VELOBANK

TłoTło
  • Ciechanów

5. Opinie o VELOBANK SPÓŁKA AKCYJNA

Opinie o VELOBANK Warszawa

Nie przegap nowości o VELOBANK SPÓŁKA AKCYJNA!

Iga

01.08.2024 13:05

jaka atmosfera panuje w Contact Centre w warszawie? czy premie są osiągalne? podstawa jest bardzo niska ale pani na rekrutacji mówiła że premia wszystko wynagradza,

22.02.2025 20:53

Dlatego trzeba od początku walczyć o wysoką podstawę no bo premie zawsze są marne nawet za +100 % . A Jaki bank daje większą podstawę ? Tzn jaką ? PKO Alior pekao SA ? Millenium?

22.02.2025 20:54

Też jestem ciekawa ile i jakie bank ?
    Mariusz

20.08.2024 16:42

Proszę o opienie dot pracy jako Mł. Doradca w Departamencie Sprzedaży Zdalnej? Wiem że to praca na słuchawce ale mógłby ktoś więcej opowiedzieć, jak z premiami, czy wdrożeniem, czy jest jakiś skrypt ?
    Iga

27.08.2024 14:23

A co jeśli się nie zda tego egzaminu po szkoleniu ? Dają drugą szanse ? Przedłużają umowę

22.02.2025 20:50

6000 netto premii na mc ? Czy z podstawą łącznie ?
    Lukas

06.09.2024 19:17

Bardzo niskie premie zależne od widzimisię przypadkowych osób które je oceniają. Kierownicy mają gdzieś pracowników. Nie pomagają tylko wymagają. Ogólnie w contact center między konsulatami jest miła atmosfera ale zarobić jest bardzo trudno co frustruje pracowników. Na szczecie czas się pożegnać bo podstawa wynagrodzenia to śmiech na sali

22.02.2025 20:49

Tnz jakie niskie ? Dla kogoś niskie tj 1000 zł netto a dla kogoś niskie tj 3000 netto premi .
    Kris

02.11.2024 19:48

NIE POLECAM. Premie zobaczysz tak szybko jak yeti, a jeśli już są to grosze. Za mało pracowników na zmianach bo firma na stanowisku Ml doradca do sprzedaży zdalnej płaci skandalicznie niska podstawę co zniechęca do pracy , a ci którzy zostali nie przychodzą bo mają wywalone i chodzą na l4 non stop. Benefity marne. Brak kompetentnych osób na stanowiskach kierowniczych.

22.02.2025 20:48

Jakie są premie za +100% ?
    Bąbelek

19.12.2024 12:46

Odradzam podjęcie pracy w zespole sprzedaży zdalnej. Bardzo słabe wynagrodzenie.

22.02.2025 20:47

Jakie słabe ? Tzn ile
    velo

06.02.2025 04:11

Pracuję w tej firmie jako młodszy doradca klienta w oddziale od roku. Warunki pracy są idealne i tak naprawdę to najlepsza praca jaką udało mi się zdobyć (a było ich wiele). Kierownictwo bardzo kompetentne a przy okazji wyrozumiałe. Jedyny mankament jaki napotkałem na swojej przygodzie z velo to fakt, że bardzo doświadczeni pracownicy z oddziału jak na swój staż zarabiają śmieszne pieniądze. Co nie zmienia faktu, że z jakiegoś powodu dalej pracują.
    velo2

21.02.2025 12:30

Śmieszne ze strony Velo ze automaty nawet tutaj wystawiają.

22.02.2025 20:40

Jak śmieszne ? Tzn jaką mają mniej więcej widełki podstawę doświadczeni doradcy +5/10 lat ? 8000 brutto ?
    Wojtek

07.02.2025 13:12

Działy IT. Kto mi wyjaśni dlaczego w banku muszę tłumaczyć się, że idę z kimś na piwo? Albo do teatru. Bank wykonuje dziwne ruchy.
    BYły

21.02.2025 12:31

Ja się musiałem tłumaczyć że poszedłem do WC.
    GG ghjml

07.02.2025 18:16

Dzień dobry. Ile proponują podstawy dla nowego pracownika? Jest sens składać CV ?
    Jakub

30.01.2025 12:35

Śmieszne miejsce, na początku dzwonią 3 razy byle na spotkanie się umówić a później jak człowiek przyjedzie to czeka pół godziny. Radzę każdemu omijać z daleka.
    XxX

11.12.2024 07:42

Jestem całkiem nowym pracownikiem w centrali VB i niestety nie mam ani jednego dobrego zdania. Podczas rozmowy oczywiście wszystko zapewnione i obiecane, a tymczasem... Brak wdrożenia, brak wsparcia przełożonego, który swoją drogą ma opinię buca, a na rozmowie był taki konkretny i miły, brak odpowiedniego oprogramowania, dużo nadgodzin, dużo rzeczy na ostatnią chwilę przełożonego. W departamencie hierarchia, kiero ma swoje maskotki, tylko z którymi rozmawia, mimo że siedzimy wszyscy razem. Premia jest, wypłacana z 2 miesięcznym przesunięciem, ale uwaga - nie zawsze jest wypłacana cała, trzeba pilnować!!! Powód - wyczerpane środki... Firma z nagrodami top pracodawca... Jak się upomnisz to ci prześlą, ale za 5 miesięcy. Chaos, bałagan, brak organizacji, brak wsparcia. Szukam nowej roboty.
    DonCC

21.01.2025 21:56

Pierwsze słyszę żeby premię nie były płacone na czas, pracuje półtora roku i premię są zawsze na czas jak w zegarku…
    Djbtw

22.01.2025 08:51

Premię są "przesunięte" bo wyrabiasz za poprzedni miesiac a że pod koniec miesiąca wypłata+okres wdrożenia się nie liczy dlatego czekasz dwa miesiące w pierwszych miesiach pracy
    Jan S.

16.01.2025 17:39

Od kilku tygodni utrudniają logowanie się na konto z przeglądarek, wymówki są głupie, bo nie spełniają się ich wymagania, a używam bardzo bezpiecznej przeglądarki Firefox, w której nawet dopasowałem ustawienia do ich wymagań.
    Kinga

31.07.2024 19:52

Witam, widziałam ogłoszenie na doradcę w obszarze Contact Centre w ogłoszeniu jest informacja, że praca jest w 100% zdalna. Czy polega ona na tym, że cały dzień siedzę na słuchawce i automat mnie łączy z klientami? Czy to ja na spokojnie do nich sobie dzwonię?
    M.

29.11.2024 02:11

Dokładnie tak, i wysłuchujesz opierniczu klientów którzy nie wnioskowali, lub za często dostają połączenia a nie chcą kredytu
    Hipokrates

10.01.2025 16:58

@ipo . Z klientami łączy Cię automat . Praca na systemie do połączeń conpeek. Połączenie za połączeniem, przerwy na minuty , a nawet sekundy ;)Rzadko jest tak , że trafia się dłuższa przerwa pomiędzy jednym , a drugim klientem . Klienci roszczeniowi bardzo często i to z winy nie ich samych , bo tacy są , ale bank i jego pomyłki są temu winne . Praca w dużej mierze zdalna . Możesz dojeżdżać do biura , ale i tak większość siedzi na zdalnym. Nie ma szans na głębsze nawiązanie więzi między pracownikami. Podstawa najniższą krajowa . Możesz poprawić premia , ale kokosy to nie są i trzeba się dobrze napracować,żeby premie wyciągnąć . Te nie kokosy. A i tak są one uzależnione od oceny rozmów przez przypadkowe osoby lub kierowanika i jego sympatię do danej osoby. Trafi Ci się dłuższe L4 lub słabszy dzień i masz gorsza rozmowę i premia jest cięta lub nie masz wcale. Aby uzyskać premie musisz zdać comiesięczny test wiedzy na 85 procent . Aby mieć szansę na premie w ogóle . Nie jest trudny , ale pytania bywają podchwytliwe i łatwo o pomyłkę . Codziennie w oczach klientów jesteś (usunięte przez administratora), niekompetentnym ziomkiem , który wg nich nie ma nawet matury , lub trzeba było się uczyć to nie siedziałbyś Pan na infolinii. Frustracje są duże . Za pomyłki i dziwne pomysły banku . Na nockach uzerasz się często z pijanym lub klientem pod wpływem innych środków . Nie masz prawa rozłączyć się z takim niegrzecznym klientem, chyba ,że ewidentnie używa wulgaryzmów, bo wtedy jak dział trafi na takie rozłączenie masz 0 za rozmowę . Nie masz prawa rozłączyć się z klientem, któremu parę razy tłumaczysz , a on swoje . I musisz oddzwonić nawet do klienta, który Ci spadnie z połączenia lub włączy się poczta glosowa . Kierownicy młodzi , ale często mają mniejszą wiedzę od nas konsultantow , co widać po odpowiedziach na czacie , jakie błędy z ich strony się zdarzają , ale co tu się dziwić jak nie mają kontaktu z klientem na co dzień. Coraz większe wymagania, a coraz mniej dają . Parę lat temu było naprawdę spoko. Teraz do duszy i pozytywów nie ma Dużo zależy od sympatii kierownika w Twoim kierunku , a nie powinno tak być . (usunięte przez administratora) Szkoda czasu i energii. Pracę w Warszawie na tzw słuchawce za lepsza kasę znajdziesz zawsze . Od groma tego .
    @chetnydopracy

19.12.2024 20:08

PILNE! Czy ktoś z was tu pracował na infolinii przychodzącej i nie została mu przedłużona umowa? Pracowałem tu i nie przedłużyli mi umowy,usłyszałem tylko,że były spore cięcia. Czy to prawda,że faktycznie nie przedłużyli umowy kilku osobom?
    Beti1990

25.12.2024 21:50

Do niedawna nie zwalniali nikogo, przedłużali umowy wszystkim - wyjątkiem były osoby, które naprawdę sobie na to zasłużyły. Generalnie ostatnio bardzo nieciekawie się w Velo dzieje - dużo zmian na minus....
    Chetnydopracy

30.12.2024 19:44

To teraz zwalniaja nawet osoby,które sobie radzą ?
    Wyzwolony

26.12.2024 16:24

Pracowałem . Dużo zmian na minus . Codziennie swiecisz oczami przed ludźmi za pomyłki banku w różnych kwestiach . I niestety klienci mają rację, że się wkurzali . Doradcy mili i kompetentni jednak i oni wobec pomyłek banku w różnych kwestiach - bezsilni. Próba napisania do któregokolwiek z działów celem wyjaśnienia sprawy klienta często kończyła się odsyłaniem do kolejnego działu lub zdawkowa i do tego napisana skomplikowanym językiem odpowiedzia , która nic dla klienta nie wnosiła i trudno bylo ja zrozumieć. Placówki pooddalane od miejsc zamieszkania klientow nawet po kilkadziesiąt km. W związku z czym jak klient nie mógł załatwić sprawy na infolinii musiał jechać kilkadziesiąt km do placówek , a i tam sprawe spychano bardzo często na infolinie. Procedury nie dostosowane do osób starszych, nie radzących sobie cyfrowo lub niepełnosprawnych - bardzo skomplikowana procedura logowania (usunięte przez administratora), której klient często nie rozumiał , po to tylko by np załatwić błaha sprawę . Nagabywanie klientów na kredyty , apki i wpływ wynagrodzenia. Klienci często się przez to wkurzali . No bo jak będę chciał sam zadzwonię . I mieli rację . Wścibskość , by przypomnieć klientowi o transakcjach kartą lub przy awizacji środków próba na siłę zatrzymania ich w banku. (usunięte przez administratora). I pytanie klienta " co to Pania obchodzi. To moje środki i mam prawo robić , co chce " . Mieli rację . Kierownicy w sumie ok . Młodzi . (usunięte przez administratora) Rzadko pochwali pracownika , a oskarżenia bywają naprawdę bzdurne. Mocno nastaje na aktywizację. (usunięte przez administratora) I nawet jak zrobisz jej 200 procent to mało i mało . A jednocześnie wynik zespołu ma podobno najgorszy na całym piętrze, więc taktyka nie do końca się sprawdza.(usunięte przez administratora) Na odblokowanie ich czekasz 24h i klienci często zostają w danym momencie bez środków do życia. W innych bankach procedury są dużo prostsze i pro klientowi . Bzdurna praktyka oddzwaniania do klienta nawet jak ten się rozłączy . Robią się kolejki .Kiero często mają mniejszą wiedzę , niż my pracownicy . Podstawa niska , a premie podnieśli tak wymagania, że ciężko wyrobić przyzwoita . Przerwy na minuty . Często jak ja o minutę przekroczysz to już wrzucają Cię na Afk , z czego musisz tłumaczyć się potem kiero . To samo z logowaniem . Jak zalogujesz się minutę po zaczęciu dyżuru już masz spóźnienie . Bzdurne odrabianie np jak zdarzy się awaria internetu , gdzie takie rzeczy są losowe i niezależne . Ostatnio podobno wielu ludziom nie poprzedluzali też umów , bo cięcia i dzieje się źle. Były to osoby pro klienckie, z dobrymi wynikami i przeszkolone. Sami strzelili sobie w stopę
    Wyzwolony cd

26.12.2024 17:44

Do tego , by w ogóle otrzymać premie firma wymaga zdania comiesięcznego testu wiedzy . (usunięte przez administratora) . Musisz go zdać na 85 procent , by w ogóle mieć szansę na premie . Nie jest trudny , ale często pytania skonstruowane są dziwnie i łatwo można się " poślizgnąć". A wtedy po premii. Połączenie za połączeniem . Rzadko w ostatnim czasie jest tak ,że są dłuższe przerwy . Malo ludzi . Niektórym nie poprzedluzali, inni na L4 , bo mają gdzieś takie warunki , jeszcze inni odchodzą sami . Infolinie innych banków , operatorów , firm kurierskich są czynne max do 22 i zamknięte w niedzielę, święta. Tu pracujesz na okrągło. Nawet w nocy , gdzie uzerasz się z klientem pijanym lub (usunięte przez administratora). Taka nocna pora Na początku w pracy miała to być jedna sobota lub weekend w mcu . W praktyce ze względu na braki kadrowe weekendów było więcej, za które mogłeś odebrać wolne w tygodniu. Jednak nie kiedy chcesz . Tylko tak jak ustawił grafikowiec. Odzywki na open space i zdarzało się obgadywanie innych doradców przez kiero . Szkolenia. Są . Uczysz się tylko podstawowych dyspozycji, a potem i tak w rozmowie z klientem wychodzą kwiatki. Firma nie próbuje zatrzymać swoich wartościowych pracowników i też klientów, którzy mają sporą gotówkę i byliby intratni dla banku , b(usunięte przez administratora)Liczą na to ,że złapią kogoś na zgody , apke , która nie jest intuicyjna i wiecznie się zacina lub przelew wynagrodzenia. A nie dbają o klientów, którzy chcą zostać i ulokować u nich większe środki . Sami zmuszając ich do odejścia . Terminy realizacji zaświadczen lub odpowiedzi na reklamacje, czy np zwrotu prowizji to kolejny temat . Długie w porównaniu do innych banków . Zwrot prowizji to 14 dni . W innych bankach do 2 dni . To samo z zaświadczeniami . Średnio w Velo to 30 dni . W innych bankach było już na drugi dzień.
    L.

28.12.2024 22:49

Brakuje info o tym,że kierownicy potrafią się obrażać,stosować (usunięte przez administratora) i krzyczeć na innych oraz odgadywać ich na fajce. Nie polecam ani klientom ani potencjalnym pracownikom.
    kandydatka

17.12.2024 19:21

Cześć ludzie! @Pracodawca czy coś jest na rzeczy w obiegowej opinii, że byli pracownicy GNB, chcący pracować w nowym VeloBanku (na tym samym, badz innym stanowisku) mają z automatu bana? Ktoś/coś wie na ten temat? Chętnie poznam zdanie @Pracodawca
    Kk

15.12.2024 23:56

Pracowałam w centrali, na infolinii przychodzącej. Wdrożenie i przygotowanie do pracy na srednim poziomie. Praca jak praca, bywały dni cięższe i lżejsze. Pracuje tam dużo wspaniałych i pomocnych osób. Największym minusem jest płaca i system premiowy, który jest flustrujący dla pracowników. Velo sam się prosi o ogromną rotację pracowników, którzy się po prostu zwalniają. Płaca mniejsza niż w placówce, w której podstawa wynosi, w zależności od regionu, ponad 5000 złotych. Na infolinii jest to niestety najniższa krajowa podparta śmieszną premią, która może zostać zmniejszona o połowę po jednej negatywnie odsłuchanej rozmowie. Praca raczej tymczasowa, bo firma nie daje poczucia docenienia i stabilności. Zamiast odbierać pieniądze za nawet małe błędy powinni postawić na doinformowanie swoich pracowników, aby błędy się jak najmniej zdarzały. Liderzy pomocni w większości, doradcy także. Szkoda że jak na bank zarobki najgorsze na rynku.
    Kandydatka

09.12.2024 16:49

Wysyłałam CV na różne stanowiska w różnym odstępie czasu do tej firmy, a doświadczenie w banku mam i trochę się zastanawiam - czy firma ma tzw ogłoszenia widmo do badania rynku? Czy jest aż tak duży napływ tych CV? :o
    Nie udało się

27.11.2024 18:45

Rekruterka dostała cv, pyta się o poprzednie firmy. Przekazałem informację. Po czym odrzuca mnie z rekrutacji bo jednak za małe doświadczenie, co było widać już od początku, nie trzeba było przekazywać portfolio. Tzn. nie wiem jak 24 lata w IT mogą być za małym doświadczeniem ale widać w Velobank - tak. Także zbieranie danych osobowych bez wyraźniej potrzeby. A potem jeszcze dane lądują nie wiadomo gdzie, bo ta nie ma poszanowania dla RODO.
    Weteran rozmów DOK

28.11.2024 12:53

1. Składając aplikację to zgadzasz się na przemiał danych osobowych i cv w każdych korporacjach są przechowywane przez odpowiedni okres czasu - wiem ze dla milenium jest to rok potem są usuwane trwale 2. Jeśli chodzi o IT to stanowisko jesli nie masz doswiadczenia sprecyzowane dla banku to ma to gdzieś - musisz na najmłodsze stanowisko sie zgłaszać lub ewentualnie na średnie - jeśli cię pytali o doświadczenia mimo w cv to masz nie rozbudowany opis co robiłeś na danym stanowisku Dodatkowo jest maseeeeee ludzi na dane stanowisko wybiera się najlepszego Radzę zadawać pytania na rozmowie co jak i czemu niż sie rzucać...
    dane osobowe

25.11.2024 16:26

zbieranie danych osobowych w zewnętrznych systemach bez pozwolenia, śmieszne proponowane pieniądze dla doświadczonych specjalistów, rekruterka nie ma za grosz umiejętności miękkich, kłóci się o proste rzeczy, nie idzie się dogadać, nie potrafi wysłać prostego maila żenada i (usunięte przez administratora)poniżej mułu brak proponowanego wynagrodzenia w ofercie pracy warunki pracy fatalne firma do zamknięcia od zaraz

22.11.2024 11:31

Chcę bardzo podziękować dla pracownika Velo banku Pana K. Mazurek za kompetentną pomoc. Osoba ta zna się na tym co robi . Jest bardzo miła i.cierpliwa. Więcej takich osób powinno pracować w bankach. Jeszcze raz dziękuję bardzo za pomoc. Polecam. Klient

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w VELOBANK?

Kontakt - VELOBANK SPÓŁKA AKCYJNA

RONDO IGNACEGO DASZYŃSKIEGO 2C 00-843 Warszawa

FacebookIconLinkedinIcon
    Tester

27.10.2024 23:35

Jakie zarobki ma tester w tym banku?
    Lili

20.10.2024 12:29

Kiedy jakieś karty lunchowe dla pracowników w centrali i oddziałach? Konkurencja już dawno daje pracownikom 200/300 zł. Kiedy podwyżki? Jesteśmy daleko za konkurencją. System premiowy jest bardzo niesprawiedliwy bo dobre bazy otrzymują tylko wybrani.
    K

16.09.2024 23:28

W CC bardzo niskie wynagrodzenie za ciężka pracę Premie to śmiech
    Rose

09.06.2023 16:14

Dla wszystkich zainteresowanych pracą na sprzedaży zdalnej, raczyłabym uważać na jakikolwiek ruch w firmie. Mentalność i warunki pracy wobec pracownilów zatrzymały się jakieś 10 lat temu. Benefitów praktycznie brak (multisport, pakiet Medicover gdzie w podstawie nie masz nic, brak wczasów pod gruszą itd) ale także wszechobecna obserwacja. Odejście od komputera w celach udania się do łazienki czy sprawdzenia czegoś wiąże się z reakcją ze strony kierownika, nawet patrzenie przez okno to wg nich przejaw nic nie robienia. Oczekują od Pracownika bardzo wiele, dają bardzo mało (zarabia się mniej niż biedronce nawet doliczając śmieszne "premie"). W najbliższym czasie zostanie złożone pismo do inspekcji pracy ponieważ zachowanie kierownictwa ma znamiona mobbingu.
    ...

06.09.2024 22:19

Ostrzegam przed pracą w małym projekcie którego kierowniczką jest kobieta (usunięte przez administratora). Osoba ta jest wyjątkowo toksyczna, pamiętliwa i wyrachowana. Nie lubi a wręcz nie toleruje kreatywności,poczucia humoru,własnej inicjatywy oraz pomysłowości. Jest bardzo służbowa i w rozmowie używa głównie nakazów ,zakazów. Zamiast wchodzić w konkretną dyskusję straszy prawem pracy i wpisem do akt pracowniczych. Nie chwali za postępy i wyniki- skupia się na negatywach. Infantylnie się obraża i za swoje osobiste urazy (usunięte przez administratora)się na pracownikach. Ta kierowniczka zdaje się nie lubić tej pracy- jakby była w niej za karę. Oraz mimo wykształcenia o charakterze psychologicznym nie potrafi rozmawiać z ludźmi,nie traktuje ich indywidualnie oraz pozbawiona jest empatii . Myśli tylko i wyłącznie o swojej wygodzie,interesach oraz tym co obecnie w danej sytuacji jest odpowiednie dla niej. Zespół zdaje się być (usunięte przez administratora), przez co ta sytuacja może wymagać dokładnego i głębokiego przyjrzenia się:(
    ...

14.09.2024 21:58

Ostrzegam przed pracą w małym projekcie OCC który pozyskuje opinie od klientów. Kierownikiem jest osoba wyjątkowo toksyczna, pamiętliwa i wyrachowana. Nie lubi a wręcz nie toleruje kreatywności,poczucia humoru,własnej inicjatywy oraz pomysłowości. Jest bardzo służbowa i w rozmowie używa głównie nakazów ,zakazów. Zamiast wchodzić w konkretną dyskusję straszy prawem pracy i wpisem do akt pracowniczych. Nie chwali za postępy i wyniki- skupia się na negatywach. Infantylnie się obraża i za swoje osobiste urazy mści się na pracownikach. Wypytuje obecnych w biurze pracowników o innych,pracujących w danej chwili zdalnie. Praca z tym człowiekiem jest wyczerpująca psychicznie i kilka osób już zrezygnowało,dlatego ogłoszenie do pracy w tym dziale jest wciąż aktualne. Po prostu żal mi kreatywnych i otwartych osób które mogą do tego działu trafić. Szukajcie w tym banku,ale nie z tą panią Kierowniczką. Na pytania opisze nowym -"no i,jak myślisz". A jak jej ktoś nie pasuje tak po prostu,bo go nie lubi,to zrobi wszystko by z wami albo nie przedłużyć umowy lub was zwolnić,nawet jak robicie we wszystkim ponad 100 procent normy. Szkoda ludzi,szkoda czasu.
    K

11.09.2024 23:08

Na sprzedaży zdalnej w Warszawie bardzo niskie wynagrodzenie i premie które bardzo trudno wyrobić. Obowiązków bardzo dużo Wymagania ogromne A stawka to zaledwie 4500 brutto ! Wstyd! Nadzieja były premie ale przy takich bazach planach to nie ma szans…
    Programista

06.09.2024 09:46

Nie polecam rekrutować się do banku. Tracisz czas i energię na rekrutację a nikt nawet nie jest w stanie powiedzieć dlaczego nie odzywają się albo nie zaproszą do kolejnego etapu. Brak merytorycznej dyskusji i sensownego feedbacku.
    Melka

05.09.2024 16:22

Witam,na czym polega umawianie klientów na spotkanie w pracy asystentki managera?wydzwania się i namawia na spotkania?
    Ila

03.09.2024 17:53

Velobank ul. Daszyńskiego Warszawa oceniam bardzo wysoko. Oddział w dogodnej lokalizacji, dojazd metrem, bardzo kompetentni doradcy, fachowa i miła obsługa, polecam
    Ł

27.08.2024 11:11

Kiedy podwyżki na stanowisku mł doradca w dziale CC. ? Czy po uzyskaniu pełnowartościowego banku i dokapitalizowaniu go jest szansa że coś sie zmieni dla pracowników na niższych stanowiskach?
    Nowa

26.08.2024 10:09

Hej właśnie dostałam się do pracy i chciałam zapytać o szkolnie bo widzę że są online i potem jakieś egzaminy. Może ktoś opisać coś więcej jak to wygląda?
    łd

26.08.2024 13:14

jakie stanowisko
    Nowa

26.08.2024 13:35

Doradca klienta indywidualnego

18.06.2024 07:20

Mam pytanie! Czy pracownicy centrali, pracując zdalnie z domu mogą pracować np przez dwa tygodnie z zagranicy jeżeli są na umowie o pracę? Czy ktoś próbował tak pracować? Chodzi o jednorazowy wyjazd.
    Kaczka Dziwaczka

24.08.2024 06:54

zdalnie możesz pracować tylko z terenu Polski.
    [email protected]

22.08.2024 14:37

Dziękuję pięknie za Pracę profesjonalną i życzliwą dla mnie, jako Klientki Banku Oddziału z siedzibą w Zduńskiej Woli. Ze szczególnym wyróżnieniem dla Pani Izabeli Szefowej, dla Pani Teresy Kubiak, dla Pana Pawła Masłowskiego ale i również dla "Młodzieży" pracującej na sali operacyjnej. Wszystkiego Dobrego życzy Maria Pawlak.
    Zimna baza

19.08.2024 17:04

Dzwonisz zimną bazę chwilówek. Leady dostają ciągle ci sami znajomi. Ogromne ciśnienie na sprzedaż ube jak nie sprzedaż z ube to zabierają klientów. Bardzo zła komunikacja. Warunki pracy i sprzęt i mentalności z przed 20 lat. Uciekać !!!
    Karo

21.08.2024 15:15

nie wiem o jakim stanowisku piszesz, bo nawet na sprzedązy w contact centre nie ma zimnych baz
    Przyszły Linux Spec

26.11.2023 02:17

Dla mnie ten proces to kpina - > Administrator Systemów IT (Linux). Ja gość z 10letnim stażem pracy okazuje się ze mam braki :) Centos wirtualizacja (KVM, oVirt, RHEV), oVirt RHEV baz danych (Postgresql), umiejętność tworzenia skryptów (Bash/Python). znajomość load balancingu (F5) Dla mnie to jest kpina totalna - wyciągają celowo rzeczy najmniej istotne w tej pracy na wierzch, żeby pokazać ze dziękujemy Panu bardzo - do tego zakładam, że pieniądze tam są marne. Do tego pytania z SELinux na które odpowiedziałem wzorowo. Ogłoszenie ciagle sie przewija co 2-3 tyg nie rozumiem tego. Nie widac tam jakiegos porywajacego FLOW do tego ludzie pokroju student. Nie polecam.
    lin spec

06.05.2024 12:56

A czy velo pracuje zdalnie czy hybryda?
    dawna pracownica

18.08.2024 22:46

Velo daje wybór (przynajmniej jeśli chodzi o contact center) - można pracować zdalnie, ale jak ktoś woli przychodzić do biura to też nie ma problemu. Minusem jest fakt, że laptopy do pracy zdalnej to niestety towar deficytowy jeśli chodzi o konsultantów - dają głównie komputery stacjonarne, co akurat dla mnie było dużym minusem pracy tu.
    Olaaa

17.08.2024 14:52

Jakie są warunki kredytu dla pracowników velo ?
    Al

07.08.2024 22:29

W contact center podstawa wynagrodzenia dla konsultanta jest bardzo niska. Prawie najniższa krajowa. Ponoć premie są dobre i tym można poprawić swoją wysokość wypłaty. Moim zdaniem podstawa poniżej 5000 brutto w banku to skandal. Oby się polepszyło po zmianie jaka miała miejsce kilka dni temu.
    Czarnoksiężnik z Krainy Oz

20.07.2024 10:26

Przedstawicielka działu rekrutacji repezentująca bank (jak sama twierdziła) podczas wstępnej rozmowy a la rekrutacyjnej zadawała pytania, dla których nie ma żadnego logicznego ani prawnego uzasadnienia, nie przewidziała też żadnych pytań z mojej strony, a gdy jednak padło - o wysokość wynagrodzenia przewidzianego dla stanowiska (oby prędko stało się normą!) - "odbiła piłeczkę" nawiązując do mojej odmowy odpowiedzi na pytanie dotyczące typu umowy którą aktualnie posiadam w innym miejscu pracy dodając, że instytucje bankowe nie mogą udzielać informacji o swojej działalności operacyjnej, w tym finansach XD Brak szacunku do inteligencji i wiedzy (potencjalnych) podwładnych już na starcie.
    Kaja

17.07.2024 12:39

Cześć Premia jest kwartalna czy co miesiąc ?
    Oli

10.07.2024 20:25

Praca w zdalnej sprzedaży w Warszawie jest dobra ale podstawa wynagrodzenia jest to prawie najniższą krajowa. Benefity słabe. Dlatego czas się podżegać i zarabiać więcej u konkurencji.
    Kik

01.07.2024 23:02

Ogólnie praca ok ale przez bardzo niską podstawę rezygnuje z pracy w contact center w Warszawie. Velo jest bardzo daleko za konkurencją jeśli chodzi o wynagrodzenia i benefity. Szkoda

Zostaw merytoryczną opinię o VELOBANK SPÓŁKA AKCYJNA