Primark Sklepy

3.5/5

• Poznaj nas
  • Nasze wartości
  • Jak wygląda rekrutacja?
  • Benefity

Poznaj nas

Nasze wartości

Jak wygląda rekrutacja?

Benefity

5. Opinie o Primark Sklepy Sp. z o.o.

Opinie o Primark Sklepy Warszawa

Nie przegap nowości o Primark Sklepy Sp. z o.o.!

zuzka

29.07.2023 11:42

Gdzie można się zgłosić z CV w Łodzi? Wiadomo kiedy jest otwarcie sklepu?

30.07.2023 07:42

Otwarcie sklepu planowane jest we wrześniu a CV można złożyć poprzez stronę Primarku w zakładce Praca.
    Szukający

12.07.2023 11:56

Firma prawdopodobnie nie zatrudnia na pełen etat. Niestety też wbrew temu co piszą i mówią nie dają znać, że ktoś jest nieprzyjęty. Można czekać w nieskończoność.
    Ania

26.07.2023 21:31

Czy ktoś ma maila do doradcy z Łodzi ten co był w Łodzi na spotkaniu

27.07.2023 12:52

Dzień dobry, prosimy o wysłanie wiadomości do naszego łódzkiego zespołu na maila [email protected]. Pozdrawiamy!

24.07.2023 20:06

Jest ktoś kto dostał juz jakiej dokumenty na e maila?Może cos wiecej już wie?

25.07.2023 17:49

Dzisiaj dostałam dokumenty na meila -pakiet 0. Była również informacja aby podać podstawowe dane do wystawienia skierowania na badania lekarskie,które będą wysyłane w przyszłym tygodniu.

21.07.2023 17:59

24.07.2023 11:53

Info z dziś ze dokimenty będą wysyłane już od dziś.A umowy od sierpnia. Mi zalezalo na całym etacie i taki mi zaproponowali.

24.07.2023 20:09

Ooo to może się doczekamy wreszcie. Umowy będą wysyłane od sierpnia? Czy podpisywane od sierpnia,bo nie bardzo zrozumiałam.

06.07.2023 13:30

Witam, Czy jest ktoś na forum,kto był na rozmowie w sprawie pracy w Łodzi? Dostaliście już informację zwrotną o przyjęciu lub nie do pracy w Primark w Manufakturze?
    murarz88

14.07.2023 19:44

ja bylam na rozmowie, za dwa dni dostalam telefon, ze jestem przyjeta. Czy ktos dostal juz maile z dalszymi wskazowkami??
    Agnieszka

24.07.2023 12:02

Ja byłam na rozmowie w sprawie pracy w Łodzi, telefon na drugi dzień dostałam z gratulacjami i do tej pory ani widu ani słychu emaila od nich.
    Ol

24.07.2023 08:29

Dzień dobry, czy ktoś wie jaki pakiet medyczny oferuje firma Primark?
    Martini

21.07.2023 10:14

Dzień dobry, Dnia 30 czerwca dostałam telefon zwrotny z informacją, że zostałam przyjęta do pracy. Miałam również dostać maila odnośnie skierowania na badania, a tego nadal brak. Minęło już trochę czasu od tamtego momentu, co powinnam zrobić w takiej sytuacji? Przejrzałam całego maila i nigdzie tego skierowania nie ma.

23.07.2023 08:28

Witam,ja też nie dostałam jeszcze dalszych informacji na maila. Byłam na rozmowie 03.07 w Łodzi a po tygodniu dostałam telefon,że zostałam przyjęta. Może napisać meila z zapytaniem? Ma Pani ten adres mailowy? Jeśli tak to poproszę.
    Monia

19.07.2023 09:48

Jakie benefity można liczyć w primarku?czy są bony na święta itd ?

20.07.2023 11:09

Na żadne ???? goła pensja . Na święta czekoladki albo zimowa herbatka ????

16.07.2023 13:44

Czy ktoś już dostal emaila z dokumentami do podpisu z Łodzi?

17.07.2023 10:17

Cześć Julia, skontaktuj się proszę bezpośrednio z nami, żebyśmy mogli udzielić Ci pełnej informacji o Twojej aplikacji: [email protected]. Pozdrawiamy

17.07.2023 17:41

Cześć Piotr, jeśli chcesz poznań naszą ofertę lub dowiedzieć się jak wygląda proces rekrutacji w Primark zapraszamy do bezpośredniego kontaktu mailowego: [email protected] lub do zaaplikowania na ofertę pracy, która Cię zainteresuje. Pozdrawiamy Zespół Primark

01.07.2023 09:20

Dzień dobry. Proszę o informację czy Primark przysyła informację o odrzuceniu kandydata po drugim etapie rekrutacji? Na rozmowie otrzymałam informację, że odezwą się po tygodniu, a minęło więcej. Zastanawiam się, czy dostanę informację o odpadnięciu oraz czy jest sens w razie braku informacji próbować ponownie składać podanie o przyjęcie???
    Xxx

02.07.2023 19:44

Generalnie po 2. etapie należy się spodziewać kontaktu telefonicznego. W moim przypadku były z tym pewne problemy, bo w aktualnej pracy mam wyłączony telefon. Rekruterzy dzwonią z różnych numerów, niestety. Informacja na e-mail byłaby wygodniejsza

01.07.2023 14:13

Pracownicy są przepracowani, tworzą się ogromne kolejki a mimo to osobom z kas odmawiane jest podniesienie etatu bo podobno nie są aż tak potrzebne.

03.06.2023 21:53

Nie rozumiem czemu nigdy nie można się dowiedzieć o wysokości stawek? W Polsce to wielka tajemnica...
    GOSIA

05.06.2023 17:05

Primark podaje stawki już w ogłoszeniu, ewentualnie stanowiska kierownicze uzgadniane są na indywidualnej rozmowie....

17.06.2023 22:12

Właśnie interesuje mnie stawka kierownicza. Czy jest to stawka równa dla wszystkich, czy "kto da mniej"?
    Monia

13.05.2023 22:03

Ile zarabia kierownik zespołu?
    Elka

04.05.2023 21:02

Mam pytanie odnośnie pracy na 3/4 etatu. Dokładnie o godziny pracy, a raczej minuty. Poinformowano mnie że zmiany kończą się po 6h i 15 minutach. Z czego wynika te 15 minut i jak jest rozliczane?
    Xdxdxd

05.05.2023 11:34

Od 6 godzin + należy Ci się przerwa (30 min )15 min płatna i 15 min bezpłatna dlatego dodatkowo do godzin pracy naliczane jest te 15 min bezpłatnej przerwy.
    Xxx

27.04.2023 09:12

Czy ktoś może powiedzieć jak wygląda praca jako doradca klienta w Primarku? Czy to jest po prostu kasjer ? Czy warto aplikować na to stanowisko? Z góry dziękuję i życzę miłego dnia ❤️

27.04.2023 17:42

To zdecydowanie nie tylko kasjer , nawet jeśli trafisz na stanowisko kasjera to i tak będziesz pracować również na departamentach , bądź przymierzalni . Zaczynasz pracę na 6 lub 7 i wtedy jest praca na dostawie czyli towarowanie , od otwarcia możesz być wszędzie, albo porządkujesz i doradzasz klientom, albo dolatujesz na kasy jak jest kolejka , albo do roznoszenia rzeczy z przymierzalni , w sumie w ciągu dniówki możesz być wszędzie. Ogólnie tak naprawdę jesteś od wszystkiego .
    Natalia Kraków

11.04.2023 14:43

Bardzo fajnie że w Krakowie nikt nie dostał wypłaty za marzec, mówią tylko o tajemniczych problemach technicznych, ciekawe czy jeszcze zobaczymy te pieniądze

11.04.2023 15:28

Cześć, dziękuję za Twoją wiadomość i rozumiem Twoje zaniepokojenie. W dalszym ciągu pracujemy z naszym zewnętrznym dostawcą nad jak najszybszym rozwiązaniem problemu technicznego będącego powodem opóźnienia płatności. Będziemy wszystkich niezwłocznie informować jak tylko otrzymamy dalsze informacje. Bardzo Cię przepraszamy za zaistniałą sytuację i dziękujemy za Twoją cierpliwość. Jednocześnie przypominam, że cały czas masz możliwość pobrania w sklepie zaliczki na poczet swojego wynagrodzenia. Jeśli masz dodatkowe pytania skontaktuj się ze swoim bezpośrednim Managerem lub zespołem People&Culture w sklepie. Pozdrawiam serdecznie
    Ewa

03.01.2023 21:12

Czy ktoś może się wypowiedzieć jak wygląda praca i czy warto aplikować do Primark na stanowisko visual merchandiser/dekoratora? Czy też ma się kontakt z klientem na kasie? Widzę ogłoszenie, że poszukują w Warszawie
    VM

07.04.2023 18:34

Czas trwania szkolenia na stanowisko VM jest indywidualny, ponieważ zależy od tego jak szybko załapiesz o co chodzi, ale manager dba aby wszystko zrozumieć w dostosowanym dla ciebie czasie. Tak, szkolenie jest w godzinach twojej pracy. VM pracuje w stałych godzinach porannych, zazwyczaj od 6
    Hania

10.04.2023 22:50

Jaki etat ma VM?

09.04.2023 15:13

Hej wszystkim! Ja pracuję w Anglii jako Department Manager. Praca fajna, dobrze płatna. Są dni, że jest mega ciężko - szczególnie w weekendy albo gdy jest mało pracowników. Nie wiem jak to wygląda w innym krajach, ale w Anglii jest możliwość robienia kursów. Czy może mi ktoś powiedzieć ile zarabia Kierownik Działu w Polsce?
    Mikołja

07.04.2023 22:01

Czy dostaliście wypłaty . Przelewy miały być do 10 .04.2023. tylko 10.04.2023 jest dzień wolnym. Pri złamał Prawo w Polsce 300 Kodeksu pracy w zw. z art. 476 Kodeksu cywilnego dłużnik (pracodawca) dopuszcza się zwłoki w spełnieniu świadczenia. Nie ma wypłaty na koncie do 10 – pracodawca powinien naliczyć i wypłacić odsetki za zwłokę.

08.04.2023 09:50

Ze względu na niezależny od nas problem techniczny, który dotknął naszego dostawcę usług bankowych/płatniczych w Polsce, lista płac naszych pracowników nie została dziś przetworzona. Nasi partnerzy pracują nad jak najszybszym rozwiązaniem tej kwestii, a w międzyczasie umożliwiamy tymczasowe wypłaty pracownikom, których ta sytuacja dotyczy. Bardzo nam przykro z powodu tej niedogodności i doceniamy zrozumienie i cierpliwość naszych pracowników, podczas gdy my pracujemy z naszymi partnerami nad rozwiązaniem tej sytuacji.
    Silesia

29.01.2023 19:45

Praca w Primark w Katowicach jak dla mnie bardzo fajna , lepiej niż w innych sklepach w których było mi dotychczas pracować. Menadżerowie super,chociaż co do menadżerów opinie są różne to zależy kto z kim pracuje na jakim dziale. Większość pracowników jest super, chociaż trafiają się takie kwiatki co myślą że robią za kierowników, każdy jest na tym samym stanowisku czy mniejszy czy większy etat. Nie podoba mi się jak pracownik na tym samym poziomie próbuje dyktować drugiemu zadania jak menadżer. Moim zadaniem powinien być ten temat głośno poruszony że każdy jest równy i nie ma lepszych i gorszych bo inaczej dotychczasowa atmosfera będzie się coraz bardziej psuć. Moi Drodzy pamiętajcie ile ludzi tyle opini,to że widzisz że dane dajmy przykład koszulki pasują w to miejsce to nie znaczy że drugi pracownik musi się z Tobą zgodzić, to jest temat do rozmowy i dyskusji a nie obrażania się za plecami.
    zzjjss

29.03.2023 21:54

w primarku dostajesz tylko umowę o prace, nie ma nikogo na zleceniowkach, grafik idzie dopasować pod siebie i jak tylko ci coś wypadnie można podbić do managera czy jest możliwość zmiany, ja studiuje dziennie i pracuje na 1/2
    Beti

06.04.2023 22:58

Według mnie jest konkretna, stwierdza fakty, bez upiększania i zniechęcenia potencjalnych chętnych do pracy. Zawsze podczas rekrutacji warunki przedstawiane są jako najwspanialsze na świecie jednak życie szybko weryfikuje te obietnice.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Primark Sklepy?

Kontakt - Primark Sklepy Sp. z o.o.

Rabowicka 29/31 62-020 Warszawa

Branża główna: Moda, projektowanie

23.03.2023 12:49

Niestety zespol rekrutacji mocno slaby. (usunięte przez administratora) czekam na odpowiedz w sprawie mojej aplikacji,(usunięte przez administratora)

23.03.2023 20:52

Cześć, dziękuję za wiadomość, proszę o skontaktuj się ze mną bezpośrednio za pomocą adresu mailowego: [email protected], żebym mogła sprawdzić i przekazać Ci informację na jakim etapie jest Twoja aplikacja. Pozdrawiam Zofia Zaziemska
    chorobowe

21.02.2023 15:18

Jak wziąć chorobowe w Primarku jeśli nie korzysta się z Medicover?
    Kasia26

19.02.2023 18:02

Cześć, macie jakieś opinie jak się pracuje na stanowisku People and Culture Supervisora?
    Izja

27.01.2023 16:55

Bardzo miła obsługa w sklepie Primark Bonarka Kraków. Dziś miałam przyjemność z Panią (usunięte przez administratora)robić zakupy ????bardzo życzliwa i uśmiechnięta Pani. Z chęcią wrócę do takiej miłej obsługi ????
    1/4 Kraków

08.12.2022 15:24

Osoby, które pracują na 1/4 etatu w Krakowie – ile dni pracujecie i po ile godzin? Jest ciężko?
    xd

07.01.2023 22:51

Na 1/2 i 1/4 etatu każda sobota jest pracująca. Można sobie to rozbić po 4-5h na piątek i sobotę.
    xd

22.01.2023 23:15

Tak, za soboty płacą jak za normalny dzień. Nadgodziny można brać jak menadżer powie, że jest taka potrzeba i wtedy można się zgłosić. Często potrzebują więcej ludzi w okresie świąt/wyprzedaży.
    blondi

14.01.2023 02:52

Dla mnie praca sama w sobie w Primark Silesia spoko, jedynie co nie gra to atmosfera tam panująca. Dziewczyny z działów, które też są doradcami klienta jak reszta zachowują się jakby były tam dyrektorami. Wyznaczają zadania w trybie rozkazującym pracownikom na tym samym szczeblu pomimo, że żaden menager o to nie poprosił, patrzą się na ręce innych i weryfikują czy prawiłowo wykonujesz swoją pracę, wywyższają się w stosunku do innych współpracowników, itp. Mogę pochwalić za to menagerów, bo są świetni. Uczą nas sporo w każdej zawodowej kwestii, pomagają w trudnościach, próbują wyrażać ułatwienia by łatwiej się pracowało, potrafią rozwiązać problem każdej rangi, potrafią normlanie porozmawiać o pracy, a czasem o przeżyciach prywatnych, są wyrozumiali, szczerzy, ludzcy po prostu ale trzeba nadmienić, że niestety nie wszyscy tacy są. Jest też kilku menagerów, którzy albo nie mają empatii i traktują się opryskliwie bo masz być tylko od roboty najlepiej bez słowa albo tacy którzy twierdzą, że ich dział jest najważniejszy i wyznaczają zadania pracownikom, którzy już coś robią bądź zostali rozpisani do wsparcia na konretne działy. Zdarza się też, że ci ,,wymagający" menagerowie potrafią jednemu pracownikowi wydać trzy polecenia do wykonania w jednym czasie lub niesympatycznie zwrócić uwagę na twoją ciężką pracę mimo, że według standardów i szkoleń robisz to dobrze. Czasem jest tak, że bierzesz udział w jakimś konkursie tzn. masz układać wszystko od linijki bo w innych sklepach jest lepiej, bądź masz sprzedać więcej toreb wielorazowych, bo inny sklep w PL sprzedał więcej albo masz wykładać towar tak szybko bo inne działy już skończyły i robią teraz tylko poprawki kosmetyczne, jest też tak, że jedna osoba ma zrobić prace 10-ciu innych współpracowników, bo nie ma ich aktualnie w pracy. Ja rozumiem, że w Kato jest najświeższy sklep i jedyny na Śląsku ale podejście niektórych powinno się zmienić. Doradcy klienta którzy uważają się za kierowników na wielu działach powinni być utemperowani dość solidnie, ,,wymagający" menagerowie sprowadzeni na ziemię, bo my pracownicy jesteśmy ludźmi, a nie robotami. Ogólnie praca super, atmosfera spoko ale niektóre osoby dość często potrafią ją głeboko pogrzebać, szefostwo fantastyczne prócz kilku wyjątków. Polecam aplikować ale zależy na jaki dział trafisz, a wybór nie zależy od ciebie.
    crazy Asia

20.12.2022 10:49

Kiedy wam zaczęła działać zniżka pracownicza? Dzisiaj kupowałam w Primarku i mi nie działała w ogóle…

04.01.2023 09:48

Cześć, zniżka pracownicza jest stała i dla wszystkich osób taka sama.
    Katarzyna

06.12.2022 16:43

Dzień dobry Czy primark zatrudnia osoby niepełnoletnie, ukończyły 17 lat ? Z doświadczeniem w handlu i znajomością języka angielskiego. Pytam w kwestii obsługi klienta/sprzedawca
    primarkkato

24.11.2022 07:08

Hej co sądzicie o pracy na wykładanie towaru w katowicach?
    Oli Oli

05.12.2022 08:27

Nie jest lekko ale super, to nie jest tylko wykładanie towaru ale również praca z klientem .
    Oli Oli

05.12.2022 08:26

Pracuje w primarku w Katowicach, praca nie jest lekka ale mi się podoba, kto zastanawia się nad rekrutacją i nie boi się trochę ciężkiej popracować to polecam, wszyscy pracownicy i menadżerowie bardzo fajni każdy pomocny w takiej atmosferze super się pracuje :)
    Evelin

03.11.2022 19:24

Może ktoś się podzielić informacja jak wygląda praca w primark w? Na stanowisku doradca klienta? Jakie obowiązki? Jak wygląda dzień pracy?
    Primarkwarszawa

18.11.2022 00:10

Pracuje od miesiąca w primarku na caly etat przy podpisaniu umowy przydzielają cie do departamentu do działu w którym będziesz pracować, od 6 do 10 towaruje się sklep lub metkuje rzeczy od10 dalej to samo do 14 a zmiana od 14 do 22 to głównie składanie ciuchów porządek i czasem na kasy gdy jest duża kolejka ogólnie polecam
    ax

13.11.2022 17:21

pododawali was na grupy na whatsappie??
    KatowoLove

10.11.2022 17:42

Hey :) Właśnie dziś dostałam się do Primark'a w Kato. Podejrzewa, że te etaty są teraz takie dziwne ponieważ sklep jest nowy i ekipa jest nowa. Góra nie wie ilu z obecnych pracowników zostanie na dłużej a ilu odejdzie, bo jednaki im się ta praca nie spodoba. Musimy też się poznać nawzajem i nauczyć warunków pracy. Nie wiem, czy ktoś z Was miał okazję być, chociaż widzieć inne sklepy Primark w Polsce i na Świecie? Ja widziałam w Anglii. Dużo ludzi i dużo różnych towarów, cały czas coś się dzieje. To nie jest praca dla ludzi, którzy nie potrafią współpracować z innymi. Bo brak porozumienia do niczego dobrego nie prowadzi. Więc wszystkie łapki na pokład i widzimy się na otwarciu ❤️❤️❤️
    Lukis

03.11.2022 12:41

Czy ktoś ma umowę na 1/4 etatu jak to wygląda czy to praca głównie w soboty? Szukam pracy dodatkowej na weekendy w Katowicach
    Marta

08.11.2022 19:58

Przez agencje szukają do sklepu drogeryjnego R
    Little_soul

28.10.2022 15:50

Mam pytanie, dostałam się do pracy w Primarku w Krakowie i powiedzieli mi, ze wszystkie soboty są pracujące, natomiast przysługują mi dwa dni wolne (?). Czy gdyby wypadło mi coś w sobote, to mogłabym z tego skorzystać?
    Joanna

01.11.2022 09:22

Hej ???? mi pisali o 1/2 etatu, też się dostałam wstępnie, mam dziś rozmowę telefoniczną. Wiesz jakie są zmiany? Po ile godzin się pracuje?

05.11.2022 10:44

Przeważnie 1/2 etatu ma zmiany po 6 lub 8 godzin
    TTT

03.11.2022 08:34

kto juz byl podpisac umowe ? jak wrazenia i nastawienie na prace? mam nadzieje ze bedzie fajna atmosfera! od razu dostaje sie grafik? Pozdrawiam :)
    Bibi

27.10.2022 17:17

Kto już był na podpisaniu umowy w Kato? Od kiedy się zaczyna praca a kiedy otwierają?
    Nowa

28.10.2022 18:43

Zaczynasz 15 lub 16 , otwarcie prawdopodobnie 30 listopad.

28.10.2022 10:57

Czy dostaliście na maila potwierdzenie dot godziny podpisania umowy…?
    Nowa

28.10.2022 18:41

Nie , jak się zapisałaś/eś to jesteś zapisana/yi przychodzisz.
    pawel

25.10.2022 17:49

jaka podstawa na cały etat?

14.10.2022 19:44

Xyz

22.10.2022 13:10

Mówisz o Katowicach? Widocznie sie pomyliła, mi od razu powiedzieli ze od polowy listopada ;)

Zostaw merytoryczną opinię o Primark Sklepy Sp. z o.o.