Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland Sp. z o.o.
2 156 132 5 1

Opinie o Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Gerwazy
 Opinia

Witam. Znajdę kogoś kto jest w stanie przybliżyć warunki i atmosferę panującą w Smit Visual w Geldrop?

Pomocna?
TakNie
:D
 Opinia

Pracuje ktoś jako frezer CNC w Nieuw Bergen? Jakieś szczegóły?

Pomocna?
Tak1Nie
Poliglota
 Opinia

Bardzo dużo ofert pracy więc każdy znajdzie coś dla siebie. Wypłaty są zawsze wypłacane na czas, nie ma problemów z godzinami. Lokacje jak na Holandię są w porządku, pokoje dwuosobowe, hotel albo domy jednorodzinne, ja mieszkałem w hotelu, warunki ok, jak dbasz tak masz. Co do współpracowników jak to wszędzie, zależy na kogo się trafi i z kim się robi. Prace są różne , ja pracowałem przy rozładunku mebli praca nie lekka ale nie przyjeżdża się by leżeć i pachnieć. Mogę polecić tą agencję bo wszystko było jasno powiedziane, ile za opłaty, i ile mniej więcej dostanę wypłaty i najważniejsze pieniądze są na czas.

Pomocna?
Tak3Nie
RONI
 Opinia

Robie przy meblach nic trudnego ludzie fajni

Pomocna?
Tak1Nie
Luka
 Opinia

Pracowalem na produkcji praca nawet fajna tylko ze wyplaty miesieczne Mogę polecic

Pomocna?
Tak1Nie1
Keli
 Opinia

Prace najbardziej dla spawaczy, szlifierzy, pracownikow technicznych, są godziny pracy nie siedzi sie na domkach. Wyplaty na czas, prace chyba z tego co wiem w Holandi. Wszystko jasno powiedziane, jak na prace w Hoalndii moge polecić.

Pomocna?
Tak1Nie
MagdA
 Opinia

Mój partner tam pracuje i stara sie o prace dla mnie. My polecamy

Pomocna?
TakNie1
TomeKK
 Opinia

cudów nie ma... ale przynajmniej wszystko przed wyjazdem powiedza

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dziki dzik
 Opinia

Jak tam spawacze zarabiają? Za mieszkanie ile się płaci???

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Artur
 Opinia
@Dziki dzik 02.02.2019 09:26

Chciałbyś zatrudnić się za pośrednictwem firmy Agencja Zatrudnienia Metaal Flex na stanowisku spawacza? Widziałem, że aktualnie firma poszukuje spawaczy do pracy w Holandii. Pracodawca w ogłoszeniu nie przedstawił poziomu zarobków, ale można dowiedzieć się, że pracownik zapewnioną ma umowę o pracę na warunkach holenderskich, dodatki do pensji (płatne urlopowe oraz wakacyjne), pracę w godzinach nadliczbowych oraz bezpłatny dojazd do pracy. Czy wszystko sprawdza się w rzeczywistości? Rzeczywiście można liczyć na takie dodatki?

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
WąskiZbyszek
 Opinia
@Dziki dzik 02.02.2019 09:26

Spawacze zarabiaja w zaleznosci od doswiadczenia i znajomosci jezyka. W niektorych ofertach sa fajne stawki, trzeba dzwonic na biezaco i sie pytac jakie oferty sa bo sie to zmienia. Oplata jest nie pamietam jaka , ale zadzwon i sie dowiesz. Praca ogolnie ok.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zbiro
 Opinia

Witam, czy ktos pracuje w Bergen na cnc? Jakies opinie na temat pracy, warunkow mieszkaniowych itd. bym prosil o krotkie streszczenie i opinie, z gory dzieki.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
T
 Opinia
@Zbiro 20.09.2018 23:22

Też mnie ciekawi jak tam jest

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mietex
 Opinia
@Zbiro 20.09.2018 23:22

Prosta praca z frezarkami cnc - nie programujesz - ogólnie ok, wypłaty na czas, godziny są.

Pomocna?
TakNie
Torque
 Opinia
@Mietex 26.11.2018 16:36

A jakie warunki mieszkaniowe? Daleko od miejsca pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@Torque 28.12.2018 15:30

Mieszkam w hotelu w Meijel i warunki sa, ze tak sie okresle znosne i da sie funkcjonowac. Te pokoje to nie apartamenty, ale jak sobie "zadbasz" tak bedziesz mieszkac. Pokoje w wiekszosci z lazienka oddzielna i dwuosobowe. Co do dojazdu to roznie, bo w zaleznosci do jakiej firmy trafisz. Od kilkunastu do kilkudziesieciu kilometrow dojezdza sie samochodami sluzbowymi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Torque
 Opinia
@pracownik 02.01.2019 10:14

Okej w porządku. No to jadę do Was. Będę w niedzielę po południu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Honorata
 Opinia
@Torque 05.01.2019 10:17

Widzę, że podjąłeś decyzję i już rozpocząłeś pracę poprzez Agencję Zatrudnienia Metaal Flex Poland. Z Twojego posta wynika, że pracujesz już prawie dwa tygodnie. Jakie są Twoje pierwsze wrażenia? Znalazłam informację, iż firma ta zapewnia kompleksową organizację wyjazdu do pracy. A czy masz tam dostęp do bezpłatnej opieki medycznej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@Honorata 19.01.2019 12:42

za ubezpieczenie sie placi, jest to prywatne i obowiazkowe ubezpieczenie, ktore odciagaja z wyplaty. niecale 90e, ale jest to raczej najtansze ubezpieczenie w razie jakiegos wypadku czy cos...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Honorata
 Opinia
@pracownik 19.01.2019 20:02

Rozumiem, bardzo serdecznie dziękuję Ci za odpowiedź. Jednak trzeba pochwalić Agencję Zatrudnienia Metaal Flex Poland za to, że je w ogóle zapewnia. Dzięki temu możecie czuć się bezpieczni w trakcie wykonywania swoich obowiązków. Widziałam, iż w chwili obecnej rekrutują między innymi pracowników produkcji, spawaczy, monterów, a także lakierników. Orientujesz się, czy na te stanowiska wymagane jest jakieś doświadczenie?

Pomocna?
TakNie1
YR1
 Opinia

Heh. Pracowałem przez tą agencję w Holandii. Co do ludzi pracujących w Happert nie mam zastrzeżeń. Szczególnie "Ciocia Ula" jest pomocna. Tak jak jest na papierze - tak jest w rzeczywistości. Posiadając Holenderskie konto bankowe pieniądze są po godzinie 12.05 jak w umowie. W Holandii jest przesiewa, to co Polska tam wyśle, to nie jest tak, że już się pracuje. Po pierwsze, należy umieć komunikować się w języku: Dutch, Englisch albo Deutsch. Po drugie: Należy umieć to, co sie namazało w CV Po trzecie: Należy być osobą ogarniętą, otwartą na widzimisie innych osób, tolerancyjną i elastyczną. Po czwarte: Nie należy rozmawiać o pieniądzach, i tak wszyscy zarabiają mało. Agencja pomaga w znalezieniu pracy, co za tym idzie? Współpraca. Ty masz być fachowcem w swojej dziedzinie, oni Ciebie skierują do kontrahenta. Tam wykonuj swoją pracę rzetelnie i nie będzie zgryzów. Nie jestem jakimś przydupasem firmy. Pracowałem tam 2-3 lata temu - kilka miesięcy, dokładniej dla Vencomatic Elektro (poleciałem z roboty, bo robiłem lepiej niż Holendrzy). Polecam agencję. Znam z stamtąd ludzi, którzy przez Metaalflex pracują już ponad 10 lat. Nie są to jacyś thebeściaki, którzy to w rękawie mają ASA, bo mają znajomości. Firma traktuje wszystkich równo. Jest dyscyplina, ale jeżeli jest się OK (dotyczy "małolatów") to firma często idzie na rękę. Żeby nie było, że jestem nasłany. Tadeusz Remesz +45 522 979 54

Pomocna?
Tak10Nie
yorg
 Opinia
@YR1 25.04.2018 18:10

Wyleciales bo chlałeś jak glupi

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Honorata
 Opinia

@Onomatopeja, rozumiem, że masz pozytywną opinię o swoim zatrudnieniu w Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland. Co konkretnie wpływa na Twoje zdanie o tym pracodawcy? Czy mógłbyś podzielić się z innymi użytkownikami swoimi wszystkimi spostrzeżeniami na ten temat?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cynamonek
 Opinia

Biuro jedno z lepszych, zapewniony nocleg, miła atmosfera, jasno powiedziane jak ma wyglądać praca, miejsce zamieszkania to już w zależności od wymagań, nie ma tragedii i można liczyć na pomoc tych ludzi. Naprawdę polecam bo sam wcześniej skakałem z miejsca na miejsce i myślę że zostanę tutaj na dłużej ;) zdecydowanie ludzkie podejście, a uwierzcie ze po tylu przejściach znam się na ludziach ;)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Garbaty
 Opinia
@Cynamonek 02.07.2018 15:12

Nie wiesz co piszesz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Onomatopeja
 Opinia
@Cynamonek 02.07.2018 15:12

@Garbaty sam Pan nie wiesz co piszesz praca jest ok dla kogoś kto pracuje a nie baluje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamil
 Opinia

Na temat pracy za granicą wiele powiedziano. Ale tak bardzo skrajnie różne opinie piszecie, że zupełnie nie wiem co sądzić!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Honorata
 Opinia

@Garbaty, to ważne, żeby w osobach koordynatorek mieć swojego sprzymierzeńca. Czy w takim razie możesz liczyć na ich wsparcie na każdym etapie swojej współpracy z Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland? Proszę Cię o wypowiedź na ten temat, będzie ona istotna dla osób rozważających ubieganie się o zatrudnienie za pośrednictwem tej agencji.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bobi
 Opinia

Jak wygląda obecnie sprawa z pracą jako monter maszyn budowlanych?oferują teraz niby taką pracę

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kędzior
 Opinia
@bobi 27.01.2016 18:51

Bo to musisz raczej tam ma miejscu zgłaszać. Oni podpisują z tobą umowę na warunkach holenderskich i podlegasz bezpośrednio pod kodeks pracy w Holandii, a tym samym pod ich biurokrację. Krótko - bez języka ani rusz.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kędzior
 Opinia
@kędzior 09.03.2016 22:35

Oj, to nie do bobi, tylko wyżej odpowiedź miała być.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Garbaty
 Opinia
@kędzior 09.03.2016 22:37

Miłe koordynatorki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Honorata
 Opinia

@Cynamonek, napisałeś, że planujesz kontynuować współpracę z Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland. Świadczy to raczej o Twoich pozytywnych odczuciach względem niej. Przedstawiłeś opinię o warunkach pracy, jak natomiast wyglądają warunki zatrudnienia, które są podstawą Twojej pracy?

Pomocna?
Tak1Nie
Honorata
 Opinia

@Don Korleon, a czy firma zapewnia swoim pracownikom zakwaterowanie i dojazd do miejsca pracy? Czy pobierane są za to dodatkowe opłaty? @Maniek, planujesz jeszcze wyjechać do pracy z Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland? @Jakier, rozumiem, dziękuję za odpowiedź.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Don Korleon
 Opinia

Dobra Agencja. Jest wypłacalna. Nie kazdy przyjezdża aby zarobić, niektórzy myślą że przyjechali na wakacje i potem oburzenie że za picie zostają bez pracy. Ja tam sobie chwalę.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wyjazd
 Opinia
@Don Korleon 20.06.2018 09:43

A gdzie pracujesz/ praxowales?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maniek
 Opinia

Jest ok wiadomo ze się robi a nie leży i pachnie. Robiłem w zeszłym roku, wypłaty na czas, nadgodziny jak są i chcesz to się robi. Jak ktoś myśli że za to ze w pracy jest i stoji dostanie pieniążki to się myli. Dla osób które chcą wyjechać i pracować to ok.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Honorata
 Opinia

@Jaskier, rozumiem, że współpracujesz z Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland. Długo już jesteś związany z tą firmą? Na jaki rodzaj umowy można w niej liczyć? Jak aktualnie przedstawia się sytuacja pracowników w Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jakier
 Opinia
@Honorata 19.06.2018 14:28

Pracowałem 2 kontakty zjechałem z powodów rodzinnych, nie wiem jak inni ja polecam !!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jaskier
 Opinia

Agencja w porzadku wyplacanie pensji na czas, jak komus sie chce pracowac bedzie pracowac dlugo ja polecam !

Pomocna?
Tak4Nie
Honorata
 Opinia

@Bijna Weekend, planujesz związać się z tą firmą na dłużej? Jak oceniacie warunki oferowane przez Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland? Czy cały czas prowadzone są jakieś ciekawe rekrutacje? Aplikował ktoś z Was ostatnio?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Honorata
 Opinia

@Bijna Weekend, rozumiem, dziękuję za Twoją wypowiedź. Długo już pracujesz za pośrednictwem Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland? Czy ktoś z Was także współpracował z tą firmą? Co o niej sądzicie? Zachęcam do dodawania swoich opinii! Każda z nich z pewnością będzie bardzo cenna dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy w tym miejscu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bijna Weekend
 Opinia
@Honorata 25.05.2018 12:10

pracuje 5 lat wyplata zawsze na czas lecz powtarzam i tego się będę trzymał ... lepiej mieszkać na swojej kwaterze niż na domkach czy hotelach w których ludzie co chwile inni

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Honorata
 Opinia

@YR1, dziękuję za Twoją rozbudowaną opinię dotyczącą współpracy z Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland. Czy mógłbyś jeszcze dodać, czy firma zapewnia zakwaterowanie i dojazd do pracy? Co jeszcze możecie powiedzieć o współpracy z tą firmą? Polecacie ją podjąć? Czy warunki, które oferuje, są dla Was satysfakcjonujące?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Honorata
 Opinia

@Luzer, a czy mógłbyś powiedzieć coś więcej? Szczerze mówiąc forum działa właśnie po to, by najpierw przeczytać co mają do powiedzenia na temat danej firmy inni, doświadczeni pracownicy by po ich opiniach samemu zadecydować czy jest sens pójścia na rozmowę rekrutacyjną, czy też nie. Było by mi bardzo miło, jakbyś powiedział coś więcej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tonik
 Opinia

Podpowiedzcie jak pracuje się z agencja z granicą?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Luzer
 Opinia
@Tonik 22.03.2018 23:11

Przyjdz to zobaczysz,moze ci sie spodoba.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ewa
 Opinia

wszystko ok!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olek
 Opinia

W tym celu powstały różne fora żeby od pracowników znać sytuację .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
byk
 Opinia

Zastanawia mnie dlaczego agencja ma 2 na 6 pkt w ocenach skoro piszecie, ze w sumie to dobra agencja....? a na E&A jada niemilosiernie i ma wiecej zlych opinii a ma 4 na 6....? Czy moze ktos napisac jak to z ta agencja jest?

Pomocna?
Tak29Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland Sp. z o.o. - Kędzierzyn-Koźle

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny