LeasingTeam Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
LeasingTeam Sp. z o.o.
2 194 188 5 1

Opinie o LeasingTeam Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Mati
 Opinia

Dzięki tej pracy poczułem, że żyję. Teraz dobrze zarabiam i żyję godnie. Polecam każdemu kto lubi pracę związaną z dojazdem. Ja jeżdżę z Pionek do Piaseczna już 3 miesiąc i ciągle mi mało. Tutaj odnalazłem swoją życiową drogę, a z tą firmą chce związać swoją przyszłość.

Pomocna?
Tak6Nie13

Pracodawca

 Aktualność
Autor: Grzegorz Piotrowski – Starszy Konsultant HR w spółce Professional będącej częścią LeasingTeam Group
Czy firmy są gotowe na milenialsów? 
Roszczeniowi, nielojalni, pozbawieni autorytetów i szacunku – taki obraz millenialsów, czyli obecnych dwudziesto- i trzydziestolatków, spotykamy w opiniach wielu pracodawców. W sytuacji jednak, gdy rynek pracy boryka się z brakiem doświadczonych specjalistów, organizacje zmuszone są do spojrzenia przychylniejszym okiem na młode pokolenie oraz zmierzenia się z jego nierzadko bardzo wygórowanymi oczekiwaniami względem zatrudnienia. To, na ile pracodawcy zdadzą ten „test”, wpłynie na długość stażu zrekrutowanego millenialsa w strukturach firmy.

W LeasingTeam Professional obserwujemy, że coraz więcej firm, głównie zagranicznych, zaczyna dobrze rozumieć współczesnych millenialsów i adresować do nich swoje działania. Jest to widoczne w atencji przykładanej do budowania określonego wizerunku pracodawcy w kanałach społecznościowych, stosowaniu nowoczesnych narzędzi rekrutacyjnych, czy też w oferowanych warunkach zatrudnienia, które coraz częściej zakładają elastyczność godzin pracy, szerokie pakiety benefitów, regularny feedback oraz możliwość rozwoju w różnych departamentach wewnątrz organizacji. Wdrożenie i właściwa komunikacja tych elementów jest wyraźnym sygnałem dla młodego pokolenia, że dany pracodawca może być atrakcyjnym miejscem budowania kariery zawodowej.

Choć rynek pracy oczekuje dynamicznych działań, w naszej opinii polscy pracodawcy wciąż mają trudność ze zmianą podejścia do zarządzania kapitałem ludzkim. Sztywna struktura, mało elastyczne patrzenie na umiejętności pracowników, brak dopasowania komunikatu do odbiorcy czy jasnej ścieżki rozwoju wykorzystującej zainteresowania millenialsa, to wciąż najczęściej popełniane błędy w polskich organizacjach. Tymczasem, chcąc sprostać wyzwaniom stawianym przez nowe pokolenie, firmy te powinny słuchać co inspiruje milenialsów, angażować ich w procesy biznesowe, szukać i jasno definiować cele, które chcemy wspólnie osiągnąć.
W mojej ocenie realnym wyzwaniem dla firm na najbliższe lata będzie nie tylko efektywna współpraca z millenialsami, ale przede wszystkim stworzenie nowej kultury organizacyjnej, która połączy bogate doświadczenia wieloletnich pracowników z kreatywnym i świeżym spojrzeniem młodego pokolenia.
Pomocna?
Tak1Nie1

Pracodawca

 Aktualność
Od start-upu do czołówki firm doradztwa personalnego w Polsce


Piętnaście lat temu, w okresie rekordowego bezrobocia na polskim rynku pracy, Andżelika Majewska założyła działalność gospodarczą zajmującą się dowozem pracowników z mniejszych miejscowości do firm w dużych miastach. Gdy jeden z klientów zaproponował jej, by zajęła się również rekrutacją tych osób, bez wahania podjęła wyzwanie. Tak rozpoczęła się przygoda budowania jednej z największych, kompleksowych firm doradztwa personalnego w Polsce – LeasingTeam Group.


Praca tymczasowa impulsem do działania
Początek XXI wieku był dla polskiego rynku pracy niezwykle trudnym okresem. W latach 2002-2004 bezrobocie oscylowało na poziomie rekordowych 20%, a nowych miejsc pracy nie przybywało. Aby przeciwdziałać trudnej sytuacji, 9 lipca 2003 roku rząd uchwalił ustawę o pracownikach tymczasowych. Rok później Andżelika Majewska, wówczas 27-letnia dziewczyna związana z branżą reklamową, postanowiła całkowicie przemodelować kompetencje zawodowe i założyć własną firmę zajmującą się dowozem pracowników tymczasowych z mniejszych miejscowości do zakładów pracy w dużych miastach. Po kilku miesiącach od jednego z klientów dostała ofertę nie do odrzucenia – zaproponowano jej, by zajęła się również rekrutacją pracowników.


Stabilny wzrost spółki 
- Zaczynaliśmy jako startup. W ciągu pięciu lat powiększyliśmy się o 1000 procent. Rokrocznie podwajaliśmy swoje obroty, budując godnego rywala dla międzynarodowych koncernów na rynku usług HR. Konkurujemy z korporacjami z branży, które swoje doświadczenie na rynkach zagranicznych budują od kilkudziesięciu lat – opisuje historię firmy Prezes Maciej Majewski.
Już w 2010 roku spółka LeasingTeam osiągnęła okrągłą liczbę 100 mln zł przychodu oraz 100 pracowników wewnętrznych. Początkowo główną działalnością firmy była usługa pracy tymczasowej oraz obsługa kadrowo-płacowa. Wraz ze zmianami rynkowymi Majewscy zaczęli inwestować w rozwój nowych usług – w 2011 roku powołali spółkę LeasingTeam Professional zajmującą się rekrutacjami stałymi na średnie i wyższe stanowiska, w 2015 roku spółkę IT LeasingTeam, wyspecjalizowaną w rekrutacjach i outsourcingu kadry IT, aż finalnie w 2016 roku przejęli wrocławską spółkę CPC Consulting Group zajmującą się transgranicznym delegowaniem pracowników z Polski do Niemiec, Austrii i Norwegii. W tym samym roku powołana została Grupa Kapitałowa LeasingTeam, stanowiąca swoiste zwieńczenie silnego rozwoju biznesowego i kompetencyjnego w latach 2011-2016.


Usługi tymczasowe podstawą rozwoju 
Prężny rozwój podstawowej działalności LeasingTeam Group (usługi pracy tymczasowej) oraz sukcesywne powiększanie portfela usług wpłynęły na dynamiczny wzrost przychodów, które w 2016 roku znacznie przekroczyły 200 mln zł. W 2018 roku Grupa była 5. największą siłą w Polsce wśród firm doradztwa personalnego, zatrudniając już 180 osób, a do klientów oddelegowując miesięcznie nawet 10 000 pracowników – Polaków i obcokrajowców.
- Naszym celem było stworzenie firmy, która rzuci wyzwanie międzynarodowym gigantom rynku HR i nawiąże z nimi równą rywalizację. Mieliśmy jasną strategię, którą podążaliśmy krok po kroku, kreując rynek HR, ale też odpowiadając na jego zapotrzebowania. Klienci dostrzegli wartość, której nie ma większość dostawców międzynarodowych – wysokiej jakości usługi, połączone z elastycznym podejściem do klienta. Dla naszych partnerów biznesowych jesteśmy doradcą, który wychodzi z inicjatywą, dobierając najefektywniejsze rozwiązania z całej kompleksowej oferty – mówi Maciej Majewski, Prezes LeasingTeam Group.


Od strategii do łowienia talentów – kompleksowość usług 
Budując Grupę LeasingTeam, Majewscy położyli nacisk na wyspecjalizowanie w projektowaniu i realizacji całych strategii HR oraz na kompleksowy zakres usług rekrutacyjnych – outsourcing procesów i usług, pracę tymczasową, rekrutacje stałe. Dzięki takiemu podejściu, Grupa świadczy dziś usługi dla firm każdej wielkości – od mniejszych polskich przedsiębiorstw, przez spółki publiczne, po międzynarodowe korporacje.
W przeciągu 15 lat Grupa zrealizowała wiele strategicznych i wymagających projektów. Od 2009 roku świadczy outsourcing usług dla czołowej firmy telekomunikacyjnej w Polsce i Europie, zapewniając realizację zadań na blisko 150 różnych stanowiskach pracy w salonach sprzedaży, call center, działach administracji oraz działach technicznych, na terenie całego kraju. Wysoka jakość dostarczanych usług szybko znalazła swoje odzwierciedlenie w rozwoju współpracy – początkowy poziom zatrudnienia wynoszący 50 osób wzrósł do blisko 1600 pracowników – oraz w nagrodach Outsourcing Stars przyznanych agencji w 2013 i 2015 roku. 
Kolejnym ważnym krokiem dla polskiej firmy był wygrany w 2014 roku publiczny przetarg na outsourcing ponad 400 pracowników jednej ze spółek skarbu państwa. Trwający 2 lata kontrakt miał skomplikowany i wielowątkowy wymiar oraz wymagał wysokich umiejętności organizacyjnych i sporej dozy elastyczności. Mimo tego założenia zostały zrealizowane w 100%.

W portfolio LeasigTeam Group znajdują się też wieloletnie, stałe projekty. Jednym z nich jest całoroczna obsługa klienta z branży FMCG, którego wahania sezonowe pracowników są na poziomie od 100 do nawet 800 osób. Stanowi to niemałe wyzwanie dla agencji zatrudnienia, szczególnie gdy czas realizacji zamówienia wynosi kilka godzin, a podstawowe obszary kontrolowane przez klienta to terminowa realizacja i reaktywność. Gdy dodamy, że usługa obejmuje pracę tymczasową w zakładzie produkcji oraz outsourcing procesów i funkcji w zakresie pracy w magazynie oraz załadunku i rozładunku wysokiego składu, możemy w pełni zobaczyć poziom zaawansowania projektu.

Powyższe przykłady pokazują, że nowoczesny HR w wykonaniu LeasingTeam Group to efektywne strategie, innowacyjne narzędzia, formy zatrudnienia, elastyczne rozwiązania i dynamiczne działania. Widać to również na przykładzie rekrutacji stałych. Nowoczesne metody prowadzenia rekrutacji, jak autorska metodologia ASSET[sup]®[/sup] oraz stosowanie nowatorskich narzędzi wspierają rekruterów Grupy w pozyskiwaniu talentów na stanowiska średniego i wyższego szczebla oraz w obszarze IT. Stosowanie automatyzacji pomaga w wyszukiwaniu kandydatów, ich selekcji, publikacji ofert pracy, planowaniu pracy rekrutera oraz monitorowaniu całego procesu, weryfikując jego efektywność. 
A za kolejne 15 lat…
Zapytaliśmy właścicieli, gdzie widza firmę za kolejne 15 lat.
-Za 15 lat widzimy się w roli lidera rynku HRM w obszarze inteligentnych rozwiązań. By to osiągnąć już dziś pracujemy nad innowacyjną platformą dla pracowników i klientów, która znacząco przyspieszy proces rekrutacji i zwiększy trafność doboru pracowników do poszczególnych organizacji. Ale to nie koniec. Planujemy międzynarodowy rozwój poprzez otwarcie oddziałów w Europie (Niemcy, Ukraina) oraz rozszerzanie siatki kierunków pozyskiwania pracowników. Już teraz coraz częściej zatrudniamy osoby z odległych krajów, jak np. Mołdawia, Nepal, Indie, Azerbejdżan, a nawet Wietnam. W jakich kierunkach ruszymy dalej, rynek dowie się już niedługo – zakończyła Andżelika Majewska, Wiceprezes LeasingTeam Group.
Pomocna?
Tak1Nie1
Tomek
 Opinia

Jestem ciekawy jak obecnie wygląda atmosfera w firmie ?? Czy ktoś z was pracował jako koordynator/rekruter ?? Jak wygląda współpraca z kadrami w Warszawie ?? Będę wdzieczny za informacje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Danka
 Opinia
@Tomek 04.12.2018 21:20

Ja również jestem bardzo ciekawa jak wygląda praca w Firmie od nowego roku będę szukać nowej pracy więc pewnie wdzięczna za wszelkie informacje czy warto wysyłać CV

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
eloka
 Opinia
@Danka 12.12.2018 22:13

Nie warto! Szczerze odradzam składanie aplikacji i pracę w firmie LeasingTeam. Sama praca nie jest zła, ale musisz wykazać się dobrą organizacja czasu pracy i odpornością psychiczną, ponieważ nie można liczyć na wsparcie przełożonych. Pomagają tylko współpracownicy (o ile masz z nimi dobre relacje). Kasa za mała w stosunku do obowiązków i odpowiedzialności. Co do współpracy z kadrami w Warszawie hmm zależy na kogo trafisz. Z jednymi układa sie dobrze, a może być tragicznie, loteria. Jeśli macie jakieś inne możliwości pracy, to zacznijcie od nich, a LeasingTeam zostawcie sobie na koniec :)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dagmara
 Opinia
@eloka 20.12.2018 13:02

widzę, że masz bardzo złe zdanie o tej Firmie .. na każdym stanowisku tak jest ?? jakie są zarobki jako koordynator czy rekruter.. jest szansa na 3000 na rękę ? w jakim oddziale pracowałaś ?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
eloka
 Opinia
@Dagmara 21.12.2018 19:00

Nie wiem jak jest teraz i jakie zarobki oferują, ale stawka uzależniona jest od regionu, a późniejsza podwyżka (o ile będzie) od sympatii. Pracownicy nie są traktowani równo nawet, jeśli wykonują te same obowiązki. Niestety większość stanowisk tak funkcjonuje.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dagmara
 Opinia
@eloka 28.12.2018 15:27

hmmmm.... a gdzie pracowałaś ?? w jakim oddziale ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jaaa
Nazwa działu: Rekrutacja
 Opinia
@Tomek 04.12.2018 21:20

Atmosfera przyjemna, młody zespol chcący się rozwijać! :) Serdecznie polecam, wypłaty sporo wcześniej niż mamy w umowie-zawsze na czas:)

Pomocna?
Tak1Nie1
pro
 Opinia

(usunięte przez administratora) Pozostaje jedynie życzyć takiej samej konsekwencji, w działaniach o znaczeniu strategicznym i związanej z pracownikami.

Pomocna?
Tak3Nie
Wierny, ale bierny pracownik
 Opinia

Żenada!!!

Pomocna?
Tak2Nie
Darek
Nazwa działu: IT
 Opinia

Wszystko w porządku, bardzo dobre warunki pracy, brak open space'ów, pieniądze zawsze na czas, a nawet często wcześniej :)

Pomocna?
Tak1Nie10

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dyda
 Opinia
@Darek 18.03.2019 16:46

chyba wcześniej jak 10 w weekend wypada :))))

Pomocna?
Tak2Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bogus
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Darek 18.03.2019 16:46

Tu jest jeden wielki open space.Wielki bałagan.w tym biyrze nikt nic nie wie. Siedzą i tylko mówią albo niema. Albo czekać. Albo zglosza do centrali. Zamknac ta dabrowe górniczą. Siedza i maluja paznokci

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Aktualność
Rynek HRM – podsumowanie roku 2018, wyzwania na 2019

Rekordowo niska stopa bezrobocia na poziomie 5,8%, wzrost nowych miejsc pracy w 2018 roku w stosunku do 2017 o 7% oraz 165 tys. wolnych stanowisk w naszym kraju (wzrost o 35% r/r) – oto realia polskiego rynku pracy. Jak wpłyną one na zatrudnienie w 2019 roku? Jakie trendy w zakresie rekrutacji i zarządzania pracownikami mają szansę być kontynuowane, a które się nie sprawdziły i wygasną? Na te i inne pytania odpowiedzą eksperci z LeasingTeam Group – największej polskiej grupy spółek doradztwa personalnego.

RODO – wyzwaniem roku

Niewątpliwie wydarzeniem roku 2018 dla branży HR było wprowadzenie regulacji prawnych RODO. Nowe przepisy ochrony danych osobowych dotknęły znacząco agencje zatrudnienia, które na bieżąco gromadzą i wykorzystują informacje o osobach fizycznych - pracownikach i kandydatach.

Wyzwaniem była nie tylko kwestia operacyjnego wdrożenia RODO w organizacjach, ale przede wszystkim wypracowanie nowych praktyk zdobywania i przetwarzania kontaktów do kandydatów. W konsekwencji silnie wzrosła rola headhuntingu, czyli aktywnego poszukiwania pracowników. Obserwujemy, że coraz większy udział w rekrutacji mają kanały społecznościowe typu LinkedIn oraz Facebook, szczególnie w obszarze rekrutacji stałych prowadzonych przez nasze spółki Professional oraz ITLT.

Posiłki ze Wschodu    
Nawet najlepsze narzędzia i platformy do komunikacji nie zmienią faktu, że na polskim rynku brakuje rąk do pracy. Zestawiając dane z GUS, mówiące o 165 tys. nieobsadzonych stanowisk w II kwartale 2018 r. z najniższym od lat bezrobociem na poziomie 5,8% (Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej) oraz wchodzeniem na rynek kolejnych roczników niżu demograficznego, obserwujemy sytuację jakiej jeszcze dotąd na polskim rynku pracy nie było – ogromny popyt na pracowników ze Wschodu.

- Polska jest atrakcyjnym krajem zatrudnienia dla obywateli ze Wschodu. Szacuje się, że obecnie pracuje u nas około 1,5 mln pracowników z Ukrainy. Krąg poszukiwań z miesiąca na miesiąc się jednak poszerza. Coraz częściej zatrudniamy pracowników z dużo odleglejszych krajów, jak np. Mołdawia, Nepal, Indie, Azerbejdżan, a nawet Wietnam. Przed polskimi pracodawcami coraz poważniej rysuje się nowe wyzwanie - zarządzanie środowiskiem wielokulturowym oraz tworzenie odpowiednich do tego warunków pracy – powiedziała Aneta Sztompka, Dyrektor ds. Rozwoju Rynków Zagranicznych w LeasingTeam Group odpowiadająca za rekrutacje pracowników ze Wschodu.

W perspektywie otwarcia niemieckiego rynku pracy dla obywateli spoza UE, warto postawić sobie pytanie, czy Polska dla pracowników ze Wschodu będzie ostatnim czy pierwszym przystankiem w drodze do rozwoju zawodowego.

Czy niemiecki rynek pracy zabierze nam pracowników ze Wschodu?
Niemcy odczuwają dotkliwy brak specjalistów. Według danych z III kwartału 2018 roku, potrzebują rekordowe ok. 1,24 mln fachowców, inżynierów, osób z branży IT. Chcąc przeciwdziałać nasilającemu się trendowi, niemiecki rząd przyjął projekt ustawy imigracyjnej, mającej na celu ułatwienie zatrudniania specjalistów spoza UE. Biorąc pod uwagę znaczącą różnicę w wysokości wynagrodzeń w Polsce i Niemczech, na korzyść naszych zachodnich sąsiadów, polscy przedsiębiorcy zaczęli obawiać się utraty pracowników ze Wschodu. Na ile ich niepokój ma uzasadnienie?

- Warto zauważyć, że złagodzenie dotychczasowych przepisów, wchodzące w życie z dniem 1 stycznia 2020 roku, znosi jedynie obowiązek testu rynku pracy - tzw. testu pierwszeństwa polegającego na możliwości zatrudnienia obcokrajowca na dane stanowisko, tylko po uprzednim sprawdzeniu braku możliwości zatrudnienia obywatela Niemiec. Utrzymane zostaną jednak pozostałe standardy, tj. zdolność samodzielnego utrzymania się, posiadanie wymaganych kwalifikacji, wykształcenia i doświadczenia zawodowego oraz znajomość języka niemieckiego. Oznacza to, że zmiana przepisów w zatrudnianiu cudzoziemców spoza UE dotyczyć będzie tylko pracowników z kwalifikacjami i doświadczeniem zawodowym. W naszej ocenie obawy polskich przedsiębiorców o masową utratę pracowników ukraińskich mogą okazać się znacznie przesadzone. Istnieje wprawdzie prawdopodobieństwo, że Polska stanie się miejscem tranzytowym dla Ukraińców w drodze na Zachód – po zarobieniu odpowiedniej sumy w naszym kraju, część z nich może zdecydować się na wyjazd – będzie to jednak wolny, kilkuletni proces – powiedziała Anna Macheta, Dyrektor ds. Rozwoju w CPC Consulting Group – spółce LeasingTeam Group odpowiedzialnej za transgraniczne delegowanie pracowników do Niemiec.

Specjaliści pilnie poszukiwani
Podobnie jak w Niemczech, w Polsce również najbardziej poszukiwani są wykwalifikowani specjaliści, jak np. deweloperzy IT, architekt systemów IT, analityk, specjalista ds. sztucznej inteligencji, projektant robotów, pracownik działu R&D czy specjalista ds. marketingu cyfrowego i e-commerce.

- Pracodawcom będzie zależało na zatrudnieniu osób z doświadczeniem i udokumentowanymi kompetencjami. Mimo że pracownicy stają się coraz bardziej elastyczni i nierzadko posiadają doświadczenie w pracy w kilku zawodach, to jednak popyt w tych obszarach nie jest w stanie sprostać podaży. Dlatego też branża będzie poszukiwała coraz bardziej kreatywnych sposobów rekrutacji oraz możliwości zatrudniania np. poprzez tworzenie wirtualnych zespołów czy cyfrowych miejsc pracy, które będą gromadziły w e-przestrzeni wykwalifikowanych pracowników. Wydaje się więc, że w batalii o pracownika wygrają Ci pracodawcy, którzy będą w stanie zapewnić kreatywne i rozwojowe środowisko pracy- powiedziała Anna Kurczewska-Formela, Dyrektor Rekrutacji w Professional – spółce LeasingTeam Group odpowiedzialnej za rekrutacje stałe i outsourcing white collar.

Rynek stawia na poprawę komunikacji

Skoro liczba specjalistów na rynku jest ograniczona, to przewagą w pozyskaniu kandydatów staną się szybkie dotarcie i dobra komunikacja z rekruterem. Czynnikami sukcesu zaś będą: dobra i szybka komunikacja poprzez media społecznościowe, jasne warunki zatrudnienia oraz przekazanie informacji zwrotnej. Narzędziami, które przyspieszają kontakt z kandydatami są komunikatory społeczne typu WhatsApp, Viber oraz Messenger, których znaczenie będzie z miesiąca na miesiąc rosło, również w komunikacji na linii rekruter – kandydat.

Rosnącym trendem wzmacniającym dobry kontakt z kandydatem będzie również przedstawianie finansowych warunków zatrudnienia już w ogłoszeniu o pracę. Wg badania „Jakość procesów rekrutacji” (XI-XII 2018 r.), którego partnerem był LeasingTeam Group, aż 86% kandydatów tego oczekuje. W naszej ocenie, z największą mocą trend ten nasili się w obszarze pracy tymczasowej, outsourcingu oraz rekrutacji do branży IT. Takie działania wzmacniają bowiem otwartość w komunikacji z kandydatem i przyspieszają proces rekrutacji.

Automatyzacja, outsourcing oraz EB – top 3 w 2019 r.
Trudności w obsadzeniu wakatów generują dwa widoczne trendy obserwowane w organizacjach. Z jednej strony firmy stawiają na automatyzację pracy, procesów i stanowisk, z drugiej dostrzegają konieczność zadbania o obecnych pracowników w taki sposób, by ci nie chcieli odchodzić z pracy.

Pierwszy trend, mocno zaznaczający się już w 2018 roku, stawia na niwelowanie przez przedsiębiorców negatywnych skutków wakatów, poprzez automatyzację większej liczby stanowisk pracy lub outsourcing usług. Aby mniejsza grupa pracowników była w stanie poradzić sobie z rosnącą ilością pracy, potrzebuje nowoczesnych narzędzi cyfrowych. I tak, na przykładzie branży HR, będą to systemy informatyczne służące do wstępnej selekcji, kategoryzacji i porównywania kandydatów czy działania wykorzystujące narzędzia mediów społecznościowych.

Drugim kierunkiem wskazywanym jako kluczowy dla przedsiębiorców na rok 2019 jest zatrzymanie obecnych pracowników. Jednak nie poprzez podnoszenie płac, a działania w obszarze Employer Brandingu. Duże koszty rekrutacji nowych osób, czas potrzebny na ich wdrożenie generuje niepotrzebne straty, którym można zapobiec, wdrażając przemyślaną strategię działań pro-pracowniczych wewnątrz organizacji. Tworząc przyjazne i nowoczesne środowisko pracy, możliwości rozwoju oraz zapraszając do zaangażowania w budowanie firmy, powodujemy, że nie tylko obecni pracownicy rzadziej będą opuszczać daną organizację, ale również pozytywnie o niej mówić. W konsekwencji kandydaci tym łatwiej i chętniej będą aplikować do pracy na wolne stanowiska.

Kultura w organizacji jest ogromnie ważna, co widzimy na co dzień, rekrutując pracowników. Idealnym przykładem potwierdzającym te słowa jest jeden z naszych klientów z branży FMCG. Co miesiąc delegujemy do niego kilkuset pracowników tymczasowych. Choć wysokość wynagrodzenia nie jest najwyższa na rynku, pracownicy z wielką chęcią rozpoczynają tam pracę i zostają przez pełne 18 miesięcy. Cenią sobie otwartość załogi, życzliwość kadry zarządzającej, ale też jasne zasady współpracy. Dlatego pracując z klientami, staramy się dobrze poznać panującą tam kulturę organizacyjną, by już proces rekrutacji przeprowadzić w oparciu o jej zasady. Tworzy to spójny obraz w oczach kandydatów i przekłada się na sukces zatrudnienia – powiedziała Katarzyna Janusz, Dyrektor Operacyjna w LeasingTeam, spółce świadczącej usługę pracy tymczasowej i outsourcingu procesów i funkcji.

Podsumowanie
Rekordowo niskie bezrobocie, wysoka liczba wakatów, napływ pracowników z coraz dalszego Wschodu, ale także otwieranie granic niemieckich czy ciągły brak specjalistów na rynku stawia przed polskimi pracodawcami i agencjami zatrudnienia coraz to większe wyzwania.

Z jednej strony pojawiają się nowe narzędzia automatyzacji pracy, z drugiej wzrasta nacisk na działania w obszarach miękkich, tj. komunikacji czy Employer Brandingu. Zwycięzcami będą przedsiębiorcy, którzy zainwestują w pracowników ze Wschodu, Ci którzy postawią na nowe technologie czy firmy, które postanowią zadbać o obecnych pracowników? A może model mieszany jednoczesnego rozwoju w tych 3 obszarach będzie stanowił o sukcesie? Rok 2019 już za kilka miesięcy pokaże, który trend będzie najbardziej skuteczny i przyniesie największe korzyści. 
Pomocna?
Tak2Nie3
Ewa
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Nie polecam. Wlasciciele cala swoja rodzinke zatrudniaja za bardzo wysokie wynagrodzenia, na ktore my pracujemy... a nasze wynagrodzenia zawsze mniejsze niz maja byc a wyjasnianie tych bledow tyle zajmuje, ze kazdy sie poddaje

Pomocna?
Tak18Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ja
 Opinia

Polecam sprawdzać każdą wypłatę, ktoś kto zajmuje się tym już dawno powinien wylecieć! Ostatni raz pracowalam przez agencje pracy. Nie polecam. Kto wie na ile pieniedzy mnie oszukano,nie mowie obledach, tych któych sama się kilkukrotnie dopatrzyłam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dagmara
 Opinia
@ja 23.01.2019 15:56

własnie chcialam podjac sie pracy przez nich... takie sytuacje sa co miesiac ?? przecież mozna to zgloscic i porposic o wyrowanie ? na umowe o prace wynagordzenie w sumie zawsze jest stale , takie samo.. no chyba ze masz zlecenie to wtedy jest inaczej..

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ja
 Opinia
@Dagmara 26.01.2019 18:21

Pracowałam na umowie stałej. Fakt, czesto nadgodziny itp. ale to nie zmienia faktu, że mimo licznych błedów które zgłaszałam i prosiłam o wyrównania to ten przykry incydent się powtarzał. Mówię również o moich współpracownikach., ktrzy borykali się z tym problemem.Na sam koniec także zostałam oszukana, zgłaszajac problem Pani z tej agencji pracy wmawiała mi, że pieniądze za niewykorzystany urlop zapłacili mi już miesiąc przed końcem umowy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dagmara
 Opinia
@ja 31.01.2019 17:13

hmmm to rzeczywiście dziwne... a przez jaki oddzial pracowałaś? Warszawa?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bruti
 Opinia

Nie polecam cieżko cokolwiek u nich załatwić. w moim przypadku od dwóch miesięcy dostaje za małą wypłate ( inną stawke godzinową mam na umowie , a inną na pasku) gdy cokolwiek chce załatwić co chwile mnie odsyłają po różnych osobach. Kiedy zadzwoniłem bezpośrednio do głownego biura nic mi nie pomogli ani wyjaśnili. Chciałem się bezpośrednio polączyć z kadrami to nawet numeru mi nie podali. Nie tylko mnie w pracy tak zrobili wiem, że paru osobom też czesto nie zgadza się wypłata, a o wyrównanie cieżko z nimi walczyć

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ja
 Opinia
@bruti 18.12.2018 11:14

Radze co miesiąc sprawdzac paski z wypłat i nie tylko!!!!! godziny przepracowane ! Nie wiem czy ktos kompetentny rozlicza wypłłaty !!!!!

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Aktualność
LeasingTeam Group ponownie wśród Pereł Polskiej Gospodarki!
Otrzymaliśmy certyfikat w kategorii Perły Duże (powyżej 100 mln przychodu). Wyróżniono nas „za konsekwentną realizację polityki i strategii przedsiębiorstwa oraz pozycję lidera wśród najbardziej dynamicznych i najbardziej efektywnych przedsiębiorstw w Polsce”.
Organizatorem rankingu jest redakcja Polish Market przy wsparciu specjalistów z SGH.

Czujemy się zaszczyceni otrzymanym tytułem. To już kolejne wyróżnienie otrzymane w 2018 roku, które potwierdza słuszność wybranej przez nas strategii innowacyjności oraz wysokiej jakości usług.

Dziękujemy i obiecujemy że w 2019 roku nie będziemy zwalniać tempa.
Pomocna?
TakNie1
Katarzyna
 Opinia

Nie polecam. Przeszłam dwa etapy rekrutacji, otrzymałam informację że firma chce podjąć ze mną współpracę, po czym już nikt się ze mną nie skontaktował. Sama kontaktowałam się z firmą, nikt nic nie wiedział, żadnej informacji nie otrzymałam. Czekałam kilka tygodni. Brak szacunku, firma jest niekompetentna.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowana
 Opinia

Pracownik biurowy - obsługa kancelarii, pracował ktoś w tej firmie na tym stanowisku?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xyz
 Opinia
@Zainteresowana 09.01.2019 02:57

Rozumiem, że jesteś z Wielkopolski, wiem, że na takie stanowisko potrzebują ludzi w tym regionie. Jest to praca dla dużej firmy działającej m.in na tym obszarze. Praca przy komputerze na systemach bilingowych, archiwizacja, odbieranie poczty przychodzącej, zestawienie poczty wychodzącej itp. Takie typowo biurowe sprawy można rzec.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adrian
 Opinia

Dziękuję za Wasze opinie. Będę się trzymał od tej firmy z daleka!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jak40
 Opinia

firma nie rzetelna unikać firmy jak ognia firma wynajęła ode mnie mieszkanie dla swoich pracowników nie zapłaciła za ostatnie 2 miesiące wynajmowania i nie pokryła szkód jakie zrobili jej pracownicy, sprawę zgłosiłem na policji

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mati
 Opinia

Dzięki tej pracy poczułem, że żyję. Teraz dobrze zarabiam i żyję godnie. Polecam każdemu kto lubi pracę związaną z dojazdem. Ja jeżdżę z Pionek do Piaseczna już 3 miesiąc i ciągle mi mało. Tutaj odnalazłem swoją życiową drogę, a z tą firmą chce związać swoją przyszłość.

Pomocna?
Tak6Nie13
jaroszek70

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia
@Mati 19.12.2018 20:26

Czesc a gdzie jezdzisz do piaseczna i czym

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
paweł
 Opinia
@Mati 19.12.2018 20:26

Czesc gdzie do piaseczna jezdzisz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
paweł
 Opinia

Co z płytami w piasecznie czy ruszył sezon

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@paweł 14.10.2018 23:59

Dzień dobry. Tak, sezon ruszył. Zachęcamy do skontaktowania się z naszym Działem Obsługi Pracownika. E-mailowo: dop@leasingteam.pl, telefonicznie: +48 22 460 50 30 (z telefonów komórkowych lub z zagranicy), 801 801 830 (z telefonów stacjonarnych). Pozdrawiamy, LeasingTeam Group (Agnieszka)

Pomocna?
Tak2Nie1
paweł
 Opinia
@LeasingTeam Sp. z o.o. 24.10.2018 20:50

Dzień dobry a co z płytami z pionek kiedy ruszą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@LeasingTeam Sp. z o.o. 24.10.2018 20:50

Panie Pawle, proszę o kontakt z Działem Obsługi Pracownika, otrzyma Pan wszystkie potrzebne informacje. Prosimy o telefon w godzinach 9.00-17.00. Pozdrawiamy, LeasingTeam Group (Agnieszka)

Pomocna?
TakNie
Zeus
 Opinia

brak profesjonalizmu i szacunku do drugiego człowieka, nikt nic nie wie, nic nie można po ludzku załatwić, firma sama nie wie co robią inne działy i do tego nie przestrzegają żadnych terminów, słowem absurd

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@Aniołek i Szatanek, chciałabym trochę sprostować Twoje domniemania na temat usuwanych komentarzy na GoWork. Dokładne tak samo jak wspomniał użytkownik @Miro komentarze są usuwane tylko i wyłącznie wtedy, gdy nie są zgodne z treścią regulaminu tego forum. Tu odsyłam Cię do zapoznania się z regulaminem -->>https://www.gowork.pl/regulamin .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aniołek i Szatanek
 Opinia
@Karolina 02.07.2018 10:25

Tia... A wy jesteście kwintesencją rzetelności... A świstak zawija w sreberka....

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Damian
 Opinia

Bylem na rekrutacji w katowicach, stanowisko spec. Ds. Rekrutacji. Przeszedlem do kolejnego etapu-dostalem mailem zadania do wykonania, nad ktorymi caly dzien spędziłem. Odpowiedź w sprawie zatrudnienia miala byc do 4dni. Minal tydzień i nie mam zadnej odpowiedzi. Zero profesjonalizmu, brak szacunkiu i kultury..

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
niedoszły pracownik
 Opinia
@Damian 20.09.2018 16:44

Uczestniczyłam w rekrutacji i również mimo zapewnień informacji zwrotnej nie otrzymałam . Chyba o mnie zapomniano . Brak szacunku i nieszanowanie cudzego czasu . Pozdrawiam .

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aniołek i Szatanek
 Opinia
@niedoszły pracownik 03.10.2018 16:09

Bo oni kontaktuja się wtedy jak mają (usunięte przez administratora)... Widać na razie nie mają hehe

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Papla
 Opinia

Również byłam zaproszona na drugi etap rekrutacji, w trakcie którego miałam do wykonania zadanie. W sprawie wyniku rekrutacji firma miała się ze mną kontaktować, niestety nic takiego nie nastąpiło. Moim zdaniem jest to oznaką braku szacunku dla czasu kandydata.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
emilia
 Opinia

Profesjonalny, bardzo serdeczny i fachowy kontakt : )

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aaaaaa
 Opinia

na przykładzie praca w Piaseczne jednym z najbogatszych powiecie w Polsce przy pakowaniu plyt dvd ludzie z dojazdem 85-100 km w dwie strony 170-200 ze Zwolenia Pionek Radomia Siedlec na trzy zmiany i płacą 13,70 za godzinę ? nikt normlany za takie pieniądze nie pójdzie pracujesz 8 godzin a w domu nie ma człowieka z 11- 12 jak by dawali z 30 brutto kogo oni szukają chinczyków?

Pomocna?
TakNie
Mikołaj
 Opinia

Cześć, pojawiło się ogłoszenie na obsługęwózków widłowych przy linii produkcyjnej/na magazynie. Był ktoś ma rozmowie? Wiecie może co oni oferują?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Mikołaj 06.09.2018 20:26

Dzień dobry, Zachęcamy do skontaktowania się z naszym Działem Obsługi Pracownika. Na pewno udzielą Panu informacji o warunkach zatrudnienia. Dział Obsługi Pracownika: dop@leasingteam.pl Z telefonów komórkowych lub z zagranicy: +48 22 460 50 30 Z telefonów stacjonarnych: 801 801 830 Pozdrawiamy, LeasingTeam Group (Agnieszka)

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia

Brałam udział w rekrutacji w oddziale katowickim. Bardzo profesjonalna obsługa, Pani Ania pełna energii, widac że lubi swoja pracę.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gabi
 Opinia

Zdecydowanie nie polecam!! Podpisałam umowę, miałam pracować 2 miesiące w sezonie, byłam w pracy 5 dni i okazało się że zrekrutowali za dużo osób więc kilka osób dostało informacje żeby czekać aż będą mieli potrzebę. Po prawie trzech tygodniach telefon, że mogę przyjść do pracy. Oczywiście podziękowałam bo w tym czasie znalazłam inną pracę. Pieniędzy za przepracowane 5 dni oczywiście też nie dostałam. Dzwoniłam kilkadziesiąt razy ale nic to nie dało, a to nie ma osoby która się tym zajmuję, a to niby brakuje jakiś dokumentów ale pan który że mną rozmawia nie wie o jakie dokumenty chodzi albo nikt tel nie odbiera przez tydzień i tak w kółko. Ostatecznie po 2 miesiącach dzwonienia i proszenia się o swoje pieniądze zrezygnowałam bo szkoda moich nerwów ale oni tylko czekają na takich co sobie odpuszczą i nie będą się o swoje dopominać.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aaaa
 Opinia
@Gabi 11.07.2018 09:44

Wolał bym zdychac z głodu jak jeździć na płyty do Piaseczna

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick9
 Opinia

Również nie polecam ani tam pracować ani być zatrudnionym przez tą "firmę". Jako zatrudniony masz mnóstwo koordynatorek które nic nie wiedzą, ciągle się zminiaja jedną odchodzi a za miesiąc jest już nowa. Zero komunikacji między nimi odnośnie twojej sytuacji. Umowa podpisana i wyslana poczta - dopiero po miesiącu dzwoni koordynatorka nr 6 że umowa nie dotarla. Dlaczego ? Bo koordynatorka nr 5 zapomniała ja przekazać. Jedynym plusem w moim przypadku było to że pensja na czas. Żeby tam pracować trzeba lubić to że jesteś wykorzystywany w różny sposób. Zostaniesz po godzinach a ci to wynagrodzimy - nie przedłużymy ci umowy. Ludzie i całe (prawie) kierownictwo zajmuje się pośrednictwem pracy o której nie mają pojęcia. Kodeks pracy powinien każdy mieć tam na biurku. Kompletnie nie znają zasad , posiłkują się netem lub opiniami z forum dot zatrudnienia. Żenada. A przełożeni wyżej sraja niż (usunięte przez administratora) mają.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ponury żart
 Opinia

Ta firma to jedno wielkie nieporozumienie w biurze w Dąbrowie Górniczej nikt nic nie wie. Zawsze są jakieś problemy. Brakuje tam kompetentnych osób... Kiedyś było lepiej.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
petent
 Opinia

Krakowski oddzial nie odpowiedzial mi na maila od 3 dni, widac oblozeni robota sa. Pisze to po raz drugi, moj pierwszy post (bez bluzgow) sie nie pojawil

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
petent
 Opinia

Krakowski oddzial nie odpowiada na zapytanie wyslane 3 dni temu

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o LeasingTeam Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny