3.3/5

• Kurów

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o Concentrix CVG International

Opinie o Concentrix CVG International Szczecin

Nie przegap nowości o Concentrix CVG International!

Sqrl

08.08.2025 22:34

Ja polecam projekt bankowy. Bardzo mili menagerowie. 😊 Ze wszystkim idzie się dogadać.
    Jesteśmy w tym razem

31.07.2025 17:56

Właśnie się dowiedziałam, że w lubelskim oddziale powstał związek zawodowy. Mam nadzieję, że wiele osób się zapisze i razem zmienimy podejście pracodawcy do ludzi, których zatrudnia. Koniec z brakiem poszanowania!
    Grzesiek

27.07.2025 11:23

Lider projektu z językiem duńskim ( dostawca telewizji ) to niekompetentna i chamska w stosunku do pracowników egositka
    były pracownik

17.07.2025 14:01

Brak szacunku do ludzi, ustanawiają sobie zasady które potem zmieniają bo mają takie widzi misie. Pracujesz pół godziny za darmo bo nie wziąłeś przerwy do 14. Odebrać tego nie możesz, potem się okazuje że jednak miałeś wziąć tą przerwę do 13:30 i znowu pracujesz 30 min za darmo. Zabierają ci z wypłaty 100 zł bo spojrzałeś w telefon kto do ciebie zadzwonił - tak spojrzałeś, nie odebrałeś. Odradzam, no chyba że chcecie przeżyć traumę
    były pracownik

14.07.2025 19:55

Atmosfera w firmie pozostawia wiele do życzenia — dominuje presja i brak wzajemnego szacunku. Pracownik jest traktowany bardziej jak „numer w tabeli” niż człowiek, co przekłada się na niski poziom motywacji i zaangażowania. Oczekuje się bezwzględnego realizowania celów, bez względu na okoliczności czy dobrostan zespołu. Komunikacja jest jednostronna, a konstruktywny feedback praktycznie nie istnieje. Sygnały dotyczące niepokojących zachowań (w tym przypadków noszących znamiona mobbingu) są ignorowane lub bagatelizowane. To środowisko, które może negatywnie wpływać na zdrowie psychiczne i zawodowe poczucie sensu. Zdecydowanie odradzam, szczególnie osobom ceniącym kulturę organizacyjną opartą na wzajemnym szacunku i współpracy
    Charlie

11.07.2025 10:19

Miałem opcję innej pracy. Pytałem mojego lidera żeby mógł określić na czym stoję już miesiąc przed końcem umowy, później 2 tygodnie, ponieważ posiadałem możliwość zatrudnienia w innej firmie. Nr otrzymałem żadnej odpowiedzi. 2 dni przed końcem umowy otrzymałem informację że jednak nie przedłużą mi umowy. Chamstwo ze strony lidera. Poza tym pani (usunięte przez administratora)nie ma absolutnie żadnego szacunku dla pracownika . Nie pozdrawiam i nie polecam. Omijać z daleka
    ExCNX

06.06.2025 16:25

Firma nieprofesjonalna, omijać szerokim łukiem. Zatrudniają wszystkich kogo popadnie bo są zdesperowani, pracowało się na projekcie (usunięte przez administratora) który zaczął się w październiku 2024 wnowym oddziale w Warszawie na al. Solidarności . Średni staż pracy pracowników to parę miesięcy praktycznie ze 100 osób z pierwszej fali szkoleniowej została garstka. Awans możliwy tylko jeśli umiesz wchodzić komuś głęboko w 4 litery. Zostają Ci którzy nigdzie indziej nie byli by przjęci .

09.06.2025 15:19

Wymagania językowe mają jednak mają bardzo wysokie, takie na poziomie C1+. Do tego tempo pracy jest też dość wysokie. W relacji do pensji to wychodzi bardzo średnio.
    Maja

12.06.2025 15:08

Chyba nie ogarniam o czym mowisz. Ja zaczęłam pracę w październiku 2024 roku więc zakładam, że w tej samej grupie i z jednego piętra zdążliśmy się rozrosnąć na 2 a teraz dochodzi jeszcze 3. 😃 Z taką oceną rzeczywistości to powodzenia ci życzę. 😉
    Dawid

27.05.2025 21:51

Myślę, że to bardzo dobra i stabilna opcja... Polecam zarówno osobom szukającym pierwszej pracy, chcącym rozwinąć się językowo, jak i osobom z doświadczeniem. Jeśli chodzi o ludzi, nie wiem jak jest na innych projektach, ale ja bardzo dobrze trafiłem.
    Grzegorz

09.05.2025 00:16

Nierobom nigdy nie dogodzisz. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tą firmą. Wynagrodzenie bardzo atrakcyjne, szkolenie płatne w 100 procentach, wsparcie od przełożonych profesjonalne.
    abdc

27.05.2025 18:55

Raczej wszyscy powyżej agentów bo jakieś bardzo mocnej znajomości. Nigdy w życiu nie miałem tak niekompetentnych przełożonych.

07.05.2025 00:11

W moim odczuciu firma ta nie nadaje się do poważnej współpracy. Można tu się zaczepić, zdobyć doświadczenie, a potem po prostu zapomnieć i zostawić daleko w tyle. Nie będę się rozpisywać o sprawach dotyczących umiejętnego, bądź nieumiejętnego zarządzania ludźmi. Życzę wszystkim, aby trafili na doświadczony zespół, który liczy się z pracownikami i respektuje ich prawa. W innym przypadku może być naprawdę słabo i najprawdopodobniej nic się nie będzie dało z tym zrobić. Pomimo wcześniejszego sentymentu i dużego szacunku do firmy, aktualnie straciłem do niej zaufanie.
    MP

01.05.2025 09:07

Firma postanowiła nie wywiązać się ze zobowiązań zadeklarowanych na wiążącym prawnie dokumencie podpisanym przez obie strony. Wyrażają wolę komunikacji, ale żadna komunikacja nie następuje. Wysłanie pisma z wypowiedzeniem natychmiastowym skutkuje dalszą obłudą. Najwyraźniej nie boją się PIPu. Kompletny brak organizacji na nowym projekcie, łamanie warunków równego traktowania, ogólnie bardzo nie polecam.
    AudiOfil

23.04.2025 17:03

Paskudne doświadczenie, rekrutacja jedna z dłuższych, obiecywano złote góry, projekt miał być otwarty tylko w godzinach 7:00-23:00 a po szkoleniu mówią, że tak w sumie to jednak będą zmiany nocne od 23:00-7:00 i ich nie obchodzi co było obiecane argumentując to słowami ,,oj gdybyś ty wiedział co mi obiecano to byś już tu nie pracował, nie narzekaj". Ludzie niepoważni, niekompetentni, niemili. Wymień sobie dowolną złą cechę jaką można dać przełożonemu i na 90% będzie ona trafna. Obecnie prowadzą rekrutację na ,,luksusową markę" oferując niby przyjemną stawkę. W tym, że na końcu dowiesz się, że jednak nie ma benefitów o których była mowa i nawet jak masz wszystko na piśmie to oni powiedzą, że polityka firmy się zmieniła. Nikt za nic nie jest odpowiedzialny, pytanie idzie od rekrutera do trenera, potem do menadżera, potem do innego kierownika i tak w kółko by na końcu nie dostać odpowiedzi. Ode mnie zostało wysłano to samo zapytanie kilkukrotnie po to by nie dostać odpowiedzi do dzisiaj od lutego. Tragedia. Szkolenie powierzchniowe ale to chyba standard na tego typu prace ale tutaj po szkoleniu kop w (usunięte przez administratora) i radź sobie samemu. W innych firmach przełożeni chociaż udają, że chcą pomóc. Nie polecam choćby i za dwa razy taką stawkę jak oferują.

24.03.2025 09:47

Cieszę się, że mogłem pracować w tej firmie. Cieszę się dlatego, że wiem, że już nigdy w życiu mnie nic gorszego nie spotka. Wszystko to co piszą tutaj pracownicy/byli pracownicy jest niestety prawdą. Daję 2/5 gwiazdki, dlatego że ja jeszcze miałem ten plus, że dostałem umowę o pracę. Poza tym niektórzy współpracownicy są naprawdę w porządku, chociaż nie wiem w zasadzie co oni tam jeszcze robią. Życzę im jak najszybszego znalezienia lepszej pracy. Pozdrawiam
    prkl_stn

18.04.2025 11:46

Mam podobne odczucia. Właśnie stamtąd uciekłam. Nigdy w zyciu nie widzialam, zeby jakiekolwiek miejsce pracy było AŻ TAK niezorganizowane. Rozmowa sobie, realia sobie, nagle sie okazuje, ze pracujesz bez przerwy, świątek piątek czy niedziela, musisz robić z językami, ktorych nie znasz, bo „nie ma agentow na ten jezyk”. Dezinformacja, brak szacunku i generalnie koszmar. Nie polegam nikomu.

20.04.2025 11:39

Dokładnie. Totalny chaos, w którym jeszcze często dostają po głowie nie ci co powinni. Zero wsparcia z góry, zero wsparcia z działu IT. Większość systemów potrafiła nie działać tygodniami, albo się dostawało do nich dostęp dzień przed rozpoczęciem pracy.
    Niezadowolna

26.11.2024 11:43

Oceniam tę firmę negatywnie, gdyż to jest kolejna korpo, gdzie człowiek to tylko numer w grze. Jeśli ciebie potrzebują, to dobrze, a jeśli jesteś niepotrzebny, jasno to okażą - *zwolnieniem z projektu. Tutaj w tej pracy czlowiek jest wyrobnikiem własnego losu.

12.04.2025 12:36

Wątpię, że nawet taka kalkulacja jest przeprowadzana. Wszystko zależy od 'widzi mi się', albo nie.
    Obserwator

07.12.2024 19:47

Zauważyłem, że w ostatnich latach powstały oddziały Firmy w kilku miastach w Polsce. Pod który oddział projekt Volkswagen Group?
    Em

09.04.2025 17:16

mozna prosic o wiecej szczegolow?
    Em

09.04.2025 17:16

mozna prosic o wiecej szczegolow?
    Ziemniaczek

16.12.2024 13:35

Najdziwniejszy proces rekrutacyjny z jakim się spotkałem. Trzeba zdać egzamin - tak egzamin elearningowy z angielskiego i dodatkowego języka, z pisania, słuchania, logiczny , gramatyki etc. a wszystko to w firmie która oferuje pensje poniżej średniej w supporcie 24/7. Rozwiązanie testów to 2h po oczywiście screeningu przez rekrutera który trwa 1 h gdzie on sprawdza cię językowo. Wszystko to za psie pieniądze. Ludzie oderwani od rzeczywistości, nie polecam.
    Sałatka owocowa

27.12.2024 15:53

Mam te samą opinie. Jak zobaczyłem te (usunięte przez administratora) testy sprawdzające nie wiadomo co to podziękowałem. Testy na czas jednocześnie na germanistykę i anglistykę w dodatku tak (usunięte przez administratora) i nielogiczne ,że nic nie sprawdzają, szkoda czasu. Jak nie mają co wymyślać to niech pracują sami.
    Zabek

07.01.2025 11:05

a dostales odpowiedz?

12.11.2023 09:29

Czy w Concentrix CVG International jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
    lol

02.12.2024 13:24

Nic dla nich nie jest pilne, ani zmiana adresu, ani wszelkie deklaracje potrzebne pracownikowi, no nic. Wszystko trzeba eskalowac via tl
    Odpowiedź

10.12.2024 14:34

Kwestii finansowych nie zaliczyłabym do pierdół. Zresztą, nawet jeśli w czyjejś opinii coś jest pierdołą, to wypadałoby cokolwiek odpowiedzieć, a tak wychodzi brak profesjonalizmu. Szczególnie jednej bierno-agresywnej Pani.
    Star in the sky

03.12.2024 19:21

Concentrix - how to describe this company? Well, I thought it is a nice company, full of joy and energy, with nice people around you. But you know what? You are only the number in here. No one really cares about you if you earn money or not, if you have a new project, or not. Do I recommend this company? To be honest not! I losy trust in people and in this company.
    Każdy projekt ma swoje zasady

04.11.2024 23:08

Duuuuuuużo zależy od projektu, w którym się jest. Mając doświadczenie z trzema, mogę powiedzieć, że w jednym z nich (drugim) atmosfera była niesamowita i praca też w miarę przyjemna z racji na ogarniętych przełożonych (w pierwszej linii). W dwóch pozostałych bywało bardzo różnie i raczej potraktować je można było tylko jako pracę przejściową. Teraz już tu nie pracuję, opinie pewnie są tu prawdziwe, jednak jeśli nie ma się alternatyw to warto dać szansę i najwyżej odejść po zweryfikowaniu rzeczywistości lub też spróbować ocenić sytuację w trakcie rozmowy (jeśli dopuszczonym się będzie do pogawędki z kimś z projektu, a nie po prostu rekrutrem).

30.10.2024 14:02

Polecam, jest to firma, gdzie dostrzega się ludzi i umożliwia rozwój osobisty

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Concentrix CVG International?

Kontakt - Concentrix CVG International

Brama Portowa 1 70-255 Szczecin

Pracujący

16.07.2024 11:25

pisali wcześniej ze w lipcu macie podwyżki na podstawie oceny rocznej. To weszło czy jeszcze czekacie? moze nie jest tak zle jednak
    AAAA

24.07.2024 07:51

Podwyżek nie ma i nie będzie. Wycofali system podwyżek rocznych. Na spotkaniu z Panią najwyższą było info o tym. Powiedziała ona, oczywiście nie wprost, że nie ma na nie pieniędzy. Tak więc zapraszamy do cudownej pracy w Concentrix. Takich "atrakcji" u nas bez liku.
    Bebe

01.09.2024 18:25

Weszło, wszystko zostało przez wszystkich klepnięte i nowe wynagrodzenia na career path będą widoczne w wypłacie październikowej
    Zdziwiona.1

27.08.2024 21:27

@Pracodawca (usunięte przez administratora) skontaktowała się z wybranym przez managera kandydatem i potwierdziła zatrudnienie. Po czym przestała odpisywać na maile w sprawie szczegółów umowy, odpowiadać na telefony - po kilku dniach wysłała informację, że “z powodu braku decyzji, jesteśmy zmuszeni kontynuować rekrutację z innymi kandydatami”. Mi to wygląda na celowe ignorowanie w celu zatrudnienia innej osoby.
    Bibi

18.08.2024 10:03

Na początku czerwca wszystkie osoby pracujące w Concentrix na umowie o pracę otrzymały e-maila od (usunięte przez administratora). informujący o tym, że w ciągu najbliższych 6-8 tygodni w firmie zostanie wprowadzona ścieżka kariery - w zależności od stażu, wyników oraz etyki pracy. Będą wprowadzone trzy poziomy stanowisk: - Advisor I - Advisor II - Senior advisor Wskoczenie na wyższy poziom miało się oczywiście wiązać także ze wzrostem wynagrodzenia, na czym jak dobrze wiemy każdemu zależy najbardziej. 6-8 tygodni minęło, zaczął się sierpień i nic się nie ruszyło w tym temacie. Co więcej, osoba, która wysłała tego e-maila nie tylko w ogóle sie do niego nie odniosła na zasadzie "sorry nie wyszło, nie będzie podwyżek itp.", ale najwidoczniej skontaktowała się z IT żeby te e-maile z naszych skrzynek usunąć tak, jakby ich nigdy nie było bo nagle e-mail u każdego w srzynce odbiorczej zniknął. Czy mogłabym prosić o wyjaśnienie tej wysutacji? @Pracodawca
    Aht

31.05.2024 15:19

Praca w Concentrix to jedna wielka pomyłka. Na początku zachęcają cię elastycznymi godzinami pracy, super atmosfera, pizza owoce. Po prostu luksus. Pozniej wchodzisz do tego obizu pracy w ktorym masz być produktywny, pracować jak mrówka ale nie dostajesz nic w zamian. Pracownicy nazywają to gułagiem. Team leaderzy mają syndrom sztokholmski wiec jak macie znajomych ktorzy pracują wyzej, nie wierzcie im. Supervisorzy stoją nad wami i patrzą wam w ekrany czy jestescie wystarczajaco produktywni. Nie jestescie ludzmi w tej firmie tylko robotami. Team leaderzy puszczali klimatyzację cala zime i lato przez co co miesiac lezalam z zapaleniem zatok. Prosby blagania nic nie daja bo nie jestescie ludzmi tylko robotami. Pracownik musi wydawac mase pieniedzy na antybiotyki bo LEPSI lubia klimatyzacje w zime. Dobrym przykladem jak traktuja pracownikow jest sytuacja kiedy przyjezdzaja VIP. Sala konferencyjne jest wypelniona jedzeniem napjami, prosecco bezalkoholowe. Bajka. Na wieczor quality wziela talerz z mini burgerami, roladami kanapkami i przechodzac przez floor pracownikow ktorzy siedza tam po 10 godzin. Trzeba wspomniec ze nie mozemy jesc przy komputerach ( pracownicy) team leaderzy i wyżsi mogą. QA rozdaje to team leaderom i tym „lepszym” a resztki zostawia w kuchni dla pracownikow. Tak to wyglada. A i jak pracownik chce pojsc po wode do kuchni lub siku to zabieraja mu pieniadze z wyplaty :) toksyczne srodowisko. @concentrix

14.06.2024 14:21

Hej, żeby tam zacząć prace musiałeś umieć po niemiecku ?
    Ppp

01.08.2024 13:53

Mnóstwo ludzi odchodzi uwierz mi, a z tych co zostają wielu szuka innej pracy. Wiem z własnego doświadczenia.
    Piotr

19.07.2024 12:36

Informacja dla osób zatrudnionych w tej firmie, lub wcześniej pracujących, ponieważ mało kto z Was może o tym wie. Ja jako osoba zatrudniona tam przez więcej niż 6 miesięcy nie wiedziałem. W firmie istnieje procedura antymobbingowa, co oznacza, że jeżeli czujecie się źle traktowani, mobbingowani to możecie to zgłosić , jako skargę.
    Tamara

22.07.2024 14:35

Jak oceniasz pracę w tej firmie? Naprawdę jest tak źle jak można wyczytać z opini?
    ?

24.07.2024 07:54

Procedura antymobbingowa? Jeśli czujesz się (usunięte przez administratora) to jedyne co możesz otrzymać to tekst typu "musisz to wytrzymać" albo kopa w(usunięte przez administratora). Cieszę się, że przybliżyłam Ci tę jakże zawiłą procedurę.
    Tamara

22.07.2024 13:17

Hej, jakieś opinie na temat pracy na stanowisku Specjalisty ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta? Praca zdalna na rynek Niemiecki
    Karen

12.11.2023 23:27

Jedyny plus to fajni koledzy i koleżanki w teamie. Niestety ale jest się sprawdzanym na każdym kroku. Masz odbierać telefon za telefonem. Wyjście do toalety wlicza się w przerwę. Pracowanie w święta bez wyższej stawki. Praca bardzo trudna, bo nie tylko by podołać wymaganiom team leaderów to wszystkie negatywne emocje klientów na Ciebie spływają. Klienci z UK potrafią być niezrównażeni psychicznie. Z dnia na dzień poprzeczka coraz wyżej stawiana przez team leaderów. Najlepszy feedback z rozmów na zasadzie samej krytyki oraz maile, gdzie każdy pracownik widzi ile siedziałeś na przerwie, jak długo rozmawiałeś. Na początku mogliśmy spokojnie do 30 telefonów odbierac a na koniec wymagania urosły żeby 80 dziennie odbierać. Zamiast 8 godzin pracy to 8,5 h pracujesz. Ciągle nowi pracownicy przychodzą, a starzy odchodzą. Nie dziwota jak nie szanują pracowników.

14.06.2024 14:54

Na Twoje stanowisko musisz umieć po niemiecku ?
    Justyna

08.01.2024 16:18

Hej szczerze to nie rozumiem tych opinii. Pracuję tutaj od roku na projekcie stacjonarnym w biurze, nie jest to moja pierwsza praca i to co mogę powiedzieć, to że atmosfera jest super! Nigdy nie miałam tak fajnego i wspierającego zespołu. Porównując to do mojego poprzedniego pracodawcy to jakby inny świat, nie ma jakiegoś wyścigu szczurów i każdy zawsze chętnie odpowiada na pytania.. Samo biuro jest w bardzo dobrym standardzie i w super lokalizacji chociaż rzeczywiście miejsc parkingowych brak. Finansowo też jest ok (ja akurat znam niemiecki), wszystkie firmy mam wrażenie, że oferują stawkę w okolicach tego co zarabiam obecnie albo niżej. Są wewnętrzne konkursy gdzie można się załapać na calkiem solidne premie i dodatki. Polecam!

14.06.2024 14:52

Na Twoje stanowisko musisz umieć po niemiecku ?
    Obecny pracownik

28.01.2024 04:06

Pracuję w firmie od dłuższego czasu i na przestrzeni ostatnich lat , a szczególnie zeszłego roku widzę jak duże zmiany firma przeszła - na plus jak i na minus. Zacznę od plusów - w końcu w styczniu po paru latach została zorganizowana impreza firmowa. Ta kultowa impreza, o której dinozaury firmy mówiły i mówiły. I nie spodziewałem się fajerwerków, ale fajerwerki dosłownie były w klubie i impreza wyszła bardzo na plus. Myślę, że to jakoś podniosło morale ludzi. Drugim plusem jest wynagrodzenie na czas. Trzecim jest nowoczesne biuro. Warto wspomnieć o kadrze czy to z QT jak i OPS - u mnie są na prawdę fajni ludzie i nie mogę narzekać na management czy na sam projekt. No i ludzie u mnie w projekcie są na prawdę bardzo super. Elastyczność z urlopami, jasny system bonusowy i dodatkowe konkursy na zgarnięcie 500e ze sprzedaży subskrypcji. I tu przechodzimy do minusów - taki szeregowy pracownik jak ja od paru lat zarabia tyle samo co nowy, który przyszedł miesiąc temu - trochę słabo, wiem że ludzi się zachęca do pracy wyższym wynagrodzeniem jak się pali (usunięte przez administratora) ale bez przesady… - brak podwyżek wynagrodzeń , jedyne meritum, w lipcu na podstawie oceny rocznej. I to też od 2-5% - Od 2023 odkąd zmieniło się szefostwo z góry odnoszę wrażenie, że ludzi się traktuje jak cyfrę a nie ludzi :) - Kiedyś były nagrody za rocznice w pracy, teraz nie ma nic - bardzo duży deficyt pracowników na wyższych szczeblach - i mówię tutaj o dziale HR który robi co może, ale dziewczyny nie wyrabiają mając ponad 800 pracowników i nie wygląda żeby to się zmieniło. To samo z IT. Szkoda, bo bardzo cenne osoby po prostu w pewnym momencie mają dość i odchodzą z firmy z powodu wypalenia czy przeciążenia… - nowe projekty które są od 2023 np Ryanair wprowadził sporo chaosu w firmie - mieszanka kulturowa jest super ale nie wtedy, kiedy stan czystości pozostawia wiele do życzenia :) - zauważalne jest to że jedna osoba pełni często 5 różnych funkcji, a co za tym idzie stres i pomyłki bo osoba została zatrudniona na inne stanowisko - management mimo wysiłku ze swojej strony widać że się wypala, poprzez wielkie wymagania i brak doceniania przez swoich przełożonych. Przykre, bo to oni mają nam dawać energię do pracy i działania.. I to póki co wszystkie grzechy, fajna praca na start w BPO i rozwój kariery w tej branży. Ale firma powinna popracować nad docenieniem pracownika. Projekty to robią, ale od firmy chciałoby się coś też zobaczyć :)

02.02.2024 10:08

Chcemy, aby każda osoba w Concentrix + Webhelp czuła się doceniona i jest nam naprawdę przykro, że tak nie jest. Nieustannie dokonujemy oceny naszego pakietu nagród i weryfikujemy to, co oferujemy w zakresie wynagrodzeń, premii i zachęt. Podzielimy się Twoją opinią z lokalnym zespołem.
    Kropka

18.05.2024 22:33

Miło byłoby uszanować np Polski kalendarz świąt uzgadniając warunki projektu. Nie ma nic zabawnego w pracy w święta. Mimo, że dzień wolny jest oddany. Nie powtórzę niektórych okazji. A liczba osób, która może iść na urlop jednocześnie? Też żart.
    ade

10.04.2024 09:03

How does the return of company provided computers look like when the trial deal expires and employee does not wish to continue the work relationship? Is there a delivery man sent to employee's place to pick the equipment up or is the employee supposed to send it on their own cost? And, in the the delivery man is sent to pick it up, is employee's signature needed at the pickup?

12.04.2024 12:35

The decision to terminate cooperation should be reported first to your direct superior, who will provide you with instructions on how to complete the necessary formalities. For employees working remotely, Concentrix orders a courier at its own expense, who collects the equipment at the address indicated by the employee.

07.03.2024 10:30

Jak jest z pakietem medycznym w Concentrix CVG International? Można dołączyć rodzinę?

28.03.2024 20:47

mozna, ale trzeba za to doplacic, jako ze podstawowa opieka medyczna luxmed jest przypisana pierwotnie jedynie pracownikowi
    Zet

27.03.2024 15:34

Usually I don’t write reviews about employers, a job is a job and a company is profit oriented and that’s nothing wrong. However, Concentrix is surely a company that deserves special attention. The company’s motto should be “We hate transparency”, there’s nothing transparent there. They didn’t tell me that I needed to work in whatever shifts they assigned you between Monday to Sunday 9:00-21:00. They let you fill in your preferred shift time every time, but then ignored your preference. There’s no internal communication tools except emails, meaning the only way to get help from team leaders or anyone is basically to physically find them in the office. And even the internal email is censored that coworkers can’t send emails to each other (they won’t receive it). Again, they hate transparency. They don’t tell employees their rights, such as the mandatory 5 minute break per hour for working with computer, and many employees who are foreigners they don’t know that. Even when they bought pizzas when we worked on Christmas and on 1 Jan, they bought in like 7-8 pizzas for the whole floor with 40 people working at the time, they quietly put pizza in kitchen and whoever found it first got it, the rest just no luck. Again, 0 transparency. The HR is this company deserves special recognition, they are the least friendly and responsible HR I ever seen in any companies (I worked in 5-6 companies). Every time you reach out to them, they looked like you are such a pain as if you aren’t company employee but some street beggar. When I asked them for a copy of my work contract, they were like “it’s your recruiter’s problem”. Excuse me, who’s my recruiter? I thought I was recruited by this company and you are the HR of this company? One word: astonishing.
    Uciekajcie

26.03.2024 10:32

Nie polecam tej firmy z całego serca. Wyzysk i komiczne osoby na wyższych stanowiskach. Teraz oferują tylko śmieciowe umowy i zwalniają z dnia na dzień połowę zespołu bo tak ;)))
    Kadydat

14.02.2024 11:30

Witam zaaplikowałem na projekt back Office (obsługą powiązana z klientem logistycznym ) czy już ruszyła rekrutacja nie mam żadnej odpowiedzi cv moje wisi nie ruszone :(
    Vide

05.02.2024 05:42

Czemu w pracy zdalnej wymagany jest język Ukraiński? Jak dobrze czytam wymagają polskiego i angielskiego do czego jeszcze jest ukrainski?

05.02.2024 13:53

Chcemy, aby każdy kandydat w Concentrix + Webhelp miał równe szanse bez względu na wiek, rasę, pochodzenie narodowe, niepełnosprawność lub stan cywilny. Zapraszamy do odwiedzenia zakładki kariera na naszej stronie internetowej jobs.concentrix.com, gdzie można znaleźć inne oferty pracy w języku polskim i angielskim.
    xx

28.01.2024 20:27

Czy osoby, które pracują obecnie na projekcie AliExpress są zadowolone z pracy? Czy po 3 miesiącach UOP dalej macie tę samą stawkę? Czy czuliście się po szkoleniu przygotowani do pracy?

02.02.2024 10:07

Cześć, dziękuję za recenzję. Jeśli uważasz, że potrzebujesz więcej wsparcia lub szkolenia lub chciałbyś wypróbować nowy projekt porozmawiaj ze swoim przełożonym.
    Pl

10.01.2024 06:09

hej! co możecie powiedzieć na temat pracy zdalnej? jest oferta pracy w support w języku obcym. przed tym szkolenie i dalej 100% zdalnie.
    Kiki

22.01.2024 21:43

A co chcesz wiedzieć na temat pracy zdalnej ? Zbyt ogólnie napisałeś/napisalas :) daj więcej szczegółów to ci opowiem
    bodzio

10.01.2024 11:04

W firmie jestem od listopada. Póki co pozytywnie. Atmosfera super, ilość pracy jest ok.
    Mxx

10.01.2024 10:59

Bardzo dobrze wspominam współpracę, wyprowadziłem się za granicę i zrezygnowałem, może kiedyś jeszcze tu wrócę :)

06.10.2023 14:15

Dobra praca dla młodych na start.

Zostaw merytoryczną opinię o Concentrix CVG International