Limatherm Components

• Czeladź
  • Wojkowice
  • Bobrowniki
  • Piekary Śląskie
Chorzów - limatherm componets ul żelazna Chorzów
Katowice - Limatherm Components
Limanowa - Limatherm S.A.

3. Opinie o pracodawcach Chorzów
  5. Opinie o Limatherm Components Sp. z o.o.

Opinie o Limatherm Components Chorzów

Nie przegap nowości o Limatherm Components Sp. z o.o.!

pipi

13.09.2016 09:28

1850 brutto!!! Tyle dostaniecie w tej firmie i to niezależnie od tego czy będziesz pracował na magazynie, jako tokarz, technolog, sprzątaczka czy w innym dziale. Na początku obiecują złote góry ale niestety tylko na początku. Jak dłużej popracujesz i będziesz dobry w tym co robisz to może Ci wpadnie premia - 100-200 brutto!!!

13.09.2016 09:13

Uprawnienie to nie problem nie przesadzajmy, zrobic można je w 5-6 dni juz dzwoniłem ..no ale jak firma robi problem no to trudno..

12.09.2016 20:38

Mam wykształcenie wyższe, doswiadczenie na magazynie 5 lat, ino rak uprawnien na wózki ale to jest pikus :) bo umiem jedzic a to moze potrwa kurs 5-6 dni to się nie martwie :) myslałem tak z 2300 brutto

09.09.2016 09:57

11.09.2016 09:24

Z tego co mi wiadomo poszukuja magazyniera kontrolera do jakości Ale zarobkowo nikt się tutaj nie wypowiada, ja idę na 2 rozmowy w jednej juz wiem że zarobek na magazyniera i poszukują z stopniem jest od 2600 brutto , więc jezeli poszkuje magazyniera takiego fizycznego myślę że powinno byc min 2300 brutto najmniej ..nikt przy zdrowych zmysłach nei da najmniejszej krajowej ..no a uprawnienia na wózki mozna szybko zrobic to nie jest jakis problem :)

09.09.2016 08:05

No tak rozmawiałem z panią z kadr i powiedziała że Magazyniera też szukają :) no a mi chodzi o zarobek bo napewno za 1850 bruto nie pójde tym bardziej jak mam stopien umiarkowany to oni kase dostają w wysokosci 1173 złotych :)

08.09.2016 09:46

08.09.2016 21:50

Nie wiem w poniedziałek mam rozmowe propnoali prace na CNC ale mimo ze mam takei wykształcenie brak mi doświadczenia ..pracowalem na magazynie mam wyższe wykształcenie może ukulam jakieś 2300 burtto

08.09.2016 09:03

A jak z pracą na stanowisku Magazynier na jakie zarobki może liczyć osoba z doświadczeniem na magazynie ?? przedział 2000 - 2500 brutto jest w zasięgu ?
    sonik

24.08.2016 12:35

tak, na sprzątaczkę, do płac i do jakości :-) (usunięte przez administratora)

21.07.2016 18:15

Ja jutro ide na rozmowę myśle ze 2500 brutto to w sam raz...
    big

23.07.2016 19:11

nie ma takiej opcji ze bedziesz mial brutto 2500 tam jest ciagla rotacja ludzie nie wytrzymuja tam

04.08.2016 17:51

No byłem na rozmowie przebiegła oki ale skierowano moje Cv do Intro Energomontaż miał się odezwać dyrektor i zaprosić na rozmowę ...czekam ale chyba raczej nie doczekam się
    The

01.02.2016 14:00

No właśnie @och od jakiegoś czasu poluje na ogłoszenie, ale nic się nie pojawiło, nie wiem, to pewnie mała rotacja pracowników, to chyba im tu dobrze jest
    tomasz_karcz

29.01.2016 19:45

Ja tam pracowałem w księgowości teraz mam lepszą prace w inne firmie co prawda za minimum ale atmosfera jest bardzo fajna. Teraz jest dużo lepiej i co najważniejsze uczą mnie wdrażają Jestem referentem kontrolerem w jakości na strefie w Tychach (usunięte przez administratora)

03.01.2016 23:59

blondyn

Przebieg rekrutacji Rozmowa taka sobie.Dużo gadania o zarobkach po próbnym okresie.Inwestowaniu w pracownika itd.Dużo obiecywania,zero pokrycia w późniejszej pracy. Pytania Kilka pytań co robiłem w poprzedniej pracy.Najważniejsze czy mam grupę inwalidzką .

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Dostałem pracę

#RozmowaKwalifikacyjna
    kontroler

03.01.2016 23:53

Pracowałem w kontroli.Zarobki jak w calej firmie(usunięte przez administratora)Na pewno nie najlepiej opłacane stanowiska w firmie.
    hyży

02.01.2016 00:09

@miko ale wiadomo czy oferta pracy na pracownika działu kontroli jest wciąż aktualna? Fajnie by było znaleźć zatrudnienie u nich, zwłaszcza, że zarobki są dość rozsądne.
    miko

03.12.2015 19:21

Pracownik działu kontroli jakości jest najlepiej opłacalnym stanowiskiem, bo u nich można cos zarobić z zakresu premii i też dostać bony na swieta można u nich.
    kaja

23.11.2015 13:00

wydaje mi sie, że to orzeczenie o niepełnosprawności jest conajmniej dziwnym warunkiem, oc o tym sądzicie?
    Kasiek

19.11.2015 03:46

pełny etat na umowę o pracę to brzmi nieźle :) fajnie, że w chorzowie, teraz śląsk naprawdę mocno się rozwija
    hgfds

17.11.2015 00:22

hej wszystkim akurat ja znalazłem aktualną ofertę pracy od firmy Limatherm Components Sp. z o. o. szukają pracownika działu kontroli jakości w Chorzowie oferują możliwość doskonalenia swoich umiejętności poprzez kursy i szkolenia,zapewniają niezbędne narzędzia pracy oraz stabilne zatrudnienie na pełny etat
    ertg

06.11.2015 22:16

@bezrobotny nie wiem kiedy to było bo wydaje mi się że oferty są już nieaktualne jeśli chodzi o prace w firmie Limatherm Components, ale z tego co tutaj czytam to sporo osób pisze że dosyć często robią rotację na nowych pracowników więc może jest jeszcze szansa że uda Ci się tam u nich znaleźć zatrudnienie
    bezrobotny

13.10.2015 09:48

czytam że potrzeba w firmie tokarza. jakie zarobki? mam doświadczenie w pracy na obrabiarkach manualnych ja też automatach.czekam na oddzew.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Limatherm Components?

Kontakt - Limatherm Components Sp. z o.o.

ul. Żelazna 5 41-506 Chorzów

Branża główna: Automatyka i pomiary
    czepak

07.10.2015 03:27

Być może pracownicy nie są przyzwyczajeni do takiej ilości pracy, chociaż wydaje mi się, że nie powinno to mieć znaczenia skoro przychodzi się do pracy po to aby firma dalej się rozwijała. Apropos rozwoju - czy wiadomo czy będą na rynke wpuszczać jakieś nowe produkty, czy na chwilę obecną to jest nic pewnego ?
    zimny

05.10.2015 11:41

Ta praca to mu się trafiła jak wygrana w totolotka
    Karcher

02.08.2015 19:57

Nie warto zatrudniac sie do ksiegowosci zarobki sa male a atmosfera szkoda gadac
    robotnik

01.08.2015 20:42

A co sądzicie o pracy w księgowości w tejże firme. Czy warto ? Da się tam zarobić 3 000 zł netto ? Czy atmosfera jest fajna ?
    Kołnierz

23.11.2014 16:35

A jak to z tymi bonami wiadomo już kiedy jaka kwota itd...??
    tomek

05.11.2014 12:36

każdy dzień to wyzwanie? to zabrzmiało tak jabyś w pracy był co najmniej superbohaterem ratującym codziennie świat, haha. Ale cieszę się, że z takim optymizmem podchodzisz do swoich obowiązków i pracy, pewnie macie tam jakiś dobry system motywacyjny.. albo to kwestia wysokich premii, jak to wygląda dokładnie?

03.11.2014 19:10

super firma, mozliwości rozwoju. kazdy dzien to wyzwanie. Praca w LC to praca którą traktuje jak samorealizacje. Limatherm Components to moja pasja. Doceniam i dziękuje każdego dnia, że moge pracować w tej firmie. A wynagrodzenie? najniższa krajowa? pierwsze słyszę. Zawsze zostaje wynagradzany za to jak pracuje. LC 4evea
    były handlowiec

24.10.2014 18:24

Nic dodać nic ująć TRUE!!!
    łazar

06.10.2014 15:53

Limatherm Components Sp. z o.o. Zakład Pracy Chronionej w Chorzowie poszukuje obecnie kandydatów na stanowisko Technologa. Obowiązki na tym stanowisku to: • prowadzenie nadzoru technologicznego w firmie produkcyjnej, • opracowywanie dokumentacji technicznej na wyroby produkowane i nowe produkty, • rozwijanie istniejących rozwiązań technicznych, oraz wprowadzanie nowych technologii, • kontrola procesów produkcyjnych wyrobów gotowych do aparatury kontrolno pomiarowej, • wdrażanie procesów ISO, • kierowanie podległym zespołem pracowników. Nie wygląda to tak źle.

06.10.2014 11:20

boski

18.06.2015 02:46

z zarządzaniem nie jest tak najgorzej. chociaż tam wszystkie miejsca już chyba obsadzone, więc nie można tam próbować się dostać - a wiadomo tam robota najlepsza. Wiem , że jednak szukają teraz technologów . Robota dość stabilna podobno, zatrudniają z miejsca na cały etat, chociaż nie wiem czu od razu na umowę o pracę
    Tomek

03.07.2014 21:59

No ok, dzięki za informacje, nie miałem pojęcia, że odeszło 3 innych handlowców, teraz sytuacja jest przedstawiona w innym świetle..
    zainteresowany

01.07.2014 13:00

a jak wygląda sytuacja na produkcji, bo jestem ślusarzem i szukam pracy? jakie stawki, kierownictwo, system premii?

26.09.2013 12:13

Widzę że żarty was się trzymają. Mimo wszystko napisz na temat tej premii. Zapewniam Cię że nie jestem tak długo jak Ci się wydaje

23.09.2013 17:15

Szkoda że kierownictwo jest takie kiepskie w tej firmie. A może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z tą premią?

21.09.2013 11:54

Nie ma podwyżek, dodatków. Premię jak kierownik da a następnie dyrektor zaakceptuje, to coś może wskoczy co jakiś czas. Ale na to trzeba zapracować. Wysokość zależy od przełożonego i od dodatkowego zaangażowania.

18.09.2013 13:42

Czy wiadomo coś może żeby były jakieś podwyżki? Albo może chociaż dostaje się jakieś premie lub dodatki do pensji?

17.09.2013 16:16

To w takim razie jaka jest płaca w limatherm components w Chorzowie? Bo tak strasznie ogólnikowo napisaliście

08.07.2013 09:15

Da się wyżyć z kasy od nich?

22.05.2013 18:02

Hej, pracuje ktoś teraz w limatherm components w chorzówie? Jak wygląda sprawa od strony zarobków? Ile proponują na początku? Istnieje jakiś system nagród, jak bony lub premie pieniężne, czy jakieś inne benefity? Na jaki czas proponują umowę nowemu? Pozdrawiam i jednocześnie dziękuję za udzielone informacje.
    anonymus

23.11.2012 19:13

kończy się rok - jakieś podsumowania? powiedzmy głośno to o czym szepczemy po kątach

Zostaw merytoryczną opinię o Limatherm Components Sp. z o.o.