Opinie o Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland Sp. z o.o.

byk

Zastanawia mnie dlaczego agencja ma 2 na 6 pkt w ocenach skoro piszecie, ze w sumie to dobra agencja....? a na E&A jada niemilosiernie i ma wiecej zlych opinii a ma 4 na 6....? Czy moze ktos napisac jak to z ta agencja jest?

byk

panowie ale wy pier...lita ze uszy wiedna, przciez 90% agencji nie sprawdza czy kandydat byl karany a wy sie rozwodzicie czy komus w pokoju odbije bo moze byl karany.Czy wy macie po 13 lat i byliscie chowani pred swiatem>?Czlowieku wyjdziesz na ulice w wiekszym miescie holenderskim i cie moze jakis muzulmanin nozem posiekac na 100 paskow a ty sie o wspolokatora martwisz, ze moze karany? .... Ja bylem przez AB i biora patologie jak leci, kto chce byle nie byl starszy niz 60 lat i chce mu sie robic, ani be ani me ani kukuryku po angielsku, nawet slowa nie mowia i jada, pracuja...a jesli robia burdy to zglaszasz do agencji i go nie ma , sa wyrzucani . Zamiast rozwodzic sie nad bzdurami napiszcie lepiej czy firma jest rzetelna czy jak proponuja mi 11 euro w fabryce to czy sa godziny i chodze do pracy 5 x w tyg i wyrobie 40 godzin, czy sa nadgodziny, jaka jest atmosfera w pracy, jakie sa konsultantki czy pomagaja w problemach, czy sa auta na dojazdy i trzeba za nie placic , dla jakiej agencji w holandii rekrutuje metal flex w polsce, czy dowalaja za byle co kary np nieposprzatane lozko albo nie pozmywane naczynie itd To sa wazne sprawy. Jadac do Holandii godzisz sie na bardzo ciezka prace za mala kase, w innych krajach zazwyczaj p[racuje sie lzej i czesto zarabia wiecej ale maja wymogi co do wyksztalcenia, znajomosci jezyka, chca certyfikatow, robia badania lekarskie itd a w Holandii nie zadaja najczesciej niczego, nic ich nie obchodzi tylko masz tyrac i mieszkasz w takich warunkach a nie innych z takimi ludzmi a nie innymi. Chcecie mieszkac w super warunkach to wynajmijcie sobie mieszkanie sami i szukajcie roboty na wlsna reke...zapewniam, ze to wcale nie takie proste, nie twierdze ze niemozliwe czy trudne ale nie takie proste jak pozostawienie wszystkiego agencji...iec piszcie konkretnie. Druga sprawa...Jesli juz tak narekacie na wszystko i na takie nieistotne bzdury psioczycie to troche watpie w wasz obiektywizm, moze nie nadajecie sie do pracy skoro placzecie jak panienki Ja tez ne chcialbym mieszkac z kryminalistami ale tak jak pisalem wyzej, jesli ktos stanowi zagrozenie , robi burdy, ubliza komus, uderzy kogos to tel na policje i do agencji i ma taki syf ze zapamieta taki wyjazd na dlugo ale nie ma co przesadzac, mieszkalem kiedys z kolesiem po wyroku i spoko czlowiek , pracowal byl ok dla innych a w polsce poszukiwali go w calym wojewodztwie i co malem go moze podkablowac na polska milicje?

pikolo

Panowie a ile kasuja za mieszkanie,ile za dojazdy do pracy (bo s aagencje,ktore zapewniaja auto słuzbowe albo rower za darmo, inne za kase a jeszcze inne w ogóle) .Głównie interesuja mnie koszty pobierane przez agencje Flex, bede wdzieczny za info. Czy maja "zaprzyjazniona " firme busiarska ktora trzeba jechac do Holandii tak jak np E&A ?

bumblebee

ktos byl w holandii na cnc? pytam glownie o warunki zakwaterowanie

Miał

Ktoś pracuje w Eindhoven jako operator CNC? Jakieś doświadczenia zarobki itp?

rurek

Kasa na czas? Wlasnie wczoraj miala byc i echo .

Były

Wygląda to tak: Sama agencja jest OK. To znaczy, że z umów wywiązuje się, schody zaczynają się gdy się chcemy przenieść na swoje, zameldować się i takie inne. Kasa na czas, stawki w zależności od wykonywanego zawodu. Jedyną rzeczą jakiej nie ogarnęli... to sprawdzanie potencjalnych pracowników, moim zdaniem powinni mieć tam zatrudnionego psychologa i psychiatrę, czasami takich idiotów zatrudniają, że to przechodzi ludzkie pojęcie. Co do wykonywania samej pracy, zależy gdzie się idzie pracować. To nie zależy już od agencji, ale od samego siebie i "Wiatraków" z którymi się pracuje. Najgorzej jest w firmach rodzinnych, bo tam pracując możesz poznać dobrze Holendrów. To jest banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w, tak. Ty jesteś pracownikiem z wypożyczalni, a inni chociaż nic nie umieją - rodziną. I dzieje się następująca rzecz: jeśli umiesz więcej, wykonujesz swoje zadania lepiej, nie daj Boże masz coś lepszego - to masz przes...e. Wracając do opinii na temat Metaalflex - firma OK - ( to co podpiszesz, to będziesz miał), pod warunkiem że nie jest się jakimś olewusem, ćpunem, alkoholikiem, degeneratem. Żeby nie było, że jestem podstawiony. Owszem pracowałem tam, ale moja opinia jest obiektywna.

DZIKSON

dla mnie dobra agencja pieniadze na czas, narzekaja same lesery w NL pracuje 4 lata moja 2 agencja tu praca nigdy nie jest latwa.

Duży Dzon

Przecież nikt nikogo do pracy nie zmusza jak się komuś nie podoba to niech szuka innego pracodawcy . Ja jestem spawaczem i jestem zadowolony z tej pracy którą mam dzięki pani Marchewce :)A co do mieszkańców domku w Achel to są całkiem normalni ludzie nie ma kradzieży , awantur itp Franek trzyma tam wszystko twardą rękom :)

zooro
@Duży Dzon 12.04.2016 10:01
Przecież nikt nikogo do pracy nie zmusza jak się komuś nie podoba to niech szuka innego pracodawcy . Ja jestem spawaczem i jest...

mamut chyba ci polal

Były pracownik
@zooro 08.09.2016 16:33
mamut chyba ci polal

mamut to lachociag

bobi

Jak wygląda obecnie sprawa z pracą jako monter maszyn budowlanych?oferują teraz niby taką pracę

kędzior
@bobi 27.01.2016 18:51
Jak wygląda obecnie sprawa z pracą jako monter maszyn budowlanych?oferują teraz niby taką pracę

Bo to musisz raczej tam ma miejscu zgłaszać. Oni podpisują z tobą umowę na warunkach holenderskich i podlegasz bezpośrednio pod kodeks pracy w Holandii, a tym samym pod ich biurokrację. Krótko - bez języka ani rusz.

kędzior
@kędzior 09.03.2016 22:35
Bo to musisz raczej tam ma miejscu zgłaszać. Oni podpisują z tobą umowę na warunkach holenderskich i podlegasz bezpośrednio pod...

Oj, to nie do bobi, tylko wyżej odpowiedź miała być.

znam to

witam agencja Metal flex jest jedna z agencji które maja w miarę dobre warunki mieszkalne. prace zazwyczaj sa z godzinami a wypłata na kącie jedn i największym minusem są panie które pośredniczą miedzy wami a pracodawcami.(usunięte przez administratora)

andrzej22

pracowaliscie cały czas czy mieliscie dużo wolnego ? Kto sie wybiera w najblizszym czasie do pracy z MF??

Matrix

witam a ktos moze cos wie o obecnej ofercie pracownik techniczny branza metalurgiczna??? do obslugi frezarki cnc... w firmie zajmujacej sie produkcja czesci motoryzacyjnych....warto jechac???kasa to niby 10.50 brutto

Anonim

Jaro pracowałeś zapewne w diffuthermie :] Też taam pracowałem w zeszłym roku, co do eersel zrobiła sie patola, nie wspomne już o durnych pomówieniach zmówionych ludzi przez których wylatuja bogu ducha winni ludzie... Ja nie bawem kończe kariere w MF bo dalsza współpraca raczej nie wchodzi w gre... Ładnie pieknie jest zawsze na początku a potem panie mają wszystkich głęboko w poważaniu!

weld

Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o pracy w okolicach Amsterdamu spawacz aluminium?

Laser

A czy ktoś pracuję na wykrawarkach laserowych i może się wypowiedzieć? Zaoferowano mi pracę w firmie która zajmuje się produkcją kurników itp. Czy ktoś tam pracował i może opisać warunki pracy itd? Z góry dziękuje :)

anonim

(usunięte przez administratora)

mixer

hej Mała pomylka nie 10.50 brutto a 10.99 brutto .... wszedzie gdzie Ci pisze dodatek zmianowy to daja 20% do godziny i wychodzi podstawa 9,16 plus 20% to masz 10.99 Ale musisz od tego odliczyc podatki,spanie(B.DROGO) i ubezpieczenie zostanie ci z 900 i z tego zycie to ok 200 ...to tak 700 Ci zostanie na czysto....ale wiadomo czasem sie gdzies skoczy wyjdzie tak,ze cudow nie ma.....w niemczech jest lepiej bo w wiekszosci zakwaterowanie gratis albo tylko 150 euro

andrzej22
@mixer 07.11.2015 09:09
hej Mała pomylka nie 10.50 brutto a 10.99 brutto .... wszedzie gdzie Ci pisze dodatek zmianowy to da...

Powinno jeszcze byc 8% wakacyjnego :)

Kazik

Jak słysze te wieczne narzekanie na Habufe to mi się aż cofa śniadanie. Te wasze 100 kg paczki ok są...Ale na plecach ich nie nosisz. Masz wózki do tego. W dodatku nie masz żadnej normy ile czego trzeba zrobić. Na rozładunku grupy są po 3 osoby więc jeżeli nie jesteś dupkiem to się dogadasz razem wyciągasz ciężkie elementy. Montaż znowu to śmiech na sali. 4 srobki, rama siedzisko i składasz krzesło. Malpa sobie poradzi. A wypłaty. Skąd ty żeś wytrzasnal 700e? Najmniej to około 1000e po odliczeniu mieszkania(około 300 e), ubezpieczenia( 82 e) no i podatków składki emerytalnej itp więc nie narzekaj. Bo to wychodzi 1400e na czysto jak znajdziesz swoje mieszkanie. Za taką pracę :) 38h w tygodniu. Ale wiem jacy ludzie ostatnio przychodzą...nic nie potrafią, ledwo po polsku mówią a już nie wspomnę o języku obcym... Byle się napić, zajarac. A domki, hotele- jak jesteś brudas to będziesz miał syf. Hotel w eersel jest całkiem nowy, jest tam wszystko łącznie z aneksem kuchennym i łazienką w pokoju, tv, Internetem. A że z pokoi bije smrodem- to już wina mieszkanca danego pokoju. Auta służbowe, za paliwo nie płacisz jak mądrze podchodzisz do sprawy to spokojnie zakupy zrobisz jadąc autem no chyba że dzień w dzień "nadrabiasz" po 50km "bo cię zepchneli na Amsterdam"-autentyk- i zanim ktoś napiszę że nie można na wycieczki jeździć autem.- to jest służbowe-do pracy. Na wycieczki masz autobus, pociąg albo kup swoje. Metaal flex nie jest zła firma- są sprawy które mogły by być inaczej rozwiązane Ale nie oszukujmy się- jesteś normalnym człowiekiem to masz dobrze jak chcesz się zabawić- luz- Ale nie płacz ze dostaniesz karę za to co zniszczysz po pijaku.

Kazik

Jak słysze te wieczne narzekanie na Habufe to mi się aż cofa śniadanie. Te wasze 100 kg paczki ok są...Ale na plecach ich nie nosisz. Masz wózki do tego. W dodatku nie masz żadnej normy ile czego trzeba zrobić. Na rozładunku grupy są po 3 osoby więc jeżeli nie jesteś dupkiem to się dogadasz razem wyciągasz ciężkie elementy. Montaż znowu to śmiech na sali. 4 srobki, rama siedzisko i składasz krzesło. Malpa sobie poradzi. A wypłaty. Skąd ty żeś wytrzasnal 700e? Najmniej to około 1000e po odliczeniu mieszkania(około 300 e), ubezpieczenia( 82 e) no i podatków składki emerytalnej itp więc nie narzekaj. Bo to wychodzi 1400e na czysto jak znajdziesz swoje mieszkanie. Za taką pracę :) 38h w tygodniu. Ale wiem jacy ludzie ostatnio przychodzą...nic nie potrafią, ledwo po polsku mówią a już nie wspomnę o języku obcym... Byle się napić, zajarac. A domki, hotele- jak jesteś brudas to będziesz miał syf. Hotel w eersel jest całkiem nowy, jest tam wszystko łącznie z aneksem kuchennym i łazienką w pokoju, tv, Internetem. A że z pokoi bije smrodem- to już wina mieszkanca danego pokoju. Auta służbowe, za paliwo nie płacisz jak mądrze podchodzisz do sprawy to spokojnie zakupy zrobisz jadąc autem no chyba że dzień w dzień "nadrabiasz" po 50km "bo cię zepchneli na Amsterdam"-autentyk- i zanim ktoś napiszę że nie można na wycieczki jeździć autem.- to jest służbowe-do pracy. Na wycieczki masz autobus, pociąg albo kup swoje. Metaal flex nie jest zła firma- są sprawy które mogły by być inaczej rozwiązane Ale nie oszukujmy się- jesteś normalnym człowiekiem to masz dobrze jak chcesz się zabawić- luz- Ale nie płacz ze dostaniesz karę za to co zniszczysz po pijaku.

dean27

Skoro Jesteś taki zadowolony z ich usług to dlaczego pracowałeś dla nich tylko rok jak piszesz Panie Strzyb? Holandia dla Polaków tak jak ''rollo'' pisze i też się z tym zgadzam skończyła się kilka lat temu Polacy są traktowani coraz to gorzej a zarobki brutto to ładnie może w nie których przypadkach wygląda jak jesteś specem w jakiejś dziedzinie a reszta to zwykli pracownicy produkcyjni znający kilka słów po angielsku pracujący za 6 euro netto na godzine mający prace raz 3dni w tygoniu raz 4 a w umowie pisze co innego przecież a za mieszkanie ubezpieczenie itp trzeba płacić noi Jeść trzeba przecież- masowo wysyłają ludzi do Holandii a potem okazuje się że nie ma dla nich pracy- oto cala prawda o NL.Agencja Pracy.

adam strzyb

Ja pracowałem W Metaal flex cały 2014 rok i nie mogę powiedzieć złego słowa o tej firmie

dean27

Obawiam się że nie bo chyba dla kobiet nie posiadają żadnych ofert pracy ale chcesz to zapytaj. Ale ja radził bym Ci poszukać miejsca pracy gdzieś indziej są dużo lepsze Agencje Pracy niż ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Frog

Witam pracowałem przez ta firmę przez 3,5 roku i mieszkałem w Bladel można narzekać i można być zadowolonym . Po pierwsze Panie zapomniały że utrzymują się z naszych pieniędzy wiecznie pretensje . Po 2 mieszkania 290 euro za łóżko to zdecydowanie za dużo za tą kwotę można wynająć pokój i mieć go tylko dla siebie. Po 3 ma się 10 km do wykorzystania na zakupy ciekawe czy jedna z drugą zmieszczą się w tym limicie przez tydzień . Po 4 zarobki śmieszne spawacz mig/mag po 14 latach doświadczenia ma mniej niż ten co pracuje przy sortowaniu śmieci . Teraz dobre strony wypłata na czas nawet czasem jeden dzień szybszej , umożliwiają zrobić Vca nie wiem jak teraz . Kiedyś można było zrobić kurs języka holenderskiego bardzo przydatne .

zadowolony

Kasa na czas zarobki niezbyt rewelacyjne pracuje już ponad dwa lata ogólnie jest w porządku

wkqrwiony

łukasz Szczęśliwy: jak najbardziej prawda, ja sie rozstałem w dobrych stosunkach ale wielu dobrych rzeczy ne mogę powiedzieć

byly pracownik

Uwaga na(usunięte przez administratora) kopie dołki pod kazdym polakiem zeby sie wybic donosi do biura same kłamstwa polakom dla cholendrow [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabie scierwo a pózniej czlowiek leci z roboty przez niego

anonim

(usunięte przez administratora)

fsdfsdfsdf

zazwyczaj nazekaja ci co najmniej robia pracuje 6 miesiac dla metalflexa o jest ok pracuje jako spawacz wynagrodzenie zawsze na czas

Enebu

Pracuje juz od ponad roku. Generalnie jak komuś sie wydaje ze jedzie na wakacje z metalflexem to jest w błędzie i liczy na opiekę jak na wczasach w Egipcie to grubo sie pomylił. Co do kasy racja zawsze na czas bez jakis opóźnień i zwlekania. Kwitkow z wypłaty nawet nie staram sie zrozumieć bo nie spotkałem przez rok takiego mądrego co potrafi to rozszyfrować. Mieszkałem w Achel ci co byli bądź słyszeli warunki delikatnie to ujme mogły by byc ciut bardziej zbliżone do cywilizacji XXI wieku. Ale ludzie każdy jest wolny i na metaalflex świat sie nie kończy. No chyba ze nie potraficie słowa z siebie w języku obcym wydusic no to sorry. Jak nie pasuje to zmiana. A co do kasy to nie od dzis wiadomo ze w Holandii kokosów sie nie zarabia pracując przez biuro. Opieka hmm powiedzmy ze jest. Ale to tez nie jest przedszkole zeby kogoś za reke prowadzić do kibla. Wiec nie do końca rozumiem tych negatywnych opinii.

dziki bill
@Enebu 09.11.2014 16:35
Pracuje juz od ponad roku. Generalnie jak komuś sie wydaje ze jedzie na wakacje z metalflexem to jest w błędzie i liczy na opie...

dobrze powiedziane jak ktos ma dwie lewe rece do roboty no to sorry za darmo nikt nie placi wyplata zawsze na czas ja ostatnio dostalem podwyzke jak ktos sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zna na robocie to dostaje fige z makiem pozdroo pracownik MF

Kazik
@dziki bill 28.07.2017 19:04
dobrze powiedziane jak ktos ma dwie lewe rece do roboty no to sorry za darmo nikt nie placi wyplata zawsze na czas ja ostatnio...

Pracus sie znalazl .

zgadnij

czytam wasze posty i smiac sie chce ,jezeli kogos wyrzucaja to zachlanie lub nieustanne wolne poniedzialki (czyt KAC), lekarza ci zapewniaja jezeli jestes chory, placa na czas.Fakt na habufie robota ciezka, Wiekszosc ktora przyjezdza na cnc itp pracuje na tych maszynach , ale jezeli w CV wpisujesz ze masz papiery na ow urzadzenia a niewiesz jak je obslurzyc to jak sadzisz gdzie wtrafisz ,spawacze to juz wogole masakra przynosza teczke swiadect i certyfikatow a 2 elementow nie potarfia pospawac.Domki jezeli jest syf kila i mogila to pretensje do ludzi z ktorymi sie mieszka bo wola cpac i chlac zamiast sprzatnac.Kobiety w biurze zgadzam sie nie sa swiete, ale skoro rozmwaiasz z nimi to nie uzywaj slow typu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] itp jako przecinka to nikt sluchawką nierzuci, czepiajacie sie bledow czy nieurzywania polskich znakow mam to gdzies , jezeli chcesz pracowac to w tej firmie masz mozliwosc , ale nikt za raczke prowadzic cie niebedzie , przez tyle lat tylko 3 stronki z pretensjami,to niedzuzo

masterbart

Witam, własnie dostalem oferte pracy jako operator ózka widłowego w okolicach Eindhoven....Ktos??? Cso?..Jakas fabryka mebli...Prosze o pilny kontakt..

tomi
@masterbart 19.09.2014 10:13
Witam, własnie dostalem oferte pracy jako operator ózka widłowego w okolicach Eindhoven....Ktos??? Cso?..Jakas fabryka mebli......

w fabryce mebli bedziesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przy rozładunku cieżkich mebli... ręcznie...goniony do pracy niewolniczej..!!

suchy

A ja ma ofertę na wyjazd jako mechanik maszyn i urządzeń teraz, ktoś jeszcze też ma?

Sparkus

Witajcie mam jechać do Metalflex na weekend jako spawacz aluminium pod amsterdam jak jest naprawdę z ta firmą jak warunki mieszkaniowe?ile osób na mieszkaniach czy każdy ma swój pokój czy jak?a dojazdy?podobno dają auto do dyspozycji prosze podzielić się informacją

dziki20
@Sparkus 02.09.2014 18:57
Witajcie mam jechać do Metalflex na weekend jako spawacz aluminium pod amsterdam jak jest naprawdę z ta firmą jak warunki miesz...

witam, mam takźe jechać jako spawacz aluminium, napisz czy moźe wiesz już coś więcej na ten temat, jak to wygląda w praktyce itd.

sally
@dinozaur 03.09.2014 20:35
Nie sadziłem , że znajdę na tym forum kogoś z takim zapytaniem. Pracuję w Metalflex w firmie pod Amsterdamem. Jak sądzę nie w t...

przedstawiłeś warunki panujące w metalflexie jako bardzo dobre i ciężko odebrać je w związku z tym inaczej niż tak. Jeżeli to rzeczywiście prawda co tu piszesz to trafiłeś na świetną firme, o co jest co raz to trudniej obecnie w Holandii. Niestety , ale takich firm na zachodzie jak ta jest już co raz mniej

Skarbek

Ja tam jestem generalnie zadowolony. Ogółem da się co nieco zarobić, choć wiele osób wybrzydza. Wypłaty w terminie, a to chyba najważniejsze. Wszelkie nieścisłości można na miejscu rozstrzygać odnośnie błędów w naliczeniach, a rzadko która firma tak robi. Wiele z pośrednictw ma to głęboko pod kręgosłupem. Ci, co narzekają, że stolarze, a praca taka i owaka, to co, na rozmowie spali? Jak się podpisuje dokumenty z automatu, albo próbuje liczyć jeszcze niezarobione pieniądze, to tak jest. Należy rozmawiać i się dopytywać. Nawet o głupoty. Głupi ten, co o nic nie pyta, a potem ma pretensje. Wszystko jest kwestią dogadania się, a z Metaalem się da radę dogadać. Ja osobiście polecam to pośrednictwo, bo jest w porządku wobec pracowników. A jeśli nawet udają, to robią to zaebyście skutecznie. Ja dyskomfortu nie mam, pomimo iż pracuję na produkcji, co nie jest zgodne z moimi kwalifikacjami. Ale wiedziałem na co się piszę. Mankamentem całego przedsięwzięcia są tylko małe pokoje nie jedno osobowe i czasem domki w stanie rozkładu, choć akurat to drugie, to już kwestia przyjezdnych często. Pozdrawiam. P.S. A w dniu 1 i tak się dostaje bułeczkę i kawę na bazie w Hapert, więc w czym problem? :):)

wiatrak

kiedys pracowałem dla tej agencji i jedno mi sie nasuwa czy to jest ochronka dla dzieci gdzie trzeba utrzec nosa jak spik ci wisi , mieszkalem w Meijel w tym hotelu ale ze jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nedza to pretensje do poprzednikow co zrobili z tego miejsca chlew , jesli ktos sie nawalił i nazygał sobie do wyra to niech zrobi porzadek po sobie , do kazdego macie pretensje tylko nie do siebie , sami jestesmy sobie winni ze nas tak traktuja jak bydło bo tacy jestesmy , kazdy wie na co sie decyduje jadac do pracy zagranice przed jest wszystko ok a potem szara rzeczywistosc zmnam miejsca i firmy gorsze od tej

spawalnik

witam czy ktos jest w stanie udzielic mi odpowiedzi jak wyglada praca dla spawaczy w eindhoven?posrednikiem jest metaalflex

bolo

Teraz duzo ludzi przechodi do W&F na start daja 10.50 ikontrakty na rok.Jk tak dalej bedzie to metaal flex pojdzie z torbami

yo

Wszystko prawda jesli moge polecic to Belgie juz teraz

ma
@yo 27.02.2014 16:39
Wszystko prawda jesli moge polecic to Belgie juz teraz

To daj jakiś namiar na tą Belgię

anonim

(usunięte przez administratora)

ludzkie roboty

nie lepiej jako operator cnc . zaladunek cięzkich detali ktorych nie chca się podjąc holendrzy

anonim

(usunięte przez administratora)

koko

tak, a jak to sprawdzisz. przyjedziesz i już w poniedziałek kultura bo do biura autkiem a w biurze już aneksik i zapi rowerkiek zdezelowanym 9 km na domek jak trafisz z powrotem ale to ich już nie obchodzi i czy trafisz we wtorek do pracy, masz być czy deszcz czy nie a jak nie to torby i wyjazd. takich kafarów to one tam w biurze już widziały na pęczki.

Bolek

Jade tam zobaczymy co ciekawego sie dowiem na miejscu. Przeraza mnie to co koledzy wyzej napisali. Jak juz bede na miejscu to napewno cos tu napisze

czarny

wyjechał ktos teraz moze tam do pracy ??

Cedric

hehe, nie mam jeszcze żadnej szefowej ;). Nie jestem podstawiony, czy coś, serio szukam pracy. Możesz odpowiedzieć mi na pytanie powyżej? Z góry dzięki.

Cedric

Ok, chyba jestem zdecydowany, możecie napisac jakie formalności trzeba spełnić by mnie wzieli? Ubezpieczenie jest bezpłatne na miejscu?

hehe
@Cedric 05.01.2014 22:02
Ok, chyba jestem zdecydowany, możecie napisac jakie formalności trzeba spełnić by mnie wzieli? Ubezpieczenie jest bezpłatne na...

jak jestes zdecydowany to powiedz o tym swojej szefowej w Hapert jutro rano :) moze za ten post dostaniesz kawe i bułeczke hehe

mc1988

Ja tam jakos jezdze i jakos nie narzekam,jak sobie u nich (usunięte przez administratora)jeden z drugim to sie nie dziw ze cie wysla do Polski,bo tacy tylko pisze negatywne opinie.

anonim

(usunięte przez administratora)

biały murzyn

To co napisal gosc o 9 euro brutto to prawda . Dlatego pracuja tam ludzie ktorym nie zalezy na zarobkach - liczy sie cos innego ( jak to w Holandii ) a czasem tez nie moga pracowac w Polsce z roznych powodów :) Generalnie desperatów nie brakuje . Co do samej agencji to wyplata na czas , jak masz obity ryj to zawioza do lekarza , jest gdzie spac i (usunięte przez administratora) . Tyle

anonim

(usunięte przez administratora)

adaskoma

Dzieki za info i juz nie jedziemy.... Irek i Adam

anonim

Ja też miałem jechać z tej firmy ale podczas rekrutacji zapytano mnie tylko czy byłem karany,ale nikt tego nie zweryfikował- zatem moga tam być ludzie niebezpieczni np. byli więzniowie, a wiesz co takiemu odwali, wyskoczy z nożem .A co do firmy to zależnośc jest prosta. Pracownik otrzymuje prace i mieszkanie oraz ubezpieczenie a agencja pieniądze za to,jak komuś taki układ nie pasuje to nich nie jedzie.

anonymous

Tak,MetaalFlex załatwia kwatery.

anonymous

Co Twoim zdaniem znaczy "operator CNC"? Bo chyba od tego trzeba zacząć tę rozmowę. Po mojej opinii o MetaalFlexie odechce się Tobie bycie "operatorem CNC". Więc przemyśl raz jeszcze czy napewno chcesz wiedzieć.

anonymous

czas Twojej uzależniony jest jedynie tym ile godzin zdołasz wytrzymać

Zostaw opinię o Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland Sp. z o.o. - Kędzierzyn-Koźle

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Zatrudnienia Metaal Flex Poland Sp. z o.o.