SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

3.8/5

• Sarnów
  • Pekin
  • Ostrowy
  • Podlesie
Dąbrowa Górnicza - SK hi-tech battery materials Poland Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Dąbrowa Górnicza
  5. Opinie o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

Opinie o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o. Dąbrowa Górnicza

Nie przegap nowości o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.!

03.02.2024 17:20

Narzekacie i narzekacie na premie i opinie.. a kto z was ja zakwestionował? Przecież nie musicie tylko klepnąć w sapie ok , jest od tego wyslanie odpowiedniego komentarza. Brak zgody musi być zweryfikowany.
    Hugo

09.02.2024 06:18

Weryfikacja...ale śmiech,ja już 2 raz dodałem komentarz pod oceną i co? Może weryfikowali ale z samym liderem, zemną nikt nie rozmawiał! A on co podważy sam wcześniej swoją decyzję!!! Chyba nie wiesz o czym piszesz.....
    Szczery

05.02.2024 21:52

A ja mam pytanie do BHP . Co robicie w związku z ciągłymi przeciekami wody ! ? Miejsca te są szczególnie niebezpieczne np. na schodach czy airshowerach? Co jak będzie przebicie i dojdzie do porażenia ? Też rozwiążecie problem ,stwierdzając że pracownik nie był odpowiednio skoncentrowany ? Leje się z sufitu , po ścianach, na gniazdka ... Ani jednego z działu BHP nie było . Do kar za segregację (usunięte przez administratora) jesteście pierwsi ale w sytuacji zagrożenia życia nie was wcale !
    Klaudia

04.02.2024 05:05

Witam,czy może mi ktoś powiedzieć jak przebiega rozmowa kwalifikacjyna? Czy są jakieś testy i jakie warunki trzeba spełnić ,aby sie tam dostać ? Dziękuję :)
    Manila

05.02.2024 13:01

Nie ma testów sprawdzających. Rozmowa dotyczyła pozycji w CV. Przedstawiają ci warunki pracy i zasady dotyczące braku makijażu. Jeśli chodzi o kontrolę jakości to nie ma jakiś specjalnych wymagań.
    Kamila

22.01.2024 09:53

Cześć, czy mógłby może ktoś podać widełki jeśli chodzi o pracę jako tłumacz języka koreańskiego? Zastanawiam się nad kandydowaniem na tę ofertę, a szczerze mówiąc mam nadzieję, że oferują chociaż trochę więcej niż minimalna. Chętnie przyjmę również opinie co do panującej na tym stanowisku atmosferze/warunkach pracy :)
    Kim

24.01.2024 15:23

Dają więcej niż najniższa , idź na rozmowę zweryfikują Twój koreański a ty ich ofertę

28.01.2024 12:19

oferują znacznie więcej , niezła praca
    V.

21.01.2024 22:09

Składałem - odzewu brak.No chyba że z zastrzeżonych numerów dzwonią, bo miałem parę razy . A najniższą krajową nie ma się czym zrażać. Obecnie w Polsce 27% pracowników na etacie zarabia najniższą krajową. A do tego przecież jest około miliona zleceniobiorców, którzy raczej więcej nie zarabiają. Także 1/3 Polaków pracuje za najniższą krajową. Obecnie ta najniższa jest jak parę lat temu średnia ;D
    Emi

20.01.2024 06:33

Witam,czy może mi ktoś udzielić informacji jak można złożyć podanie do firmy? Czy tam jest jakaś agencja?
    Manila

21.01.2024 14:32

Praca pod firmą, nie ma agencji. Można szukać ogłoszeń na olx, pracuj.pl. Albo złożyć CV na maila [email protected]

21.01.2024 18:58

Szukaj tu, https://www.pracuj.pl/praca?eid=1074002914 Zatrudnienie bezpośrrednie

29.12.2023 16:58

Jestem zadowolona z pracy w tej firmie, z zarobkow i atmosfery

02.01.2024 18:42

Kobiety pracują tylko na jakości. Nowy dostaje na start 4260 i 600 premii plus 70 do tel

15.01.2024 09:18

600 premii dzieli się na 300 frekwencyjnej i 300 zmianowej. Więc trzeba być w pracy. Jest jeszcze do 2000 brutto co pół roku, zależne od zaangażowania, wiedzy, zaliczonego testu itd
    Syl

04.01.2024 17:14

Cześć, czy obecnie są przyjęcia do SK, z końcem roku straciłam pracę, i słyszałam że kobiety też pracują w SK
    remo

05.01.2024 10:50

Cześć. Obecnie z tego co mi wiadomo przyjęć nie ma, tylko jeśli ktoś zrezygnuje lub nie przedłużą mu umowy o pracę. Kobiety pracują tylko na jakości. Przyjęcia kiedyś będą bo jest wybudowana i przygotowana II faza jednak kiedy zostanie uruchomiona produkcja tego nie wie nikt. Złóż sobie dokumenty być może hr się z tobą skontaktuje. Podstawa to 4242 zł + dwie premie po 300 zł + nocki + premia półroczna do 2000 zł brutto uzależniona od twojej oceny pracowniczej. Pozdrawiam.
    SL

05.01.2024 15:17

Na chwilę obecną nie ma, ale zaglądaj tutaj https://pracodawcy.pracuj.pl/profile/skbmp,aushk2a,pl
    Mona

31.12.2023 12:17

Jakie zarobki dla pracownika produkcji netto ?ile płacą za dwd?

01.12.2023 08:12

Rim

11.12.2023 10:49

Cześć. Czy mógłbyś napisać coś więcej o tych testach. Na którym dziale te testy były, kto je przeprowadził jak te testy wyglądały czy wiesz jakie były wyniki? Proszę o info z góry dziękuje. Pozdrawiam.
    Niktwazny

22.12.2023 21:18

Akuratnie wiekszosc instrukcji przynajmniej w podstawowej wersji leżą conajmniej 2 lata jak wskazują poprzednie podpisy operatorow. Ciągle żądacie coś od firmy a przerwy ciagna sie nawet i na 40% czasu jaki spedzacie podczas zmiany, narzekanie na stołówkę to juz klasyk no ale zeszyt uwag pusty. Zamiast spedzac godzinami na stołówce mozna wziąć jeden taki segregator i chociaż spojrzeć, jeszcze do niedawna na sieci każdy miał dostep do tych samych instrukcji ale sa rzeczy wazniejsze jak kuponiki, krzyzowki czy kreowanie roznych origami a potem placz bo firma mówi sprawdzam a nawet jezeli macie jakis problem z brakami wiedzy skrzetnie to ukrywacie zamiast dopytać kogokolwiek na wymienianych przez Was liderów. Matryce kompetencji sa w kazdej firmie produkcyjnej i sa tworzone w przeróżne sposoby tutaj dali wolną rękę jak ja się sprawdza lecz nowy inz na pewno to zmieni, co do ocen polrocznych zgodze sie ze powinny byc tworzone inaczej wrecz odwotnie zaczac od najnizszej a jak sie wykazesz to dać kolejny próg jezeli juz nie ma ona byc stricte absencyjna, dodatkowo mieliśmy okazję wyrazic swoja opinie poprzez ankiety lecz jak przy wyborach kazdy psioczy ale nic z tym nie robi. Pozdrawiam wymagajacych .
    Jane

22.12.2023 16:30

Wszystkim współpracownikom chciałam życzyć Spokojnych , radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia! Wszystkim którzy pracują w te dni , dużo wiary , spokoju , zrozumienia i uśmiechu . Życzę Wam i sobie , aby następny rok był dużo lepszy , lżejszy i pełny nadziei w to czego oczekujecie !
    Ela

29.10.2023 11:11

Witam,czy ktoś może powiedzieć coś więcej o pracy w tym zakładzie i jakie zarobki? Czy warto wogóle aplikować?
    hahahaha

20.12.2023 14:24

Każdy podpisując umowę jest informowany o tym iż jest to praca ciągła. Nie powinno być więc zdziwienia ze w święta nie ma postoju. Jeśli jest wam żal i wiecie że magazyn czy sklep nie pracuje to przecież nikt nikogo na siłę tu nie trzyma. Mamy 15dni wolnych w niesiącu i mnie to wystarczy
    Nene

20.12.2023 20:59

Wyprodukowane mamy aż za dużo później mamy „produkt magazynowany „ to jest czysta złośliwość i tyle w temacie jeszcze chwile temu maszyny jechały tylko po to aby jechać. Moim zdaniem wystarczyło wtedy normalnie pracować a teraz zrobić wolne. Nawet nie wspomnę o paczkach, mogli ten temat pominąć mniej wstydu by było.
    Nowyy

18.12.2023 20:32

Ile osób w Dąbrowie wyjechało do Korei na szkolenie?
    Stopa

16.12.2023 20:15

Czy w tym roku dodatki do pensji za chorobowe , telefon itp. zostaną podniesione o stopę inflacji czy znowu nikt o tym nie pomyśli tak jak w poprzednim roku
    Pracol

16.12.2023 09:31

Przeegzaminować to można ale liderów nie operatorów wyszłoby jakimi pracownikami byli w poprzednich firmach niektórzy mieliby dużo do powiedzenia

12.12.2023 09:36

Żadnych testów nie będziesz miał tutaj nie bój się trzeba robić i podwyżki są najważniejsze
    Zenek

05.12.2023 14:59

Na jaką podstawę mogę liczyć od stycznia i jakie dodatki do tego na produkcji
    Zenek

10.12.2023 12:14

Jakie te dodatki i ile jeśli można wiedzieć
    Zzzzzz

11.12.2023 20:58

2x300zl, 1x70xl plus dodatek za nocki.
    bikeg

10.12.2023 19:47

Można zapytać jakie jest wynagrodzenie dla zwykłego pracownika? Czy ze wszystkim wyjdzie się te 4 tys PLN na rękę w normalnym limicie 168 h
    Remo

11.12.2023 10:29

Bez zetek pensja jest na rękę 3800 zł z. podstawa 4200 zł dwie premie po 300 zł + dodatek nocy.

11.12.2023 15:49

4200 premia i dodatek zmianowy, do tego dodatek za pracę w nocy zależny od miesiąca załóżmy że ok. 3stówki, to razem ok 3800 netto przy gołym miesiącu bez nadgodzin .. tak średnio, zależy czy ubezpiecznie bierzesz, czy opiekę medyczną itp
    Dobry pracownik

02.12.2023 21:54

Jj dobry temat poruszyłeś skoro nie ma problemów z produkcją więc po co robią testy no wiadomo po co żeby obciąć kasę więc związki powinny się teraz wykazać mają możliwość dajemy wam szansę
    dej panie spokój

04.12.2023 08:31

Przeczytaj regulamin pracy czy wynagradzania. Tam masz punkt o tym iż pracodawca może sprawdzać i oceniać kwalifikacje pracownika.
    Balwan

05.12.2023 00:45

Pewnie ze moze ale nie musi! Kumasz ten niuans? Czasami problem tkwi w takich szczegolach. Niech ocenia kwalifikacje ale rzetelnie i sprawiedliwie. Zgodnie z faktami oraz procedurami, w tym takze BHP !!!
    Jaś

02.12.2023 22:15

A podpisujemy stos popierów ze szkoleniami które nie są nawet przeprowadzane to o jakich testach oni mówią więc teraz poprosimy o szkolenia na które podpisujemy papiery i tyle

03.12.2023 20:50

Z całym szacunkiem, za każdym razem gdy na wydział trafia nowa wersja instrukcji pracownicy są o tym powiadamiani przez SL - mają również możliwość przeczytania jej, co sugeruję zrobić za każdym razem. Na samym początku byliśmy szkoleni i czytano nam wszystkie instrukcje ponieważ nic jeszcze nie wiedzieliśmy. Teraz natomiast możemy, a nawet powinniśmy zapoznawać się z instrukcjami samodzielnie. I od czasu do czasu do nich zaglądać, nawet jeśli się nie zmieniają, aby utrwalić wiedzę.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.?

Kontakt - SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

Innowacyjna 1 42-520 Dąbrowa Górnicza

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

Pracol

30.11.2023 22:12

I znowu głupie pomysły super kierowników na libs testy na wiedzę mnie wystarczy jak oram tam 12h i ta folia idzie ale pewnie chcą ucinać kasiore żal mi takich ludzi szanujcie pracowników fizycznych i dajcie im spokój ponieważ bardzo się kompromitujecie a oni na Was pracują brak słów
    Kafka

02.12.2023 02:58

Może najpierw udostępniliby wszystkim instrukcje maszyn i stanowiskowe? Żeby się zabezpieczyć przed audytami i PiP drukowali takie szkolenia i kazali podpisywać taśmowo! Ostatnie nawet 30 listopada! Bezczelność! Wstydu nie macie!
    T

02.12.2023 03:03

Jaka kasiure? Niedługo to bedzie najniższa krajowa. Kasę to trzepią tutaj stanowiskowi. Niektórzy ściągnęli tu prawie całe rodziny.

27.11.2023 20:13

Roboll

02.12.2023 02:51

Dokładnie. Jakie BHP? W szatni ciemno już od roku, bo nikt nie potrafi ogarnąć tematu. Nie raz walnąłem tam głowa na nockach. W łaźni smród w weekendy na kilometr bo ktoś spartolił odpływy do kanalizacji. Drzwi pootwierane „na wylot” i jak to się ma stref czystości?

18.08.2023 17:57

Na jakie zarobki mogę liczyć na kontroli jakości?
    Katar

14.11.2023 11:31

No więcej na pewno nie niż na Śląsku po za tym że względu na niższe koszty płacy budują na Podkarpaciu
    Xmxx

23.11.2023 13:05

Co ty (usunięte przez administratora) człowieku ???? wszystko zależy od przynależności do brygady i ilości godzin w miesiącu. A nie od tego jaki masz miesiąc. Praktycznie w roku masz ok. 175-200 nadgodzin z grafiki. Zanim coś napiszesz to weź się zastanów dwa razy.
    Nowy

03.10.2023 13:15

No raczej nic się nie stanie jak na święta zatrzymają linie jeżeli nie będą l4 ludzie chcą posiedzieć z rodzinami w domu a oni zdziwieni????
    Lol

21.11.2023 20:49

To fakt są osoby chodzące na lewe L4 i mimo to maja najwyższą oceny i awanse koniec z nieuczciwym podnoszeniem ocen miałeś L4 masz obniżoną ocenę automat to automat nawet dla lizusów. Osoby uczciwie pracujące wszystko widzą wszystko wiedzą. O lataniu na krew to już nawet nie wspomnę zmora tego zakładu.
    ...

22.11.2023 12:30

Największym problemem w tym zakładzie są złe założenia. I łączenie premii frekwencyjnej z premia za ocenę. Jedno z drugim nie powinno mieć nic wspólnego. Zamiast karać za L4 powinno się nagradzać za jego brak jak to funkcjonuje w innych zakladach. Za sama frekwencję jest wysoka premia. I ktoś wie z jeśli nie pójdzie na L4 to ja dostanie w całości . Jeśli pójdzie to nie dostanie krótka piłka. Tutaj jest to rozmyte. Ktoś chodzi na L4 bo wie że i tak coś tam dostanie, bo lider. zawsze podniesie. A w sumie czemu ma nie podnieść skoro ktoś jest bardzo dobrym pracownikiem, lider ma oceniać pracę nie frekwencję. To robi HR. Z drugiej strony brak możliwości otrzymania najwyższej oceny dla osób którym przytrafi się dłuższe L4, bo po prostu zachorowały, to z kolei demotywuje i zniechęca do uczenia się nowych rzeczy i jakiejkolwiek aktywności. Bo w sumie po co. Miałem L4 HR mi i tak zaniży , lider może podnieść tylko trochę, nic z tego nie mam więc robię to co konieczne i nic ponadto. Gdyby to rozgraniczył i to myślę że byłoby i mniej L4 i wiwecej motywacji. A tak jest to co jest.
    Amaro Basiura

06.11.2023 15:21

Mam pytanie do pracodawcy czy za te pieniądze które dopłaca zakład do posiłków czyli grube pieniądze! Nie mozna wymagać dań i gatunku jedzenia w miarę dobrego? Czy zakład nie widzi że moczy pieniądze na dania z najniszej kategori i produkty z najniszej półki ? Za te pieniądze co zakład dopłaca to jedzenie powinno byc przynajmniej dobre! Dziękuję
    Ujek

17.11.2023 18:03

Może dla ciebie jest to tylko marne pare złotych! Za analogiczne pieniądze mogę kupić na mieście przynajmniej świeże i w miarę smaczne jedzenie nie narażając się na żołądkowe obstrukcje! Zimna zupa, czarne przy kości od starości mięso, skisła surówki oraz kompot albo niedogotowane, na wpół surowe potrawy nie powinny być podawane nawet w barze pracowniczym. Ich miejsce jest w hasioku! Ktoś chyba z ramienia SK powinien ukierunkować tak działający Compass? Co do włoskich restauracji to zbyt wyświechtany slogan! W niektórych zdarzyło mi się trafić na gorsze jakościowo potrawy niz w naszej przytulnej stołówce. Zdziwiłbys się jak „kreatywni” potrafiła być tamtejsi kucharze. Nie tylko w hotelowych albo osiedlowych przybytkach i pseudo tawernach dla turystów.

19.11.2023 11:31

Dokładanie, od jakiegoś miesiąca coś się popsuło porządnie, bywa że nie ma co wziąć do jedzenia albo odstawia się prawie całą porcje na stojak bo nie da się zjeść .. lepsza była kasa na sodexo jak na początku, bo i tak człowiek musi przenosić swoje jedzenie

29.09.2023 12:17

Mam pytanko do HR- po co były ankiety które niby miały poprawić zarówno pracę jak i wysłuchanie pracowników?! Większość pracowników opowiedziało się za wolnymi świetami jak to bywa w innych zakładach, nawet nie wzięto tego pod uwagę?! Kolejny zawód,a i informacja jak pracodawca liczy się z tym co mają do powiedzenia pracownicy.W innych zakładach jakoś da się to pogodzić,czas ten jest przeznaczony na przegląd sprzętu i maszyn, które stale pracują i zdążają się awarie,albo pokazują błędne wyniki!!! Jaki cel był tych ankiet??? Rozdrażnić pracowników???
    Kimono

17.11.2023 17:09

Pewnie ze raz na jakis czas ktos musi to zrobic bo normalnie to wiekszosc ma na ten aspekt kladzie lage i robi to bardziej niz po lebkach! Najlepiej gdyby zleciliby to panu Plytce z dziewczynami, wtedy byloby wiecej czasu dla nas bo tera czlowiek nawet porzadnie nie odpocznie w kantynie a juz trzeba wracac.
    J

17.11.2023 17:31

Dlaczego nie moze my pracowac tylko od wtorku do srody? Chyba mozna zaplanowac tak produkcje? Czwartki bylyby zawsze Tluste a w piatki zaczyna sie juz przeciez weekend, wiec bez sensu isc do pracy w te dni. Poza tym tez boli mnie lokiec i nogi od ciaglego chodzenia na przerwy. Jeszcze czlowiek porzadnie nie wrocil a juz trzeba znowu wychodzic na przerwe! Nie da sie tego jakos normalnie ulozyc? Zamiast tylu przerw zrobic dwie po cztery godziny i od razu beda efekty! A zegarowe czytniki we/wy pracy przenieść na portiernię. Ja zaklepuje dniowke w pierwszego maja. Chyba wystarczy?
    MmG

15.11.2023 16:21

Czy można zapytać jakie jest wynagrodzenie? Czy 4 tys na rękę wyjdzie się?
    Robotnik

26.10.2023 11:02

No w Dąbrowie jeszcze trochę i za te pieniądze też nie będą robić a chcą ludzi na nowe fabryki przyjmować za dużo roboty jest w pobliżu za lepsze pieniądze
    @Pracownik@

29.10.2023 18:46

Cóż za merytoryczna , ciekawa i inteligentna wypowiedź! Nic nie wnosi ,nic nie wyjaśnia... Nie rozumiem dlaczego takie wypowiedzi są tu publikowane, a moja dotycząca pracy w święta została zaraz usunięta... Tak, wiem, była bardzo niewygodna dla pracodawcy i waliła prawdę prosto i dobitnie. Wiem, że pracodawca śledzi pilnie i z zaangażowaniem to forum. Pewne jest, że nie każdy może się tu wypowiedzieć, mimo że nie obraża, nie używa wulgaryzmów nie wymyśla cudów na kiju...za to pisze to co mówią inni na swoich brygadach. Albo administrator usuwa wpisy pod wpływem nacisków pracodawcy albo nie jest w kompetentny, żeby weryfikować wpisy.

21.10.2023 16:09

No będą musieli zapłacić bo to my utrzymujemy produkcję Koreańczyków już nie ma także ci z biura muszą wiedzieć że to ludzie z produkcji utrzymują tą firmę i bez nich nie będzie pieniędzy także liczymy na podwyżki jak nie to za takie pieniądze wszędzie dostanie się robotę i to lepszą
    heh

25.10.2023 12:28

w podkarpaciu tez tyle placa myslisz ze by roznicowali zarobki w dwoch zakladach no chyba ze w dol bo podkarpacie dalej do cywilizacji ma typu Krakow Wawa itd
    Hahaha

25.10.2023 19:23

Za 3500 na rekę na podkarpaciu w przyszlym roku nie znajdą ludzi.
    Ademxior

23.10.2023 11:25

Czesc, nie wiecie może kiedy ma ruszyć produkcja na nowej fabryce?
    jaro.

22.10.2023 20:53

Czy są już przyjecia na produkcję do tego nowego zakładu SK który otwierają za kilka miesięcy? Aplikowałem przez pracuj.pl ale ciągle pisze, że moja aplikacja jest " dostarczona" i nic się nie zmienia mimo iż ogLoszenie wygasło kilka tygodni temu. Czy oni tam patrzą na wiek przy przyjmowaniu ludzi ?
    zdzich

23.10.2023 08:31

nie wiem co się otwiera za kilka miesięcy ale SK produkuje już od października 2021
    Miś

20.10.2023 23:00

Mi na rękę płacą 5000 . Praca tylko na rano . Jestem ciekaw w zakładzie Sk podwyżek ???? na 2024 .
    zainteresowany

22.09.2023 14:20

Czy wiadomo kiedy ruszy rekrutacja na drugą nową hale?
    Napiszcie mi

24.09.2023 05:36

Dlaczego ludzie się zwalniają ??
    Krzyś

27.09.2023 17:16

Jaka jest stawka brutto dla nowych pracowników?
    anna

26.08.2023 09:34

Witam. Chciałam się zapytać dlaczego ciągle szukają tłumacza języka koreańskiego? Czy to jest spowodowane niskimi zarobkami na tym stanowisku? Ile się zarobi na takim stanowisku w waszej firmie? Właściwie proszę o jakąkolwiek informację dotyczące tego stanowiska pracy, studiuję filologię koreańską i interesuje mnie praca w waszej firmie.
    anna

30.08.2023 19:50

dziękuje za odpowiedź mieszkam 10 km od zakładu dlatego jestem zainteresowana pracą
    Tenteges

15.09.2023 09:16

Nie przypominam sobie żeby było zwolnienie ze strony pracodawcy. A rotacja? Tak naprawdę większość osób z różnych powodów po prostu wyjechała do Korei.

13.09.2023 13:02

W sieci widnieje oferta pracy na stanowisko inżynier automatyki. Czy ktoś może podzielić się opinią pracy na tym stanowisku? jak wyglądają godziny pracy, dyżury, nadgodziny? Jest to praca typowo utrzymania ruchu czy zdarza się tworzenie czegoś od podstaw czy modernizacje? Jak wygląda przybliżone wynagrodzenie czy system premiowy?
    Pracuś

25.08.2023 13:05

Kiedy będą krótsze przejścia na stołówkę a nie przez trzy piętra noga mnie boli i to mnie wyklucza dlaczego wszystko tam jest robione przeciwko pracownikowi i jeszcze liderzy chcą skracać przerwy dmuchawy można zamontować na dole i każdy wie że to nie jest problem połowa ludzi jeszcze tam pracuje bo są dłuższe przerwy bo już dawno poszłaby do konkurencji
    Bluecollar

03.08.2023 15:15

Zaczął się festiwal pseudo ocen, nie dziwie się że wiele osób szuka juz pracy bo pracownik solidny nie bumelant, obowiązkowy ,rzetelny zostaje uwalony bo komuś innemu trzeba dać najwyzsza ocene by nie uciekł ,tym samym ci co pracują dobrze zawsze kosztem szantażu lub dupowlastwa są poszkodowani. Czas i na mnie jak tylko bedzie okazja uciekam . Pozdrawiam
    Piter

05.08.2023 12:23

Hahaha, nie pracuję u was, ale miałem tak w poprzedniej firmie, wszystko dokładnie tak samo jak napisałeś, oczywiście po bardzo niesprawiedliwej ocenie, od razu stamtąd uciekłem. Starasz się, angażujesz, a przyjedzie co do czego to nas mają za nic...
    aha

20.08.2023 20:09

Dodatkowo kryteria są co roku zmieniane. Najpierw była mowa o premii półrocznej DO 2000 zł brutto obniżanej jedynie za L4 itp. Po roku okazało się że SL będą oceniać i ta ocena również obniży albo podniesie premię. W tym roku doszło obniżanie ocen i co za tym idzie wysokości premii za niezdany jakiś test na jakości. I decydują o tym inżynierowie nie pracujący z produktem. Także za rok dowiemy się że premia będzie obniżana pewnie o nie wyrabianie jakiejś normy albo za brak "szczerego" uśmiechu po przyjściu do firmy. Bo już się ludziom tego odechciewa....

22.07.2023 10:07

Na jakie wynagrodzenie można liczyć w firmie SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.? 14 maja na portalu GoWork.pl pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Księgowa. Ktoś z Was aplikował?
    Kasjerka

04.08.2023 21:36

Ok 4-5 na rękę przy starszym specjaliście. Dużo pracy i nadgodzin :)
    B.

06.08.2023 01:23

Bzdura. Aplikowałam na starszego specjalistę. Oferowali 8 tys na rękę. Brak hybrydowej pracy mnie zniechęcił.
    @malami

29.07.2023 23:38

Szczere podziękowania organizatorom za imprezę rodzinną! Naprawdę atrakcji nie brakowało , atmosfera niesamowicie pozytywna , ugościliscie nas pracowników i nasze rodziny na najwyższym poziomie . Na wielu imprezach firmowych byliśmy , ale wasza to był sztos ! Wielkie dzięki i mamy nadzieję że będą częściej . I dłużej ! :) A jeśli ktoś chce zanegować ten wpis to jest serio idiot@… QA
    Blue

30.07.2023 23:05

I tak dział HR jak zawsze zostawi co im się podoba , a co kłuje w oczy zostanie skasowane . Impreza fajna , rodzina bawiła się bardzo dobrze . Ale tak bardzo w oczy się rzucało kto z organizatorów tworzyl koło siebie centrum uwagi , dowiemy się przy awansach i nagrodach .. Ja już swoje typu lizuska mam. Pozdrawiam pana...
    pan

31.07.2023 08:53

Dziękuję za uznanie i również pozdrawiam.

19.04.2023 19:56

Ona

10.07.2023 20:42

Kartkówki to testy sprawdzające poziom i aktualność wiedzy Twojej. Wiele kobiet pracujących wcześniej na produkcji pracuje u nas na jakości.
    Ona

12.07.2023 08:53

min średnie chyba i dobrze się sprzedać na rozmowie

Zostaw merytoryczną opinię o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.