Atalian FM Services

Na podstawie 7 ocen z 12 miesięcy

• Poznaj nas
  • Kogo poszukujemy i jak pracujemy
  • Co nas wyróżnia
  • Rekrutacja
  • CSR

Poznaj nas

Kogo poszukujemy i jak pracujemy

Co nas wyróżnia

Rekrutacja

CSR

• Ciechanów
Ciechanów - Aspen Sp. z o.o.

5. Opinie o Atalian FM Services Sp. z o.o.

Opinie o Atalian FM Services Warszawa UL. WOŁOSKA 22

Nie przegap nowości o Atalian FM Services Sp. z o.o.!

była pracownica

30.11.2020 00:07

na umowę zlecenie pracowałam w tej firmie koordynator był fajny bardzo miły pracę na Echo sobie chwalę u mnie w mieście ale praca w Sieradzu na magazynie Biedronki to była masakra dużo sprzątania żadnej przerwy od pracy
    Wyzysk

17.12.2019 12:47

Cały czas ten sam(usunięte przez administratora)problemy finansowe, złe traktowanie, bałagan w papierach.Umowy o prace tylko dla niepełnosprawnych którzy i tak podpisują zgodę na prace 8 godzin, tak jak osoba pełnosprawna ( nie róbcie tego ). Kadra administracyjna nie kompetentna, braki kadrowe na każdym stanowisku. Osoby które odeszły nie są zastępowane nowymi tylko praca jest rozkładana pomiędzy inne. Sama byłam świadkiem mobbingu, zastraszania, obgadywania, krzyku na podwładnych. (usunięte przez administratora)
    Szpitalna

26.11.2019 16:54

Pracowałam w Częstochowie na umowie zlecenie. Kierowniczka była podobno ze mnie zadowolona. Rozmawiałyśmy już nawet o umowie o pracę. Trafiłam pewnego dnia do szpitala i nie mogłam dotrzeć do pracy. Zero zrozumienia ze strony tej kobiety. Tego samego dnia wyrzuciła mnie z pracy, prosząc w smsie abym przyszła zdać rzeczy kiedy tylko lepiej się poczuje. Kobieta bez mojej wiedzy pod moją nieobecnosc otworzyła moja szafkę. Zwolnie zrozumiałam, byłam przecież na śmieciowej umowie, ale takiego braku szacunku się nie spodziewałam.
    Magda

25.11.2019 14:50

Absolutnie niewłaściwe przełożonych,(usunięte przez administratora) Stamtąd i ogromna rotacja! Nie kontaktować się w tej firmie, trzeba będzie trochę zapłacić, dzwonienie w twoje weekendy i szantażować wynagrodzeniem, jeśli nie zginęli lub nie jesteś chory - weekend u ciebie nie będzie w ogóle!
    Zoja

02.08.2018 20:00

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać? Idealnych firm nie ma i zawsze może zdarzyć się coś co nie odpowiada pracownikom.
    Waldek

31.10.2019 12:22

Pracuję w Aspen od niespełna trzech lat i jakoś nie narzekam. Być może dlatego, że wywiązuję się z powierzonych obowiązków. Oczywiście są wzloty i upadki. Jednak nie przypominam sobie sytuacji, które skłoniłyby mnie do negatywnych komentarzy.
    Waldek

06.11.2019 06:37

Rekrutacja nowych pracowników odbywa się na bieżąco. Poszukiwane są osoby nie tylko do sprzątania, ale również do obsługi technicznej obiektów. Wystarczy kontakt telefoniczny.
    sprzątaczka

10.09.2019 09:20

Od kiedy do Lajkonika wszedł Aspen wszystkie dodatki zniknęły, żadnej premii nie ma kasa zatrzymała sie na jednym poziomie od 3 lat. Pani Asia razem z Panem Sławkiem to krętacze nr 1. Kłamią w żywe oczy o wszystko pretensje i najlepiej ludziom nie płacić a wymagania coraz większe 16zł na godzinę to porażka za taką harówkę. Ludzi poniżać a jak o coś poprosisz to standardowy tekst"chyba ci swoje oddam" sprzętu nie ma bo ona wszystko za swoje kupuje bo firma nic nie da tak twierdzi. Sami tylko dla siebie stanowiska rozpisują a ludzie robią na nich a oni siedzą i tylko kawa i papieros całe 10h.
    gosc

11.06.2019 19:58

Tragedia nenkanie ludzi nic wiecej.
    LETROL

26.04.2019 09:56

ASPEN Sp.z. o.o a takze ASPEN SERVIS Sp.z o.o to jso firmy ktore N I E PLACO swoim kontragentom. (usunięte przez administratora)
    Nina

19.02.2019 09:20

(usunięte przez administratora)Odpowiednie służby juz są o nich powiadomieni .Warszawa to nie wioska i tu służby raz dwa dzialaja
    Xxxx

07.02.2019 12:54

Ja bym poruszyła temat Gdańska, gdzie firma wykonuje usługi dla budynku OBC. Jeżeli chodzi o to miejsce, zdecydowanie odradzam. Naprawdę największemu wrogowi nie poleciłabym tam pracy. (usunięte przez administratora),(usunięte przez administratora)Dowody w postaci nagrań, pism też nie są przez firmę rozpatrywane. (usunięte przez administratora)NIC sobie z tym nie robią. Kultura osobista koordynatorów również jest na wielkim poziomie. (usunięte przez administratora) picie kawki, niezwracanie uwagi na problemy pracownika. Koordynatorka, która nigdy nie pracowała jako koordynatorka, przeklinająca do pracowników, nie potrafi zrobić NIC. Brak środków czystości, które trzeba samemu kupować. To tylko niektóre z rzeczy, jakie dzieją się w Gdańsku. (usunięte przez administratora), zastraszanie, poniżanie, a firma nic sobie z tym nie robi. NIE POLECAM I BARDZO MOCNO ODRADZAM.
    kontrahent

05.02.2019 07:30

Za opóźnienie w płatności o jeden tydzień wysyłają sprawę do sądu chyba znaleźli sobie taki sposób na podreperowanie budżetu, zdecydowanie odradzam robienia z nimi interesów.
    Anna

10.11.2018 16:49

Z czystym sercem nie polecam tej firmy sprzątającej. Pracuje się po 12 godzin tyra jak robotnik na folwarku a brygadzista jeszcze ma pretensje że wszystko źle zrobione. Zabierają godziny pracy żeby mniej zarobić dają je swoim. Do pracy chodzi się w kratkę kilka razy w miesiącu. Pracodawca stosuje mobbing, zastraszanie w stosunku do swoich pracowników żeby sami zrezygnowali. Płace bardzo marne za tyle godzin. Wszystko się psuje brak środków czystości, trzeba wykonywać pracę za innych jak zaniedbali swoje obowiązki. Praca tylko dla Ukraińców za marne grosze. Trzymać się z daleka od tej firmy.
    magda1440

30.10.2018 22:16

firma do kitu!!! brak środków czystości , brak szacunku do pracowników, P. kierownik ewa zwalnia za to że człowiek zachoruje, ale ci co alkoholu nadużywają w trakcie pracy to nie są zwalniani. ukracanie, pieniędzy, i godzin, kradzieże z półek pracowniczych, Nie polecam tej firmy
    Sysia

23.10.2018 02:23

Nienawidzę Pana (usunięte przez administratora) na Echo w Piotrze i Pawle nie chciał mnie zostawić sprzątaczka i Brygadzista rozpowiadali głupoty na mój temat z ich winy nie pracuje na echo Aspen nie zapłacił mi za 2 ostatnie tygodnie niech ta firma zniknie tak szybko jak się pojawiła a Koordynator Pan (usunięte przez administratora) niech skasuje mój numer telefonu i niech zginie w wypadku
    Sylwia

21.10.2018 20:05

Pracowałam w tej firmie najpierw na Echo w Piotrze i Pawle w Pabianicach Koordynator później mnie autem zawoził do Sieradza ale do domu mnie odwoził też 23.12.2016 rozwiązał ze mną umowe zlecenie nie wspominam miło współpracy z tą firma niech przegra ta firma przetarg nikomu jej nie polecam sprzątaczka koordynatorowi nagadała głupot że szyby myłam w Piotrze i Pawle brudną ścierką głupoty też (usunięte przez administratora)nagadał taki jeden Waldek co teraz jest brygadzistką bo tego sie od koleżanki dowiedziałam a sam mi mówił Pan(usunięte przez administratora) że na echo mnie nie chce bo to wyłącznie wina jego sprzątaczki i brygadzisty za to że na mnie koordynatorowi głupot nagadali omijajcie Aspena szerokim Łukiem
    Pacjent

09.08.2018 17:39

Jestem bardzo zniesmaczona zachowaniem p. Joanny C. -dietetyk, która pracuje dla szpitala Żeromskiego. Brak kultury osobistej, nieuprzejma, opryskliwa, brak szacunku do pacjentów. Nie wiem, jak taka osoba może prowadzić konsultacje dietetyczne, sama nie mając za grosz wstydu. Nie polecam !!!

02.07.2018 16:31

@Aaa, czy przypadek przez Ciebie opisany jest wyjątkiem w relacji pracownik-przełożony czy zdarza się częściej? Co musiałoby się zmienić w firmie ASPEN, żeby takie sytuacje nie powtarzały się w przyszłości? Jak myślicie, czy taka zmiana jest możliwa w najbliższej przyszłości?
    patryk

02.08.2018 18:19

Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Pracuje się po 12 godzin dziennie praca harówka za marne grosze. Zabierają godziny pracy żeby mniej zarobić, z miesiąca na miesiąc podcinają godziny i dają dodatkowe swoim znajomym. Brygadzistka o wszystko ma pretensje, w pracy stosuje mobbing zastraszanie wobec pracowników. Wszystko się psuje, brak środków czystości. Jednym słowem wielkie (usunięte przez administratora)
    Aaa

01.07.2018 22:22

Nie polecam firmy Aspen umowy śmieci brak szacunku do pracowniki zawsze pretensje że coś źle zrobione. Do tego trzeba się prosić o środki czystości. L4 miałam ostanio to pisałam koordynatorowi że je mam i kolerzanki sobie poradzą to nawet nie raczyl odpisać. I miał później pretensje. I dostałam wypowiedzenie umowy ciekawe czy jakie kolwiek papiery dostanę bo dwa lata przepracowalam. Nie raz cały sklep robiłam i starałam się jak mogę ale i tak pretensje było. Maszyny non stop się psują to ciężko kupić. I do tego zimnom wodą trzeba myć normalnie brak słów

17.06.2018 22:32

wypłaty w tej firmie są nędzne nisko płacone z powodu że podkładają za dużo wolnego a mało pracy żeby nic nie zarobić firma nie przyjmuje na etaty tylko na godziny ile godzin zrobisz tyle zarobisz to jest nie do pomyślenia nie polecam lepiej stamtąd się zwolnić i zabrać te grosiki szukać lepszej innej pracy i tyle

17.06.2018 22:22

ta firma ASPEN każą ludziom pracować w chłodni i mroźni nie dają odpowiedniej odzieży roboczej rękawiczek specjalnych ani nic co to za pracodawca

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Atalian FM Services?

Kontakt - Atalian FM Services Sp. z o.o.

UL. WOŁOSKA 22 02-675 Warszawa

KRS:0000020314

ATALIAN POLAND SP. Z O.O.
    Branża główna: Usługi techniczne

16.06.2018 18:42

bo są złodziejami

16.06.2018 12:22

dlaczego firma płaci od godziny a nie na etat

15.06.2018 06:26

do ASPENA powinna w przyjść inspekcja pracy

15.06.2018 06:25

nie polecam tam pracy w tym gównie nie zarobisz nic

15.06.2018 06:23

w tej firmie chodzi się do pracy w kratkę co to za zakład pracy pierwszy raz się z takim czymś spotkano raz praca raz wolne raz praca ta firma łamie prawo nie dostosowują się do średnio krajówki masz najwięcej wolnego a nie pracy bo podkładają dni wolne w tygodniu żeby mało zapłacić pracownikowi pracownik żeby miał najmniej wyrobionych godzin pracy to jest nie uczciwe

12.06.2018 19:36

ja się tam zatrudniłem i cały czas dają mi wolne a mało pracy co mam robić to jest celowo żeby mało zapłacić tak nie powinno być w tej firmie
    Lkjhgfdsa

15.04.2018 22:36

Pani "dyr" dzialu HR. Nie wie zupełnie co to miękki HR. Zastraszanie, mobbing i poniżanie swoich pracownic. Żenada. Nie wiem kto w dzisiejszych czasach trzyma taką osobę na takim stanowisku. Powinna wylecieć z hukiem. Gratuluję wyboru...
    Emu

23.04.2018 12:56

Pełna zgoda z opinią. Prosta osoba z bazaru jest bardziej inteligentna i grzeczna. Osoba, która powinna przeciwdziałać pewnym zachowaniom, sam zastrasza i stosuje mobbing
    z amoja krzywdę

18.05.2018 01:11

sam widziałem te "działania" P. Sz. na wieloletniej pracownicy, niestety ludzie zapominają języka w gębie a i odezwać się w nie swojej prawie szkoda-bo albo łamistrajk, albo lizus... Ogólnie to chyba za Panią Ewusię jej siostra obecnie działa, ale ogólnie firma nie popisuje się niczym a w szczególności tzw. "kodeksem etyki grupy...." Fałsz i pustostan w wersji na papierze, bo ten to wszystko przyjmie a producent tej epopei to nobla za tą gawędę otrzymać powinien
    deszcz padał, mróz jednak był

15.05.2018 15:30

nadal poszukują wyrobników, pomimo zmian w nazwie, rotacji pseudo prezesów etc. To nadal ta sama "firma", która dzięki pewnym układom w ówczesnych władzach Miasta Stołecznego Krakowa, ogromnym dotacjom z PFRON i umiejętności w omijaniu przepisów, dorobiła się kokosów. Pan Jerzy "nowoczesny"M., Tomasz S., Krzysztof G., Ewa Sz. -to bardzo przedsiębiorczy ludzie byli-pomijając Panią od HR, bo to jest mistrzyni ciętej riposty, obłudy i innych nauk zaczerpniętych z nędzy i ogólnego głodu. Już pewien dziennikarz śledczy Witold G., wiercił dziurę znając Wasze prawe podejście.

30.04.2018 14:28

@Lkjhgfdsa, @Emu mobbing należy do bardzo poważnych zarzutów, za które grozi odpowiedzialność karna. Kodeks Pracy opisuje takie działania jako zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegająca na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy konkretnie coś takiego miało miejsce w Twoim przypadku w trakcie Twojej współpracy z ASPEN? Pamiętajcie również, że nie można na forum opisywać konkretnych osób, a tym bardziej ich obrażać. Nie jest to miejsce do tego. I jest to naruszenie regulaminu forum.
    Bella

09.05.2018 23:22

Go work-opinie o pracodawcy... Osoby pistujące stanowiska kierownicze powinny być wizytówką Spółki a nie swoim dzialaniem wpływać niekorzystnie na obraz pracodawcy. Jezeli uwaza Pani, Pani Joanno że ktoś narusza dobre imię Pani pracodawcy prosze skorzystać z możliwości jakie daje Pani w/w przez Panią regulamin choć to nie osoby piszące w internecie ponizaja Panstwa w pracy (jak mozna przeczytac poniżej). Internet jest workiem, ktory przyjmie wszystko i znajda sie tu osoby ktore wypowiadaja sie dobrze jak i takie, ktore wypowiedzią sie w sposób dla Państwa niekorzystny.

29.01.2018 17:53

Na stronie internetowej ASPEN znajduje się wiele ofert pracy. Czy wiecie, czy są one w dalszym ciągu aktualne? Jak w tym momencie wyglądają warunki zatrudnienia do firmy? Warto Waszym zdaniem zatrudnić się w niej? Każda Wasza uwaga na ten temat będzie przydatna dla tych użytkowników, którzy zastanawiają się nad zatrudnieniem u tego pracodawcy.
    Cleo

21.04.2018 10:12

Nie warto !!!!!! Mam informacje z pierwszej ręki od kogoś kto tam pracuje !!!!! Tam jest masakra !!!!!
    Lala

09.05.2018 23:10

Oczywiscie, że NIE warto.
    Hejka

26.04.2018 14:13

Ho, ho, ho. Widzę, że pisze się o "ulubionej" "p. dyr." ... Piggy z Muppetów jako odnośnik urody, ale już nie inteligencji, bo Piggy mądzejsza :)
    dw

27.03.2018 09:45

że też ktoś bliżej się takim firmom nie przygląda, administracja zatrudniona na minimalne w jednej plus zlecenia w drugiej a obsługują przy wypłatach wszyscy wszystkich, bałagan, złe traktowanie, zero socjalnych pakietów, pracownik jest zwykłym śmieciem i wyrobnikiem
    robo

27.03.2018 09:41

firma uduś, umowy śmieciowe, traktowanie pracowników poniżej krytyki, wieczne rotacje i stąd wiele wolnych stanowisk, płaca makabryczna
    ona

07.11.2017 19:54

Pracowalam w aspen res aspen plus catering w krk na sniadeckich na szpitalu .drat firma nie dosc ze.ludzie. Okradali ciagle kubki z jednego wozka do swojego to brakowalo wszystkiego talerzy sztuccow galkownic chochelek. To lazilo sie po 2 czy 3 oddzialy. Niby nie akord a ludzie sie (usunięte przez administratora) jak xzlowiek sie na oddziale nie wyrobil , jak mi cos w pensji nie pasowalo pojechalam na bularnie to sie dowiedzialam ze im wiecej ribie tym ta mniejsza firma mi daje pensje bo nalezalam do 2 a ubezp mnie tylko.w jednej brygadzistki wrecz zmuszaly zebym robila po 14 godzin nie dajac wolnego. Nie mowiac ze falszywi ludzie .to tak przeklinali w palarni ze uszy wiedly .jedzenie powinno byc darmowe przy 14 godz pracy to jak nie chcialas krasc to bie dostalas . Podchodzac na kuxhnie i mowiac zeby dali zupy to sie darli. A sami jedli . Wozki byly ciezkie z rzywnoscia. A jak sie szlo samemu. To byl dramat stali sie w wodzie na zmywaku
    Anna

21.03.2018 10:49

Najpierw to ja bym radził nauczyć się pisać w języku polskim,a później wygłaszać swoje opinie na forum, bo ciężko cokolwiek zrozumieć.

08.03.2018 13:57

@Gocha, Twoim zdaniem, oferty z tamtego roku są w dalszym ciągu aktualne? Czy informacja, którą dysponujesz na ich temat, pochodzi bezpośrednio z ASPEN? Będzie ona ważna dla osób, które chciałyby znaleźć pracę w tym miejscu.
    Gocha

10.03.2018 20:47

Dzwoniłam ostatnio na jeden z numerów facet powiedział mi że jest to dawno nie aktualne i są to stare oferty. Można zadzwonić przy każdej jest numer telefonu.
    Cccccc

05.03.2018 16:22

Pracowałam w firmie Aspen prawie rok i byłam zadowolona pomimo tego że nie mam grupy dostałam umowę o pracę. Pieniądze zawsze miałam na czas. Ale to prawda wszystko zależy od koordynatora akurat mój to złoty człowiek ze świecą tylko szukać, aż za spokojny, nigdy nie skąpił na premię chociaż mój kierownik regionalny to też świetny fachowiec a zarazem wyrozumiały człowiek zawsze szanował pracowników i doceniał naszą pracę. Zawsze profesjonalny i zawsze sprawiedliwy. Także firma ogólnie jedna z lepszych. No ale co dobre to szybko się kończy.
    ujti

08.01.2018 08:47

Firma jak każda inna . Niepełnosprawni dostaną umowę o prace reszta zleceniówki. Pracuje w tej firmie rok i wszystko zależy na jakiego koordynatora się trafi, jedni mają wszystko gdzieś inni wymagają więcej niż to konieczne.
    zamojąkrzywdę

30.09.2017 12:06

Firma przetargi wygrywała gdyż zaniżali stawki licząc na niepełnosprawnych. Obecnie stary zarząd wyleciał, gdyż kolejny raz firma zmieniła właścicieli-mistrzowski krok. Dyrektorów też coraz mniej. Po 20 latach kończy się sielanka.
    Janusz

17.05.2017 13:10

Gdzie na slasku Aspen ma obiekty? Szukam pracy , czy zatrudniaja niepelnosprawnych? Jaki warunki?
    jojojojojool

21.04.2017 10:36

Moj mąż z wujkiem pracowali w Radomiu. umowy szkoda gadac bez pieczatek podpisow.... wypowiedzenie tez dali ale oczywiscie na swoja korzysc. mimo to pracowali w miesiacu ponad 400 godzin nawet spali tam, i co z tego jak na koniec potraktowali ich gorzej niz smiecie. Przyszła babka ksywka jej MINI Z radomia i wyrzucila wszystkich ludzi by swoich znajomych zatrudnic. a dodzwonic do nich nie idzie nawet zeby PIT11 wyslali. MASAKRA.

Zostaw merytoryczną opinię o Atalian FM Services Sp. z o.o.