KAEFER

• Bytom Szombierki

3. Opinie o pracodawcach Zabrze
  5. Opinie o KAEFER S.A.

Opinie o KAEFER Zabrze

Nie przegap nowości o KAEFER S.A.!

Ole k

10.05.2018 19:54

Do 10 -go. Tylko jeszcze może porównamy wypłaty polskiego i niemieckie montera o ile taki istnieje jeszcze

28.04.2018 02:10

Wspomagajcie Polskie Firmy a nie z obcym kapitałem pamiętajcie że pracując dla takich firm nie budujecie polskich przedsiębiorstw zastanówcie się polscy pracownicy
    Praca

10.05.2018 18:50

Porównaj tylko te same wypłaty do 10 Niemieca i Polaka o tym samych umiejętnościach i wiedzy haaaa

10.05.2018 18:53

Tak przeszkadza wolę pracować dla 100 % polskiego przedsiębiorstwa czy to coś nie normalnego
    Pioter

05.04.2018 21:59

Opłaca się teraz wyjeżdżać za granice,???
    Pioterr

06.04.2018 10:03

Nie opłaca się, lepiej zostać w kraju i pomnażać PKB
    Pawlooo

05.04.2018 17:39

Witam jak praca w dani na jaki to okres firma wygrala
    Pawloo

06.04.2018 10:02

Na kilka lat świetlnych
    Dzik

12.12.2017 14:06

w kaeferze sa wprowadzane nowe ubrania robocze. Były testowane na budowach w Niemczech i sa bardzo dobre jakościowo
    Mocny

28.02.2018 16:56

Widział ktoś te nowe ubrania? Jak wyglądają?
    Michał

29.01.2018 15:14

Witam czy można prosić o maila żeby podesłać CV ?

29.01.2018 15:30

Prosimy o przesyłanie swoich danych na naszym profilu Gowork, poprzez zakładkę "Oferty pracy" i funkcję "Aplikuj", znajdującą się w każdym ogłoszeniu rekrutacyjnym. Zapraszamy również do kontaktu z Działem Logistyki Personalnej KAEFER SA, tel. 032 277 75 24 lub 277 75 26.
    anonymous

22.01.2018 19:53

FIRMA totalne dno!!zero pracy!!Chore jest wysyłanie ludzi z ulicy na eksporty zagraniczne z Eksport serwis!!!Co to wogole jest.Etatowi pracownicy niemaja pracy albo z łaski są wysłani na eksporty za 5000 tys zł!!!!!!!!To jest nienormalne.Niech warszawa wkońcu się weźmie za to już ostatnie dechy tej firmy.Wiecej kierowników i dyrektorów w oddziałach niż pracowników!!Pracownicy z Warsztatu robią macie w polancu !!!!MASAKRA.Same powiązania rodzinne w firmie!!

23.01.2018 09:32

KAEFER zaprasza do otwartego dialogu i do bezpośredniego kontaktu w przypadku posiadania informacji rzetelnych, prawdziwych i mających wpływ na prawidłowe funkcjonowanie firmy. Anonimowy i zbyt ogólny charakter Pańskiej opinii stawia pod znakiem zapytania wiarygodność informacji i nie pozwala nam odnieść się do niej w sposób konstruktywny. Przypominamy, że osoby posiadające informacje istotne dla Spółki są proszone o ich przesłanie na adres e-mail: [email protected] Jednocześnie prosimy raz jeszcze o rozwagę i nie rozpowszechnianie opinii opartych na pomówieniach, godzących w dobre imię spółki i tym samym naruszających jej interes.
    DK

11.01.2018 09:25

Witam Chciałbym zapytać czy są jakies oferty pracy w zawodzie montera izolacji , blacharz... i jakiś kontakt Pozdrawiam

11.01.2018 10:22

Wszystkie aktualne oferty wraz z możliwością zgłaszania swojej kandydatury znajdzie Pan na tym profilu w zakładce "Oferty pracy". Prócz tego może się Pan kontaktować z Działem Logistyki Personalnej KAEFER SA, tel. 032 277 75 24 lub 277 75 26. Zapraszamy do kontaktu.
    karol

09.01.2018 08:40

witam! czy ma ktoś numer do biura który zajmuje się przyjęciami monterów rusztowań do szwecij???? Interesuje mnie jaka jest umowa (polska czy szwedzka??) i jakie zarobki??? Proszę o odpowiedz,pozdrawiam

09.01.2018 10:23

Zapraszamy Pana do kontaktu z Działem Logistyki Personalnej KAEFER SA, tel. 032 277 75 24 lub 277 75 26.
    KAEFER SA

01.01.2018 20:03

W tym Nowym 2018 Roku życzymy naszym Pracownikom, Klientom, Partnerom Biznesowym i Przyjaciołom satysfakcjonującej współpracy, samych sukcesów i pomyślności zarówno w życiu prywatnym jak i zawodowym!!!

02.01.2018 18:32

Pracownicy dziękują i życzą również szczęśliwego Nowego Roku

23.12.2017 17:03

Wesołych świąt i szczęśliwego Nowego Roku
    Karol

21.12.2017 00:25

Ale jaja, opinie pisane na zamowienie Zarządu albo przez nich pisane... ubudubu ubudubu... jak tam jest naprawdę to wiedzą nieliczni bo tylko nieliczni pozostali hehe.. i jeszcze straszą komunikatem o braku anonimowości, hehe..
    Fivee

13.12.2017 23:49

w sumie jest dobrze pojechałem na francje i dostałem godziny zgodnej jak sie umawiałem
    Rychu

09.12.2017 22:37

wrocilem spowrotem do firmy KAEFER po tym jak pracowałem w mniejszej firmie. Tutaj przynajmniej nikt mnie nie kantuje
    xxx

12.12.2017 11:03

A Kupala poszedł do firmy w która założyli Zoń, Stawarz i Jędrzejczyk...Ciekawe jak będzie firma prząść jak sami wybitni fachowcy się zebrali w jednym miejscu? Jeszcze im tylko Lizaka brakuje do kompletu :)
    Padło Ł

11.12.2017 20:44

Coś firma ma do ukrycia skoro takie oświadczenie napisała ????!
    Poko

07.12.2017 21:07

firma rzetelna płaci wszystko na czas i zgodnie z przepisami. na co sie umówisz tak zostanie wypłacone
    KAEFER SA

05.12.2017 13:10

Oświadczenie Zarządu KAEFER SA Szanowni Państwo, Spółka KAEFER SA monitoruje treści wpisów na forum, m.in. pod kątem istotnych dla Spółki informacji oraz pod kątem wpisów naruszających interes Spółki. Osoby, które posiadają informacje istotne dla Spółki są uprzejmie proszone o ich przesłanie na adres e-mail: [email protected] Natomiast osoby, które zamierzają rozpowszechniać opinie naruszające chronione dobra Spółki KAEFER SA lub związanych ze Spółką osób, są uprzejmie proszone o przemyślane działania. Wpisy na forach internetowych nie gwarantują anonimowości a Spółka KAEFER SA podejmie działania w celu ustalenia autorów takich wpisów i podjęcia odpowiednich, zgodnych z prawem działań.
    sss

07.12.2017 08:55

HAHAHHAA
    Maro

06.12.2017 16:03

A co z podwyżkami na rok 2018?? Coś wiadomo? I co z premiami za 2017?
    Roki

06.12.2017 19:11

Były niedawno ale słyszałem ze szykują kolejne w przyszłym roku bo dużo roboty na eksporcie będzie
    Izoskrzat

24.11.2017 09:26

Jak to czytam to myślę ze firmę trzeba omijać szerokim łukiem. Strach się bać. Jakieś wyjazdy zagraniczne posiadają teraz?
    Maks35

24.11.2017 17:42

Szczerze? Mam nadzieję ze się zmienia na lepsze. Bać to jedynie mogą się ci którzy lecą w ch*ja i kradną na kazdym kroku..
    Bercik

05.12.2017 14:04

Szwecja w 2018. Dużo wyjazdów ma być.
    Heheszek

03.12.2017 20:10

Co wy chcecie. Super firma. Atmosfera miła. Kadry do rany przyłożyć hahaha takie miłe panie hahaha no i zapomogi że hohoho bogata firma że nawet kierownicy dostali zapomogi po sto złotych haha

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w KAEFER?

anonymous

02.12.2017 20:59

panowie co sie porobiło w tym Keferze bo juz tam nie pracuje i nie jestem w temacie, ale z waszych opinii cztam że kogoś pozwalniali ? czyżby jakies zmiany? wyjasni ktoś cos ?
    Manolo

03.12.2017 17:48

Od kilku miesięcy nowy dyrektor w Tarnowie. Wprowadza zmiany. Zarząd dodatkowo wkroczył i zajął się czyszczeniem wałkarzy. Lic** i Kub*** poza firmą.
    Michał

03.12.2017 09:43

Ciekaw jestem jakie wypłaty zrobi na święta? Ostry miesiąc był!

25.11.2017 00:09

Łakamakafą

02.12.2017 19:42

Dla innych będą super bo im się upiecze. Trzeba golic wszystkich jednakowo!

28.11.2017 16:57

Anonimowa

29.11.2017 23:56

Halo!!! Część z informacji PK na swoich, to zwykłe kłamstwa. Kilka osób od nas przekonało się o tym w ostatnim czasie.
    krzyś

30.11.2017 07:55

To część informacji nie jest kłamstwem?Czyli wychodzi na to że jest więcej upapranych. Wyrzucenie obiboków i wałkarzy dobrze służy atmosferze. Reszta zacznie pracowac. Ale jak w ich miejsce znajdom się pociotki mieleckiego szefa to słabo to widze. Poza tym czemu takie te zapomogi niskie?
    Kaeferowiec

24.11.2017 14:42

Warszawka się bawi na calego. Tarnów też. Jak ma być dobrze jak Góra wszystko zlewa i ma w (usunięte przez administratora).pie pracowników.
    Babol

24.11.2017 18:40

Niech sie zajma cwaniaczkami w calej firmie a nie tylko w Tarno. Det. Niech spojrza na raczki w toruniu, plocky

24.11.2017 19:56

pewnie kwestia czasu

16.11.2017 18:29

Pomocna dłoń

24.11.2017 12:08

Napiszcie proszę więcej dla tematu który cie boli: [email protected]
    Onnnn

24.11.2017 14:55

Kim jest pani(usunięte przez administratora)i co ona robi???

Kontakt - KAEFER S.A.

ul. Padlewskiego 6 41-800 Zabrze

Branża główna: Instalacje budowlane

Kilof

24.11.2017 10:13

W Finlandii za misia weźmiesz 5000 chyba ze jesteś kierowca to 5100????

23.11.2017 17:13

(usunięte przez administratora)​ ​wreszcie​ ​ktoś​ ​się​ ​za​ ​to​ ​zabrał,​ ​ja​ ​tam​ ​się​ ​niczego​ ​nie​ ​boje,​ ​mam​ ​czyste sumienie,​ ​zawsze​ ​uczciwie​ ​podchodziłem​ ​do​ ​pracy ​to​ ​inni​ ​się​ ​smiali,​ ​ze​ ​jestem​ ​głupi bo nic na lewo nie wyciagam… a​ ​jednak​ ​sprawiedliwość​ ​popłaca.​ ​Wcale​ ​mi​ ​ich​ ​nie​ ​żal ​mam​ ​nadzieję,​ ​że​ ​dzięki​ ​temu będzie​ ​w firmie lepiej.

23.11.2017 18:22

A co tu pisać… są ludzie którzy robili tu szambo, na szczęście da się słyszeć że idzie ku lepszemu. Mam nadzieję że uczciwosc zostanie doceniona. Pozdrawiam
    Ciekawski

20.11.2017 14:45

Nie​ ​wiem​ ​czy​ ​slyszeliscie​ ​ale​ ​ K.​ ​wylecial​ ​z​ ​hukiem i to w niedługim czasie po Lizaku.​ ​Tylko​ ​za​ ​co…?
    Kazik

22.11.2017 01:05

podobno w Tarno powaznie zabrali sie za K. Slychać ze ludzie chca zeby wreszcie opowuedziec o nim cala prawde.

23.11.2017 17:16

hahahaa gościu nie rozśmieszaj ludzi, każdy wie jaki z kubali był wałkarz, z choinki się urwałeś?
    iRobot

23.11.2017 06:17

Pan K.ma ciepło koło tyłeczka. Zarząd ma zgłosić sprawę na policję podobno. Ale to jego przudupas L. ma na dopiero przechlapane i jak jemu siądą dobrze na karku to od razu sprzeda pana K. .Po Oddziale już chodzi jakiś detektyw i rozpytuje co i jak. Niedługo zacznie przyciskać pracowników to sie dopiero worek otworzy. Jak np.te lewe roboty w Skawinie,niewypłacanie nadgodzin,wynajmowanie ludzi na lewo,lewe faktury na sprzęt którego nie było, benzyna jakby objeżdżał kule ziemską raz w tygodniu...... Ale tak na prawdę to powinni cofnąć się do czasów Stasia który brał jedna pensje oficjalnie a trzy mniej oficjalnie i zająć sie jeszcze dwoma osobami które żyją/ły na koszt Niemca ;P
    MariOlek

23.11.2017 12:35

ze mna już rozmawiali,bylo spoko chociaż widac ze o wielu rzeczach jeszcze nie wiedza... Kazka powinni szczerze popytac!
    Tomix

23.11.2017 14:53

Ja bym wzioł się za sprawdzanie faktur. Tam sie urządzili dobrze. Sprawdziłbym obór firm na rusztowania albo ile ton drewna zużył kefer. ...
    Dobra zmiana

22.11.2017 22:52

Potwierdzone​ ​informacje,​ ​Kubali​ ​już​ ​nie​ ​ma,​ ​podobno​ ​grubsza​ ​sprawa…. widać że zarzad zaregował​ ​stanowczo chyba ​coś​ ​się​ ​zmienia​ ​w​ ​firmie..oby​ ​na​ ​dobre. Czekam na rozwój sytuacji.
    Łone

14.11.2017 13:36

Dziada P niema

11.11.2017 11:28

Szpilek drugi

11.11.2017 19:36

Proponuję zapisać się na szybki kurs j.polskiego. Z Twojej wypowiedzi ciężko się połapać o co chodzi
    Fret

05.11.2017 12:01

Pzyjedź pod firmę w Tarnowie to zobaczysz jakie fury stoją. Dyrektor posciągać swoich ziomow i kreca lody. Kochanka zastępcy jeździ jego nowym mercedesem. A roboty jak nie było tak ni ma.
    Serek

09.11.2017 19:05

A dyrektor ostatnio furę (usunięte przez administratora) pod debicą
    Monia

11.11.2017 11:48

Mercedes prezesa Azotow jest częściej widziany w Tarnowie niż jej. Pracuje pół roku a Kraków ma nie po drodze. W jej kupil mieszkanie i zrobili sobie oddział w Krakowie

09.11.2017 21:33

Kuzynka z Mielca

10.11.2017 11:04

A siostra na Szwecji rodzinę będzie zakładać z pracownikiem. Ja tez szukam pracy może na magazynie?
    Kuzyn z Mielca

11.11.2017 11:33

Wera wróć!!!!! Jest pociecha na kampie do rany przyłoż
    młody

11.07.2017 17:20

Powyrzucają kierowników w Tarnowie to może cos ruszy. Panowie K.i L.juz nawet nie udają ze im się chce. Ktoś w ogóle ich widzi na tych budowach?
    rafa

30.10.2017 15:31

Nie ma co pisać o L. Wyrzucili dziada :) Ale K. to lepszy kombinator. Ciekawe ile ciągnie na boku co miesiąc?
    Antycwaniak

03.11.2017 13:44

Napisz na maila proszę. Pozdrawiam. P.
    antycwaniak

26.10.2017 21:56

Napiszcie co was wkurwia w tej firmie: [email protected]
    Weteran

19.10.2017 10:31

Nie ma co pisać opinii bo i tak cenzura. Firma zeszła ostatnio na psy. Oszukujom ludzi na eksporcie
    antycwaniak

26.10.2017 22:09

Napisz proszę co Cię wkurwia w tej firmie: [email protected]
    Rudy

06.09.2017 21:23

A kiedy ruszaja te skorpiony? znacy Australia wie kto co?
    Karolina

02.09.2017 15:17

@Termo Tarnów a skąd masz takie pozytywne informacje? Rozumiem, że nie są do końca sprawdzone? Jak najlepiej zgłaszać swoją kandydaturę do pracy w firmie?

02.09.2017 16:22

Z tego co słyszałem to ktoś pojechał więc dlatego pytam. Kandydaturę chyba najlepiej zgłaszać poprzez wysłanie Cv

Zostaw merytoryczną opinię o KAEFER S.A.

Oferty pracy - KAEFER S.A.

Pomocnik Warsztatowca

Płock

Osoba Sprzątająca

Głogów

WalletIcon

2500 - 3300 PLN / m

Blacharz Warsztatowy KAEFER S.A.

Emmen

Blacharz Warsztatowy