KAEFER

• Bytom Szombierki

3. Opinie o pracodawcach Zabrze
  5. Opinie o KAEFER S.A.

Opinie o KAEFER Zabrze

Nie przegap nowości o KAEFER S.A.!

22.12.2020 19:33

News image
    Ciekawski

06.11.2020 14:16

Dlaczego w tym roku nie ma zapomogi jesiennej?

10.11.2020 09:38

Ze względu na sytuację związaną z pandemią koronawirusa Zarząd spółki w porozumieniu ze Związkami Zawodowymi podjął decyzję o realizacji w 2020 roku z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych wyłącznie zasiłków celowych.
    Andrzej z lasu

01.11.2020 19:38

Premie ?! Hahahahaha tylko dla wybrańców, stawki ( osoba bez kompetencji, bez znajomosci jezyka obcego z bliższą znajomością dyrekcji stawka jak kierownik ) reszta to ochłapy .... mam nadzieje ze po tym wpisie ktoś się tym zainteresuje ( LUDZIE ZACZNA UCIEKAĆ )

19.07.2020 11:11

Czy pracodawca KAEFER S.A. organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

05.10.2020 11:45

Bardzo proszę skontaktować się w tej sprawie bezpośrednio z Działem HR, pod numerem +48 32 2777 554.

09.04.2020 11:03

W jakim systemie wypłacane jest wynagrodzenie w firmie KAEFER S.A. na Specjalista Ds. BHP? 27 lutego ogłoszenie na GoWork.pl.

19.05.2020 13:26

07.04.2020 09:00

Ile zarabiają w Połańcu jako monter albo izoler?
    Połaniec

05.05.2020 08:36

1800 za 200h
    oliwier

31.03.2020 12:08

Ludzie jak wam nie pasuje to sie zwolnijcie i szukajcie szczescia w innych firmach,a nie wieczne narzekanie na wszystko.

16.03.2020 10:49

Firma nieodpowiedzialne w dobie koronawirusa wysyła na sile do Niemiec.Jeszcze straszą zwolnieniami!!!!!!!

26.03.2020 12:27

Ciebie to chyba żona wysyła bo nie ma co z tabą zrobić w domu !! :D
    Bolek

30.03.2020 23:38

Nie ma się co dziwić w tej firmie liczy się tylko jedno równanie- człowiek razy godzina minus stawka. Pracownik na każdym kroku jest mieszany z błotem nie ważne jakie posiada umiejętności i doświadczenie jest po prostu maszynką do robienia godzin dla firmy, żadnych szans na jakikolwiek awans bądź podwyżkę. Już dawno firmą powinien zająć się organ odpowiedzialny za przestrzeganie praw pracy.

30.12.2019 10:17

Czy w firmie KAEFER S.A. występuje system zmianowy? Jak to wygląda na stanowisku Samodzielna Księgowa?
    Ksiegowy

05.02.2020 16:03

Jest system zmianowy i obowiazuje rowniez ksiegowosc. Praca na 3 zmiany w ksiegowosci.

26.03.2020 12:23

ale bzdury ktoś wypisuje :D która ksiegowośc na 3 zmiany pracuje lol - komuś chyba koronawirus doskwiera

26.03.2020 01:13

Edziu

26.03.2020 07:29

Kto to ten cały Sławek?

08.03.2019 13:21

11.03.2019 13:35

KAEFER zaprasza do otwartego dialogu i do bezpośredniego kontaktu w przypadku posiadania informacji rzetelnych, prawdziwych i mających wpływ na prawidłowe funkcjonowanie firmy. Przypominamy, że osoby posiadające informacje istotne dla Spółki są proszone o ich przesłanie na adres e-mail: [email protected] lub o kontakt poprzez Linię Etyki. Jednocześnie prosimy raz jeszcze o rozwagę i nie rozpowszechnianie opinii opartych na pomówieniach, godzących w dobre imię spółki i jej pracowników, i tym samym naruszających jej interes. Osoby, które zamierzają rozpowszechniać opinie naruszające chronione dobra Spółki KAEFER SA lub związanych ze Spółką osób, są uprzejmie proszone o przemyślane działania. Wpisy na forach internetowych nie gwarantują anonimowości a Spółka KAEFER SA podejmie działania w celu ustalenia autorów takich wpisów i podjęcia odpowiednich, zgodnych z prawem działań.
    kasia

08.03.2020 19:02

Slawek to nic nie robi siedzi w szwecji kawe tylko pije okrada ludzi tylko bo jako jedyny zna jezyk szwedzki podpiedalacz izoler a na rusztowaniach sie nie zna i jeszcze mu malo to z grzybkiem krada kawe w torebkach kawe bo slawek chate stawia
    andrzej korzec

29.02.2020 11:25

jaka jest minimalna stawka godzinowa dla pracownika izolacji przemysłowych plus uprawnienia rusztowaniowe ?
    Wilfredo Leon

03.03.2020 20:24

Dla Ciebie to 10 zł i stac z batem wiecznie problem.
    Samiec

05.03.2020 18:53

Trafna odpowiedź. Przynajmniej miedzy wszystkimi tutaj komentarzami o narzekaniu, braku ładu, i zazdrości. Znajdzie się nutką humoru
    Tarnowianin

29.12.2019 18:00

Hej. Co tam słychać na budowie Schwedt? Jak tam Edziu? Utrzyma się tam dalej czy w końcu pojedzie na budowę gdzie nie będzie chroniony???? pozdrowienia dla normalnych
    Edziu

03.01.2020 07:12

Będę tam tak długo jak się da, a że jestem najmądrzejszy i najlepszy to już tak poprostu mam.

20.09.2019 13:09

Jaka jest umowa w firmie KAEFER S.A.? Wiecie czy jako Specjalista Ds. BHP zatrudniają na zlecenie?
    Jo

25.09.2019 20:20

Na umowę o pracę. Specjalista 5k brutto
    JO

29.11.2019 06:52

Nie ma
    brać

22.11.2019 19:46

a kto jest obecnie dyrektorem w tarnowie
    Kolega

01.11.2019 10:16

Jest Spoko
    Malas

18.09.2019 15:06

Poszukują spawacza elektroda stawka 16 pln brutto za godz. Jak spawacz spawa to dostanie 3 pln za godzinę extra. Jakieś premie.. także można się spodziewać 23 pln brutto na godzinę...
    NICK

05.09.2019 17:39

Praca w FIRMIE KAEFER SA ODDZIAŁ południowy stawki od 15 pln brutto. plus ewent premia po ok 20-30 nadgodzin na miesiac. W ostatnich 18 miesiącach zostało przyjętych 4 osoby odeszło ok. 10. Rok temu 3 osoby z dnia na dzień zwolniły sie, w tym roku 2 osoby z dnia na dzien. Wieczne problemy z wypłata - coś ktoś nie doliczył dodatków godzin, wiecznie trzeba sprawdzac wykłucać sie to jest niedopuszczalne.
    Jureq

07.09.2019 10:45

Ogloszenia na montera wiszą juz ladnych pare miesiecy. Dla zamiejscowych jest kwatera. Aaa byli pracownicy z UA chyba 3 jakis rok temu. Popracowali 3 mce i sie zwolnili bo slaba kase zarabiali ????. Swoja droga tez byli kiepskimi pracownikami. Chlopaki mowili ze musieli za nich robic ????.
    Ródy

07.08.2019 10:28

Nie tolerują rudych..
    Rura

29.06.2019 02:48

Jak tam panowie? Dzieje się coś w tej firmie? W Tarnowie jest jakaś robota? Co tam ogólnie słychać, tylu dobrych ludzi tam było, gdzie oni wszyscy się podziali?
    Trąbka

02.07.2019 20:48

Niema, tylko nieliczni maja jak są nadgodziny
    Rura

03.07.2019 04:05

To nie dziwię się że ludzie odchodzą

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w KAEFER?

16.06.2019 13:39

(usunięte przez administratora) ten (usunięte przez administratora) robi w Kaefer S.A?jako kto??

14.06.2019 21:04

Witam chciałem zapytać o tą firmę KAEFER na montera rusztowań może ktoś się wypowiedzieć na temat tej firmy chciałbym jeszcze do tego zapytać jakie dają umowy polskie czy niemieckie??
    Tarnowianin

15.06.2019 06:46

Dają polska umowę bo pracujesz w polskiej firmie i zostajesz skierowany do pracy w np. Niemczech. Diety żadnej nie masz, premii nie masz, rozłąki nie masz, tylko czyste godziny. Firma jak firma, nie liczysz się Ty tylko Oni. Miłego dnia
    Hokusxpokus

25.03.2019 15:54

Jakie są godzi y prscy biura w Tarnowie?
    Hokusxpokus

28.03.2019 14:47

Dziękuję za odpowiedź :) A czy posiadasz jakieś informacje nt stanowiska koordynatora ds. projektów zagranicznych? Na czym dokładnie to stanowisko polega?

28.03.2019 15:51

KAEFER S.A. prowadzi aktualną rekrutację na stanowisko Specjalisty ds. Wsparcia Projektów Zagranicznych. Pełen opis stanowiska znajdą Państwo po poniższym linkiem: https://www.kaefer.pl/Specjalista_ds._Wsparcia_Projektw_Zagranicznych.html
    Antyemeryt

28.11.2018 20:27

Jak to w końcu z tymi emerytami jest? Chcą obniżenia wieku emerytalnego ale jakoś żaden nie chce iść chociaż osiągnął już odpowiedni wiek. Szanowni emeryci dziękujemy za pracę w firmie przez tyle lat, ale już najwyższą pora na zasłużony odpoczynek.
    emeryt

23.03.2019 14:36

poczekaj jeszcze chwilkę i będziesz i ty na emeryturce będziesz jadł szczaw z kawiorem i jeżdził po hawajach . co robiłeś jak emeryt płacił podatki
    Blablaserwis

09.03.2019 21:09

Zainteresowanym pogłębieniem tej ciekawej informacji o tym co się działo w Jaworznie polecam wszelką lekturę związana ze spółką ALMONT SERWIS;)
    Nicck

09.03.2019 18:28

certyfikaty antykorupcyjne otrzymuje tylko za co. Za takich dyrektorów .

Kontakt - KAEFER S.A.

ul. Padlewskiego 6 41-800 Zabrze

Branża główna: Instalacje budowlane

Zainteresowany

26.11.2018 19:43

Panowie jak sytuacja w firmie w Tarnowie? Jest robota czy nie bardzo?

25.10.2018 15:00

Panowie 140kor szwedzkich ile to jest w pl na rękę?
    Jawor

22.10.2018 17:06

Takzwane paski z wypłat po 3-4 miesiącach są dostarczane do ręki żeby tylko się nie doliczyć gdzie ukradli bud. Jaworzno tak działa tam system hehe

17.07.2018 12:58

Kolego na Jaworznie jest niewolnictwo do potęgi... Tego nie ma w żadnej innej firmie która tam jest...
    pracownik na elektrowni

17.07.2018 20:36

Najwyższe wypłaty za miesiąc czerwiec to 3600,tylko co niektórzy co maja wygórowane stawki za 2 soboty po 6 godzin i od poniedziałku do piątku po 10 godzin.Ukrainiec wiecej zarobi.Ale majster co nic nie robi i sie nie wiele zna bierze 7 tyś.Niemcy po prostu zniszczyli tę firme i mi się wydaje że chcą ja dobić w polsce.
    nik

29.09.2018 13:31

To prawda
    Tułacz

15.09.2018 21:32

Kaefer na zachodzie już pomału się kończy . Zlikwidowali i sprzedali odział Gorzów Wlkp i Zieloną Górę. Został tylko Głogów i kilku starych fachowców. Nie biorą robót bo nie mają ludzi.Ludzie na delegacji narzekają na zarobki.
    Pracownik!!!!

01.09.2018 21:49

W oddziele Zabrze czterech pracowników zwolniło sie . Traca dobrych ludzi a dyrekcja ma to w d...e. Ofert pracy maja od roku .I nikt nie chce sie przyjac . Ludzi maja za niewolników . Podwykonawcy wiecej zarabiaja niz pracownicy Kefera to wstyd.
    Dobra dusza

30.08.2018 11:02

Hej, to czemu dalej robicie dla Kaefera skoro takie grosze placa, ze niewolnictwo itp??
    były pracownik

31.08.2018 21:36

Bo pewnych ludzi ciężko zrozumieć......
    Klakier

15.08.2018 22:30

Słyszeliście koledzy coś o strajkach na Jaworznie. I o jakiś podwyżkach do premii
    mp

18.08.2018 15:03

W jednym miesiącu ci dadzą więcej ,a w następnym odbija sobie z nawiązką,ludzie sie zwalniaja,brak perspektyw na przyszłość.
    Niewysoki

22.06.2018 18:34

Koledzy jak sytuacja na Jaworznie. Bo chodzą pogłoski że nie jest tam zbyt wesoło.
    Łysy

25.06.2018 21:42

To samo w Zabrzu zarobki tragedia jak przyjdzie robić w delegacji za 3200 to się chyba większość zwolni jak się nie dostanie te 4 tys na czysto
    Moc

08.07.2018 23:13

No to szaleją 2800 haaaaa haaaaa haaaaa
    Titi

17.06.2018 20:53

W Zabrzu trzech pracownikow zwolnilo sie .Dyrekcj nie widzi problemow woli zatrudniac ukraincow niz dac podwyzki.Ciekawe co na to Warszawa?
    Antyemeryt

15.06.2018 11:35

Podobno od lipca wszyscy emeryci mają odejść. Co niektórzy mają w gaciach
    Kwany

13.06.2018 17:32

Witam mam propozycje wyjazdu z kaefera na izolacje do Belgii. jakieś opinie może obecnie ktos przebywa ?
    Pracuś

15.03.2018 17:38

Jak sytuacja w Tarnowie? Są jakieś wyjazdy zagraniczne? Podobno dużo pracy się zapowiada na azotach bo S.J. wygrał przetargi. Dobry chłop z niego, dla Kaefera załatwia roboty żeby ludzie mieli prace
    Uswiadamiający

13.05.2018 04:15

Odradzam wyjazdy z kaefera. Zorietuj się o ost aferze jaka wyszła w Szwecji gdzie ludzie nie dostaną zwrotów podatku bo tak firma zadbała o ludzi. Do tego brak diet , warunki hotelu marne .
    kolo

15.05.2018 13:14

kwatery zmieniają na lepsze a z tym zwrotem podatku to kaefer zadbał żeby wciągu roku były mniejsze zaliczki na podatek pobierane i większe netto
    Pracownikzz

10.05.2018 19:49

Wypłata do 10-go ? Ok jeszcze proszę porównać odcinki wypłaty polskiego i niemieckiego pracownika o tych samych kwalifikacjach
    Nigdy

13.05.2018 19:07

Robilem u nich i w polsce i w szwecji kilka lat w polsce iczywiscie najbizsza krajowa a wymagania jakby kokosy placili jezeli chodzi o zagranice np szwecja to prawda lipna stawka kwatery do (usunięte przez administratora) lozka malzenskie hehe i oczywiscie diety tylko na papierze nigdy kaefer zlodzieje i tyle .
    Rychu

14.05.2018 15:24

nie wiem dlaczego piszesz o aferze przecież to chyba to dobrze jak potrącali niższy podatek 25 zamiast 33 i wiadomo że wtedy zazwyczaj nie ma rocznego zwrotu. Diet nie płacą a jaką masz umowę na delegację czy zmianę miejsca pracy na Szwecję

Zostaw merytoryczną opinię o KAEFER S.A.

Oferty pracy - KAEFER S.A.

Pomocnik Warsztatowca

Płock

Osoba Sprzątająca

Głogów

WalletIcon

2500 - 3300 PLN / m

Blacharz Warsztatowy KAEFER S.A.

Emmen

Blacharz Warsztatowy