KAEFER S.A.

3 Dodaj opinię
KAEFER S.A.
3 300 5 1

Opinie o KAEFER S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracodawca

 Aktualność
➡️ Wszyscy razem – dla bezpieczeństwa pracy i ochrony środowiska❗️

➡️ 20 maja ruszamy z I edycją Tygodnia Bezpieczeństwa❗️
➡️ Gdzie? Grupa KAEFER w Polsce❗️
➡️ Cel? „Zero Wypadków” poprzez dalszą poprawę bezpieczeństwa i higieny pracy❗️ 

Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Aktualność
⚠️ Dlaczego przestrzeganie zasad BHP jest tak ważne?
⚠️ Zawsze.
⚠️ Bez wyjątku.
⚠️ Obejrzyj historię jednego z naszych Kolegów:
Pomocna?
Tak4Nie
Hokusxpokus
 Opinia

Jakie są godzi y prscy biura w Tarnowie?

Pomocna?
Tak1Nie
Pracownik biurowy
 Opinia
@Hokusxpokus 25.03.2019 15:54

Pracują od 7 ale nie wszyscy oczywiście. Niektórzy nie mogą wstawać tak wcześnie żeby na 7 zdążyć. A Ci co dają radę wstać to piją kawę do 8 więc sam zdecyduj o której można tam coś załatwić

Pomocna?
Tak2Nie2
Hokusxpokus
 Opinia
@Pracownik biurowy 27.03.2019 17:10

Dziękuję za odpowiedź :) A czy posiadasz jakieś informacje nt stanowiska koordynatora ds. projektów zagranicznych? Na czym dokładnie to stanowisko polega?

Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Opinia
@Hokusxpokus 28.03.2019 14:47

KAEFER S.A. prowadzi aktualną rekrutację na stanowisko Specjalisty ds. Wsparcia Projektów Zagranicznych. Pełen opis stanowiska znajdą Państwo po poniższym linkiem: https://www.kaefer.pl/Specjalista_ds._Wsparcia_Projektw_Zagranicznych.html

Pomocna?
Tak6Nie
Antyemeryt
 Opinia

Jak to w końcu z tymi emerytami jest? Chcą obniżenia wieku emerytalnego ale jakoś żaden nie chce iść chociaż osiągnął już odpowiedni wiek. Szanowni emeryci dziękujemy za pracę w firmie przez tyle lat, ale już najwyższą pora na zasłużony odpoczynek.

Pomocna?
Tak15Nie1
emeryt
 Opinia
@Antyemeryt 28.11.2018 20:27

poczekaj jeszcze chwilkę i będziesz i ty na emeryturce będziesz jadł szczaw z kawiorem i jeżdził po hawajach . co robiłeś jak emeryt płacił podatki

Pomocna?
Tak2Nie
Nick
 Opinia

https://budownictwo.wnp.pl/budowa-bloku-910-mw-w-elektrowni-jaworzno-iii-cztery-osoby-z-zarzutami-korupcji,341387_1_0_0.html Sławomir W. to obecnie dyrektor w firmie KAEFER SA.

Pomocna?
Tak1Nie2

Pracodawca

 Opinia
@Nick 08.03.2019 13:21

KAEFER zaprasza do otwartego dialogu i do bezpośredniego kontaktu w przypadku posiadania informacji rzetelnych, prawdziwych i mających wpływ na prawidłowe funkcjonowanie firmy. Przypominamy, że osoby posiadające informacje istotne dla Spółki są proszone o ich przesłanie na adres e-mail: komunikacja@kaefer.com lub o kontakt poprzez Linię Etyki. Jednocześnie prosimy raz jeszcze o rozwagę i nie rozpowszechnianie opinii opartych na pomówieniach, godzących w dobre imię spółki i jej pracowników, i tym samym naruszających jej interes. Osoby, które zamierzają rozpowszechniać opinie naruszające chronione dobra Spółki KAEFER SA lub związanych ze Spółką osób, są uprzejmie proszone o przemyślane działania. Wpisy na forach internetowych nie gwarantują anonimowości a Spółka KAEFER SA podejmie działania w celu ustalenia autorów takich wpisów i podjęcia odpowiednich, zgodnych z prawem działań.

Pomocna?
Tak9Nie1
Blablaserwis
 Opinia

Zainteresowanym pogłębieniem tej ciekawej informacji o tym co się działo w Jaworznie polecam wszelką lekturę związana ze spółką ALMONT SERWIS;)

Pomocna?
TakNie1
Nicck
 Opinia

certyfikaty antykorupcyjne otrzymuje tylko za co. Za takich dyrektorów .

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Pracownicy KAEFER S.A. otrzymali wyróżnienie Głównego Inspektora BHP rafinerii TOTAL LA MEDE (Francja) za szczególny wkład w bezpieczeństwo pracy❗
Serdecznie gratulujemy nagrodzonym❗
Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Aktualność
Zapraszamy naszych interesariuszy (pracowników, partnerów biznesowych, udziałowców etc.) do wzięcia udziału w krótkim sondażu KAEFER dotyczącym zagadnień zrównoważonego rozwoju.
Wyniki sondażu wykorzystamy do określenia najważniejszych tematów, którym poświęcimy nasz kolejny Raport Zrównoważonego Rozwoju. Będziemy wdzięczni za wszystkie Państwa opinie.
Ankieta jest aktywna do 14 lutego 2019 pod linkiem:
Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Aktualność
Pomocna?
Tak8Nie
Tarnów
 Opinia

Dziękujemy i wzajemnie

Pomocna?
Tak1Nie
Zainteresowany
 Opinia

Panowie jak sytuacja w firmie w Tarnowie? Jest robota czy nie bardzo?

Pomocna?
Tak3Nie1

Pracodawca

 Aktualność
Nasza szkoła w Tarnowie kształci już od 50 lat

  • Kształcimy w zawodach: monter izolacji przemysłowej, blacharz izolacji przemysłowej i murarz pieców przemysłowych

  • Zatrudniamy wszystkich chętnych do współpracy absolwentów

  • Wychowankowie tarnowskiej szkoły zajmują czołowe miejsca w Mistrzostwach Polski i Europy Monterów Izolacji Przemysłowych...

  • Absolwenci szkoły pracują na kluczowych projektach w kraju i za granicą

  • #ZasadniczaSzkołaZawodowaWTarnowie

Pomocna?
Tak6Nie
Pytanie
 Opinia

Panowie 140kor szwedzkich ile to jest w pl na rękę?

Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Aktualność
Czekamy na Was na Targach Pracy i Przedsiębiorczości Politechniki Śląskiej!

* chcesz dołączyć do zespołu KAEFER SA?
* chcesz pracować na projektach w kraju i za granicą?
* odwiedź nas już jutro na Targach Pracy i Przedsiębiorczości Politechniki Śląskiej!!!

Informacja szczegółowa

#TargiPracyIPrzedsiębiorczościPolitechnikiŚląskiej #Rekrutacja #KAEFER
Pomocna?
Tak5Nie
Jawor
 Opinia

Takzwane paski z wypłat po 3-4 miesiącach są dostarczane do ręki żeby tylko się nie doliczyć gdzie ukradli bud. Jaworzno tak działa tam system hehe

Pomocna?
Tak12Nie

Pracodawca

 Aktualność
Podczas corocznego, międzynarodowego spotkania Managementu grupy KAEFER (IMM) w Bremie, 26 września rozdano nagrody spółkom, które w 2017 roku szczególnie wyróżniły się w kluczowych dla KAEFERA obszarach.
KAEFER SA miał przyjemność odebrać nagrodę Best Turnaround 2017, za osiągnięte wyniki finansowe, wynikające ze stabilizacji spółki i umocnienia jej pozycji rynkowej w Polsce.
Zarząd KAEFER SA składa podziękowania wszystkim pracownikom spółki, bez których zaangażowania i codziennego wysiłku, osiągnięcie tego wyniku nie byłoby możliwe.
To sukces nas wszystkich!



 
Pozostałe nagrody przyznane zostały w następujących kategoriach:
Health & Safety -  KAEFER Benelux i KAEFER Malaysia & Thailand,
Lean – KAEFER (Oman)
Innovation – KAEFER WANNER (Francja)
Best Development – KAEFER Integrated Services Pty Ltd. (Australia)
Exceptional Performance – RIP (Brazylia)
Best Performance – KAEFER Energy (Norwegia)
Pomocna?
Tak6Nie
Były pracownik
 Opinia

Kolego na Jaworznie jest niewolnictwo do potęgi... Tego nie ma w żadnej innej firmie która tam jest...

Pomocna?
Tak15Nie1
anonymous
 Opinia
@Były pracownik 17.07.2018 12:58

Podobno największe wypłaty to 3600 z dwoma sobotami po 6 godzin i w tygodniu po 10 godzin!!!!tak mało to nawet z ukrainy nie zarabiają.

Pomocna?
Tak5Nie
pracownik na elektrowni
 Opinia
@Były pracownik 17.07.2018 12:58

Najwyższe wypłaty za miesiąc czerwiec to 3600,tylko co niektórzy co maja wygórowane stawki za 2 soboty po 6 godzin i od poniedziałku do piątku po 10 godzin.Ukrainiec wiecej zarobi.Ale majster co nic nie robi i sie nie wiele zna bierze 7 tyś.Niemcy po prostu zniszczyli tę firme i mi się wydaje że chcą ja dobić w polsce.

Pomocna?
Tak10Nie
nik
 Opinia
@pracownik na elektrowni 17.07.2018 20:36

To prawda

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
KAEFER SA jako druga spółka globalnej grupy KAEFER, przeszła pozytywnie audyt na zgodność z wymaganiami normy ISO 37001(Systemy zarządzania działaniami antykorupcyjnymi), co zostało potwierdzone przyznaniem jej certyfikatu❗❗❗

Uzyskany certyfikat potwierdza pełną transparentność wszystkich procesów biznesowych KAEFER SA oraz gotowość spółki do prowadzenia działań prewencyjnych i interwencyjnych w powyższym zakresie.
Pomocna?
Tak8Nie
Tułacz
 Opinia

Kaefer na zachodzie już pomału się kończy . Zlikwidowali i sprzedali odział Gorzów Wlkp i Zieloną Górę. Został tylko Głogów i kilku starych fachowców. Nie biorą robót bo nie mają ludzi.Ludzie na delegacji narzekają na zarobki.

Pomocna?
Tak12Nie

Pracodawca

 Aktualność
XX Sympozjum Naukowo-Techniczne ENERGETYKA BEŁCHATÓW 2018 już za nami!
KAEFER SA po raz kolejny był obecny na tym największym wydarzeniu branży energetycznej w Polsce.


Prócz licznych spotkań i rozmów z przedstawicielami branży i z partnerami biznesowymi KAEFER SA wziął udział w Panelu dotyczącym innowacji, z prezentacją pt. „Przemysłowe rozwiązania w zakresie pozyskiwania energii oparte na odzysku ciepła odpadowego.”


 


W tegorocznym Sympozjum wzięło udział blisko 800 uczestników – przedstawicieli polskich i zagranicznych firm z branży energetycznej oraz ośrodków badawczych i naukowych. Głównym punktem obrad było Forum Energetyczne, gdzie zaproszeni goście dyskutowali nad kierunkami rozwoju polskiej energetyki.


Zapraszamy na nasze stoisko za rok!
Pomocna?
Tak5Nie
Pracownik!!!!
 Opinia

W oddziele Zabrze czterech pracowników zwolniło sie . Traca dobrych ludzi a dyrekcja ma to w d...e. Ofert pracy maja od roku .I nikt nie chce sie przyjac . Ludzi maja za niewolników . Podwykonawcy wiecej zarabiaja niz pracownicy Kefera to wstyd.

Pomocna?
Tak10Nie
Dobra dusza
 Opinia

Hej, to czemu dalej robicie dla Kaefera skoro takie grosze placa, ze niewolnictwo itp??

Pomocna?
Tak11Nie
były pracownik
 Opinia
@Dobra dusza 30.08.2018 11:02

Bo pewnych ludzi ciężko zrozumieć......

Pomocna?
Tak2Nie
Klakier
 Opinia

Słyszeliście koledzy coś o strajkach na Jaworznie. I o jakiś podwyżkach do premii

Pomocna?
Tak3Nie
mp
 Opinia
@Klakier 15.08.2018 22:30

W jednym miesiącu ci dadzą więcej ,a w następnym odbija sobie z nawiązką,ludzie sie zwalniaja,brak perspektyw na przyszłość.

Pomocna?
Tak2Nie1

Pracodawca

 Aktualność
Dział BHP KAEFER SA ogłosił w kwietniu tego roku akcję specjalną, mającą na celu aktywizację pracowników do zgłaszania sytuacji potencjalnie wypadkowych, sytuacji niebezpiecznych i propozycji poprawy stanu BHP.





Po dwóch miesiącach trwania akcji można pokusić się o pierwsze podsumowania. Dzięki informacjom i uwagom zgłoszonym przez naszych pracowników, zmieniliśmy organizację prac na jeszcze bardziej bezpieczną.



Pracownicy szczególnie zaangażowani w w/w kampanię zostali wyróżnieni.
Panowie: Wojciech Michalec i Daniel Błaszczyk


Pani Ewelina Żurba wręcza nagrodę panu Grzegorzowi Prusikowi

 
Nagrodę odbiera pan Jan Dąbrowski

Dziękujemy!
Pomocna?
Tak8Nie
Niewysoki
 Opinia

Koledzy jak sytuacja na Jaworznie. Bo chodzą pogłoski że nie jest tam zbyt wesoło.

Pomocna?
Tak6Nie
Lepki
 Opinia
@Niewysoki 22.06.2018 18:34

Daj spokój, zwoliniłem się bo za 2800 na delegacji to sam se zrozum

Pomocna?
Tak5Nie
Łysy
 Opinia
@Lepki 23.06.2018 23:41

To samo w Zabrzu zarobki tragedia jak przyjdzie robić w delegacji za 3200 to się chyba większość zwolni jak się nie dostanie te 4 tys na czysto

Pomocna?
TakNie
Moc
 Opinia
@Lepki 23.06.2018 23:41

No to szaleją 2800 haaaaa haaaaa haaaaa

Pomocna?
Tak2Nie
Titi
 Opinia

W Zabrzu trzech pracownikow zwolnilo sie .Dyrekcj nie widzi problemow woli zatrudniac ukraincow niz dac podwyzki.Ciekawe co na to Warszawa?

Pomocna?
Tak9Nie
Antyemeryt
 Opinia

Podobno od lipca wszyscy emeryci mają odejść. Co niektórzy mają w gaciach

Pomocna?
Tak18Nie
Kwany
 Opinia

Witam mam propozycje wyjazdu z kaefera na izolacje do Belgii. jakieś opinie może obecnie ktos przebywa ?

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Drużyna KAEFER SA zajęła trzecie miejsce w tegorocznych Mistrzostwach Europy Monterów Izolacji Przemysłowych, zorganizowanych w dniach 16/17 maja podczas Europejskich Targów Izolacyjnych w Kolonii przez FESI (Europejska Federacja Stowarzyszeń Izolacyjnych) .


(Pan Krzysztof Bigos i pan Grzegorz Machota - zespół KAEFER SA, z Dyrektorem Regionalnym CEE
- panem Tobiasem Zaers)


W Mistrzostwach udział wzięły drużyny z Niemiec, Wielkiej Brytanii, Francji, Holandii, Austrii, Szwajcarii, Danii, Polski i Irlandii. 
Dwa pierwsze miejsca zajęły zespoły z Niemiec.
Gratulujemy sukcesu wszystkim zwycięskim drużynom!
Pomocna?
Tak6Nie
Li
 Opinia

Nie wszystkie miejsca zajęli Niemcy . Kaefer S A jest to też Niemiecki oddział

Pomocna?
Tak1Nie
Pracuś
 Opinia

Jak sytuacja w Tarnowie? Są jakieś wyjazdy zagraniczne? Podobno dużo pracy się zapowiada na azotach bo S.J. wygrał przetargi. Dobry chłop z niego, dla Kaefera załatwia roboty żeby ludzie mieli prace

Pomocna?
Tak9Nie
Artur
 Opinia
@Pracuś 15.03.2018 17:38

Jak wygląda sytuacja w Kaeferze na stanowisku biurowym? Czy są jakieś nagrody na koniec roku i bony na święta?

Pomocna?
TakNie
Uswiadamiający
 Opinia
@Pracuś 15.03.2018 17:38

Odradzam wyjazdy z kaefera. Zorietuj się o ost aferze jaka wyszła w Szwecji gdzie ludzie nie dostaną zwrotów podatku bo tak firma zadbała o ludzi. Do tego brak diet , warunki hotelu marne .

Pomocna?
Tak1Nie
kolo
 Opinia
@Uswiadamiający 13.05.2018 04:15

kwatery zmieniają na lepsze a z tym zwrotem podatku to kaefer zadbał żeby wciągu roku były mniejsze zaliczki na podatek pobierane i większe netto

Pomocna?
Tak7Nie

Zostaw opinię o KAEFER S.A. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAEFER S.A.

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny