HOMAG Polska

• Olszewo
  • Słupia Wielka
  • Chwałkowo

3. Opinie o pracodawcach Środa Wielkopolska
  5. Opinie o HOMAG Polska Sp. z o.o.

Opinie o HOMAG Polska Środa Wielkopolska

Nie przegap nowości o HOMAG Polska Sp. z o.o.!

19.06.2021 13:21

Astronom_juri_gagarin

20.06.2021 08:41

Ja już dawno to stwierdziłem że on się na kierownika nie nadaje, nikt się nie postawi.
    jurek

05.07.2021 22:21

Piłkarz jeszcze robi???? Nie zlikwidowali go jeszcze?
    Stołówka!!!!!

14.06.2021 22:39

Kiedy otworzycie stołówkę? Zamknięta została pod pretekstem covidka. Teraz jest tam biuro... żenujące bo my produkcyjni musimy jeść tam gdzie pracujemy. Może za niedługo będziemy załatwiać tam też potrzeby fizjologiczne?! Prawo pracy mówi o tym,że powyżej 20 osób w zakładzie pracy musi znajdować się STOŁÓWKA!! CZEKAMY. MY WKURWIENI!
    bob

17.06.2021 17:43

co na to związki zawodowe ?
    Hhhu2

03.07.2021 12:59

Słychać coś o stołówce? O obiadach? Wszystkie firmy wróciły do normy ale oczywiście nie Homag....
    Kabaret

21.06.2021 16:40

Czy w związku z panującymi upałami firma zamierza jakoś pomóc pracownikom w pracy??? Powyżej 28 stopni na stanowisku pracy, pracodawca musi zapewnić nieograniczony dostęp do wody!!! Co mamy pić wodę z toalety? Stołówka pozamykana, nie ma się nawet gdzie w przerwie schłodzić a kierownicy i dyrektorzy siedzą sobie w swoich klimatyzowanych biurach i mają to w pompie. Gdzie jest (usunięte przez administratora) solidarność????? Dzisiaj na elektrycznym ponad 30 stopni na hali któryś raz z rzędu i ani razu nikt się nie pojawił choćby z chłodną wodą dla pracowników. Żenada
    Alladyn

22.06.2021 05:18

Masz przecież dystrybutory z wodą
    Zmęczony

16.06.2021 19:17

Może (usunięte przez administratora) opuściła by swoje klimatyzowane biuro i zobaczyła w jakim upale pracujemy i zniosła by (usunięte przez administratora) zakaz noszenia krótkich spodni ????

06.06.2021 20:48

Zapowiadany jest bardzo duży wzrost produkcji, czy w związku z tym planowany jest również wzrost zatrudnienia nie tylko pracowników produkcyjnych? Działy wspierające aż kwiczą z braku rąk do pracy, o cokolwiek się kogoś teraz doprosić o pomoc to problem
    Marco

08.06.2021 16:49

Co teraz da zatrudnienie ludzi? Zanim się wdrożą to będzie po wzroście produkcji i na koniec okażą się zbędni. Taka jest smutna prawda. Należało pomyśleć o tym wcześniej a nie dopiero jak się pali o czym świadczy wzrost aktywności w mediach społecznościowych w ostatnim czasie. A tak co roku sytuacja się powtarza, ponownie okres wakacyjny i ponownie na Elektrycznym tyle roboty że ludzi brakuje i się nie wyrabiają, brak jakiegokolwiek planowania produkcji w czasie a co za tym idzie wzmocnień personalnych w każdym obszarze. Do tego wszelkie rotacje kierowników, dyrektorów z działów do działów i robi się problem z personelem w większości obszarów.

23.05.2021 16:26

Jak długo będziemy nosić te bzdurne maseczki? Szczególnie na dworze. Jaki tu sens?

26.05.2021 07:20

Staram się to robić, ale bodyguardy na dworze chcą pałować od razu...
    Alfred

26.05.2021 17:18

Maseczka tak samo chroni przed zarażeniem kogoś lub siebie jak prezerwatywa zrobiona ze skarpety przed ciążą
    Abeqn

27.04.2021 16:22

Czy to prawda że firma daje co miesiąc premie pracownikom?
    King Dzon Un

07.05.2021 23:29

Części nie ma nie dlatego że ich ktoś nie zamówił tylko dlatego że ich fizycznie nie ma i dostawcy się nie wyrabiają. Produkcyjni bez biurowych by zginęli i w drugą stronę też tak to działa, tak działa właśnie każda firma tylko tutaj ktoś przy premiach zapomniał o biurowych. Serio, czasami chciałoby się zamienić miejscami bo praca jako biurowy wcale nie jest taka łatwa jak wam się produkcyjnym wydaje. Przynajmniej na produkcji nie widać takiego zaorania jak w biurach, na spokojnie sobie swoje robicie, a w biurze - rollercoaster.
    Xini

08.05.2021 13:35

Widzę poniosło Cię trochę. Zapraszam na magazyn zobaczysz co "biurowi" (usunięte przez administratora) Zamawiać na taką górkę nie znając realia magazynu i jego pojemności to tylko w homag się dzieje. Pozdrawiam
    @pracownik

21.03.2021 13:13

Dlaczego firma milczy na temat Covida - w konstrukcji jest wysyp zakażonych, w innych działach również jak zakupy i IE o produkcji nie wspomnę . Dlaczego jest to ukrywane przez zarząd ???
    Jorgen

29.04.2021 08:17

A ja jestem za tym, abyś zmieniła branżę i zatrudnila się w gastronomii, hotelarstwie lub branży fitness. Odpoczniesz sobie w domu bez pieniędzy
    dydek

30.04.2021 00:34

bardzo trafnie powiedziane, wtedy oczka by się otwarły.
    Zawiedziony

16.03.2021 12:13

Niech mi ktoś wytłumaczy jedną sprawę bo nie ogarniam i chyba jestem za głupi na to wszystko, a mianowicie jak to jest że pracuję dla Homagu kilka ładnych lat, ogólny staż pracy prawie 30 lat, mam dobre wykształcenie, wiele kursów, szkoleń, uprawnień, żadnych L4 i kombinowania rzetelnie pracując a tu przychodzi taki młody ledwo co zawodówkę skończył, na wszystko wyrąbane, bez żadnych uprawnień, ba nawet wkrętarki dobrze nie umie trzymać, wszystkiego trzeba go uczyć od podstaw, kombinuje na każdym kroku aby tylko nie robić no i ma większą stawkę ode mnie, nie wiem jak wy ale ja się wypisuje z tej solidarności bo to oni między innymi tego powinni pilnować że staż pracy jest równoznaczny z wyższym wynagrodzeniem, a zarząd i kierownictwo proszę o ustosunkowanie się do mojego pytania oraz o podjęcie odpowiednich kroków w tej sprawie, pozdrawiam.
    Swój

19.03.2021 20:24

Skoro pytanie do kierownictwa to zadaj to pytanie prosto w oczy a nie na forum bo tutaj podwyżki nikt ci nie da
    Ela

13.04.2021 07:17

Homagu to jest wielkie (usunięte przez administratora) z kierownictwem,możesz do nich mówić jak do słupa!
    Nowy pracownik

07.04.2021 20:42

Witam, obecnie pracuje w Pleszewskiej fabryce obrabiarek, już ponad 10 lat, zarabiam ok 3400 brutto, jakie są zarobki w waszej firmie? (Pytanie kieruje do obecnych pracowników)
    Lolo3

08.04.2021 10:05

Dostaniesz więcej

30.01.2021 17:17

Kieruje tę pytanie do Zarządu HOMAG. Czy etyczne i moralne jest to, że przewodniczący związków zawodowych świadczy dla firmy HOMAG usługi ozonowania? To jest delikatnie mówiąc paskudne bo gdy dojdzie do jakiś pertraktacji HOMAG-ZWIAZKI dojdzie do konfliktu interesów.....pana przewodniczacego.
    Gazel

13.03.2021 19:36

Związek zawodowy w homagu to jest jak wsadzenie (usunięte przez administratora) nic nie zdziała tylko dostanie ktoś kopertę gruba za zamknięcie buzi od Homagu i koniec tak działa związek po znajomości!
    Minikad

15.03.2021 18:30

Mi tego nie musisz mówić, ale masz rację.

05.03.2021 12:22

A tak w ogóle @Jolanta Dlaczego nie powiesz tego prosto w oczy osobom,o które Ci chodzi? Trzeba pamiętać, że nie jest się anonimowym w internecie.
    Minikad

07.03.2021 16:42

Typowy Polak który psioczy za plecami a jak rozmawia z tą niby m a f i a rodzinną to jakby mógł wlazlby cały w czarną dziurę... Mało to takich odważnych w Internecie? A na żywo potulne myszki, które siedzą i łączą kabelki , montują śrubki albo pikują na magazynie, bojące się odezwać "w swojej sprawie".. w temacie i ocenianiu innych są za to specjalistami
    Lodzik

12.03.2021 18:44

Nie da się powiedzieć prosto z mostu komuś bo za dużo jest sprzedawczyków i tych braci żony, szwagrów itd.homag jest mały.
    Lodzik

11.03.2021 20:37

Jesteście wszyscy (usunięte przez administratora) jak zawsze! A zwłaszcza ta (usunięte przez administratora) rodzinna Jola ma rację hłe hłe hłe
    Niedzielny schabowy

07.03.2021 16:54

Witam. Było by mi niezmiernie miło gdyby sztab kryzysowy Naszej firmy HOMAG odpowiedział mi na jedno pytanko. Jak to jest, że musimy między działami pajacowac w maskach, a gdy są potwierdzone przypadki covida to zachowujecie się jakby nie było tematu. Przykład już podaję. Sroda 03.03.2021 na dziale BMG pracownik dowiaduje się, że ma covid i co....i nic ludzie dalej pracują. Na magazynie w Środzie dwa przypadki covida i co ludzie dalej pracują. Dobrze, że pracują ale skończcie z tymi absurdami maseczkowymi.....albo kurka wodna postępujcie jak należy.

05.03.2021 12:17

@Jolanta A co to znaczy (usunięte przez administratora) rodzinna? Chyba nie znasz znaczenia tego słowa. Myślę, że (usunięte przez administratora) nie musiałaby nawet pracować????‍♀️????‍♀️????????
    Kuki

25.02.2021 16:59

Jeleń ja palę i nikt za mnie nie pracuje. Wykonuje wszystkie swoje obowiązki i wyrabiam się w czasie to mam chwilę na papierosa a jeśli ty się nie wyrabiasz to twój problem ze zamiast pójść na fajkę nie możesz sobie usiąść i odpocząć czy tak nie jest? Czy idziesz zgłosić że skonczyles przed czasem skracajac sobie go i wijac na siebie i innych bata a później płaczesz że ktoś ma czas żeby sobie zapalic a ty musisz produktywniej pracować zamiast sobie w zaciszu np. Z kimś porozmawiac
    LOL

05.03.2021 10:11

Najgorzej jak w pracy trzeba pracować...i najgorzej jak jeszcze kierownik od Ciebie tego wymaga. Bo do pracy przecież się chodzi żeby leżeć i pachnieć :D Nie mogę czytać już tych wpisów, jeżeli w Homagu jest tak źle dlaczego tyle ludzi tam pracuje i chce pracować ? Nie podoba się - proszę zmienić pracę, a nie wypisywać na formach bo na więcej nie ma się odwagi. :)
    Heszkewmeszke

01.03.2021 08:58

Prawda to że diabeł świadczy usługi z ozonowania dla homagu.
    Hokus Pokus

04.03.2021 12:05

Nie jest to tajemnicą.
    Solidarny

20.02.2021 12:18

Dr Qik zapraszamy do zapisania się do Solidarności, tez będziesz zadowolony ????
    Diabeł

03.02.2021 17:23

Homag to wielkie (usunięte przez administratora) razem z ciemnotami na magazynie i produkcji a kierownictwo to same (usunięte przez administratora) nie wspominając tych (usunięte przez administratora) kierowników magazynu są to wazeliniarze i sprzedwawczyki! dziękuję!
    Diabeł

14.02.2021 18:24

Panie Leonardo (usunięte przez administratora)czy ty jesteś wazeliniarz? kierownictwo z magazynu powinni wylecieć na zbity pysk za źle traktowanie byłego pracownika i aktualnego pracownika w homagu panuje mobbing przez nich!
    Leonardo

17.02.2021 18:33

Mowisz o kierownikach czy Brygadzistach?? Istnieje skrzynka anonimowa, możesz napisać co cię boli. Nie pasuje Ci to się zwolnij, proste. Kto niby według Ciebie mobbinguje? Jakoś na magazynie tego nie widać.
    Premiaa

11.02.2021 10:40

Czy w tym roku zostanie wypłacona premia roczna ? Kiedy zazwyczaj to było wypłacane
    Badabummm

11.02.2021 16:52

Czy Twój brygadzista nie poinformował Cię, że do 15 lutego? Jeśli nie poinformował to znaczy, że nie otrzymasz jej w tym roku spróbuj w przyszłym....sorry seems to be the hardest word

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HOMAG Polska?

Kontakt - HOMAG Polska Sp. z o.o.

Prądzyńskiego 24 63-000 Środa Wielkopolska

Branże: Maszyny i urządzenia
    Gutierrez

03.02.2021 06:36

Witam, widzę ze jest poszukiwana osoba do planowania produkcji. Jaki jest zakres obowiazków i atmosfera w firmie. Na jakie zarobki mozna liczyc z 9 letniem doświadczeniem?
    Huhika

04.02.2021 20:32

Tego wszystkiego dowiesz sie na rozmowie.. Atmosfera w planowaniu jest ok!:Dp
    Arek łowca szparek

06.01.2021 20:26

Gdyby nie były bohater który uratował magazyn zewnetrzny STOMIL to Homag dawno byłby zbankrutowany albo 500ludzi zwolnionych.Szkoda że zwolnilo go dwóch niedorozwiniętych kierowników z magazynu i (usunięte przez administratora) z dziury Środa wielkopolska.
    Muhehhe

17.01.2021 18:50

STOMIL to był jeden WIELKI śmietnik stworzony przez jednego specjalistę muheheh
    Cyc

03.02.2021 17:26

Tak a ty przynajmniej miałeś co robić(usunięte przez administratora) lewy!
    Asd

09.09.2020 07:56

Pojawiło się na (usunięte przez administratora) nowe ogłoszenie - szukają Kierownika Jakości. Proszę o opinię czy warto aplikować oraz dlaczego na tak wysokim stanowisku dochodzi do zmian personalnych? Z reguły na stanowiska kierownicze mianowani są pracownicy wewnętrzni z zakładu ;) z góry dziękuję za wszelkie uwagi :)
    Dr.Oetker

29.12.2020 15:41

Przecież jest kierownik??? To po co drugi? To nie jest przecież rozbudowana struktura!:-P
    Muhehhe

17.01.2021 18:53

Skoro może być 3 kierowników na 2 zmianach na magazynie HOPL to czemu nie może być 2 kierasow? Hahah
    Bob

08.01.2021 14:20

Widzę,że nic się nie zmieniło przez prawie 3 lata. No cóż... Nie ma co liczyć na cud w Homagu. Na jednego pracownika produkcyjnego w dalszym ciągu dwóch rządzących. Szkoda zachodu. Są w Środzie firmy gdzie docenia się pracownika. Nawet tego produkcyjnego.
    Wjs

13.01.2021 19:44

Myślisz się trochę, pracowników biurowych też ubywa w bardzo szybkim tempie, praktycznie w każdym dziale są deficyty pracowników operacyjnych, którzy potrafią ogarnąć tematy, również te produkcyjne bez których my, zwykle szaraczki nic nie zrobimy.
    Beata

06.12.2020 09:58

Czy na tą chwilę przyjmują nowych pracowników? Na jakie stanowiska i jakie place na poczatek
    Piotruś Pan

14.12.2020 22:07

Ostatnie uwagi bardzo precyzyjne . zgadzam się. By dowiedzieć się czegoś więcej warto poczytać opinię np. pracowników w centrali w Niemczech. Polecam stronę Kununu homag
    Ginger

18.12.2020 17:03

Jako obecny pracownik zgadzam się z Tobą. Pokazałem, że mogę i ciągle dokładają więcej motywując to, że ja jestem ogarnięty i dam radę...kuźwa to płacie mi jak za trzech...a inni duba duba duba do ślizg na frajerów plechach takich jak ja. Powiedziałem sobie dość i zwolniłem tempo do minimum i mam spokój już mnie nie przeciągają.
    Chętny

17.12.2020 13:27

Witam, Interesuje mnie praca na stanowisku pakowacz. Jak wygląda ta praca? Jakich zarobków mogę spodziewać się na początek oraz po dalszej współpracy?
    Że niby kto?

18.12.2020 16:58

Nie licz na to, że ktoś z administracji tego konta napiszę Ci tu publicznie o zarobkach. W Polsce rzadko kto powie Ci to online, niestety.
    Chętny

17.12.2020 13:17

Witam, Jak wygląda praca na stanowisku pakowacz? Jakich początkowych zarobków mogę się spodziewać?
    Apox

21.11.2020 19:07

Coraz to gorzej, ludzie odchodzą nawet na szczeblach kierowniczych, a nikogo nowego nie ma...byleby tylko szare robaczki na produkcji szafy wypychali do sprzedaży. To najważniejsze. Nie ważne że nie ma kto łączyć szaf i robią to ludzie z łapanki...planowanie produkcji tak naprawdę nie istnieje w tej firmie. Dobrze że jest dużo zleceń ale trzeba liczyć siły na zamiary bo zaraz będzie tak że sprzątaczki będą łączyć szafy
    Lewy94

23.08.2020 15:32

Jak wygląda praca na stanowisku konstruktora? Jakich można oczekiwać zarobków? Czy są jakieś lojalki?
    Były konstruktor

19.11.2020 18:39

Praca na stanowisku konstruktora zależna od rodzaju maszyn jakie przydzielą, albo lepiej, albo gorzej, ale w większości przypadków to "ślepe klikanie na komputerze", bo tak. Zarobki są względnie ok. Lojalki w przypadku opłacania nauki czy studiów, albo szkoleń, na które raczej bym nie liczył - bardzo dużo problemów z załatwieniem tego - dla własnego spokoju lepiej opłacić samemu i mieć gdzieś.

19.10.2020 12:28

Koronawirus hula a mróweczki szarpią. Ciekawe co na to sanepid.
    Lech

22.10.2020 19:08

Nikt nie zmusza, żeby chodzić do pracy. Później będzie tylko płacz, że firma nie ma pieniędzy, żeby dać wynagrodzenie...
    Jaaaasne

07.11.2020 10:36

To dlaczego gdy jedna z pracownic zachorowała na covid cały jej dział pracował???
    Yolo

03.10.2020 17:29

Rok temu podjąłem ważna decyzję o odejściu z tej firmy. Kierownicy, zwłaszcza (usunięte przez administratora) udaje że się zna na zarządzaniu, majstrowie udaja ze wspomogaja zwykłych pracowników, zagospodarować ich bezposrednio do pracy przy produkcji czy przygotowaniu elementów. Wszędzie się mówi jaka ta firma och i ach a wynagrodzenie to śmiech na sali.
    @ pytanie

17.10.2020 22:09

Jasnee o 180 procent sam sobie jestem szefem, zarzadzam projektami, sam montuje szafy, szkoda czasu na homag
    Nadgodziny

20.10.2020 13:33

A nadgodziny masz płatne u siebie?
    Do HR

06.06.2020 18:18

Dzień dobry. Czy dział HR i osoby zajmujące się rekrutacją nowych pracowników sprawdzają aplikacje przesłane przez własny formularz, czy musi to być bezpośredni (mailowy) kontakt z osobą odpowiedzialną za rekrutacje? Czy wysyłając aplikacje przez formularz HOMAG, można liczyć na jakikolwiek feedback, spełniając większość "wymagań"? Pozdrawiam.
    HOMAG Polska Sp. z o.o.

23.06.2020 07:56

Dzień dobry, Najlepszą drogą aplikowania na oferty pracy jest wysyłanie CV za pośrednictwem strony internetowej lub odpowiedź na opublikowane ogłoszenie. Podczas procesu rekrutacyjnego nadesłane aplikacje są weryfikowane. Kontaktujemy się jedynie z wybranymi kandydatami w celu zaproszenia na rozmowę. Pozdrawiamy, Zespół HR
    Prawo

26.09.2020 14:39

Czy o kontakcie "tylko z wybranymi" kandydatami, nie powinno powiadomić w ogłoszeniu?
    Tyci

23.09.2020 19:52

Remonty biur, wywalanie dobrych mebli,klimatyzacje, sprzęt na stołówki administracji,a produkcja? Pracuje na pełnych obrotach z obcinaniem urlopów, socjalu, nie wspomnę o owocach i obradach.Maszyny schodzą jak ciepłe bułki ale jak nie chcesz pracować na dwie zmiany to się zwolnij. Dla pracowników czas się zatrzymał, czas uciekać. Na pandemi korzysta tylko zarząd
    małymiś

24.09.2020 22:17

zgadzam się, bardzo trafne spostrzeżenia, zarząd się bogaci a pracownik traci, proste, mało tego, jeszcze nie tak dawno atmosfera pracy była dużo lepsza, a ostatnio jest coraz gorzej, w szczególności na elektrycznym, kierownictwo wymaga niemożliwego, coraz większe obciążenie pracą, faworyzowanie pojedynczych pracowników, nijak to się ma do wartości firmy o jakich wypisują w tych swoich gazetkach, że partnerstwo, że konstruktywny dialog z pracownikiem, że inwestowanie w pracownika, że wzajemny szacunek, itd., papier przyjmie wszystko a rzeczywistość jest z goła inna, i to dużo bardziej ponura i beznadziejna, co będzie dalej, nie wiem, ale wiem że nie widzę tutaj jakiejkolwiek nadziei na rozwój zawodowy oraz satysfakcji z wykonywanej pracy przy takich sposobach zarządzania firmą oraz pracownikiem, pozdrawiam i życzę lepszego jutra.
    Zen

25.09.2020 15:48

Nie narzekajcie już tak tylko weźcie się za robotę bo z tego co zauważyłem to większość zawsze znajdzie czas by na linii siedzieć z głową w telefonie a szafy same się nie połączą. Są działy lepsze i gorsze jak w każdej firmie. Na jednym nie ma wcale problemów a na drugim jest ich masa. Robić swoje i się nie przejmować. Żeby się rozwijać dalej to najpierw trzeba zacząć od podstawowych rzeczy czyli personelu a obecnie zaraz dział elektryczny zmieni nazwę na mechaniczny bo więcej ludzi z mechanicznego nie elektrycznego i tu jest problem
    Krzyś

20.09.2020 19:47

w dziale zaopatrzenia mobbing trwa w najlepsze, ale oczywiście góra udaje, że nic nie widzi
    Kajda88

24.07.2020 21:01

Jak wyglada praca na magazynie? Czy jest to nowoczesny magazyn?
    Stefek

07.09.2020 16:50

Tak magazyn stary to fakt, ale zarzucanie, że magazynierzy to .... po podstawówce to człeku przesadziłeś, pracowałem na magazynie rok temu wiec znam ludzi i nie przypominam sobie o kimś z takim wykształceniem. Magazyn ma tam najgorzej zapomniane miejsce przez kierownictwo. Po Twoich wypocinach można stwierdzić, że jesteś po szkole specjalnej ;-)
    B.T.

10.09.2020 14:59

Na magazynie jeden wielki (usunięte przez administratora) nikt nad niczym nie panuje, nie wiem czy się zdarzyło żeby chociaż raz do jednej maszyny bądź szafy były poprawnie wydane detale
    qik

29.08.2020 01:29

na dziale elektrycznym niedługo będzie więcej biurowych i kierowników od pracowników bezpośrednio produkcyjnych, pracowałem kilka lat temu w pewnej firmie gdzie na 150 pracowników był tylko jeden kierownik i jeden brygadzista i był porządek ponieważ zajmowali się tym co trzeba i nikt nikomu nie wchodził w paradę, tutaj przy takiej ilości kierowników nie mając oni zajęcia wymyślają niestworzone historie i tak bezsensowne oraz błahe problemy że głowa boli, szczególnie taki jeden, myślę że każdy pracujący wie o co chodzi, zamiast pomagać tylko przeszkadza pracownikom w normalnej pracy co nie jest dobre dla rozwoju firmy, mam nadzieję że zarząd się tym zainteresuje i zrobi z tym porządek ponieważ my pracownicy chcemy mieć normalne i przyjazne środowisko pracy.
    Jola

31.08.2020 14:47

To jest jedna wielka ściema w homagu nic niema do roboty jeden na drugiego patrzy a magazynierzy to same wazeliniarze i trzymia palce w (usunięte przez administratora) nie podoba mi się to że wszyscy żądza a jeden robi!prezes musi się tym wszystkim zająć a także mieć oko na kierownictwa bo za dużo jest luzu w Homagu
    Średzianin

05.09.2020 22:01

Proszę wprowadzić zakaz używania telefonów prywatnych na terenie firmy. Skończy się ściema. Ludzi trzeba rozliczać z wykonanej pracy a nie z odbicia karty po ośmiu godzinach. Zredukować zarządzających a nie dwóch magazynierów i brygadzista nie pracujący. Szczerze ta firma to piramida niepotrzebnych etatów.
    Osoba zewnętrzna

28.07.2020 22:49

Homag super. Świetnie wykwalifikowana, maszyny klasa światowa. Tylko jest jeden minus a mianowicie taki starszy pan bez zębów i łysy chodzący z teczką i rozkazujący. Niestety nie wykonuje należycie swoich obowiązków. Ale tak. To wszystko dobrze. 8/10
    Były

03.08.2020 05:10

Minus to taki że cały czas zbijacie bąki nic nie robicie tylko siedzivie w smartfonach. Myślę że w końcu ktoś to zobaczy i podejmie konkretne decyzje.
    Qstator

06.04.2020 17:34

Witam, Jest ktoś kto mógłby opisać jak wygląda praca w dziale jakości? Na stronie jest ogłoszenie, szukają Inżyniera Jakości i zastanawiam się czy warto wysyłać CV i się w to pchać...jakieś opinie mile widziane :)
    LosowyCzwartkowy

07.05.2020 09:47

Duuuuzo cierpliwosci i moze dasz rade ????
    byly

09.07.2020 07:23

lepiej nie , chyba ze chcesz miec (usunięte przez administratora)
    Ciekawy

30.05.2020 10:10

Witam wszystkich. Jak wyglada praca na stanowisku handlowca?
    Jakub ś.

28.05.2020 12:17

Kocham Homag a szczególnie zamiatanie

Zostaw merytoryczną opinię o HOMAG Polska Sp. z o.o.