LeasingTeam Sp. z o.o.
2 187 6 1

Opinie o LeasingTeam Sp. z o.o.

Tomek

Jestem ciekawy jak obecnie wygląda atmosfera w firmie ?? Czy ktoś z was pracował jako koordynator/rekruter ?? Jak wygląda współpraca z kadrami w Warszawie ?? Będę wdzieczny za informacje

Danka
@Tomek 04.12.2018 21:20

Ja również jestem bardzo ciekawa jak wygląda praca w Firmie od nowego roku będę szukać nowej pracy więc pewnie wdzięczna za wszelkie informacje czy warto wysyłać CV

paweł

Co z płytami w piasecznie czy ruszył sezon

LeasingTeam Sp. z o.o.
pracodawca
@paweł 14.10.2018 23:59

Dzień dobry. Tak, sezon ruszył. Zachęcamy do skontaktowania się z naszym Działem Obsługi Pracownika. E-mailowo: dop@leasingteam.pl, telefonicznie: +48 22 460 50 30 (z telefonów komórkowych lub z zagranicy), 801 801 830 (z telefonów stacjonarnych). Pozdrawiamy, LeasingTeam Group (Agnieszka)

paweł
@LeasingTeam Sp. z o.o. 24.10.2018 20:50

Dzień dobry a co z płytami z pionek kiedy ruszą

LeasingTeam Sp. z o.o.
pracodawca
@LeasingTeam Sp. z o.o. 24.10.2018 20:50

Panie Pawle, proszę o kontakt z Działem Obsługi Pracownika, otrzyma Pan wszystkie potrzebne informacje. Prosimy o telefon w godzinach 9.00-17.00. Pozdrawiamy, LeasingTeam Group (Agnieszka)

Zeus

brak profesjonalizmu i szacunku do drugiego człowieka, nikt nic nie wie, nic nie można po ludzku załatwić, firma sama nie wie co robią inne działy i do tego nie przestrzegają żadnych terminów, słowem absurd

Karolina

@Aniołek i Szatanek, chciałabym trochę sprostować Twoje domniemania na temat usuwanych komentarzy na GoWork. Dokładne tak samo jak wspomniał użytkownik @Miro komentarze są usuwane tylko i wyłącznie wtedy, gdy nie są zgodne z treścią regulaminu tego forum. Tu odsyłam Cię do zapoznania się z regulaminem -->>https://www.gowork.pl/regulamin .

Aniołek i Szatanek
@Karolina 02.07.2018 10:25

Tia... A wy jesteście kwintesencją rzetelności... A świstak zawija w sreberka....

Damian

Bylem na rekrutacji w katowicach, stanowisko spec. Ds. Rekrutacji. Przeszedlem do kolejnego etapu-dostalem mailem zadania do wykonania, nad ktorymi caly dzien spędziłem. Odpowiedź w sprawie zatrudnienia miala byc do 4dni. Minal tydzień i nie mam zadnej odpowiedzi. Zero profesjonalizmu, brak szacunkiu i kultury..

niedoszły pracownik
@Damian 20.09.2018 16:44

Uczestniczyłam w rekrutacji i również mimo zapewnień informacji zwrotnej nie otrzymałam . Chyba o mnie zapomniano . Brak szacunku i nieszanowanie cudzego czasu . Pozdrawiam .

Aniołek i Szatanek
@niedoszły pracownik 03.10.2018 16:09

Bo oni kontaktuja się wtedy jak mają (usunięte przez administratora)... Widać na razie nie mają hehe

Papla

Również byłam zaproszona na drugi etap rekrutacji, w trakcie którego miałam do wykonania zadanie. W sprawie wyniku rekrutacji firma miała się ze mną kontaktować, niestety nic takiego nie nastąpiło. Moim zdaniem jest to oznaką braku szacunku dla czasu kandydata.

emilia

Profesjonalny, bardzo serdeczny i fachowy kontakt : )

aaaaaa

na przykładzie praca w Piaseczne jednym z najbogatszych powiecie w Polsce przy pakowaniu plyt dvd ludzie z dojazdem 85-100 km w dwie strony 170-200 ze Zwolenia Pionek Radomia Siedlec na trzy zmiany i płacą 13,70 za godzinę ? nikt normlany za takie pieniądze nie pójdzie pracujesz 8 godzin a w domu nie ma człowieka z 11- 12 jak by dawali z 30 brutto kogo oni szukają chinczyków?

Mikołaj

Cześć, pojawiło się ogłoszenie na obsługęwózków widłowych przy linii produkcyjnej/na magazynie. Był ktoś ma rozmowie? Wiecie może co oni oferują?

LeasingTeam Sp. z o.o.
pracodawca
@Mikołaj 06.09.2018 20:26

Dzień dobry, Zachęcamy do skontaktowania się z naszym Działem Obsługi Pracownika. Na pewno udzielą Panu informacji o warunkach zatrudnienia. Dział Obsługi Pracownika: dop@leasingteam.pl Z telefonów komórkowych lub z zagranicy: +48 22 460 50 30 Z telefonów stacjonarnych: 801 801 830 Pozdrawiamy, LeasingTeam Group (Agnieszka)

anonymous

Brałam udział w rekrutacji w oddziale katowickim. Bardzo profesjonalna obsługa, Pani Ania pełna energii, widac że lubi swoja pracę.

Gabi

Zdecydowanie nie polecam!! Podpisałam umowę, miałam pracować 2 miesiące w sezonie, byłam w pracy 5 dni i okazało się że zrekrutowali za dużo osób więc kilka osób dostało informacje żeby czekać aż będą mieli potrzebę. Po prawie trzech tygodniach telefon, że mogę przyjść do pracy. Oczywiście podziękowałam bo w tym czasie znalazłam inną pracę. Pieniędzy za przepracowane 5 dni oczywiście też nie dostałam. Dzwoniłam kilkadziesiąt razy ale nic to nie dało, a to nie ma osoby która się tym zajmuję, a to niby brakuje jakiś dokumentów ale pan który że mną rozmawia nie wie o jakie dokumenty chodzi albo nikt tel nie odbiera przez tydzień i tak w kółko. Ostatecznie po 2 miesiącach dzwonienia i proszenia się o swoje pieniądze zrezygnowałam bo szkoda moich nerwów ale oni tylko czekają na takich co sobie odpuszczą i nie będą się o swoje dopominać.

Aaaa
@Gabi 11.07.2018 09:44

Wolał bym zdychac z głodu jak jeździć na płyty do Piaseczna

Nick9

Również nie polecam ani tam pracować ani być zatrudnionym przez tą "firmę". Jako zatrudniony masz mnóstwo koordynatorek które nic nie wiedzą, ciągle się zminiaja jedną odchodzi a za miesiąc jest już nowa. Zero komunikacji między nimi odnośnie twojej sytuacji. Umowa podpisana i wyslana poczta - dopiero po miesiącu dzwoni koordynatorka nr 6 że umowa nie dotarla. Dlaczego ? Bo koordynatorka nr 5 zapomniała ja przekazać. Jedynym plusem w moim przypadku było to że pensja na czas. Żeby tam pracować trzeba lubić to że jesteś wykorzystywany w różny sposób. Zostaniesz po godzinach a ci to wynagrodzimy - nie przedłużymy ci umowy. Ludzie i całe (prawie) kierownictwo zajmuje się pośrednictwem pracy o której nie mają pojęcia. Kodeks pracy powinien każdy mieć tam na biurku. Kompletnie nie znają zasad , posiłkują się netem lub opiniami z forum dot zatrudnienia. Żenada. A przełożeni wyżej sraja niż (usunięte przez administratora) mają.

ponury żart

Ta firma to jedno wielkie nieporozumienie w biurze w Dąbrowie Górniczej nikt nic nie wie. Zawsze są jakieś problemy. Brakuje tam kompetentnych osób... Kiedyś było lepiej.

petent

Krakowski oddzial nie odpowiedzial mi na maila od 3 dni, widac oblozeni robota sa. Pisze to po raz drugi, moj pierwszy post (bez bluzgow) sie nie pojawil

petent

Krakowski oddzial nie odpowiada na zapytanie wyslane 3 dni temu

Miro

Jeśli były naszpikowane wulgarnymi i obraźliwymi tekstami to dobrze że ich nie ma!!!

Koordynator

Serdecznie nie polecam współpracy. W moim przypadku nie doszło do zatrudnienia, po trzecim etapie rekrutacji nie otrzymywałem informacji zwrotnej przez dłuższy czas dlatego postanowiłem się przypomnieć w połowie kwietnia. Dostałem informację, że decyzja jeszcze nie została podjęta i proszą mnie o cierpliwość do końca tyg. Oczywiście również nie dostałem informacji zwrotnej, więc w poniedziałek się przypomniałem ponownie (chodziło mi tylko o uzyskanie odpowiedzi ponieważ nie lubię, gdy ktoś zachowuje się nieprofesjonalnie - wypada powiedzieć NIE, tak abyśmy mogli zacząć szukać innej pracy). Kolejna informacja brzmiała, że chcą mnie zatrudnić, natomiast mają jeden problem (nie powiedziano mi czego dotyczy) oraz, że ostateczną odpowiedź dostanę do 10 maja do godz. 17... jak się domyślacie cisza :) Mało profesjonalne zachowanie kierownika regionu jest przykre w tak dużej firmie.

Dziara
@Koordynator 14.05.2018 11:42

Gratulacje że się nie dostałeś. Nie masz czego żałować.

Kasia_1991
@Koordynator 14.05.2018 11:42

A z kim spotkałeś się w tej firmie?

Aniołek i Szatanek
@Kasia_1991 04.06.2018 16:45

No z kim?

Zuza

Zastanawiająca jest ta cisza na forum!!

Aniołek i Szatan
@Zuza 04.06.2018 18:17

Bo Moderator wywala wszystkie niekorzystne... a korzystnych nie ma wcale hehe

Kasia_1991

Ja również byłam mamiona przez 3 tygodnie. Wydaje mi się, że czekają, aż wpadnie im osoba która będzie spełniać ich wymagania czyli zapier...24 h w 99%, ale z braku laku boją się zrezygnować z innych Kandydatów, by nie zostać w czarnej (usunięte przez administratora)

Karolina

@Koordynator, czy próbowałeś się jeszcze kontaktować z firmą LeasingTeam? Może było duże zainteresowanie tym stanowiskiem pracy? Czasami procesy rekrutacji są długie, brak odpowiedzi nie zawsze oznacza negatywną odpowiedź. Bywa, że pracodawca potrzebuje więcej czasu na podjęcie decyzji. Warto dopytać i upewniać się. Jakie pytania usłyszałeś podczas rozmowy kwalifikacyjnej?

Koordynator
@Karolina 15.05.2018 10:33

@Karolina - czytanie ze zrozumieniem :)

Karolina

@porrrek Dlaczego Twoja ocena na temat firmy LeasingTeam jest negatywna? Czy rzeczywiście nie udało Ci się znaleźć żadnych plusów w pracy dla tej firmy? Rozwiń proszę swoją wypowiedź.

Marwa

Ile zarabia kierownik regionu w Leasing Team? Warto aplikować?

Aniołek i Szatan
@Marwa 04.12.2017 20:11

To ile zarabia nie ma znaczenia. Zadaj sobie pytanie czy jesteś w stanie być 24 h na dobę dostępna i czy wobec Przełożonych będziesz potrafiła przyznać, że białe jest czarne i na odwrót. Jeśli tak- jesteś idealna.

Marwa
@Aniołek i Szatan 23.01.2018 12:00

Dla mnie ma znaczenie. Praca to praca czasem i trzeba powiedzieć że białe jest czarne ale bez przesady. Niestety pytanie już nieaktualne, mam inną pracę. Dzięki za odpowiedź ????

Aniołek i Szatanek
@Marwa 03.02.2018 10:04

I całe szczęście, że masz inną :-)

porrrek

nie polecam mieć cokolwiek wspólnego z tą firmą.

Karolina

@Two Dlaczego w Twojej ocenie rekrutacja jest "lipna"? Na jakie stanowisko aplikowałeś i jak przebiegała Twoja rozmowa z osobą rekrutującą? Jakie pytania usłyszałeś, ile trwała ta rozmowa? Czy dzięki tej rozmowie, zdobyłeś jakieś cenne doświadczenie w kontekście przyszłych rozmów kwalifikacyjnych?

Administrator

Powiedzcie co się dzieje teraz w LeasingTeam Sp. z o.o.? Jak się tam teraz pracuje? Warto tam wysyłać CV?

Zastanawiający się

Ogólnie na rynku pracy brakuje wielu fachowców. Wielu wyjechało za granicę ze względu na większe zarobki. Może to się zmieni w najbliższym czasie?

kopa

Nie polegałabym tak do końca na opiniach pojawiających się na tym portalu. Zauważcie że pracodawca który ma wykupiony u nich profil ma pozytywne komentarze, firmy które nie chcą wykupić pełnego profilu niestety nie mają wpływu na pojawiające się komentarze. Co ważne portal takim firmom usuwa pozytywne komentarze, zostawia jedynie negatywne, co jest bardzo nieuczciwym zagraniem. Na wszystko co się czyta trzeba patrzeć z przymrużeniem oka. Sama kultura wypowiedzi ludzi też o czymś świadczy i powinna wam dać do myślenia.

m
@kopa 08.02.2017 15:24

PRAWDA JEST TAKA, ŻE NEGATYWNE SĄ USUWANE A ZOSTAWIANE TYLKO POZYTYWNE DLA FIRMY. WIĘC DZIAŁANIE SAMEGO PORTALU GOWORK NIE JEST UCZCIWE

Kamil

Jeśli rzeczywiście dział rekrutacji ma jakieś wady to trzeba coś zmienić. Nowe osoby mogą wnieść do firmy coś nowego, co może pozytywnie odmienić wizerunek działu. Zastanawia mnie tylko dlaczego mają tak dużo ofert pracy. Czyżby brakowało fachowców.?

Kolo

Jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego o firmie LeasingTeam ? Zastanawiam się dlaczego szukają tylu nowych?

Karolina

@Lucek i udało się przejść cały proces rekrutacyjny? Jak on przebiegał - czy sprawdzano twoją znajomość języka niemieckiego? Dla wielu osób to właśnie ten aspekt jest najbardziej stresujący.

Zostaw opinię o LeasingTeam Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LeasingTeam Sp. z o.o.