Contactpoint

Rzeszów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 95 ocen.

Opinie o Contactpoint

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contactpoint

Hanna

@akredyt a powiedziałbyś coś więcej na temat rozwijania w firmie? Dużej liczbie osób zależy na rozwoju, więc chętnie przeczytaliby jak to wygląda w Contactpoint.

akredyt

Coś za coś @KVBL, można mieć lepszy grafik, bardziej elastyczny, no ale wtedy sam projekt jest mniej ciekawy i mniej opłacalny, sama praca jest na pewno ciekawa, cenię sobie firmę za to że można się w niej rozwinąć

KVBL

Są różne projekty i różne stawki. Najlepszy finansowo projekt to mbank tylko tam już jest mniejsza elastyczność grafiku, za to zyskujemy urlopy płatne. Nie jest to praca łatwa ponieważ trzeba namawiać do czegoś klientów lub czasami wysłuchiwać nieprzyjemnych rzeczy (np na Pzu), ale są też miłe chwile gdy klienci dziękują nam za pomoc lub usługę. Najwiękzym plusem jest atmosfera i ludzie tam pracujący. Wg. mnie jako pierwsza praca albo dodatkowe zajęcie dla studentów jest dobrym rozwiązaniem, jako główna tylko przy projekcie bankowym.

Konsultant

I tak wroclawiaki chcą nas teraz zamknąć do wakacji :(

mala

Hey. Napisze mi ktoś jak wygląda teraz sytuacja w contactpoint? Jaka jest stawka godzinna i czy naprawdę jest tak źle jak ludzie piszą?

były pracownik

Zarobki nie powalają i często trafiają się dziwni przełożeni (obgadują konsultantów, co strasznie mnie wkurzało). Najgorsze, co bije po oczach, to syf! Wykładzina, ściany... Wygląda jak opuszczony magazyn. Plusem są fajni ludzie, których można tam poznać.

mlody

poszukują tylko pod nazwą call center polnad. na jakis bankowy projekt podobno mBank z umowa o prace

mili

kto się stara i chodzi regularnie do pracy ma fajną wypłatę. oczywiście nigdzie w pracy manna z nieba nie spadnie a osoby które liczą na to że jakoś przetrwają 8 godzin nic nie robiąc no to sorry ale nie te czasy. konkurencja jest duża więc czytając komentarze i we wszystko wierząc to ludzie żadnej pracy nie znajdziecie bo wszędzie były i będą zarówno dobre jak i złe opinie o firmach

err

Pracowałem 3 lata w CP. Praca jest idealna dla studentów, ludzi młodych i bez rodzin. Zarobki są raczej marne i przy normalnym nakładzie pracy między 120, a 180 godzin w miesiącu w zależności od wyników kształtują się na poziomie 1000-1800 złotych. Największą wypłatę jaką jednorazowo zgarnąłem w CP miałem w wysokości jakichś 2600 zł, ale był to raczej jednorazowy wyskok i składała się na nią premia jakościowa z infolinii PZU (wypłacana z 3 miesięcznym poślizgiem) i premia 6za zadania wykonywane jako konsultant na stanowisku lidera w miesiącu którego dotyczyła wypłata (w ostatnich miesiącach mojej przygody z CP byłem konsultantem od czasu do czasu z różną częstotliwością pełniącym obowiązki lidera na różnych projektach). Jako zalety CP podaję przede wszystkim atmosferę w pracy i całą masę mega fajnych ludzi, których dane mi było tam poznać. Fajne jest też to, że można ustalać grafik pod siebie, a jak się wyrobi swoją jako taką pozycję- można z nim zrobić z dnia na dzień co się tylko chce. Jedno słowo- elastyczność. Z drugiej strony zarządzanie czasem ze strony CP często jest tragiczne. W ciągu moich 3 lat zdarzyło się z 5, może 6 miesięcy gdy możliwe godziny pracy były cięte np. do 20 w tygodniu co w sposób tragiczny odbijało się na płynności finansowej. Do CP bardzo łatwo się dostać- jak ma się łeb na karku bardzo łatwo utrzymać pracę. Przy sporym ogarnięciu i dużym szczęściu da się też awansować. PS: Jak czytam wypociny tych durni pokroju typa z nikiem OSZUKANY to mam ochotę kupić mu grabki i wysłać spowrotem do piaskownicy.

LN

Aha 1/3 etatu czyli kołchoz= nic pewnego i praktycznie żadnych korzyści prawnych dla pracownika. Kiedy w tym kraju będzie się normalnie pracować? Czy może aby się dorobić trzeba będzie zacząć kraść bo przy wątpliwych zarobkach to jest jakaś kpina. To już lepiej iść na budowę niż pracować w takich warunkach..

?

teraz rekrutuja na projekt bankowy, umowa o prace na 1/3 etatu i ponadto każda godzina nawet do 15zł brutto to chyba koło 11 na reke.

Alf

Loks masz może uczulenie na religie jak polscy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] biznesmeni? Bo z tego tak wygląda. Chcesz wiedzieć ile się tam zarabia na rękę za godzinę? To niech ci napisze lider ile wychodzi. Czego do tej pory tego nie zrobił? Radze ci odpuścić tą firmę. Złodziej zawsze będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] więc nie licz na godne warunki.

PL

Jeśli jest się prawdziwym Katolikiem, to nie można sobie robić przerw od Boga i mówić, że to nie jest ta dziedzina bo Bóg powinien być obecny wszędzie. Jeśli odstawisz Boga to zaczniesz kłamać, oszukiwać, wreszcie skoro już nie będziesz miał żadnych oporów, to zabijesz kogoś lub siebie bo nagle życie przestanie być sensowne.. Oczywiście, że nie chodzi o to, żeby pokazywać pobożność ale nie można też pozwolić na to, żeby krzywdzić innych bo ludzie, to też obraz Boga. A tak właściwie co się z tą Polską dzieje a właściwie to z Polakami? Wracając do Contact Pointu, to widzę, że firma chyba istnieje z jakiegoś zdzierstwa- tak przynajmniej wynika z komentarzy. Jeśli pisze tu jakiś szef, brygadzista czy jak to jeszcze inaczej napisać tej firmy, to niech napisze na czym polega praca w tej firmie i dokładnie opisze zarobki bo jak do tej pory, to jakoś tego wyraźnie brak a to zawsze jest podejrzane..

Obraźliwy

Ja nie wiem kto tu kogo obraża, ja powyżej widzę tylko wymianę zdań i rację oby stron. Tyle, że od modlitw itp raczej nie są takie fora, chyba, że się mylę... Niektórzy z Was wydają się być tak bardzo religijni a w rzeczywistości to szkoda komentarza :)

UWAGA!

Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Dz.U.1997.88.553 - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny Wszelkie działania niezgodne z Konstytucją są monitorowane!

In God we trust

Do PDL: Powyższy Nick jeśli masz odrobinę orientacji to wiesz gdzie widnieje. Do tej pory nikt go nie usunął choć państwo, które go używa jest najpotężniejsze na świecie. Drugi przykład: Esesman próbował zabetonować na jednym z publicznych budynków słowa: Módl się i pracuj. Spadł z drabiny i dzieła nie dokończył a słowa widnieją do dziś. Daruj więc sobie człowieku obelgi przynajmniej odnoszące się do Boga. Nie wiem jak mam potraktować powyższe słowa pani Zofii ale to już Bóg osądzi. Co do twoich wypowiedzi, to nie wiem czy jesteś osobą zrównoważoną. Jeśli masz coś do mnie, to mów do mnie a nie obrażaj Boga bo gdyby ci zdrowia nie dał, to nie zarobiłbyś tych pieniążków. Nie wiem czy zauważyłeś ale Bóg to jedno a pieniądze są Cezara więc jest to inna kwestia i modlić się o pieniądze to coś jak modlić się o zdrowie dla psa czyli widzę, że tu też nie masz rozeznania. Trzeba wiedzieć o co się modlić, żeby modlitwa była godna. Po owocach ich poznacie a jakie owoce przyniosła ta firma oszukanym ludziom, to nawet nie chciałbym tego wiedzieć, żeby się nie przerazić. Wy tego wiedzieć nie chcecie. Za to najbardziej interesuje was kapucha, która tak de facto nie jest wszystkim. Gdybyś był bardziej oczytany- ale po co..- to byś wiedział, że to wszystko do zguby prowadzi nawet jeśli się początkowo dobrze wzbogacisz ale pamiętaj, że bogactwo kosztem ludzi oszukanych i okradzionych runie jak zbombardowany zamek w przepaść i co ci zostanie? Braknie ci zdrowia to będziesz się modlił do pieniędzy? Co pozostaje człowiekowi po odrzuceniu Boga i Jego przykazań? Bezsens, który prowadzi do takich tragedii jakich ostatnio jesteśmy świadkami. I ja mam niby za czymś takim gonić i ciebie słuchać. Nie musisz mnie uczyć skąd się biorą pieniądze choć znam przypadki, że pieniądze zostały wymodlone. Wiesz kiedy się nie dostrzega Boga? Kiedy między Nim a twoimi oczami stanie banknot więc weź go najpierw usuń a potem dostrzeżesz Boga. Najpotężniejsze państwo świata a taki przykład daje a na polskich banknotach znajdziesz takie słowa? Tych słów używają najlepsi i z dobrym skutkiem jeśli jesteś w stanie to zauważyć. Prawdziwą mądrością jest robić pieniądze uczciwie bo kraść i oszukiwać by się wzbogacić to żadna sztuka!

ZOFIA Z LICHENIA

DZIECI NIECH MA WAS NAJŚWIĘTSZA PANIENKA W SWOJEJ OPIECE!

PDL

Jeśli tak odwołujesz się do Boga to zacznij modlić się do niego, aby z nieba spadła Ci kasa, a nie pierd..isz, że ktoś oszukuje ludzi. Człowieku, chyba Ci wiara odbiła i nie wiesz jakie jest prawdziwe życie.

LDP

Posłuchaj znający CP. Może byście tak wy liderzy spróbowali wspólnie z konsultantami usiąść przy słuchawce i zaczęli tych swoich psychologicznych sztuczek z Klientami? Ciekawe jak bardzo byście poprawili wyniki.. Po drugie raz oszukany Klient przy odrobinie rozumu nie da się nabrać na wasze dosłownie diabelskie sztuczki. Po trzecie dobra firma nie potrzebuje reklamy bo ludzie wiedzą co jest dobre. Jak będą czegoś potrzebować, to pójdą do salonu i sami sobie coś obejrzą i wybiorą a nie przez słuchawkę telefoniczną. Trzeba być nieźle stukniętym aby brać umowę przez telefon dlatego większość ludzi ma was w tyłku ale wy o każdego walczycie i nie ważne czy ta osoba ma pogrzeb bliskiego- wy i tak nauczacie konsultantów, żeby komuś takiemu próbować opylić to gó.no. Nie macie serca dla ludzi. Powiedziałeś, że w innych firmach też się oszukuje. To fakt ale nie na taką skalę jak wy to robicie!!! Ludzie!!! Myślicie, że na świecie będziecie wiecznie żyli? A co jeśli potem na drugim świecie trzeba będzie za to odpowiedzieć a na pewno tak będzie! Przez wasze oszustwa wielu Klientów przechodzi tragedie życiowe- czy to jest po Katolicku? Dlatego wielu konsultantów nie potrafi tak oszukiwać biednych Klientów, więc go zwalniacie jak jakieś gó.no. Chyba istnieje coś takiego jak poszanowanie czyichś uczuć religijnych? Chyba to prawnie też jest uregulowane, więc powiedzcie mi jak można być Katolikiem i "zarzynać" bliźniego? Nie potraficie zrobić tak, żeby uczciwie sprzedawać produkty Klientom, którzy naprawdę tego potrzebują tylko stałym Klientom, którzy mają już 1, 2 a czasem więcej umów, to próbujecie sprzedać jeszcze jedną! Naciskacie na konsultantów, żeby tak robili bo przecież liczą się tylko sprzedaże a nie człowiek! W tym kraju wielu wyspecjalizowało się w złodziejstwie i oszustwie! Powiedzcie mi co to za sztuka jest komuś wydrzeć na siłę pieniądze by się samemu wzbogacić? Czy to nie jest złodziejstwo? 7- Nie kradnij! W dobie laicyzacji nie liczą się prawa Boga i dlatego jest jak źle! Nie zwalajcie więc winę na ludzi, którzy nie spodziewali się, że będą zarabiać nieuczciwą pracą oszukując innych! Komuś może pozostała jeszcze odrobina sumienia i dlatego nie dał rady boście go wyrzucili za brak oszustwa jak psa z firmy i jeszcze ironicznie piszecie, że nie dał rady! Jeśli jesteś taki dokładny w podawaniu zarobków, to podaj ile jest netto na rękę na przykład na dziale T-Mobile? Jaki rodzaj umowy? Wszystkich niewiedzących pragnę uświadomić że tylko umowa o pracę jest uczciwą umową dla pracownika. Pozostałe umowy wskazują, że pracodawca kombinuje! Tyle w temacie!

qwerty
@LDP 03.03.2015 11:19
Posłuchaj znający CP. Może byście tak wy liderzy spróbowali wspólnie z konsultantami usiąść przy słuchawce i zaczęli tych swoic...

chyba nie sądzisz, że będę czytał a potem odpowiadał na ten elaborat:) Moja dziewczyna pracuje tam już prawie 2 lata więc po prostu wiem od niej co jest grane. Sprawdzaliśmy mojego nowego pracodawcę i z ciekawości weszliśmy na firmę w której ona pracuje. Cała historia. Zal mi Was zeschizowane pierdoły, szukacie winy wszędzie dookoła tylko nie u siebie - powodzenia. Nie jestem tam liderem czy co tam zmyśliliście. Stawki i system motywacyjny też jest inny (wiem od mojej dziewczyny). Dno dzieciaki, ogarnijcie się i przestańcie zmyślać. Pozdro

znającyCP

Większość z Was pisze pierdoły nie znając prawdziwych zasad panujących obecnie w CP. Praca jest ciężka, ale jeśli ktoś ma głowę na karku to sobie poradzi i fajnie zarobi, ucząc się przy okazji wielu rzeczy. Znam osoby, które za 140h pracy dostawały wynagrodzenie rzędy 3500 brutto, a nie były/nie są liderami. Piszecie, że okłamują tam ludzi, a czy Wy nie robicie tego w codziennym życiu? W innej pracy? Czy to rozdając ulotki, sprzedając kebaba, albo będąc przedstawicielem handlowym. Firma ma 1000zł zarobku z jednej sprzedaży? To już naprawdę napisał inteligent... To chyba ktoś musiałby tam sprzedawać mieszkania albo samochody żeby tak było. Odniosę się też to kwestii "zabierania" kasy przez liderów, kasy, która nie została wypłacona konsultantom. To też gó.no prawda. Każdy projekt ma określone zasady z którymi zapoznaje liderów oraz konsultantów, na tej podstawie jest wypłacana kasa, ale jeśli ktoś nie potrafi czytać to później się rzuca wielce i czuje się jak ten niby oszukany klient, który niejednokrotnie nie potrafi się przedstawić. Liderzy zarabiają kasę za godzinę (tak jak konsultanci) oraz premię, z reguły za wynik grupy. Dlatego normalnym jest, że dbają o to, aby był jak najwyższy. Jeśli ktoś przyszedł tam tylko po to, aby się po opierdalać i aby rodzice dali mu spokój bo przecież ma już pracę to zarobi marnie, ale jeśli ktoś chce, słucha i uczy się to wyjdzie stamtąd zadowolony. Praca jest ciężka, nie dla każdego, ale jeśli jest się pracowitym można dobrze zarobić będąc konsultantem oraz liderem (na którego swoją drogą nie jest ciężko awansować).

LN

qwerty myślę, że z twojej strony jako lidera należałoby się odrobinę szacunku do osób, które pracowały również na ciebie. To pokazuje jasno i wyraźnie stosunek tej firmy do pracowników. Z doświadczenia wiem, że jeśli komuś nie poszło, to tylko dlatego, że był zbyt uczciwy, że za mało okłamywał Klientów, którzy przeważnie wiedzą, że raz naciągnięci już byli. Tylko w ten sposób można tłumaczyć zyski firmy bo inaczej Contact Point nie pociągnąłby zbyt długo. Wiem, że specjalizujecie się w tym jakby tu psychologicznie podejść do Klienta, żeby nie połapał się w sprawie i wasz towar kupił. Nie ważne czy Klient jest w pełni rozumu, niepełnosprawny czy nieporadny. Zacieracie ręce, kiedy kupi umowę i zwiąże się z oszustami na kilka lat! Jest takie powiedzenie: DLACZEGO JESTEŚ BIEDNY? BO JESTEŚ UCZIWY! Lider widzę po tych wypowiedziach, że jednak ta kapucha zbyt namieszała ci w głowie, skoro tak atakujesz tych, którzy piszą prawdę.

BYSTRY

Nie potrzeba być wielkim filozofem, żeby od razu zauważyć jak lider broni reputacji swojej firmy a właściwie swojej kapuchy bo wy liderzy potraficie tylko drzeć mordę na konsultantów, żeby jak najwięcej sprzedawali co doskonale wychwytuje w słuchawce Klient, którego wy nie szanujecie i traktujecie go jak świnię, którą można z pożytkiem zarżnąć i zjeść. Oszukujecie ludzi i robicie takie przekręty, że ja za taką pracę dziękuję! Palik prosił cię, żebyś wyjaśnił ile się zarabia obecnie- czego tego nie zrobisz? Bo się boisz kompromitacji ośle je..ny! NAPISZ DOKŁADNIE WARUNKI WYNAGRODZENIA I ILE SIĘ ZARABIA BO CIĘ KTOŚ CHYBA O TO KULTURALNIE PROSI!

qwerty
@BYSTRY 27.02.2015 12:17
Nie potrzeba być wielkim filozofem, żeby od razu zauważyć jak lider broni reputacji swojej firmy a właściwie swojej kapuchy bo...

"Bo się boisz kompromitacji ośle je..ny!", "drzeć mordę", "swojej kapuchy"' "zarżnąć i zjeść", "BO CIĘ KTOŚ CHYBA O TO KULTURALNIE PROSI!" - kulturalnie? heheh, po co ta napinka chłopaczyno? Mama Cię nie kocha? Polecam słownik, hasło: 'kulturalnie'. Nic dziwnego, że Ci poszło jak poszło. Nie potrafisz sklecić jednego zdania na spokojnie. Żal chłopaku. Nikogo nie broniłem. Nie wcinałem się w stawki ani w robotę w contactpoincie. Pokazałem tylko gdzie były kłamstwa, bo obaj kłamaliście. To tyle.

anonim

(usunięte przez administratora)

qwerty

Nie wiem jak wyglądają w całym contactpoincie. Wiem na pewno, że na t-mobile od stycznia kasa się zmieniła. BYSTRY I OSZUKANY: nikt Was nie zmusza do pracy akurat tam. Piszcie jak coś jest nie tak ale nie zmyślajcie bo przykro czytać. I na koniec do 'Bystrego': ten nick to ironia?:) Zmyślasz trochę za dużo i nie masz pojęcia jaką kasę i za co dostają liderzy. Na forum przed resztą możesz się napinać ale obaj wiemy, że piszesz głupoty. Pozdro

BYSTRY

Popieram OSZUKANEGO w 100 % i wszystko się zgadza. Też tam pracowałem i zarobki są mizerne a starałem się ile tylko mogłem. Brakło mi do wymaganej ilości sprzedaży i dostałem pieniądze tylko za same godziny coś ponad 600 zł! Za sprzedaże nikt mi nie zapłacił więc jak myślicie kto dostał tą prowizję? Oczywiście, że LIDERZY za waszą ciężko przepracowaną i dobrą robotę. Ta firma to jedno wielkie przegięcie. Ciągle tam kogoś szukają więc ruszcie głową dlaczego a ty lider lepiej wpłyń na zmianę warunków wynagrodzenia a nie pisz głupot bo jak tak dalej pójdzie to będziesz musiał się znowu wziąć za robotę bo żaden konsultant nigdy więcej nie przyjdzie do tej firmy by być oszukany jak chłopak z powyższa i ja a także wielu innych naiwniaków!

OSZUKANY

Tak jak wyżej napisałem jest 5 zł za godzinę na rękę a to 7 zł to jest brutto, którego raczej w tym systemie nigdy nie dostaniesz! Jeśli dałeś się nabrać na dobroć lidera, to może rusz lepiej głową i zastanów się czym owa dobroć była spowodowana. To, że kobiety kierują się emocjami a nie rozumiem,to wiedziałem od dawna ale żeby aż tak? Przykładowo za twoją jedną mniejszą sprzedaż firma ma około 1000 zł zarobku a ty musisz zrobić co najmniej kilkanaście sprzedaży, żebyś za nie otrzymał prowizję. Przykład: 15 sprzedaży= 600 zł a z godzin wychodzi ci 700 zł, to dostajesz zawsze tylko kwotę wyższą. Nie będzie to 1300 zł jak wychodzi z powyższego tylko 700 zł! Jeszcze nie rozumiesz chwalipięto?

qwerty
@OSZUKANY 24.02.2015 11:03
Tak jak wyżej napisałem jest 5 zł za godzinę na rękę a to 7 zł to jest brutto, którego raczej w tym systemie nigdy nie dostanie...

Oszukany - oszukujesz:) Post napisałeś 2015-02-24 11:03:51 a prawda jest taka, że od 2 miesięcy konsultant dostaje wypracowane godziny+prowizja. Rozumiem, że jesteś rozżalony, że Ci nie poszło. Emocje biorą górę nad zdrowym rozsądkiem i zaczynasz zmyślać. Żal chłopaku. Ogarnij się i jak już chcesz naprawiać świat - sprawdź jak jest w rzeczywistości. Drugi raz już wyszedłeś na kłamczucha.

Malina

ja pracuje ponad pół roku i bardzo sobie chwale. atmosfera super, trzeba się starać, ale tak jak w każdej pracu. Poza tym nie zgodze się z wpisem ze liderzy zarabiaja kapuche i są cyniczni - co za bzdura!!!!!!!!! mój lider zawsze mi pomaga, jak tylko chcę i jest zawsze na sali. Poza tym robią nam fajne szkolenia. mżna też awansować, bo co jakiś czas szukają Lidera bo projekty się rozrastajom. Ja polecam bardzo, jak na moją pierwszom prace to jestem bardzo zadowolona.

OSZUKANY

Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie. Tam największą kapuchę dostają ale liderzy. Wystarczy tylko spojrzeć na ich cyniczny uśmiech od ucha do ucha, kiedy mówią o sprzedaży a także jak pozornie ubóstwiają konsultanta, który coś sprzeda. Stawki za godziny pracy mizerne- 5 PLN. Nawet jeśli zrobi się kupę godzin to i tak wiele z tego nie będzie. Przeciętnie zarobek około 600 lub 700 zł bo nie dają prowizji za sprzedaże, jeśli więcej wychodzi z godzin przepracowanych. Piszę to ku przestrodze i w pełnej solidarności z ludźmi, którzy nie chcą być szukani tak jak ja!

kaska
@OSZUKANY 05.02.2015 13:07
Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie. Tam największą kapuchę dostają ale liderzy. Wystarczy tylko spojrzeć na ich cyniczny...

pracuje w firmie od 3 lat i nie jestem liderem. oszukany- kłamiesz!

on
@kaska 05.02.2015 13:58
pracuje w firmie od 3 lat i nie jestem liderem. oszukany- kłamiesz!

Straszne glupoty piszesz, nie ma stawki 5 zl, najnizsza to 7... Znam osoby ktore pracowaly/pracuja jako liderzy I jak ktos dobrze sobie radzi ze sprzedaza to zarabia lepiej biz lider

kristo

Werka jak długo trwa szkolenie przygotowujące do pracy NC+ ?

Werka

Pracuje w CP od dwóch tygodni jestem niesamowicie zadowolona i z czystym sumieniem wszystkim polecam!!!Szczególnie składać CV na projekt NC+ atmosfera rewelacyjna, samemu można ustalać sobie grafik wszyscy są bardzo przyjaźnie nastawieni Ania - Pani kierownik jest niesamowitą osobą JAK NAJBARDZIEJ IDEALNA OSOBĄ NA TYM STANOWISKU. Liderzy pomagają jak tylko potrafią, co do wynagrodzenia - więcej będę mogła powiedzieć jak je już dostane. System motywacyjny jak najbardziej mi odpowiada... Polecam i Zapraszam :) Oczywiście pozdrawiam całą kochaną ekipę !!!

ja

Ja po miesiącu pracy myślę że każda praca ma wymagania, ale ogólnie sobie chwalę. Pracowałam w paru miejscach ale myślę że nie warto kierować się opiniami w internecie tylko spróbować i zobaczyć jak wygląda praca w danej firmie. Będzie ok czy nie jest to do końca zajęcie dla nas. Każdy jest inny więc proponuje spróbować popracować i potem można się wypowiadać... :)

była pracownica

pozytywne posty jak najbardziej są pisane przez pracodawców. pracownik jest dla nich śmieciem który "zawsze może pracować lepiej". jeśli po kilku tygodniach pracy nie będziecie mieć takiego zdania to płacę grube pieniądze.

justyna

jaka jest minimalna POZYTYWNA rozmowa .? na jeden dzien .. w sesie jedna sprzedaz

go

ta pani co pisze ze w CP mozna zarobić 580 tygodniowo to chba je lekko stuknieta

magnolia

Napiszcie coś o dwutygodniowym szkoleniu ubezpieczenia jak to potem wygląda co z kosztami szkolenia czy ciężki projekt

Kajka

Witam :) pracuje od jakis dwoch miesiecy i w contact poincie latwo sie dogadac. Sama bylam swiadkiem jak siedziala dziewczyna i dzwonila a obok niej dziecko malowalo :D takze jak widac i z dzieciakami mozna tam pracowac :) najlepsze ze ama ustalasz sobie grafik i tak naprawde mozesz zmianiac go codziennie

kaś
@Kajka 25.06.2014 23:13
Witam :) pracuje od jakis dwoch miesiecy i w contact poincie latwo sie dogadac. Sama bylam swiadkiem jak siedziala dziewczyna i...

co do grafiki to luz o to bym się niemartwiła ja mam 2ójke dzieci 3latka i 7 latek jak sprzedaje z to pracujesz a jak nie to trochę przejebane Kaśka

świerza

Ja byłam wczoraj na rozmowie o prace w CP na Hanasiewicza i muszę przyznać, że podejści pani rekrutującej mnie i warunki jakie mi przedstawiła bardzo miło mnie zaskoczyły. Jutro idę na 3 dniowe szkolenie i potem zaczynam pracę, więc nie do ońca mogę ocenić czy faktycznie jest tak jak zapewniają. Nie mniej jednak mi zaoferowano prace przy projekcie PZU, stawka 9zł/h. Przy czym, przy iluś procentach przepracowanych godzin mam doliczane do każdej godziny 0,5zł lub 1zł lub 1,5zł. Minimalnie tyodniowo muszę przepracować 30h, a maksymalnie 55h. Przy czym godziny pracy ja sobie ustalam od piątku do soboty. Pani rekrutujące poinformowała mnie, iż przyjęte jest, aby przynajmniej dwa popołudniaa w tygodniu być w pracy, a także przynajmniej jedną sobotę w miesiącu. Tak jak mówiłam.. nie jestem w stanie powiedzić, czy jest faktycznie tak kolorowo jak to teraz wygląda. Nie mniej jednak, muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona z przedstawionych warunków :) Jakby tak się postarać i wyrabiać maksimum godzin pracy, tj.55h , wtedy dostaje się to 1,5zł do każddej godziny i tygodniowo pensja wynosiłaby ok 580zł, więc nie można powiedzieć iż pieniądze są tam złe. Wszystko zależy od Ciebie i Twojego zapału. Pozdrawiam.

ble ble
@świerza 04.06.2014 11:51
Ja byłam wczoraj na rozmowie o prace w CP na Hanasiewicza i muszę przyznać, że podejści pani rekrutującej mnie i warunki jakie...

popracujesz z 10 dni to sie dowiesz ze sa do wyrobienia normy tzn na 10 godzin minimum jedna sprzedaz a o 14 dniach raz na 7 godz min 1 sprzedaz Wszystko slodko ale o tym nie mowia na wejsciu i tu jest caly problem ,dlatego tyle osob zwalniaja caly czas i ciagle nowe pzryjecia. POZYTYWNE POSTY PISANE RACZEJ PRZEZ PRACODAWCOW A NIE PRACOWNIKOW

zzzzzzzz
@ble ble 10.07.2014 16:53
popracujesz z 10 dni to sie dowiesz ze sa do wyrobienia normy tzn na 10 godzin minimum jedna sprzedaz a o 14 dniach raz na 7 go...

NEGATYWNE POSTY PISANE RACZEJ PRZEZ KONKURENCJE A NIE PRACOWNIKOW

ka

trudno ogarnąć z dnia na dzień coś się zmienia trochę presji

kaska

zależy na jakiej kampanii cie usadzą

Karin23

Nie polecam tej firmy pracowałam tam 3 lata :/

pracownik

W odp. Nie nie ma czegoś takiego jak nadgodziny. Przerwy na każdym projekcie są po 10 min na każdą godzinę pracy,z wyjątkiem 1 i ost. Dla studentów dziennych do dobra praca,jest tam wielu takich ludzi;z grafikiem można się dogadać.Co do elastyczności,to trzeba być stanowczym,wiadomo,że każdy pracodawca ma jakieś oczekiwania,tak samo w CP liderzy od grafiku ma jakieś wytyczne, które projekt musi wyrobić i za to ma premie (nie wszyscy),na które liczą;czasem wystarczy zwykła rozmowa i jest ok. Według mnie zawsze można się dogadać. Jednak przyznam rację moim przedmówcom,którzy jeszcze tam pracują,albo niedawno odeszli,że w CP się pogarsza na każdym projekcie,widać to i czuć.

byly konsultant

pracowałes ponad miesiac .. nie no to staż pracy ogromny. Popracuj dłuzej niz poł roku albo ponad rok i wtedy określ swoje odczucia psychiczne, ja myśle ze nie jestes osobą która mogłaby polecać pracę w tym charakterze innym osobom które zamierzają pracowac tam przez lata..

det

Kilka postow wczesniej sa wyczerpujace informacje na temat elastycznosci grafiku,wiec po co powtarzasz to samo pytanie? Roche kreatywnosci nie zaszkodzi.

det

Mozna

iks

Tam przyjmuja teraz kazdego nowego,zwlaszcza ze co chwilekogos zwalniaja. W tygodniu masz wyrobi 25 albo 30 godzin i kiedy tyw yrobisz zalezy od ciebie, to jest praca glownie dla studentow zeby sobie dorobic kilkaset zlotych,bo na normalne zarobki nie ma tam co teraz liczyc

anonim

Idz tam i zapytaj :)

ka
@anonim 31.08.2013 12:27
Idz tam i zapytaj :)

tak

anonim

A mi sie wydaje,ze te wszystkie pytania odnosnie cp w ostatnim czasie sa pisane przez pracownika cp,ktory w ten sposob chce sie dowiedziec jakie ludzie maja zdanie o [usunięte przez administratora] firmie (mowa tu o projekcie T-mobile), kazde pytanie jest napisane w ten sam sposob,w tej samej formie. A to co sie dzieje teraz w cp na t mobile to kabaret :) polecam dla ludzi,ktorzy lubia sie wkurzac i udawac ze nie wiedza,ze czesc wynagrodzenia przepada niby niewiadomo gdzie z powodu bledu systemu lubczegos innego.

pracownik

Pracuję w CP już ponad 3,5 roku. Pracowałam na większości projektów,nawet kiery era była potem t-mobile,oczywiście też na PZU i C+. Nic złego o tej firmie nie powiem.W Rzeszowie to jedyna rozsądna firma dla młodych. Grafik ustalasz sam,jeśli chcesz pracujesz 25h a jak masz ochotę to nawet 60h w tygodniu. Ile uzbierasz tyle zarobisz. Wbrew pozorom z biegiem czasu liderzy już o nic się nie czepiają na każdym projekcie tak samo,powiedzą tylko to co muszą,osobiście przez ten cały czas pracy nigdy nie dostałam upomnienia ani nagany.Jeśli coś Ci wypadnie,zachorujesz czy poprostu kac Cię męczy - nie idziesz i nikt nic nie powie. Gdzie indziej są takie warunki? Dla wszystkich ciekawych w CP jest wyłącznie umowa zlecenie dla każdego,czy to szary pracownik,czy kierownik,czy prezes, odprowadzane są wszystkie składki,chorobowe,rentowne,emerytalne itp. Stawka zależy od projektu i od Ciebie. Atmosfera jest ok. Dla wszystkich którzy chcą zacząć pracę w CP: należy się niestresować,nie dołować,nie przejmować i nie brać do głowy i serca słów klientów,bo przez nich można zgłupieć. Powodzenia.

klara

Umowa na czas okreslony jest umowa o prace,natomiast to co daja w contact poincie jest umowa zlecenie i poki co nie ma ustalen iletakich umow z jednym pracownikiem zleceniodawca moze podpisac bo pracodawca takiej firmy nazwac nie mozna z prawnego punktu widzenia. W cp dostajesz najpierw zlecenie na 3 miesiace,pozniej jak wytrzymasz dostajesz kolejna zleceniowke np.na 1,5 roku,pozniej kolejne zlecenie na kilkanascie miesiecy i tak w kolko, w cp nie ma czegos takiego jak umowa o prace.

kameleon

W contact poincie nie ma umowy o prace i nie ma mozliwosci dostania tam takiej umowy, tam kazdy pracuje na zlecenie, niewazne czy pracuje sie miesiac czy 5 lat. Jak chcesz w danym dniu wyjsc wczesniej to owszem mozesz, ale nalezy odpracowac to w innym dniu, inaczej kreca nosem, albo dostajesz upomnienie, 4 takie upomnienienia np za niewypracowanie wlasnie godzin w tygodniu i do widzenia. Na t-mobile za umowe mozna dostac 50zl ale to tylko teoretycznie, odlicz od tego podatek, pozniej powiedza ze byl zwrot, czyli umowa nie podpisana zostala przez klienta. Ściezki rozwoju moze i jakies sa, ale na chwile obecna raczej nic takiego sie nie szykuje, wszystkie stanowiska liderskie sa obsadzone, a innego awansu raczej tam nie ma, na inne stanowisko :)

byly pracownik

pracujesz minimum 30 godzin w tygodniu, conajmniej 2 razy w tygodniu ma byc to popoludnie i canajmniej 24 godziny w kwartale mają być zrobione w sobote. Na początku dostajesz umowe zlecenie. przysluguje 10 min przerwy w kazdej godzinie oprocz pierwszej i ostatniej czyli pracując 8 godzin masz w sumie godzine przerwy. jak np nie zrobisz sobie jednej przerwy to potem mozesz zrobic sobie 20-minutową, wszystko jest do dogadania i wystarczy poprostu czasem podejsc do odpowiednich osob i poprosic o wczesniejsze zwolnienie w danym dniu, albo o zmniejszenie ilosci godzin w jakims tygodniu i to wszystko jest do zrobienia. pracowalem tam ponad miesiąc i oprocz tego ze to praca strasznie wyczerpująca to daje mnostwo satysfakcji kiedy uda się kogoś naciągnąć (a za jedną umowę na projekcie t-mobile dostaje sie srednio 50 zl :) a w obecnej chwili 3-4 umowy dziennie to realny wynik ) co do leaderów to pojawia się dużo negatywnych opini ale na ten moment to chyba juz przeszlosc bo mnie spotkalo od nich duzo wsparcia i pomocy za kazdym razem kiedy jej potrzebowalem. zdazyly mi się ze 2-3 coachingi, monitoring, ale moje rozmowy dostawaly same pochwaly (wystarczy starac sie tak, jak ucza na szkoleniu). jak sie nie starasz i zlewasz obowiązki to jasne ze beda na ciebie cisnąć żeby jakość twojej pracy poprawic. ogolnie to kasa jest niewielka ale mozliwosci rozwoju naprawde duże. gadanie pare godzin dziennie niestety bardzo wyczerpujące ale praca w TYM zespole- naprawde super ;) ludzie młodzi, komunikatywni, mnostwo swiewtnych nowych znajomosci. ogolnie moge polecić jako przygode, moze nawet na dluzszy dystans jesli podolasz ;)

Zostaw opinię o Contactpoint - Rzeszów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contactpoint