Opinie o Flector Sp. z o.o.
W Magdeburgu straszne warunki mieszkaniowe. Po 3 w pokoju , jedna pralka na 12 chłopa.(usunięte przez administratora) Nie polecam.
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Flector sp. z o.o. Myślałem, że ten wyjazd nie jest dla mnie, że praca jest za ciężka, lecz jest ona wynagradzana wypłatą i po dłuższym pobycie , mogę polecić tę firmę innym:)
Dziękuje za opinie. Pracownikom staramy się zapewnić jak najlepsze warunki płacy i pracy.
Czy Flector Sp. z o.o. organizuje staże dla studentów?
Jaka atmosfera jest między działami w Flector Sp. z o.o.?
Pracowałem w firmie Flector rok czasu . Firma sama w sobie bardzo dobra ja osobiście byłem zadowolony. Zarobki , mieszkanie bardzo dobre niestety nie polecam Bremen werk i majstra tam rządzącego jak i jego tzw. (usunięte przez administratora) Firmę polecam bo naprawdę fajne zarobki i zjazdy 3/1 i firma naprawdę uczciwa????
Witam , nie ma żadnych nowych opinii o firmie , ktoś wcześniej pisał że są usuwane na bieżąco , zastanawiam się nad złożeniem papierów do tej firmy . Czy ktoś może mi opisać warunki tam panujące od A do Z
Widzę, że wpisy są usuwane na bieżąco no nic szkoda, że nie można się czegoś dowiedzieć na forum, dowiedzieć prawdy, widocznie tak musi być. Zachęcony ogłoszeniem myślałem by związać się z tą firmą lecz nie chce spaść z deszczu pod rynnę. Pozdrawiam wszystkich, którzy choć trochę starali się trochę przybliżyć realia pracy i bytu w firmie Flector . Pozdrawiam serdecznie i powodzenia.:)
Zapraszam do skontaktowania się z bezpośrednio z firmą, chętnie odpowiemy na wszystkie pytania.
Jaki jest okres rozliczeniowy w Flector Sp. z o.o.? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?
Okres rozliczeniowy to miesiąc kalendarzowy, wynagrodzenia wypłacane są regularnie do 10go następnego miesiąca.
Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie Flector Sp. z o.o.? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?
Flector Sp. z o.o. stara się tak organizować czas pracy aby pracownicy podczas świąt mogli się cieszyć świąteczną atmosferą w gronie rodziny. Najczęściej wigilia jest dniem wolnym od pracy.
A czy pracownicy Flectora mają organizowaną wigilię pracowniczą i mogą spędzić ten czas ze współpracownikami oraz z szefostwem? :) Zawsze wpływa to korzystnie na atmosferę :D Można się takich spotkań integracyjnych spodziewać w firmie? Czy raczej nie?
Wiecie może czy w Flector Sp. z o.o. szukają chętnych na staż?
@Były pracownik Z pewnością nie każdy pracownik idzie do pracy żeby dać z siebie wszystko. Firma w porządku więc polecam.
Czy można liczyć w Flector Sp. z o.o. na prywatną opiekę medyczną?
Firma w chwili obecnej nie oferuje prywatnej opieki medycznej, pracownicy oprócz pełnych składek ZUS są objęci dodatkowym grupowym ubezpieczeniem.
...ale możesz liczyć na wyzysk, (usunięte przez administratora) jednym słowem agencja pracy w najgorszym, polskim wydaniu. Pracownik ma zap... , nie myśleć i nie zadawać za dużo pytań.
Znalazłem ofertę pracy tak zatytułowaną: "Ślusarz - operator maszyn CNC do pracy na zbrojarni w Niemczech" Może mi ktoś wytłumaczyć co znaczy słowo zbrojarnia? 22 lata pracuję w branży metalowo- narzędziowej, również za granicą i pierwszy raz z takim słowem się spotkałem. Może to jakaś średniowieczna wytwórnia zbroi rycerskich ale na cnc...?
Zbrojarnia to jest hala produkcyjna ze stalowymi prętami do fundamentów domów mostów i tym innym podobnym rzeczami.np.
Podsumowanie w punkt, nic dodac nic ujac
Zapewniam osoby wypowiadające się poniżej, że jeśli jakieś wpisy zostały usunięte to tylko dlatego, że administrator forum stwierdził ich niezgodność z regulaminem (https://www.gowork.pl/regulamin ). Zachęcam do przeczytania, tym bardziej, że dokument ten jest każdorazowo przez Was akceptowany przy dodawaniu komentarzy. Dany pracodawca nie ma możliwości usuwania niewygodnych dla niego komentarzy. Czy ktoś z Was chciałby podzielić się swoim zdaniem na temat pracy w Flector oraz warunków, jakie oferuje ten pracodawca?
W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz większą rolę. A jak to wygląda w Flector Sp. z o.o.?
Wiecie...firma Flector zatrudnia sporo ludzi i na tak dużą ilość zawsze znajdzie się ktoś nie zadowolony,zawsze będzie ktoś komu jest przykro,jest też grono osób zadowolonych i Ja czyli Janusz F.(J.F) i chłopaki którzy pracują i pracować pewnie będą bo są mężczyznami.Reszta nie zadowolonych chłopców niech siedzą dalej w domu i nie robią nic,niech nie wydzwaniają,nie zawracają głowy przełożonym prośbą o zatrudnieniu a późnej płaczą jak im to jest źle i nie dobrze,prosze przecież możecie jechać do innej firmy na inną zbrojarnie(werk)tam spróbujcie tego chleba,pewnie też tacy jak tu wylewaja żale też bedą smutni i nie zadowoleni.Ja też pracowałem w Factor i też mógł bym teraz tu cisnąć jak to jest źle i nie dobrze,jak mnie oszukali,Ale nie robię tego bo wyleciałem...tzn.zwolniłem się z swojej winy wiem że jestem pyskaty nie umiałem dogadać się z kierownikiem w Nunchritz i się przestaliśmy dostałem swoje pieniądze z firmy która uczciwie zarobiłem pracując tam nikt mnie nie oszukał jak się umówiłem z pracodawcą tak też było i nie mogę mieć do nikogo pretensji i żalu jak tylko do samego siebie,a co do nie zadowolonych radzę przemyśleć czy przypadkiem wina nie leży po waszej stronie że stało się jaj się stało a nie zrzucać swoje nie powodzenia na innych pisać bzdury wyssane z palca,lub wzięta z pod tekstu bo przełożony powiedział gorzką prawdę i teraz ciężko to przełknąć i wylewamy swoją gorycz właśnie tutaj,jeśli komuś jest źle niech porozmawia z przełożonym,spakuje się i jedzie na inny werk do kogoś innego pracować,albo otworzy sobie swoją firmę i teraz robi po swojemu i jak on chce a nie płacze i wypisuje bzdury,ja Janusz mogę firmę Flector polecić bo pracowałem na innych zbrojarniach w różnych firmach i wiem jak jest mam porównanie i w firmie Flector było mi najlepiej taka jest moja opinia chciał bym polecić innym i życzyć nowym tam pracownikom powodzenia.Pozdrawiam chłopaków z Nunchritz życzę wam szczęśliwej pracy.Pozdrowienia dla Rybki(Rybskiego)i Zakopianczyków z Lamelli...trzymajcie się chłopaki.(J.F.)
@tomek a dlaczego odwołujesz się do tych organów właśnie w związku z firmą Flector? Możesz wyjaśnić bliżej, co chcesz zasugerować? Jak widać są zatrudnione w firmie osoby zadowolone ze swojego położenia w firmie @J.F. Możesz napisać dokładniej jakie plusy pracy w Flectorze dostrzegasz?
Witam na początek chce pozdrowić chłopaków z zbrojarni w Nunchritz...miejsce i praca godna polecenia,zapraszam wszystkich chętnych pracą w Flector bo szczerze warto praca ciężka i wymagająca ale taka jest,taka jest jej specyfika ...godna polecenia firma bo niw oszukuje i jest przyjazna pracownikom...pozdrawiam spawaczy i giętaczy...Janek.zoom Karola
Jak się pracuje w Flector Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Flector Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Flector Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!