WIEPOFAMA S.A

Poznań

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 961 ocen.

WIEPOFAMA S.A
5961

Opinie o WIEPOFAMA S.A

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WIEPOFAMA S.A

Zainteresowana

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Jaka jest atmosfera?

k
@Zainteresowana 23.05.2018 20:13

Firma potrzebuje pracowników na obrabiarki.Atmosfera jest okey.Prosze przyjśc i porozmawiać.Pozdrawiam.

Zainteresowany

Sporo dobrego słyszałem o firmie. Podpowiedzcie na jaka umowę można liczyć?

tok
@Zainteresowany 08.05.2018 17:19

Umowę o pracę.Prosze przyjśc porozmawiać.

Marta

@Pracownik, napisz coś więcej dlaczego uważasz, że firma jest "ok"? Co Twoim zdaniem sprawia, że jest "zgrana ekipa"? @pan, również może napisać coś więcej odnośnie atmosfery w WIEPOFAMA. Co Twoim zdaniem oznacza, że pracuje się "dokładnie i spokojnie"? @Bartek, na stronie internetowej firmy http://www.wiepofama.pl/?page_id=2148 w zakładce są zamieszczane aktualne oferty pracy. Na jakie stanowisko chciałbyś aplikować?

Pracownik
@Marta 06.04.2018 17:39

A pokaz mi firmę gdzie wszystko jest placone jak należy,czyli 50 i 100% za nadgodziny, całość zarobkow odprowadzana, praca spokojna nie ma czegoś takiego ze ktos stoi nad Tobą i tupie nogami albo się wyżywa. Praca wymagajaca, można tu się wiele nauczyć zarowno w technologii jak i na produkcji.

Bartek

WIEPOFAMA ma opinię świetnego pracodawcy. Czy rekrutują może?

ewen
@Bartek 19.03.2018 11:03

Tak.Potrzebują wytaczarzy frezerów itp.

Pracownik

Firma ok. Wypłaty nawet przed czasem. Fajna zgrana ekipa

pan
@Pracownik 18.02.2018 09:25

Zgadza się.Jest okey.Atmosfera idealna pracuje sie dokładnie i spokojnie.Pozdrawiam załogę małą ale sympatyczną.

Administrator

Wiarygodne opinie osób zatrudnionych w przedsiębiorstwie, to cenna wskazówka dla osób rozważających pracę w firmie. Wiecie, jak przedstawia się kwestia wynagrodzenia oraz benefitów pozapłacowych w WIEPOFAMA S.A? Podzielcie się tymi informacjami.

xxx

Szkoda

anonim

(usunięte przez administratora)

niedziela

a robia tam jeszcze panele akustyczne bo chialem tam wrucic fajnie bylo duzo zlomu mozna bylo wywiezc dorobic super czasy 2 wyplaty w miesiacu jak waldus zarzadzal to byly czasy

aKJN

ODRADZAM DZIADOSTWO KOMUNA NIE TO SAMO TO SPISEK I BAŃKA KTÓRA LADA DZIEŃ PĘKNIE !!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

sł.

Wiepofama jest likwidowana.Na jej miejscu jest Metal line.Firma działa jest duzo pracy.Potrzeba spawacza frezera itp.Teren jest przeznaczony pod budownictwo mieszkaniowe.Może jeszcze okolo 5 lat i to wszystko.Pisze iż może bo końca nie wiadomo.Teren jest bardzo drogi.Pozdrawiam.Praca jest spokojna nie jest to na pewno obóz pracy.Pozdrawiam.

romek tomek

Zaorali już ten burdel ? nikt nie pisze co sie dzieje w wiepo a interes kwitnie jak to się trzyma wofole niezle musza krecic

e
@romek tomek 07.02.2017 22:11

Napisałe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a przeciez sam wiesz iż burdele na całym swiecie mają się dobrze wręcz rewelacyjnie.

trew

Raczej całkiem nieźle @dusia, ale najlepiej o takich rzeczach dowiadywać się bezpośrednio w firmie. W końcu popularność na rynku jest bardzo istotna, ale zobacz, że największą renomę robią pracownicy i atmosfera dopisuje przez to.

anonim

(usunięte przez administratora)

post

a co zakcjami wiepofamy

tomas

Wypłata terminowa ale nie w Wiepofama a w ML. W Wiepofamie nikt nie pracuje jeżeli chodzi o produkcje i obróbkę skrawaniem. AMEN

robol

WIEPOFAMA W LIKWIDACJI ma prowadzić rekrutacje ?

robol

to jeszcze dużo czasu minie zanim się z tym terenem coś wydarzy, a co z sąsiedztwem, co czeka Powo Gaz, i tereny przy torach, min Goplana ? Park ? ciekawe gdzie ten park ma powstać, przeciez obok jest sołacz. W zasadzie mi to juz obojętne ale jak cos zacznie sie dziać na tym (tych) terenach na raz to bedzie to jakiś armagedon przeciez to teren wielki jak całe jeżyce zamieszkałe !

Prezydent M.Poznania

Jaśkowiak pisze.Do 2025 roku na tym terenie będzie osiedle mieszkaniowe z parkiem.Jest to plan miejscowy dla tego terenu.To wszystko.

robol

to jak to jest, jaka jest ta nowa firma na miejscu WIEPOFAMA? bo widze ze na WIEPOFAMA S.A szukaja pracownikow i nie wiem czy aplikowac?

dyrektor
@TO JA .... FREZER 05.02.2016 21:09

Albo jesteś niedouczony albo Tobie sie nie chce.Wystarczy pójść do Urzędu Miasta i zobaczyc plan zagospodarowania przestrzennego dla tego terenu a będziesz wiedział.Ja też tu pracuje nie odszedłem.A propos jeśli piszesz słowo ty to lepiej z dużej litery.Jeśli na to Cię stać to pisz w stylu dyplomacji.Pozdrawiam.

anonim

(usunięte przez administratora)

w

Swietna riposta dla mac.Pozdrawiam.

mac

To ciekawe jak jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle.

y

Pracuje się spokojnie bez żadnych nerwów pracy jest dużo to nie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak w innych inwigilowanych firmach np kazimieruk brigestone mikroma itd.Jak na ten park maszynowy dość wysłużony to dokładności nie najgorsze.pracuje się spokojnie szefostwo bardzo miłe sympatyczne.2 frezero-wytaczarzy potrzeba.Zapraszam.Nadgodziny są zawsze płacone jedna zmiana trochę drugiej zmiany można jak ktoś chce zarobić więcej pracując w soboty.

anonim

Firma dopiero działa pol roku ale według moich obserwacji roboty nikomu nie brakuje. Dawno nie było tak że jest więcej nowych firm. Minus słaba jakość technologi.

anonim

(usunięte przez administratora)

ert

Tak.Można.Ale mówimy o nowej firmie.

kukis

Oj naiwniaczki panel-niaczki jak wam mało trzeba zeby pluć wszystkim w twarz. To jest załosne i uważam że forum Wiepofama S.A na tym serwisie należy ZLIKWIDOWAĆ jak się Wiepofama LIKWIDUJE. PPH CAMA**X POZDR

wq
@kukis 11.12.2015 17:27

Nie martw się z czasem się sama zlikwiduje.Jak przestanie istniec to i strona zniknie.Cierpliwości życzę.

Oskar

Jeszcze wiara kasy nie dostala??? No prosze. Slowo nie zamienione w czyn. Ostatni rok to bylo same przeciaganie krecenie i mydlenie oczu. Jak ktos nie walczy o swoje to nie ma do dzis. Nowa firma to tylko przykrywka aby sie krecilo i obeszlo komornikow Pozdro

józio
@Oskar 09.12.2015 19:57

Masz 100 procent racji.Ale to wszystko.

anonim

(usunięte przez administratora)

hop

Tak.Byłoby fajno gdyby dotrzymał.

kukis

co o nowej firmie ? toż to to samo

ro
@kukis 03.12.2015 17:27

To nie to samo.Wiepofama jest w likwidacji dlatego nie otrzymujesz należnych odpraw itp.Nowa firma nie jest obciążona dlatego pensje są na czas jest praca itd.Szkoda ludzi co zostali zwolnieni ale życie pisze różne scenariusze.Pozdrawiam i życzę miłych dni.Odprawy powinny być tyle że powinny nie oznacza że na pewno będą.Samo życie.

kukis

hah odpraw nie ma nadal więc nie gadajcie że płacą

ro
@kukis 02.12.2015 21:57

Mowa jest o nowej firmie a nie o starej.Pozdrawiam.

alojz szalak kinga ds

Co tam słychac w wiepofamie ?? Jak płacą na czas? A co z nową firmą ? Podobno zarządza nią jakiś młody ?? co tam się dzieje ? zapłacili chociaż za przed przed ostatnią kaskę ? hahaha ??

ro
@alojz szalak kinga ds 13.11.2015 23:24

Tak płacą na czas.Pozdrawiam.

szakal

pani kingo ja dalem rade ale niestety nie wyplacalnosc firmy sprawila ze musialem odejsc do lepszej firmy gdzie otrzymalem swoje wynagrodzenie i podwyzszenie kwalifikacji zycze duzo szczescia i powodzenia pozdrawiam

Zostaw opinię o WIEPOFAMA S.A - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WIEPOFAMA S.A