EUROVIA POLSKA S. A.

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 107 ocen.

Opinie o EUROVIA POLSKA S. A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROVIA POLSKA S. A.

Rekrut

Byłem u nich na rozmowie na stanowisko Serwisant IT. Dyrektor, który przeprowadzał rozmowę nie opowiedział absolutnie nic o stanowisku. Kandydaci mieli otrzymać odpowiedź o wyniku rekrutacji do konca listopada, a tymczasem odpowiedzi brak. Jest to bardzo nieprofesjonalne traktowanie kandydatów zainteresowanych pracą w tej firmie. Nie polecam.

Andriu

Oddział Mysłowice. Jako przewoźnik odradzam współpracę. Firma skorumpowana przez górali. Kierownictwo tylko czycha na doilę za wykonane usługi. Tzw. 'miejscowi' z gór są faworyzowani, mają przyzwolenie na obijanie się w zamian za koperty dla kierowników. Stawki w firmie marne, tak jak i roboty dla uczciwych ludzi. Nie polecam firmy mając jednocześnie nadzieję że może kiedyś coś się zmieni. Gdyby się dało dać 0 gwiazdek to tak bym zrobił ale skoro musi być AŻ jedna to proszę to potraktować jako plus za ładne barwy firmy. Tylko i wyłącznie. Pozdrawiam

Norbi

Witam Ktoś pisał wcześniej o oddawaniu za soboty dni wolnych ( bo o nadgodzinach to można zapomnieć) Może opisze "proceder "oddawania poniekąd zgodny z prawem i tym co każdy podpisał przyjmując się do Eurovi. Czyli pracując w sobotę robi się to gratisowo lub odbiera w wolnym. (opis wariantu optymistycznego) a) odbieramy wolne w tym samym miesiącu np w poniedziałek ( wszytko proste i zrozumiałe dostajemy tyle kasy co zawsze) b) odbieramy wolne w inny m miesiącu (tu się można zdziwić) - za miesiąc w którym przepracowaliśmy sobotę dostajemy więcej kasy o tą sobotę ( jednak trudno się dowiedzieć dlaczego , jedni nie wiedzą myślą ze dostali premię, od kolegi się nie dowiesz bo myśli ze jego docenili , ogólnie to wielka tajemnica , kierownik sam nie wie - (ogólnie jak wie to nie do końca jest mu na rękę Ci tłumaczyć). W kadrach tak ci wytłumaczą ze dalej nic nie wiesz. - w miesiącu zimowym odbierasz dni wolne ( dnie wolne niepłatne bo kasę już wiozłeś wcześniej). W tym momencie można się pienić i skakać do woli. Firmie już nie jesteś potrzebny, w tym momencie kadrowa ci wszytko wytłumaczy i wszytko zgodnie z prawem.

Eurovia Polska
@Norbi 09.07.2016 20:33
Witam Ktoś pisał wcześniej o oddawaniu za soboty dni wolnych ( bo o nadgodzinach to można zapomnieć) Może opisze "proce...

@Norbi, skoro pracowałeś w sobotę, musisz dostać za to rekompensatę. Stąd, jak napisałeś, większe wynagrodzenie, które zostało Ci wypłacone. Jeśli sposób rozliczania godzin nadliczbowych jest niejasny, zapraszamy na szkolenie z Prawa Pracy, które już po raz kolejny będziemy organizować w sezonie zimowym dla naszych pracowników. Jednym z tematów tego szkolenia jest rozliczanie pracy w godzinach nadliczbowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami.

lolek
@Norbi 09.07.2016 20:33
Witam Ktoś pisał wcześniej o oddawaniu za soboty dni wolnych ( bo o nadgodzinach to można zapomnieć) Może opisze "proce...

w firmie jest 12 miesięczny okres rozliczeniowy (podziękować PO ) proszę poczytać w kodeksie pracy na czym to polega (koledzy w pracy czytali łatwo to zrozumieć a oni udają ze czarna magia

Jakub

Ja mam inne zdanie na temat firmy i to zupełnie inne. Ale może przez tyle miesięcy coś się zmieniło?

BOLO
@Jakub 15.11.2017 20:59
Ja mam inne zdanie na temat firmy i to zupełnie inne. Ale może przez tyle miesięcy coś się zmieniło?

Ciekawe co?

Dominika

@Greg możesz złożyć na Kontrolera bo właśnie szukają w Mysłowicach, oferują stabilną pracę o umowę o pracę, bogaty katalog szkoleń i możliwość rozwoju zawodowego i atrakcyjny pakiet benefitów, na Operatora równiarki też szukają i na Kierowce kat C+E i też jest to umowa o pracę.

Greg

Pracuje w eurovi w Londynie i myśle żeby zrobić transfer do Mysłowic. Po przeczytaniu opini trochę mam obawy.

Jo
@Greg 21.01.2017 18:57
Pracuje w eurovi w Londynie i myśle żeby zrobić transfer do Mysłowic. Po przeczytaniu opini trochę mam obawy....

Nie rób tego

Maryan

Aplikowałem do tej firmy ale liczba skrajnie negatywnych opinii jest po prostu przetłaczająca. Chyba o żadnej innej firmie nie przeczytałem aż tyle złego - oszukiwanie na nadgodzinach, łamanie prawa pracy i BHP, niskie pensje i brak premii. Dziwne umowy o pracę. Plusów praktycznie nie doczytałem. Czy jest w ogóle sens iść na rozmowę do tej firmy? Aplikację wysłałem na stanowisko specjalistyczne - kadra.

Robol

Pracuje w tej firmie jako szary pracownik i jedno co mogę napisać to jeżeli masz sporo wolnego czasu i nie lubisz pieniędzy to ta firma jest dla ciebie bo doba ma tu więcej niż 24 godz a nie zarobisz. Napierdzielasz w smrodach ciepłe do tego kask na głowie wszystkiego się czepiają wiecznie źle nie polecam tu pracy do tego zarobek w ryczalcie i zbieranie godzin na zime

koteluk

No i jak jest spreparowana @dudek chętnie poczytam twoje wyjaśnienia bo teraz są dwa ogłoszenia na stanowiska kierownicze i proponują tam umowę o pracę więc ciekawe jak mogą to sfabrykować

dudek

Z tym że jest respektowana to bym podyskutował, ale na pewno jest ciekawie spreparowana. (pracuje na stanowisku kierowniczym)

Zainteresowany

Jako, że prawdopodobnie pojawił się przedstawiciel EP na forum, to wrócę do mojego poprzedniego zapytania. Czy Eurovia Polska zatrudnia inżynierów branżowych tudzież koordynatorów robót branżowych / kierowników robót sanitarnych?

Rico

Jakie są widełki zarobków na Specjalista ds. Sprzedaży i Specjalistę ds. Kadr i Płac w Mysłowicach

Pracownik12

"przyklad na kierowniak robót mostowych tez jest taka oferta w zachodnipomorskinm..oferuja bogaty katalog szkoleń i możliwość rozwoju zawodowego atrakcyjny pakiet socjalny" AŻ SIĘ UŚMIAŁEM. Powiem tak wszystko zależy od dyrektora pod którym się pracuje. ( więc ogólnikowo ciężko oceniać) Jednak w mojej ocenie padaka, z braku innej pracy można się załapać ( i dalej szukać coś innego). Podsumowując -mała kasa -pokrętna umowa o pracę ( wszystko masz w ryczałcie już policzone - nadgodziny , pracę w nocy itp) -dużo nadgodzin -po skończonym kontrakcie kop w du.... -brak jakichkolwiek szkoleń ( nawet tych podstawowych) ( to na pewno zależy od oddziału) -brak możliwości rozwoju zawodowego (

Eurovia Polska
@Pracownik12 07.07.2016 14:05
"przyklad na kierowniak robót mostowych tez jest taka oferta w zachodnipomorskinm..oferuja bogaty katalog szkoleń i możliw...

Pracownik12, a propo’s możliwości rozwoju w naszej firmie, w minionym sezonie szkoleniowym organizowanym w ramach Eurovia Akademia 2016, przeprowadziliśmy 116 sesji szkoleniowych z 35 różnych zagadnień – od szkoleń z zakresu kompetencji miękkich, po specjalistyczne szkolenia stanowiskowe. We wszystkich szkoleniach Eurovia Akademia w 2016 roku wzięło udział 1689 uczestników. Oprócz szkoleń dostępnych w katalogu finansujemy również szkolenia indywidualne w różnych formach jak choćby studia podyplomowe czy szkolenia eksperckie.

futszak
@Eurovia Polska 15.07.2016 15:50
Pracownik12, a propo’s możliwości rozwoju w naszej firmie, w minionym sezonie szkoleniowym organizowanym w ramach Eurovia Akad...

Ładnie napisane , liczby mogą sugerować że jest ok......, ale rzeczywistość jest taka, że szkoleń w firmie nie widziałem na oczy (pracuje na stanowisku kierowniczym). Jest ładnie wydana broszura (szkolenia są opisane), jest ocena pracownika ( w której nawet cały dział poświęcono szkoleniom), ale to koniec rozwoju wg Eurovi. Jak się sam nie nauczysz (czytaj za swoje) to firma ci w tym nie pomoże. A szkoda.

anonim

(usunięte przez administratora)

Zainteresowany

Rozumiem przez to roboty związane z budową sieci podziemnych, a konkretnie to wod.-kan.(odwodnienie) Po ostatnim pytaniu mam wrażenie, że nie miałaś styczności z pracą na budowach liniowych i/lub pracujesz/pracowałaś tylko w biurze. Odpowiadając na Twoje pytanie. Aby móc dojechać z biura budowy i poruszać się między powstającymi obiektami inżynieryjnymi np. WA, które są z reguły oddalone od siebie. To,tak a propos wymienionych wyżej robót mostowych.

nico

prawo jazdy debilu że dostajesz sam. służbowy bez kierowcy?

Zainteresowany

Mam pytanie czy oprócz inżynierów drogowych i mostowych Eurovia zatrudnia inżynierów branżowych?

Były operator w Jarosławiu

Nadgodziny które zostały wypłacone! A te 17 spraw to są wyłudzenia. Każdy kto pracował to wie o czym mówię. Ale to jest właśnie typowy Polak, daj palec to weźmie rękę. A po drugie ten sąd powinien już sobie pomyśleć, ma wierzyć pracownikom, ktorzy maja dokumenty podbite przez majstrow, ktorzy tez zlozyli sprawy w sadzie a kase mieli nie mala, w ktora były wliczone nadgodziny. Dlaczego na 8,9 majstrow tylko 3 sie postawiło, z tego jeden alkoholik. Temat rzeka.

xxx
@Były operator w Jarosławiu 03.04.2016 09:06
Nadgodziny które zostały wypłacone! A te 17 spraw to są wyłudzenia. Każdy kto pracował to wie o czym mówię. Ale to jest właśnie...

A dlaczego pan się nie postawił !! jak mają raporty podbite i pracowali po godzinach to czego maja darować firmie majstrowie pracownicy pracowali tyle ile firma chciała .

xxx

Dlaczego nikt nie wspomina ile to Eurovia ma spraw za nadgodziny w Polsce teraz.

były pracownik
@xxx 22.03.2016 11:46
Dlaczego nikt nie wspomina ile to Eurovia ma spraw za nadgodziny w Polsce teraz.

Zgadza się w samym Jarosławiu ma 17 spraw sadowych .

ja

kierownicy w eurovi maja sie super jesli chodzi o roboli to jak na taka ciezka robote szału nie ma

anonim

(usunięte przez administratora)

maruda

premia za lizanie a nie za pracę

Qba

mam pytanie jakie stawki mają brygadziści i majstrowie (nie inż.)? a i co się zmieniło po "połączeniu" oddziałów na południu? czy to już nieaktualne? Pracowałem tam kilka lat temu przez 2 lata(sezony) bardzo miło wspominam ten czas:D

miły

elastyczny czas pracy obowiazuje w tej firmie,trzeba oddac ze swoich nadgodzin 170godz.zeby sobie miesiac zima w domu posiedziec,zacna pora roku, w sezonie od rana do nocy,jak pasuje zapraszam,nie było podwyzek od 5 lat,premie sa ofszem grosze dla zwyklego pracownika,w tej firmie nie liczy sie pracownik fizyczny tylko biurowy!!! coś dodac?

anonim

(usunięte przez administratora)

były pracownik

dostaniesz auto służbowe i kase niezłą

FAN

nie polcam pracy zwłaszcza jako kierowca,marne pieniadze a robic musisz wszystko, jak nie ma jazdy

pracownik

W Gdańsku warunki ok.Płace dobre, a i premię się zdarzają dla tych co zasługują.Dyrektor choć młody to dobry i umie docenić pracowników, kto pisze inaczej to jest w błędzie.Co do tych co nie dostają premii:"jaka praca taka płaca".Narzekają ci , co mają pretensję o to ,że muszą pracować.Kadra nie najgorsza.Co do zwolnień, jak wszędzie wylatujesz jak na to zasługujesz i tyle w temacie.

nikoldeon

nie polecam szczególnie biuro krakow i przyszłe myślenice

xxx

Nagroda fajnie. Ja zasuwałem po kilkanaście godzin dziennie przez parę lat i jedyne co dostałem na koniec to wypowiedzenie. Zostawali tylko znajomi dyrektorów bo mieli plecy. Połowa osób która tam pracuje ma kogoś w firmie. Więc jak słyszę że premia jest w eurovi to aż śmiać mi się chcę. Pozwalniali naprawdę dobrych ludzi, pozostawali już nie będę mówił kogo. Pozdrawiam

były
@xxx 28.04.2015 22:39
Nagroda fajnie. Ja zasuwałem po kilkanaście godzin dziennie przez parę lat i jedyne co dostałem na koniec to wypowiedzenie. Zos...

Zgadza się Eurovia trzyma pracowników jak im trzeba potem kopa w tyłek i zwalniają tych dobrych pracowników , a LIZUSÓW zostawiają bo tacy sa potrzebni i śmieszy mnie to co wypisują że duże nagrody pracownicy maja to pisza tylko tak pracownicy i lizusy zeby ponieść renomę firmy . A to że Eurovia ma rozprawy w całej Polsce to się nie chwalą , jak firma to potrafi ładnie nadgodziny obcinać - O TYM TO NIE PISZĄ

a.bart

W Eurovii pracuję rok, a dostałam juz dwie całkiem pokaźne nagrody.. zresztą tak jak większość pracowników.

xxx

Ściema te pogłoski. Dyrektor z gdańska tragedia 5 lat temu był majstrem teraz jest dyrektorem więc sami wyciągnijcie wnioski jeśli chodzi o karierę. pozdrawiam

aga

mam pytanie odnosnie firmy bo jakos watek zamilkl od jakiegos czasu.Maz dostal oferte pracy z Erovii i mam pytanie...czy cos sie zmienilo czy nadal same opinie negatywne?dodam ze oferte dostal z Eurovii w Gdansku.

xxx

Firma nie sznuje pracowników . Firma wisi dużo kasy pracownikom za nadgodziny i przez to maja rozprawy w sadzie .

też pracownik

Może nie dostałeś premii, bo nie zasłużyłeś? Jest taka opcja, że z tego powodu się nie załapałeś, bo akurat ta firma przyznaje premie miesięczne i roczne. Nie każdy dostanie premię, bo to nie jest stawka z umowy o pracę - więc najwidoczniej są osoby, które robią więcej i dostają nie tylko stawkę z umowy. Na tym polega premiowanie.

również pracownik
@też pracownik 29.01.2015 15:13
Może nie dostałeś premii, bo nie zasłużyłeś? Jest taka opcja, że z tego powodu się nie załapałeś, bo akurat ta firma przyznaje...

drogi pracowniku , od 4 lat w firmie nie było premii, więc o czym mówisz ?

Adddddd
@też pracownik 29.01.2015 15:13
Może nie dostałeś premii, bo nie zasłużyłeś? Jest taka opcja, że z tego powodu się nie załapałeś, bo akurat ta firma przyznaje...

Co ty piszesz koło pracuje w tej firmie 8lat i tylko raz była premia na święta dla wszystkich a tak do tej pory nic nikomu nie dali a ty jak dostajesz to chyba za kopanie dołków pod kolegami i może jeszcze dyrektor albo prezes daje ci snikersa

Pracownik

W tej firmie kariery nie zrobicie, ale z braku laku... Jeśli nie masz żadnej pracy spróbuj, jeśli masz dobrą pracę nie zmieniaj na E. Praca wygląda różnie w zalezności kto daną jednostką zarządza, ale to Francuzi trzymają łapę na wszystkim i prowadzą swoją politykę. Niestety o podwyżkach płac czy premiach trzeba zapomnieć, prędzej dostanie się wypowiedzenie. życzę powodzenia.

Gala

Z tego co widzę, to o warunkach pracy na stanowiskach menedżerskich jest mało opinii. Mam zamiar aplikować na stanowisko Managera ds. Kadr i Płac, ale sporo opinii jest negatywnych ( chodzi o sposób naliczania wynagrodzeń, błędnie obliczany czas pracy, ect.).Ciekawa jestem, czy w tej firmie znalazłoby się miejsce dla kogoś, kto w pełni przestrzega przepisy prawa pracy i nie tylko...napiszcie

aktual
@Gala 01.12.2014 13:43
Z tego co widzę, to o warunkach pracy na stanowiskach menedżerskich jest mało opinii. Mam zamiar aplikować na stanowisko Manage...

Jeśli masz zamiar aplikować i szukasz opinii na forum ... to powodzenia.

Mika

Mąż właśnie wyleciał z firmy X, o której też tu kiedyś była mowa. Nie psłuchał żony, bo co ona tam wie. A w internecie niczego się nie dowiesz i choć mi smutno mam satysfakcję, że mu mówiłam. Wyleciał, bo sobie poczytał np (usunięte przez administratora) i dopiero dotarło, że szef ich robi na nadgodzinach. No to poszedł z nim porozmawiać i dowiedział się, że o umowie na czas określony może sobie tylko pomarzyć. Mądry mąż po szkodzie…

szymon

Okręg pomorski nie skończone w terminie kontrakty.Zwolnienia pracowników.Wprowadzenie jakiegoś systemu godzin którego nie rozumie nawet kierownik.

stefan

Powiem tak jeśli aplikujesz do biura to masz luz praca 8h i do domu. Co innego jest na budowie. wiem bo pracowałem w Eurovi ale stałem się zbędny i podziękowano mi za współpracę.

pracownik sląsk

było dobrze do momentu kiedy z dnia na dzień powiedzieli, że już nie pracuję w tej jednostce tylko juz w innej. Zmiana stanowiska oczywiście na gorsze z dnia na dzień bez nawet rozmowy z pracownikiem. płaca marna, wymagania szerokie. Ogólnie robią sobie z pracownikiem co chcą. nie polecam pracy tutaj. kolesiostwo...

stefan

Eurovia to lipa zwalniają ludzi jak już są zbędni. niestety za dużo dyrektorów i kolegów dyrektorów. Mam nadzieję że nowy prezes coś z tym zrobi

kala

Polecam firme drogowa REDON z nakla nad notecia.Moj maz pracuje tam 10lat i nigdy nie zdarzylo sie zeby nie dostal wyplaty na czas.Super niewiadomo jakich pieniedzy tam nie zarabiaja ale te 2500miesiecznie jest na reke,4 razy w roku premia dla wszystkich,na kazde swieta kasa ekstra,paczki dla dzieci,kazdego roku wycieczka z rodzinami nad moze i impreza dla pracownikow.Jesli komus zdazy sie jakies nieszczescie losowe to szef zawsze pomaga finansowo.(usunięte przez administratora)

xxx

Witam pracuje w tej firmie od 3 lat. Wtedy jeszcze było ok. ale teraz to tragedia. nie wiadomo kiedy zostanie się zwolnionym. Dyrektorzy temat nadgodzin omijają szerokim łukiem. Każdy wie że są ale nikt głośno o tym nie mówi.

ja

Biuro we Wrocławiu, pensja ZAWSZE na czas, godziny pracy ustalone dokładnie, jasno i są przestrzegane. W sporadycznych i ekstremalnych sytuacjach zmieniane za obustronną zgodą, ale działa to w dwie strony. Nowy Dyrektor(od ~1,5 roku) działu wie czego chce i wywiązuje się z umów, również słownych. Wystarczy sumiennie wypełniać swoje obowiązki, a nie płakać po forach. A i jakbym widział, że mój pracownik nie umie nawet napisać w internecie kilku zdań poprawnie, to też by mu nie płacił nadgodzin(ludzie, przecież są programy sprawdzające błędy!). Dopóki nie nauczy się podstawowych zasad ortografii.

kierownik

wspaniałe są narzekania na nadgodziny. kierownik nie ma nadgodzin , a odpowiada za budowę 24h. Pokażcie mi firmę gdzie kadra ma nadgodziny.

Gruby
@kierownik 06.02.2014 16:46
wspaniałe są narzekania na nadgodziny. kierownik nie ma nadgodzin , a odpowiada za budowę 24h. Pokażcie mi firmę gdzie kadra ma...

ja też wygrałem z Euroviom dostałem wypowiedzenie za ograniczenie w dzwiganiu sad uznał za bezzasadne i przywrucił mnie do pracy,ale i tak szukam innej bo w tej firmie szary pracownik jest nikim nawet z wieloletnim doświatczeniem licza się tylko kierownicy i ich idjotyczne decyzie ,a jak cos nie wyjdzie to wina fizycznego pracuje 5 lat i nie spotkałem się zeby kturys z kierowników przyznał się do BŁĘDU

anonim
@kierownik 06.02.2014 16:46
wspaniałe są narzekania na nadgodziny. kierownik nie ma nadgodzin , a odpowiada za budowę 24h. Pokażcie mi firmę gdzie kadra ma...

Większość firm wypłaca nadgodziny w formie ryczałtu (stała kwota co miesiąc jako dodatek za nadgodziny, niezależnie od ich ilości) dla kadry kierowniczej. Eurovia Wrocław(czy bardziej Jordanów Śl.) niestety nie wypłaca za nawet pół nadgodziny. To jest firma, która nie wie jeszcze co to korporacja. Wina niestety zarządu i dyrektorów i PO dyrektorów, którzy tkwią gdzieś głęboko w komunie i nie dostrzegają jak modele biznesowe wokół nich się zmieniają. Tym bardziej jest to niepokojące, iż są to młodzi ludzie. Żal mi ich. Cieszę się, że już tam nie pracuję, bo ciężko od takich ludzi czegokolwiek się nauczyć. Większość z tych ludzi nie powinno zajmować stanowisk, które obejmują. Bardzo słabo.

fizyk

(usunięte przez administratora).Zamiast pokazac siebie zaprezentowac swoje zdolnosci wykazac sie umiejetnościami , to kolegów najlatwiej na miny powsadzac i wtedy kto tu jest THE BESCIAK.Masakra(usunięte przez administratora).Jest źle i nie zapowiada sie aby bylo lepiej.ODDZIAL WROCLAW darujcie sobie.Dobrze ze juz tu nie pracuje

byłyWiśniówkowy

Praca jak praca czasem się obija a czasem nie ma jak po jajach podrapać albo odlać ale najbardziej przeraża niekompetencja kierownictwa - dokładnie kierownika kopalni - zrzuca swoją odpowiedzialność na nas sztygarów a później wszystkiego się wypiera, najpierw coś ustala a później mówi że tka nie było, na piśmie nic nie da bo mógłby wtopić i jakby to wyglądało i oczywiście kasa z łapówek to go przy korycie trzyma. Chaos i niekompetencja przeraża, wszystko robione na ostatnią chwilę nic zaplanowanego- maszyna padnie to stoi aż nagle padnie 2 i nie ma czym robić to naprawiają to która tańsza a może kiedyś druga i takich przykładów jest tysiące - ogólnie gdzyby nie ten kierownik to praca byłaby spoko

szary pradcownik

Pracuję w tej "firmie" ok 4 lat i najbardziej boli że: zamiast doceniać pracownika to cięcia - pensję przerobili na premiową i obcięli mi 250zł a innym z dłuższym stażem więcej - szary pracownik zarabia 2300 brutto - operator maszyn czy utrzymanie ruchu + premia miesięczna której po prostu nie ma i nie będzie, ludzie traktowanie jak najgorsze bydło -tylko czekają komu się noga podwinie to od razu out nie ma że boli. Ty gdzie ja pracuje jest zasada jak kablujesz to awansujesz - zamiast awansować kogoś kto się zna na robocie to zatrudnili koleśi od okien którzy nie mają zielonego pojęcia o pracy ale ... chodzili i nadawali i po roku sztygarzy bo tak im nowy kierownik obiecał, przywileje z grafikami (usunięte przez administratora)Jedyny plus "nowy" dyrektor, który wydaje się słucha również pracowników.

operator

wygrałem ,eurovia nie płaciła za godziny , po prostu ucinali godziny , raporty miałem to wygrałem

operator

kolego od 2010 eurovia miała 7 kontraktów a były wcześniejsze. troszke już w polsce zbudowała a był czas że w poldimie też pracowałem i wiem jak wygląda na budowach a ty musisz jeszcze popracować żeby co nieco wiedzieć tak przy okazji to sprawa w sądzie była i wyrok zapadł o wypłate moich nadgodzin czyli 35 tyś

dzek

Daj sobie spokój z tą firmą. Nagminnie nie płacą za wystawione faktury. Brak kontaktu z osobami odpowiedzialnymi za robotę.

yyyyy

jestem tego zdania co Pan(usunięte przez administratora)

Podwykonawce

Witam byłem podwykonawce na kontrakcie w Ciechanowie dla eurovi chciałbym wszystkich chętnych którzy chcą wspopracowac z ta banda (usunięte przez administratora)

kandydat

Czyli znaczy,że podpisujesz się na liście obecności i Ci za ten dzień nie zapłacą - czy chodzi ci o to,że za sobotę(która powinna być premiowana 50 czy 100) odbierasz normalny dzień pracujący?Odbiór sobót jest rzeczą powszechną czy to w budimexie,eurovii czy innych firmach "europejskich".Ja uznaje zasadę wszędzie dobrze gdzie nas nie ma,ale mimo to trzeba uważać.A jak w Eurovii wygladają pakiety socjalne/medyczne - są takie wogóle?

Zostaw opinię o EUROVIA POLSKA S. A. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROVIA POLSKA S. A.