Toshiba
3 639 6 1

Opinie o Toshiba

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracownik Vestel
 Opinia

Ten, który tak źle życzy wszystkim którzy zostają pewnie już się modli żeby firma szybko stanęła na nogi i po niego zadzwoniła:)

Pomocna?
tik tak
 Opinia
@Pracownik Vestel 22.03.2019 20:39

nie pocieszaj się wasz zegar już tyka ...

Pomocna?
......
 Opinia
@tik tak 22.03.2019 22:23

To chyba ty się pocieszasz

Pomocna?
Xyz
 Opinia
@tik tak 22.03.2019 22:23

Twój zegar tyka masz czas do piątku roboty szukaj lepiej a nie trac czasu na forum tu praca będzie dla tych co zostaną????

Pomocna?
bolek
 Opinia

A wiecie że Toshiba prawa do produkcji telewizorów sprzedała firmie Hisense

Pomocna?
gość
 Opinia
@bolek 15.03.2019 19:25

W tej fabryce nie będzie już produkcji TV więc jest to bezużyteczne dla pracowników info

Pomocna?
Xyz
 Opinia
@gość 15.03.2019 23:14

Telewizorów nie ale jakbyś się pofatygował i wpisał w internet nazwę tej firmy chociaż to zajmują się głównie produkcją klimatyzatorów

Pomocna?
@pl
 Opinia
@bolek 15.03.2019 19:25

A kogo to teraz interesuje ? tą garstkę która została , najpewniej przyjadą buldożery i to wszystko zburzą a tych co zostali wykopią bez niczego :) i tego wam życzę :)

Pomocna?
bolek
 Opinia
@bolek 15.03.2019 19:25

Nie podniecajcie się tak bo to wcale nie świadczy o tym że ta firma was przejmuje, bo to info jest znane od dawna i świadczy tylko o tym że Toshiba wybrała firmę Hisense do produkcji TV i Vestel jest tylko chwilowo a na ile to już są tajemnice handlowe Toshiby , jakby dobrze poszukać i poczytać to można dojść do ciekawych wniosków ,tak naprawdę to co zrobi z fabryką Vestel : czy sprzeda czy rozbierze to te osoby co zostają przekonają się o tym już niebawem...

Pomocna?
Dddr
 Opinia
@@pl 17.03.2019 21:13

Pamiętaj że Tobie też może się nie udac bo karma wraca zawiść też z podwojona sila więc ja Tobie życzę powodzenia i nawrocenia

Pomocna?
pracownik
 Opinia

Obrażacie wszystkich, swoje koleżanki z Lini z którymi pracowaliście , techników, liderki, kierownictwo, a sami macie rozumku tyle co brudu za paznokciami. Jakieś animozje i nie zrealizowane ambicje. Żarnecki wam kością w gardle stoi bo mówi wam prawdę prosto w oczy, a to musi boleć. Ja dochodzę ale mam nadzieje że zakład stanie na nogi i kiedyś już bez waszej głupoty rozwinie inną produkcje. haha.

Pomocna?
???
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

DLACZEGO JA !?

Pomocna?
, '(
 Opinia
@??? 22.02.2019 21:42

Myślę że takie same pytanie zada każde 27 osób..

Pomocna?
xyz
 Opinia
@??? 22.02.2019 21:42

Po prawie 12 latach pracy chyba należy nam się aby przełożony spojrzał prosto w oczy i powiedział prawdę dlaczego właśnie ja a nie on ona ...

Pomocna?
Dddr
 Opinia
@xyz 24.02.2019 13:16

Ale co tu tłumaczyć jak każdy pomyślał logicznie i przeliczył jakie prawdopodobieństwo jest że zostanę to raczej powinien się nastawić raczej na zwolnienie grupowe no bo no małe szanse na zostanie w takiej sytuacji zakładu no szkoda szkoda żal zakładu ludzi tyle lat spędzonych aż w gardle ściska

Pomocna?
z
 Opinia
@??? 22.02.2019 21:42

A wiecie że należy się dodatkowy urlop na poszukiwanie pracy

Pomocna?
TakNie
ojoj
 Opinia
@Dddr 24.02.2019 14:52

Jednym słowem zostali sami najlepsi

Pomocna?
TakNie
z
 Opinia
@z 24.02.2019 16:13

Zgodnie z art. 12 ustawy o zwolnieniach grupowych przy rozwiązywaniu stosunków pracy z przyczyn niedotyczących pracowników, w zakresie nieuregulowanym w niniejszej ustawie, a także przy rozpatrywaniu sporów związanych z naruszeniem przepisów niniejszej ustawy, stosuje się przepisy kodeksu pracy. Pracodawca, u którego dokonywane są zwolnienia grupowe lub indywidualne na podstawie ustawy o zwolnieniach grupowych, ma obowiązek korzystania m.in. z art. 37 k.p. W świetle tego przepisu w okresie co najmniej dwutygodniowego wypowiedzenia umowy o pracę dokonanego przez pracodawcę pracownikowi przysługuje zwolnienie na poszukiwanie pracy, z zachowaniem prawa do wynagrodzenia. Wymiar zwolnienia w okresie dwutygodniowego i jednomiesięcznego wypowiedzenia wynosi dwa dni robocze (art. 37 par. 2 pkt 1 k.p.). W celu otrzymania takiego zwolnienia pracownik musi zwrócić się pisemnie do pracodawcy. Za niewykorzystane świadczenie nie przysługuje pracownikowi ekwiwalent. PODSTAWA PRAWNA ■ Art. 8 oraz art. 12 ustawy z 13 marca 2003 r. o szczególnych zasadach rozwiązywania z pracownikami stosunków pracy z przyczyn niedotyczących pracowników (Dz.U. nr 90, poz. 844 z późn. zm.). ■ Art. 37, art. 172 i art. 18 ustawy z 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy (t.j. Dz.U. z 1998 r. nr 21, poz. 94 z późn. zm.).

Pomocna?
TakNie
......
 Opinia
@??? 22.02.2019 21:42

Ciekawi mnie co czeka nas od kwietnia i kiedy się w końcu dowiemy co z tymi co zostali

Pomocna?
:)
 Opinia
@ojoj 26.02.2019 18:08

tylko w czym najlepsi...

Pomocna?
TakNie
......
 Opinia
@:) 26.02.2019 21:00

Po co tak myśleć kto jest tym lepszym czy ci co odejda czy ci co zostaną nie ma sensu siedzieć i gdybać nie bądźcie źli i niemili dla siebie wszyscy przeżywamy te sytuację tak samo nikt tego nie chciał czas pokaże czekajmy cierpliwie na informacje ja zostaje a wcale nie czuje się ani pewny ani najlepszy ani wyróżniony najważniejsze żeby wszystkim się poukładało

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@:) 26.02.2019 21:00

A w szczególności Zarnecki najlepszy.. Podbija swą głupota wszystkich..

Pomocna?
gość
 Opinia
@...... 26.02.2019 21:33

Justyna już się tak nie wymądrzaj,zostajesz bo ci tyłek kolega z labu uratował że złożył PDO gdyby nie to to ty byś poleciała w grupówce

Pomocna?
gość
 Opinia
@Pracownik 27.02.2019 17:20

Przyjdzie nowa ekipa, nowi dyrektorzy-skończy się i temu pseudotechnikowi laba

Pomocna?
Ddr
 Opinia
@Pracownik 27.02.2019 17:20

No właśnie o to chodziło słowo ,, najlepsi " jet użyte jako sarkazm , no bo czym się kierowali w wyborze to chyba lepiej nie pytać ... :)

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@gość 27.02.2019 21:45

Jaki technik.. Pasozyt.. Nierob.. Na niczym się nie zna.. Przebujal się 11 lat.. A został bo emerytów się nie rusza.. Haha

Pomocna?
X
 Opinia
@Pracownik 03.03.2019 08:04

Skoro dostaje przyzwolenie na takie zachowanie i nikt z wyższego szczebla nie reaguje no to robi co chce chodzi i się śmieje ale jak przyjdzie inny właściciel a skończą się telewizorki to się będą musieli wsiąść za ludzi nie pracujących sumiennie wtedy niech dzwonią po któregoś doświadczonego pracowitego technika któremu podpisali PDO zamiast wywalić tego co trzeba szkoda słów szkoda nerwów

Pomocna?
x_x
 Opinia
@X 03.03.2019 13:08

Zazdrościcie i krytykujecie a tak naprawdę to ile osób z tych co zostawili jest lepszych od niego ? może kilka z linii bo w większości takie same ... , a co do niektórych to trzeba było się zastanowić nad nad złożeniem wniosku i teraz nie żałować ... licząc że po was zadzwonią żałosne !

Pomocna?
Vestel
 Opinia
@x_x 03.03.2019 16:01

Z tego co wiemy to raczej tłumnie ludzie nie skladali PDO i kolejek w biurze nie bylo

Pomocna?
......
 Opinia

Ciekawi mnie co od kwietnia będzie z tymi co zostali i kiedy dowiemy się wszystkich szczegółów

Pomocna?
lk
 Opinia
@...... 26.02.2019 20:48

A mnie ciekawi jaką stawkę dostanę w nowym zakładzie i czy spotkam ciekawych i NORMALNYCH ludzi...

Pomocna?
Rzeczywistość
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ludzie, weźcie się ogarnijcie. Wiele w tej Firmie widziałem ale głupota właśnie sięgnęła zenitu. Większość pracowników zachowuje się jak ofiary losu. Trzeba było słuchać ze zrozumieniem, jak przekazywali ważne informacje i wyciągać wnioski. Chyba nikt rozsądny nie miał wątpliwości że nadal będziemy produkować TV w takiej obsadzie.

Pomocna?
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Rzeczywistość 20.02.2019 09:52

Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka-każdy pracownik jest osobą dorosłą i podjął decyzje we własnym zakresie. Tak,ludzie się boją bo nigdy nie było zwolnień grupowych, nikomu to nie jest na rękę-nawet kierownictwu. Najlepsze co by było to dać jeszcze PDO,ale na to już za późno,nie na Vestelu świat się kończy

Pomocna?
Pracownik Vestel
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

I co-warto było słuchać swoich liderów żeby nie składać PDO? Teraz zwolnią ludzi z linek a je zostawią,oj naiwniaki naiwniaki. Oby każda zielona miała na sumieniu każdą z osób która zostanie zwolniona grupowo i je też nie powinna pominąć redukcja etatów

Pomocna?
Qwerty
 Opinia

Czy teraz jak bedzie na lini potrzeba kilkanascie osob to po cztery zielone beda na kazdej sekcji? Bo chyba ostra rywalizacja sie zacznie ktora zostanie a ktora na PDO

Pomocna?
Vestel
 Opinia
@Qwerty 04.02.2019 18:22

Martw sie o siebie

Pomocna?
ytrewq
 Opinia
@Qwerty 04.02.2019 18:22

zielone będą miały po 2,3 osoby na głowę to może się wyrobią ... :)

Pomocna?
no co ty
 Opinia
@Qwerty 04.02.2019 18:22

no co ty przecież ich nie zwolnią jak co to jeszcze awansują kogoś do pomocy...

Pomocna?
123
 Opinia
@Qwerty 04.02.2019 18:22

Wy przestancie typowac zielonych tylko sami siebie zacznijcie typowac bo cos niebardzo chcecie

Pomocna?
Xyz
 Opinia
@no co ty 05.02.2019 20:26

No i zaczela się wojenka, typowanie. A przecież WSZYSCY są wtej samej sytuacji i mają wybór. Miło by było rozstać w miłej atmosferze bo choć trudno niektórym to zrozumieć to koniec pieknej bajki VESTEL Biskupice

Pomocna?
ccc
 Opinia
@Xyz 06.02.2019 05:28

A czy wiesz kto to przejmuje?

Pomocna?
Andrzej Żarnecki
 Opinia

Ale jest w tej pracy i tak że... Cza­sem słońce na dłoni da­jesz w ser­cu roz­pa­lasz ogień duszy da­jesz naj­piękniej­sze nu­ty by przyszedł ktoś i zasłonił całe to piękno chmu­rami złych uczynków!

Pomocna?
Wredna
 Opinia
@Andrzej Żarnecki 27.11.2018 06:17

P. ZARNECKI wiersze niech pan pisze w notatniku swoim a nie na forum.. Bo te Pana dyrymaly to każdy zna..

Pomocna?
Pracownik
 Opinia

Po co są negocjacje odnośnie podwyżek? Czy związki muszą sie na nie zgadzać? Skoro jest zgoda Vestela na podwyżki dla nas to po co chcą nagocjować?

Pomocna?
anonim
 Opinia
@Pracownik 12.11.2018 13:52

Bo to nie są żadne negocjacje tak to się tylko nazywa a związki będą ważne chociaż przez chwilę no i będą miały wielką tajemnicę ...

Pomocna?
ajeto
 Opinia
@Pracownik 12.11.2018 13:52

Co by się nie obudzili z ręką w nocniku ...jak i my wszyscy

Pomocna?
Onapp
 Opinia
@Pracownik 12.11.2018 13:52

Jakieś namiary gdzie można wysłać CV?

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia
@Pracownik 12.11.2018 13:52

No i co tu wiele pisać będzie tak jak zdecydował prezes i tyle z tych negocjacji...

Pomocna?
TakNie
Onapp
 Opinia

Jakieś namiary gdzie można wysłać CV?

Pomocna?
TakNie
Andrzej Żarnecki
 Opinia

Firma w której wszycy mamy zaszczyt i oczywiście przyjemność, jest cudownym i uroczym zbiorowiskiem niezależnych duszyczek. :) To od nich w głównej mierze zależy ten wspaniały rodzinny klimat w pracy... Jest przyjemnością pracować z tak zżytym zespołem w tak wspaniałych klimatach... Wszyscy jesteście kochani.. pozdrawiam Andrzej Żarnecki

Pomocna?
Nick
 Opinia
@Andrzej Żarnecki 21.11.2018 06:42

Człowieku, najmniejszą przyjemnością to jest praca z tobą, odejdziesz to dopiero wtedy będzie fajnie

Pomocna?
Ilona
 Opinia
@Nick 25.11.2018 12:05

Celem tego forum nie jest wzajemne atakowanie się i podważanie wypowiedzi innych użytkowników. Jeżeli uważasz, że niektóre opinie, z którymi się tutaj zapoznałeś są niezgodne z prawdą, to zachęcam Cię do zamieszczenia w tym wątku własnej opinii o Toshiba jako pracodawcy. Z pewnością są osoby, które chętnie się z nią zapoznają.

Pomocna?
xyz
 Opinia
@Ilona 25.11.2018 15:55

Właśnie Twoja opinia jest nieprawdziwa : Bo naszym pracodawcą nie jest Toshiba ...skąd Ty się urwał.ś ?

Pomocna?
...
 Opinia

Kasia to najlepszy zielony na calej lince,ma wiedze i dryg do pracy,orientuje sie we wszystkim i zna sie na robocie,inne zielone z testow to nieroby ktore powinny byc zdegradowne i zagonione do zamiatania hali zwlaszcza ten babochlop ktory wyzywa ludzi a nie stanie na najprostszym tescie bo nie ma pojecia na czym te testy polegaja

Pomocna?
nick
 Opinia
@... 18.11.2018 13:41

he !he ! he ! a to dobre... a tak na marginesie proponuję zrobić jeszcze ze dwie zielone ...

Pomocna?
Vestel
 Opinia
@... 18.11.2018 13:41

Tak stoja tylko i obgaduja ludzi zamiast pilnowac produkcji a najwiecej to liderka w blond ....yyyyyy przepraszam w zielonych wlosach

Pomocna?
Andrzej Żarnecki
 Opinia
@... 18.11.2018 13:41

Po­za kręty­mi ścieżka­mi są jeszcze kręte scho­dy, kręte uli­ce, kręte włosy i pokrętne słowa. Na wszys­tkie trze­ba uważać.

Pomocna?
Onapp
 Opinia

Czy są przyjęcia na produkcję,jaki jest system pracy i z jakich stron jest zapewniony dojazd Strzelin, Ziębice?

Pomocna?
TakNie
tak tak
 Opinia
@Onapp 12.11.2018 16:30

są przyjęcia i jest dojazd ze Strzelina z Ziębic :)

Pomocna?
Onapp
 Opinia
@tak tak 12.11.2018 20:22

A czy może mi Pan/Pani dać jakieś namiary gdzie wysłać CV? :-)

Pomocna?
TakNie
Grubas z linki.
 Opinia

Nic nie robić. Nie mieć zmartwień. Chłodne piwko w cieniu pić.... Kocham tą robotę. Masz etat, pensję a jednocześnie możesz dorabiać w innym miejscu, bo do pracy przychodzić nie musisz.

Pomocna?
Damian
 Opinia

Czy Waszym zdaniem warto zainteresować się stanowiskiem Sales Administration Assistant w Toshiba? Jak osoby wykonujące obowiązki biurowe w tej firmie ocenią tę posadę? Jaka atmosfera występuje na co dzień? Każda wasza merytoryczna i rzetelna opinia będzie wartościowym źródłem informacji dla osób zastanawiających się nad wzięciem udziału w tej rekrutacji.

Pomocna?
TakNie
ja
 Opinia
@Damian 11.07.2018 20:23

To nie jest zakład Toshiba tylko Vestel ... Toshiba zakład sprzedała a zostało tylko forum pod starą nazwą...

Pomocna?
TakNie
Zainteresowana
 Opinia

Cześć! Czy w Waszej firmie są trenerzy produkcyjni?

Pomocna?
TakNie
g.c.
 Opinia
@Zainteresowana 10.06.2018 13:51

Nie ma i nie bedzie bo są niepotrzebni trenerzy

Pomocna?
kocham tą firmę!
 Opinia

Ludzie, kiedy to w końcu do was dotrze, że ta firma już tak będzie funkcjonować i tak to właśnie ma wyglądać-jak jest robota to cisniemy nawet i nadgodziny, jak nie ma co robić to mamy postój, ile razy trzeba wam to powtarzać? Jeśli ktoś tęskni za harowką i normalnymym 8godzinnym czasem pracy (za 200zl więcej i 3zmianami) to LG i Alegre tuż obok czekja,a z tego co wiem nie ma problemu żeby odejść z Vestela,nikt was na siłę nie będzie trzymał.

Pomocna?
Vestel
 Opinia
@kocham tą firmę! 29.05.2018 11:18

Dokladnie jak komus nue pasuje po co narzekac ide do pracy gdzie sie pracuje a jesli placa wam nie odpowiada ide tez do innej i przedstawiam przyszlemu pracodawcy warunki na ktore chce przystac w tym i Na ile cenie moja prace idzcie gdzie indziej tak jak ci co odeszli i na kolanach wrociliby tu nawet przez agencje pracy!!!##!!

Pomocna?
o
 Opinia
@kocham tą firmę! 29.05.2018 11:18

sam to wymyśliłeś? nie przebywaj tyle na słońcu ... :)

Pomocna?
Ja
 Opinia
@Vestel 29.05.2018 20:19

Nie mierz wszystkich jedną miarą.

Pomocna?
Ja
 Opinia
@Vestel 29.05.2018 20:19

Nie mierz wszystkich jedną miarą.

Pomocna?
TakNie
???!
 Opinia

Czy kiedyś jeszcze w tej firmie będzie normalnie !

Pomocna?
????
 Opinia
@???! 23.05.2018 08:39

Nie podoba Ci sie ta NIEnormalnosc???:)trzeba korzystac kiedys sie skonczy ....

Pomocna?
TakNie
@???!@
 Opinia
@???? 23.05.2018 22:25

Tobie się podoba!??? Teraz siedzieć w domu a później nadgodziny 6 dni w tygodniu w środku lata w upale ! chyba już zapomniałeś co to znaczy normalnie...

Pomocna?
TakNie
123
 Opinia
@@???!@ 24.05.2018 11:04

Nie wiadomo jak bedzie nie ma co sie nakrecac i sluchac tego tamtego na zas tu juz nie raz co to mialo nie byc grafik napiety a nagle cisnienie opada i juz nic nie jest pilne czas pokaze ale to ze siedze teraz w domu nie ma nic do tego ze bede robic pozniej nadgodziny bo tak samo nie musieli by dawac postoju zrobiliby maraton filmowy w pracy a pozniej nadgodziny tez by byly tak czy tak na jedno wyjdzie a pogadac sobie mozna

Pomocna?
TakNie
123
 Opinia
@???! 23.05.2018 08:39

No masz swoje normalnie przyjdziesz w poniedzialek na 8 godzin siedzenia a pozniej nadgodziny jak bedzie trzeba w upale tez bedziesz stal

Pomocna?
oj!
 Opinia
@123 25.05.2018 16:50

czyli wiele osób się ucieszy z takiej normalności: będzie kino, plotki ,spacery na palarnie ,szatnię ,stołówkę ...

Pomocna?
TakNie
mika
 Opinia

Będą nadgodziny ??? czy ktoś coś wie ?

Pomocna?
xxx
 Opinia
@mika 05.05.2018 12:34

Nie będzie nadgodzin, to jest pewna informacja

Pomocna?
-''-
 Opinia
@mika 05.05.2018 12:34

Nadgodziny niestety będą, to już wszyscy wiemy,zła wiadomość jest taka że raczej nam nie zapłacą za nie

Pomocna?
TakNie
???
 Opinia
@-''- 07.05.2018 19:16

a dlaczego nie zapłacą ?czyli jak?

Pomocna?
TakNie
Damian
 Opinia

@kocham tą firmę, możesz wyjaśnić o co dokładnie chodzi i jakie zmiany zostały wprowadzone w firmie Toshiba? Czas pracy uległ zmianie czy piszecie to w sposób ironiczny chcąc podzielić się negatywami z innymi użytkownikami?

Pomocna?
TakNie
Szok
 Opinia

Dlaczego zielone z montażu nie są angazowane do żadnej roboty?Co się dzieje w tej firmie ze jedni pracują w pocie i duchocie non stop a zmartwieniem tych pań już w momencie wejścia na halę jest jaki film dzis obejrzeć w treningowce?Szczególnie dziwi postawa seniorki która powinna dawać przykład i interesować się tym co w firmie się dzieje ale po co jak można siedzieć i wyczekiwac kiedy postój ogłoszą bo przecież zmęczenie już po tych kilku dniach robienia kilkudziesięciu sztuk tv.Wstyd i hańba.

Pomocna?
kocham tą firmę!
 Opinia

Ja tam jestem wdzięczna firmie za wszystkie postoje ktore ostatnio mielismy i za zmiane godzin pracy po 4godziny,to jest wspaniala niespodzianka zwlaszcza przez swietami.Martwic sie nie martwie,wyplaty mam na czas, bony są, plan prędzej czy później będzie większy-nie takie rzeczy człowiek przeżył w tej firmie i pracuje dalej:-) dziękuję Vestel!

Pomocna?
Kochusiam vestel
 Opinia
@kocham tą firmę! 19.03.2018 19:42

Dobrze ze sie nie martwisz bo nie ma ku temu powodu :)ja tez jestem wdzieczna bo to sa madre i logiczne decyzje

Pomocna?
Kochusiam vestel
 Opinia

No ....i suma sumarum plotki sie potwierdzily z duzym poslizgiem bo duzym ale sa nie po 6 ale po 4 godziny nie powiem bo fajnie .....ciekawe jak dlugo to potrwa

Pomocna?
xxx
 Opinia

Kiedy będą karty doladowane te na bony?

Pomocna?
:)
 Opinia
@xxx 11.03.2018 17:49

karta już jest doładowana :)

Pomocna?
2018
 Opinia

Jak myślicie,co będziemy produkować?Bo nie da się ukryć ze produkcja telewizorów powoli się kończy i szykuje się coś nowego,tylko ciekawe co

Pomocna?
Pan Turek co nie kończył meczu
 Opinia
@2018 24.02.2018 11:39

Już nie będzie telewizorów?

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

Słyszeliście że od następnego tygodnia mamy pracować po 6 godzin? Ma ktoś jakieś wiarygodne informacje na ten temat?

Pomocna?
vestel
 Opinia
@anonim 09.01.2018 21:36

Raczej nie będzie takiej sytuacji

Pomocna?
???
 Opinia
@vestel 14.01.2018 13:19

To może wiesz wszechwiedzący ,, vestel" co kobiety będą robiły przez 8 godzin ?

Pomocna?
TakNie
vestel
 Opinia
@??? 14.01.2018 15:53

To samo co mężczyźni-grały na telefonach

Pomocna?
szogun
 Opinia
@vestel 15.01.2018 20:02

Podłogi pucować i taśmy naklejać.

Pomocna?
Filip
 Opinia

Ja mogę dodać jedną bardzo ważną informację a mianowicie to, że firma jest bardzo dobrym pracodawcą!!!

Pomocna?
Janusz
 Opinia
@Filip 17.01.2018 15:16

A jakieś konkrety?

Pomocna?
TakNie
NN
 Opinia
@Filip 17.01.2018 15:16

A to ciekawa teoria

Pomocna?
TakNie
-''-
 Opinia
@Filip 17.01.2018 15:16

Jest tak dobrym pracodawcą ze od lat nie dali ludziom konkretnej podwyżki i kto może ten stąd odchodzi, nawet pracy nie potrafią zapewnić,człowiek przyjeżdża i przez 8godz musi szukać sobie zajęcia

Pomocna?
TakNie
123
 Opinia
@-''- 17.02.2018 14:26

Jak ci nie odpowiada to mozesz sie tez zwolnic idz na 4 brygady kroci nie zarobisz a zapomnisz jak dom wyglada nie jeden by sie zamienil z toba na jeden dzien chociaz przychodzisz do pracy i sie relaksujesz Bog wie ile nie zarabiamy ale wyplata jest na czas i tyle co trzeba ludziom to nie dogodzi !jak jestes tak ambitny i chcesz sie rozwijac i zarabiac to nie wiem jak tu przetrwales do tej pory

Pomocna?
Xyz
 Opinia
@-''- 17.02.2018 14:26

Zawsze możesz odejść i iść tam gdzie nie będziesz musiał szukać zajęcia ale Ci co odeszli teraz bardzo chętnie by wrócili Twój wybór

Pomocna?
Ja
 Opinia
@Xyz 18.02.2018 12:39

A do czego tam wracać ????

Pomocna?
123
 Opinia
@Ja 19.02.2018 22:47

Jak do czego jestesmy zatrudnieni z przepracowania nikt nie mdleje wyplata jest nie wiadomo ile nie zarabiamy ale w innej pracy dostaniesz troche wiecej ale jakim kosztem nie dziekuje wole jezdzic do pracy i wracac jak czlowiek a w niedziele zjesc obiad z rodzina a ci co tak pisza to sa zazdrosni ja tam sie ciesze ze mnie zostawili narazie jest jak jest ale nie ma strachu a natyrac sie kazdy zdazy trzeba sie cieszyc i doceniac

Pomocna?
xxx
 Opinia

Nie chcę mówić kto jest prawdziwą żmiją...

Pomocna?
123
 Opinia
@xxx 07.01.2018 23:12

Niech sie kazda zmija zastanowi nad soba a im mniej ludzi na linii tym gorzej sie zra ze soba

Pomocna?
tt
 Opinia

Lucyna z testów dobrze zrobiłaś,że rozdzieliłaś to gniazdo żmij,jeszcze jest troche do zmienienia ale juz jest lepiej niż było.Dziwnie się porobiło na tej linii,kiedyś jak była stara ekipa to było lepiej,to wymieszanie montażu z testami nikomu na dobre nie wyszło

Pomocna?
anonymous
 Opinia
@tt 14.12.2017 19:08

Najpierw to zmiany trzeba zaczac od samego siebie to raz a dwa kiedys pracowalo tyle SET ludzi i jakos to bylo a teraz taka garstka zostala i zgodzic sie nie moga. Na tej linii po trzecie co to za roznica czy ta jest z montazu a ta z testow?czlowiek jak jest normalny to. Wszedzie w zgodzie pracuje z ludzmi a bynajmniej sie stara a nie z byle czego problem robic i konflikt niepotrzebny sami sobie stwarzacie taka atmosfere

Pomocna?

Zostaw opinię o Toshiba - Biskupice Podgórne

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toshiba

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.