HOMAG Polska

• Olszewo
  • Słupia Wielka
  • Chwałkowo

3. Opinie o pracodawcach Środa Wielkopolska
  5. Opinie o HOMAG Polska Sp. z o.o.

Opinie o HOMAG Polska Środa Wielkopolska

Nie przegap nowości o HOMAG Polska Sp. z o.o.!

ghfdhg

10.03.2014 16:04

Ile wychodzi sie na miesiac po 2 latach pracy ?
    anders

18.02.2014 20:41

goła stawka czy jakieś system premiowy również?
    anonim2

18.02.2014 19:02

Pensja na czas, nadgodziny płatne lub do odebrania, stawki 12-14zł brutto/godzinę, praca 8 godzin dzienie, z kadrą różnie to bywa..
    nick

08.05.2012 11:45

Zgadzam się z przedmówcami prezes nierzównoważony,nieomylny, promuje (usunięte przez administratora) . Praca stresująca za psie pieniądze. Tragiczna niewykształcona kadra na każdym szczeblu. Robimy w wała niemców i z tego żyjemy. Bałagan na każdym kroku.
    anonim05022012

05.02.2012 08:55

Firma jakich mało. Prezes niezrównoważony psychicznie, nigdy nie wiadomo, kiedy wybuchnie. Choleryk, nie potrafi nad sobą zapanować. Kierownik montażu założył firmę na żonę, sprzedaje Homagowi części, a jakby tego było mało ma dostęp do systemu i samowolnie wprowadza zmiany odnośnie zamówień swoich części! Atmosfera fatalna, na każym kroku oszukują pracowników. Magazynierzy to śmierdzący lenie.

12.06.2010 14:21

Widze ze na forum ucichlo ostatnim czasy. Czyzby ktos zaczal namierzac adresy IP i wyciagac konsekwencje??? ;) Nie rozumiem jednej rzeczy, skoro wszyscy moi przedmowcy pracuja w Homag Machinery i jak widac sa niezlymi kozakami to dlaczego sie nie odezwa w pracy tylko pisza na forum a na hali zachowuja sie jakby nigdy nic. Na palcach jednej reki jestem w stanie policzyc gosci, ktorzy potrafia sie postawic szefowi nie liczac sie z potraceniem tzw. premii. Tak naprawde nie liczy sie to co masz na papierze tylko to co wiesz, jak wykonujesz swoje obowiazki i tylko w taki sposob dojdziesz do czegos. Owszem, lizydupstwo jest powszechne, ale dlaczego nie pisze nikt o postawach przeciw systemowi. Niektorzy naprawde maja jaja i robia z nich uzytek, a ci co sie tu tak pienia tak naprawde w pracy sa przykladni, uprzejmi i wyrabiaja 120% normy. Jak sie komus nie podoba to niech sie zwolni. Wtedy bedzie widac kto nie jest obludny i nie trzyma palca w [usunięte przez administratora]. Powodzenia i NIECH MOC BEDZIE Z WAMI :P

22.05.2010 19:24

Dodam, że szef to osoba chora psychicznie. Alpy, Egipt, rzekoma rekonwalescencja to tylko przykrywka do coraz to dłuższych wizyt w szpitalu psychiatrycznym, na oddziale zamkniętym. Nawet paczki nie można wysłać!!!

Kontakt - HOMAG Polska Sp. z o.o.

Prądzyńskiego 24 63-000 Środa Wielkopolska

Branże: Maszyny i urządzenia
    bleee

22.05.2010 08:17

jeśli cukierki były o smaku toffi to faktycznie jest czego pozazdrościć.... podejrzewam jednak że wyroby cukiernicze były wykonane na umowę zlecenie przez "majstra szmatę" bo tak wyszło drożej. firma schodzi na psy... kiedyś to takie imprezy dla kierownictwa robiono cicho-sza w "wodniku"... ech.

21.05.2010 16:26

mistrzostwo świata osiągnieto dzisiaj , kierownictwo oraz dział pseudo zakupów otrzymało premie kwartalne jakiś czas temu za swój "ogromny" wysiłek od 1000 wzwyż , tymczasem reszta załogi musiała zadowolić się ciastkami ,kawą oraz cukierkami , jak mi to kolega opowiedział odrazu zechciałem tam złożyć CV. ŻENADA

19.05.2010 21:09

Zgadzam się z trzema pierwszymi opiniami. Kadra kierownicza poniżej wszelkiej krytyki. Oszukują pracowników na czym tylko mogą po to aby móc pod koniec m-ca z tego tytułu zainkasować premię. Gosc124621 to zapewne ten o którym była wcześniej mowa sądząc po stylu wypowiedzi daleko odbiegającym od poprawnej polszczyzny. Nie wiem dlaczego czuje się urażony skoro napisano o Nim prawdę. Inny to przykład typowego „żyda”, który nie miał nawet odwagi zarejestrować swojej pseudo firmy na siebie, tylko zrobił to na żonę. Kupuje w Brico Marche i sprzedaje za 3x tyle. Każdy tak by mógł, tylko nie każdy potrafi aż tak „wejść w odpowiednie miejsce” szefowi. Kolejny potrafi robić tylko tabelki w Wordzie. Ich podstawowe zajęcie to surfowanie po necie. Dział Kontroli Jakości to czysta fikcja. Osoby „pracujące” w w/w dziale zajmują się przede wszystkim chodzeniem bez celu i spijaniem kaw. Zakupom zdarza się czasami zamówić towar na czas. Największą jednak porażką jest przypominający Buldoga (i nie chodzi mi tu tylko o wygląd zewnętrzny)kierownik magazynu (notabene mieszkający na tej samej wsi co v-ce prezes). Jeżeli ktoś pragnie zatrudnić się w tej firmie dodatkowym atutem będzie umiejętność naprawienia auta kierownikowi (oczywiście w godzinach pracy).

19.05.2010 17:08

firma dla dziobaków , kierownictwo oszukują swoich podwładnych na każdym kroku , jeden to wogóle jest mistrzem dziobania i [usunięte przez administratora] , wiem z opowiadań byłych pracowników
    anonim12

27.03.2010 13:32

Tak jak inne posty mówią to mogę to potwierdzić. Mało tego szef to typowy człowiek który nie znosi krytyki on wie najlepiej. A jeśli chodzi o inne sprawy to potrafi zgonić wszystko na pracownika choć sam wydal decyzje. Kontrola jakości działa tylko na papierku same procedury są do tak dziwne że normalny człowiek tego nie rozumie. Generują tylko koszty. Jak się coś komuś odpali to można być u nich kooperantem i nawet robić buble. Kierownikiem została mianowana osoba, posiadająca tylko wykształcenie zawodowe, później robił szkołę średnią w pół roku, bo normalny tryb kształcenie jak to stwierdził był zbyt trudny. Awans zdobył tylko dlatego, że wie w które części ciała należy wejść szefowi.
    ****

12.03.2010 16:30

nie wiem kim jesteś, i czy pracowałeś w homagu, ale z opinią się zgodzę. tylko ja uwazam że palec w (usunięte przez administratora) to raczej szefowi trzeba trzymać, aby mieć układy i układziki. Ludzie bez wykształcenai a taka kasę zarabiają że się w głowie nie mieści. A ten co wykształcony i coś potrafi zrobić to najmniej zarabia.
    Lu...

16.02.2010 15:33

Zakład fajny dla ludzi którzy umieją i lubią trzymać palec [usunięte przez administratora] kierownictwa. Nie można mieć własnego zdania. Atmosfera podlizywaczy. Zarobki od 1500-2500 w zależności od stażu pracy i stopnia pokrewieństwa z kierownictwem, a także godzin spędzonych na wspólnym grilowaniu i rąbaniu KOLEGOM z pracy d....

22.03.2009 17:12

Słowa kojarzące się z Homag Machinery (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... . Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... . Od jakiej stawki można negocjować pensję? Najbardziej podobało mi się w Homag Machinery: Najbardziej nie podobało mi się w Homag Machinery:

Zostaw merytoryczną opinię o HOMAG Polska Sp. z o.o.