Atalian FM Services

Na podstawie 7 ocen z 12 miesięcy

• Poznaj nas
  • Kogo poszukujemy i jak pracujemy
  • Co nas wyróżnia
  • Rekrutacja
  • CSR

Poznaj nas

Kogo poszukujemy i jak pracujemy

Co nas wyróżnia

Rekrutacja

CSR

• Ciechanów
Ciechanów - Aspen Sp. z o.o.

5. Opinie o Atalian FM Services Sp. z o.o.

Opinie o Atalian FM Services Warszawa UL. WOŁOSKA 22

Nie przegap nowości o Atalian FM Services Sp. z o.o.!

szkoda

20.05.2015 10:30

NO w ochronie w budce płacą 7zł raz czy dwa przejdziesz obiekt i nie ma żadnej pracy fizycznej 5 zł hahahhahahah nie dajcie się wykorzystywać minimum za prace umowa o dzieło i praca fizyczna to stawka 9 zł na rękę w ochronie na pstryk macie za 7zł zero pracy fizycznej :)
    salowa

02.05.2015 12:00

Ja tez pracuje w aspen jako salowa i potwierdzam opinie wyzej wymienione ze jest zle a to ze ktos napisze ze jest ok to chyba jest szefem i zaslepia oczy biednym ludzia którzy musza pracowac za taka stawke u nas na szpitalu tez co chwila inna salowa a jak brak ludzi to pracujesz po 12 godz bez przerwy za 5.50
    Esmeralda

17.04.2015 21:35

pracuje w firmi i jestem zadowolona. Ci korzy pisza to im sie nie chce robic niech chyca sie pracy a w glowie bzdury
    sanepid

18.04.2015 15:13

Ktos kto tu odpisuje na te zarzuty jest podstawiony ,potrzebna pomoc tym ludziom i z wyzyskiem z obozem pracy ktory stworzyli
    salowa

02.05.2015 11:55

bo napewno siedzisz na(usunięte przez administratora) zarabiasz gadaniem
    isia

16.04.2015 20:07

ASPEN NA UL ŚNIADECKICH ,NA KUCHNI Z KIEROWNICZKĄ PANIĄ IRENĄ OD RANA JEST NIE DO WYTRZYMANIA ,SZKODA SŁÓW NA TĄ KOBIETĘ JEJ INTELIGENCJA TO PONIŻEJ ZERA LUDZI TRAKTUJE JAK ŚMIECI,NIE MA DO NICH SZACUNKU.CODZIENNIE MA ZŁY HUMOR,MYŚLI ŻE JEST NAJMĄDRZEJSZA,A W RZECZYWISTOŚCI NIEWIELE WIE.WIE TYLKO JAK SWOJE FLUSTRACJE WYŁADOWAĆ NA LUDZIACH,DZIWIĘ SIĘ ŻE JESZCZE NIE WYLĄDOWAŁA W SĄDZIE ZA MOBBING I ZNĘCANIE SIĘ NAD PRACOWNIKAMI.ZASTANAWIA MNIE DLACZEGO NIKT Z KIEROWNICTWA WIEDZĄC O TYM CO SIĘ DZIEJE W FIRMIE NIE REAGUJE.PASOWAŁO BY TAM WPUŚCIĆ REPORTERÓW Z UKRYTĄ KAMERĄ ABY LUDZIE ZOBACZYLI JAK WYGLĄDA PRACA W FIRMIE NA KUCHNI I JAKI POZIOM REPREZENTUJE KIEROWNIK KUCHNI.KOBIETA MA PROBLEM ZE SOBĄ POWINNA IŚĆ DO PSYCHOLOGA,BY ROZŁADOWAĆ SWOJE EMOCJE MOŻE NIECH IDZIE NA SIŁOWNIE.NAJGORSZEMU WROGOWI NIE ŻYCZĘ PRACY NA KUCHNI PRZY UL ŚNIADECKICH,TAM WYTRZYMUJĄ TYLKO SAMI DESPERACI BO NIKT NORMALNY BY Z NIĄ NIE WYTRZYMAŁ,JEST TAM BARDZO DUŻA ROTACJA PRACOWNIKÓW.POZOSTALI KIEROWNICY POSZCEGÓLNYCH DZIAŁÓW SĄ WPORZĄDKU.
    KAJA

10.04.2015 20:39

FIRMA ASPEN W KRAKOWIE T PORAZKA NA SZPITALU JANA PAWLA KIEROWNICTWO SZPITALA POWINNO SIE DOWIEDZIEC JAK PRACUJA PANIE SPRZATAJACE A RACZEJ CZYM SPOLKUJA MOPY POD UMYWALKA BO DOSTAJA NA ODDZIAL 8-10 MOPOW ROZNOSZA ZARAZKI A KIEROWNICTWO ASPEN UDAJE GLUPKA PLACA 5.50 ZA GODZ HARUWA MOBING (usunięte przez administratora) A JAK NIE WIERZYCIE PROSZE SIE PRZYJMOWAC PRACA JEST BO SIE Z ASPENU ZWALNIAJA UMOWA ZLECENIE PO 12 GODZ DZIEN W DZIEN I MODLCIE SIE ZEBYSCIE NIE TRAFILI NA FUNKCYJNE BOZENKE I ZUCIE MORDY DRA OSOBY BEZ WYCHOWANIA I TAKTU NADAJACE SIE DO KOPANIA ZIEMNIAKOW LIZUSY ..
    .franko

14.06.2015 17:24

ma.pani.rację.osoby.te.to.powinni.pracować.w.polu.a.nie.na.szpitalu
    iunia

30.03.2015 08:34

najgorsza firma w wwarszawie a szczegulnie na obiektach cearefour na bemowie i na arkadi na bemowie ia rkadi na bemowie pracownik firmy sprzatajacej (usunięte przez administratora) robi a komus (usunięte przez administratora) obrabiaja zeby tylko kierownikowi w (usunięte przez administratora) wlezc jakwazelina
    Marian

15.03.2015 11:53

Witam czy ta firma sprząta tez c.h.Real w Bytomiu potrzebuje nazwisko pani kierownik z tamtą wiem ze ma na imię Marysia proszę o pomoc jeśli ktoś wie

12.03.2015 20:16

Przeczytalam wszystkie komentarzee i zgadzam sie z niektutymi komentarzami praca na obiektach jest wyczerpujaca mobing w pracy mala pensja praca za 5.50 osoby na obiektach zwalniaja sie nie wytrzeymuja presji brak rak do pracy kobiety pracuja dzien w dzien po 12-godz dobre pracownice odchodza zostaja nieudacznicy kture nie umia sprzatac kierownitwo nie dba o pracownikow funkcyjne gonia do pracy non stop do tego krzykiem chca miec efekty na oddzialach tylko nie ma kto pracowac odradzam prace w aspenie do puki pracownik nie bedzie doceniany moja ocena duża dwója.
    miroo

11.03.2015 12:38

tak, ja potwierdzam tą opinię kolegi wyżej, że czesto z tej firmy jest ekipa sprzątająca w szpitlach, przynajmniej w tych w Warszawie...tylko nie rozumiem o co chodzi z innymi komentarzami? moim zdaniem to jak jest posprzątane zależy tylko i wyłącnzie od danej osoby, któa sprząta, ale fakt jest taki, że to firma powinna zadbać o wybór dobrych prcowników.
    kapitan bomba

30.01.2015 09:59

Aspen w carrefourze w Bytomiu tragedia,mobing kominacje z godzinami żeby mieć coś dla siebie i inne rzeczy.Jedna stawka dla wszystkich 5 plz czy chodzi z wózkiem i mopem po sklepie lub ciągnie wózki z parkingu po 12 sztuk i osoba pracująca na belownicy wszyscy są przypisani do jednego wora co jest absurdem,dlatego jest walka o godziny bo co mozna zarobić jak się ma piątkę na godzinę dlatego mamy mobing od strony brygadzistki która pracuje na umowe o pracę,własnie dla takich osób dedykuję aby się zapoznać z przepisami podaję link do strony i to tyle. 5 rzeczy, których nie musisz robić jeśli jesteś zatrudniony na umowę zlecenie. (usunięte przez administratora)
    robaki z jednej paki

03.12.2014 12:57

Aspen w carrefour Bytom stanowczo nie polecam szkoda zdrowia za smieszne 5 zeta i od brygadzistki z daleka na 5 km.
    On1992

18.11.2014 13:52

Ja dzisiaj zadzwoniłem w sprawie pracy w aspenie w centrum dystrybucyjnym biedronka w Sieradzu. I pani powiedziała 5 zł za godz oprócz sprzątania dodatkowo praca przy załadunkach i rozładunkach tirów. Zatkało mnie. Ku... Mac. I jak tu żyć godnie
    oszukany

22.05.2015 11:56

Firma Aspen to oszuści stosują mobing na niepełnosprawnych ludziach stosują kary słowne odliczają godziny i nie można robić przerw na śniadanie . Są wyzwiska przy klientach , a o wolnym trzeba zapomnieć . Obiecują umowy , a ludzie tyrają na zleceniówkach i co najleprze w tym jest to że na tych umowach nie ma pieczątek firmy tylko dane koordynatora i osoby niepełnosprawne pracóją na nockach za które nie mają płacone.
    aspen

15.11.2014 20:54

Pracowałam w firmie Aspen przez pół roku. Dzisiaj sama sobie się dziwię, że tak długo tam wytrzymałam. Zarobki 5,5zł/h. Pracownicy są źle traktowani, ciągle kobiety się zwalniają, gdyż nie wytrzymują tej presji i ciągłego stresu. Trzeba ciągle być pod telefonem, non stop dzwonią, że nagle mamy przyjść do pracy, bo brakuje ludzi na innym oddziale. Największemu wrogowi nie życzyłabym takiej pracy.
    ktoś

14.10.2014 12:54

Witam :) A wie ktoś może jak jest z pracą w tej firmie na Cateringu, w kuchni na Ul. Śniadeckich na terenie szpitala Kopernika?
    Pracuś-Aspenu

07.10.2014 05:32

Zastanawiam po co to biadolenie?????????? Zjednoczenie na forum internetowym... Powziąć odpowiednie decyzje i ??????? "Wytoczyć Działa" ,ale to trzeba chcieć -wspłónie

24.08.2014 19:56

w firmie aspen w centrum handlowym m1 real na alei pokoju kierownictwo jest wporzadku ludzie normalnie traktowani pensja za przepracowany miesiac w terminie atmosfera jest bardzo mila kierowniczka jest lajtowa pogada pozartuje z pracownikami a jak ktos przegina pale to dostaje ostra reprymende od kierownika obiektu
    atom9

02.06.2014 09:01

(usunięte przez administratora)Firmę w Krakowie ci niby koordynatorzy czy jak im tam poganiacze ludzi,robią fuchy na lewo a kasa idzie na ich konto ,a ludziom piszą godziny nadliczbowe co płaci za to Firma.Chyba szanowna Dyrekcja Firmy ;ASPEN;nie wie co się dzieje w jej Firmie
    Iza N

20.06.2014 13:39

Raczej kierownictwo w Krakowie regionalne danego regionu wie, ale sam prezes Krzysztof Gorlich nie wie. Oni się kryją jedni drugich a niepełnosprawni robią nadgodziny i na marne kasa idzie do nich koordynatorów i kierownika
    Oferty Pracy

09.05.2014 09:32

Pracownik dystrybucji posiłków 2014-05-08 Identyfikacja oferty   Identyfikator oferty: StPr/14/1455 Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu Data aktualizacji oferty w CBOP 2014-05-08 Data zgłoszenia oferty do Urzędu Pracy: 2014-05-08 Oferta ważna do: 2014-05-19     Dane firmy/przedsiębiorstwa   Nazwa firmy: Aspen - Res Spółka z o.o. Adres: Chopina 16A39-300 Mielec , Polska Nr telefonu: 17 7800205 Branża: Specjalistyczne sprzątanie budynkó
    Pracownica

09.05.2014 09:32

Ja uważam ,że właśnie(usunięte przez administratora)jest najsprawiedliwszą osobą w Aspenie musi pilnować i wymagać od pracowników ,aby był porządek w pracy,a ci którzy ją oczerniają na forum to właśnie te osoby którym się nie chce pracować i chcieli by spędzać czas w pracy na plotkowaniu ,albo na leniuchowaniu i myślą ,,co tu zrobić ,aby się w pracy nie narobić''Byłam pracownikiem Aspenu i mogę wam tylko tyle napisać nie raz mi Pani Irena pomogła,potrafi docenić ludzi którym się chcę naprawdę pracować,kłamstwa i leserstwa nie znosi i właśnie dlatego nie którzy pracownicy mają z tym problem.
    iza

04.05.2014 22:01

w rzeszowie ok kierowniczka spoko pracownicy tez wyplata zawsze w terminie jezeli sie pracuje nikt sie nie czepia spoko a ze wyplata nieduza to niektorzy tego nie maja ja polecam rzeczywiscie kierowniczka jak trzeba to idzie i robi POLECAM
    kasi

25.04.2014 17:56

u nas kierowniczka wymaga najpierw od siebie, a później od pracowników. Kto nie chce pracować to będzie narzeka, ale w Rzeszowie mamy kierownik taką , która jeśli trzeba jeździ maszyna, froteruje itp ba nawet pójdzie na balownicę czy wózki klientowskie do marketu pcha. Nie możemy na nią narzekać. Firma płaci na czas za te godziny co mamy przepracowane i nie musimy liczyć, bo kierowniczka nigdy nas nie oszukała.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Atalian FM Services?

Kontakt - Atalian FM Services Sp. z o.o.

UL. WOŁOSKA 22 02-675 Warszawa

KRS:0000020314

ATALIAN POLAND SP. Z O.O.
    Branża główna: Usługi techniczne
    mała

10.04.2014 20:13

ludzie tam trzeba zwracac za badania 85 zl gdzie sie tak placi z tego co pamietam zawsze pracodawca zwracal za badania a tu trzeba im zwracac za co ...........chyba im brakuje na srodki bo na wszystkim oszczedzaja ... wyzysk ludzi
    `ruda

31.03.2014 20:04

Nie polecam firmy ASPEN w KRAKOWIE(szpital J.P.2)Ludzie na umowę zlecenie pracują za 5.5zł.(netto) na godz.przy czym na rachunku mają 6.8(netto)- a 1.3zł gdzie ląduje,w czyjej kieszeni.Ludzie przestrzegam WAS (usunięte przez administratora)pracą w tej firmie.
    aspen

08.06.2014 09:11

na rachunku 6,8 brutto doczytaj umowe!a moze to za trudne??
    genio

26.01.2015 10:19

firma aspen jest najgorsza dlatego ze leca kulki z pracownikami i nie placa tyle co czeba i nadodatek ucinaja godziny.

02.10.2013 20:15

Na "rękę" 5.50zł,trzeba by z pracy nie wychodzić,żeby zarobić 1100zł,gdzie wypoczynek po "maratonie",gdzie czas dla rodziny,itp.A kto da tyle godzin,ledwo 100 i trochę czasami.Pozdrawiam ASPEN-owiczów..
    Hello

30.09.2013 19:48

A jeśli chodzi o pracowników farmaceutycznych to jakie sa warunki pracy . Podpowiedzcie, bo nie wiem czy nie szkoda czasu jak zaproszą... Ile płacą , jak z weekendami tez pracujemy?

11.09.2013 22:06

Kamil

09.02.2014 15:56

Moim zdaniem Aspen jest nie w porządku wobec innych ludzi którzy tam charują np.Niskie zarobki,Mało godzin,Wredni ludzie
    iza

01.09.2013 14:51

- 2013-08-31 13:24:37 na rękę 6 zł. godzin trzeba pilnować ostro bo kroją. z aspenem jest tak: jak trafisz na dobre kierownictwo to k, jak trafisz na popłuczyny i rynsztok to masz problem.witajcie raczej tych dobrych co są dla pracowników to nie ma. (usunięte przez moderatora) trzeba co miesiąc samemu sobie liczyć i sprawdzać naliczenia wypłat w ASPEN, a jak masz dużo nadgodzin to wezmą tobie podatek i wychodzisz na tym fatalnie to lepiej nic nie robić a nie harować jak wół i nic nie mieć. Kierownicy to są tylko do brania pieniędzy tak czy owak by głowa miała spokój, rence i nogi też. Tam rządzą brygadzistki i jak podpadniesz koordynatorce to ona zostanie a ty wylecisz. Tak jest na politechnice nie polecam. Sprzątaczka rządzi kierownikiem a nie kierownik sprzątaczka która jest koordynatorem wielkim.

31.08.2013 13:24

29.08.2013 19:20

około 6 zł za godzinę

28.08.2013 07:27

raczej trzeba niż można bo z podstawowej to ciężko wyżyć. ale wszystko zależy od kierownictwa

24.08.2014 22:22

w firmie aspen krakow centrum handlowe m1 real aleja pokoju kierownictwo jest w porzadku ludzie normalnie traktowani pensja za przepracowany miesiac w terminie atmosfera jest bardzo mila kierowniczka sprzatania aspen jest bardzo dobra dla wszystkich pracownikow aspenu pogada pozartuje z pracownikami dba o srodki czystosci odziez sluzbowa sprzety do czystosci obiektu. jezeli pracownik aspen przegnie to dostaje ostra reprymende od kierownika obiektu oraz dyrekcji centru handlowego. dyrekcja centrum handlowego chodzi i delegalnie sprawdza czystosc na obiekcie handlowym

24.08.2014 22:22

Iza

27.08.2013 15:36

- 2013-08-27 07:04:59 firma jak firma. Płacą terminowo, co do reszty to jest to raczej praca na chwile, póki nie znajdzie się czegoś lepszego. Zastraszania i mobbingu nie doświadczyłem ale może to po prostu dlatego że mam grubą skórę i nie zwracam na to uwagi. Swoich godzin należy pilnować JAK W KAŻDEJ FIRMIE. To tyle...Jak jak to jest normalnie, listy co dziennie się nie podpisuje tylko wszystko odrazu. a jak ktoś podpisze a go nie ma w danym momęcie to pokazuje się inną osobę za kogoś nie obecnego. Ważne że sztuki się zgadzają nie ważne że to są inne osoby. 11 osób i 11 podpisów. To tyle, a jak coś wyjdzie to dzwoni się do kogoś i zwołuje na stanowisko bo idzie inspekcja i sprawa gotowa.

27.08.2013 07:04

nepsa

17.08.2013 16:03

nic się nie zmieniło,na liście płac są osoby,które nigdy nie pokazały się na obiekcie.Wszyscy z rodziny.A my musimy na nich robić.I nie ma na nich kary.Nikt nie zgłasza ,bo się boi albo nie wie gdzie.
    Iza

21.06.2013 14:16

Anonim - 2013-06-19 07:15:05 Ile można tam zarobić?Najniżej jak tylko jest to możliwe według ustawy. No chyba że jesteś koordynatorem i trzymasz sztamę z kierownikiem. Razem możecie więcej. :) Co zagrabione to wasze :)

19.06.2013 07:15

kiki

07.04.2014 12:02

stabilna firma, a z kasą jak wszędzie
    kiki

07.04.2014 12:07

stabilna firma, a z kasą jak w każdej firmie sprzątającej
    Lucyna

01.06.2013 16:56

Aspen nie polecam masz zozo23 racje osoby na umowe zlecenie sa traktowane ja zwkle zero ale coz jak ludzie sa biedni i musz znosci upokorzenie zeby pracowac i utrzymac rodzine za te 1200 zl inni to wykorzystuja Pani(usunięte przez moderatora)JEST OK DA SIE Z KOBIETA JESZCZE DOGADAC NO TEZ MUSI TRZYMAC RYGOR BO WSZYSCY BY CHODZIL JAK SWIETE KROWY W INNDIACH DO CHOLERY JEST KIEROWNICZKA MUSI KEROWAC TYM CALYM ZAMIESZANIEM
    ;-)

30.05.2013 08:54

KONFIDENT :) PROSZĘ PANI GDZIEŚ DZWONI TYLKO NIE WIADOMO W KTÓRYM KOŚCIELE :) NIECH PANI WYKAŻE W CZYM PANI JEST DOBRA JAKIE MA PANI WYKSZTAŁCENIE. WTEDY NAWET MOP JEST PROSTY W OBSŁUDZE.WIDZI PANI WSZYSTKO WOKÓŁ TYLKO NIE SIEBIE LUBI PANI TWORZYĆ ZAMIESZANIE :)
    thyyyyj

10.01.2014 17:08

nie polecam aspenu (usunięte przez administratora)ludzi a jak ktos sie postawi wylatuje tak robi kierowniczka na (usunięte przez administratora) w Krakowie
    zozo23

29.05.2013 00:45

SORY SPROSTOWANIE NIE POLECAM PRACOWAC W ASPEN O UMOWE ZLECENIE
    zozo23

29.05.2013 00:43

(usunięte przez moderatora) JESZCZE WMIARE TRAKTUJA TYCH Z GRUPAMI BO MAJA DOFINANSOWANIE CZYLI PRACOWNIKA ZA DARMO BARDZO NISKIE KOSZTY ALE NIE POLECAM PARACOWAC W FIRMIE ASPEN NA UMOWE O PRACE JESTES TAM ZWKLYM(usunięte przez moderatora) NIE MASZ NIC DO POWIEDZENI MASZ ZAPIER.... ILE SIE ZA MARNE GROSZE I UWAGA NA KONFIDETOW ODDANYCH NIE PRACUJECIE TAM SZKODA ZDROWIA I NERWOW (usunięte przez moderatora) FIRMA MOZE OK ALE KIEROWNICTWO I BRYGADZISCI MASAKRA WIELKA RODZINA REKA REKE MYJE
    abc

09.04.2013 13:00

Po to jest rozmowa wstępna, żeby ustalić warunki i zasady pracy. Przeczytać kodeks pracy też nie zaszkodzi. A następnie jeżeli zostaje zwolniony z powodu widzimisię kogokolwiek to pięścią w łeb. Po 10 oszukanych osobach ten ktoś się zastanowi dlaczego go łeb napier.... I zacznie się normalna robota a nie chłopo- robotnictwo.
    była pracownica-oburzona

30.03.2013 01:44

co do tych baniaków z wodą to istna bzdura chemia zawsze była i jest pod dostatkiem tylko trzeba z głową jej używać.SPRZĄTANIE TO SZTUKA KTÓRĄ TRZEBA UMIEĆ WYKONYWAĆ.

Zostaw merytoryczną opinię o Atalian FM Services Sp. z o.o.