HOMAG Polska

• Olszewo
  • Słupia Wielka
  • Chwałkowo

3. Opinie o pracodawcach Środa Wielkopolska
  5. Opinie o HOMAG Polska Sp. z o.o.

Opinie o HOMAG Polska Środa Wielkopolska

Nie przegap nowości o HOMAG Polska Sp. z o.o.!

24.05.2020 13:41

Pracuje tam 3lata (usunięte przez administratora) brak czasunku do pracowników.pozdrawiam Homag
    Robak homaga

27.05.2020 21:12

Nie rozumiem kierownictwa magazynu czemu oni tak źle traktują ludzi?ledwo podstawówkę skończyli a zgrywają wielkich panow.(usunięte przez administratora)i chodzace.
    Lekko Zniesmaczony.

24.04.2020 13:04

Jeżeli chodzi o zarobki w firmie nie ma co narzekać nigdy nie mówiłem ze sytuacja jest tragiczna. Wiec to oceniam na pozytyw. Jeżeli chodzi o uprawnienia, rozmowy z brygadzista i kierownikiem o podnoszeniu kwalifikacji totalna porażka. Nie wiem jak to wygląda teraz ale czuje ze za dużo się nie zmieniło. Wiec jeżeli chcesz się zatrudnić jak Elektromonter siedzieć w szafie cały dzień nie przejmować się niczym polecam, lecz gdy już weźmiesz na siebie odpowiedzialność za coś nie licz na wsparcie wyżej. Tutaj negatywna wypowiedz. Opinie pozostawiam w stanie neutralnym z powodu dobrych zarobków, ale brak zainteresowania brygadzistów czy kierowników pracownikiem.
    małymiś

29.04.2020 00:03

potwierdzam - żadnych, i to jest przykre ponieważ człowiekowi zależy na rozwoju a kierownicy myślą że jesteśmy tylko takie małe szare myszki i będziemy siedzieć cicho na jednym stanowisku do emerytury, nie tędy droga.
    Szukam

31.03.2020 21:34

Witam. Aktualnie poszukuje nowej pracy. Widzę oferty z HOMAG. Jakim cudem w aktualnej sytuacji ekonomicznej trwa rekrutacja? Czy to możliwe czy też po prostu szukają kogoś na chwilę.

01.04.2020 10:01

Dzień dobry, Zachęcam do bezpośredniego kontaktu z osobą odpowiedzialną za rekrutację, która Pana/Panią interesuje. Chętnie udzielimy wszelkich szczegółów. Rekrutacje na wybrane stanowiska prowadzimy zdalnie w tym momencie i przyjęcia nowych osób odbywają się stopniowo. Osoby, których w tym momencie poszukujemy chcemy zatrudnić z perspektywą dłuższej współpracy. Sytuacja w kraju jest bardzo dynamiczna i jako pracodawca także do tej sytuacji staramy się dostosować m.in. zapewniając naszym pracownikom wszelkie dostępne środki ochrony. Pozdrawiamy, Zespół HOMAG
    Przezorny

26.03.2020 14:32

Widać że zakład stara się jak może by uniknąć problemów nawet zmiany wcześniej kończą . Ale jaki to ma sens jeżeli druga zmiana przychodzi na nadgodziny i styka się z załogą z pierwszej zmiany. Wszystko traci sens z powodu pazernośći. Ostrożność przede wszystkim.
    Nikkk

18.03.2020 22:57

A dlaczego konstrukcja jest w domu? Przecież i tak nikt nie wchodzi do biura to my jesteśmy gorsi z hali?

17.03.2020 10:18

Wogle nie czujemy się bezpiecznie!!!!!!! Brak mydla i płynów do dezynfekcji

17.03.2020 12:17

Dzień dobry, Staramy się uzupełniać środki czystości oraz środki dezynfekujące na bieżąco. Ewentualne raki prosimy także zgłaszać do przełożonego oraz działu Facility.

14.03.2020 09:11

16.03.2020 07:31

Dzień dobry, Obecna sytuacja nie jest nam obojętna i na bieżąco podjemujemy szereg działań, aby zabezpieczyć zdrowie naszych pracowników i kontrahentów. Więcej informacji o tym, co zostało wdrożone jeszcze w zeszłym tygodniu znajduje się tutaj https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,28018?review=3767b7f8-6d93-49d7-b42f-cea51d3ff958 Sytuacja jest bardzo dynamiczna, dlatego o wszelkich zmianach pracownicy będę informowani na bieżąco. Pozdrawiamy, Zespół HOMAG

16.03.2020 16:17

Nie no spoko, zamknijmy, tylko żebyś nie płakał jak 10-tego pieniążków nie będzie na koncie. Jak my staniemy to i NIemcy się zatrzymają, naprawdę myślisz że gdzieś tam w koncernie w niemczech ktoś pomyśli ze w związku z zamknięciem, @KAMAR nie dostanie wypłaty.....
    dżejk

10.03.2020 20:14

jedna wielka porażka
    ciekawy

11.03.2020 15:50

Co jest takiego złego w tej firmie...?
    Fajm

03.02.2020 15:14

Jak wygląda praca magazyniera w HOMAGu?
    Technik serwisant

31.01.2020 07:23

Jak wygląda praca na stanowisku serwisanta?

11.09.2019 15:21

Praca na konstrukcji dobra dla osoby świeżo po studiach - tj. niegłodowe wynagrodzenie i możliwość zdobycia pierwszych szlifów przy korzystaniu z oprogramowania czy języka obcego. Na dłuższą metę praca w dziale R&D zdecydowanie nie do polecenia. Powtarzalność zadań, brak innowacji w projektach. Praca czasami polegała na sprzątaniu bałaganu po kolegach z niemieckich oddziałów firmy. Napięta sytuacja na linii montaż-konstrukcja, prowadząca do mało efektywnej współpracy. Obciążenie pracą wygląda z grubsza jak sinusoida - raz nie ma zupełnie nic do roboty, ale należy udawać, że się jest obciążonym, żeby stwarzać pozory, także chillroom należy generalnie do pomieszczeń z zakazem wstępu, w kolejnym razie pracy jest tyle, że miesięczny limit nadgodzin nie starcza na pokrycie nadmiaru obciążenia. Wymagania i pytania na rozmowę rekrutacyjnej nijak mają się do wykonywanej pracy. Średnio rozgarnięta osoba poradzi sobie z zadaniami - zapomnij o wykorzystaniu wiedzy ze studiów. Plus taki, że łatwo pozytywnie przejść rozmowę o pracę. Problemy z organizacją przydatnych szkoleń czy z narzędzi, czy z języków.
    Elektryk

25.10.2019 10:58

Cześć, możesz napisać coś więcej o pracy w R&D? Rozumiem że to praca w Poznaniu? Napisz na czym to polega. Nie mam studiów kierunkowych, ale pracuję na dziale elektrycznym w Środzie Wlkp. i czuję, że już mógłbym zająć się ambitniejszymi zadaniami niż montaż elektryczny dużych szaf. Pozdrawiam M.
    były pracownik

30.01.2020 10:11

Praca bardzo demotywująca, brak pomysłu na rozwój pracowników. Obiecane szkolenia, które nigdy nie doszły do skutku, co przekłada się na wykonywanie części zadań "na czuja". Do pozostałych zadań wiedza elektryczna w zasadzie nie jest potrzeba, wszystko "klika" się w komputerze według wytycznych od kolegów z Niemiec, w których często brakuje logiki. Firma i nazwa stanowiska ładnie wygląda w CV i to wszystko, ale reszta zuepłnie niewarta zawracania sobie głowy.
    Witam

15.01.2020 15:37

Jak wygląda praca kobiet na magazynie? Szukacie również kobiet na stanowisko magazynier?
    Dobry pan

14.01.2020 22:57

Dzień dobry, czy jest taka szansą na prace w Solaris bus osoby z Ukrainy? Bo wiem że jest w Poznaniu z Ukrainy zatrudniony, Dzięki)
    Fil

14.01.2020 05:56

Nie polecam magazynu to porażka. Zarządzanie nie ma nic wspólnego z współczesną logistyką. Park maszynowy jak w latach 90-tych. Pozdrawiam wytrwałych którzy codziennie zmagają się z trudnościami.
    Zadowolony

13.01.2020 19:10

Kolejna pseudo profesjonalna firma/korporacja co po rozmowie kwalifikacyjnej nie jest w stanie wykonać krótkiego telefonu do kandydata, że jednak nie zatrudnia. Człowiek bierze urlop, żeby się wybrać na rozmowę, a tu taka strata czasu. Rozmowa bardzo ogólna i bez pomysłu ze strony pani kadrowej. W mediach społecznościowych chwalimy się jacy jesteśmy piękni, a tu po prostu siano z butów.
    Tom

20.11.2019 18:17

Witam proszę o informację jak wygląda praca operatora wózka widłowego....czy kasa na tym stanowisku jest dopuszczalna???
    Bert

08.01.2020 09:34

Tragedia nie polecam pracy na tym magazynie, na zewnętrznej hal w Bninie temp 8-10 stopni jak w chłodni, zle oswitetlenie, tragedia..
    bercik

09.01.2020 00:36

dodatkowo na rozmowie ci naobiecują że rozwój, że szkolenia itd., a w praktyce robisz proste rzeczy, zero rozwoju i nikt się tobą nie interesuje
    Serwis

02.12.2019 05:23

Witam. Czy jest ktoś kto może się wypowiedzieć na temat pracy na stanowisku monter serwisant? Bo właśnie jest nabór i zastanawiam się czy aplikować.
    Serwis

02.12.2019 05:19

Czy jest tu ktoś kto może się wypowiedzieć na temat stanowiska monter serwisant? Bo właśnie jest nabór i zastanawiam się czy aplikować.
    Swrwis

02.12.2019 00:01

Czy jest tu jakiś technik serwisant który mógłby się wypowiedzieć na temat pracy na tym stanowisku? Bo akurat takich w tej chwili poszukują i nie wiem czy warto aplikować.
    Quick

27.11.2019 11:06

To co się dzieje na hali produkcyjnej to istna porażka. Zmiana kierowników, super. Ale oni już sobie przypodobali osoby (czyt. PUPILE) No ludzie kochani! Praca, jak praca - pracować trzeba. Ale bez przesady skoro ktoś choruje to robią problem by zwolnić taka osobę do lekarza czy gdzie kolwiek! Skoro człowiek poświęca 3/4 swojego czasu i siedzi w pracy, a potem oczekuje by wyjść wcześniej w własnej sprawie robią takie akcje że hej! Pracownicy produkcji powinni być tak samo traktowani, a tutaj wywyzszanie osób! Bo lepiej wejść komug w drogę niż w ....

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HOMAG Polska?

Kontakt - HOMAG Polska Sp. z o.o.

Prądzyńskiego 24 63-000 Środa Wielkopolska

Branże: Maszyny i urządzenia
    Starajacasieoprace

15.08.2019 16:26

Witam, widzę, że szukają do księgowości. Dlaczego? Ktoś się zwolnił czy powiększają dział księgowości? Jaka atmosfera panuje w dziale księgowości? Ile osób pracuje w zespole? Jaki styl zarządzania ma przełożony? Czy godziny pracy są elastyczne czy stałe? Czy jest jakaś premia za zamknięcie roku 'bilansówka'? Czy można uzyskać dofinansowanie do szkoleń i studiów podyplomowych? Czy w księgowości na co dzień używa się języka obcego? Czy po okresie próbnym jest szansa na umowę na czas nieokreślony? I ostatnie pytanie jak wygląda kwestia finansowa? Czy 5 tys zł na rękę miesięcznie uda się wyciągnąć jako księgowa? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź
    obserwator

22.11.2019 14:49

Nadal co chwila pojawiają się ogłoszenia pracy na różne stanowiska do działu księgowości... Czyżby było tak źle, że ludzie po kilku miesiącach się zwalniają?Czy firma się tak rozwija? @Marcin Hmm niezbyt mądre pytanie - Środa to nie Poznań, tutaj do działów finansowo-księgowych stosunkowo rzadko pojawiają się oferty pracy więc nic dziwnego, że ludzie którzy chcą zmienić pracę interesują się nimi.
    Jurgen

31.10.2019 18:24

A czy ktoś wie coś na temat nowej hali, która miała oddana w 2019 roku?
    Joanu

17.11.2019 15:38

Zapomnij o nowej hali. Chyba że myślisz o magazynie ktory jest wynajmowany haha
    ciekawy

16.11.2019 22:55

Witam, czy ktos moglby podzielic sie info o zarobkach handlowcow?
    edzio

09.11.2019 21:48

witam, czy firma daje możliwość rozwoju swoim pracownikom, w sensie dofinansowanie szkoleń, kursów, i jakich ?.

13.11.2019 09:11

Dzień dobry, Rozwój naszych pracowników jest dla nas bardzo ważny. Poza szkoleniami merytorycznymi, które są kwestią indywidualną w zależności od potrzeb i działu, pracownicy mogą także uzyskać dofinansowanie np. do kursów językowych, studiów czy też innych szkoleń. Pozdrawiamy, Zespół HOMAG
    mundek

11.09.2019 20:34

magazyn jak magazyn ale to co się dzieje na (usunięte przez administratora)woła o pomstę do nieba, (usunięte przez administratora)operator na jednej zmianie ciągle ogląda filmiki a w przerwach oglądania chodzi na ploty i na dymka a (usunięte przez administratora)na drugiej zmianie robi to samo plus cały czas gada z koleżankami, więc albo mają układy albo nikt z kierownictwa tego nie dostrzega że na tym stanowisku wystarczy jedna zmiana i jedna osoba, jest to bardzo nie w porządku bo inni naprawdę ciężką pracują za te same pieniądze, pozdrawiam.

28.10.2019 15:27

@xyz witam skąd posiadasz takie doświadczenie? Mam takie same odczucia. Pracownik z produkcji
    Pan

28.10.2019 15:30

Skąd wiesz tak dużo o pracy w dziale planowania, jakości czy konstrukcji? Matura to chyba za mało na pracę w tych działach chyba, że wiesz coś czego ja nie wiem i faktycznie wymagania zostały tak obniżone przy rekrutacji?

07.10.2019 18:44

Witam, chciałbym zapytać na czym dokładnie polega praca na stanowisku: elektromonter oraz czy przyjmują do pracy bez doświadczenia. Dodam że nie jestem elektrykiem, tylko do przyuczenia
    Swojak

08.10.2019 20:49

Spokojnie na tym dzial biorą jak leci
    Nelson

24.10.2019 17:07

Nie idź na elektryczny. Kasa jak pomocnik elektryka na budowie a budujesz zaawansowane szafy sterownicze. Bez szkolenia bo tego co tam oferują nie można nazwać szkolenie. Skoro pani która szkoli mówi termik na wyłącznik silnikowy to nie mamy o czym mówić. Pozatrudniali kobiety z pola które nie umieją pracować ze schematami, tylko wkuły na blachę jak mają coś zrobić i tego się trzymają. A jak dostają nowe zadanie którego nie mają rozrysowanego w swoim zeszyciku to idą na L4 i na kogoś innego majster przerzuca nową komisję. Oczywiście zawsze na młodego i jak młody coś źle robi to jest krzyk i oskarżenia. Bo o swoich trzeba dbać. Na dużych szafach to już jest taka ekipa że przekroczenia czasów są nawet trzykrotne ale nikt ich nie ruszy bo takie mają znajomości a powinni już dawno nie robić. Narzędzi się nie doprosisz bo niemcy każą zamawiać tylko swoje na które nie ma wiecznie kasy. Odzież to najtańsze badziewie z marketów budowlanych. Oczywiście zapomnij że będziesz pracować na hali firmy która jest ah i oh. Elektryków trzymaja za płotem w jakieś starej rozpadajacej się stodole 100 metrów od siedziby firmy. Wiatr, deszcz kapiący na głowę, hałas i smród spalin to norma. Z daleka od tej firmy. Po okresie próbnym dali mi umowę ale jej nie przedłużyłem. Szkoda nerwów.
    Sekretarki

13.09.2019 13:25

Nie polecam :( Kiedyś fajna firma teraz już nie - wyzysk za małe wynagrodzenie i oczekiwania, pretensje i marudzenie.
    Sekretarki

09.10.2019 15:20

W pierwszej linii powinien zadbać o interesy naszego działu lider działu.
    Kindziu

24.10.2019 17:00

Wszystkim dają dodatkowe zadania bo nie mają już w ogóle chętnych do pracy. Masz być człowiekiem orkiestrą. Oczywiście nie wiąże się to ze szkoleniami bo nowych ludzi niema już kto szkolić bo stara załoga poszła do firm gdzie szanuje się specjalistów. Oczywiście wraz z nowymi zadaniami i odpowiedzialnością nie ma dodatkowej kasy natomiast nic nie stoi na przeszkodzie by ciągać ludzi do odpowiedzialności za zadania których nie mogli z jakiś powodów wykonać. Tak jest już na każdym dziale.
    Krokodyl

26.09.2019 19:53

Jeden kierownik też nie lepszy od innych. Od jego humorkow zależy cały dzień.. Gdy ma humor - załatwisz wszystko. Gdy jest zły to wydziera sie na cały homag, szuka zaczepki. Nigdy nie wiadomo jak zareaguje na pytanie. Swoim zespołem wcale się nie przejmuje, w 3osoby mogą pracować przy nakładzie pracy dla minimum 6osob. Szanowny nawet nie zejdzie sprawdzić jak im idzie. Dziwne, że wszyscy widzą i wiedzą jak jest i nie reagują.
    Weteran

28.09.2019 07:14

Wydaje mi się,że (usunięte przez administratora) Moze byc też (usunięte przez administratora)
    Emo

24.10.2019 16:54

Pewnie chodzi o(usunięte przez administratora). Nic dziwnego że nietykalny. Nic nie umie i zero wykształcenia to szybko na podyplomówkę go wysłali. Za to że gra i robi dobrą minę do złej gry jeszcze go nie wywalili. Innych degradowali na majstrów a on został na swoim. Żenada.
    Olo

11.10.2019 12:51

Witam Jak pracuje się w serwisie?Czy jeździ się samodzielnie ,czy są jakieś zespoły? Czy często pracuje się w weekendy?

15.10.2019 15:58

Dzień dobry, Praca technika serwisanta jest pracą w 100% mobilną od poniedziałku do piątku. W piątek popołudniu nasi technicy z reguły już kończą pracę i zjeżdżają do domu, weekend jest wolny. W trakcie szkolenia technik szkoli się pod okiem doświadczonego pracownika. Osiągając samodzielność technicy pracują już indywidualnie, aczkolwiek mogą się zdarzać projekty związane z większymi uruchomieniami, przy których pracuje większa liczba techników. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół HOMAG
    Zorro

26.09.2019 19:58

Przyjrzycie się niektórym "super" kierownikom.
    Doświadczony

29.08.2019 20:48

Faktycznie magazyn to miejsce specyficzne i jedyne w swoim rodzaju - słowa tego nie opiszą
    Pomstwa Do Nieba.

08.08.2019 15:10

Witam. Pracuję w Homag parę lat i to co obserwuję to jakaś kpina. Chodzi mi o magazyn. Co tam sie dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie. Pracuję na montażu ale widzę co sie odpiernicza. Banda leserów, statystów i obibokow. Kierownictwo nie widzi co ekipa z magazynu odpiernicza? Mam na myśli dwuch panów którzy co 40 min na papieroska leca, albo o 12 koncza i do 14 po regalach się chowają! Albo jegomość(usunięte przez administratora)co wysluguje sie pracownikami z KLAR serwis na komisjonowaniu, a sam obija się jak szalony. Ja to widze a kierownictwo nie? Panie z KLAR na kardexie robią świetna robote A I TAK ten sam jegomość (usunięte przez administratora)Wiesza na nie psy. Wstyd. Trzymać takich ludzi na etacie.
    Toms85

28.08.2019 07:21

Przelozeni chodzą czesciej na papieroska niz te 2 osoby.
    misio

28.07.2019 21:19

witam, szukam chętne osoby na dojazdy do HOMAG - u z Jarocina na dwie zmiany, 782.440,189
    mistrz ze spawalni

31.07.2019 16:28

Czy firma partycypuje w kosztach dojazdu do pracy ?
    misio

28.07.2019 21:06

Witam, szukam chętnych na wspólne dojazdy do HOMAG -u z Jarocina, tel. 782440189

08.05.2019 12:47

Witam Lepiej podwyżki godne dajcie ludzią, a nie się tylko tu wychwalacie jaka ta firma och i ach. Zarobki i podwyżki w tej firmie to kpina i wyzysk. Na szczęście moje dni pracy się tam niedługo zakończą.
    Arturo

27.06.2019 15:25

Witam. Czy są jakieś premie świąteczne i słyszałem, że istnieje premia roczna czyli 13 pensja?
    !"#Anonim#"!

19.07.2019 21:24

"Poziom oferowanego wynagrodzenia będzie zależał od posiadanego doświadczenia, kompetencji i umiejętności." -czyżby, mam inne spostrzeżenia. Potwierdzam wpis @Anonim, wypłaty są na tak śmiesznym poziomie ze ledwo starcza od 10 do 10. Pracowników biurowych porównywalnie z pracownikami produkcyjnymi. Powinni się wziąć za tych największych nygusów w firmie m. in majstrów/brygadzistów, zaadoptować ich do pracy w przypadku braków kadrowych w swoim dziale. W końcu są też "zasobem" firmy a to by znacząco poprawiło produktywność. Mam nadzieję ze ten wpis zarząd weźmie pod uwagę. Dziękuję
    Leo

13.05.2019 23:33

Czy w Homaga pracują osoby za wschodniej granicy ( Ukraińcy)?.
    Dahdbcy

08.07.2019 07:34

Nie
    Xleo

01.07.2019 20:49

Hej, znów HOMAG szuka Konstruktora Mechanika....hmm duża rotacja....powiększają dział....?

03.07.2019 09:01

Dzień dobry, Rekrutacja na stanowisko konstruktora mechanika związana jest z rozpoczęciem współpracy i nowym dla nas projektem, który będziemy realizować dla firmy Schenck, z którą należymy do Grupy Duerr. Zapraszamy do udziału w rekrutacji. Pozdrawiamy, Zespół HOMAG
    Michalina

26.06.2019 12:28

Witam, jak wygląda sytuacja z nowymi zatrudnieniami w firmie, tj czy nadal prowadzone są rekrutacje?

27.06.2019 13:08

Dzień dobry, Aktualne informacje na temat prowadzonych procesów rekrutacyjnych zawsze można znaleźć na naszej stronie internetowej w zakładce Praca/Oferty Pracy https://www.homag.com/pl/kariera/praca/oferty-pracy/ Zachęcam serdecznie do zapoznania się. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół HOMAG
    HiM

26.06.2019 12:53

Zapraszamy prezesa i kierowników na hale produkcyjna na 8 h

27.06.2019 13:06

Dzień dobry, Brygadziści, którzy są bezpośrednimi przełożonymi są obecni na produkcji cały czas. Pracownicy mogą zgłaszać się do kierowników produkcji, którzy w miarę możliwości są obecni na hali lub w swoim biurze przy hali produkcyjnej. Jeżeli jednak poprzez powyższe stwierdzenie odnosi się Pan/Pani do ostatnich upałów i wysokiej temperaturze na hali, to chcemy zapewnić, że kierownictwo i zarząd firmy są tego świadomi. W celu wsparcia pracowników w okresie letnich upałów, podobnie jak rok temu, zostają rozdawane pracownikom opakowania z tabletkami izotonicznymi, mające przeciwdziałać odwodnieniu. Pracownicy produkcji mają także dostęp do zimnej wody oraz mogą także korzystać z lodówek. Pozdrawiam serdecznie, Zespół HOMAG
    stary wyjadacz

01.01.2018 22:07

witajcie Jak aktualnie wygląda praca w serwisie ? Czy technicy pracują również po za granicami PL? przydzielane są dodatkowe korzyści oprócz wypłaty ( typu opieka medyczna, premie, trzynastki)? Jak wygląda atmosfera pracy w serwisie ? warto ubiegać się o podjęcie pracy ?
    Nowy 123

29.01.2019 10:19

Witam, Podepne sie pod temat. Jakie jest realne wynagrodzenie na reke na serwisie na start i po ilu latach jakie podwyzki. Stawka godzinowa czy miesiecznie a robisz po 12H. Pozdrawiam

29.01.2019 11:28

Dzień dobry, Wynagrodzenie zależy od posiadanego doświadczenia. Chętnie na ten temat jesteśmy w stanie porozmawiać podczas spotkania osobistego na rekrutacji. Możemy jednak powiedzieć, iż wynagrodzenie składa się ze stałej miesięcznej pensji, ryczałtu za nadgodziny oraz premii. Wszelkie nadgodziny są rozliczane zgodnie z kodeksem pracy. Na stanowisku technika serwisanta przewidujemy także ścieżkę kariery od podstawowego stanowiska przez starszego technika serwisanta po eksperta. W razie zainteresowania naszą firmą oraz ofertą pracy lub w przypadku dodatkowych pytań zachęcam do kontaktu z działem HR. https://www.homag.com/pl/kariera/praca/oferty-pracy/detail/technik-serwisant-605-1/ Pozdrawiamy Zespół HOMAG

Zostaw merytoryczną opinię o HOMAG Polska Sp. z o.o.