KAEFER SA
3 293 6 1

Opinie o KAEFER SA

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAEFER SA

Były pracownik

Kolego na Jaworznie jest niewolnictwo do potęgi... Tego nie ma w żadnej innej firmie która tam jest...

pracownik na elektrowni
@Były pracownik 17.07.2018 12:58

Najwyższe wypłaty za miesiąc czerwiec to 3600,tylko co niektórzy co maja wygórowane stawki za 2 soboty po 6 godzin i od poniedziałku do piątku po 10 godzin.Ukrainiec wiecej zarobi.Ale majster co nic nie robi i sie nie wiele zna bierze 7 tyś.Niemcy po prostu zniszczyli tę firme i mi się wydaje że chcą ja dobić w polsce.

Niewysoki

Koledzy jak sytuacja na Jaworznie. Bo chodzą pogłoski że nie jest tam zbyt wesoło.

Moc
@Lepki 23.06.2018 23:41

No to szaleją 2800 haaaaa haaaaa haaaaa

Titi

W Zabrzu trzech pracownikow zwolnilo sie .Dyrekcj nie widzi problemow woli zatrudniac ukraincow niz dac podwyzki.Ciekawe co na to Warszawa?

Antyemeryt

Podobno od lipca wszyscy emeryci mają odejść. Co niektórzy mają w gaciach

Kwany

Witam mam propozycje wyjazdu z kaefera na izolacje do Belgii. jakieś opinie może obecnie ktos przebywa ?

KAEFER SA
pracodawca

Drużyna KAEFER SA zajęła trzecie miejsce w tegorocznych Mistrzostwach Europy Monterów Izolacji Przemysłowych, zorganizowanych w dniach 16/17 maja podczas Europejskich Targów Izolacyjnych w Kolonii przez FESI (Europejska Federacja Stowarzyszeń Izolacyjnych) .


(Pan Krzysztof Bigos i pan Grzegorz Machota - zespół KAEFER SA, z Dyrektorem Regionalnym CEE
- panem Tobiasem Zaers)


W Mistrzostwach udział wzięły drużyny z Niemiec, Wielkiej Brytanii, Francji, Holandii, Austrii, Szwajcarii, Danii, Polski i Irlandii. 
Dwa pierwsze miejsca zajęły zespoły z Niemiec.
Gratulujemy sukcesu wszystkim zwycięskim drużynom!

   
Li

Nie wszystkie miejsca zajęli Niemcy . Kaefer S A jest to też Niemiecki oddział

Pracuś

Jak sytuacja w Tarnowie? Są jakieś wyjazdy zagraniczne? Podobno dużo pracy się zapowiada na azotach bo S.J. wygrał przetargi. Dobry chłop z niego, dla Kaefera załatwia roboty żeby ludzie mieli prace

kolo
@Uswiadamiający 13.05.2018 04:15

kwatery zmieniają na lepsze a z tym zwrotem podatku to kaefer zadbał żeby wciągu roku były mniejsze zaliczki na podatek pobierane i większe netto

Pracownikzz

Wypłata do 10-go ? Ok jeszcze proszę porównać odcinki wypłaty polskiego i niemieckiego pracownika o tych samych kwalifikacjach

Rychu
@Uswiadamuający 13.05.2018 03:26

nie wiem dlaczego piszesz o aferze przecież to chyba to dobrze jak potrącali niższy podatek 25 zamiast 33 i wiadomo że wtedy zazwyczaj nie ma rocznego zwrotu. Diet nie płacą a jaką masz umowę na delegację czy zmianę miejsca pracy na Szwecję

Ole k

Do 10 -go. Tylko jeszcze może porównamy wypłaty polskiego i niemieckie montera o ile taki istnieje jeszcze

Pracownik

Wspomagajcie Polskie Firmy a nie z obcym kapitałem pamiętajcie że pracując dla takich firm nie budujecie polskich przedsiębiorstw zastanówcie się polscy pracownicy

Pracownik
@Pracownik 2 03.05.2018 08:55

Tak przeszkadza wolę pracować dla 100 % polskiego przedsiębiorstwa czy to coś nie normalnego

KAEFER SA
pracodawca

KAEFER SA wprowadza nowy standard odzieży roboczej dla pracowników wykonawczych.
Są to ubrania wysokiej widzialności, mające zwiększyć bezpieczeństwo pracowników na budowach, poprawić komfort ich pracy oraz być elementem tworzącym wizerunek firmy.
W celu unifikacji wyglądu pracowników zdecydowano się na jeden model ubrania - w wersji standardowej i antyelektrostatycznej/trudnopalnej.
Ubrania są zdecydowanie lepsze jakościowo od używanych do tej pory, jednak wszelkie uwagi odnośnie komfortu użytkowania i bezpieczeństwa użytkowania nowych ubrań będą mile widziane.

Wszystkie ubrania w trakcie rozdysponowywania.
Ubrania niespełniające wymogów wysokiej widzialności nie mogą być już dłużej użytkowane przez pracowników.

   
KAEFER SA
pracodawca

Silna pozycja firmy to stabilne zatrudnienie dla setek naszych pracowników.
Na spotkaniu pod koniec marca tego roku zarząd KAEFER SA kaskadował kierownictwu spółki realizację założeń strategii na lata 2018 – 2020.



Realizacja zaplanowanych działań pozwoli uczynić naszą spółkę bardziej konkurencyjną oraz zagwarantować na kolejne lata jej silną kondycję finansową.

   
Pioter

Opłaca się teraz wyjeżdżać za granice,???

Pioterr
@Pioter 05.04.2018 21:59

Nie opłaca się, lepiej zostać w kraju i pomnażać PKB

Pawlooo

Witam jak praca w dani na jaki to okres firma wygrala

Pawloo
@Pawlooo 05.04.2018 17:39

Na kilka lat świetlnych

KAEFER SA
pracodawca

KAEFER SA podpisał umowę ze spółką E003B7 Sp. z o.o. należącą do Grupy kapitałowej RAFAKO SA, na reklamę wizualną KAEFER na terenie budowy bloku energetycznego o mocy 910 MW na parametry nadkrytyczne w Elektrowni Jaworzno III.


Tym samym KAEFER SA zasilił grupę firm wykonawczych, podejmujących z naszym klientem wspólne działania CSR.
Środki pozyskane przez spółkę E003B7 Sp. z o.o. z podpisanych umów reklamowych przeznaczone zostaną na wsparcie instytucji lokalnych, po rozpoznaniu przez naszego klienta najpilniejszych potrzeb w tym zakresie.

   
Bogaty

Pozdrawiam spawaczy, dobre chłopaki. Wkoncu dostali białe kaski.

Dzik

w kaeferze sa wprowadzane nowe ubrania robocze. Były testowane na budowach w Niemczech i sa bardzo dobre jakościowo

Mocny
@Dzik 12.12.2017 14:06

Widział ktoś te nowe ubrania? Jak wyglądają?

Michał

Witam czy można prosić o maila żeby podesłać CV ?

KAEFER SA
pracodawca
@Michał 29.01.2018 15:14

Prosimy o przesyłanie swoich danych na naszym profilu Gowork, poprzez zakładkę "Oferty pracy" i funkcję "Aplikuj", znajdującą się w każdym ogłoszeniu rekrutacyjnym. Zapraszamy również do kontaktu z Działem Logistyki Personalnej KAEFER SA, tel. 032 277 75 24 lub 277 75 26.

anonymous

FIRMA totalne dno!!zero pracy!!Chore jest wysyłanie ludzi z ulicy na eksporty zagraniczne z Eksport serwis!!!Co to wogole jest.Etatowi pracownicy niemaja pracy albo z łaski są wysłani na eksporty za 5000 tys zł!!!!!!!!To jest nienormalne.Niech warszawa wkońcu się weźmie za to już ostatnie dechy tej firmy.Wiecej kierowników i dyrektorów w oddziałach niż pracowników!!Pracownicy z Warsztatu robią macie w polancu !!!!MASAKRA.Same powiązania rodzinne w firmie!!

KAEFER SA
pracodawca
@anonymous 22.01.2018 19:53

KAEFER zaprasza do otwartego dialogu i do bezpośredniego kontaktu w przypadku posiadania informacji rzetelnych, prawdziwych i mających wpływ na prawidłowe funkcjonowanie firmy. Anonimowy i zbyt ogólny charakter Pańskiej opinii stawia pod znakiem zapytania wiarygodność informacji i nie pozwala nam odnieść się do niej w sposób konstruktywny. Przypominamy, że osoby posiadające informacje istotne dla Spółki są proszone o ich przesłanie na adres e-mail: komunikacja@kaefer.com Jednocześnie prosimy raz jeszcze o rozwagę i nie rozpowszechnianie opinii opartych na pomówieniach, godzących w dobre imię spółki i tym samym naruszających jej interes.

KAEFER SA
pracodawca

AKADEMIA MAJSTRA dla najlepszych!

Jedną z inicjatyw wpisujących się w długofalową politykę kadrową KAEFER SA jest uruchomiona w tym roku AKADEMIA MAJSTRA, której głównym zadaniem jest wyszukanie wśród pracowników wykonawczych najlepszych kandydatów na stanowisko Majstra oraz rozwój ich umiejętności i kompetencji poprzez uczestnictwo w serii cyklicznych szkoleń. AKADEMIA MAJSTRA ma na celu przygotowanie wybranych pracowników do w pełni profesjonalnego i samodzielnego działania na stanowisku Majstra, w ramach realizacji projektów.

Pierwsze szkolenie AKADEMII MAJSTRA odbyło się w dniach 10 – 11 stycznia 2018 w Serocku. W szkoleniu udział wzięło 4 majstrów i 15 kandydatów na to stanowisko. 

Uczestnicy szkolenia zapoznali się ze specyfiką potrzeb komunikacyjnych związanych z realizacją projektu. Dokonali również autodiagnozy, w oparciu o którą wytyczony został indywidualny plan rozwoju umiejętności zarządczych i organizacyjnych.

Szkolenie zakończone zostało indywidualnymi spotkaniami z Przedstawicielami Zarządu, Dyrektorami i Kierownikami Oddziałów, w trakcie których kandydaci otrzymali nominacje na stanowisko Majstra.

   
DK

Witam Chciałbym zapytać czy są jakies oferty pracy w zawodzie montera izolacji , blacharz... i jakiś kontakt Pozdrawiam

KAEFER SA
pracodawca
@DK 11.01.2018 09:25

Wszystkie aktualne oferty wraz z możliwością zgłaszania swojej kandydatury znajdzie Pan na tym profilu w zakładce "Oferty pracy". Prócz tego może się Pan kontaktować z Działem Logistyki Personalnej KAEFER SA, tel. 032 277 75 24 lub 277 75 26. Zapraszamy do kontaktu.

karol

witam! czy ma ktoś numer do biura który zajmuje się przyjęciami monterów rusztowań do szwecij???? Interesuje mnie jaka jest umowa (polska czy szwedzka??) i jakie zarobki??? Proszę o odpowiedz,pozdrawiam

KAEFER SA
pracodawca
@karol 09.01.2018 08:40

Zapraszamy Pana do kontaktu z Działem Logistyki Personalnej KAEFER SA, tel. 032 277 75 24 lub 277 75 26.

KAEFER SA
pracodawca

CSR (Społeczna Odpowiedzialność Biznesu) w KAEFER

W ramach corocznego spotkania integracyjnego pracowników KAEFER tradycyjnie postanowiliśmy wykorzystać potencjał naszej grupy do działań na rzecz potrzebujących. Każdorazowo staramy się przeanalizować potrzeby społeczności lokalnych i zastanowić się w jaki sposób możemy wesprzeć miejscowe instytucje lub inicjatywy. Tak też stało się i tym razem.

Mieliśmy wielką przyjemność gościć grupę dzieci i młodzieży z Domu Dziecka w Brodnicy.

Nadrzędnym celem naszych działań było wyposażenie wszystkich trzydziestu wychowanków Domu Dziecka w wyprawki szkolne, na które złożyły się nowe plecaki z pełnym wyposażeniem. Realizacja tego celu wpisana była w scenariusz spotkania i rywalizacji drużyn.

Dzieci, jako jeden z zespołów, wzięły czynny udział we wszystkich konkurencjach, pozostawiając w tyle pozostałe drużyny i zdobywając zasłużone pierwsze miejsce.



Wszystkie zespoły dzięki zaciętej rywalizacji i ogromnemu zaangażowaniu osiągnęły zamierzony cel - wychowankowie Domu Dziecka w Brodnicy zostali wyposażeni w potrzebne artykuły szkolne. Mamy też nadzieję, że dostarczyliśmy naszym gościom wielu radosnych i niezapomnianych wrażeń. 

Na pożegnanie otrzymaliśmy od dzieci wykonany samodzielnie upominek wraz z podziękowaniami.

To my dziękujemy!


 

   
KAEFER SA
pracodawca

KAEFER na Targach 4Insulation



W dniach 11 - 12 października KAEFER wziął udział w kolejnej, trzeciej już edycji Targów 4Insulation, odbywających się co dwa lata w Krakowie. 4Insulation to jedyne w Polsce spotkanie branży izolacji przemysłowych. 

Do udziału w Targach zapraszani są każdorazowo specjaliści z dziedziny izolacji, decydenci firm przemysłu energetycznego, chemicznego i petrochemicznego, inwestorzy i dystrybutorzy materiałów izolacyjnych, audytorzy energetyczni, doradcy przemysłowi, właściciele firm budowalnych i remontowych, inżynierowie sanitarni, konserwatorzy instalacji izolacyjnych i części maszyn, konstruktorzy, architekci i projektanci, menedżerowie ds. badań i rozwoju, dyrektorzy techniczni, specjaliści ds.utrzymania ruchu, szkoleniowcy i osoby kształcące się w zawodzie.

KAEFER jak zawsze znalazł się w gronie wystawców. Na naszym stoisku gościliśmy w te dwa dni przedstawicieli naszej branży. KAEFER reprezentowany był na targach przez przedstawicieli Zarządu, dyrektorów Pionu Produkcji oraz kierownictwo działów wspierających działania operacyjne.

   
KAEFER SA
pracodawca

VII Mistrzostwa Polski Monterów Izolacji Przemysłowych
KAEFER ponownie zwyciężył!



W trakcie trwania 3. Międzynarodowych Targów Izolacji Przemysłowych w Krakowie, w dniu 11.10.2017r. odbyły się VII Mistrzostwa Polski w Zawodzie Monter Izolacji Przemysłowych. KAEFER SA reprezentowały dwie drużyny pracowników Warsztatu Centralnego zajmując pierwsze dwa miejsca. Wszyscy nasi zawodnicy są absolwentami Szkoły KAEFER SA w Tarnowie.

Najlepszymi polskimi monterami zostali panowie Krzysztof Bigos i Grzegorz Machota.

Pozostałe miejsca na podium zajęli:
Miejsce 2: panowie Tomasz Wrona i Sebastian Gaczoł  
Miejsce 3: drużyna firmy BOHLE

Gratulujemy zwycięzcom i życzymy sukcesów na Mistrzostwach Europy organizowanych przez Europejskie Stowarzyszenie Wykonawców Izolacji Przemysłowych FESI – Kolonia, maj 2018r.

   
KAEFER SA

W tym Nowym 2018 Roku życzymy naszym Pracownikom, Klientom, Partnerom Biznesowym i Przyjaciołom satysfakcjonującej współpracy, samych sukcesów i pomyślności zarówno w życiu prywatnym jak i zawodowym!!!

Termo Tarnów
@KAEFER SA 01.01.2018 20:03

Pracownicy dziękują i życzą również szczęśliwego Nowego Roku

Termo Tarnów

Wesołych świąt i szczęśliwego Nowego Roku

Karol

Ale jaja, opinie pisane na zamowienie Zarządu albo przez nich pisane... ubudubu ubudubu... jak tam jest naprawdę to wiedzą nieliczni bo tylko nieliczni pozostali hehe.. i jeszcze straszą komunikatem o braku anonimowości, hehe..

Pracownik

KAEFER na opinię dobrego pracodawcy. Taka opinia nie wzięła się znikąd. Można liczyć na pomoc w dalszym rozwoju zawodowym, to ważne.

Fivee

w sumie jest dobrze pojechałem na francje i dostałem godziny zgodnej jak sie umawiałem

Rychu

wrocilem spowrotem do firmy KAEFER po tym jak pracowałem w mniejszej firmie. Tutaj przynajmniej nikt mnie nie kantuje

xxx
@Rychu 09.12.2017 22:37

A Kupala poszedł do firmy w która założyli Zoń, Stawarz i Jędrzejczyk...Ciekawe jak będzie firma prząść jak sami wybitni fachowcy się zebrali w jednym miejscu? Jeszcze im tylko Lizaka brakuje do kompletu :)

Zostaw opinię o KAEFER SA - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAEFER SA