Hydro Extrusion Poland

• Ksawerów
  • Huta Wiskicka
  • Bronisin

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Opinie o Hydro Extrusion Poland Łódź Graniczna 64/66

WebsiteIconHydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.!

Prost życie każdej pralki to..

08.04.2019 01:36

Zakład to jeden wielki BIG Brather, inwigilacja, kolesiostwo, pod pierda.....wo, to standard w tym zakładzie. Zwłaszcza na koniec miesiąca, to wręcz "POLOWANIE" na pracownika przez kierownictwo które zawsze może wrypać ci naganę za bzdurę w tym zakładzie,( np że pójdziesz do kibla się wysrać w połowie zmiany jak chodzi pan Prezio ) a już fakt że, brygadziści i Liderzy( cholera już wie jak oni się tam zwą) mają gratyfikacje finansową za to że, rypną albo nie dadzą ci premii to nie trzeba dalej komentować...kolejna rzecz która rzuca się w oczy w tym zakładzie to panująca obłuda, że jesteś ważny dla zakładu, śmiech na sali. Całe te śmieszne spotkania typu Hydro Way że zakład nie prowadzi polityki odwetowej, nic bardziej mylnego politykę odwetową prowadzi kierownictwo.
    Aneta K

21.03.2019 20:31

Jak wygląda praca na montaż trim? Mam w przyszłym tygodniu iść na obejrzenie zakładu i tak się zastanawiam???? jak przełożeni i kierownicy? Praca rzeczywiście tylko od poniedziałku do piątku na 3 zmiany?
    Spawacz

16.03.2019 21:58

Cześć, powiedzcie mi proszę, ile zarabia tu spawacz i czy firma zapewnia odzież roboczą, przyłbicę, buty itd.?
    cipek plis dont brake ma h...

09.03.2019 13:47

Kierownicy( liderzy też nic nie lepsi, zwłaszcza jeden agresywny grubas) to dno w tym zakładzie, mają tylko swoich przydupasów, nowy pracownik pracujący najlepiej jak potrafi- 1-3 miesiące o jakiejkolwiek premii, może sobie tylko pomarzyć, a jak bedziesz potrzebować 1 dzień wolnego w miesiacu wtedy również ( nawet starzy pracownicy) wszystkie premie idą sie j...ć. Szatnie to jest dramat, sytuacje gdzie 4 chłopa przebiera sie na 3m kwadratowych jest standardem w tym zakładzie, stołówka, stare rozlazłe, pordzewiałe szafki pamietające chyba PRL. Pracuje w tym zakładzie 3 miesiąc, lecz szukam innej pracy, ogólnie przyjeb..y zakład
    Lukáš

07.03.2019 00:12

dlaczego pisuar na polerni jest zapchany od miesięcy?
    Książę Lolek

07.03.2019 18:22

Bo pies polerski do niego nasikał :)

05.03.2019 23:22

Witam pracowałem tam kilka tygodni na okresie próbnym a dokładniej na polerni. Ludzie w zespole i kasa całkiem ok. Szatnie i wc na polerni średniowiecze... Zaś kierownictwo tzn kierownik i lider obszaru polerni dno! Kierownik ma pojęcie tylko o ilości stołów na godzinę to jest najważniejsze... Lider obszaru taki trochę karjerowicz nie ma pojęcia gościu o niczym ale czaruje ładnie. Nie polecam brud (usunięte przez administratora) jak dla mnie 2-
    Ale ja

05.03.2019 16:26

Jeżeli nosicie okulary odradzam mnie na dzień dobry skreslili wiedząc że noszę okulary dla nic to nie dopuszczalne bo sam maszyny w ruchu pani powiedziała że jak ktoś nosi okulary nie dostanie badań u nich
    1989

22.02.2019 13:20

Pracowałem w tej firmie tydzień na polerni przy relingach i dziękuję bardzo za coś takiego. Po 8 godz wyglądałem jak po pracy w kopalni. Szatnie dramat stołówka bez komentarza. (usunięte przez administratora) Omijajcie ta firmę jak najdalej.
    Patrykk

18.02.2019 13:38

Jak zarobki na polerni ? Słyszałem że dobrze płacą
    Weteran

18.02.2019 21:51

Zarobki dobre, ale nie od razu, na początek okres próbny, więc i premie małe, praca lekka, lecz bardzo brudna, ludzie-atmosfera ok.
    Maksyyk

06.02.2019 17:23

Cześć. Czy ma ktoś jakieś informacje na temat działów inżynieryjnych w tej firmie ? Jaka atmosfera i ludzie ? Czy zarobki na stanowisku inżynierskim powiedzmy są porównywalne do innych firm ?
    praca

08.02.2019 12:39

ja wohl
    Nowy

08.02.2019 09:28

Witam , Jak wygląda praca Lidera w Waszej firmie ?? Jak atmosfera pieniądze??
    Made in Wietnam

05.02.2019 22:01

Mała Pani (nawet sympatyczna, niezła bajerantka:D) w ciemnych włosach chyba z HR-u, na szkoleniu tak opowiadała "cudownie i superlatywach"o zakładzie że mało orgazmu nie dostała, cuda i gruszki na wierzbie- czas pokaże. Co do Pracy ogólnie pierwsze dni nawet spoko, praca lekka, nikt nikogo nie "ciśnie" na moze poza kilkoma wyjątkami,( polernia) idzie sie ogarnąć, lecz faktem jest że dużo nowych osób w pierwszych tygodniach rezygnuje, początki straszny chaos i czlowiek czuje sie przytłoczony. Szatnie, toalety i stołówka to jest(usunięte przez administratora) dramat :D, mój pies w budzie ma czyściej.
    Amerykanin

06.02.2019 14:06

My chcieć więcej nadgodzin...
    Piotr Zieliński

23.01.2019 11:59

Pani zajmująca się rekrutacją nowych pracowników ma co najmniej dziwne podejście do tych osób. Złożyłem cv poszedłem na rozmowę i chociaż spełniłem wszelkie ich oczekiwania (doświadczenie na produkcji, uprawnienia na wózki widłowe) na koniec dowiedziałem się, że jednak nie spełniłem ich oczekiwań, bo podobno kierownik wydał negatywną opinię na mój temat. Pani nie potrafiła nic bliżej sprecyzować. Przy takim podejściu tych osób nie ma się co dziwić, że nie mają ludzi do pracy. Mnie osobiście zależało na zatrudnieniu, ale olewająca postawa tych pracowników nie rokuje dobrze dla tej firmy odnośnie pozyskiwania nowych kadr pracowniczych. Może przeczyta to jakiś przełożony tych osób i wyciągnie jakieś wnioski. Nie miałem nic do ukrycia więc podpisałem się pod opinią. Nie używam nicków. To tyle i powodzenia w zatrudnianiu hindusów, mongołów i talibów.
    Nowy

25.01.2019 18:59

Aż dziwne rzeczy piszesz, ja pracę dostałem od ręki, najpierw rozmową z panią w kadrach, a później ( chyba brygadier albo kierownik) oprowadził mnie po maszynach
    Geralt z Hydro

23.01.2019 10:44

Praca w zakładzie nie jest taka zla jak co niektórzy tutaj piszą i wylewają swoje gorzkie żale, bo ten nie lubi tamtego, itp, fakt praca do czystych nie należy,( zapylenie) niestety taka jest specyfika tego zakładu, i nic na to się nie poradzi, kto jest robotny ten da sobie radę, i jak na łódzkie warunki pieniądze są dobre. Ja pracuje już dłuższy czas i nie narzekam, są znacznie gorsze zakłady pod względem finansowym.
    Nowy Pytający

18.11.2018 20:31

Ile zarabia operator ile jest zmian ( godziny pracy) atmosfera w pracy
    Pracownik z Lodzi

07.01.2019 09:56

Np informacja ze wejscia i wyjscia nowym wejsciem od strony montazu nikt nie strzeze poza kolowrotem.Kazdy pracownik tego zakladu moze wniesc i wyniesc co chce a takze wprowadzic na teren zakladu obce osoby.Czy to nie skandal !? Czy zarzad tego nie widzi ?!
    EKKA

17.01.2019 21:31

Z tymi hindusami oczywiście nie jest to potwierdzone info ale jessli Ukraincy zaczna wyjezdzac do niemiec to Hindusi sie pojawia zapewne... Firma sie rozwija. Wysoki stopien robotyzacji. Dochodzi dosc wysoka fluktancja. Przez co na wszystkie działy produkcyjne jest zapotrzebowanie. Do biura ciezko sie dostać ;)

16.01.2019 14:37

Pracowniczka

17.01.2019 18:21

a kto to?
    Szukajacy pracy

08.01.2019 20:10

Idzie tam na Polerni wyciągnąć 2800-3000 tys netto?( ew.nadgodziny)?
    Janusz

01.10.2018 22:11

Jak tam praca na montażach w nowej hali? Rzeczywiście jest więcej miejsca? Zmienili kierownika? Ilu jest liderów zespołu?
    dfsaf

30.11.2018 18:32

Ukraińcy wszędzie są już w zakładach zadna nowość
    Pracownik z Lodzi

07.01.2019 09:46

Na ten portal wpisuja sie ludzie z tego zakladu,podszywajacy sie pod innych ptacownikow tego zakladu.To zwyczajna prowokacja
    Serit

01.12.2018 18:09

Będę miał rozmowę w sprawie pracy, stanowisko operator Polernii, i czy naprawdę jest tak mega ciężko i brudno jak piszą co niektórzy, nie ma absolutnie żadnych pozytywów? Ile jest zmian? wynagrodzenie? atmosfera w pracy?
    erer

30.11.2018 16:33

Na jakie wynagrodzenie mozę liczyć operator produkcji?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hydro Extrusion Poland?

Kontakt - Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.

Graniczna 64/66 93-428 Łódź

Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.
    bylo minęło

11.11.2018 22:43

Witajcie, powiem wam tak: Pracowałam kilka lat w biurze, wiec mam porównanie sytuacji. Odradzam Wam ta firmę. Wyzysk, mobbing i praca do późnych godzin. Kierownictwo jest fatalne, poniżają ludzi i okradaja z własnych wartości. Ci co odeszli zgodnie uznają ze to najlepsza decyzja. Nie ds sie pracować z takimi ludźmi którzy zajmują stanowiska dyrektorskie i kierownicze. Oni nawet nie szanowali swoich bliskich to co dopiero mówić o pracownikach. Powiem tak: Karma wraca, świat jest mały.
    Gitara

20.11.2018 07:40

Nie ma co się dziwić, że już tam nie pracujesz. Kiedyś jedna z osób zarządzających zespołem ludzkim została przesunięta na stanowisko gdzie nie ma podwładnych, żeby nie miała powodów do stosowania mobbingu. Albo jeden z kierowników tak się dwa razy zestresował, że musieli wezwać pogotowie. Można powiedzieć, że we współczesnych ogłoszeniach oferujących pracę wymaganie dotyczące odporności na stres oznacza odporność na mobbing.
    Nowy nabytek firmy

24.10.2018 18:37

Moze i nie jest czysto, ale juz troche firm w swoim zyciu przerobilem i czystosc nie jest najważniejszą, jest to jest najlepsza z nich, pod względem nadzorujących jak i umowy bezposrednio z firmą bez agencji. Pieniądze na początek całkiem znośne. Dojazd Jana Pawła szybki z róznych zakątków łodzi. Jak ktos mysli ze przyszedl na wakacje i bedzie w czystosci sobie siedzial to oferty pracy w domu beda idealne.
    Nowy nabytek firmy

24.10.2018 18:39

Tutaj jak wrócilem do domu po 1 dniu pracy żona mnie sie zapytała czy to jest praca w kopalni :D ale z uśmiechem wróciłem, a to coś znaczy ;)
    Pan od plastyki

29.09.2018 17:50

Firma naprawdę super. Polecam każdemu. Pełna kultura i jakość wykonywanych usług dla klijenta na najwyższym poziomie. Pozdrawiam
    KUBA22333

17.11.2016 19:33

Praca na magazynie w tej firmie to porażka!!! Wielki burdel, kierownik psychiczny, niemiłe osoby które nie uczą tylko się tobą wysługują i ganiają cię do najgorszych robót a same nic nie robią. Kasa 14 brutto, więc szału nie ma. Byłem tam krótki przez agencję i nigdy nie wrócę. Podrawiam
    Cicha woda

21.08.2018 22:47

Przecież, sama stwierdziłaś "że nowi nie wytrzymuja, wiec na pewno liderzy - starzy radę dadzą z dostarczeniem komponetów których jeszcze nie przywieziono. Pozdrawiam
    anonymous

08.09.2018 01:03

Pani Kinga daje (usunięte przez administratora) kierownikowi i ma 3500 i się chwali tym
    byłypracownik000

29.09.2017 11:00

ja wytrzymałam w tej "firmie" miesiąc. Grożenie pracownikom, brak kultury były na porządku dziennym. Mi jedna pani która jest tam tylko zwykłym pracownikiem powiedziała że ja MUSZĘ wyrobić normę (kazała mi normę wyrobić w drugim dniu pracy). Liderzy wymyśleli że jak nie będzie się pracowało do prawie końca zmiany (czyli do za 10 przed zakończeniem zmiany) to nie będą płacili za 8 godz tylko za 7. O płacy to nawet przykro mówić bo za 3 zmiany zarabia się 1700 zł plus premia (która jest uzależniona od tego kogo liderzy lubią bardziej i od tego kto lepiej donosi na innych). Współczuje ludziom którzy tam pracują. A i jeszcze zapomniałam dodać najważniejszego że w tym zakładzie okradanie pracowników jest czymś normalnym.
    boyl

04.09.2018 23:37

haha mi tez tak to mówili kompletne szantażowanie
    jack

04.09.2018 23:25

Nie zamierzam ani nikogo zachęcać ani zniechęcać,jedynie opiszę sytuację. W firmie jest wielka niesprawiedliwość jeśli mowa o premiach uznaniowych,dostają największą Ci, którzy są lizusami to oczywiste ale muszą mieć też dobre wyniki w pracy,jednak Ci,którzy będą dobrymi pracownikami a nie upomną się o swoje zostaną poszkodowani, tak samo jest też ze stawką wynagrodzenia.A kiedy naprawdę zajdziecie za skórę to zacznie się typowy mobing.Pracownicy potrafią kablować ( mogą mieć nawet za to jakieś dopłaty do wynagrodzenia - kiedyś było takie ogłoszenie na drzwiach,że jeśli się widzi że któś coś robi sprzecznego to należy to zgłaszać i można otrzymać było za to pieniądze dodatkowe ) pracownicy Ci starzy lubią skarżyć gdy Cię już nie polubią od samego początku,będą robić to samo - ale na Ciebie kablować lub wymyślać niestworzone historie.Liderzy stosują wobec pracowników mobing - jeśli są mało wydajni albo nagle się pogorszą,nie zapisują na dodatkowe godziny,wykluczają ze wszystkiego i nie szanują,traktują z wielkim dystansem,skupiają się tylko na tej wtedy osobie i kontrolują ją kompletnie,wyliczają ze wszystkiego jak hitlerowcy,potrafią obgadywać tę osobę razem z pracownikami swoimi lizuskami.W upalne lato gdzie hala nagrzewała się do mega stopni,na hali widniały tylko wiatraczki małe..a zimą ludzie trzęsli się z zimna, przy takich temp. powinna być zakazana praca ale w Sapie wszyscy pięknie pilnie pracują a liderzy potrafią się spytać czemu tak mało zrobione,gdzie jest target ? No w takie temperatury albo mega upalne albo z krainy lodu to raczej normalnie myślący człowiek nie powinien wymagać wyrobienia normy.Plusy to chyba tylko dodatkowe dni w weekendy,nie ma spiny co do urlopów.Jeśli zatem lizanie dupska liderom i starszym pracownikom i przełożonym i przygotowaniem się na każdorazowe wyrabianie normy (bo przecież wszyscy nawet Ukraina wyrabia,która jest tam o wiele lepiej traktowana ) sprawia komuś przyjemność i ciągłe latanie do kierownictwa po podwyżkę bo sami nie proponują za Twoje wyniki,to praca w tej firmie będzie dla was przyjemnością.

18.08.2018 02:14

Hehe jak czytam te wszystkie opinie o Sapie, to już się prawie popłakałem ze śmiechu, może ja powiem tak pracowałem w tej firmie od grudnia 2017 do lipca 2018 roku na magazynie jako operator wózków widłowych, oczywiście przez agencje Randstad. Co do agencji nie mam żadnych zastrzeżeń kasa zawsze na czas, bardzo miły kontakt z pracownicami tej agencji, paski do wypłaty, deputaty i inne, więc wszystko jasne i klarowne, co do samej atmosfery w pracy, no niestety bardzo duża rotacja wśród magazynierów. ale związana z tym, że dzisiaj brakuję wszędzie wózkowych i sapa ostatnio podniosła stawki, ale i tak są firmy w Łodzi, które płacą lepiej, więc dużo doświadczonych wózkowych już odeszło i zapewne odejdzie, również cały magazyn jest na powietrzu, więc latem gorąco (ponieważ tylko 2 wózki mają klimę, reszta no ma taką klimę ja się zdemontuję kabinę, ale jednak grzeje), a zimą te wózki co mają ogrzewanie sprawne to jest super, ale są takie które nagrzewają się dopiero po 3 godzinach jazdy więc jak jest w nocy -15 stopni to trochę słabo. Natomiast sama Pani Kierownik magazynu, która niestety też odchodzi, a szkoda bo super babka była, to Liderzy Zmian czy też Liderzy Obszaru są naprawdę w porządku, więc na nich złego słowa nie można powiedzieć(tutaj pozdrawiam od razu Liderów Marcina, Mariusza i Mateusza super się z Wami współpracowało). Nowy kierownik magazynu wypożyczony z O/Trzcianka niby jest, ale tak jakby go nie było, więc brakuje na tym magazynie po odejściu Kierowniczki prawdziwego wodza. Ogólnie praca na magazynie nie jest trudna, można zdobyć bardzo duże doświadczenie w obsłudze wózków widłowych różnego rodzaju, ja byłem osobą świeżo po kursie, więc to była moja pierwsza praca jeśli chodzi o wózki i mogę powiedzieć, że bardzo dużo się nauczyłem i zdobyłem cenne doświadczenie, mam oczywiście więcej informacji na temat tej firmy i jak się w niej pracuję, ale akurat w tym poście już dużo napisałem i będę pisał kolejne. Dodam tylko, że faktycznie na produkcji pracuje już duża liczba Ukrainy, ale nie wszyscy są brudni, robią gdzie popadnie i tak dalej jak opinie poniżej, dużo jest takich osób co nie umieją słowa po polsku i tutaj bardzo duże utrudnienie dla Liderów z produkcji ( więc jak się idzie do tej firmy na Lidera dobrze jest znać rosyjski) ale dużo Ukrainców traktuje też tą firmę tak na chwilę, więc duża rotacja, gdyby płacili lepiej na produkcji to byli by sami polacy, a tak to niestety wygląda to tak jak wygląda...

21.08.2018 01:58

Widzę, że z liczeniem u kolegi też występuje jakiś problem, moim zdaniem klimę posiada tylko jeden.

17.09.2017 14:26

@ciacho czyli firma stara się dbać o bezpieczeństwo pracy pracowników? Faktycznie, niektóre komentarze mogą wywołać niepokój, ale może faktycznie wynika to z niezrozumienia nowych mechanizmów ochronnych?

19.08.2018 23:00

Ciacho jakby wózki były sprawne, to byłoby bezpiecznie, jazda wózkiem z zdartym ogumieniem, z masztem z którego leje się olej na potęgę nazywasz bezpiecznym i to jeszcze w porze zimowej przy minus 15 na dworze, zastanów się trochę!!!!

21.08.2018 01:37

Odpowiedziałem ci w innym komentarzu, czy ktoś ci każe nimi jeździć niesprawnymi, info do przełożonego i pracujesz dostępnymi narzędziami, nawet paleciakiem albo wcale(wskazówka, poczytaj jakie ciężary ci wolno dźwigać). Myślę, że mimo twojego wrogiego nastawienia odpowiedź okazała się pomocną.

13.05.2018 11:33

@Ciacho, nie rozumiem, szczerze mówiąc, Twojej postawy i ataku na mnie. Nie mam możliwości redagowania wpisów. Jeśli jakieś komentarze zostały usunięte przez administratora forum to tylko dlatego, że były niezgodne z naszym regulaminem (https://www.gowork.pl/regulamin ), którego KAŻDY publikując swój komentarz zobowiązuje się przestrzegać. Nie wymagamy chyba zbyt wiele? Przypominam, że jest to forum służące do wymiany opinii na temat pracodawców, a nie do dyskusji na poboczne tematy. Pytanie do obecnych i byłych pracowników firmy - jak oceniacie tego pracodawcę i warunki, które oferuje?

19.08.2018 22:56

Ciacho to pewnie jakiś kierownik z biura bez szkoły, albo jakiś po rodzinie i się mądruję gość, a zero wiedzy, jakbym go zapytał jaki proces przechodzi aluminium przez zakład w Łodzi to by się zesrał nad odpowiedzią, albo leciał do kompa, żałosne hehe

21.08.2018 00:48

Właśnie, siedzę przy kompie i czytam twoje wypociny mam nadzieje że nie będziesz potrzebował dalszych szkoleń, skoro już wszystko twoim zdaniem wiesz.
    Stas

06.02.2018 21:32

Witam, jaka sytuacja na magazynie po odejscie AW?

19.08.2018 23:02

Jest tak jak było, dramat nadal, jakby zapłacili 4500 zł brutto to może, ale na tą chwilę dla nowych wózkowych 3300 zł brutto plus premia której nie ma, weekendy na dorobienie też zabrali więc dramat!!!!
    Bartosz

24.06.2018 13:05

Jaki jest powód zmiany nazwy firmy?
    Andrzej

10.08.2018 18:40

Firma została wykupiona
    Kamil

26.06.2018 19:05

Proponuję omijanie tego zakładu czarują w żywe oczy. Znajomy który tam pracował opowiadał że bydło Ukraińskie załatwia się gdzie popadnie (kupa) szatnie na podłodze obok wc pisuary... Normalka na weekendy jest brak mydla papieru środków czystości.
    Jarek

11.06.2018 18:06

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?
    Żancia szklancia

12.06.2018 19:54

Tak, na Montaż przez agencje pracy Randstad
    Tomasz

14.06.2018 20:29

Tak, potrzebujemy pracowników.
    Żancia szklancia

11.06.2018 14:31

Od jutra idę na dział montażu, jak tam jest? Jestem kobietą :p

20.04.2018 14:51

20.04.2018 17:24

Sorrki ,@ PATRYCJO, jakoś twoje imię bezwzględnie kojarzy się z AW.

20.04.2018 17:45

@ Patrycjo. Sapa była Sapą przychodziło się z chęcią, a Hydro... (sama sobie odpowiedz).

15.03.2018 22:16

Jak aktualnie wygląda sytuacja w sapa w Łodzi? A właściwie teraz już Hydro Extrusion Poland? Czy firma prowadzi może aktualnie jakieś rekrutacje? Jeśli tak, to na jakie stanowiska poszukują? A może niedawno ktoś brał udział w rekrutacji i może powiedzieć, czy udało mu się dostać pracę oraz jaki był przebieg rozmowy rekrutacyjnej?
    anonymous

28.03.2018 18:14

Uważam twoje pytanie, za tendencyjne i nakierowujące na twoje prawdziwe intencje na tym forum. ŻENADA.

28.03.2018 18:30

Patrycjo, twoje pytanie pokazuje twoje intencje, więc pozwól ze spytam, czy jesteś pracownikiem, czy tylko szukasz dla siebie jakiejś taniej sensacji, a może powodu do otrzymania premii za swoją postawę wobec firmy i próbę znalezienia osoby która by odpowiedziała na nie w sposób niezgodny z rzeczywistością w korporacji, fakt fuzja miała miejsce, nazwa zmieniła się zarząd ten sam, ludzie ci sami tylko firma się rozrosła, jeśli szukasz pracy w tej firmie złóż papiery zamiast wypytywać ludzi "zaczepionych na ulicy" o opinie.
    Amelka

14.11.2017 19:43

Miałam aplikować na logistykę, ale jak poczytałam komentarze, to dziękuję za taka pracę. Mamy to na co się godzimy.
    Starypolernik

20.10.2017 00:47

Ja powiem tak od strony polerni. Robota spoko nawet da się zarobić przy nadgodzinach z tym że jedna osoba na nadgodzinach zapier**** a druga w tym przypadku Lider zmiany siedzi w liderce całe 4 godziny i popija kawke, a jego zastępca (usunięte przez administratora) na dworze na deszczu w samym polarze i na wózku bez dachu i okien . Nowy lider obszaru to jakaś porażka bo A.W jeszcze był ok. Kilka dni temu Nowy lider obszaru zarządził że robi roszady między zmianami bo miał problem i chyba strach o to że zmiana była zgrana i jak trzeba było nawet stanęła cała. Dwóch doświadczonych pracowników oddelegował na inną zmianę a wymienił ich na trzech ukraińców. Polacy już nie chcą tu w ogóle pracować. Ludzie. Obudźcie się i się postawcie bo tamci po odchodzą bo nie wytrzymają takiego traktowania. Chyba że lubicie pracować jak murzyni. Bhp nie wspomne , bo o okulary i czapki to wiedzą jak się przyczepić ale jak pada deszcz to woda z dachu kapie na roboty,po kablach. wózki to tragedia, chyba tylko jeden jest sprawny (bo jest nowy) Sami oceńcie
    starakadra

20.10.2017 23:22

Arek odszedł z Sapy?
    pracownik jeszcze

12.10.2017 09:22

Obecnie trwaja tam liczne budowy i przebudowy.Kierownictwo ktore ma nad tym panowac zamienia sie powoli w dyrekcje cyrku w budowie.Taki tam chaos panuje.Nikt poczawszy od dyrektora po ustawiacza maszyn nie wie co sie dzieje w zakladzie.Nawet Ukraincy tam zatrudnieni sie z tego smieja.Kontrol jak przyjedzie z zewnatrz to jak jednym koncem zakladu wejdzie to drugiego na wyjscie szuka i bladzi.Jakby rzeczywiscie jakis problem wynikl np pozar to by ludzie tam zatrudnieni nie wiedzieli ktoredy uciekac bo tu pozamykane,tam zastawione gdzie indziej gruzy na drodze leza lub cos wisi za nisko itp
    borys

29.08.2017 22:24

kto proponował nazwiska, do akcji: Pracownika Roku, rozumiem, że pewne z nich to zapchaj dziury..... może się uda

Zostaw merytoryczną opinię o Hydro Extrusion Poland sp. z o.o.