu który cie boli: stop2017@interia.com

Onnnn

Kim jest pani(usunięte przez administratora)i co ona robi???

Kilof

W Finlandii za misia weźmiesz 5000 chyba ze jesteś kierowca to 5100????

Uczciwy

(usunięte przez administratora)​ ​wreszcie​ ​ktoś​ ​się​ ​za​ ​to​ ​zabrał,​ ​ja​ ​tam​ ​się​ ​niczego​ ​nie​ ​boje,​ ​mam​ ​czyste sumienie,​ ​zawsze​ ​uczciwie​ ​podchodziłem​ ​do​ ​pracy ​to​ ​inni​ ​się​ ​smiali,​ ​ze​ ​jestem​ ​głupi bo nic na lewo nie wyciagam… a​ ​jednak​ ​sprawiedliwość​ ​popłaca.​ ​Wcale​ ​mi​ ​ich​ ​nie​ ​żal ​mam​ ​nadzieję,​ ​że​ ​dzięki​ ​temu będzie​ ​w firmie lepiej.

Uczciwy

A co tu pisać… są ludzie którzy robili tu szambo, na szczęście da się słyszeć że idzie ku lepszemu. Mam nadzieję że uczciwosc zostanie doceniona. Pozdrawiam

Ciekawski

Nie​ ​wiem​ ​czy​ ​slyszeliscie​ ​ale​ ​ K.​ ​wylecial​ ​z​ ​hukiem i to w niedługim czasie po Lizaku.​ ​Tylko​ ​za​ ​co…?

Kazik
@Emil 20.11.2017 19:18

podobno w Tarno powaznie zabrali sie za K. Slychać ze ludzie chca zeby wreszcie opowuedziec o nim cala prawde.

Uczciwy
@Gg 20.11.2017 16:31

hahahaa gościu nie rozśmieszaj ludzi, każdy wie jaki z kubali był wałkarz, z choinki się urwałeś?

iRobot

Pan K.ma ciepło koło tyłeczka. Zarząd ma zgłosić sprawę na policję podobno. Ale to jego przudupas L. ma na dopiero przechlapane i jak jemu siądą dobrze na karku to od razu sprzeda pana K. .Po Oddziale już chodzi jakiś detektyw i rozpytuje co i jak. Niedługo zacznie przyciskać pracowników to sie dopiero worek otworzy. Jak np.te lewe roboty w Skawinie,niewypłacanie nadgodzin,wynajmowanie ludzi na lewo,lewe faktury na sprzęt którego nie było, benzyna jakby objeżdżał kule ziemską raz w tygodniu...... Ale tak na prawdę to powinni cofnąć się do czasów Stasia który brał jedna pensje oficjalnie a trzy mniej oficjalnie i zająć sie jeszcze dwoma osobami które żyją/ły na koszt Niemca ;P

MariOlek
@iRobot 23.11.2017 06:17

ze mna już rozmawiali,bylo spoko chociaż widac ze o wielu rzeczach jeszcze nie wiedza... Kazka powinni szczerze popytac!

Tomix
@MariOlek 23.11.2017 12:35

Ja bym wzioł się za sprawdzanie faktur. Tam sie urządzili dobrze. Sprawdziłbym obór firm na rusztowania albo ile ton drewna zużył kefer. ...

Dobra zmiana

Potwierdzone​ ​informacje,​ ​Kubali​ ​już​ ​nie​ ​ma,​ ​podobno​ ​grubsza​ ​sprawa…. widać że zarzad zaregował​ ​stanowczo chyba ​coś​ ​się​ ​zmienia​ ​w​ ​firmie..oby​ ​na​ ​dobre. Czekam na rozwój sytuacji.

Łone

Dziada P niema

anonim

(usunięte przez administratora)

Szpilek drugi

Proponuję zapisać się na szybki kurs j.polskiego. Z Twojej wypowiedzi ciężko się połapać o co chodzi

Fret

Pzyjedź pod firmę w Tarnowie to zobaczysz jakie fury stoją. Dyrektor posciągać swoich ziomow i kreca lody. Kochanka zastępcy jeździ jego nowym mercedesem. A roboty jak nie było tak ni ma.

Serek
@Fret 05.11.2017 12:01

A dyrektor ostatnio furę (usunięte przez administratora) pod debicą

Monia
@Fret 05.11.2017 12:01

Mercedes prezesa Azotow jest częściej widziany w Tarnowie niż jej. Pracuje pół roku a Kraków ma nie po drodze. W jej kupil mieszkanie i zrobili sobie oddział w Krakowie

anonim

(usunięte przez administratora)

Kuzynka z Mielca
@Kuzyn 10.11.2017 10:53

A siostra na Szwecji rodzinę będzie zakładać z pracownikiem. Ja tez szukam pracy może na magazynie?

Kuzyn z Mielca
@Kuzynka z Mielca 10.11.2017 11:04

Wera wróć!!!!! Jest pociecha na kampie do rany przyłoż

młody

Powyrzucają kierowników w Tarnowie to może cos ruszy. Panowie K.i L.juz nawet nie udają ze im się chce. Ktoś w ogóle ich widzi na tych budowach?

rafa
@Antycwaniak 26.10.2017 22:10

Nie ma co pisać o L. Wyrzucili dziada :) Ale K. to lepszy kombinator. Ciekawe ile ciągnie na boku co miesiąc?

Antycwaniak
@rafa 30.10.2017 15:31

Napisz na maila proszę. Pozdrawiam. P.

antycwaniak

Napiszcie co was wkurwia w tej firmie: stop.cwaniakom2017@gmail.com

Weteran

Nie ma co pisać opinii bo i tak cenzura. Firma zeszła ostatnio na psy. Oszukujom ludzi na eksporcie

antycwaniak
@Weteran 19.10.2017 10:31

Napisz proszę co Cię wkurwia w tej firmie: stop.cwaniakom2017@gmail.com

Karolina

@Termo Tarnów ok, dziękuję za informacje. Widzę, że ostatnim czasie firma ogólnie ogłosiła kilka rekrutacji na swojej stronie internetowej - stanowiska różne, np. kierownik projektu, czy commercial manager. Ktoś aplikował przez ich stronę?

Rudy

A kiedy ruszaja te skorpiony? znacy Australia wie kto co?

Karolina

@Termo Tarnów a skąd masz takie pozytywne informacje? Rozumiem, że nie są do końca sprawdzone? Jak najlepiej zgłaszać swoją kandydaturę do pracy w firmie?

Termo Tarnów
@Karolina 02.09.2017 15:17

Z tego co słyszałem to ktoś pojechał więc dlatego pytam. Kandydaturę chyba najlepiej zgłaszać poprzez wysłanie Cv

Termo Tarnów

Witam. Co słychać w firmie. Podobno do Korei się zaczęły wyjazdy. Czy to prawda? Bo dobra kasa tam podobno jest. Do kogo się trzeba zgłosić w sprawie takiego wyjazdu?

Karolina

@Lucek a o najbardziej wpływa na kiepska atmosferę w firmie? Często teoretycy wskazują, że samo nastawienie pracowników do pracy i do siebie wzajemnie jest dużym czynnikiem regulującym tę kwestię. A jak wygląda to tutaj?

Karolina

A możecie przybliżyć @jutro co w KAEFER Polska uległo zmianie? Skoro szykują się nowe wyjazdy, to na pewno zainteresowanym nimi, przydadzą się informacje dotyczące oferowanych przez firmę nowych warunków.

Lucek
@Karolina 13.08.2017 11:07

Nic się nie zmieniło. Bryndza i atmosfera pogrzebowa!

wójt

A nie wiecie co z,szwecja,bo ponoć kontrakt na być na 3 lata

Jutro

W końcu znowu wyjazdy, tylu nie było już od dawna.

Tłusty

W końcu cos sie zmienia w Tarnowie dzieki nowemu dyrektorowi.

Pracownik Kaefera
@Tłusty 01.08.2017 05:52

Zmienia się to fakt i to niezaprzeczalny, tak kiepsko z robota nie było nigdy jak teraz. Dobra zmiana również w Kaefer????

Bezrobotny

Czesc wszystkim, jak tam TARNÓW teraz urzeduje? Warto? Do kogo z CV?

Pracownik Kaefera

Witam. Czy orientuje się ktoś w sprawie wyjazdów do Korei? Jest szansa jechać z Kaefera na taki wyjazd czy nie bardzo?

Karolina

@młody czy dobrze zrozumiałam, że zmieniło się kierownictwo w firmie? Możesz opowiedzieć, jak teraz wygląda atmosfera w firmie? Atmosfera jest bardzo ważna dla jakości pracy w danym zakładzie, na pewno Twoja opinia pomoże wielu kandydatom.

stopien
@Karolina 21.07.2017 08:22

Czy rzeczywiście jest tak źle z kaeferem. Macie ponad 1 500 ludzi i jesteście brani pod uwagę w dużych kontraktach w Polsce. Zleceniodawcy kontraktów patrzą na tą stronę i zaczynają się zastanawiać

Syn dyrektora

Przynajmiej teraz wypłaty poszły w gure i jest szansa na wyjazd.

Zostaw opinię o KAEFER SA - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAEFER SA