Cieszymy się, że wykorzystujecie nową platformę komunikacji. Jesteśmy otwarci na Wasze opinie. Czytamy treści pojawiające się na naszym profilu i staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki.
Fundamentem naszej organizacji jest system wartości, oparty m.in. na: uczciwości, szacunku oraz konstruktywnym dialogu. Dlatego też w naszej firmie nie ma przyzwolenia na dialog z pominięciem tak ważnych dla nas wartości.
Prosimy, pamiętajcie, że każda wolność ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do obrażania kogokolwiek, czy naruszania czyjejś godności, pisania nieprawdy. Prawo zakazuje m.in. wypowiedzi mogących obrazić uczucia religijne, zawierających pomówienia i oszczerstwa, znieważających inne osoby lub grupy ludzi, zawierających treści obraźliwe, kłamliwe, szkalujące czyjeś imię. Ochronie prawnej podlega też ujawnienie informacji stanowiących tajemnice przedsiębiorstwa.
Prawo polskie gwarantuje ochronę dobrego imienia, dlatego pragniemy poinformować, iż komentarze zawierające treści niezgodne z nim oraz naruszające regulamin serwisu będą archiwizowane przez Administratora.
Serdecznie zachęcamy Was do dzielenia się opiniami o pracy w Poznańskich Zakładach Zielarskich „Herbapol”S.A. Wierzymy, że otwarta, rzetelna komunikacja skutkować będzie poprawą atmosfery oraz rozwojem firmy. A na tym szczególnie nam zależy.
1. Atmosfera ok 2.Nie jest to wielkie korpo, raczej taka duża firma rodzinna 3. Szanują ludzi 4. Można się rozwinąć 5. Czas pracy - 8h 6. inni płacą nieco lepiej
Wielkie dzięki za wpis o tej pracy. Napisałeś, że Herbapol oferuje możliwość rozwoju. A jaka jest realna szansa na awans?
Dziwią mnie negatywne opinie, bo praca jest ciekawa, ludzie pomocni, warunki pracy też są OK, płaca tak samo. Jeśli się szuka stabilnej posady to firmę można polecić.
Napisz dokładniej o wynagrodzeniu w Herbapol S.A. Poznańskich Zakładach Zielarskich. Czy do wynagrodzenia są dołączane premie lub benefity? Dzięki za informacje.
Może źle wybrana praca przez niektóre osoby i stąd to marudzenie? Firma ma dobrą opinię jako pracodawca!!
Teraz firma rekrutuje pracownika na pozycję Specjalista ds. sprzedaży eksportowej oraz kontraktowej. I mam pytanie o rekrutację. Wymagają biegłej znajomości angielskiego. Czy ktoś wie, czy podczas rozmowy kwalifikacyjnej jest część rozmowy po angielsku?
Czy w tym roku będzie w Herbapol Poznań trzynasta pensja?
Czy w firmie Herbapol S.A. Poznańskie Zakłady Zielarskie są regularne szkolenia pracownicze?
Tak właściwie to dlaczego nie? Każdy tutaj tak wszystko świetnie umie i dlatego nie widzą potrzeby?
Czyli od nowego roku zaszły jakieś większe zmiany tu w firmie skoro na stronie w zakładce z karierą piszą, że gwarantują szkolenia i możliwość rozwoju zawodowego? można się dopytać więc o rodzaj aktualnych szkoleń i jaki rozwój zawodowy mogli mieć na myśli?
Ogłoszenie na przedstawiciela Warszawa/Łódź. Czy warto aplikować? Jaka atmosfera i warunki pracy?
ach ta dywidenda w tym roku... chyba Rubikon został przekroczony... tak trzymać dalej... dlatego właśnie mamy akcje
Beata a wiesz co jest ze sprzdażą? Dywidenta w tym roku była taka na jaką liczyłem, ale słyszałem, że sprzedaż jest niska i spada... a nasza dywidenda była z podwyżek cen i kolejna dywidenta będzie już niższa, bo sptrzedaży nie będzie...
Trzynastą pensję już wydałam. Czy przed wyborami będzie czternasta pensja ?
Masz na myśli trzynastkę którą zwykle dają na koniec roku? Czternastki to tylko emeryci dostają. Tu kiedyś dali taką dodatkową wypłatę że na nią czekasz?
Nie wiem dlaczego dużo tutaj negatywnych opinii. Przecież firma działa, daje zatrudnienie, zarząd i wielu innych prawie dojechało do emerytury a COVID pozwala wszystko wytłumaczyć. Sprzedaż jest, Paterek daje zyski. To w czym problem ?
Brak nowych leków. Wyniki tylko z mocnych podwyżek. Na rynku pikujecie w doł. Na urosepcie i sylimarolu długo nie pojedziecie. W tym problem.
Jednak patrząc na efekty spółki, działania władz to mamy do czynienia z końcem Herbapolu.
Najgorszy zakład o jakim słyszałem . Po zakończeniu danego produktu nie umyją dokładnie maszyn i wsypują następny towar tzn.po sylimarolu białym nie umyją dokładnie maszyny tylko sypią następny towar np.urosept po czym mamy w aptekach produkt nieznanego pochodzenia czyli urosepto-sylimarol dwa preparaty w jednym . Tak dba Herbapol Poznań o czystość maszyn . Niestety to prawda . Powinna się tym zająć Państwowa Inspekcja Pracy .
A moze przedstaw się z nazwiska niezadowolona pracownico wysuwając takie oszczerstwa? Ponadto masz błędne dane. Mamy prawie 2900 na rękę.
Pracuję w Herbapolu już wiele lat i nigdy nie zdarzyło się nie umyć urządzeń pomiędzy asortymentami. Ciekawe sąd takie informacje... proponuję sprawdzić zanim rozpowie się zasłyszane plotki... A atmosfera jest różna...podejrzewam jak wszędzie....
Operator zarobi te 5200 brutto? Bonus,święta,wakacje,Luxmed,multisoort jest?
Czy warto przyjść do H.P. na przedstawiciela?
A wie ktoś czy warto podjąć zatrudnienie w prolabie w paterku? Atmosfera, płaca na dobrym poziomie?
Na plus atmosfera, godziny pracy, jasne relacje i zasady. Do poprawy wynagrodzenie, ale to zależy od działu i podejścia do pracy.
Halka to prawda co piszą o paterku . To dobra firma mój syn tam pracuje . W przeciwieństwie do Herbapolu Poznań bardzo dobre relacje pracownicze .
Nie bywam w Herbapolu. Jednak mogę odnieść się do relacji z ludźmi, którzy przyjeżdżają do nas - są normalne, poprawne i przyjazne. Nie wiem czy nie przesadzacie z tym Poznaniem. Jakaś osoba, która została pewnie zwolniona teraz się wyżywa z różnych kont. Polecam i Prolab i Herbapol
jak lubisz (usunięte przez administratora) klimaty i śmieszne wynagrodzenie to warto zrobią z ciebie wrak człowieka ludzie czest uciekaja po tygodniu.
Czemu nie ma? Zwolnili ją, czy sama odeszła? Wiesz może, czy związki coś robią, żeby podnieść stawkę wypłaty?
Szukają na mikrobiologię. Ja osobiście nie polecam. Jeżeli jest tam tak nadal jak dwa lata temu to Będziesz m.in. myć kilkadziesiąt okien, ściany, podłogi, sufity, lampy, szafki, do czystości mikrobiologicznej. Do tego nosić wodę do zbiornika. Pracować pod ogromną presją czasu. Pozatym płaca (usunięte przez administratora)brutto... no bądźmy poważni... po studiach? Kpina
Może komuś pasują takie obowiązki, nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka. Wiele minusów, ale pewnie plusy też są! Podasz orientacyjne widełki finansowe?
Koniec roku prawie, zatem jaka dywidenda? Bo oczekujemy wysokiej. Czy COVID i ZUS w tym roku pomogli zrobić zysk tak jak poprzednio ???
Czyli raczej firma nie jest rozwojowa?
Niestety, sprzedaż majtku trwa i nic w zamian. Rozwojowa firma nie jest. Zwija się . Smutne, Dziwie się właścicielom, że tolerują takie traktowanie.
Sprzedaż majątku? O czym ty piszesz. Niestety do rozwoju potrzebna jest kasa, ale jak akcjonariusze chcą kasę dla siebie i nie obchodzi ich co będzie za kilka lat.
Posiadam akcje Herbapolu. Dają mi gwarancję pracy, spokoju i dumy, że nim jestem. Na te akcje trzeba przepracować swoje w Herbapolu. Wypisujesz na forum głupoty nie znając podstaw decyzji akcjonariuszy. Oni doskonale wiedzą czego chcą, a decyzję podejmują na podstawie analizy i dokładnego spojrzenia co się dzieje i jakie decyzje są podejmowane. Popatrz dookoła, większość tutaj już jest młodych, którzy patrzą w przyszłość. To nie są ludzie przed emeryturą lub posiadający takie świadczenie. Rozejrzyj się bardziej, wysil się i może troszeczkę wyżej popatrz, podnieś wzrok - doucz się o tym dlaczego jest jak jest i wtedy się wypowiadaj. A od akcjonariuszy po prostu odczep się.
A ile % kasy z zysku za ostatnie 3 lata przeznaczono na rozwój a ile na dywidendę? Te wpisy wcześniej, że dywidenda ma być i już to przypadek?
A był wniosek prezesa o taki podział?Przypomnę lambrineks i inne kompletne nieudolne pomysly i wniosku tam nie było. A na stanowiskach ta sama osoba. To nie wina akcjanariuszy.
Wow, najdłuższa odpowiedź jaką widziałem! ;) A tak na serio - rozwiń nieco swoją myśl :D Czemu uważasz że firma nie jest rozwojowa?
Czy oddział w Swarzędzu poszukuje pracownikow?
Ha, ha. To się ubawiłem. Czyli kwalifikacje jak do Top Model :) A tak serio to przyjmują jak leci bez doświadczenia, czy tylko osoby które już mają jakiś staż w branży?
Czy poszukują kogos do pracy w oddziale Swarzędz?
Jak długo trwa proces awansu w Herbapol S.A. Poznańskie Zakłady Zielarskie?
Jaka umowa obowiązuje w Herbapol S.A. Poznańskie Zakłady Zielarskie podczas okresu próbnego?
Na początku jest na okres próbny- 3 miesiące A potem na czas określony (tu są różne terminy przeważnie rok lub ok półtora roku) a potem 3 umowa jest na czas nieokreślony
Czy przy przechodzeniu z jednej umowy na drugą coś się zmienia jeśli chodzi o warunki zatrudnienia? Jakie są plusy długoterminowej współpracy z Herbapolem?
Jak to dobrze, że już niedługo wypłata wysokiej dywidendy ? Ktoś wie kiedy zebranie czy czekamy na możliwie najpóźniejszy termin ?
Witam. Zainteresowało mnie stanowisko mechanika utrzymania ruchu. Jakie godziny pracy
Co w tym niezwykłego, że akcjonariusz oczekuje dywidendy ??? Pracowni ma wynagrodzenie, a Akcjonariusz chce majątku za swoje akcje. Dlatego je właśnie posiada.
Jak się pracuje w Herbapol S.A. Poznańskie Zakłady Zielarskie?
Zobacz opinie na temat firmy Herbapol S.A. Poznańskie Zakłady Zielarskie tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 17.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Herbapol S.A. Poznańskie Zakłady Zielarskie?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 13, z czego 3 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 5 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!