Tak standardowo chwali się sobą firma LeasingTeam, w ogłoszeniach o poszukiwaniu pracowników:
\\\\\\\"LeasingTeam Sp. z o.o. działa na rynku polskim od 2004 r, jako licencjonowana Agencja Pracy Tymczasowej i Agencja Doradztwa Personalnego. Wysoka jakość usług świadczonych przez firmę LeasingTeam została w roku 2007 potwierdzona certyfikatem Systemu Zarządzania Jakością zgodnego z normą ISO 9001 :2000.
Na Wielkiej Gali Mazowsza „Samorząd i Przedsiębiorczość” w roku 2010 LeasingTeam otrzymała II miejsce w kategorii Pracodawca w konkursie Mazowiecka Firma Roku 2010.
Jesteśmy sprawdzonym partnerem biznesowym dla naszych Klientów i przyjazną Agencją Zatrudnienia dla naszych Pracowników. \\\\\\\"
Po przeczytaniu Waszych wypowiedzi, to wniosek prosty, że w swoim liście pochwalnym firma ta nie zawarła ani słowa prawdy. Jakim cudem te nagrody? I czy one faktycznie zostały przydzielone i za co?
gogo
20.06.2012 15:14
wiecie może w jakich firmach Leasing Team zatrudnia Pracowników Tymczasowych?
Przychody i zysk Leasingteam
4,8 mln
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
sc
08.05.2012 20:53
pracuję za pośrednictwem Leasing Team Katowice, za godzinę płacą 9,38 brutto, więc stawka śmieszna. Praca w Telekomunikacji w Sosnowcu na ul. Grota Roweckiego. Trudno mi się określić na chwilę obecną co to LeasingTream, ale będę wiedział po pierwszej wypłacie( na dniach). Praca taka jak płaca, tzn ja osobiście się nie stresuje, bo szkoda tego przy takiej kasie:) Gdyby płacili więcej to mój stosunek do tej pracy byłby lepszy. Takie czasy.
hehehe jak to łatwo się zorientować że jesteś pracownikiem tej "firmy".
kamil
24.01.2011 22:36
bardzo dobra firma, godna polecenia, co wy gadacie, chodzicie na kuroniowke, robic wam sie nie chce i tylko narzekac potraficie.
glupki, glupki, glupki
taka ja
20.07.2010 20:58
Witam, podpisałam umowę z Leasing team dotyczącą pracy jako asystent pocztowy w godzinach nocnych. Czytam opinie w internecie i podobno w tego typu pracy jest jakiś limit godzinowy, bodajże 85h na miesiąc, a nikt nic o tym nie mówił. Mógłby ktoś, kto miał styczność z tego typu pracą, napisać czy to prawda?
do taka ja
25.07.2014 10:40
taka ja, też byłyśmy/ byliśmy na stanowisku "asystenta pocztowego", wszystko zależy od tego, na którą pocztę trafisz, jaki/ jaka jest tam naczelnik/ naczelniczka i jacy pracownicy etatowi. Czasem dowalają dodatkowe obowiązki, nawet targanie pudeł i worów z listami i przesyłkami z ciężarówki do budynku i z powrotem, a te wory są ciężkie. Generelnie jest to KOŁCHOZ, w dzień 1 czy 2 zmiana ujdzie, ale praca w nocy jest przechlapana. Limitu godzin nie ma, naczelnik/ naczelniczka ładuje Cię maksymalnie w robotę ile mu się podoba, rozregulowujesz organizm, metabolizm, cykl działania i spania. Omijaj UP 119 przy ul. Radarowej. Naczelniczką była PSYCHOPATKA, która wielokrotnie doprowadzała dziewczyny do łez (nawet etatowe pracownice). Po prostu DEBILKA drąca mordę i wyżywająca się na innych. Poczta mała, ciasna, ludzie łażą sobie po plecach, nie ma gdzie zjeść, zrobić sobie herbatę, koszmar. Uciekłyśmy/ uciekliśmy najszybciej jak się dało. Co do kasy-wypłaty dostawałyśmy/ dostawaliśmy, potwierdzenia ubezpieczenia też, ale pieniądze marne. Śmieszne kilka groszy więcej za harówkę w nocy to już w ogóle było przegięcie.
lolek
22.05.2009 16:38
21ego ale zawsze na czas
Ktoś
27.02.2009 08:33
bzdura-jak ktoś nie potrafi poprawnie i w terminie podać numeru konta to potem pisze głupoty...
12.11.2008 07:17
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako brak.
Najbardziej nie podobało mi się w Leasingteam sp. z o.o.:(usunięte przez administratora)
Zostaw merytoryczną opinię o Leasingteam Sp. z o.o.