KAEFER

• Bytom Szombierki

3. Opinie o pracodawcach Zabrze
  5. Opinie o KAEFER S.A.

Opinie o KAEFER Zabrze

Nie przegap nowości o KAEFER S.A.!

lolo

12.12.2016 19:57

Totalna porażka te Kozienice.Nic sie nie należy,ludzi mają za nic Licak jak bóg po budowie lata,uzdrowiciel koordynator (usunięte przez administratora) teoretyk.Zresztą donos do inspekcji pracy poszedł i pare nagrań
Poeta

07.12.2016 22:17

Witam Panowie co tam słychać,nie wiecie kogo teraz dojeżdża z batem słynny kat,a zarazem poborca podatkowy 100euro z Izomaru Adam S.a może już zbiera daninę.Uwaga kto nie odprowadzi,niech pisze zaliczkie,a jak golas to zjazd.To były czasy,a i taki drugi ptak z Lublina popychadlo Adasia S...A na rafinerii z pseudo kierownicy z worek i breszka ponoć się kręcili,pewnie nikt nawet łapy im nie podał,na nic lepszego nie zasłużyli.Pozdrawiam porządnych chłopaków i Uwaga na zdjęcia zza filara!!!!

25.10.2016 18:31

Tomek K.

25.10.2016 18:45

Tak to prawda.
LESZEK

10.07.2016 13:26

jest mnóstwo firma prowadzacych takie kursy, nawet nie trwaja długo, kwestia dni. Edek' rozumiem mam przez to, że firma zalega z płatnosciami wogóle czy tylko w tym miesiacU?
Edek

10.07.2016 12:03

Panowie i jak sytuacja na budowie Kozienice jak wypłaty
Krzysiek

24.06.2016 21:14

Witam wszystkich Kaeferowców. Panowie i Panie szukam miejsca w Polsce gdzie mógłbym zrobić kurs blacharz izolacji przemysłowych chodzi mi najbardziej o szlifowanie rozwiązań blacharskich i poćwiczyć na warsztacie itd. Krapkowice ośrodek szkoleniowy znam także Tarnów ośrodek szkoleniowy. Szukam czegoś innego nie ważne gdzie w Polsce mogę dojechać wszędzie. Ktoś coś wie?
Udi

16.06.2016 19:03

Dobrze to przemysl,uzerac się z takimi PTAKAMI jak Sok... lub Orl....
tajemniczy

13.06.2016 15:37

Strajkujcie strajkujcie ale niedługo to wszyscy zjadom z budowy jak się wynik nie poprawi...
Udi

12.06.2016 01:02

Panowie ciężko pracuje,na zasłużone pieniądze więc sprawa prosta.Nie chcą płacić to 8h i tyle w temacie,a budowa stoi.A jak nie to tych pseudo brygadzista,kierownikow i ect.innych do wełny,inne mają ręce.Niech zobaczą jak to jest przy malowaniu.Nie dać się!!!
bazgon

11.06.2016 08:32

Walczcie, walczcie :)
Elo

11.06.2016 08:25

Panowie tu nie ma zgrania trzeba stanąć wszyscy i nie robić nic może wtedy by się obudzili w biurze. Wielkie brawa dla 4 panów warsztatowcow postawili na swoim zobaczymy co Gurgul teraz zrobi potrafi obiecywać tylko .
Rudy

10.06.2016 17:33

Panowie trzymać krótko,nie ma roboty za darmo.A jak nie chcą płacić to w soboty dyrekcja do wełny,krotko w temacie!!!!!
Verona

09.06.2016 18:14

Gigantyczne premie od licaka zwykła bujda dla nas i ta kłamstwo perfidne z ust uzdrowiciela. Ze będzie dobrze ok. Sokołowski masz przejebane

26.10.2017 22:16

Napisz proszę więcej na ten temat: [email protected]

Oferty pracy - KAEFER S.A.

Service Desk Agent (German / English speaking)

Zabrze

Blacharz Warsztatowy KAEFER S.A.

Emmen

Monter rusztowań

Emmen

bolek

08.06.2016 20:23

Marian przyjechal tu po prezenty bo myśli ze jest w Niemczech i będą ludzie mu nosic do biura kopertowy i inne niespodzianki. Nie tak dawno jeden emeryt odszedł z firmy pan SB który pracował u nas na emeruturze to teraz następny emeryt Pawlina bo mu mało. W ogóle nie uzdrowi tej budowy przyjechal tu po swoja pule
pikuś

08.06.2016 20:14

No panowie te premie będą tak wysokie ze jak wypłata wpłynie to od razu ludzie się spakują i pojdą w pizdu może wtedy kierownictwo zacznie myśleć. Marian tu wszystkich uzdrowi na swój sposób ludzie nie zarobią nic tak będzie obcinał z wypłat
fikus

08.06.2016 19:22

Wybrał ok 12 0sób ktorym należy się premia. A reszta może obejść się tylko smakiem
jooo

07.06.2016 21:55

co takiego odjebał?
vinetu

07.06.2016 18:39

Dziś na Kozienicach tak uzdrowiciel odjebal z premiami ze wtf poprostu dramat

26.10.2017 22:17

cezik

07.06.2016 15:44

A ten Zon najlepszy., Idziesz do niego-nie wie, pytasz go-nie wie, poradzisz sie-zle ci powie....DRAMAT !!!! CZAS NA ZMIANY! DOBRE ZMIANY!!!
marian

07.06.2016 13:52

Qmpel znalazl Licaka na fejsie jak siedzi i pije piwo w Hiszpanii. A wszystkim nagadał, ze jest chory i dlatego go nie będzie. To jak ta budowa ma isć jak wszyscy biegają a on se czilałtuje?? ????? Potem znowu premie pójda do kierowników.

26.10.2017 22:17

Napisz proszę więcej na ten temat: [email protected]

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w KAEFER?

antropolog

03.06.2016 22:21

Budowa kozienicka to poraszka kierowników od groma do tego majster krzykacz spowiednik i ślepy każdy gada swoje ze nic z tego niewiadomo. Do tego dodac ze ludzie się zwalniają więc czarno widzę ten kontrakt co nam warszawa odała ( tą puszkę Pandory) budowa w choj zadłużona. Świnoujściem tak samo zamiast kasy wielki minus. Juz nic nie pomoże nawet uzdrowiciel z EDF co go przyjęli bo z edf go wyjebali
gonzo

07.06.2016 13:45

Polimex doliczył sie 170 milionów ekstra kosztów. Wiadomo na kogo przerzucą... .Dyrektor z G. wyrwie se wszystkie rude kłaki ze złości, na głowie stanie a i tak nie pomoże nic Kozienicom. Wielki Marian rozdający ch.. i k... na lewo i prawo tez nie zrobi cudu. Tutaj idzie tylko o zbicie straty. Zagranicznych wyjazdów nie będzie i to długo.
ferguson

03.06.2016 22:09

Bogaty majster juz wyjezdza na kraków. Jednego mniej
heja

03.06.2016 19:03

Jak Marian przyjedzie to SEF i Majewski pójdą do wełny skączą się dobre czasy tych brygadzistów.
ferguson

03.06.2016 17:43

Na kozienicach zobaczycie jak w poniedziałek zagrzmi jak wielki Marian P zawita to Boże
alfons

03.06.2016 18:49

to od razu połowa ludzi się zwolni haha kierownictwo będzie przy wełnie robić. A może licak z zoniem będą w parze pracować na budowie jak Marian ich z biura pogoni
alfons

02.06.2016 18:45

Za soboty panowie jak nie będziecie pracować to będziecie doprowadzenie do odpowiedzialności strasza tak a za soboty nic zrobić nam nie mogą, dobrze ze licaka dziś nagrali zobaczymy czy będzie madry jak IP tu przyjedzie i dowiedzą się jaki mobing w kaefer na kozienicach kierownictwo stosuje wobec pracowników. Nie zdaza nawet tej budowy skonczyc i się kaefer rozsypie dzięki kierownikowi Licak i Zoń
hwdp

01.06.2016 19:23

witam na Kozienicach nic się nie zmienia pieniądze coraz mniejsze a roboty coraz więcej. Licakowi zielone światło zgasło , ale za nie długo obudzi się z ręką w nocniku razem z panem Zoniem będą razem robić na budowie bo już nie ma kto robić. A co do majstrów to ten najważniejszy co się tak wychwala ze jak by nie on to budowa by nie ruszyla razem z brygadzistą panem H S tez będą pracować razem i zobaczymy czy będą tacy mądrzy dwa nie roby w gębie mocni jedyny majster na tej budowie który normalny i wie o co chodzi to pan S M a reszte to wypier..... do maty włacznie z całym biurem. Nie daja zarabiać ludzie odchodzą i to najlepsi fachowcy. Pozdrawiam nie dajcie się chłopy nie dajcie się wyjeb....

26.10.2017 22:21

Kontakt - KAEFER S.A.

ul. Padlewskiego 6 41-800 Zabrze

Branża główna: Instalacje budowlane

zainteresowany

20.05.2016 17:57

Co jest tam na tych kozienicach?? dalej kolezy z ukrainy pomagaja? robicie po 2 tyg z niedziela? ludzi juz maja dosc?
Prezes

07.05.2016 23:09

Na Kozienicach zielone światełko Licaka przygasa

26.10.2017 22:21

quatro

19.04.2016 12:31

Panowie co słychać na Kozienicach u Pana Licaka?
Rudy

06.04.2016 22:50

To pójdź i popracuj
wirek

02.04.2016 09:47

trzeba,tylko poczekac jak zaczna rabac po 100euro,stare dobre czasy z izomaru.Przeciez to ten sam zarzad na gorze z Warszawy Izomarowski,a kto pamieta Adama S skarbnik Napoleona,ale zyli.Pamietam nie masz kasy zjazd do kraju,zaliczka,pozycz.Nakradna na ludziach i ich wyrzuca,jak najdalej od 100euro,zdjec na rusztowaniu,chowaniu sie za filarem kierownika,a sami kradli.Pozdrawiam porzadnych chlopakow,Pana Pawla W,Pana Mariusza L.,reszta tych kierownikow to debile
Jaa

06.02.2016 10:22

Pan Dyrektor F. Był najlepszym człowiekiem jakiego spotkałem. Takiego szefa to ze świecą szukać.

28.01.2016 20:08

To wreście poznali sie na panu KUMORKU . On tylko sie do tego nadaje . Nie rzadzi PAN FIGAS i układy sie skanczyły . Wrescie NOWY PORZADEK w firmie tak trzymac hurrrrrrrrraaaa hurrrrrrra !!!!!!!!
pikuś

03.06.2016 18:59

o proszę dobrze kumorkowi ledwo to podstawówke skaczylo i wielki majster bo ryja umial drzec pedał jeden haha brawo chętnie bym mu reke podal i jebał jak psa.
ZABRZE

25.01.2016 18:32

PANOWIE A W ZABRZU NOWE PORZADKI KUMOREK PRZY WEŁNIE ROBI!!!I TO NO STOP
kwazi

09.01.2016 14:49

Panowie najgorsze oddzialy :polaniec i tarnow do reszty oddzialow mozecie sie przyjmowac tamnormalnie traktuja ludzi.pozdrawiam
janusz

29.12.2015 17:57

a sa jakies przyjecia teraz pilne???
Licak to pała

20.12.2015 21:33

Licak to pala wielki kierowniczek na kozienicach . Zaplacil ludziom marne grosze i zadowolony reszte zgarnal dka siebie odradzam firme . Pozdrawiam pala licak
Niedowi

19.12.2015 01:28

Bardzo dobra firma, nie wiem skąd jakieś złe opinie że coś się dzieje, moje ziomy pracowały i bardzo bardzo zadowolone, ja osobiście polecam i mówię całkowicie powaznie
Wiktor

09.12.2015 20:58

Kto pamięta 100euro?,kto windykowal na budowie,albo zalicza?

08.12.2015 21:14

koszalekopalek

09.12.2015 19:52

"Rysiu" ale pojechales z tymi przycinkami personalnymi - nieladnie. Krytykowac czlowieka latwo ale trzeba miec argumenty bo inaczej twoja prawda to g.w.o prawda. Jak sie komus nie chce robic to trzeba go gonic bo stawka mu sie nalezy a pieniadze nie leca z nieba. Po za tym na Hamm bylo bimbanie za niezla kase! A co Wiesia, to sam jestes (usunięte przez administratora) i cykor, bo facet wali faktami w twarz a nie papla po katach jak ciotka. Szkoda ze kiero Daniel cie nie wykopal, ale najwyrazniej nie zorientowal sie ze ma lizodu..a i nieroba w ekipie. A do tego sam byles zwyklym robolem wiec skad ta niechec do swoich - nie lubili cie?

Zostaw merytoryczną opinię o KAEFER S.A.