KAEFER

• Bytom Szombierki

3. Opinie o pracodawcach Zabrze
  5. Opinie o KAEFER S.A.

Opinie o KAEFER Zabrze

Nie przegap nowości o KAEFER S.A.!

Termo Tarnów

31.08.2017 21:15

Witam. Co słychać w firmie. Podobno do Korei się zaczęły wyjazdy. Czy to prawda? Bo dobra kasa tam podobno jest. Do kogo się trzeba zgłosić w sprawie takiego wyjazdu?
    Karolina

13.08.2017 11:07

A możecie przybliżyć @jutro co w KAEFER Polska uległo zmianie? Skoro szykują się nowe wyjazdy, to na pewno zainteresowanym nimi, przydadzą się informacje dotyczące oferowanych przez firmę nowych warunków.
    Lucek

13.08.2017 12:37

Nic się nie zmieniło. Bryndza i atmosfera pogrzebowa!
    wójt

03.08.2017 22:15

A nie wiecie co z,szwecja,bo ponoć kontrakt na być na 3 lata
    Jutro

03.08.2017 17:46

W końcu znowu wyjazdy, tylu nie było już od dawna.
    Tłusty

01.08.2017 05:52

W końcu cos sie zmienia w Tarnowie dzieki nowemu dyrektorowi.

01.08.2017 20:58

Zmienia się to fakt i to niezaprzeczalny, tak kiepsko z robota nie było nigdy jak teraz. Dobra zmiana również w Kaefer????
    Bezrobotny

31.07.2017 23:01

Czesc wszystkim, jak tam TARNÓW teraz urzeduje? Warto? Do kogo z CV?

28.07.2017 18:23

Witam. Czy orientuje się ktoś w sprawie wyjazdów do Korei? Jest szansa jechać z Kaefera na taki wyjazd czy nie bardzo?
    Karolina

21.07.2017 08:22

@młody czy dobrze zrozumiałam, że zmieniło się kierownictwo w firmie? Możesz opowiedzieć, jak teraz wygląda atmosfera w firmie? Atmosfera jest bardzo ważna dla jakości pracy w danym zakładzie, na pewno Twoja opinia pomoże wielu kandydatom.
    stopien

23.07.2017 17:29

Czy rzeczywiście jest tak źle z kaeferem. Macie ponad 1 500 ludzi i jesteście brani pod uwagę w dużych kontraktach w Polsce. Zleceniodawcy kontraktów patrzą na tą stronę i zaczynają się zastanawiać
    Syn dyrektora

15.07.2017 22:18

Przynajmiej teraz wypłaty poszły w gure i jest szansa na wyjazd.

20.06.2017 07:53

Ajwaj

03.07.2017 13:20

Nawet znaleźli w Tarnowie. Zamiast Gurgula przyszedł Tłusty. Ma jakies tam pomysły i wizje. al3e czy czasem nie on ma zamknąć biznes to nie wiadomo...
    Prawda

13.06.2017 22:05

Nik i nigdziesz tak nie oszukujo jak w oddziale Warszawskim pan D.K mysli ze moze poniewierac ludźmi.
    Basia

13.06.2017 00:26

A to prawda ze znów duże zwolnienia się szykują?

14.06.2017 07:21

Nie ma potrzeby zwalniać ludzi skoro sami odchodzą. Nie bardzo jest już kogo zwolnić
    alojzy

06.06.2017 18:30

A u nas w Tarnowie był w ubiegłym tygodniu sam dr Gebbels i też obiecywał roboty w Niemczech, ha ha

Oferty pracy - KAEFER S.A.

Pomocnik Warsztatowca

Płock

Osoba Sprzątająca

Głogów

WalletIcon

2500 - 3300 PLN / m

Blacharz Warsztatowy KAEFER S.A.

Emmen

Kierownik Robót Rusztowaniowych

Rybnik

Monter Izolacji

05.06.2017 11:17

Witam, Dla wszystkich chętnych monterów izolacji poszukujących pracy mam propozycję na wyjazd w najbliższym czasie na budowę do Holandii, Belgii i Niemiec. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do współpracy. Zapewniamy wysokie zarobki, umowę o pracę, hotele i dojazdy do pracy. Kontakt pod numerem tel. 12 630 92 11 oraz 12 633 87 97.
    Andy

02.05.2017 22:34

A co z tym Kazachstanem? Czy w końcu ktoś pojechał?
    fifek

18.05.2017 10:03

Dary dla Polaków w Kazachstanie jedynie pojechały...
    Rys

28.04.2017 16:45

Jak sytuacja w mazowieckim? Pozdrawiam
    Stary wyjadacz

21.04.2017 13:46

Znam tych co zamieścili numer telefonu. Uważajcie na nich bo to niepoważni ludzie i kłamcy. Poczytajcie o nich na necie. Podobno ludzie zostają bez umów i bez kasy brąz ubezpieczenia itd. UWAŻAJCIE

17.04.2017 19:58

Witam. Jak sytuacja w oddziale Tarnów? Ruszyło się coś z robotami czy dalej lipa?
    fifek

18.05.2017 10:14

Sytuacja wygląda tak że zjechaliśmy i nie ma roboty. Dzwoniłem dwa razy to się okazało ze pani Gosia na chorobowym i nikt nic nie wie. Dzwoniłem do Gurgula i nie ma go (zero odpowiedzi). Proponujom bezpłatne urlopy. A najlepsze to jest (chłopy mi mówiły) ze wielki kierownik Kupala zawalił coś i chłopaki pensji w całości nie podostawali. A pytanie mam do was? Jak tam na budowie prowadzona przez Kupale w Skawinie? Napisze ktoś coś ?
    As

25.03.2017 16:30

Ola ja rozumiem rozgoryczenie,wyzysk,obietnice Ect....Ale proszę pisać bardziej składnie....Nic więcej!
    ola

20.03.2017 18:45

No i wszystko jasne niemiecki biznes tarmosi was aż pięknie a wy się dajecie bur...aki jak pięknie ajjajjj za ile pytam na tych Kozienicach robicie 5 10 15 1 2 3 euro piknie inooo hej . A przepraszam jeszcze za obietnicę wyjazdu no to super a kto tam robi robi z Nairobi .Super no to się nagadajcie tu ino a jutro do roboty hej za 2-3 eu i obietnice a obietnica w cenie ojjjjj w cenie można wymienić obietnice na przykład na .......? No k...a nie wiem na co . KAEFER górą to jest potęga że ojjoojjj

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w KAEFER?

Były izomarowiec

03.03.2017 15:42

Witam,a kto z chłopaków pamięta obok Mariana Z...ke z lubelskiego,krajan Wiesz O...A no i Adaś bez konkurencyjny cham no może Baca.A nad wszystkimi operacjami finansowymi tj okradanie,haracz co miesiąc słynny GOSC MACIN ps NAPOLEON to był wyzysk i godziny w soboty dla firmy i nadgodziny.... ALE NA NAS NAKRADLI,nie wspomnę o górze z Kalmary na Augustówka!!! Ale KONIEC TEJ BAJKI
    Hansen

23.02.2017 11:53

Witam Panowie jak tam sytuacja na Kozienicach. Licak i koordynator wprowadzili to w przepaść
    Antycwaniak

26.10.2017 22:13

Napisz proszę więcej na ten temat: [email protected]
    Wirek

22.02.2017 14:45

Super,najpierw wpłata co miesiąca po 100 euro,łapać promocja!!!!!!!!!! A jaki to on fachowiec? Chyba fotograf za filara,ot cała prawda.Miał na imię Kat Izomaru,oj nalapie ludzi pamiętają gościa,takich ludzi się pamięta do końca życia.Taki był dobry,że jak najdalej od tego typa,tyle w temacie!!!!!!
    Były pracownnik Izomaru i Kaefera

22.02.2017 16:08

Zgadzam sie. Ludzie uslysza nazwisko sokolowski to beda pchac sie dzwiami i oknami ale po to zeby mu napluc w twarz. Takie moje zdanie

19.02.2017 20:50

Już nie ma takiej władzy jak kiedyś . Ale rzuca się jeszcze i rżnie cwaniaka i wyskakuje do ludzi z głupimi tekstami . Ale to już nie to co w Izomarze . Ma o wiele mniej władzy . Już nie jest taki bezkarny i wszechmogący . Widać że boli go to strasznie .

19.02.2017 18:28

Podobno szukają chętnych na Kazachstan ? Kto tam jedzie na prowadzącego ? Sokołowski ???

12.02.2017 13:04

Ludziom zarobić nie dają . Ale pieniadze na te śmieszne egzaminy z umiejętności co są teraz organizowane w Płocku i Tarnowie to są . Nasz dyrektor też obiecuje eksport , podwyżki . A tym śmiesznym LEAN to jest wręcz zachwycony .

Kontakt - KAEFER S.A.

ul. Padlewskiego 6 41-800 Zabrze

Branża główna: Instalacje budowlane

Robotnik

10.02.2017 12:42

Wypłaty zostały podzielone w tym miesiącu na raty czy co?
    Gdańszczanin

30.01.2017 15:05

Pracowniku jakie zarobki?

30.01.2017 11:13

Koledzy jak zarobki i ilość godzin w Gdańsku na lotosie?
    Mucio

11.01.2017 13:22

Nasz dyro też mówi że był niemiec i że będą wyjazdy na roboty i że ponoć szuka nowego prezia frajera żeby upadłość wziął na siebie
    Wojak

10.01.2017 08:19

Dyrekcja oddziału mówila, że przed świętami sam Dr Goebels był i obiecywał z że będzie lepiej
    Wojak

10.01.2017 08:18

Wania

06.01.2017 15:16

Parówa, ty pracujesz na cybernetyki i ci za propagandę płaca to może ci i sie polepszyło. Zobaczymy jak długo. Lepiej to już było
    Parówa

03.01.2017 21:03

Panowie w firmie się polepszylo. Zarobki na Kozienicach poszły w górę, dostajemy 200+ jeśli ktoś chodzi cały miesiąc do pracy i dziś można było zapisać się na eksport do Niemiec :) chyba nie jest tak źle jak piszecie
    Tuwin

12.12.2016 21:10

A pamięta kolega Poeta soboty za darmo w Izomarze na rzecz firmy,ale to było oszustwo i nadzorował pań prokurator Adam S.ps.Sokol.Ten to się ńachapal na ludziach,jak spotkam gościa na jakich wczasach po Polsce z rodziną to mu w gębę na pluje niech rodzinka zobaczy jak to ludzi szanował,jakie ma poważanie u ludzi!!! Ale był też taki kierownik Paweł W.,Mariusz L z gościem się spotkam to mu podziękuję za pracę i piwko postawie.Oj takie to były czasy,a Baca debil jakAdas S. pijak i debil,chodz fachowiec,czego w życiu nie powiem o Adasiu,lizodup bez honoru!!!!!!
    lolo

12.12.2016 19:57

Totalna porażka te Kozienice.Nic sie nie należy,ludzi mają za nic Licak jak bóg po budowie lata,uzdrowiciel koordynator (usunięte przez administratora) teoretyk.Zresztą donos do inspekcji pracy poszedł i pare nagrań
    Poeta

07.12.2016 22:17

Witam Panowie co tam słychać,nie wiecie kogo teraz dojeżdża z batem słynny kat,a zarazem poborca podatkowy 100euro z Izomaru Adam S.a może już zbiera daninę.Uwaga kto nie odprowadzi,niech pisze zaliczkie,a jak golas to zjazd.To były czasy,a i taki drugi ptak z Lublina popychadlo Adasia S...A na rafinerii z pseudo kierownicy z worek i breszka ponoć się kręcili,pewnie nikt nawet łapy im nie podał,na nic lepszego nie zasłużyli.Pozdrawiam porządnych chłopaków i Uwaga na zdjęcia zza filara!!!!

25.10.2016 18:31

Tomek K.

25.10.2016 18:45

Tak to prawda.
    LESZEK

10.07.2016 13:26

jest mnóstwo firma prowadzacych takie kursy, nawet nie trwaja długo, kwestia dni. Edek' rozumiem mam przez to, że firma zalega z płatnosciami wogóle czy tylko w tym miesiacU?
    Edek

10.07.2016 12:03

Panowie i jak sytuacja na budowie Kozienice jak wypłaty

Zostaw merytoryczną opinię o KAEFER S.A.