Atalian FM Services

Na podstawie 7 ocen z 12 miesięcy

• Poznaj nas
  • Kogo poszukujemy i jak pracujemy
  • Co nas wyróżnia
  • Rekrutacja
  • CSR

Poznaj nas

Kogo poszukujemy i jak pracujemy

Co nas wyróżnia

Rekrutacja

CSR

• Ciechanów
Ciechanów - Aspen Sp. z o.o.

5. Opinie o Atalian FM Services Sp. z o.o.

Opinie o Atalian FM Services Warszawa UL. WOŁOSKA 22

Nie przegap nowości o Atalian FM Services Sp. z o.o.!

była pracownica-oburzona

30.03.2013 01:34

Pracowałam kilka lat w firmie ASPEN i byłam bardzo zadowolona z zarobków,terminowych wypłat jak również z kierownictwa.Prawda jest taka że gdy się dobrze wykonuje swoje obowiązki to i kierownictwo się nie czepia a ilu jest takich leserów czy leserek co myślą że odwalą fuszerę i za nic kasę dostaną więc ten kto żle pisze o tej firmie to chyba do takich osób należy,jestem oburzona tymi złymi opiniami ponieważ każde sprzątanie DOKŁADNE wymaga ciężkiej harówy i powinny to robić osoby które się tego nie boją i lubią to bo sprzątanie to też filozofia.
    ktoś

27.02.2013 15:08

do roboty nieroby!!!!
    dada15

25.06.2015 23:25

"ktoś" sam się weź do roboty za takie gówniane pieniądze... IDIOTO!!!!
    ;-)

09.02.2013 11:33

Pracowałam w tej firmie mój nadzór był na poziomie dbali,szanowali,przejmowali się,byli otwarci do potrzeb pracownika chciało się pracować. Wszystko zależy od kultury Dyrekcji ,koordynatorów "i" pracowników to prawda, że ludzie ludziom nawzajem utrudniają życie.Więc tych trudnych czasach szanujmy się na wzajem Pozdrawiam ;-)
    Zuza

03.10.2012 15:55

Profesjonalna? Szczegolnie wielkie baniaki z woda zamiast chemia buahahah
    kasia

03.09.2012 12:16

Chciałabym się zatrudnic w firmie aspen najchętniej w galerii krakowskiej, widzę ze opinie o tej firmie są rózne ale moze w krakowskiej atmosfera jest fajna i kierownictwo ok? czy ktoś pracował w tej galerii i moze cos na ten temat napisać.
    nick

31.05.2012 23:33

Ogłoszenie o pracy dla kierownika regionalnego-totalna fikcja a o tych tzw. LUDZIACH można powiedzieć : "to ludzie ludziom zgotowali ten los". Czy jeszcze trzeba coś dodać... jedno wielkie [usunięte przez moderatora]

30.12.2011 18:02

a tyle firm na rynku.....po co byc tam gdzie nas nie chca??????
    aspen

28.12.2011 13:07

witam pracowałem w tej firmie do niedawna , niestety ani atmosfera pracy , ani zarobki tylko charuwka jak w obozie a przecież status zakładu chronionego to daje do myślenia , coraz gorzej tylko wymagania zupełnego podporządkowania się bez prawa do swojego zdania.Nie polecam tej firmy nikomu jedynie co doznałem w tej firmie to upokorzenia i lekceważenia ze strony P.koordynator natomiast brygadzistki są oki ale cóż one same mogą zrobić skoro mają koło siebie P.koordynator która sama nie umie kierować ludżmi i przktycznie poza siedzeniem w biurze nic nie robi tylko dołuje załoge i toleruje picie alkocholu w pracy a jak sie zwruci uwage to zadnej reakcji tylko odpowiedz ja za reke nie zlapalam donosiciele jak w komunie ci maja dobrze nic nie robia i tylko spelniaja sie towarzysko, to przykre dla osob ktore naprawde ciezko pracuja.nie polecam nikomu tej firmy , zstraszanie zwolnieniami poprostu bezwglednosc w stosunku do ludzi ktorzy na te firme pracuja a ludziom placi sie bajniższą pensję niestety , realia polskie , a firma sie bogaci .
    ktos

17.11.2011 08:30

ten aspen to wogóle porażka,pracowałem w bitronie gdzie Oni sprzątają, ludzi sie zmienia jak rekawiczki, a mobing to podstawa, szkoda gadać :/

17.03.2011 14:30

male zarobki jak sie niema co sie lub to sie lubi co sie ma za cos trzeba zyc niestety !!!

17.03.2011 14:21

Rudy - firma aspen to wyplacalna firma pieniazki sa zawsze 10ego placa malo za goidzine ale przynajmniej nie oszujuja i za kazda godzine placa
    pokrzywdzona xd

28.10.2010 10:47

Drogi Panie Dyrektorze,prezesie,kierowniku (l.mnoga) dziwi mnie brak reakcji z państwa strony chyba,że to jest część polityki firmy: nie ważne co piszą byle było głośno,ale na to mogą pozwolić sobie gwiazdy,a wy do czołówki nie należycie.Nazwa firmy [aspen] obiecuje wysoki standard,usługi i należyte traktowanie pracownika.Tymczasem praca w firmie na terenie szpitala Narutowicza to odpowiednik warunków pracy na plantacji ryżu w Chinach.Za ciężką pracę często niebezpieczną [zakażenia] otrzymujemy 'miskę ryżu' ,a w bonusie zastraszanie i zmuszanie pracowników do pracy nie zgodnie z przepisami BHP. Mam nadzieję w imieniu innych pracowników, że wkrotce osoby odpowiedzialne za szkolenia i zatrudnianie pracowników zostaną odpowiednio przygotowane do tych funkcji.Opisana sytuacja to krzyk upokorzonych,krzywdzonych osób,które boją się przeciw stawić trzem nie zorganizowanym panią brygadzistkom i kierowniczce.Na koniec krótka refleksja. Żyjemy w praworządnym,demokratycznym państwie więc mamy nadzieję ,że prawo pracy będzie po naszej stronie.Nie ignorujcie ludzi,którzy ciężką pracą utrzymują firmę na rynku no i was KOCHANI prezesi.Z poważaniem pokrzywdzona xd...

12.10.2010 17:57

No wlasnie i jak sie to ma do rzeczywistosci.Co do umow na fikcyjne osoby ktorych nikt w pracy nie widzial to w Krokusie jest podobnie.Ciekawe czy ktos to czyta z dyrekcji bo jezeli chodzi o referencje to maja piekne ale przeciez ten kto je wystawia nie wie jak to bylo zrobione on placi pewnie niemale pieniadze i ma byc zrobione.A my to juz pracujmy za marne grosze bo przeciez trzeba utrzymac tych co stolki grzeja.

29.09.2010 19:33

Tak samo postępuje p.kierownik ASPEN w [usunięte przez moderatora] z osobami które chodzą na zwolnienia! Jest to osoba bardzo pewna siebie, która dba o interesy firmy ale przede wszystkim o swoje prywatne korzyści. Zatrudnia w firmie osoby które figurują tylko w dokumentach bo pracujących w obiekcie nikt nie widział a p. kierownik bierze za nich pieniądze, wypracowane naszymi rękami! Poniża i ubliża pracownikom lub doprowadza do tego aby niewygodne dla niej osoby same się zwolniły. Wiele pracownic odeszło przez mobbing ze strony p.kierownik. Chodzi i pożycza od pracownic pieniądze co jest bardzo stresujące ponieważ często pożyczamy jej ostatnie pieniądze z obawy o zemstę! Bez żadnych skrupułów wynosi środki czystości a nam każe sprzątać samą wodą. Zgłaszaliśmy problem do Dyrekcji lecz oni dosłownie oleli nasz problem, ponieważ dozgonnie wierzą p [usunięte przez moderatora], która zapewnia, że wszystko jest OK! Może wkońcu ktoś przejrzy na oczy i nam pomoże!

Kontakt - Atalian FM Services Sp. z o.o.

UL. WOŁOSKA 22 02-675 Warszawa

KRS:0000020314

ATALIAN POLAND SP. Z O.O.
    Branża główna: Usługi techniczne
    Oszukana

08.09.2010 09:41

W tej firmie nie wolno iść na zwolnienie lekarskie , bo jeśli ktoś odważy się pójść to Pani Kierownik każe się zwolnić samej bo ponoć człowiek na zwolnieniu lekarskim "blokuje miejsce" to są słowa Kierowniczki ,a jeśli tego nie zrobisz to Ona sama Cię zwolni i nie musisz nawet podpisywać podania i jeszcze nie dostaniesz żadnego pisma z Krakowa już nie mówiąc o dokumentach które to by potwierdzały że pracowałaś na przykład tak jak Ja przez dwa lata.Więc uważajcie jak chorujecie i nie chodzicie na zwolnienia , bo już nie będzie gdzie wrócić .
    anonim 3

19.08.2010 08:35

O ile mi wiadomo to Dyrektorka na Krokusie ma wygórowane wymagania względem wyglądu osób sprzątających biura. Brygadzistka jedynie musi spełniać oczekiwania Dyrektorki.

31.07.2010 21:00

anonim - 2010-07-31 20:58:33 no,no jakies dziwne poruszenie w tej firmie czyzby to byla prawda co tu napisane? wreszcie ktos sie odezwal

31.07.2010 20:58

byly pracownik

20.07.2010 16:09

No wlasnie jeszcze o tym zapomnialam napisac ze brygadzistka ma godzin dziwnie duzo a przeciez ma grupe i nie wolno jej tyle pracowac jak ma urlop to tez przychodzi do pracy jak godziny maja przekroczone to spisuja na innych pracownikow,pazernosc ludzka nie zna granic.A pani [usunięte przez moderatora] owszem na poczatku moze byla ok.ale niestety ciezko sie przeciwstawic zawodniczce takiej jak brygadzistka zwlaszcza jezeli cos z tego tez kapnie.Moze kiedys przeczyta to ktos z dyrekcji i cos z tym zrobi?
    były pracownik

26.06.2010 21:05

Aspen w Krokusie to totalna porazka , wykorzystywanie ludzi a pozatym brygadzistka to taka kombinatorka że sie w ... nie miesci! zwalnia ludzi nie dyrekcja, nie kierowniczka tylko własnie brygadzistka. Nawet sie zrymowało. Sama wszystko najlepiej i najszybciej i dokładnie robi . uwazajcie w Krokusie bo wymienia ludzi jak rekawiczki, w czasie mojej pracy u nich zwolmiła z 20 osób

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Atalian FM Services?

marta

26.06.2010 20:44

ASPEN W KROKUSIE NA BORA KOMOROWSKIEGO W KRAKOWIE. TO TOTALNA PORAŻKA . PRZYJMUJĄ LUDZI A PO DNIU LUB DWÓCH MÓWIĄ DO WIDZENIA, POWODEM JEST WYGLĄD , ŻE ZA GRUBA , NIEŁADNA ZA POWOLNA ITP WYBIERA TAM NIE KIEROWNICZKA TYLKO'' BRYGADZISTKA''. MA WIĘCEJ DOPOWIEDZENIA NIŻ SAMA KIEROWNICZKA_- PANI [usunięte przez moderatora]. PRZEZ CO JEST TAKA ROTACJA WŚRÓD CHETNYCH DO PRACY. NATOMIAST SAMA '' BRYGADZISTKA ''( [usunięte przez moderatora]) SPRZĄTA DWIEMA ŚCIERKAMI NARAZ . CO POWODEM JEST 330 GODZ PRZEROBIONYCH W CIĄGU MIESIĄCA. TYLKO JAK TO JEST DOKŁADNIE POSPRZĄTANE ?! TO JA JUŻ WIEM. NO W KOŃCU 2 -MA ŚCIERECZKAMI NARAZ .BĘDĄC NA SERWISIE SIEDZI W KANTORKU, CO 2 GODZ. PRZEJEŻDŻA WÓZKIEM PO REALU TAK OD ''OKA'' - A GODZINKI LECĄ. LUDZIE UWAŻAJCIE W KROKUSIE NA...

22.06.2010 19:08

Pracowalam tam prawie rok nie polecam,zarobki b. niskie,5,50 na godz. sprzatalam od 6.00 do 9.00,o serwisach moglam pomarzyc bo stara klika rozdzielala wszystkie godz. miedzy siebie,kierowniczka z brygadzistka oszukiwaly na godz. za prace w nocy placone bylo tak jak w dzien,o nic sie nie mozna bylo doprosic,masakra i jeden balagan,nie polecam!!!!!!
    były pracownik

22.03.2010 15:15

pracowałem tam prawie 2 lata i na początku zarobki byly dobre ale już po 4 miesiącach się zmieniło !!!! Potem zarabiałem koło 1 tyś nieraz i mniej !!!! A praca była nieraz naprawde cieszka . Jak sie zaczeliśmy sprzeciwiać to się tlumaczyli że taką mają podpisaną umowę , i że postarają się dogadać i tak z miesiąca na miesiąc obiecywali i błagali zebyśmy nie odchodzili !!!! wreście poweidziałem co o tym myśle , to powiedzieli jak się nie podoba to droga wolna !!!! dlatego nie polecam nikomu tam pracować !!!! Powiem jeszcze podczas mojej pracy przewinelo się z 50 osób !!!!
    bzbz

17.11.2015 10:21

nawet na swieta nic nie dawali zalosne na kuchni sie zapierdziela . mowili ze sami nie dostaja paczek dla dzieci a jak wynosli to malo torby sie imuginały
    Krakowiaczek

29.11.2009 21:46

Czy kierownik w tym "buissnesie" nadal zarabia zawrotne 1400 brutto podstawy ?! Ps. Alufelga do A6 Prezesa kosztuje więcej ;)
    Krakowianka

16.11.2009 18:00

Szkoda pisać. Nie polecam.
    Lajkonik

08.10.2009 08:39

Zgadzam się, finansowo "Lypa". Atmosfera - taka sobie. Perespektywy - marniuskie, wręcz żadne.
    ja

01.10.2009 12:03

dokładnie zarobki straszna lipa ale miło się wspomina prace w tej firmie
    anonim oczywiście

17.07.2009 22:39

No, z tymi średnimi zarobkami to trochę przesada. Zarobki są NISKIE. Pozatym brak mozliwości rozwoju...

17.03.2009 10:27

Profesjonalna firma sprzatajaca,rozwojowa srednie warunki zarobkowe dobra atmosfera w pracy

Zostaw merytoryczną opinię o Atalian FM Services Sp. z o.o.