SK hi-tech battery materials Poland

• Sarnów
  • Pekin
  • Ostrowy
  • Podlesie
Dąbrowa Górnicza - SK hi-tech battery materials Poland Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Dąbrowa Górnicza
  5. Opinie o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

Opinie o SK hi-tech battery materials Poland Dąbrowa Górnicza

Nie przegap nowości o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.!

Biku

15.01.2022 00:20

Premia półroczna miała być wypłacana co 6 miesięcy więc co to za głosy że może w marcu może w kwietniu ?Czy firma nie ma już żadnego szacunku do pracowników ? Premia miała być w lutym !!!!W sumie jak forma może mieć szacunek do ludzi co pracują za 3200brutto podczas gdy inni w tym zakładzie zarabiają z premiami i nadgodzinami ponad 20 tys ?Wygląda na to że lepiej przyjść na 12h i nie robić nic wtedy więcej płacą hahaha
    Mike

12.01.2022 22:14

Kiedy będzie wypłacana premia polroczna? Bo niektorzy na szkoleniu otrzymali informacje ze w lutym a inni ze marzec/kwiecien.
    Mike

13.01.2022 19:53

Widać że nie pracujesz w tym zakładzie bo gdybyś pracował to byś wiedział że na szkoleniach mówili nam że w lutym teraz przekazują informację że w marcu a jeszcze inne osoby z HRu mówią że możliwe że w kwietniu. Więc może jeat ktoś kto zna odpowiedź na to pytanie?
    jeszcze troche

13.01.2022 22:39

W tym HR niczego się nie dowiesz. Została tylko przysłon ogólna informacja że może w marcu ale nie się opóźnić więc w sumie to nie wiadomo kiedy. No pewno nie w lutym
    Grubson

11.01.2022 16:21

Narzekają tylko ci co są na garnuszku u mamusi i nie skończone 26 lat i marudzą chcą więcej zarabiać nawet od tych co są starsi na wydziale a jak zacząć zmianę na Libs to łebki szukają wolnych kszesełek żeby (usunięte przez administratora) posadzić przez 12 godzin jak by mieszkali sami i mieli by sami się utrzymać to by inaczej mówili i rozumieli tą prace którą mają.

12.01.2022 22:49

Tutaj się mylisz ci co dana garnuszku rodziców w ogóle nie narzekają bo zarabiają dużo j to bardzo dużo nie mając doświadczenia żadnego a często to ich pierwsza praca w życiu nie płacą podatki i zarabiaja dużo więcej niż starsi 600,700zl więcej to nie mało więc na co mają narzekać ?Mijasz się z prawdą ......
    Łukasz

05.01.2022 13:49

Czy są jeszcze przyjęcia na stanowiska produkcyjne?
    K

11.01.2022 12:24

Pewnie ze są tylko musisz spełnić kilka warunków aby przejść rekrutacje! Jak byłeś na saksach, najlepiej na wyspach lub w krainie wielkiej depresji oraz masz praktykę w ziołolecznictwie i psychotropach to ślij CV. Obtrzaskane towarzycho, aż miło współpracować. P.S. Grypsera i tatoo również miłe widziana!
    Ska

12.12.2021 12:25

Może ktoś sprawdzi kto buty zimowe trzyma w szafkach do tego nie przeznaczonych. Ślady na podłodze szybko zaprowadza do wybranych szafek.

19.12.2021 21:15

Idź do lidera i sprzedawaj swoich kolegów dalej niebawem za bramą zostaniesz wyjaśniony (usunięte przez administratora)
    Cyrkowiec

11.01.2022 12:07

A kto ci to chłopie sprawdzi jak osoby odpowiedzialne za dyscyplinę i porządek w firmie nie chcą albo nie potrafią niczego wyegzekwować? Ślą tylko ostrzegawcze maile do zmianowych którzy maja ten aspekt pracy w 4 literach i kółko się zamyka. Ciesz się ze Niewidzialna ręka nie dobrała się do twojej szafki. Te (usunięte przez administratora) maja na wszystko tutaj wywalone i czuja się bezkarni. Monitoring i system sankcji za wykroczenia to lipa! Ten element tak przez to się rozpanoszył ze kradnie już nawet na oczach tłumu i udaje ze to nie jego ręka! W lodówkach strach cokolwiek zostawić bez nadzoru, nawet na kwadrans! To samo na halach i w szatni a HR z BHP zamiast ogarnąć tak priorytetowy temat udaje ze nic nie wie i nie widzi. I jeszcze obiecuje wyrównanie. To jakieś kuriozum!!!
    Homo

11.01.2022 11:25

Nareszcie. Droga wolna. Zwalniajcie się i to szybko bo to co się tutaj dzieje za wasza sprawa to jakiś obłęd. Żadnej samodyscypliny, za grosz refleksji i zero świadomości! Samo narzekanie i totalna olewka wszystkiego i wszystkich. Z takimi ludzmi robota tutaj przypomina zakład resocjalizacyjny gdzie prawie wszyscy zmianowo udają ze niczego nie widza, ciesząc się ze nie musza za nic odpowiadać a reszta nadzoru przemyka się chyłkiem i pozoruje kontrole nad tym rozgardiaszem. Za komentarz wystarczy choćby rzut oka na plakaty przypominające o obowiazku zasłaniania ust i nosa - „ Z przymrużeniem oka” ! Nic dodać, nic ująć... Gratulacje dla pomysłodawcy i osoby która to zaakceptowała!
    Jesteście ŻAŁOSNI

03.01.2022 13:18

JESTEŚCIE ŻAŁOSNI ODNOŚNIE PODWYŻEK !!!! PAKUJEMY SIE LUDZIE I ZWALNIAMY !!!!!

10.01.2022 18:01

Polecam pilnować swój dział
    AHA

11.01.2022 09:25

Nie mój drogi, Twój Manager ;)
    P

10.01.2022 15:11

Ludzie, skoro jest tak zle to co was jeszcze tutaj trzyma? Lenistwo? Cieszmy się ze jeszcze tu pracujemy. W normalnie zarządzanej, nowej fabryce połowa z was niedostalaby wogole trzeciej umowy a następna połowa z tych którzy tu zostali byłaby notorycznie bez premii ! Takie są fakty i standardy na chwile obecna. Cieszcie się z „wyrozumiałości” shift leaderow, BHP, HR oraz menadzeringu, bo jak im się otworzą oczy to będzie masakra. I nie pomoże żadne zaklinanie rzeczywistości, ani narzekanie na finansowa nierówność ktora wynika z geopolitycznego położenia naszego kraju oraz jego dziejów.
    Zainteresowany

11.01.2022 05:03

Miejmy nadzieję, że oczy otworzą się właśnie na te 'haery' które, to w ostatnim czasie dużo pomyłek stwarza.

10.01.2022 15:07

Ludzie, skoro jest tak zle to co was jeszcze tutaj trzyma? Lenistwo? Cieszmy się ze jeszcze tu pracujemy. W normalnie zarządzanej, nowej fabryce połowa z was niedostalaby wogole trzeciej umowy a następna połowa z tych którzy tu zostali byłaby notorycznie bez premii ! Takie są fakty i standardy na chwile obecna. Cieszcie się z „wyrozumiałości” shift leaderow, BHP, HR oraz menadzeringu, bo jak im się otworzą oczy to będzie masakra. I nie pomoże żadne zaklinanie rzeczywistości, ani narzekanie na finansowa nierówność wynikająca z geopolitycznego położenia naszego kraju oraz jego dziejów.
    Brygida

30.12.2021 09:07

Dostaliśmy na święta przecudne skrzyneczki z łakociami . Jestem zachwycona. Świetny pomysł. Za każdym razem jak otwieram skrzynkę czuć cudowny zapach świat: pomarańczy i choinki. Gratuluję pomysłu. Dziękuję!
    Żenada

04.01.2022 20:55

Żenada to nie umieć docenić tego że mogliśmy nic nie dostać, a coś dostaliśmy. Ile by tego nie było...to jednak było. Jeśli przeszkadza Ci prezent i 500 zł to po prostu oddaj. Nikt nie docenia tego co dostaje....Bo wiecznie mało i mało a sąsiad i inni dają więcej...idźcie do innych i tam miejcie jak w raju.

05.01.2022 16:29

Pokazał mi Koreańczyk swój pasek 7200zl miał z samych nadgodzin plus podstawa 15tys to twoim zdaniem mało ???za co ? Za nic nie robienie?jedynie co robią to śpią albo patrzą w telefonu za to płaci się taka kasę ???tak samo liderzy powinni zlikwidować to stanowisko bo nic nie robią i nic nie potrafią podobnie inżynierzy nie umieją nic ale mają tytuł inżyniera niestety tylko tyle bo pozatym zero umiejętności więc jak ta firma ma funkcjonować z takimi ludźmi ?Istnieje tylko dzięki nam fizycznym pracownikom a reszta jest niepotrzebna ale nas mają gdzieś a doceniają niby liderów co do niczego się nie nadają jakbyś postawił takiego lidera na stanowisku to nic by nie umiał zrobić taką prawda....

03.12.2021 13:03

W firmie SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o. poszukiwani byli pracownicy na stanowisko Engineer. Czy ktoś brał udział w procesie rekrutacyjnym? Jakie warunki zaproponowano?
    Konrad

30.12.2021 12:50

Ja byłem na 3 etapie rekrutacji i mi podziękowali. Napisali że znaleźli już kogoś i że mam "trochę za małe doświadczenie". A wczoraj nowe ogłoszenie na pracuj.pl na to stanowisko :). Trochę będą szukać. Minimalna w Niemczech od przyszłego roku to 2000 euro brutto co daje 1410 euro netto w najwyższej skali podatkowej. Jedynie usługi są droższe 2-3x, wynajem z opłatami identyczne ceny jak w Polsce. Już lepiej jest na 3 miesiące pojechać za ciecia nastukać nadgodzin a potem leżeć w Polsce przez 9 miesięcy i nic nie robić. W porównaniu z odpowiedzialną pracą w której cię mogą nawet ściągnąć 3 w nocy w weekend.
    Z

31.12.2021 12:30

To jedź i cieciuj. A potem przez 9 miesięcy leż w Polsce i nabieraj doświadczenia.

24.12.2021 13:16

Bartek

27.12.2021 12:12

Drodzy narzekacze i marudy. Wiem że typowo polskim zwyczajem jest komentowanie i mądrzenie się na tematy wszelakie ale przypominam że nikt was tu siła nie trzyma. Nie jesteście zakuci w kajdany i w każdej chwili możecie odjeść z tego zakładu. Praca jest wszędzie a skoro tak wam źle to co tu jeszcze robicie . A dla tych wszystkich którzy tacy są mądrzy a nie maja odwagi podejść do kadr i dopytać szczegółów. Jest coś takiego jak związki zawodowe. Wyznaczcie swojego delegata skoro wasi liderzy nie są dla was wyznacznikiem informacji i godnym źródłem wiedzy.

28.12.2021 21:20

Owszem ludzie tworzą atmosferę ale zauważyłem że atmosfera przynajmniej u nas na dziale jest super niestety to przełożeni tworzą fatalną atmosferę i ludzie już nie wytrzymują nerwowo i psychicznie taka prawda
    Mikołaj

22.12.2021 15:49

Wczoraj zrobili nam spotkanie odnośnie podwyżek w nowym roku . 0 konkretów . Podobno nowy pracownik produkcji od stycznia dostanie podstawy 3 500 brutto. Stąd pytanie do koleżanek kolegów z HR , co ze starymi pracownikami? Mając 3660 jako operator 2 będę zarabiać o 100 zł netto więcej niż nowy? I na dodatek mam go jeszcze wszystkiego nauczyć ? Porażka .
    Operator 3

25.12.2021 15:02

To jest dyskryminacja pracowników nazwijmy rzeczy po imieniu
    hahahaha

28.12.2021 20:34

300 zł mniej jak nowy???! No kolego nie słuchałeś co mówią hahahah ogarnij się

23.12.2021 15:32

W imieniu koleżanek oraz kolegów ( oczywiście tych świadomych i normalnych) dziękuje pracodawcy oraz organizatorom za Swiateczna szkatułkę. Trafiony pomysł! Fajna i gustowna zawartość! Korzystając z okazji chciałbym życzyć pracownikom SK i wszystkich firm kooperujących z nami zdrowych i wesołych Świat Bożego Narodzenia oraz wszystkiego najlepszego w nadchodzacym 2022 roku. Dziękuje za współpracę.
    Wiedźmin

23.12.2021 22:15

....zgadza się, trzeba doceniać takie gesty, bardzo miły gest ze strony pracodawcy.
    LOL

05.12.2021 17:28

Tylko w innych firmach premie świąteczne oraz jej wysokość, zależna jest też od stażu pracy. A co byście chcieli po zawodówce i paru miesiącach dostać premie? :D

18.12.2021 08:40

Co to kogo obchodzi że w Korei nie ma świat Bożego Narodzenia???firmę otworzyli w Polsce więc powinni stosować się do zasad i świat takich jakie są w Polsce także to żadna wymówka.Na wszystko mają tylko nie na podwyżki,premie i jeszcze zabierają pieniądze za byle co.Co to za podwyżka 100zl brutto?śmiech na sali
    Aker

21.12.2021 23:38

Skoro piszesz że firma jest bogata i nie jest nowa , bo powstała dawno temu w Korei, no więc tylko zauważam że w Korei nie mają premii świątecznej, teraz znowu stwierdzasz że jesteśmy w Polsce - No tak jesteśmy - od niedawna.I wracamy do punktu wyjścia, czyli stażu itd. Halo, myśl

20.12.2021 16:54

Na stołówce w weekendy, szczególnie na zmianie nocnej jest jedna wielka żenada :) Automaty z kawą nie działają, w zwykłych automatach nie ma żadnych napoi, a na stołówce nic do jedzenia :) Dosłownie nic, więc dostawy z fast foodami miały sporo kursów do naszej żałosnej firmy. Kolejna kwestia są „awarie” telefonów, czyli jesteśmy po prostu odcięci od świata, w razie gdyby się coś stało i rodzina by chciała się z nami skontaktować, to niestety nie ma takiej możliwości, bo nie można się dodzwonić z zewnątrz - tak nie może być.
    !!!

21.12.2021 13:49

Hallo tu Gowork. Przepraszamy ale nie świadczymy usług cateringowych w firmie SK ani żadnej innej. Nie prowadzimy też działalności związanej z w wynajmem i dzierżawą automatów z napojami. Zgłoś swój problem gdzie indziej najlepiej bezpośrednio w twojej firmie u odpowiednich osób. Dziękujemy za uwagę.... Kolejny niezadowolony. Zmiana B i chyba lider bo my na produkcji z telefonów stacjonarnych w firmie nie korzystamy.
    Fakt

21.12.2021 22:08

Co za bzdury. Po to jest GoWork żeby wyrażać opinie i to jest opinia z tego co widzę, zresztą słuszna. Zgłaszanie w tej firmie czegokolwiek komukolwiek nie ma najmniejszego sensu. Może się najwyżej skończyć zebraniem na którym będzie sie upraszać pracowników o nieumieszczanie negatywnych opinii na go work zamiast rozwiązywać realne problemy. Telefony moim zdaniem s takim problemem. Co to z stwierdzenie że my telefonów stacjonarnych nie używamy. Wiadomo że nikt nie używa go stle dzwoniąc na zewnątrz czy gdziekolwiek. Ale nie może być tak że jeśli nie możemy zabierac telefonu na dział to prze wiele godzin jesteśmy odcięci od świata. Ludzie maj rodziny, dzieci, zawsze może się coś wydarzyć. A gdyby nagle była potrzeba karetka to co, bieganie na bramę, do szatni po komórkę która też często nie m zasięgu, czasem to minuty decyduj o życiu. To nie jest błahostka tylko naprawdę ważne sprawa.
    Ten

28.11.2021 22:04

Czy firma zapewnia transport?
    aha

21.12.2021 09:44

Są trzy, zależy skąd byś dojeżdżał

21.12.2021 13:05

Są 3 trasy. Z Katowic Z Siemianowic Śląskich Z Ogrodzienca

06.12.2021 01:57

Naprawdę robi się to już nudne. Te wasze ciągłe niezadowolenie firmą Sk hi-tech materials Poland. Wszyscy rozumiemy,że w innych zakładach,które już mają swoje początki i start daleko za sobą dają pracownikom konkretne kwoty na święta.Znajdą się też takie,które nic nie dają. Zależne to jest od różnych czynników. Nie rozumiem niektórych reakcje, wyzywanie i dawanie przykładu innych zakładów. Firma w tym roku daje taką kwotę i koniec kropa. Cieszmy się ,że wogóle zrobili tak,żebyśmy dostali cokolwiek. Naprawdę jeśli chodzi o wynagrodzenia, Operatorów II czy jakiekolwiek premiowanie pracownicze to musimy jeszcze się wstrzymać. Wiem dla wielu to już zbyt długo trwa ale nie mamy wpływu na organizację HR i dopracowanie wszystkiego tak żeby to miało ręce i nogi. Od nowego roku będzie tylko lepiej , nie gorzej. Jeżeli firmie będzie zależeć na pracowniku to poprawią to i owo. Nie narzekajcie , ponieważ to nic wam nie daje. Pamiętajcie zawsze możecie iść tam gdzie "jest lepiej". Pozdrawiam Operator jednego z działów SK

28.11.2021 09:36

Ta premia świąteczna to śmiech na sali...jedna z najbogatszych firm daje takie ochlapy ludziom na święta co akurat premia świątecza zawsze jest jedną z większych w roku!!! Praktycznie wszystkie zakłady dają na święta swoim pracownikom od 1200 wzwyż w wielu 1500,1600zl bez względu na to kto ile pracuje a to 100zl brutto na końcu to porażka lepiej było nic nie dac tym ludziom. Firma zarabia miliony a nie docenia w ogóle pracowników...
    Nie HR

30.11.2021 13:40

Więc dlaczego nie zatrudniliscie się w tych innych zakładach?
    Radek

02.12.2021 17:52

To są narzekacze z innych zakładów :).
    Kontrola jakości

16.11.2021 09:06

Witam HR , firma będzie na święta pracownikom wypłacać jakieś dodatki świąteczne ?

01.12.2021 09:15

A ty myślisz że to decyzja pań z HR? hahahaha
    ale_glupoty

02.12.2021 00:35

ze nie prostuja takich glupot, jakie wypisujecie? tak, to wina pan z "ha er". Ze nie ma zfss-u - nie, to decyzja zarzadu. Decyzja, a nie ograniczenie prawne.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SK hi-tech battery materials Poland?

Kontakt - SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.

Innowacyjna 1 42-520 Dąbrowa Górnicza

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

Do koleżanek z Jakości

30.11.2021 20:40

Drogie koleżanki. W kantynie trzymajcie się ustalonych zasad i siadajcie jak należy, a nie po 6 przy jednym stoliku, nieważne że pleksi stoi na środku... Na pogaduchy macie całe 12 godzin, a do kantyny można normalnie przyjść, zjeść w spokoju i trzymać się reguł. Przez was wszyscy pracownicy będą słuchać o nieprzestrzeganiu zasad, a skończy się tak, że zainstalują tam kamery. Pozdrawiam…
    droga koleżanko/kolego

01.12.2021 09:18

Przy jednym stoliku można siedzieć i rozmawiać pod kilkoma warunkami: 1. maseczka na nosie i buzi 2. pleksa na środku stołu 3. Brak czegokolwiek co można jeść lub pić To są zasady ustalone przez administrację. Jeśli tego się trzymamy to można siedzieć razem przy stole i rozmawiać
    Omikron

01.12.2021 20:34

Zgodnie z restrykcjami 50%. Nie ma u nas na jadalni stolików dla 12 osób. Tylko i wyłącznie 4 osobowe. I to właśnie ilość osób jakie mogą jednocześnie przebywać przy stoliku po spożyciu posiłku i napojów itp. Dodam że w maseczce... Szanujmy zdrowie swoje, naszych kolegów i naszych rodzin... Pozdrawiam antycovidovców... Teraz chyba antyomicronów... Aby wszyscy zdrowi byli...
    Marco

02.11.2021 14:09

Cześć. Pytanie - czy ponad limit 168h miesiąc też się tam pracuje? Jeżeli tak,ile płacą za nadgodziny , a czy po prostu jest dzień wolnego do obioru. W ogóle jaka jest stawka netto dla pracownika produkcji z doświadczeniem , na jaki okres jest zawierana umowa. Dzięki za odpowiedzi
    PIP

23.11.2021 13:03

3200 a najniższa od stycznia 3000 tys brutto dziękuje hahhaha
    hahahaha

26.11.2021 08:24

To siedź w domu prezesie i żebraj z mops
    Tajemniczą.

09.11.2021 19:56

Praca jest oki ,jeśli chodzi o umowy to jak nie wchodzisz w tylek liderce toniestety jej nie dostaniesz możesz być dobrym pracownikiem i tak w opini napisze bzdury gdzie nie jest w stanie nawet odp na pytanie z jakiego powodu nie dostałam umowy na jakiej podstawie to kopara opada i cisza idź do kierownika człowieka który 2 razy na oczy Mnie widzial i nie zna Mnie .Taka polityka więc wniosek taki ze nie ma sprawiedliwości.Pozdrawiam
    Jaczyliona

18.11.2021 08:00

Akurat koleżanka R miała więcej klasy niż wy wszystkie razem wzięte w waszym jak to mówią panowie głośnym haremie. I może to był właśnie problem.
    Sonia

19.11.2021 11:59

Czytam te wszystkie wpisy i naprawdę chce mi się śmiać. The first - jeżeli ktoś nie potrafi dogadać się z jedną czy dwiema osobami to okej, ale jeśli Pani R nie potrafiła się dogadać z całą grupą, pozwolę sobie dodać, że nikt więcej takich problemów nie miał. Druga sprawa - nie wiem czy jesteście świadomi tego, że przychodzimy do pracy, gdzie można się śmiać, rozmawiać czy uwaga: nawet żartować (wiem, wiem… panie z kijem w (usunięte przez administratora) zapewne są zdziwione) ale zapewniam Was, że to nie jest (usunięte przez administratora). Jeżeli komuś przeszkadza głośne zachowanie na stołówce to proszę podejść i powiedzieć - nie gryziemy Idziemy dalej - czyli plucie jadem bo ktoś nie miał testu, a wiecie dlaczego? Bo z każdej zmiany dwie osoby go nie miały, pretensje do kogoś kto tak to wymyślił. I ostatnia kwestia - moja ulubiona, najlepsze zawsze na koniec, czyli, że team lider ma jakiś swoich wybrańców, po pierwsze i najważniejsze to nie jest od wchodzenia ludziom w 4-litery, tylko od tego, że na KAŻDEJ zmianie są osoby bardziej i mniej ogarnięte i logicznym jest to, że osoby bardziej ogarnięte będą właśnie ogarniać wszystko gdy np: nie będzie lidera. (nie wiem co jest w tym dziwnego, bo tak to funkcjonuje w każdym zakładzie pracy i jest to normalna sytuacja, a nie żadni wybrańcy). A jeżeli ludzie piszący te wpisy tak bardzo zazdroszczą, to niech się wykażą i wykonują swoją prace dobrze, pomogą innym, sprawdzają na bierząco czy wszystko się zgadza i poduczą się języka angielskiego, który w tej firmie ułatwia komunikację - i może wtedy będziecie tymi „wybrańcami”. W razie pytań i wątpliwości proszę podejść i porozmawiać. Gorąco pozdrawiam, f-u
    Sk

18.11.2021 21:30

SK buduje nową firmę w Stalowej Woli. Folia miedziana do baterii. Będzie dobrze. Polska górą..

12.11.2021 21:20

Ona

14.11.2021 07:33

Miałeś się podpisać, nie podpisałeś!, chciałeś coś zrozumieć, nie zrozumiałeś!, chodzi o to, że pracownik opuścił nasze szeregi z poczuciem krzywdy - być może nieuzasadnionej. Jak przeczytałam post o pomocnych koleżankach, to trudno nie odnieść wrażenia, że psiapsi pomagały liderowi w ocenie pracownika. Brak argumentów jak i wcześniejszych uwag do świadczonej pracy przez rzeczonego pracownika może świadczy o tym, że negatywna ocena pracownika była mocno naciągana. Być może, liderowi brakuje elementarnej wiedzy w zakresie zarządzania zasobami ludzkimi?, pozostaje wiara w to, że wyciągnie odpowiednie wnioski na przyszłość i dopuści do siebie fakt, że podwładny to taki sam człowiek jak i ONA!!!! Na tym kończę swoje posty w temacie, nie będę brała udziału w tym chocholim Tańcu!!!
    Cebula

14.11.2021 15:15

Jesteście super. To lepsze od netfiksa. Do tego za darmo i bez reklam. Dramat goni dramat, zwroty akcji, dejże wincyj ale wymagaj mniej, autobusy to a stołówka sramto, wewnętrzne rozterki odejść, nie odchodzić. Jak was wrzucą na Filmweb to ja daję mocne 8.
    Szalony

12.11.2021 18:13

Nędza nędza nędza. Kasa licha ale cóż się można spodziewać podobno zakład z potencjałem się rozwinie hah. Zadziwia to iż nowy zakład a już robi się mega (usunięte przez administratora) na działach. Ludzi zwalniają bez powodu w zasadzie jest powód ale nie to że człowiek nie pracuje ale nie włazi w (usunięte przez administratora) przełożonemu a są tacy co lubią jak im się w (usunięte przez administratora) wchodzi z wazeliną a jak nie wchodzisz to nara za bramę bo nie pasujesz do dupowłazów i. Podpierdalaczy i to jest prawda bez słowa wyjaśnienia. Takie cuda to się dzieją w zakładach które po 20 lat istnieją a nie zaraz na samym początku. Praca nie jest zła wynagrodzenie można przebolec ale to co się dzieje to cyrk. Zwalnianie ludzi bez podania powodu bo ktoś miał taki kaprys. Nasz szanowny HR też niczego sobie ręce opadają może z 2 osoby mogę wymienić które w razie co są pomocne reszta z nosem do góry i brakiem wiedzy żeby wyjasnic pracownikowi gdzie są jego pieniądze i Pani z kadr sama nie rozumie paska totalna żenada. . Ogólnie omijajcie z daleka jak macie inne lepsze oferty pracy bo tu nic dobrego Was nie czeka. A jak nie jesteście typem wazeliny to i tak pójdziecie na spacer w 1 stronę za bramę.
    Black

12.11.2021 17:53

Możesz się starać i dzielić swoim know-how z firmą ale cóż z tego... jeśli się nie spodobasz komuś ze szczebelka wyżej to wszystko jak krew w piach. Rozczarowujące jest to, że na HR nie można liczyć.

05.11.2021 10:23

Na rozmowie rekruatacyjnej mówiono że system pracy taki jak w ngk , więc rozumię że postój na święta także będzie jak w ngk.,czy znowu nas oszukano?
    Hahaha

06.11.2021 05:44

System pracy w 4 brygadowce nigdy nie przewiduje postoju na święta czy tym podobne. To jest tylko dobra wola pracodawcy jak nie ma dużo pracy. Nie nie oszukano was bo nikt nam nie powiedział o postoju dosłownie. To sobie dopowiedzieliście sami. I znów zamiast dopytać w HR płaczecie na forum.
    Darek

09.11.2021 19:00

Będziecie pracować w święta Bożego Narodzenia ,Sylwestra, Wielkanoc, majówek itp. A pieniądze to 3.5k brutto xd.

04.11.2021 13:25

Wiedźmin

05.11.2021 09:51

...teraz Ci śmierdzi bo Ci umowy nie przedłużyli.

13.10.2021 09:00

Dokładnie z transportem to jakieś jaja.Czekać tyle na odjazd.Powinno się dbać o pracownika żeby był wcześniej w domu po 12 godzinach pracy.Może najwyższa pora coś z tym zrobić....
    Kolo

01.11.2021 05:46

Siedzą starzy na początku i śpią. Dlatego tam tak tłoczno. Hahahaha tam ich nie widać. Ubrudzeni od spania hahaha
    oklulista

01.11.2021 22:15

widać nie raz na zmianie c wielcy na początku lini co są od początku a nie widać współpracy jako załoga ale cóż kierownik chyba nie widzi tego czy jakiegoś rozwiązania żeby coś poprawiać
    Men

27.10.2021 05:09

Kiedy rusza rekrutacja na następną fabrykę?

28.10.2021 02:34

Gdzieś najwcześniej połowa 22
    Co ty

29.10.2021 07:33

Wcześniej. Teraz też jest ogłoszenie i na produkcję i do jakości
    SekcjaPiaski

27.10.2021 13:23

Podobno branża auto/moto ma problemy z jakimiś komponentami i niektrózy wysyłają ludzi na postój. Na auto trzeba pół roku czekać w salonie a i tak nie ma pewności że będzie na czas, wiec wymyslają już marketingowe rabaty (reklama skody w radiu). Jak branża będzie miała zatory to naszczęście w dg mnóstwo ofert pracy u sąsiadów ;d

24.10.2021 13:24

Jaro

25.10.2021 07:39

Olx
    Rzeczywistość

08.10.2021 07:34

Bardzo fajny zakład pracy!!!!! Większość tak uważa . To ludzie nie potrafią tego docenić. Śmiecą na korytarzach. Co można powiedzieć o człowieku który czepek i maskę rzuca na schody ??? Albo takich co wynoszą jedzenie ze stołówki do domu bo chcą wykarmić całą rodzinę a potem narzekają na to że firma za mało jedzenia udostępnia.(usunięte przez administratora)
    Parkingowy

23.10.2021 08:06

Wystarczy że sto procent ludzi korzystająca z busa chce wcześniejszej godziny odjazdu bo nie widzi sensu przesiadywania na parkingu co najmniej 15 minut po to tylko żeby doczekać godziny odjazdu ustalonej przez jakieś widmo

23.10.2021 15:22

Tylko czy chce taka ilość

06.10.2021 07:35

Zanim wyślecie CV poczytajcie trochę o tym jak się pracuje w Korei . Urlopy -nie , chyba że w trakcie przestoju fabryki , chorobowe - nie , biorą garść silnych leków i pracują lub biorą urlop (patrz urlopy)pracownik jest do dyspozycji szefa wtedy kiedy szef chce i cieszy się że szef wzywa go do pomocy po godzinach pracy. Szef zawsze ma rację często i zdarza się że krzyczy na podwładnego , a w skrajnych przypadkach może po prostu dać mu w (usunięte przez administratora).Prawa pracownicze są o wiele uboższe niż u nas .I jeszcze jedno za diabła nie mogą zrozumieć że chociaż to ich fabryka to jednak w obcym kraju w Europie żyje się trochę inaczej.I tej elastyczności brakuje im w każdym aspekcie .Ponadto komunikacja na tragicznym poziomie , najmniejszy problem przez to jest bardzo trudny do rozwiązania i zazwyczaj kończy się nerwami jednej i drugiej strony.A zarobki , wybudowali fabrykę u nas bo tu jest tania siła robocza i nawet tego nie ukrywają
    Miki

20.10.2021 20:32

I tak właśnie zrobię,tu nie ma na co liczyć! A co do doświadczenia to na produkcji mam sporo, więc żadnych problemów z znalezieniem pracy!! Tylko mówcie prawdę na rozmowach,a nie dużo obietnic,a połowa to nie prawda, a potem pretensję że nażekamy- jak to tylko obietnice!
    koleś

21.10.2021 18:22

powiedz mi co było niby kłamstwem z tego co mówili? Życzę powodzenia w szukaniu pracy na produkcji, zwłaszcza że zaczyna się przestój w motoryzacji. Po drugie tu jest najlżejsza fizycznie praca w porównaniu z innymi zakładami. Zaraz pewnie będziemy cię czytać na innym forum jak to źle w kolejnym zakładzie, że ciężko, że mało płacą itp. Żenada
    Arturo

18.10.2021 20:41

na jakiego operatora kwalifikuje się taka osoba jak ja - dwa lata doświadczenia przy produkcji komponentów, oraz 4 lata w logistyce, wykształcenie średnie techniczne i również jestem zainteresowany pracą, słyszałem pozytywne opinie
    Rys

13.10.2021 14:57

Czy z 4500 brutto wyjdzie się tam wraz z wszystkimi dodatkami ? Praca fajna czy jakaś skomplikowana?

16.10.2021 08:17

Jeśli chcesz pracować, a nie balować i patrzeć jak reszta robi to jest szansa związać się na stałe. A co do zarobków gadaj z HR. Sprawdź sam, nic nie tracisz. A maruderów nie słuchaj. Tak im tu źle a się nie zwalniają. A jak się zwalniają to zaraz będą płakać na forum innej firmy
    Rys

16.10.2021 19:18

Ok, dzięki za odpowiedzi. Rozumiem że operator 1-2 - 3 - 4 to są jakieś stopnie zszeregowania. Im wyżej tym... lepiej? U mnie doświadczenie na produkcji 3 lata, m.in Bitron. A reszta ok 6 lat inna branża

16.10.2021 07:52

Cześć. Piszę ten post nie dlatego,żeby zachęcać do rekrutacji na pracownika produkcji w firmie SK Hi-tech materials Poland. Piszę go bo czytając od czasu do czasu to co niektórzy wypisują tutaj to po prostu wymaga jakiegoś sprostowania Jestem od dłuższego czasu pracownikiem firmy SK Hi-tech materials Poland. Nie ważne tak naprawdę jakiego działu bo wszystkie ,które są działają w podobny sposób. Jaki ? Zautomatyzowany... °Firma SK Hi-tech materials Poland jest zakładem ,który daje możliwość pracy na produkcji nie związany aż tak z pracą fizyczną. Tak, można pracować na produkcji i praktycznie nic fizycznie nie wykonywać.Pod względem pracy produkcyjnej według mnie wygrywają z innymi zakładami na rynku. Nie tylko z powodu prostoty na różnego rodzaju stanowiskach lecz również wiele innych "+" które pewnie też macie lub które po zatrudnieniu zauważycie.W pracy na stanowisku Operatora I / II - bardziej istotne jest opanowanie na linii, współpraca ze swoimi operatorami i kapitanem, kontrola bardzo prostych maszyn, paneli ,które tak naprawdę wykonują większość naszej pracy za nas. Rozumiem,że niektórzy z was mogą czuć niesmak do wynagrodzeń jakie proponuje firma. No cóż, jeżeli pomyśleć nad tym dłużej to nic dziwnego,że tak jest. Firma dopiero zaczyna działać. Myślę,że jak najbardziej w przyszłości w SK Hi-tech materials Poland będzie realna możliwość awansu i szkolenia się w pracy związanej z tworzeniem półproduktu jakim jest separator. Dla jednych to zwykła produkcja ,kolejna z wielu a dla drugich porządna , lekka , wartościowa praca z naciskiem na rozwój pracowniczy ,ponieważ firma się rozbudowuję. Wynagrodzenia - Nawet siedzenie w kontenerach, "pracując" 8h i otrzymując za szkolenie jak w szkole wypłatę ( nie dużą bo nie dużą ) niektórzy z grup mieli do tego uwagi. Można tak pisać w nieskończoność o tej całej negatywnej opinii jaką szerzy pewne grono ludzi. Nie rozumiem jaki jest sens komentowania w taki sposób pracy w tej firmie skoro nawet jeszcze nie ruszyła z kopyta. Chcemy wszyscy żeby wynagrodzenie uległo poprawie. No tutaj wielu się zgodzi,że przy systemie 12- godzinnym jaki mamy powinny te sumy być nieco większe. Na tle innych zakładów - SK Hi-tech materials Poland , firma,która powstała niedawno i dopiero rusza z pracami produkcyjnymi wychodzi nawet całkiem w porządku z ofertą. No to może idźmy trochę do przodu i wyobraźmy sobie jak będzie za rok czy dwa...Firma zacznie w końcu przynosić podstawowe zyski ,które zaowocują możliwymi podwyżkami , różnego rodzaju bonefitami, premiami produkcyjnymi i tego typu rzeczami..A co najważniejsze dla wykwalifikowanych, wykazujących się pracowników/operatorów produkcji,którzy chcą realnego progresu swojej pracy co czeka? Możliwość dostania awansu w strukturach firmy na działach produkcyjnych powstających nowych hal SK Hi-tech materials Poland.( Nie wiem, może się mylę).Jeszcze sporo się wydarzy w tej firmie. To dopiero początek pracy,który może okazać się strzałem w dziesiątkę. Od siebie jeszcze dodam...Jeżeli szukasz pracy łatwej, spokojnej- mam tutaj na myśli pracę ,która nie wymaga od Ciebie niewiadomo jakiej pracy FIZYCZNEJ a bardziej wzrokowej , opartej na kontroli wizualnej i lekkich pracach związanych z półproduktem ,który produkujemy( nie mówię tutaj o hałasie na liniach. Wiadomo,że na produkcjach hałas zawsze jest), komu nie przeszkadza system pracy 12-godzinny, kto lubi pracę w zróżnicowanym środowisku ludzi i pracę w zespole to jest to praca ,która może Cię zaciekawić. I niektórzy pisząc zdania typu " Jak Ci nie pasuje praca, zarobki czy system pracy to się zwolni' powiem szczerze,że się zgadzam. Ja też nie jestem zadowolony z tej wypłaty, też chciałbym więcej ale może tak dajmy czas na start w 100% tej firmie. Najwytrwalsi ,którzy nie przyszli tu narzekać a spróbować czegoś nowego, spróbować pracy w zakładzie,który daje możliwość nauki w nowoczesnym procesie produkcyjnym poszczególnych działów. Pozdrawiam. Operator jednego z działu produkcyjnego SK Hi-tech materials Poland

16.10.2021 07:34

Między młotem a kasą

15.10.2021 13:29

Tak się zastanawiam czy jest tu sens dalej pracować gdy nie ważne jest to jakie umiejętności się posiada a istotne jest to jakie ma się konszakty... Zastanawia mnie jedno dokąd nasza ukochana firma dąży.
    Wierz

15.10.2021 20:22

Mi, że konszachty nie są ważne. I niektórzy być może się o tym przekonają prędzej czy później. Koreańczycy nie są ślepi, jeśli widzą że komuś zależy, uczy się a nawet stara się robić więcej - potrafią to docenić. A ich zdanie jest tutaj najważniejsze

Zostaw merytoryczną opinię o SK hi-tech battery materials Poland sp. z o. o.