KAEFER

• Bytom Szombierki

3. Opinie o pracodawcach Zabrze
  5. Opinie o KAEFER S.A.

Opinie o KAEFER Zabrze

Nie przegap nowości o KAEFER S.A.!

Krzysiek

24.06.2016 21:14

Witam wszystkich Kaeferowców. Panowie i Panie szukam miejsca w Polsce gdzie mógłbym zrobić kurs blacharz izolacji przemysłowych chodzi mi najbardziej o szlifowanie rozwiązań blacharskich i poćwiczyć na warsztacie itd. Krapkowice ośrodek szkoleniowy znam także Tarnów ośrodek szkoleniowy. Szukam czegoś innego nie ważne gdzie w Polsce mogę dojechać wszędzie. Ktoś coś wie?
    Udi

16.06.2016 19:03

Dobrze to przemysl,uzerac się z takimi PTAKAMI jak Sok... lub Orl....
    tajemniczy

13.06.2016 15:37

Strajkujcie strajkujcie ale niedługo to wszyscy zjadom z budowy jak się wynik nie poprawi...
    Udi

12.06.2016 01:02

Panowie ciężko pracuje,na zasłużone pieniądze więc sprawa prosta.Nie chcą płacić to 8h i tyle w temacie,a budowa stoi.A jak nie to tych pseudo brygadzista,kierownikow i ect.innych do wełny,inne mają ręce.Niech zobaczą jak to jest przy malowaniu.Nie dać się!!!
    bazgon

11.06.2016 08:32

Walczcie, walczcie :)
    Elo

11.06.2016 08:25

Panowie tu nie ma zgrania trzeba stanąć wszyscy i nie robić nic może wtedy by się obudzili w biurze. Wielkie brawa dla 4 panów warsztatowcow postawili na swoim zobaczymy co Gurgul teraz zrobi potrafi obiecywać tylko .
    Rudy

10.06.2016 17:33

Panowie trzymać krótko,nie ma roboty za darmo.A jak nie chcą płacić to w soboty dyrekcja do wełny,krotko w temacie!!!!!
    Verona

09.06.2016 18:14

Gigantyczne premie od licaka zwykła bujda dla nas i ta kłamstwo perfidne z ust uzdrowiciela. Ze będzie dobrze ok. Sokołowski masz przejebane

26.10.2017 22:16

bolek

08.06.2016 20:23

Marian przyjechal tu po prezenty bo myśli ze jest w Niemczech i będą ludzie mu nosic do biura kopertowy i inne niespodzianki. Nie tak dawno jeden emeryt odszedł z firmy pan SB który pracował u nas na emeruturze to teraz następny emeryt Pawlina bo mu mało. W ogóle nie uzdrowi tej budowy przyjechal tu po swoja pule
    pikuś

08.06.2016 20:14

No panowie te premie będą tak wysokie ze jak wypłata wpłynie to od razu ludzie się spakują i pojdą w pizdu może wtedy kierownictwo zacznie myśleć. Marian tu wszystkich uzdrowi na swój sposób ludzie nie zarobią nic tak będzie obcinał z wypłat
    fikus

08.06.2016 19:22

Wybrał ok 12 0sób ktorym należy się premia. A reszta może obejść się tylko smakiem
    jooo

07.06.2016 21:55

co takiego odjebał?
    vinetu

07.06.2016 18:39

Dziś na Kozienicach tak uzdrowiciel odjebal z premiami ze wtf poprostu dramat

26.10.2017 22:17

Napisz proszę więcej na ten temat: [email protected]

Oferty pracy - KAEFER S.A.

Pomocnik Warsztatowca

Płock

Osoba Sprzątająca

Głogów

WalletIcon

2500 - 3300 PLN / m

Blacharz Warsztatowy KAEFER S.A.

Emmen

Kierownik Robót Rusztowaniowych

Rybnik

cezik

07.06.2016 15:44

A ten Zon najlepszy., Idziesz do niego-nie wie, pytasz go-nie wie, poradzisz sie-zle ci powie....DRAMAT !!!! CZAS NA ZMIANY! DOBRE ZMIANY!!!
    marian

07.06.2016 13:52

Qmpel znalazl Licaka na fejsie jak siedzi i pije piwo w Hiszpanii. A wszystkim nagadał, ze jest chory i dlatego go nie będzie. To jak ta budowa ma isć jak wszyscy biegają a on se czilałtuje?? ????? Potem znowu premie pójda do kierowników.

26.10.2017 22:17

antropolog

03.06.2016 22:21

Budowa kozienicka to poraszka kierowników od groma do tego majster krzykacz spowiednik i ślepy każdy gada swoje ze nic z tego niewiadomo. Do tego dodac ze ludzie się zwalniają więc czarno widzę ten kontrakt co nam warszawa odała ( tą puszkę Pandory) budowa w choj zadłużona. Świnoujściem tak samo zamiast kasy wielki minus. Juz nic nie pomoże nawet uzdrowiciel z EDF co go przyjęli bo z edf go wyjebali
    gonzo

07.06.2016 13:45

Polimex doliczył sie 170 milionów ekstra kosztów. Wiadomo na kogo przerzucą... .Dyrektor z G. wyrwie se wszystkie rude kłaki ze złości, na głowie stanie a i tak nie pomoże nic Kozienicom. Wielki Marian rozdający ch.. i k... na lewo i prawo tez nie zrobi cudu. Tutaj idzie tylko o zbicie straty. Zagranicznych wyjazdów nie będzie i to długo.
    ferguson

03.06.2016 22:09

Bogaty majster juz wyjezdza na kraków. Jednego mniej
    heja

03.06.2016 19:03

Jak Marian przyjedzie to SEF i Majewski pójdą do wełny skączą się dobre czasy tych brygadzistów.
    ferguson

03.06.2016 17:43

Na kozienicach zobaczycie jak w poniedziałek zagrzmi jak wielki Marian P zawita to Boże
    alfons

03.06.2016 18:49

to od razu połowa ludzi się zwolni haha kierownictwo będzie przy wełnie robić. A może licak z zoniem będą w parze pracować na budowie jak Marian ich z biura pogoni
    alfons

02.06.2016 18:45

Za soboty panowie jak nie będziecie pracować to będziecie doprowadzenie do odpowiedzialności strasza tak a za soboty nic zrobić nam nie mogą, dobrze ze licaka dziś nagrali zobaczymy czy będzie madry jak IP tu przyjedzie i dowiedzą się jaki mobing w kaefer na kozienicach kierownictwo stosuje wobec pracowników. Nie zdaza nawet tej budowy skonczyc i się kaefer rozsypie dzięki kierownikowi Licak i Zoń

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w KAEFER?

hwdp

01.06.2016 19:23

witam na Kozienicach nic się nie zmienia pieniądze coraz mniejsze a roboty coraz więcej. Licakowi zielone światło zgasło , ale za nie długo obudzi się z ręką w nocniku razem z panem Zoniem będą razem robić na budowie bo już nie ma kto robić. A co do majstrów to ten najważniejszy co się tak wychwala ze jak by nie on to budowa by nie ruszyla razem z brygadzistą panem H S tez będą pracować razem i zobaczymy czy będą tacy mądrzy dwa nie roby w gębie mocni jedyny majster na tej budowie który normalny i wie o co chodzi to pan S M a reszte to wypier..... do maty włacznie z całym biurem. Nie daja zarabiać ludzie odchodzą i to najlepsi fachowcy. Pozdrawiam nie dajcie się chłopy nie dajcie się wyjeb....

26.10.2017 22:21

zainteresowany

20.05.2016 17:57

Co jest tam na tych kozienicach?? dalej kolezy z ukrainy pomagaja? robicie po 2 tyg z niedziela? ludzi juz maja dosc?
    Prezes

07.05.2016 23:09

Na Kozienicach zielone światełko Licaka przygasa

26.10.2017 22:21

quatro

19.04.2016 12:31

Panowie co słychać na Kozienicach u Pana Licaka?
    Rudy

06.04.2016 22:50

To pójdź i popracuj
    wirek

02.04.2016 09:47

trzeba,tylko poczekac jak zaczna rabac po 100euro,stare dobre czasy z izomaru.Przeciez to ten sam zarzad na gorze z Warszawy Izomarowski,a kto pamieta Adama S skarbnik Napoleona,ale zyli.Pamietam nie masz kasy zjazd do kraju,zaliczka,pozycz.Nakradna na ludziach i ich wyrzuca,jak najdalej od 100euro,zdjec na rusztowaniu,chowaniu sie za filarem kierownika,a sami kradli.Pozdrawiam porzadnych chlopakow,Pana Pawla W,Pana Mariusza L.,reszta tych kierownikow to debile

Kontakt - KAEFER S.A.

ul. Padlewskiego 6 41-800 Zabrze

Branża główna: Instalacje budowlane

Jaa

06.02.2016 10:22

Pan Dyrektor F. Był najlepszym człowiekiem jakiego spotkałem. Takiego szefa to ze świecą szukać.

28.01.2016 20:08

To wreście poznali sie na panu KUMORKU . On tylko sie do tego nadaje . Nie rzadzi PAN FIGAS i układy sie skanczyły . Wrescie NOWY PORZADEK w firmie tak trzymac hurrrrrrrrraaaa hurrrrrrra !!!!!!!!
    pikuś

03.06.2016 18:59

o proszę dobrze kumorkowi ledwo to podstawówke skaczylo i wielki majster bo ryja umial drzec pedał jeden haha brawo chętnie bym mu reke podal i jebał jak psa.
    ZABRZE

25.01.2016 18:32

PANOWIE A W ZABRZU NOWE PORZADKI KUMOREK PRZY WEŁNIE ROBI!!!I TO NO STOP
    kwazi

09.01.2016 14:49

Panowie najgorsze oddzialy :polaniec i tarnow do reszty oddzialow mozecie sie przyjmowac tamnormalnie traktuja ludzi.pozdrawiam
    janusz

29.12.2015 17:57

a sa jakies przyjecia teraz pilne???
    Licak to pała

20.12.2015 21:33

Licak to pala wielki kierowniczek na kozienicach . Zaplacil ludziom marne grosze i zadowolony reszte zgarnal dka siebie odradzam firme . Pozdrawiam pala licak
    Niedowi

19.12.2015 01:28

Bardzo dobra firma, nie wiem skąd jakieś złe opinie że coś się dzieje, moje ziomy pracowały i bardzo bardzo zadowolone, ja osobiście polecam i mówię całkowicie powaznie
    Wiktor

09.12.2015 20:58

Kto pamięta 100euro?,kto windykowal na budowie,albo zalicza?

08.12.2015 21:14

koszalekopalek

09.12.2015 19:52

"Rysiu" ale pojechales z tymi przycinkami personalnymi - nieladnie. Krytykowac czlowieka latwo ale trzeba miec argumenty bo inaczej twoja prawda to g.w.o prawda. Jak sie komus nie chce robic to trzeba go gonic bo stawka mu sie nalezy a pieniadze nie leca z nieba. Po za tym na Hamm bylo bimbanie za niezla kase! A co Wiesia, to sam jestes (usunięte przez administratora) i cykor, bo facet wali faktami w twarz a nie papla po katach jak ciotka. Szkoda ze kiero Daniel cie nie wykopal, ale najwyrazniej nie zorientowal sie ze ma lizodu..a i nieroba w ekipie. A do tego sam byles zwyklym robolem wiec skad ta niechec do swoich - nie lubili cie?
    Max

08.12.2015 17:36

Jeżeli ktoś trafi na oddział warszawski,to jest tam fauny kierownik PAN Daniel,wielkie poważanie u ludzi.Ale jest dwóch gości na których lepiej uważać tj. KAT IZOMARU b.kierownik Adam Sokoł...ski wredny człowiek,własną matkę by sprzedał byłe by być na kontrakcie.Na Hamm to teroryzowal ludzi zero szacunku ma u ludzi i tak z kierownika na rafineria przerodził się ponoć w robiła z workiem i breszka,coś pięknego dla oka.Szkoda że tego nie widziałem,bezcenne,więc PROSZE UWAZAC?Drugi typ to p.Wiesław Orz...l z Lublina również wychowanek IZOMAR karierowicz i lizodup,typ gościa nikt nie jest ważny ją jestem najważniejszy,arogancki,nikt o tym panu nie powie nic dobrego,a kierować to powinien co najwyżej rączką bez powietrza,wredny typ proszę uważać!!!!!Pozdrawia resztę zalogi,emeryt!! O O
    kurczok

08.11.2015 13:04

może ktoś wie co sie dzieje na Kozienicach?
    ciekawy

22.10.2015 17:15

Dlaczego strona Kaefer.pl nie jest odświeżana? Żadnych nowych informacji nie ma czy nic się nie dzieje w tej firmie?
    hanysek

08.10.2015 12:38

to co sie dzieje w tej firmie to jest skandal,nedzne zarobki tyle by z godu nie pasc,banki godzin,zarabia tylko kierownictwo i co chwila nowe auta a ty jak jedziesz na export to nie wiesz kiedy zjedziesz a jak chcesz zjechac to strasza zwolnieniem tylko pociotki maja sie lepiej
    bolo

03.10.2015 12:24

witajcie, ja od nich przechodzę do Lambda mają teraz wyjazdy do Austrii za dobrą kasę około 2 tyś euro/ i jeszcze gdzies dalej. w poniedzialek do nich bede dzwonił zeby sie dowiedzieć, gdzie jeszcze, bo to wiem od kolegi co od nich po raz kolejny jedzie. kontrakty po 3 albo 4 miesiace ale sie opłąca.

Zostaw merytoryczną opinię o KAEFER S.A.