Unilever

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 364 ocen.

Opinie o Unilever

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unilever

Haha

Jwk jest na makaronach?

nick
@Haha 22.11.2017 14:33
Jwk jest na makaronach?

tam jest ok masa kobiet czasami jak zmjie sie zachowują ale kordynatorzy spoko polecam ,,,,tylko nie w2 duza rotacja pracownikow

Zawiedziony

Stara prawda głosi o tym, że kto w miare inteligentnie leci w ch..a ten będzie górą. Ta prawda potwierdza się na w2 na zupach mokrych. Jeżeli umiejętnie walisz ścieme to spoko jeżeli się wykazujesz to cię sprowadzą do pionu i masz prze..bane. Tam rządzą słupki, wykresy, analizy itp. brak właściwej oceny sytuacji. Jeżeli sprawa wymaga zwolnienia kogoś czy wyje..nia gdzie indziej bo ktoś cisnie to te ku..y są w stanie przedstawić najdrobniejsze (usunięte przez administratora), które kiedyś zrobiłeś żeby pokazać jaki to beznadziejny jesteś i dopną swego. Nikt tam nie przestrzega podstawowych procedur. a to produkcja zywnosci. Tylko na audytach i to sporadycznie tam sprzatają i wypisują dokumentacje. Tam wygląda tak jakbyś robił zarcie w jakiejś chacie. Kierownictwo nie potrafi konretnie wyegzekwowac przestrzegania podstawowych zasad przez nich samych wprowadzonych to jest śmiech po pachy. Chodzą tylko i proszą, proszę nie rób tego, proszę weź przestrzegaj tego i tamtego. Osoby, które mają poprawić proces produkcji pod kątem efektywności i wydajniści wogóle nie znają sie na temacie. Przykład, jest spotkanie na temat np. jak ulepszyć produkcje, to wyglada tak jakby budowlańcy rozmawiali o aranżacji ogrodu poprostu lepszy ubaw niz na monty pytonie. Nawet bym placil za to ogladanie kretynow oni nie wiedza nawet o czym mowia. Masakra. Smiech i zenada ale dla sciemniaczy raj na ziemi. Takie sa korporacje krzywe, slupki i te inne gowna to najwazniejsze. Najgorsze jest to ze kupa siana idzie tam na (usunięte przez administratora) naprawde masa pieniedzy i one sa bo to widac ale na premie nie ma. Stosunek 1do10 to 9 na gowna a 1 na premie.

JACEK
@Zawiedziony 17.11.2017 06:49
Stara prawda głosi o tym, że kto w miare inteligentnie leci w ch..a ten będzie górą. Ta prawda potwierdza się na w2 na zupach m...

masz racje ,,wykres słupek ,,byle ładnie wypasć na papierku ,,,sciemniam bo ładnie gadam i pisze i mam nawet nadgodziny korporacyjny wyscig szczurów ,,praca od audytu do audytu nie wazne ze pracujesz dobrze wazne ze napiszesz odde do korporacji ,, zle sie dzieje to tyle A SZKODA

Kogut

( usunięte przez administratora ). Wiem kim jestes

oko
@kura 13.05.2017 13:36
to odpowiedz kto jestem daj inicjały

MASZ INICJAŁY GG

kura
@oko 28.05.2017 15:44
MASZ INICJAŁY GG

cześć oko mam problemy ze starym SAPem możesz mi pomóc

Zuzanna

@asia, całkowicie popieram, użytkownicy często zapominają, że forum obowiązuje regulamin, który jasno określa, że obraźliwe wpisy nie powinny się tutaj pojawiać. Wcześniej zwracałam na to uwagę ale bezskutecznie, w takim razie po raz kolejny proszę o merytoryczne komentarze na temat pracy w Unileverze, a nie na temat poszczególnych pracowników.

Mimi

Jestem pracownicą serwisu i naprawdę nie widzę nic złego w pracy w Unilever tym bardziej na W-1, jest tam naprawdę mila atmosfera praca nie jest ciężka Polacy narzekają a w szczególnie Ci z milkity którzy pracują tam sto lat i nigdzie indziej się nie nadają!! Nabija ja się z pracowników a sami jak pójdą gdzie indziej to nic nie potrafią!!! Pracownice na milkicie wsciekaja się ze nie nadazymy ale same zapomniały jak to jest pierwszy dzień w pracy. Latają za tymi cebulakami-Januszami swoimi kolegami z lini jakby miały za czym i wściekliznę macicy. Heh.

IMI
@Mimi 27.10.2017 11:25
Jestem pracownicą serwisu i naprawdę nie widzę nic złego w pracy w Unilever tym bardziej na W-1, jest tam naprawdę mila atmosf...

MASZ RACJE ZE NARZEKAJA A NIE ODCHODZA A JAKBY DOSTAŁY WYPOWIEDZENIE TO BY PŁAKAŁY BO W INNYM ZAKŁADZIE ZACZYNAŁY BY OD ZERA A KAZDY JEST MADRY JAK MA UMOWE NA STAŁE I SIEDZIE Z 15 LAT BADZ TROSZKE MNIEJ BADZ WIECEJ.

Serwis
@Mimi 27.10.2017 11:25
Jestem pracownicą serwisu i naprawdę nie widzę nic złego w pracy w Unilever tym bardziej na W-1, jest tam naprawdę mila atmosf...

Witam . Czy Pani będąc serwisantka zamawia sama towar i czy wystawia Pani stendy czy robi to przedstawiciel ??? Ja jestem serwisantka w Unilever . W umowie mam napisane że jestem odpowiedzialna za dbałość ekspozycji towarów i nic więcej. Muszę zamawiać towar i wystawiać stendy do tego robie przebudowy i nie mam za to żadnych dodatkowych pieniędzy. Przedstawiciel twierdzi że to normalne . Zastanawia mnie to bo inne serwisantki różnych firm mają dodatkowo płacone za takie czynności bądź przedstawiciel sam załatwia takie rzeczy .

asia

Dzien dobry to jest chyba forum o płacy i pracy itp. a nie żeby ktoś obrzucał pania błotem ja weszłam tak sobie żeby się dowiedzieć jak kobietom u was płaca a tu takie rzeczy ja na pani miejscu porozmawiałabym z kims z góry u was na pewno maja informatyków dobrych a dobry informatyk namierzy taka osobe to tylko moja rada a przy okazji się spytam jak płaca kobieta na produkcji w systemie 4 bryg bo sama w takim systemie pracuje z 12 lat i zarabiam koło 3 tys zł na reke bez nadgodzin a u was pewnie podobnie płaca i jaki macie socjal.

anonim

(usunięte przez administratora)

Donniaa

Też miałam kontrole z ZUS. Na szczęście byłam w domu. Koleżanka nie miała tyle szczęścia, wstrzymali jej zasiłek dlatego bo nie było jej w domu , miała zwolnienie nr 1, leżeć. Zadne tłumaczenia nie pomogły,że musiał wyjść po zakupy, zakupy mógł jej zrobić członek rodziny bo nie jest osobą samotną.

wydzial 1 schodzi na psy

Nie polecam pracy na w1. Pracownicy sa zmuszani pracować pomimo braku uprawnień. Bez stanowisk szkoleniowych. Bez uprawnień na windy a nawet na brak uprawnień na wózki. Na takie rzeczy zmusza Tomasz tak zwany król spieniacza oraz Właściciel upadającej knajpki. Jeden z koordynatorów Rudy smieje się z ludzi. Śpi na stołówce na nockach. Pali papierosy w ubikacji. Nawet nie potrafi zamówić makaronu na produkcji. Były kochanek Arka Grzegorz G od siedzenia w biurko sie coraz grubszy. Jeszcze trochę to przekroczy wagę 150 kg z tego nygustwa. Dać go samego na makaron 744 to przypomni sobie jak soe pracowalo na mieszarni.

Sprzedawca Maca
@wydzial 1 schodzi na psy 21.10.2017 20:50
Nie polecam pracy na w1. Pracownicy sa zmuszani pracować pomimo braku uprawnień. Bez stanowisk szkoleniowych. Bez uprawnień na...

Masz racje,gdyby nie romans z Arkiem to nigdy by nie siedzial w biurku. On nawet nie ogarnia transakcji w sapie. Niemam pojęcia po co on siedzi w biurk. Ludzie przychodzą do niego z problemami a on sie tylko smieje z nich. Moze go tam trzymaja bo jako jedyny potrafi wyczyścić spieniacz. Mówi wszystkich ze biega a wyglada jakby zjadal 10 kanapek drwala na sniadanie. Osobiście z tego co wiem nikt nie lubi Grzegorza G

dd

Jakie obiecanki?

Zainteresowana

Mam pytanie. Ile mozna wyjsc w unilevelu przez agencje pracy w normalnym wymiarze pracy bez nadgodzin ? Jak sie tam pracuje ?

Zainteresowana

Naprawde taka lipa ? Czyli te wszystkie obiecanki to sciema ? Duzo jest odwolan ?

Grzegorz G

Kierowniczka z w1 to fajna kobieta tylko ja Tomasz S pod każdym względem ja oszukuje i nie mówi prawdy jej. Otoczył sie 6 koordynatorami a jego pupil Rudy rycerz który wchodzi mi w tyłek a za jego plecami go obgaduje ze on tu rządzi.

lucek

Pracownicy bez szkolenia stanowiskowego musza obsługiwać robota na Mealkicie na w1 jak sie komuś cos sie stanie to inspekcja pracy pewnie zaraguje. A dyrektor pewnie nic nie wie. Do wszystkiego doprowadza Tomasz S oraz Grzegoz G

aga

Drogi Dyrektorze czy pan wie ze na w 1 pracują ludzie bez uprawnień ? Musza jeździć windami pomimo ze noe mają uprawnień ? Przecież jak cos sie komuś stanie to Warszawa wyciągnie konsekwencje. Na te rzeczy zmusza Tomasz S. Wojciech M oraz Grzegorz G. Proszę Dyrektora o interwencję.

Grzegorz G

Od czasu przejecia w1 przez Tomasza S ludzie masowo sie zwalniają. Ciekawe kiedy Warszawa się zainteresuje i weźmie go na dywanik i zapyta co sie tam dzieje i czy spieniacz od kawy jest wyczyszczony.Jeszcze trochę to nie będzie ludzi do pracy na w1 z nikt za 3000 brutto do pracy tam nie przyjdzie.

Nowy pracownik

Hmmm pracuje tam parę dni i nie narzekam na ludzi tam pracujacych ponieważ IDE pracować a nie szukać nowych znajomości :) a ze zarobkiem zobaczymy za miesiąc ile tez dostane licząc moje l4 bo trafiła mi się grypa nie lubię omijać pracy ale w nagłych przypadkach trzeba :) i nie nastawiajcie sie źle bo każda praca jest lekka jak i ciężka :)))

Zuzanna

@robert, @giermach, powyżej pisałam post na temat wyrażania opinii o konkretnych użytkownikach. Czy możecie odnieść się do ogólnej sytuacji w Unileverze, czy warunków pracy? Jednostkowe wypominanie komuś jakichś cech, naprawdę dla innych na forum wprowadza chaos i niezrozumienie.

Gall Anonim

A jeśli pojde w niedziele na nocke to ile będę miał 28 zl brutto czy 33,20 zł brutto/h?

Zuzanna

@grzegorz, czyli jest jakieś wyjście z tej sytuacji z tego co piszesz. Zawsze można zainterweniować w jakiś sposób, tylko żeby to przyniosło jakąś korzyść dla was, a nie na odwrót. @Browariusz powyżej pisałam już na temat postów, w których obraża się pojedynczych pracowników, naprawdę nic to na forum nie wnosi.

Zuzanna

@aga, opinie na forum powinny koncentrować się na Unileverze, a nie na poszczególnych pracownikach i ich ewentualnych przewinieniach. Jeśli coś jest nie w porządku, to powinno się to zgłosić dyrektorowi, pomówienia na forum niestety nic w tej sprawie nie wniosą. Zgadzam się natomiast co do tego, że dyrektor powinien wchodzić na forum i odnosić się do poruszanych tutaj kwestii.

grzegorz
@Zuzanna 30.08.2017 10:42
@aga, opinie na forum powinny koncentrować się na Unileverze, a nie na poszczególnych pracownikach i ich ewentualnych przewinie...

No ja panią rozumiem. Ale co mamy zrobić jak Przełożony Tomasz z w1 nasz zastrasza i wyzywa o traktowaniu pracownika to nie wspomnę. Donosy meilowe do dyrektora nic nie pomogly to może Warszawa sie zainteresuje. Nawet nie interesuje sie produkcja a potem jest zdziwiony nie tam malo zostalo ujechane.

TomekW

a ja jako osoba postronna to bym tą całą linię majonezów w powietrze wysadził - zapytacie dlaczego ? tak często psującej się linii świat nie widział kierowcy odsyłani na parkingi przekładane awizacje itp itd Za pozytyw firmy uznam panią BOTOKS z portiernii :)

kura
@TomekW 18.08.2017 18:35
a ja jako osoba postronna to bym tą całą linię majonezów w powietrze wysadził - zapytacie dlaczego ? tak często psującej się li...

co słychać głuchy

kotek

Odradzamy chodzenia do knajpki Sroka Cafe w srodzie wlkp. Stare jedzenie i brudny spieniacz

max
@kotek 17.08.2017 08:31
Odradzamy chodzenia do knajpki Sroka Cafe w srodzie wlkp. Stare jedzenie i brudny spieniacz

Jaki przełożony taka knajpa????

aga

Uwaga na Tomasza z W1 (Pseudo Lider Produkcji) Chodzi i wyzywa pracowników. Jeszcze trochę to będzie posądzony o mobing. Panie Dyrektorze mam nadzieje ze pan to czyta i wkrótce zrobi zebranie na temat opinii Tomasza

mała zosia

Panie Dyrektorze, proszę przyjrzeć się pracy Pana Tomka z W1. Podczasz jego kadencji produkcja spadła a morale zespołu są poniej zeru. Spieniacza nie potrafi wyczyścić tylko wzywa do biurka biednych pracowników i karze im czyścić ekspres. Jest słaby, otoczył się ponad 6 koordynatorami którzy nie potrafił newet zamówić opakowan na produkcje a nie wspomnę o wyczyszczeniu spieniacza

produkcji pracownik

Duzo osób narzeka a dużo osob przyszło od tamtego roku z kimbala i sobie chwala prace i wypłatę u nas itp.

aga
@Ja 15.08.2017 14:19
To chwal sobie dalej, do czasu ciołku ( żydzie ).

A ty czemu jeszcze pracujesz w unilever skoro twierdzisz ze jest tak zle itp ja jakos nie widze masowo odchodzących dziewczyn z produkcji które tu pracują x lat z umowa na stałe.

olka
@Ja 15.08.2017 14:19
To chwal sobie dalej, do czasu ciołku ( żydzie ).

To jak tak zle to czemu jeszcze ludzie pracują dziewczyny jakos nie widze masowo składających wypowiedzeń które maja umowę na stałe itp i czemu ty pracujesz skoro twiedzisz ze mało płaca.

Zuzanna

@rudy forum to nie miejsce na obgadywanie innych pracowników. Powinniśmy pamiętać, że wiele osób wchodzi tutaj, żeby poznać jak najwięcej rzetelnych informacji na temat Unileveru. Czy ktoś może odnieść się do wyżej wymienionych kwestii i napisać coś więcej, np. aktualnych warunków pracy?

Wacek

Która z koleżanek napisze do mnie .? , tylko SMS +48 795 607 721

rudy

Panie Tomku proszę uważać na Wojciecha M. Tyłek panu wchodzi a za plecami się śmieje ze jest pan nieudacznikiem. Rozpowiada ze pana knajpa niedługo upadnie i ze są tam szczury w sałatkach

lolol

A jak wygląda z ludźmi, którzy tam pracują ? Spoko są czy nie bardzo?

Kapitan Małpa
@lolol 31.07.2017 19:12
A jak wygląda z ludźmi, którzy tam pracują ? Spoko są czy nie bardzo?

Jak pisałem wyżej , sa w wiekszości zwierzetami nie umiejącymi korzystać z wc , to dla nich poprostu za trodne

pracownica produkcji
@lolol 31.07.2017 19:12
A jak wygląda z ludźmi, którzy tam pracują ? Spoko są czy nie bardzo?

Wiadomo jednych się lubi innych nie ale trzeba się szanować itp. tak jak w każdym zakładzie się znajda wredne osoby itp. nikt nie jest idealny to jest duzy zakład na dziale tez dużo osob pracuje ja nie narzekam bo niektórzy sa ok.

JJ

13 pensja? Gdzie ty zyjesz czlowieku. nie ma zadnej 13 pensji a premia tak jak opisane max 600zl wiecej nie wyciagniesz

ewa
@JJ 26.07.2017 11:30
13 pensja? Gdzie ty zyjesz czlowieku. nie ma zadnej 13 pensji a premia tak jak opisane max 600zl wiecej nie wyciagniesz...

No to oprócz wypłaty co kwartał jakas dodatkowe siano to fajnie macie w innych firmach tego nie ma a tu jeszcze ludzie narzekają widocznie za dobrze macie jeszcze jest wiele zakładów co płaci najniższe wynagrodzenie sama pracuje na produkcji zarobek mam podobny do waszego ale premii kwartalnych u mnie nie ma tylko na koniec roku premia rocznatwana od stażu pracy w zakładzie i bony na swieta na jedne i drugie a multi sport to prawie kazda firma ma a wczasowego nie ma.

izi
@JJ 26.07.2017 11:30
13 pensja? Gdzie ty zyjesz czlowieku. nie ma zadnej 13 pensji a premia tak jak opisane max 600zl wiecej nie wyciagniesz...

A na akcjach zakładowych tez można zarobić i o tym nikt nie powie ile kto wpłacał i ile zarobił.

Kapitan Małpa

W unileverze jest jeden problem , ludzie nie umieja korzystać z WC , przyjdzie taki janek do kibelka i wali na małysza wogóle nie przejmując sie czy trafia do klopa czy na deske lub też ściane , niewiem czy oznacza swoje terytorium samiec alfa , czy w domu nie ma toalety tylko dziure ? Takim zwierzętą trzeba wykopać rów za wydziałem , może on nie bedzie za trudny w obsłudze :)

Dobry człowiek
@Kapitan Małpa 26.07.2017 06:58
W unileverze jest jeden problem , ludzie nie umieja korzystać z WC , przyjdzie taki janek do kibelka i wali na małysza wogóle n...

Może czuje się jak na Węgrzech albo w Rumunii, a może w Grecji.

Dobry człowiek
@Kapitan Małpa 26.07.2017 06:58
W unileverze jest jeden problem , ludzie nie umieja korzystać z WC , przyjdzie taki janek do kibelka i wali na małysza wogóle n...

Może czuje się jak na Węgrzech albo w Rumunii, a może w Grecji dlatego są na Małysza.

Kolo

ile można zarobić jako pracownik produkcyjny Ale zatrudnionym przez Agencje pracy Opiszecie :) :*

Pracownica
@Kolo 25.07.2017 01:30
ile można zarobić jako pracownik produkcyjny Ale zatrudnionym przez Agencje pracy Opiszecie :) :*

Zależy ile dni przepracujesz. Stawka godzinowa 14zl brutto. Jeśli będziesz pracował od pon do pt i pójdziesz w sobotę to masz 28zl za godzinę. Za każdą niedzielę pracującą też 28zl za godzinę. Co miesiąc masz premię -2 zł brutto za każdą godzinę. Ale musisz spełnić pewne warunki: brak L4, urlopu na żądanie, musisz iść do pracy min. dwa dni weekendowe, godzisz się na trzy zmiany. Jeśli jesteś pracowity i bystry to dasz radę. Ale pamiętaj, że jeśli będzie mało pracy to nie będę Cię "zamawiać ". Ważna rzecz, umowy tygodniowe lub miesięczne. Kto się zalapie to kwartalne. Ale max na 75%etatu.

Bubu

Nadgodzinki są dla Multasów i jak rozliczane

bill

Zalezy czy multas I czy II. zapewne teraz oszczesdnosci to dostaniesz multasa I wiec cos kolo 3tys na reke. premia raz jest a raz jej nie ma. a jak jest to jakies 600zl zalezy od wynikow.

Bubu

Ile zarabia multas i co z tą premią co 3 mies . Warto starac sie o te stanowisko ale łobuzy szczerze piszcie

Tiki

1800zl na rękę

nick

2tys

michi

Jakie są stawki na produkcji w UN w poznaniu? Ile sie zarabia jako operator wozkow widlowych??

Zuzanna

@pracownica produkcjirozumiem, że odpowiada Ci praca w Unilever. A co możesz powiedzieć na temat tego jak wygląda praca na produkcji? Jak wygląda typowy dzień, w jakich godzinach odbywa się praca? Czy jest to tryb zmianowy?

pracownica produkcji
@Zuzanna 09.06.2017 08:40
@pracownica produkcjirozumiem, że odpowiada Ci praca w Unilever. A co możesz powiedzieć na temat tego jak wygląda praca na prod...

A jak ma wygladac ta produkcja trzeba swoje zrobić to jest praca fizyczna nikt nikogo nie posadzi wiec co za głupie pytanie obojętnie jaka to będzie produkcja wszędzie trzeba zapiepszac jak komus pasuje to pracuje a jak nie to niech się zwolni .

PIX

TE 2500ZŁ TO CHYBA W 4 BRYGADOWCE BO NIE NAPEWNO NA 3 ZMIANY.

Bill

A gdzie za nic nie robienie dziewczyna dostanie 2500? Tylko narzekacie "to za ciezkie" "tego ja robic nie bede" a chlopow z transportu i ekspedycji zajedziecie na smierc.

pracownica produkcji

Ja jestem pracownica z długoletnim starzem i nie narzekam bo mam 2500zł na reke i jakos nie widze żeby dziewczyny masowo składały wypowiedzenia

anonim

(usunięte przez administratora)

Grzegorz G. pseudo ^ Burak^ Śmieje się z ludzi a sam jest do niczego.

Zbychu

Napiszę w końcu ktos normalny ile się zarabia jako sezon przez agencję ?

Jestem pracownikiem i nie mam czasu na gdybanie .
@Zbychu 31.05.2017 21:14
Żartujesz ? Za pracę na 4 brygadach 2tys. Brutto !? A może netto ?

Ja nie żartuję poważnie to co piszę jest na czasie, 2000 złotych brutto , a na rękę otrzymasz 1600 złotych netto po otrąceniach składek.

Zbychu
@Jestem pracownikiem i nie mam czasu na gdybanie . 01.06.2017 11:11
Ja nie żartuję poważnie to co piszę jest na czasie, 2000 złotych brutto , a na rękę otrzymasz 1600 złotych netto po otrąceniach...

O [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dzieki za info ! Chciałem się nie długo u Was zatrudnić przez agencję ale za tak glodowe pieniądze zostanę gdzie jestem...... pozdrooo

Ryszard K

Masz racje

aga

Czy jest jakaś odpowiedz po I etapie rekrutacji?

Policja
@JĆ 25.05.2017 11:49
za RP na W1 nie było można siedzeć w internecie a zaTS można ekspedycja zamiast pracować to tyiko internet im w głowie siedzi...

Drogi Panie czy wiesz co to wogóle jest numer IP ? (Każdy komputer posiada swój numer tak zwany IP. Po tym numerze można dojść kto wysyła obraźliwe wiadomości i kto jest właśćicielem komputera. Jeszcze trochę to drogi Panie a jednostka GROM zapuka do pana do drzwi.

Bocian
@Policja 26.05.2017 06:39
Drogi Panie czy wiesz co to wogóle jest numer IP ? (Każdy komputer posiada swój numer tak zwany IP. Po tym numerze można dojść...

Cóż to za zastraszanie. ? Prawda boli? JĆ stwierdza fakty.

Bocian

Czytając te komentarze doszłam do wniosku że W1 schodzi na psy.Totalny chaos.Kiedyś pracowali tam ludzie którym zależało.Jeden przełożony RP potrafił ogarnąć wszystko i wszystkich .A teraz ???? Co się tam dzieje?Szok Brak słów.

@Bocian 21.05.2017 14:30
Czytając te komentarze doszłam do wniosku że W1 schodzi na psy.Totalny chaos.Kiedyś pracowali tam ludzie którym zależało.Jeden...

masz racje RP ogarnął wszystko

gg

Slepy?

kura
@gg 13.05.2017 16:18
Slepy?

nie J Ć

ewa

A ja się spytam czy pracownicy unilevera posiadaja akcje zakładowe bo sobie wykupili przez zakład bo niektóre zakłady pracy maja ze pracownicy mogą sobie wykupić i zarabiać na akcjach jak dobrze stoja ,

Kogut

Do Kura. Pracuje w Unilever ze 20 lat i większych ściem nie widzialem...Wojciech nie pali, a Grzegorz pracował na Mieszarni nie na zasypie...beka z ciebie psycholu wogóle wiesz co to "ip"???

Zostaw opinię o Unilever - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unilever