SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

3.8/5

• Sarnów
  • Pekin
  • Ostrowy
  • Podlesie
Dąbrowa Górnicza - SK hi-tech battery materials Poland Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Dąbrowa Górnicza
  5. Opinie o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

Opinie o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o. Dąbrowa Górnicza

Nie przegap nowości o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.!

???

21.06.2023 09:59

ile mogę zarobić na produkcji? doświadczenie 2 lata
    Kkkk

07.06.2023 17:14

Ciekawe kiedy panie z HR wreszcie zrozumieją, że wypłata wynagrodzenia do 10 oznacza do 10, że jest to ostateczny termin a nie 10. Zapewne wtedy, gdy kiedyś dojdzie do jakiejś awarii systemu bankowego czy coś pójdzie nie tak i ktoś tej wypłaty nie dostanie na czas.(usunięte przez administratora) Takie rzeczy już miewały miejsce w innych zakładach. I nie chce powiedzieć, że tych pieniędzy nie ma na czas bo zawsze 10 docierają. Ale powiem szczerze, że podziwiam taka beztroskę i niefrasobliwość i czekanie zawsze na ostatni moment. Wszędzie z tych powodów płacą wcześniej, żeby w razie czego uniknąć problemów, tutaj widocznie chcą się nauczyć na własnym błędzie.

02.06.2023 18:50

Nicky

03.06.2023 12:14

Na piknik mozna zabrac cala rodzine. Ale na wycieczke po hali sa nalozone takie ograniczenia, ze malo kto ma mozliwosc w niej uczestniczyc. Chcialbym pokazac mojej zonie, gdzie pracuje, ale niestety nasze dziecko jest za mlode, poza tym nawet bym z nia nie wszedl na hale, wiec nawet bym nie mogl pokazac gdzie konkretnie pracuje i co konkretnie robie. To sie nazywa organizacja :) W innych zakladach sa robione takie dni otwarte i mozna nieraz zobaczyc fabryke "w ruchu".

29.05.2023 12:06

Ona

30.05.2023 08:09

Kobiet nie przyjmują na produkcję, tylko do jakości
    Busy

13.05.2023 21:29

Zmiana tras busów - porażka. Brak informacji z biura, że zmienia się przewoźnik!! Człowiek dowiaduje się od kierowców. I 1go czerwca jak (usunięte przez administratora) czekał by na Fenixa!! Organizacja na poziomie przedszkola
    Pasażer

17.05.2023 06:28

Też nie wiem jaki będzie to bus ponieważ nie jest podana nazwa przewoźnika ale zapewne busy będą oznaczone logiem SK i jaka to trasa tak jak jest to teraz - albo tabliczką albo na wyświetlaczu. Trzeba będzie po prostu wypatrywać swojego busa uważnie. Zawsze można też podejść do biura i zapytać albo poprosić lidera o wysłanie maila w tej sprawie.

17.05.2023 12:07

A co to za różnica kto jest przewoźnikiem? Czy będzie to pan Franek spod warzywniaka czy pan Marian z obuwniczego. Ważne że przywiozą do pracy i odwiozą do domu. Każdy przewoźnik ma tabliczkę na szybie z SK więc ci bardziej ogarnięci będą wiedzieć 1 czerwca do jakiego busa mają wsiąść. Ci mniej będą czekać aż ich opiekun niepełnosprytnych wsadzi do busa....
    Robert

12.05.2023 08:18

Jak wyglada sprawa podwyżki oraz wyrównanie za styczeń - marzec? Nikt nic o tym nie pisze, a podwyżki miały zostać ogłoszone na początku kwietnia. Jak to wyglada i kiedy będzie wyrównanie?
    aha

12.05.2023 19:31

Ty z choinki spadłeś? Przecież było napisane w mailu do wszystkich SL, że wyrównanie będzie trzykrotnością różnicy w wynagrodzeniu przed podwyżkami a tym po podwyżkach. Zostało wypłacone w maju z kwietniową wypłatą...Więc albo nie wiesz co się dzieje wokół ciebie albo chcesz wywołać kolejną gburzę...Podwyżki miały zostać ogłoszone najpóźniej do połowy kwietnia i tak się stało. Były też organizowane spotkania z pracownikami jeśli ktoś miał chęć spotkać się z HR

16.05.2023 11:11

Chyba, że się już nie pracuje w firmie i nie wie na czym się stoi :) Czyli stawka początkową ile teraz wynosi?
    Paweł

16.05.2023 07:22

Czy wiadomo kiedy Sk zacznie rekrutować pracowników na drugą fabrykę

08.05.2023 13:49

I nadal HR nie widzi problemu dlaczego tyle ludzi jest na l4 są braki w pracownikach na zmianach i nikogo nie przyjmują czy nie ma chętnych wątpię chcą żeby tą pracę wykonywała jedna osoba za trzech tak się nie da na dłuższą metę i efekty są

10.05.2023 17:24

Tak robię! Idzie się narobić, ale weź człowieku pod uwagę typ pracy! Brembo zapiernicz. NGK zapiernicz! Który z tych zakładów dał ci tyle przerw?! If you know what I mean!!
    Kolega ze zmiany...

14.05.2023 13:10

Chyba żartujesz sobie.... Praca w czystych warunkach, na przerwy schodzicie już około 8, siedzicie po minimum godzinę, obiadki to samo. Trzecia przerwa to już całkowicie luz... Branie pryszniców pod koniec zmiany, leżenie na stołach i oglądanie tiktokow. Zdejmiesz i założysz rolki raz na 20 min i znów siedzisz i pierdzisz w stołek. Ciężko jednemu i drugiemu cokolwiek zrobić z własnej inicjatywy. I ciągle źle i źle i źle.... Wszystko się wam należy, a ciągle robicie innym na złość... Tacy specjaliści że nawet trafić to kibla nie potrafią... Cały zaszvzany kibel przy naszym stanowisku pracy....i jeden drugiemu nie zwróci uwagi... Ciężko użyć karty dostępu... To otwieranie drzwi na siłę... Później wszystkie drzwi krzywe.... Brak przestrzegania jakichkolwiek wypracowanych zasad... A wyjście do domu to raz dwa... Wszyscy stoicie przy czytniku... Nie macie za grosz wstydu i wchodzicie przed stojących chłopaków z ccs i dziewczyny z kontroli.... Bo w kupię siła... Wstyd mi za takich kolegów...
    KOWALSKI

31.01.2023 17:26

Dzień Dobry ile można zarobić na produkcji z dodatkami i nadgodzinami
    ...

08.05.2023 07:28

A co to przepraszam za różnica. Jak ktoś przychodzi do pracy i robi co ma do zrobienia dostaje za to wynagrodzenie. A co pracodawca daje nam do zrobienia to już nie nasza broszka. My nie pracujemy na umowę o dzieło. Uważasz że powinni płacic tylko za czas gdy faktycznie coś robisz? Za przerwy już nie, za pojscie do toalety też nie, za to jak usiądziesz na krześle też nie? Litości ludzie skąd wy się urwaliscie.
    kadrowa

12.05.2023 11:14

pracownik ma prawo udzielać komu chce informacji o SWOIM wynagrodzeniu, w tym Państwowej Inspekcji Pracy, jeśli dochodzi do nierównego traktowania pracowników. Firma nie ma możliwości ukarać pracownika, który podaje informację o SWOIM wynagrodzeniu.
    Tomek

07.05.2023 16:42

Witam jakie są realne zarobki w sk uwzględniając wszystkie dodatki?
    Robert

02.03.2023 19:00

Proszę o informację jak wygląda praca na utrzymaniu ruchu
    Strażak

22.04.2023 20:10

Krótko ; Brak jasnej struktury działu, bardzo skomplikowane relacje podwładny przełożony , częste nieprzespane noce , wolne weekendy i święta tylko w teorii pomimo umowy od poniedziałku do piątku 8-16 Praca dla ambitnych kawalerów i dziadków 50+ którzy mogą poświęcić życie prywatne dla nadgodzin . Inżynierowie elektryk i automatyk żyją na innej planecie zwanej zamulandia
    N

06.05.2023 17:07

Wiesz co to jest sekcja UR, czym pachnie ta praca i jakie trzeba mieć do niej kwalifikacje oraz predyspozycje? Chyba średnio, delikatnie pisząc, jeśli zadajesz pytania o takiej treści i do tego na forum. Aplikuj i wskakuj do teamu, jeśli masz ręce do roboty i naoliwione uzwojenie, bo takich nam tutaj brakuje.
    Jan

24.04.2023 16:00

Czytam komentarze i mam pytanie, co jest z tymi butami? Pracownicy robią szum jeszcze w sprawie schodów - o co dokładnie biega i w czym jest ból (usunięte przez administratora)?
    Kolega

30.04.2023 18:34

"Najprościej mówiąc robisz kółko, po co , dlaczego tego nie wie nikt." W ten sposob wchodzac na obszar produkcji zachowujesz zasady Clean Room-u. Kiedys mozna bylo wrocic do szatni drzwiami kolo dzialu LiBS (krotsza droga), ale jestesmy sami sobie winni ze je zamkneli, poniewaz wiekszosc przechodzila tamtedy z szatni prosto na produkcje bez zachowania zasady Clean Room. Widzac zablokowane drzwi jakimis przedmiotami, Kierownicy w koncu postanowili je calkiem zamknac.

01.05.2023 09:52

Tak wiem jaki jest cel, nie wiem tylko dlaczego musimy omijać obszar produkcji wspinając się na drugie piętro. Nikt mi nie powie, że nie można było zaprojektować tego inaczej. A rozwiązanie dołem wszyscy wiedzieli, że było chwilowe, te schody już tam były i założenie było takie, że będziemy po nich wchodzić. Nie wspomnę już o tym, że obiecywano że w kolejnej fabryce zostanie to rozwiazane w inny sposób. Jak zawsze na obietnicach się skończyło i są dokładnie takie same schody jak u nas.

27.03.2023 09:50

Zapisujcie się do związków !!! Razem możemy więcej! Jak będzie nas więcej mamy szansę zawsze coś wywalczyć!
    GG

27.04.2023 16:28

I nie mówiłem. HR zrobiło co chciało! Podwyżki uzależnione od oceny wystawionej przez kapitana i w dodatku żadnego oficjalnego info na ten temat. Ścisłe tajne przez poufne? Super podejście do pracownika...

30.04.2023 08:06

Gdyby nie związki miałbyś tylko podwyżki za ocenę. Jedyne co HR znów skopało to spotkania z pracownikami. Bo informacje tego typu powinny być podawane przed podwyżkami.
    Lolek

25.04.2023 18:08

Jakiej wysokości są premię?
    Premia

26.04.2023 10:40

Premia 300zł + 300 za absencje
    Ciekawy

24.04.2023 19:06

Z jakich miejscowości jest ten darmowy transport pracowniczy?
    Skołowany

25.04.2023 14:07

Transport pracowniczy jest dla ludzi z poczuciem humoru,którzy nie mają co robić i nie potrzebują odpoczynku Ustalone trasy to jakiś żart a raczej czarny humor .
    ...

25.04.2023 15:02

A z jakiej miejscowości potrzeba? Busy jadą przez kilka miejscowości
    Zainteresowana

20.04.2023 18:44

Na czym polega praca Inspektora kontroli jakości?

22.04.2023 21:37

Wszystko zależy od działu. Na właściwościach fizycznych wycina się próbki według schematu i mierzy na kilku różnych urządzeniach. Na automatach i kontroli wizualnej ocenia się produkt pod kątem wad widocznych e świetle latarki, w świetle odbitym, tam również są różne urządzenia mikroskopy itd. Każdy dział ma własny obszar, tam przywożone bądź przynoszone są próbki do badań, nigdzie nie trzeba biegać.
    Mirek

24.04.2023 16:44

Są jeszcze w ogóle przyjęcia do działu jakości? Pytam bowiem na pracuj.pl jest oferta 'Inżynier ds. jakości dostawców z językiem angielskim' niemniej trzeba tytuł inżyniera oraz biegle władać j.angielskim.
    Pracownica

23.04.2023 11:33

Przypuszczam że do 5 lat oslepniesz od tych światełek na kontroli wilgotność powietrza żadna a na produkcji dobra kondycja fizyczna się liczy tylko praca dla 20 latków jak się nic nie dzieje to jest spokój a jak proces nie idzie jak trzeba to pod koniec dniówki nie czujesz nóg i pleców
    ŁAJT

16.04.2023 22:18

Awanse ? Śmiech na sali. Kpina totalna. Można pracować praktycznie od początku, skromnie uczciwie po cichu i człowiek nigdy nie pójdzie wyżej. Ale młodziki, donosiciele , plotkarze a przede wszystkim ludzie z nazwiskiem pierwsi na liście do awansu . Wstyd !! Kto co robi każdy widzi . Śmiech Śmiech Śmiech .
    Ona

19.04.2023 08:31

Od 2 czy kapitanów wymaga się więcej, jeśli przełożony tego nie robi to sprawa indywidualna. Może wymaga od innych tyle samo
    DDD

22.04.2023 05:40

W czym robiącym różnice? Chyba w szumie dookoła swojej osoby, papraniu roboty teamu i wymyślaniu pokręconych, bad story żeby tylko obrzucać błotem współpracowników na zasadzie: Kłamstwo powtórzone sto razy staje się faktem. Do tego dochodzi wandalizm i rozbuchane ego poprzez akceptację takich działań przez bezpośrednich przełożonych majaca odzwierciedlenie w nienagannej ocenie i awansach. Zreszta większość shift leaderow nie nadaje się do pełnienia takich funkcji.
    Uciekłem

09.04.2023 07:36

Dzień dobry. Widzę ,że żadnych zmian nie macie w tej firmie xd. Dziwne jest to ,że marudzicie hmm . A ja by godziwie zarabiać , to odkładałem co miesiąc pieniądze zarobione w SK . Po to by zrobić sobie uprawnienia ;) , dzięki temu znalazłem sobie nowa prace i dałem wypowiedzenie w SK . Teraz jako spawacz zarabiam od 35zloty netto do 55zloty netto . Praca po 8 godzin ;) .
    Cid

14.04.2023 21:25

Do kogo ta mowa,to kto wam tu zostanie? A może ściągnięcie więcej pracowników znajomych z MGK do zarządzania, bo nikt tutaj z obecnych się nie nadaje!! A nie daje to HR nic do myślenia, dlaczego tak jest??? Żenada i tyle,faktycznie już trzeba szukać nowej pracy,bo jak za taką pensję utrzymać rodzinę.
    N

17.04.2023 17:23

Lekko się pogubilas i sama już nie wiesz o co chodzi i kto ruszył ten temat. Możesz sobie wyobrazić ze to nie jest „moj problem” ani mnie to „nie meczy” i nie ja ruszyłem tutaj ten aspekt pracy z którym ty starasz się usilnie polemizować i go bagatelizować. Takiego zachowania w pracy i nie tylko, nie da się obronić. Gdyby mnie coś takiego spotkało i ja miałbym z tym jakiś problem, załatwiłbym to w kwadrans. Narazie mogę tylko śmiać się z tego i co najwyżej być lekko zdegustowanym ze niektóre osoby pozwalają sobie na takie zachowania i w dodatku są tak bezczelne ze nie widza w tym żadnego problemu! Mało tego, chcą zeby uznano to za normę i za dowód ich kreatywności w dziedzinie katalizatorowania złych emocji i problemów z którymi sami nie mogą sobie w normalny sposób poradzić! Prawda jest żałosna: Tego nie da się słuchać ani na to patrzeć! Normalne dzieci w przedszkolu potrafią to zrozumieć. Trochę refleksji jeszcze nikomu nie zaszkodziło! Ogarnij wiec przyzwoicie temat kiedy zamierzasz brac udział w dyskusji. Jeśli nie potrafisz, albo ci się nie chce czytać ze zrozumieniem to przynajmniej nie wymagaj od innych aby udawały ze tematu nie ma. Nie kazdy lubi się paprać w błocie, lub jest na tyle śmiały żeby uderzyć do bezpośrednich przełożonych takich osób, managera albo do HR. W zasadzie to ma racje, bo te osoby maja to w zakresie swoich obowiązków służbowych i bezzwłocznie powinny zareagować w przypadku choćby najmniejszego sygnału na ten temat. Ja, z mojej strony kończę ta polemikę tutaj bo jej poziom jest przezabawny i zakrawa, poprzez takie posty adwokatów diabła, o farsę. Nikt przecież nie miał chyba na celu umniejszania zasług waszego działu i dyskredytowania całego zespołu. Uważam ze ogólnie wypadacie znakomicie pod wzgledem wykonywania onowiazkow służbowych i są w waszych szeregach osoby o ponadprzeciętnych zdolnościach, wiedzy i wysokiej kulturze pracy.
    Szeryf

12.04.2023 18:31

Witam koleś mi mówi że zarabia 5000zl na rękę i jest operatorem maszyny czy to jest możliwe?
    R

13.04.2023 17:54

Jak jedzie nadgodziny naokraglo jak dziki to nic szczególnego. W co drugiej firmie produkcyjnej jest to realne i nie ma się czym chwalić. Chyba ze przy zdolności kredytowej. Kilkanaście lat temu takie zarobki operatora budziły może ciekawość ale teraz? Smiech i politowanie...

17.04.2023 14:46

Możliwe tylko nie mówił że za półtorej miesiąca przez 2 lata nigdy nie zarobiłem 5000 zł

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.?

Kontakt - SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

Innowacyjna 1 42-520 Dąbrowa Górnicza

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

DobrejMyśli

07.04.2023 06:11

A ja tam jestem dobrej myśli. W tamtym roku SK dało się podejść NGK które dąło więcej hajsu dla ludzi...co zaowocowało lepszą rekrutacją. A w tym roku wiemy pierwsi co oni dali...a mając na uwadze fakt, że niebawem będziemy potrzebowali na prawdę ogromnej ilości pracowników....to SK pewnie przebije ich podwyżki chcąc zachęcić ludzi do pracy u nas :D Oby się sprawdziło :D Wesołych Świąt Wszystkim :D

07.04.2023 19:45

Nie liczylbym na to , w tej chwili Sk jest o tysiaka w tyle jeśli chodzi o stawkę podstawową względem NGK . Ale nie porównuj sąsiada ,bo to całkiem inny charakter pracy niż w Sk , kto tam pracował ten wie ...

08.04.2023 09:55

Widzisz Ty nie porownujesz a sam HR to robi i sprawdza ile firmy zarabiają . Zawsze będziemy w tyle za innymi
    P

05.04.2023 21:46

Do zarządu NSZZ. Jesteście de facto tutaj jedynymi przedstawicielami załogi. Nie dajcie się wpuścić w maliny. Bez względu na to ilu macie członków reprezentujecie na tym poziomie negocjacji z pracodawca cała załogę! Niestety żadnych wyborów do Rady Pracowniczej nie było. W żadnym wypadku nie można się zgodzić na procentowy podział podwyżki uzależniony od wypaczonej przez odgórne, procentowe targety, niepisane umowy i niedopracowane „Karty Umiejętności”, okresowej oceny pracownika! To kuriozum, to w większości przypadków, zlepek subiektywnych spostrzeżeń i mocno wybiórczych, nieobiektywnych ocen przełożonych którym brakuje spójności już na poziomie danego działu. Nie można dopuścić żeby coś takiego rzutowało na każdym kroku na ocene pracownika, a tym bardziej na jego podstawowe wynagrodzenie!!! Nawet jeśli różnica będzie wynosiła tylko 2% podstawy! Jedynym dopuszczalnym, miarodajnym i sprawiedliwym kryterium podwyżki, jeśli takowe już jest narzucone odgórnie przez centrale, jest ocena pracownika przeprowadzona przez HR. Jasne kryteria i żadnego mataczenia. I tylko ona może być brana uczciwie pod uwagę w kontekście zróżnicowania podwyżki która nas czeka. Chyba znakomita większość pracowników naszego Teamu się z tym zgodzi? Apelujemy do pracodawcy o rozsądek i uczciwosc w podziale środków na to przeznaczonych. Udanych Świat Wielkanocnych oraz radosnego Alleluja.

06.04.2023 13:49

Spokojnie, od kiedy PE przyjął nowe przepisy to pracodawca nie może wymagać od pracownika nieujawniania zarobków. I nie będzie mógł dawać różnych kwot na tym samym stanowisku. Poza tym kiedy luka w wynagrodzeniach będzie co najmniej 5-procentowa, pracodawca "we współpracy z przedstawicielami pracowników" będzie musiał przeprowadzić ocenę wynagrodzeń. Jeśli naruszy przepisy, "państwa członkowskie będą musiały wprowadzić skuteczne, proporcjonalne i odstraszające sankcje, np. kary finansowe". (usunięte przez administratora)
    Wiedźmin

27.03.2023 13:28

Żenujące podwyżki na poziomie trochę ponad 14%, zakład już zarabia a my mamy dostać ochłapy, nawet 500 zł do ręki człowiek nie dostanie.
    Operator

30.03.2023 21:45

Było 3200 zł podniesione na 3600zl jeśli nie miałeś stałej umowy. Jeśli miałeś to było 3300-3700.
    Kwiek

04.04.2023 07:11

Jakiej premii? Może o zapomogę ci chodziło? Ten HR, a w szczególności jego kierownictwo niech lepiej samo zaczyna sie pakować bo normalni ludzie nie uciskają stad tylko z powodu godziwego wynagrodzenia za prace! Brak tutaj jakichkolwiek standardów i procedur związanych z organizacja pracy! Żadnych jasnych kryteriów poza umownymi i papierowymi życzeniami, które niefunkcjonuja! Dalej jedziemy wedle zasady: „Robta co chceta” i kazdy sołtys robi jak mu się podoba.
    Mariusz

29.03.2023 04:22

Czy są przyjęcia na produkcję pod firmą? I jak atmosfera w pracy?
    Alfred

22.03.2023 17:24

Gdzie są podwyżki? NGK już podało ile będzie operator zarabiać.

23.03.2023 20:25

Będą gamoniu!! Nie siej fermentu. Podwyżki jak co rok od kwietnia
    Tak?

24.03.2023 17:21

A ile??? Kwiecień za tydzień to już powinno być słychać
    DD

16.03.2023 00:04

Przypominamy pracodawcy aby poważnie pochylił się nad nadchodzącymi podwyżkami bo w znaczonym stopniu będą decydowały one o tym kto tutaj jeszcze zostanie. W żadnym wypadku nie mogą one być związane z wypaczona poprzez korporacyjne targety i wymyślone na poczekaniu przez HR nieprzekraczalne procrentowe limity przy okresowej ocenie pracownika! Te oceny to swoiste krzywe zwierciadło które możemy z najwyższym trudem przełknąć jeśli chodzi o premie półroczna bo wszyscy nie mogą dostać, jak głosi legenda SK, maksa czyli 2000zl ale w przypadku posiłkowania się tym kuriozum nazwanym na wyrost „Ocena pracownika”w przypadku podwyżek nie przejdzie drodzy Państwo z HR !!! Nawet o tym nie myślcie i nie piszcie więcej lekka ręka w firmowej gazetce żeby ludzie się z tym oswoili. Nie ma na to naszej zgody!

21.03.2023 20:12

Tego systemu się chyba nie przeskoczy podziały będą .
    Pracowniczka

23.03.2023 15:53

Dokładnie tak jest. I też znam taki przykład na dziale gdzie ktoś ma 2 bo przyszedł z innego zakładu produkcyjnego. A tak na prawdę umiejętności 0, i osoba krócej pracująca od tej 2 uczy ją większości rzeczy. Czy to jest normalne? Śmiech na sali
    kazdyziomzbierazlom

22.03.2023 14:17

Gdzie sa podwyzki?kiedy bedzie wiadomo jakie mamy podwyzki?
    Pracuś

15.03.2023 06:24

Dobrze piszcie że składacie podania bo przynajmniej wiemy że są ludzi tutaj brakuje do robty a oni tylko dokładają obowiązków
    ??

08.03.2023 09:43

Witam, gdzie można złożyć papiery do waszej firmy ?
    Obecny

14.03.2023 07:37

pracuj pl albo [email protected]. kiedyś były też ogłoszenia na olx, ale nie wiem czy coś tam jeszcze maja
    Wóz

03.03.2023 18:24

Jak wyglądają zarobki na magazynie ? Fajnie jak by wypowiedział się ktoś kto tam pracuje.
    Hehe

06.03.2023 15:46

U nas Polacy nie pracują na magazynie
    Bartek

04.03.2023 11:43

Usuwanie niewygodnych wpisów... Krytykujących postawę SK wobec pracowników.. Można się tego spodziewać.
    Czesiek wielkie orzechy ma

01.02.2023 19:01

Nic nie wiecie o tej pracy a głupoty wypisujecie rozbawiaja mnie te wpisy co narzekają a jeszcze bardziej tych co slodza jak tu wspaniale he
    Koks

20.02.2023 19:26

Ale ten kolega nie ma wyrąbane na wszystko, nie przybija gwozdzia gdziekolwiek siądzie i nie zmieniał pracodawcy jak rękawiczek. Miej pretensje tylko do siebie. Czasy związkowych Bolkow i równego zaszeregowania to przeszłość, która się nie wróci. Po rowno to możesz zapłacić w shopie za piwo. Cieszcie się macie tutaj prace bo jesteście wybitnie nieprzystosowani. 99% z was nieprzepracowalaby uczciwie kilku miesiecy na normalnej produkcji.
    Nina

03.03.2023 10:56

To prawda ,stawki są różne . (usunięte przez administratora)mają więcej a robią mniej. Mieli wyrównać ta różnice . Nie wyrównali.
    Potrzebujący

15.02.2023 10:01

Ludzie, zapisujcie się do PZU, bo stracimy ubezpieczenie! Jak nie będzie ludzi chętnych, to żadnego ubezpieczenia nie będzie. Naprawdę żal wam 1 zł?! Tak narzekacie, macie ból (usunięte przez administratora) o brak dodatków, ale jak coś wam chcą dać praktycznie za friko, to nie ma zainteresowanych. Ruszcie się, bo nie zamierzam stać w kolejkach do lekarza na NFZ i czekać na wizyty po 5 lat!

02.03.2023 09:49

Piszesz bzdury nie masz pojęcia ile osób korzysta z PZU nie czeka godzinami w przychodni
    Ry

02.03.2023 20:31

Jasne.Chyba jeszcze mało w życiu widzieliście ;) a kto leczył jak był Covid 19 ? w razie jakichś poważnych komplikacji, typu jakiś wypadek, prywatny lekarz i tak będzie chciał widzieć historie leczenia NFZ, wypis ze szpitala itd a jak czegoś nie będzie miał, odeśle na badania w ramach NFZ,ponieważ nie wszystko zrobisz prywatnie.Po drugie w razie jakiejś niezdolności do pracy, ubiegania się o rentę, lekarz orzecznik ZUS chyba nawet nie weźmie pod uwagę PZU.Dobre dodatkowo a nie zastępczo.
    Objektywny!

11.02.2023 23:01

Firma SK może i nie płaci stawki wyjściowej najwyższej bo objektywnie jest niska.Niemniej Firma do dziś niedziala na pełna produkcję.Kazdy ma możliwość przyjść na nadgodziny za które można sporo dorobić mając 15 dni wolnych w miesiącu.Jest dużo przerw mimo ze praca niezbyt trudna fizycznie.Ludzie po dwóch latach popełniają ogrom błędów za które niesa karani o czym zapominają.Kazdy ma wiecej przerw niż w jakiejkolwiek firmie w regionie.Dodatek do telefonu,bezpłatny transport dodatek do stołówki darmowa kawa i herbata premie półroczne 2000 premie miesięczne i inne dodatki w tym paczki świąteczne i pieniądze.Kazdy patrzy tylko negatywnie i mało a przecież nikt nikogo na sile nie trzyma .Pozdrawiam tych co rzetelnie pracują i wszystkich którzy przyczyniają się do rozwoju firmy i tym samym swoim bo to zaś przełoży się na większe zarobki z czasem.

02.03.2023 10:01

To kiedy zacznie działać jak wybuduje 17 fabrykę zobaczymy jak będziesz pisał o tej pracy gdy będziesz miał 40 50 lat

02.03.2023 10:09

Pełna zgoda a efekt końcowy taki że na wszystkich działach chodzą zasmarkani kaszlący koledzy i koleżanki którzy nie pójdą na chorobowe bo nie wolno bo będziesz załatwiony finansowo tyle razy ile chce ich bzdurny regulamin

25.02.2023 14:57

Mam stawkę 10zł wyższa niż najnizsza krajowa nic tylko się cieszyć.
    Zastanawiajaca

02.03.2023 08:22

Podwyżek nie będzie? To będziemy zarabiać najniższa krajową ?

02.03.2023 09:43

10 zł miesięcznie brutto dodaj
    Bir

24.02.2023 19:17

Cześć Są lub będą jakieś przyjęcia na produkcje bądź kontrole jakości ?
    P

15.02.2023 15:24

Dziękujemy obecnej obsłudze baru w kantynie pracowniczej za utrzymywanie wysokich standardów jakościowych żywności. To co pokazał cały jego zespół na wczorajszej, nocnej zmianie (14 lutego) to poziom światowy, którego niepowstydzilyby się nawet pięciogwiazdkowe hotele. Prosimy resztę ekipy o wzięcie z nich przykładu a kierownictwu zalecamy docenienie ich starań.
    Heh

16.02.2023 00:21

No chyba kogoś tutaj nieco poniosło. ".......pięciogwiazdkowe hotele... " ? Bijcie zatem medale i wypisujcie czeki. Ludzie !! Nie popadajmy w paranoję.
    Heh

20.02.2023 16:15

W odpowiedzi na tWOJĄ pełną agresji zaczepkę, chcę ci więc wytłumaczyć jak " krowie na granicy ", bo widzę że są problemy ze zrozumieniem słowa pisanego, że nie oceniana była przeze mnie praca nowej stołówki ani jej pracowników. Oceniana była przejaskrawiona i przesłodzona ocena w/w baru. Jeżeli podanie smacznego i świeżego posiłku jest czymś zjawiskowym i wręcz niewyobrażalnym to gratuluję standardów.
    Pytająca

17.02.2023 18:49

Witam. Czy są przyjęcia nowych pracowników?
    Libs

09.02.2023 15:31

Drogi pracodawco dziękujemy za zmianę operatora kantyny , jednakże prosimy o refleksje nad przyczyną skarg na Business Bar i niedopuszczenie do powtórzenia tego co już przerabialiśmy , czyli. Nowy operator zatrudnia te same panie , a te panie tak jak i poprzednio nie noszą czepków i rękawiczek .Tylko kwestią czasu jest kiedy znowu zaczniemy znajdować włosy w jedzeniu , a na samą myśl co dotykają rękami i czy je później myją przechodzą mnie dreszcze. Prosimy o egzekwowanie zachowań które powinny być normą
    ZNAWCA

14.02.2023 17:14

Prawda
    Hr

15.02.2023 15:09

Nie ma obowiązku i sensu przestrzegania regulaminu pracy i złotych zasad BHP bo i tak nikt na to nie zwraca uwagi. Wystarczy obejrzeć kultowy film nie lubię poniedziałku ( jakie tam są wytyczne?Tam nikt żadnymi przepisami nie zawraca sobie głowy.) lub choćby, w godzinach szczytu przejść się po produkcji albo looknac do kilku newralgicznych kamer. Tylko po co jeśli wszyscy żyją, wszędzie czystość i porządek, a jeśli komuś się coś nie podoba to może iść na L4, bo bardziej się opłaca niż pracować. Przecież nic, ani nikt do pracy tutaj nie zachęca.

12.02.2023 11:25

Przy takiej inflacji podwyżka powinna być minimum 700zl jeżeli nie będzie dużo ludzi podziękuje tej firmie a oni chcą budować kolejne fabryki

Zostaw merytoryczną opinię o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.