Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland Sp. z o.o.
3 150 6 1

Opinie o Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland Sp. z o.o.

YR1

Heh. Pracowałem przez tą agencję w Holandii. Co do ludzi pracujących w Happert nie mam zastrzeżeń. Szczególnie "Ciocia Ula" jest pomocna. Tak jak jest na papierze - tak jest w rzeczywistości. Posiadając Holenderskie konto bankowe pieniądze są po godzinie 12.05 jak w umowie. W Holandii jest przesiewa, to co Polska tam wyśle, to nie jest tak, że już się pracuje. Po pierwsze, należy umieć komunikować się w języku: Dutch, Englisch albo Deutsch. Po drugie: Należy umieć to, co sie namazało w CV Po trzecie: Należy być osobą ogarniętą, otwartą na widzimisie innych osób, tolerancyjną i elastyczną. Po czwarte: Nie należy rozmawiać o pieniądzach, i tak wszyscy zarabiają mało. Agencja pomaga w znalezieniu pracy, co za tym idzie? Współpraca. Ty masz być fachowcem w swojej dziedzinie, oni Ciebie skierują do kontrahenta. Tam wykonuj swoją pracę rzetelnie i nie będzie zgryzów. Nie jestem jakimś przydupasem firmy. Pracowałem tam 2-3 lata temu - kilka miesięcy, dokładniej dla Vencomatic Elektro (poleciałem z roboty, bo robiłem lepiej niż Holendrzy). Polecam agencję. Znam z stamtąd ludzi, którzy przez Metaalflex pracują już ponad 10 lat. Nie są to jacyś thebeściaki, którzy to w rękawie mają ASA, bo mają znajomości. Firma traktuje wszystkich równo. Jest dyscyplina, ale jeżeli jest się OK (dotyczy "małolatów") to firma często idzie na rękę. Żeby nie było, że jestem nasłany. Tadeusz Remesz +45 522 979 54

yorg
@YR1 25.04.2018 18:10

Wyleciales bo chlałeś jak glupi

Zbiro

Witam, czy ktos pracuje w Bergen na cnc? Jakies opinie na temat pracy, warunkow mieszkaniowych itd. bym prosil o krotkie streszczenie i opinie, z gory dzieki.

Honorata

@Onomatopeja, rozumiem, że masz pozytywną opinię o swoim zatrudnieniu w Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland. Co konkretnie wpływa na Twoje zdanie o tym pracodawcy? Czy mógłbyś podzielić się z innymi użytkownikami swoimi wszystkimi spostrzeżeniami na ten temat?

Cynamonek

Biuro jedno z lepszych, zapewniony nocleg, miła atmosfera, jasno powiedziane jak ma wyglądać praca, miejsce zamieszkania to już w zależności od wymagań, nie ma tragedii i można liczyć na pomoc tych ludzi. Naprawdę polecam bo sam wcześniej skakałem z miejsca na miejsce i myślę że zostanę tutaj na dłużej ;) zdecydowanie ludzkie podejście, a uwierzcie ze po tylu przejściach znam się na ludziach ;)

Garbaty
@Cynamonek 02.07.2018 15:12

Nie wiesz co piszesz

Onomatopeja
@Cynamonek 02.07.2018 15:12

@Garbaty sam Pan nie wiesz co piszesz praca jest ok dla kogoś kto pracuje a nie baluje

Kamil

Na temat pracy za granicą wiele powiedziano. Ale tak bardzo skrajnie różne opinie piszecie, że zupełnie nie wiem co sądzić!

Honorata

@Garbaty, to ważne, żeby w osobach koordynatorek mieć swojego sprzymierzeńca. Czy w takim razie możesz liczyć na ich wsparcie na każdym etapie swojej współpracy z Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland? Proszę Cię o wypowiedź na ten temat, będzie ona istotna dla osób rozważających ubieganie się o zatrudnienie za pośrednictwem tej agencji.

bobi

Jak wygląda obecnie sprawa z pracą jako monter maszyn budowlanych?oferują teraz niby taką pracę

kędzior
@bobi 27.01.2016 18:51

Bo to musisz raczej tam ma miejscu zgłaszać. Oni podpisują z tobą umowę na warunkach holenderskich i podlegasz bezpośrednio pod kodeks pracy w Holandii, a tym samym pod ich biurokrację. Krótko - bez języka ani rusz.

kędzior
@kędzior 09.03.2016 22:35

Oj, to nie do bobi, tylko wyżej odpowiedź miała być.

Garbaty
@kędzior 09.03.2016 22:37

Miłe koordynatorki

Honorata

@Cynamonek, napisałeś, że planujesz kontynuować współpracę z Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland. Świadczy to raczej o Twoich pozytywnych odczuciach względem niej. Przedstawiłeś opinię o warunkach pracy, jak natomiast wyglądają warunki zatrudnienia, które są podstawą Twojej pracy?

Honorata

@Don Korleon, a czy firma zapewnia swoim pracownikom zakwaterowanie i dojazd do miejsca pracy? Czy pobierane są za to dodatkowe opłaty? @Maniek, planujesz jeszcze wyjechać do pracy z Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland? @Jakier, rozumiem, dziękuję za odpowiedź.

Don Korleon

Dobra Agencja. Jest wypłacalna. Nie kazdy przyjezdża aby zarobić, niektórzy myślą że przyjechali na wakacje i potem oburzenie że za picie zostają bez pracy. Ja tam sobie chwalę.

wyjazd
@Don Korleon 20.06.2018 09:43

A gdzie pracujesz/ praxowales?

Maniek

Jest ok wiadomo ze się robi a nie leży i pachnie. Robiłem w zeszłym roku, wypłaty na czas, nadgodziny jak są i chcesz to się robi. Jak ktoś myśli że za to ze w pracy jest i stoji dostanie pieniążki to się myli. Dla osób które chcą wyjechać i pracować to ok.

Honorata

@Jaskier, rozumiem, że współpracujesz z Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland. Długo już jesteś związany z tą firmą? Na jaki rodzaj umowy można w niej liczyć? Jak aktualnie przedstawia się sytuacja pracowników w Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland?

Jakier
@Honorata 19.06.2018 14:28

Pracowałem 2 kontakty zjechałem z powodów rodzinnych, nie wiem jak inni ja polecam !!!

Jaskier

Agencja w porzadku wyplacanie pensji na czas, jak komus sie chce pracowac bedzie pracowac dlugo ja polecam !

Honorata

@Bijna Weekend, planujesz związać się z tą firmą na dłużej? Jak oceniacie warunki oferowane przez Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland? Czy cały czas prowadzone są jakieś ciekawe rekrutacje? Aplikował ktoś z Was ostatnio?

Honorata

@Bijna Weekend, rozumiem, dziękuję za Twoją wypowiedź. Długo już pracujesz za pośrednictwem Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland? Czy ktoś z Was także współpracował z tą firmą? Co o niej sądzicie? Zachęcam do dodawania swoich opinii! Każda z nich z pewnością będzie bardzo cenna dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy w tym miejscu.

Bijna Weekend
@Honorata 25.05.2018 12:10

pracuje 5 lat wyplata zawsze na czas lecz powtarzam i tego się będę trzymał ... lepiej mieszkać na swojej kwaterze niż na domkach czy hotelach w których ludzie co chwile inni

Honorata

@YR1, dziękuję za Twoją rozbudowaną opinię dotyczącą współpracy z Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland. Czy mógłbyś jeszcze dodać, czy firma zapewnia zakwaterowanie i dojazd do pracy? Co jeszcze możecie powiedzieć o współpracy z tą firmą? Polecacie ją podjąć? Czy warunki, które oferuje, są dla Was satysfakcjonujące?

Honorata

@Luzer, a czy mógłbyś powiedzieć coś więcej? Szczerze mówiąc forum działa właśnie po to, by najpierw przeczytać co mają do powiedzenia na temat danej firmy inni, doświadczeni pracownicy by po ich opiniach samemu zadecydować czy jest sens pójścia na rozmowę rekrutacyjną, czy też nie. Było by mi bardzo miło, jakbyś powiedział coś więcej

Tonik

Podpowiedzcie jak pracuje się z agencja z granicą?

Luzer
@Tonik 22.03.2018 23:11

Przyjdz to zobaczysz,moze ci sie spodoba.

Ewa

wszystko ok!

Olek

W tym celu powstały różne fora żeby od pracowników znać sytuację .

byk

Zastanawia mnie dlaczego agencja ma 2 na 6 pkt w ocenach skoro piszecie, ze w sumie to dobra agencja....? a na E&A jada niemilosiernie i ma wiecej zlych opinii a ma 4 na 6....? Czy moze ktos napisac jak to z ta agencja jest?

byk

panowie ale wy pier...lita ze uszy wiedna, przciez 90% agencji nie sprawdza czy kandydat byl karany a wy sie rozwodzicie czy komus w pokoju odbije bo moze byl karany.Czy wy macie po 13 lat i byliscie chowani pred swiatem>?Czlowieku wyjdziesz na ulice w wiekszym miescie holenderskim i cie moze jakis muzulmanin nozem posiekac na 100 paskow a ty sie o wspolokatora martwisz, ze moze karany? .... Ja bylem przez AB i biora patologie jak leci, kto chce byle nie byl starszy niz 60 lat i chce mu sie robic, ani be ani me ani kukuryku po angielsku, nawet slowa nie mowia i jada, pracuja...a jesli robia burdy to zglaszasz do agencji i go nie ma , sa wyrzucani . Zamiast rozwodzic sie nad bzdurami napiszcie lepiej czy firma jest rzetelna czy jak proponuja mi 11 euro w fabryce to czy sa godziny i chodze do pracy 5 x w tyg i wyrobie 40 godzin, czy sa nadgodziny, jaka jest atmosfera w pracy, jakie sa konsultantki czy pomagaja w problemach, czy sa auta na dojazdy i trzeba za nie placic , dla jakiej agencji w holandii rekrutuje metal flex w polsce, czy dowalaja za byle co kary np nieposprzatane lozko albo nie pozmywane naczynie itd To sa wazne sprawy. Jadac do Holandii godzisz sie na bardzo ciezka prace za mala kase, w innych krajach zazwyczaj p[racuje sie lzej i czesto zarabia wiecej ale maja wymogi co do wyksztalcenia, znajomosci jezyka, chca certyfikatow, robia badania lekarskie itd a w Holandii nie zadaja najczesciej niczego, nic ich nie obchodzi tylko masz tyrac i mieszkasz w takich warunkach a nie innych z takimi ludzmi a nie innymi. Chcecie mieszkac w super warunkach to wynajmijcie sobie mieszkanie sami i szukajcie roboty na wlsna reke...zapewniam, ze to wcale nie takie proste, nie twierdze ze niemozliwe czy trudne ale nie takie proste jak pozostawienie wszystkiego agencji...iec piszcie konkretnie. Druga sprawa...Jesli juz tak narekacie na wszystko i na takie nieistotne bzdury psioczycie to troche watpie w wasz obiektywizm, moze nie nadajecie sie do pracy skoro placzecie jak panienki Ja tez ne chcialbym mieszkac z kryminalistami ale tak jak pisalem wyzej, jesli ktos stanowi zagrozenie , robi burdy, ubliza komus, uderzy kogos to tel na policje i do agencji i ma taki syf ze zapamieta taki wyjazd na dlugo ale nie ma co przesadzac, mieszkalem kiedys z kolesiem po wyroku i spoko czlowiek , pracowal byl ok dla innych a w polsce poszukiwali go w calym wojewodztwie i co malem go moze podkablowac na polska milicje?

pikolo

Panowie a ile kasuja za mieszkanie,ile za dojazdy do pracy (bo s aagencje,ktore zapewniaja auto słuzbowe albo rower za darmo, inne za kase a jeszcze inne w ogóle) .Głównie interesuja mnie koszty pobierane przez agencje Flex, bede wdzieczny za info. Czy maja "zaprzyjazniona " firme busiarska ktora trzeba jechac do Holandii tak jak np E&A ?

bumblebee

ktos byl w holandii na cnc? pytam glownie o warunki zakwaterowanie

Miał

Ktoś pracuje w Eindhoven jako operator CNC? Jakieś doświadczenia zarobki itp?

rurek

Kasa na czas? Wlasnie wczoraj miala byc i echo .

Były

Wygląda to tak: Sama agencja jest OK. To znaczy, że z umów wywiązuje się, schody zaczynają się gdy się chcemy przenieść na swoje, zameldować się i takie inne. Kasa na czas, stawki w zależności od wykonywanego zawodu. Jedyną rzeczą jakiej nie ogarnęli... to sprawdzanie potencjalnych pracowników, moim zdaniem powinni mieć tam zatrudnionego psychologa i psychiatrę, czasami takich idiotów zatrudniają, że to przechodzi ludzkie pojęcie. Co do wykonywania samej pracy, zależy gdzie się idzie pracować. To nie zależy już od agencji, ale od samego siebie i "Wiatraków" z którymi się pracuje. Najgorzej jest w firmach rodzinnych, bo tam pracując możesz poznać dobrze Holendrów. To jest banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w, tak. Ty jesteś pracownikiem z wypożyczalni, a inni chociaż nic nie umieją - rodziną. I dzieje się następująca rzecz: jeśli umiesz więcej, wykonujesz swoje zadania lepiej, nie daj Boże masz coś lepszego - to masz przes...e. Wracając do opinii na temat Metaalflex - firma OK - ( to co podpiszesz, to będziesz miał), pod warunkiem że nie jest się jakimś olewusem, ćpunem, alkoholikiem, degeneratem. Żeby nie było, że jestem podstawiony. Owszem pracowałem tam, ale moja opinia jest obiektywna.

DZIKSON

dla mnie dobra agencja pieniadze na czas, narzekaja same lesery w NL pracuje 4 lata moja 2 agencja tu praca nigdy nie jest latwa.

Duży Dzon

Przecież nikt nikogo do pracy nie zmusza jak się komuś nie podoba to niech szuka innego pracodawcy . Ja jestem spawaczem i jestem zadowolony z tej pracy którą mam dzięki pani Marchewce :)A co do mieszkańców domku w Achel to są całkiem normalni ludzie nie ma kradzieży , awantur itp Franek trzyma tam wszystko twardą rękom :)

Kijop
@Duży Dzon 12.04.2016 10:01

A spróbuj wynająć mieszkanie na własna rękę szybko zobaczysz jak praca zniknie !!!!! Mam to za sobą - bez haraczu nie ma euro.

zooro
@Duży Dzon 12.04.2016 10:01

mamut chyba ci polal

Były pracownik
@zooro 08.09.2016 16:33

mamut to lachociag

znam to

witam agencja Metal flex jest jedna z agencji które maja w miarę dobre warunki mieszkalne. prace zazwyczaj sa z godzinami a wypłata na kącie jedn i największym minusem są panie które pośredniczą miedzy wami a pracodawcami.(usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland Sp. z o.o. - Kędzierzyn-Koźle

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland Sp. z o.o.