KAEFER Polska

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 223 ocen.

Opinie o KAEFER Polska

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAEFER Polska

Weteran

Nie ma co pisać opinii bo i tak cenzura. Firma zeszła ostatnio na psy. Oszukujom ludzi na eksporcie

Karolina
użytkownik zarejestrowany

@Termo Tarnów ok, dziękuję za informacje. Widzę, że ostatnim czasie firma ogólnie ogłosiła kilka rekrutacji na swojej stronie internetowej - stanowiska różne, np. kierownik projektu, czy commercial manager. Ktoś aplikował przez ich stronę?

Rudy

A kiedy ruszaja te skorpiony? znacy Australia wie kto co?

Karolina
użytkownik zarejestrowany

@Termo Tarnów a skąd masz takie pozytywne informacje? Rozumiem, że nie są do końca sprawdzone? Jak najlepiej zgłaszać swoją kandydaturę do pracy w firmie?

Termo Tarnów
@Karolina 02.09.2017, 15:17
@Termo Tarnów a skąd masz takie pozytywne informacje? Rozumiem, że nie są do końca sprawdzone? Jak najlepiej zgłaszać swoją kan...

Z tego co słyszałem to ktoś pojechał więc dlatego pytam. Kandydaturę chyba najlepiej zgłaszać poprzez wysłanie Cv

Termo Tarnów

Witam. Co słychać w firmie. Podobno do Korei się zaczęły wyjazdy. Czy to prawda? Bo dobra kasa tam podobno jest. Do kogo się trzeba zgłosić w sprawie takiego wyjazdu?

Karolina
użytkownik zarejestrowany

@Lucek a o najbardziej wpływa na kiepska atmosferę w firmie? Często teoretycy wskazują, że samo nastawienie pracowników do pracy i do siebie wzajemnie jest dużym czynnikiem regulującym tę kwestię. A jak wygląda to tutaj?

Karolina
użytkownik zarejestrowany

A możecie przybliżyć @jutro co w KAEFER Polska uległo zmianie? Skoro szykują się nowe wyjazdy, to na pewno zainteresowanym nimi, przydadzą się informacje dotyczące oferowanych przez firmę nowych warunków.

Lucek
@Karolina 13.08.2017, 11:07
A możecie przybliżyć @jutro co w KAEFER Polska uległo zmianie? Skoro szykują się nowe wyjazdy, to na pewno zainteresowanym nimi...

Nic się nie zmieniło. Bryndza i atmosfera pogrzebowa!

wójt

A nie wiecie co z,szwecja,bo ponoć kontrakt na być na 3 lata

Jutro

W końcu znowu wyjazdy, tylu nie było już od dawna.

Tłusty

W końcu cos sie zmienia w Tarnowie dzieki nowemu dyrektorowi.

Pracownik Kaefera
@Tłusty 01.08.2017, 05:52
W końcu cos sie zmienia w Tarnowie dzieki nowemu dyrektorowi.

Zmienia się to fakt i to niezaprzeczalny, tak kiepsko z robota nie było nigdy jak teraz. Dobra zmiana również w Kaefer????

Bezrobotny

Czesc wszystkim, jak tam TARNÓW teraz urzeduje? Warto? Do kogo z CV?

Pracownik Kaefera

Witam. Czy orientuje się ktoś w sprawie wyjazdów do Korei? Jest szansa jechać z Kaefera na taki wyjazd czy nie bardzo?

Karolina
użytkownik zarejestrowany

@młody czy dobrze zrozumiałam, że zmieniło się kierownictwo w firmie? Możesz opowiedzieć, jak teraz wygląda atmosfera w firmie? Atmosfera jest bardzo ważna dla jakości pracy w danym zakładzie, na pewno Twoja opinia pomoże wielu kandydatom.

stopien
@Karolina 21.07.2017, 08:22
@młody czy dobrze zrozumiałam, że zmieniło się kierownictwo w firmie? Możesz opowiedzieć, jak teraz wygląda atmosfera w firmie?...

Czy rzeczywiście jest tak źle z kaeferem. Macie ponad 1 500 ludzi i jesteście brani pod uwagę w dużych kontraktach w Polsce. Zleceniodawcy kontraktów patrzą na tą stronę i zaczynają się zastanawiać

Syn dyrektora

Przynajmiej teraz wypłaty poszły w gure i jest szansa na wyjazd.

młody

Powyrzucają kierowników w Tarnowie to może cos ruszy. Panowie K.i L.juz nawet nie udają ze im się chce. Ktoś w ogóle ich widzi na tych budowach?

koko
@młody 11.07.2017, 17:20
Powyrzucają kierowników w Tarnowie to może cos ruszy. Panowie K.i L.juz nawet nie udają ze im się chce. Ktoś w ogóle ich widzi...

Pan L pokazuje się na budowie kiedy bije dzwon Zygmunta

Branżowy

Jak się to czyta, to jakaś trumna ten kefer, a szukają menadżerów, domniemam, że żywych

Ajwaj
@Branżowy 20.06.2017, 07:53
Jak się to czyta, to jakaś trumna ten kefer, a szukają menadżerów, domniemam, że żywych

Nawet znaleźli w Tarnowie. Zamiast Gurgula przyszedł Tłusty. Ma jakies tam pomysły i wizje. al3e czy czasem nie on ma zamknąć biznes to nie wiadomo...

Prawda

Nik i nigdziesz tak nie oszukujo jak w oddziale Warszawskim pan D.K mysli ze moze poniewierac ludźmi.

Basia

A to prawda ze znów duże zwolnienia się szykują?

Pracownik Kaefera
@Basia 13.06.2017, 00:26
A to prawda ze znów duże zwolnienia się szykują?

Nie ma potrzeby zwalniać ludzi skoro sami odchodzą. Nie bardzo jest już kogo zwolnić

Harnaś

Ta firma to od 2-3 lat totalne szambo, chaos i bezkrólewie, w ciągu 3 lat 3 prezesów. koledzy z Płocka co som bliżej Warszawy i lepiej poinformowani mówią że jestesmy już bankrutem bo za ubiegły rok gigantyczna strata prawie 20 milionów , a od roku nie mogą znalezć prezesa bo niemcy szukają głupiego co zgłosi upadłość.

alojzy

A u nas w Tarnowie był w ubiegłym tygodniu sam dr Gebbels i też obiecywał roboty w Niemczech, ha ha

Monter Izolacji

Witam, Dla wszystkich chętnych monterów izolacji poszukujących pracy mam propozycję na wyjazd w najbliższym czasie na budowę do Holandii, Belgii i Niemiec. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do współpracy. Zapewniamy wysokie zarobki, umowę o pracę, hotele i dojazdy do pracy. Kontakt pod numerem tel. 12 630 92 11 oraz 12 633 87 97.

Andy

A co z tym Kazachstanem? Czy w końcu ktoś pojechał?

fifek
@Andy 02.05.2017, 22:34
A co z tym Kazachstanem? Czy w końcu ktoś pojechał?

Dary dla Polaków w Kazachstanie jedynie pojechały...

Rys

Jak sytuacja w mazowieckim? Pozdrawiam

Stary wyjadacz

Znam tych co zamieścili numer telefonu. Uważajcie na nich bo to niepoważni ludzie i kłamcy. Poczytajcie o nich na necie. Podobno ludzie zostają bez umów i bez kasy brąz ubezpieczenia itd. UWAŻAJCIE

Pracownik Kaefera

Witam. Jak sytuacja w oddziale Tarnów? Ruszyło się coś z robotami czy dalej lipa?

fifek
@Pracownik Kaefera 17.04.2017, 19:58
Witam. Jak sytuacja w oddziale Tarnów? Ruszyło się coś z robotami czy dalej lipa?

Sytuacja wygląda tak że zjechaliśmy i nie ma roboty. Dzwoniłem dwa razy to się okazało ze pani Gosia na chorobowym i nikt nic nie wie. Dzwoniłem do Gurgula i nie ma go (zero odpowiedzi). Proponujom bezpłatne urlopy. A najlepsze to jest (chłopy mi mówiły) ze wielki kierownik Kupala zawalił coś i chłopaki pensji w całości nie podostawali. A pytanie mam do was? Jak tam na budowie prowadzona przez Kupale w Skawinie? Napisze ktoś coś ?

As

Ola ja rozumiem rozgoryczenie,wyzysk,obietnice Ect....Ale proszę pisać bardziej składnie....Nic więcej!

ola

No i wszystko jasne niemiecki biznes tarmosi was aż pięknie a wy się dajecie bur...aki jak pięknie ajjajjj za ile pytam na tych Kozienicach robicie 5 10 15 1 2 3 euro piknie inooo hej . A przepraszam jeszcze za obietnicę wyjazdu no to super a kto tam robi robi z Nairobi .Super no to się nagadajcie tu ino a jutro do roboty hej za 2-3 eu i obietnice a obietnica w cenie ojjjjj w cenie można wymienić obietnice na przykład na .......? No k...a nie wiem na co . KAEFER górą to jest potęga że ojjoojjj

Były izomarowiec

Witam,a kto z chłopaków pamięta obok Mariana Z...ke z lubelskiego,krajan Wiesz O...A no i Adaś bez konkurencyjny cham no może Baca.A nad wszystkimi operacjami finansowymi tj okradanie,haracz co miesiąc słynny GOSC MACIN ps NAPOLEON to był wyzysk i godziny w soboty dla firmy i nadgodziny.... ALE NA NAS NAKRADLI,nie wspomnę o górze z Kalmary na Augustówka!!! Ale KONIEC TEJ BAJKI

Hansen

Witam Panowie jak tam sytuacja na Kozienicach. Licak i koordynator wprowadzili to w przepaść

Wirek

Super,najpierw wpłata co miesiąca po 100 euro,łapać promocja!!!!!!!!!! A jaki to on fachowiec? Chyba fotograf za filara,ot cała prawda.Miał na imię Kat Izomaru,oj nalapie ludzi pamiętają gościa,takich ludzi się pamięta do końca życia.Taki był dobry,że jak najdalej od tego typa,tyle w temacie!!!!!!

Były pracownnik Izomaru i Kaefera
@Wirek 22.02.2017, 14:45
Super,najpierw wpłata co miesiąca po 100 euro,łapać promocja!!!!!!!!!! A jaki to on fachowiec? Chyba fotograf za filara,ot cała...

Zgadzam sie. Ludzie uslysza nazwisko sokolowski to beda pchac sie dzwiami i oknami ale po to zeby mu napluc w twarz. Takie moje zdanie

maniekvtat

Już nie ma takiej władzy jak kiedyś . Ale rzuca się jeszcze i rżnie cwaniaka i wyskakuje do ludzi z głupimi tekstami . Ale to już nie to co w Izomarze . Ma o wiele mniej władzy . Już nie jest taki bezkarny i wszechmogący . Widać że boli go to strasznie .

maniekvtat

Podobno szukają chętnych na Kazachstan ? Kto tam jedzie na prowadzącego ? Sokołowski ???

maniekvtat

Ludziom zarobić nie dają . Ale pieniadze na te śmieszne egzaminy z umiejętności co są teraz organizowane w Płocku i Tarnowie to są . Nasz dyrektor też obiecuje eksport , podwyżki . A tym śmiesznym LEAN to jest wręcz zachwycony .

Robotnik

Wypłaty zostały podzielone w tym miesiącu na raty czy co?

Gdańszczanin

Pracowniku jakie zarobki?

Pracownik

Koledzy jak zarobki i ilość godzin w Gdańsku na lotosie?

Mucio

Nasz dyro też mówi że był niemiec i że będą wyjazdy na roboty i że ponoć szuka nowego prezia frajera żeby upadłość wziął na siebie

Wojak

Dyrekcja oddziału mówila, że przed świętami sam Dr Goebels był i obiecywał z że będzie lepiej

Wojak

Dyrekcja oddziału mówila, że przed świętami sam Dr Goebels był i obiecywał z że będzie lepiej

Wania

Parówa, ty pracujesz na cybernetyki i ci za propagandę płaca to może ci i sie polepszyło. Zobaczymy jak długo. Lepiej to już było

Parówa

Panowie w firmie się polepszylo. Zarobki na Kozienicach poszły w górę, dostajemy 200+ jeśli ktoś chodzi cały miesiąc do pracy i dziś można było zapisać się na eksport do Niemiec :) chyba nie jest tak źle jak piszecie

Tuwin

A pamięta kolega Poeta soboty za darmo w Izomarze na rzecz firmy,ale to było oszustwo i nadzorował pań prokurator Adam S.ps.Sokol.Ten to się ńachapal na ludziach,jak spotkam gościa na jakich wczasach po Polsce z rodziną to mu w gębę na pluje niech rodzinka zobaczy jak to ludzi szanował,jakie ma poważanie u ludzi!!! Ale był też taki kierownik Paweł W.,Mariusz L z gościem się spotkam to mu podziękuję za pracę i piwko postawie.Oj takie to były czasy,a Baca debil jakAdas S. pijak i debil,chodz fachowiec,czego w życiu nie powiem o Adasiu,lizodup bez honoru!!!!!!

lolo

Totalna porażka te Kozienice.Nic sie nie należy,ludzi mają za nic Licak jak bóg po budowie lata,uzdrowiciel koordynator [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] teoretyk.Zresztą donos do inspekcji pracy poszedł i pare nagrań

Poeta

Witam Panowie co tam słychać,nie wiecie kogo teraz dojeżdża z batem słynny kat,a zarazem poborca podatkowy 100euro z Izomaru Adam S.a może już zbiera daninę.Uwaga kto nie odprowadzi,niech pisze zaliczkie,a jak golas to zjazd.To były czasy,a i taki drugi ptak z Lublina popychadlo Adasia S...A na rafinerii z pseudo kierownicy z worek i breszka ponoć się kręcili,pewnie nikt nawet łapy im nie podał,na nic lepszego nie zasłużyli.Pozdrawiam porządnych chłopaków i Uwaga na zdjęcia zza filara!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Tomek K.

Tak to prawda.

LESZEK
użytkownik zarejestrowany

jest mnóstwo firma prowadzacych takie kursy, nawet nie trwaja długo, kwestia dni. Edek' rozumiem mam przez to, że firma zalega z płatnosciami wogóle czy tylko w tym miesiacU?

Edek

Panowie i jak sytuacja na budowie Kozienice jak wypłaty

Krzysiek

Witam wszystkich Kaeferowców. Panowie i Panie szukam miejsca w Polsce gdzie mógłbym zrobić kurs blacharz izolacji przemysłowych chodzi mi najbardziej o szlifowanie rozwiązań blacharskich i poćwiczyć na warsztacie itd. Krapkowice ośrodek szkoleniowy znam także Tarnów ośrodek szkoleniowy. Szukam czegoś innego nie ważne gdzie w Polsce mogę dojechać wszędzie. Ktoś coś wie?

Udi

Dobrze to przemysl,uzerac się z takimi PTAKAMI jak Sok... lub Orl....

tajemniczy

Strajkujcie strajkujcie ale niedługo to wszyscy zjadom z budowy jak się wynik nie poprawi...

Zostaw opinię o KAEFER Polska - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAEFER Polska