WeNet

Rozwój w WeNet

Proces rekrutacji

• Skierniewice
Warszawa - Wenet

5. Opinie o WeNet sp. z o.o.

Opinie o WeNet Warszawa

Nie przegap nowości o WeNet sp. z o.o.!

Ada

28.04.2022 16:12

Możecie kasować opinie . I tak codziennie będę pisał nie popuszczę. (usunięte przez administratora) proponuje 3500 brutto. Myślałem, że z krzesła spadnę jak usłyszałem wynagrodzenie. Po niby 2 etapach rekrutacji. (usunięte przez administratora)
    obecny pracownik

12.07.2022 09:54

@zzzz Straszne głupstwa opowiadasz . Jakbym miał zarabiać za realizację celów takie kwoty nie chciałoby mi się nawet ich realizować i teraz uwaga !!! Odnoszę wrażenie że nigdy ich nie zrealizowałeś po prostu. Zrozum to jak uważasz ale lubię robić te cele a nawet je przewyższać w danym miesiącu. :-)
    :)))

13.07.2022 20:39

Zapomniałeś wspomnieć, że tyle być może dostaniesz jeśli: zrealizujesz plan, będziesz mieć odpowiednia ilość Klientów i odpowiednia ilość wpłat :)))

08.03.2022 20:47

01.07.2022 10:16

Proszę nie sugerowac się tylko opiniami byłych pracowników , którzy być może w ten sposób leczą niespełnione ambicje. Proszę rozmawiac ze swoim doradcą lub opiekunem, to ludzie, którzy zrobia wszystko, aby był Pan zadowolony. Sama jestem jednym z opiekunów klienta i nie wyobrażam siebie, zeby zostawić klienta z problemem. Bardzo proszę nie oceniac nas wszystkich jedną miarą przez pryzmat opinii jednego czy drugiego niespełnionego pracownika. Pozdrawiam wszystkich naszych klientów. Jesteśmy tu dla Państwa i możecie na nas-zawsze liczyć.
    XYZ

02.07.2022 09:23

Jako pracownik zgadzam się.. .nie warto sugerować się opiniami byłych pracowników, jestem handlowcem do sprzedaży bezpośredniej i wcale nie jest tak jak piszą tu niektórzy... w pracy jest miła atmosfera, wymagania dla mnie są "normalne" ... trzeba robić swoje i tyle. Perspektywy rozwoju jak najbardziej są możliwe. Ja polecam pracę w WeNet Group

01.07.2022 10:06

Pracuję tu już od kliku lat i polecam. Mam umowę o pracę, na początku było zlecenie, ale tak jest teraz w wielu firmach, płacą na czas, można dorobić premią do tego fajny i ogarniety szef i to co najwazniejsze, czyli fajny zespół ludzi, z którymi spotykamy sie tez po pracy, bo to naprawdę super ludzie. Ludzie w tej firmię sa świetni, a przynajmniej ja na takich trafiłam. Polecam każdemu takiej ekipy w pracy :)
    Taaaa

01.07.2022 17:56

No jeżeli kogoś szczytem ambicji jest to, ze dostał UOP i wypłata jest na czas to ma jak paczek w maśle :) chociaż z tym UOP różnie bywa, to trochę forma nagrody u nas.
    Adoraf

14.03.2022 21:12

Jeśli chodzi o Oddział Wrocław, jako przyszła praca ktoś coś o tym mieście napisze?

25.06.2022 09:41

Firma wenet to firma która trzeba omijać szerokim łukiem. Dużo obiecują mało robią. Nie sluchaja klienta robią co im się podoba .

01.07.2022 10:08

To bardzo słabe co piszesz, bo piszesz o ludziach, którzy tu pracują. Bardzo przykre, ze tyle niechęci do innych. Bardzo.
    Niezwykle zadowolony pracownik

24.03.2022 00:25

Polecam pracę w WeNet wszystkim, zarówno początkującym, jak i zaawansowanym copywriterom. Wysokie stawki (można zarobić nawet pensję minimalną!), ciekawe tematy tekstów do realizacji (często bardzo podobne, dzięki czemu można się nauczyć pisać na różne sposoby o tym samym), funkcjonalne systemy firmowe, które w ogóle nie są uciążliwe i wcale nie zabierają niepotrzebnie czasu, oraz wiele więcej. Nie wahajcie się i sprawdźcie sami. Ja sprawdziłem i nie żałuję. Dzięki pracy w WeNet nie odczuwam już żadnych emocji. Pozdro!
    Marian

30.06.2022 12:20

(usunięte przez administratora)A tak na serio zawarcie Umowy przez telefon to powszechna opcja w wielu przedsiębiorstwach . Prawdziwi Klienci nie narzekają na współpracę .Narzekają fejkowe konta ,byli nieudolni pracownicy albo firmy które nigdy nie wiedziały po co się reklamować
    Yhy

30.06.2022 21:22

Zgadza się tylko w innych firmach później klient musi zatwierdzić jeszcze taką umowę, czy to podpisem przy kurierze czy np. online np. systemem Authenti. To co robi nasza firma to jawne (usunięte przez administratora) P.s. Zanim zaczniesz obrażać klientów i byłych pracowników naucz się interpunkcji i tego, że przed przecinkiem nie stawia się spacji kolego ;)
    Marcin

29.06.2022 13:13

Omijajcie tą firme szerokim łukiem. zaoferowali mi swoje usługi przez telefon i wprowadzili w bład odnośnie oferowanych usług. Po przejrzeniu przesłanych dokumentów, zrezygnowaliśmy ze współpracy a oni przesłali nam fakture na ponad 1000zł.(usunięte przez administratora)
    Klient.

28.06.2022 10:24

Zdecydowanie nie polecam. Omijać szerokim lukiem. Stracona Kasa. Więcej problemów niż korzyści

27.06.2022 13:45

Firma śmiechu warta. Dużo obiecują a efekty zerowe. Nie polecam nikomu. Omijać szerokim lukiem.

27.06.2022 12:28

Nie polecam. Firma robi co chce nie słucha klienta. Stracona Kasa. Omijać szerokim lukiem.

27.06.2022 11:33

Omijać szerokim łukiem. Nic nie zyskasz tylko tracisz. Nie sluchaja klienta robią co im się podoba. Zdecydowanie nie polecam.

27.06.2022 09:02

Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Stracona Kasa. Omijać szerokim lukiem.

25.06.2022 09:47

Lepsza reklamę zrobiesz sobie sam. Szkoda kasy na tą firmę. Zdecydowanie nie polecam.
    Klient.

25.06.2022 09:44

Codziennie kasowane są negatywnej opinie. Firma która dużo obiecuje a w rezultacie okazuje się że nie ma nic konkretnego do zaoferowania. Stracona Kasa. Omijać szerokim lukiem.

25.06.2022 09:37

Zdecydowanie nie polecam. Omijać szerokim lukiem. Stracona Kasa.

23.06.2022 18:30

Nie polecam. Firma nastawiona tylko i wyłącznie na zysk. Dużo obiecują mało robią. Śmiechu warte. Stracona kasa

23.06.2022 12:28

Radzę omijać tą firmę szerokim łukiem. Dużo obiecują nie słuchają klienta robią co im się podoba.

21.06.2022 17:20

Kasa wyrzucona w błoto. Zdecydowanie nie polecam
    Lucky

19.05.2022 13:23

We Wrocławiu na Krakowskiej proponują najniższą krajową. Śmiechu warte
    Zzzz

28.05.2022 17:41

Pracownik z większym stażem ma 3300 brutto podstawy. ????????????????
    On

30.05.2022 10:05

Dokładnie i wraz z zwiększeniem tej ogromnej podstawy rośnie mu plan do zrealizowania (tak jest u handlowców/konsultantów telefonicznych), czyli dostajesz podwyżkę i plan rośnie, wiec na koniec możesz zarobić mniej niż przed podwyżka, bo nie zrealizujesz planu, a wcześniej przed podwyżka nie miałbyś z tym problemu ;)

28.04.2022 16:05

Pensja to 3500 brutto bynajmniej w sprzedaży i to tylko jak nie masz doświadczenia w sprzedaży lub dopiero zaczynasz pierwszą prace. Jak masz doświadczenie to powalcz o wyższą stawkę. Mówię Ci, ze mozna i trzeba! Do tego możesz mieć prowizję. I po okresie próbnym jak robisz swoje to masz + 500. Ludzie o co taki krzyk! PENSJE MOŻNA NEGOCJOWAĆ!!!!! a nie wypłakiwac sie w internetach. Zawsze trawa jest bardziej zielona u sąsiada, prawda? ;)

28.05.2022 13:57

Jak będzie podwyżka pensji to będzie podwyżka planu;)
    Yhy

28.05.2022 20:28

Dokładnie i potem po podwyżce niektórzy zarabiają mniej niż przed, taki paradoks tego tworu rodem z (usunięte przez administratora)
    Magda

25.05.2022 16:57

Dla mnie umowa zlecenie jest dużym plusem. Stawki były wysokie parę lat temu, teraz powinny być wyższe. Atmosfera w oddziale warszawskim bardzo na plus.
    Za CS Group bylo to samo

27.05.2022 19:30

Ciekawe dlaczego zrobili rebranding, czyzby poprzednia nazwe kojarzyli juz klienci i podwykonawcy? W sensie - negatywna rozpoznawalność.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WeNet?

Kontakt - WeNet sp. z o.o.

Postępu 14A 02-676 Warszawa

Branże: Transport i spedycja

Amorebieta klepie kotleta

26.05.2022 17:52

Dopiero co skończyłam pisać, a już nie mogę się doczekać kolejnego dnia pracy w WeNet. Jaki tematy mi jutro przypadną? Czy będzie to "5 cech idealnego klimatyzatora ściennego"? "Co to jest [fraza kluczowa z umowy z klienta]"? A może jakiś temat, który nie ma żadnego sensu, bo osobie go wymyślającej nie chciało się nawet sprawdzić, czy ma (ponieważ dostaje grosze za każdy wymyślony temat), a ja, próbując go jakoś zrealizować, stracę zdecydowanie więcej czasu, niż powinnam, próbując osiągnąć niedoścignioną pensję minimalną? Przekonamy się już za kilkanaście godzin. Tymczasem słodkich snów, copywriterzy WeNet. Tylko nie płaczcie za mocno w poduszkę.
    bardziej zorientowany

25.05.2022 19:46

(usunięte przez administratora) 30 lat na rynku? Kupienie firmy która powstała w 1992 roku przez firmę która istnieje od niecałego roku a wcześniej kilka lat - zmieniając nazwę co 2-3 lata aby zresetować wymęczonych klientów to nie jest to samo co "30 lat na rynku". Przecież 30 lat temu to każdy z zarządu tej firmy albo był ciut po liceum albo ciut przed. To jak powiązali ze swoim dziwnym tworem te "30 lat na rynku" to kwintesencja nawijania makaronu na uszy klientom i pracownikom. Kupienie starej , szanowanej firmy przez firmę X która zmienia nazwę na Z nie oznacza że kupiliśmy doświadczenie firmy X. Zwłaszcza że nikt z tej firmy X już w firmie Z nie pracuje.
    acc

26.05.2022 09:16

Bzdura! jeżeli mówimy o PF, to wielu pracowników jest w naszych szeregach do tej pory. Proponuję porządny research, zanim się wypowiesz następnym razem
    Karolina

12.04.2022 13:33

Bardzo duży minus za brak możliwości pracy z domu na Macu, ponieważ system działa tylko na Windowsie (a nie każdy taki komputer ma). Stawka dla Copy niska (usunięte przez administratora) zł brutto za (usunięte przez administratora)zzs ale firma ogólnie Ok pod względem wprowadzenia, atmosfery
    ABC

16.05.2022 11:12

Potwierdzam, że stawka w 2022 to 12 zł za 1000 zzs. Wszystko idzie w górę, a pensje proponowane w tej firmie z roku na rok w dół.
    Copy

22.05.2022 23:59

Ja w sierpniu zaczynałam od 10 zł brutto. Po kilku miesiącach w „nagrodę” za wysoką jakoś pracy dostałam podwyżkę na 12 zł brutto, a tu się okazuje, że to po prostu ich nowa najniższa stawka ehh :)
    Lucky

20.05.2022 17:22

We Wrocławiu na ul Krakowskiej proponują najniższą krajową. Śmiechu wartr

17.05.2022 15:03

Niezadowolony.

19.05.2022 06:27

Już kontaktowałem się telefo icznie, jak również ( wcześniej) mailowo. Lekceważycie czyjś sprzęcie, tak więc doszedłem do wniosku, że nagraną rozmowę na którą konsultant wyraził zgodę, przekazałem do UODO. Nic więcej nie mogę zrobić, jak tylko czekać na decyzję urzędu o ukaraniu pieniężnym waszej "firmy" i przylegającej w niej serwisów. (usunięte przez administratora)

20.05.2022 11:39

Bardzo dziękujemy za odpowiedź. W żadnym wypadku nie lekceważymy żadnego zgłoszenia i sprzeciwu ze strony przedsiębiorców, o czym świadczy próba nawiązania kontaktu. Jesteśmy gotowi rozmawiać z Panem nt. opisanej sytuacji. Prosimy o kontakt bezpośredni i powołanie się na wątek tej rozmowy, będzie nam zdecydowanie łatwiej odnieść się do sytuacji. Niestety anonimowa opinia na ogólnodostępnym forum nie jest płaszczyzną do rozmowy na temat obsługi i ochrony danych publikowanych w naszych serwisach. Zespół WeNet
    Potencjalny klient, były praco

20.05.2022 08:05

Dzień dobry, Czekam na Państwa oficjalne stanowisko dotyczące nieetycznego działania Państwa firmy. (usunięte przez administratora) Nie wspomnę o rażącej niewiedzy Waszych konsultantów, którzy bladego pojęcia nie mają w tematyce pozycjonowania. (usunięte przez administratora) Jakie jest Wasze stanowisko w tej sprawie? Napomnę, iż byłem waszym pracownikiem i doskonale wiem jak postępowali handlowcy, jak również sama firma wymieniając się danymi z Cs group, panoramą firm mimo tego, iż klient wyraźnie zaznaczył brak zgód na przekazywanie danych kontaktowych. Co więcej wszystkie dane sprzedażowe, jak również umowy i kwoty umów były widoczne dla obudwu spółek w CRM konsultanta.

20.05.2022 11:23

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. W celu wyjaśnienia sprawy prosimy o kontakt bezpośredni z naszym Biurem Obsługi Klienta. Jedynie w ten sposób będziemy mogli udzielić informacji dotyczącej opisanej tu sytuacji. Informujemy jednocześnie, że WeNet obsługuje sprzeciwy dotyczące danych znajdujących się w naszej bazie zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych (RODO) i w poszanowaniu praw, które nakłada na nas ustawodawca W celu wyjaśnienia sprawy jeszcze raz bardzo prosimy o kontakt z naszym biurem [email protected] lub 22 457 30 95. Zespół Obsługi Klienta WeNet
    el Maestro del Mundo

26.04.2022 19:03

Dlaczego nie warto pracować w firmie WeNet: -marne prowizje ((usunięte przez administratora) w sprzedaży) -benefity tylko w teorii (za wszystko płacisz) -umowa (usunięte przez administratora) prawne w niej zawarte -CRM z epoki kamienia łupanego - zero pomocy przełożonych - firma jest rebrandingiem (panorama firm i CS group) Plusy: -masz umowę o pracę Zastanówcie się 10 razy zanim aplikujecie
    JT

16.05.2022 14:54

ciekawe
    PRAWDE CI POWIEM

26.04.2022 11:55

FAJNA FIRMA DLA KOGOŚ KTO ZACZYNA W SPRZEDAŻY, ATMOSFERA OK NIE MA CO SIĘ PRZYCZEPIAĆ.... WYNAGRODZENIE, ZWŁASZCZA TABELA PROWIZJI DLA HANDLOWCÓW TO JAKIŚ(usunięte przez administratora). SZKODA CZASU DLA KOGOŚ Z LEPSZYM DOŚWIADCZENIEM W SPRZDAŻY FIRMA WARSZAWSKA ALE PŁACOWO ODSTAJĄ OD CHYBA WSZYSTKICH . NIE POLECAM
    MATI

23.04.2022 14:10

Pensja to 3500 brutto. (usunięte przez administratora)

23.04.2022 16:07

Niezła kasa ???? w sam raz by wynająć kawalerkę we Wrocławiu, oczywiście bez mediów
    Niki

20.04.2022 12:46

Proponują pensję 3500 brutto. Zrezygnowałem po przejściu wszystkich etapów. (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora)

14.04.2022 16:44

Doprecyzujcie

15.04.2022 12:20

Zamknięto dział telesprz3dazy. Została sprzedaż bezpośrednia.

19.04.2022 08:13

Informujemy raz jeszcze, że oddział we Wrocławiu nie został zamknięty. Wszystkie pytania prosimy kierować bezpośrednio do nas, chętnie odpowiemy i wyjaśnimy wszelkie wątpliwości. Zapraszamy na wenet.pl. Zespół WeNet

16.04.2022 20:28

Mosiu

17.04.2022 14:55

Pensja to 330 brutto.Śmiechu warte.....
    MATI

15.04.2022 19:06

Mówię o oddziale we Wrocławiu na Krakowskiej 52
    Żenada

11.04.2022 13:23

Startowałam na stanowisko Doradcy Klienta/przedstawiciela handlowego (jak zwał tak zwał)(usunięte przez administratora). Najpierw wywiad telefoniczny, następnie rozmowa stacjonarna w biurze. (usunięte przez administratora) zadawał merytoryczne pytania, muszę przyznać, że było całkiem miło i profesjonalnie. Kolejno drugi etap rekrutacji... żenada. Spotkanie online (usunięte przez administratora)Do tego miałam w ciągu 2 tygodni otrzymać odpowiedź zwrotną, minęło już 1,5 miesiąca i cisza. W sumie jestem wdzięczna, że nikt się nie odezwał bo jeszcze przez przypadek weszłabym w to (usunięte przez administratora) o którym można poczytać na temat firmy Wenet. Podsumowując- nie polecam rekrutacji w tej firmie :)

12.04.2022 11:46

Z uwagą zapoznaliśmy się z Pani opinią i dziękujemy za czas poświęcony na jej dodanie. Jeśli z naszej strony nie nastąpił kontakt w obiecanym terminie, to bardzo Panią za ten fakt przepraszamy. Ma Pani rację, taki kontakt powinien nastąpić w ciągu 2 tygodni od spotkania. Prosimy o wiadomość na [email protected] i wyjaśnimy przyczynę tej sytuacji. Jest nam jednocześnie przykro, że w pierwotnym wpisie pojawił się dotkliwy komentarz personalny dotyczący stanu zdrowia naszego pracownika, dlatego zgłosiliśmy ten fakt do moderatora serwisu. Bardzo dziękujemy za wszystkie merytoryczne i konstruktywne opinie dotyczące naszej pracy. Każda z nich jest dla nas wskazówką do działań. Nie możemy jednak pozwolić na obraźliwe komentarze wobec naszych kolegów i koleżanek. Z pozdrowieniami. Zespół WeNet

13.04.2022 11:35

Zapraszamy do merytorycznej rozmowy, ale nie zgadzamy się na komentarze zawierające wulgaryzmy lub obrażające innych uczestników tej dyskusji. Będziemy zgłaszać administratorowi serwisu wątki, które nie traktują z szacunkiem lub naruszają wizerunek osobisty wszystkich osób, które się tu wypowiadają. Zespół WeNet
    Mariusz

08.03.2022 11:09

Firma namówiła mnie na wizytówkę w Google, która okazała się darmowa, miała się wyświetlać po usłuchał i po słowach kluczowych… oczywiście (usunięte przez administratora)wyświetla się ale na ich portalach… w Google dalej się nie wyświetlam po usłuchają i rejonie…. Nie polecam i nie polecam tej firmy !
    klient- rozczarowany

07.04.2022 11:17

(usunięte przez administratora)z We Net którzy nie radża sobie z podstawami budowania str. www. mojej firmy , płace od pół roku fv a błędy na str. są nadal , niepoprawione od tygodni od ich wskazania , a czas ucieka i str. nie działa poprawnie, (usunięte przez administratora)

07.04.2022 18:46

Może warto opublikowac stronę z błędami, po publikacji jest taka sama możliwość zmian, i trafią się na opiekuna bardziej ogarniętego... polecam bo posprzedazowo spoko działają
    Wicka

19.03.2022 18:27

Byłam na rozmowie o pracę we Wrocławiu. Powiem tak, przeszłam wszystkie etapy, ale gdy usłyszałam jakie warunki proponują to zrezygnowałam! Gdy zobaczlam tabelę prowizyjną i w niej (usunięte przez administratora)zł za cel (usunięte przez administratora) zł za wyższy cel myślałam że to żarty... ludzie która firma sprzedażowa daje tak marne pieniądze ? Czy nie lepiej dać wyższy cel ale normalne pieniądze. (usunięte przez administratora)
    Magdalena

23.03.2022 12:34

Niestety takie są realia.... Mnie tu trzyma umowa na czas nieokreślony

05.04.2022 12:52

Byłam na 2 etapowej rekrutacji We Wrocławiu i jestem zaskoczona tą opinią. Panie, które rekrutowały były BARDZO profesjonalne. Rozmowy odbywały się w miłej atmosferze. Może pomyliłaś firmy?, bo obecnie tu pracuję i obie Panie są kobietami reprezentującymi wysoką kulturę osobistą. Żadna z nich nie jest cwaniarą, jeśli masz takie odczucia to może wynika to z oceniania ludzi własną miarą? Proponuję następnym razem skupić się na rozmowie o pracę a nie wyglądem (chociaż uważam, że rekrutacja w swetrach nie miała miejsca). Jeśli chodzi o warunki to kwestia indywidualna, ale wylewanie takich opinii, które mam wrażenie nie są prawdziwe, jest wysoko nieeleganckie.

04.04.2022 11:27

2700 na start w marketingu hahaha

04.04.2022 19:58

Jak tyle zaproponowałeś/aś to tyle dostałeś/aś hehe
    Bartosz

10.03.2022 12:21

Co ja mogę zrobić żeby ta firma nachalnie do mnie nie dzwoniła ? Mówię już któryś raz żeby nie dzwonili,to za chwile dzwonią do mnie znowu i znowu chcą aktualizować moje dane. Po czym znowu te wizytówki w googlu które są darmowe !? Jakieś rady ?
    Bartek

28.03.2022 09:46

Napisał ze jest za darmo. Czytanie!
    Marian

29.03.2022 09:15

@Bartek a kto powiedział że wydzwaniające Mapy Google to ta sama firma ?? Od map Google dzwonią naciągacze z Poznania PPC system czy jakoś tak . Wiem bo do mnie średnio dzwonią raz na dwa tygodnie z wizytówką za 500 dożywotnio
    Zadowolony pracownik

11.03.2022 10:00

Śmiało mogę polecić pracę w WeNet! Fimra jest nastawiona na rozwój zarówno pracowników jak i klientów. Luźna atmosfera, wszyscy są nastawieni na cel. Widziałem wiele osób które sobie nie poradziło, widziałem wiele osób którym się nie chciało, ale jeżeli szukasz wiedzy, chcesz się rozwijać i uczyć nowych rozwiązań w tematyce marketingu oraz Google to na pewno zostaniesz na dłużej. Jak pracownicy którzy pracują tutaj 10+ lat :) Jeżeli ktoś oczekuję, że przyjdzie do pracy i nic nie będzie robić a zarobi 5k na rękę to na pewno to nie jest praca dla niego. Z własnego doświadczenia powiem, że na start jest dużo wiedzy do przyswojenia... może to trochę przytłoczyć i potrzeba czasu żeby to posegregować. Moje podejście było takie żeby wiedzieć jak najwięcej, żeby rozwijać biznesy moich klientów jako partner i świetnie się w tym realizuję. Zawsze mogę liczyć na ludzi dookoła oraz na kierowników. No i zarabiam coraz więcej :)
    Haha

15.03.2022 21:41

Zgadzam się - nie liczcie na 5k na start. 2 z małym hakiem to maks na prestiżowym stanowisku projekt menagera :D Gdy przyszedłem słyszałem o dużej rotacji i już wiem skąd ona wynika!
    Adam Katowice

11.03.2022 10:21

Polecam!! Zacząłem współpracę z WeNet od tej czerwonej pinezki na google. Syn mi ja zrobił za darmo, ale nie była widoczna. Zadzwonił do mnie Pan i zaczęliśmy rozmawiać, o tym co jest ważne w google zaczął tłumaczyć dlaczego jedne pinezki są wyżej inne niżej i jak ważne są aktywności, później zaproponował że mógłby pomóc. Nie byłem przekonany na początku, ale spróbowałem. Jestem bardzo zadowolony! Podejście, prostota, rozmowa i czas który mi poświęcają ale przede wszystkim... Nowi klienci. Po pół roku zrobili mi jeszcze stronę i to z pełną obsługą! Polecam serdecznie

Zostaw merytoryczną opinię o WeNet sp. z o.o.