Primark Sklepy

3.5/5

• Poznaj nas
  • Nasze wartości
  • Jak wygląda rekrutacja?

Poznaj nas

Nasze wartości

Jak wygląda rekrutacja?

5. Opinie o Primark Sklepy Sp. z o.o.

Opinie o Primark Sklepy Warszawa

Nie przegap nowości o Primark Sklepy Sp. z o.o.!

Kikachu

26.08.2024 09:30

Hej. Wie ktoś może kiedy wysyłają maila z dystrybucją godzin na evencie rekrutacyjnym w Bydgoszczy? Ile dni od rozmowy?

27.08.2024 07:30

A będziesz pracować na cały czy pół etatu?
    Kikachu

27.08.2024 14:37

Pełen etat był ustalany podczas rozmowy tel
    ciekawa

26.08.2024 18:02

Jak wyglądają badania na Doradcę Klienta?

27.08.2024 07:29

A będziesz pracować na cały czy pół etatu?

27.08.2024 11:41

Standardowo przeprowadzane są badania wzroku, słuchu, poziom glukozy we krwi, ciśnienie krwi, ekg i na końcu lekarz medycyny pracy
    ciekawa

26.08.2024 17:57

Hej jak wyglądają badania na Doradcę Klienta?

22.08.2024 19:19

K.

23.08.2024 16:21

U mnie na sklepie z 20-35 osób na raz
    Anoni

22.04.2024 21:54

Hej ile wynosi teraz stawka netto na 1/4 etatu? Dodam że jestem osobą ucząca się przed 26rż.
    A

20.08.2024 14:18

1223 zł brutto wg. podanej przez pracodawcę informacji w ogłoszeniu o pracę. Czyli bieda, niestety dla studenta za mało by opłacić chociażby mieszkanie...

17.08.2024 10:44

Jakie pytania są zadawane na rozmowie?
    Jan

27.06.2024 07:15

Dlaczego pomimo obietnicy nie ma informacji o wyniku rekrutacji. W ciągu tygodnia miałby być odpowiedź, to bardzo mało profesjonalne.
    Nowy pracownik

26.06.2024 20:27

Jakiś czas temu miałam rozmowę na stanowisko doradcy klienta w Krakowie. Rozmowa z Panem bardzo przyjemna, pomimo tego, że bardzo się stresowałam, bo to była moja druga rozmowa o pracę w życiu:) zostało wszystko bardzo dobrze przedstawione, pytania niestresujące. Zostałam przyjęta, praca na tą chwilę bez większych zarzutów, zobaczę co będzie dalej.

16.06.2024 17:25

Jakiś czas temu zostałam wyłapana przez HR z tej firmy na jednym z portali pracowniczych. Dość istotny szczegół w tej całej historii, że to nie ja zgłosiłam chęć wzięcia udziału w rektutacji. Pani napisała do mnie i od razu umówiła się na pierwszą rozmowę telefoniczną. Wszystko okej, sporo pytań, dość długa rozmowa. Pani od razu zaproponowała spotkanie już na salonie z kierownikiem sklepu. Ciężko było zgrać termin, bo kierownik przebywał na urlopie. Bardzo szybko dostałam telefon o zmianie terminu spotkania, co dawało wrażenie sporego zainteresowania i chęci doprowadzenia do niego. Tym większym zdziwieniem było dla mnie to, że od tamtego momentu mijają trzy miesiące, a kontakt się urwał. Rozumiem, że firma wybiera kandydata, którego warunki odpowiadają ich standardom, ale nie rozumiem ghostowania ludzi i obietnic kontaktu, do którego potem nie dochodzi. Nie jest filozofią wykonać telefon, zwłaszcza, że samemu się o ten kontakt zabiegało. Słabo.
    Aleksandra

28.05.2024 12:30

Nie polecam. Nie miła atmosfera pracy, brak poszanowania klienta, słabej jakości towar po zawyżonych cenach. Brak podstaw wiedzy handlowej u kierownictwa. Omijać szerokim łukiem.

23.04.2024 00:34

Człowiek do pracy

26.04.2024 18:37

Hej jestem zainteresowany ofertą pracy w Bydgoszczy. Czy może ktoś posiada informacje ile zarabia doradca klienta na cały etat.Bo nie wiem czy warto składać CV?

07.05.2024 10:57

Ok 3800 na rękę
    Młociny

07.05.2024 03:52

Może zacznę od tego że w Primarku spędziłem ponad dwa lata więc myślę że mogę się wypowiedzieć. Z plusów mogę wymienić: Miłą atmosferę wśród doradców klienta ( choć nie zawsze). Proste w obsłudze systemy. Wsparcie psychologiczne To tyle…. Jeśli chodzi o negatywy pracy to niestety moim zdaniem największym problemem jest wyścig szczurów, emejzng talenty (usunięte przez administratora) Generalnie bycie emejzng talentem sprowadza się do tego że robisz robotę przez klika miesięcy (usunięte przez administratora) a twoja pensja nic się nie zmienia (usunięte przez administratora). Żeby nie było to samo tyczy się team managerów którzy chcieli by awansować na departament managera(usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora) Benefity w tej firmie raczej są takie jak wszędzie chociaż zniżka pracownicza jest żenująca dlatego oceniam je na minus. Na zakończenie chciałbym napisać parę słów do osób z biura. Kochani naprawdę przyjrzycie się sytuacji która się dzieje wśród połowy waszej kadry kierowniczej ilość (usunięte przez administratora) mikromanagmentu jest przerażającą. Płacicie duże pieniądze ludziom, którzy większość czasu spędzają w biurze, na plotkach (usunięte przez administratora). Macie naprawdę świetnych managerów i doradców którzy już dawno powinni zajmować wysokie stanowiska, a trzymacie osoby które są małostkowe i delikatnie mówiąc nie do końca kompetentne. Z takim podejściem firma zacznie odstraszać pracowników szczególnie z pokolenia Z bo nikt nie będzie chciał pracować z managerami którzy mają wygórowane mniemanie o sobie. Mam nadzieję że ta rozprawka się do czegoś przyda i proszę mnie źle nie zrozumieć, praca nie jest łatwa, klienci często są roszczeniowi i trzeba często szybko i dużo pracować ale to jest specyfika branży. Mimo wszystko pozdrawiam moich kolegów i koleżanki z byłej pracy. Życzę wam wszystkim wszystkiego najlepszego.

07.05.2024 09:39

Cześć, dziękujemy za Twój komentarz i podzielenie się swoją opinią. Przykro nam słyszeć o Twoich odczuciach związanych z przebiegiem pracy w Primark. Chcemy zaznaczyć, że naszym priorytetem jest zawsze zapewnienie jak najlepszych warunków pracy dla wszystkich osób. Jesteśmy otwarci na rozmowę, dlatego skontaktuj się proszę bezpośrednio z nami, abyśmy mogli odpowiedzieć na informacje zawarte w tym wpisie. Kontakt do nas to: [email protected] Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Primark
    Czesio

25.04.2024 15:48

Niestety w ciągu zapewnień iż w ciągu tygodnia będzie odpowiedź, odpowiedzi nie otrzymałem ,według zapewnienia wyniku rekrutacji. Dodatkowo pytania w czasie rekrutacji zadawane było bezpośrednio ze ściągi czyli z kartki co także oznaczało brak przygotowania się przyszłego przełożonego. Zero pytań od siebie, sztuczna jakby życzliwość, odniesienie sztucznego uśmiechu na twarzy odnośnie odpowiedzi. Formułki pytań typu ... Skrypt i pytania które były zadawane lata temu podczas rozmowy z kandydatami. Poczucie braku luzu, poczucie tak też zwanej duszności po rozmowie. Benefity hmmm nie należą do najlepszych, stawka ... Bez wrażeń. Odnośnie braku odpowiedzi oceniam nisko, co oznacza brak szacunku do przyszłego kandydata. Wchodząc do sieci odzieżowej Primark i czekając na przełożonego , może i przyszłego, zauważyłem bardzo smutne twarze pracowników, zmęczone twarze wręcz, a także słuzbistow, dla których praca w Primark jest wszystkim i oddali by za nią wiele ... Moja opinia jest smutna ... Nawet nie wiem czy neutralna czy negatywna ale pozytywna? Hmmm trudno naprawdę ocenić. Nawet nie wiem czy przyjąłbym ta pracę... Może niech jednak nawet nie dzwonią z odpowiedzią.. przykre i smutne jest to że zapomina się o tym jak wartym w tych czasach jest chociażby jeden kandydat do pracy, bo dziś może być ... A za dwa miesiące nie będzie można znaleźć ani jednego, kandydata...

25.04.2024 19:25

Cześć, dziękujemy za Twój komentarz. Przykro nam słyszeć o Twoich odczuciach związanych z przebiegiem rekrutacji i że nie otrzymałeś odpowiedzi zwrotnej w ustalonym terminie. Naszym priorytetem zawsze jest zapewnienie jak najlepszych warunków podczas rekrutacji dla naszych kandydatów i kandydatek. Rozmowy rekrutacyjne są prowadzone według przyjętego standardu we wszystkich sklepach, aby móc ocenić kompetencje potrzebne dla danego stanowiska. Napisz proszę do nas bezpośrednio na podany adres email: [email protected], abyśmy mogli sprawdzić opisaną sytuację wewnętrznie i wrócić do Ciebie z feedbackiem. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Primark
    Czesio

26.04.2024 16:17

Standard, który raczej nie decyduje o premium benefitach. Dostępne są w każdej dosłownie sieci handlowej, więc możesz się domyślić ????Zarobki... Nie będę zdradzał tajemnicy przedsiębiorstwa ale ... Wystarczy zerknąć w kwotę podana chociażby przy stanowisku , odbiega chociażby od pensji w sieciach handlowych typu Lidl,Aldi. I nie chodzi tu że tamte sieci to supermarkety, bo można usłyszeć ... To idź sobie tam , itd ... Kwestia zarobków ... Zadne premium.
    Iwona

22.04.2024 17:10

Na jakie wynagrodzenie można liczyć na stanowisku Team/Departamet Menagera? Wynagrodzenie jest stałe?
    Iwona

22.04.2024 17:08

Na jakie wynagrodzenie można liczyć na stanowisku Team/Depertamet Menagera? Wynagrodzenie jets stałe?
    Levelupik

04.03.2024 19:30

Jak wygląda proces rekrutacji jeżeli chodzi o ogłoszenie na stronie? Na doradcę klienta? Po jakim czasie @Pracodawca kontaktuje się z kandydatem? Czy wtedy status aplikacji się zmienia? Kontakt jest tylko telefoniczny czy przez e-mail?

29.03.2024 14:02

Do mnie zadzwonili w ten sam dzień,w którym była złożona aplikacja na stronie.....ale było to przy rekrutacji wszystkich pracowników, dopiero miał się otworzyć sklep.

14.03.2024 16:54

Z jakiego numeru dzwonią w celu umówienia się na rekrutację? Normalnego czy strzeżonego?

15.08.2023 22:25

Mam pytanie odnośnie pracy na 1/2 etatu -jak to wygląda w rzeczywistości? Pracująca jest każda sobota ale po ile godzin? W tygodniu aby wypracować godzimy zmiany są 4 godzinne czy jak ? Kiedy przypisywany jest konkretny dział na na którym będzie się pracować? Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Bubka

07.01.2024 19:38

W wielu sklepach nie dostajesz konkretnego działu, jesteś trochę tu, trochę tam, ze względu na to że chcą nauczyć cię jak najwięcej, ale zdarzają się i takie sklepy, w których dostajesz przypisany dział i do niego należysz. U mnie w sklepie mamy przypisane swoje działy, ale każdy z nas jest czasem pomocnikiem na innym dziale, jeśli jest takie zapotrzebowanie.

03.03.2024 11:56

Są elektroniczne rejestratory czasu pracy. "Wbija" się swoje ID 4x dziennie - rozpoczęcie pracy, początek i zakończenie 30 min przerwy i zakończenie zmiany

13.01.2024 08:33

Mam pytanko, czy to miejsce jest dobre dla studentów ? Potrzebuje elastycznego grafiku bo studiuje dziennie psychologię wiec nie dam rady przychodzić kiedy mam zajęcia. Do tego czy można umówić się np na prace 6 godzin? Czy trzeba 8/12. I czy macie aktualnie zniżki na rzeczy z primarku? Chętnie bym się na takie skusiła :D dajcie znać

13.01.2024 18:34

Sądzę, że można z powodzeniem połączyć studia z pracą w Primark na 1/2 lub 1/4 etatu. Jest to odpowiednio 20 h lub 10 h tygodniowo, w tym wszystkie soboty. Grafik na dany miesiąc można wcześniej uzgodnić z uwzględnieniem tzw. dyspozycyjności. Owszem, jednym z tzw. benefitów jest zniżka pracownicza na zakupy w sklepie, przy czym nie obejmuje ona produktów przecenionych

18.02.2024 11:15

Z tego, co wiem są jakieś ograniczenia, jeśli zakupy ze zniżką pracowniczą przekroczą kwotę ok. 8 tys. zł w danym roku kalendarzowym
    Inga

24.01.2024 11:34

Czytałam artykuł z września zeszłego roku, że był wtedy nabór i że doradca klienta zarabiał powyżej 4 tys. brutto na cały etat. Ile teraz na Młocinach się zarabia i czy są miejsca? O stawkę pytam oczywiście, bo wiem, że ta z 2023 jest nieaktualna, od stycznia minimalna ustawowo wynosi ponad 4 tys. brutto.
    tiririru

15.02.2024 21:20

Aktualnie na cały etat jest 4800 coś brutto.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Primark Sklepy?

Kontakt - Primark Sklepy Sp. z o.o.

Rabowicka 29/31 62-020 Warszawa

Branża główna: Moda, projektowanie
    Nowa

10.12.2023 21:36

Z racji tego iż zbliżają się Święta Bożego Narodzenia chciałam zapytać czy pracownicy otrzymują jakieś prezenty (paczki dla dzieci lub bony świąteczne )?? Pzdr
    M

06.01.2024 21:25

Tak, każdy dostał naprawdę fajną paczkę świąteczną (subiektywna opinia). Chociaż wiadomo premia pieniężna przynajmniej dla mnie miałaby większą wartość ale lepsze to niż nic xd
    AJA

16.12.2023 14:22

Czy pracownicy, pracujący na umowę agencyjną, mają szansę na zatrudnienie na etat w Primarku? Czy jest to wykluczone? (Jakaś wewnętrzna umowa między firmą a agencją?)
    M

06.01.2024 21:24

Musiałabyś/musiałbyś się dogadać z działem People and Culture (czyli HR) w Primarku czy mają wolne etaty oraz z Twoją agencją.
    Ta to

12.12.2023 18:39

Czy osoby zatrudnione w grudniu mogą liczyć na przedłużenie umowy?Czy są zatrudnione tylko na okreś świąt? Umowa jest do 5 lutego

13.12.2023 16:32

Pierwsza umowa jest na dwa miesiące,kolejna na pół roku. Czy przedłużą Ci umowę dowiesz się na feedbacku z menadżerem gdy będzie kończyć się umowa.

15.12.2023 19:30

Jak do tej pory nie spotkałam się z sytuacją żeby ktoś uczciwie pracujący nie dostał umowy , w Primarku zawsze jest co robić.

08.11.2023 20:47

Ile godzin w tygodniu trzeba wyrobić minimalnie na 1/2 etatu?

09.11.2023 11:20

Dzień dobry, Przy etacie 1/2 jest to 20 godzin w tygodniu. Przy niepełnych etatach wszystkie soboty są pracujące. Miłego dnia! Zespół Primark

11.12.2023 05:27

Wszyscy pracownicy mają uop. Nawet na 1/4 etatu

02.12.2023 13:29

Czy orientuje się ktoś jak rozliczane są godziny nadprogramowe, czy są za to godziny do wybrania?

09.12.2023 15:51

Nadgodziny są rozliczane co trzy miesiące, najlepiej sobie je liczyć i pilnować czy faktycznie za nie zapłacili.
    Stefcio

29.11.2023 12:10

Szczerze nie podoba mi się to, że bez wiedzy pracownika został zmieniony dział na, którym pracował tłumaczenie menadżera, że nie pytał o to bo ktoś.by się nie zgodził jest śmieszne... ogółem praca była spoko do czasu

04.12.2023 11:25

Pracownik nie jest przypisany do danego działu na stałe. Zwykle już na rozmowie rekrutacyjnej jest o tym uprzedzony i musi się z tym liczyć. Inna kwestia, jak i kiedy jest o tym informowany. Czy to ma wpływ na pracę? W pewnym stopniu tak, bo pomimo pewnych wspólnych standardów, każdy dział ma też swoją specyfikę i trzeba ją poznać
    Kamila

01.11.2023 20:24

Czy wysyłają pracowników do innych miast jak brakuje w owym mieście?

08.11.2023 09:39

Dzień dobry! O planowanych otwarciach w regionie informujemy wewnętrznie i zewnętrznie. Aktualne informacje dot. Polski można znaleźć m.in. tutaj: https://corporate.primark.com/pl-pl/e/wiadomosci/wszystkie-wiadomosci?page=2. Miłego dnia! Zespół Primark
    Izabela

14.11.2023 09:59

Dzień dobry składadałam CV do PRIMARK Łódż czy jest szansa na prace w najbliższym czasie. Wysyłam email do kontaktu [email protected].. Pozdrawiam.

09.11.2023 07:26

Czy primark zapewnia ubrania firmowe które można sobie wybrać ? Studiuje i słyszałam ze fajnie dorabiać w sieciówkach bo zawsze się dostaje od nich np ubrania albo zniżki pracownicze, zastanawiam się jak jest tutaj? I do którego działu najbardziej polecacie się dostać ? Czy kasy sa osobnym działem?

09.11.2023 09:52

Dzień dobry! W Primark nasi Koledzy i Koleżanki mogą skorzystać ze zniżki pracowniczej. Nasze benefity i korzyści to: - Zespół, który będzie Cię wspierać i od którego możesz się wiele nauczyć. - Możliwość udziału w międzynarodowych projektach, w tym we wsparciu otwarć nowych sklepów w regionie. - Możliwości rozwoju – udział w szkoleniach, program talentowy umożliwiający rozwój swoich talentów oraz program relokacyjny, który wspiera naszych Kolegów i Koleżanki, jeśli chcą zmienić miasto lub kraj, w którym pracują. - Stabilne zatrudnienie – umowa o pracę już od pierwszego dnia. - Pakiet dodatkowych benefitów takich jak: prywatna opieka medyczna w Medicover, karta Multisport, stała zniżka pracownicza, Pracowniczy Plan Kapitałowy. - Przyjazne miejsce pracy - szatnie z prysznicem, bezpłatny dostęp do wifi i komputera, strefa relaksu. - Program wsparcia „Porozmawiajmy” oferujący bezpłatne wsparcie w zakresie porad prawnych, finansowych i/lub psychologicznych. Zachęcam do aplikowania i życzę miłego dnia! Zespół Primark

06.11.2023 11:54

Jestem Ciekawa czy można liczyć na pełny etat czy rozdzielane jest głównie 1/2 albo 3/4?? Jest jakiś system nagradzania pracownika w formie premii od sprzedaży czy coś w tym stylu ?

08.11.2023 09:45

Dzień dobry! Wszystko zależy od wakatów w danym sklepie. Aktualne oferty możesz znaleźć na naszej stronie karier: https://pl.kariera.primark.com/retail. W każdym ogłoszeniu podane są wymiary etatów, jakie są dostępne w danym momencie. W ogłoszeniach można również znaleźć pełną ofertę naszych benefitów i korzyści: - Zespół, który będzie Cię wspierać i od którego możesz się wiele nauczyć. - Możliwość udziału w międzynarodowych projektach, w tym we wsparciu otwarć nowych sklepów w regionie. - Możliwości rozwoju – udział w szkoleniach, program talentowy umożliwiający rozwój swoich talentów oraz program relokacyjny, który wspiera naszych Kolegów i Koleżanki, jeśli chcą zmienić miasto lub kraj, w którym pracują. - Stabilne zatrudnienie – umowa o pracę już od pierwszego dnia. - Pakiet dodatkowych benefitów takich jak: prywatna opieka medyczna w Medicover, karta Multisport, stała zniżka pracownicza, Pracowniczy Plan Kapitałowy. - Przyjazne miejsce pracy - szatnie z prysznicem, bezpłatny dostęp do wifi i komputera, strefa relaksu. - Program wsparcia „Porozmawiajmy” oferujący bezpłatne wsparcie w zakresie porad prawnych, finansowych i/lub psychologicznych. Nie oferujemy premii od sprzedaży. Zachęcam do aplikowania i życzę miłego dnia! Zespół Primark

04.11.2023 00:49

04.11.2023 07:52

Cześć, dziękujemy za Twój wpis. Komentarze, które zawierają dane personalne lub obrażają inne osoby są usuwane, gdyż szacunek w Primark jest dla nas kluczowy. We wszelkich kontaktach dbamy o komunikację z poszanowaniem rozmówcy. Jeśli chciałbyś/chciałayś podzielić się z nami swoją opinią na temat pracy w Primark i przekazać bardziej szczegółowe informacje, proszę o kontakt bezpośredni pod adresem mailowym: [email protected]. Pozdrawiam Zofia Zaziemska

25.08.2023 18:22

Ile czeka się na telefon z decyzją po 2 etapie rekrutacji?

30.08.2023 09:58

U mnie ta sama sytuacja, a na rozmowie mówili, że decyzja będzie w pon/wt tydzień temu????

05.10.2023 21:49

Nie dostałam się, powiedzieli mi, że rozmowa mi poszła super, ale nie mają wolnych etatów XD I że jeśli chcę to odezwą się przy kolejnej rekrutacji
    Kandydat Kraków

29.09.2023 12:47

Jak długo trzeba czekać na odpowiedź po wysłaniu podania o pracę? Chodzi mi o pracę w Krakowie :)

07.09.2023 17:16

Witam, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na doradcę klienta?

08.09.2023 00:30

u mnie na rozmowie rekruterka dużo opowiadała o pracy, głównie pytała mnie o dyspozycyjność i doświadczenie, nie było żadnych trudnych pytań ani scenek do odgrywania
    Elowadero

28.08.2022 18:54

Hej czy ktoś wie jak wyglada rozmowa rekrutacyjna w biurze , jakieś scenki ? Bo slyszlaam ze są

29.08.2022 00:11

Dzień dobry, chętnie opowiem jak wygląda proces rekrutacji, tylko proszę o informację jakiego stanowiska dotyczy?
    Nowa

07.09.2023 17:05

Witam, jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na doradcę klienta?
    xxx

06.08.2021 16:11

Jak wygląda godzinowo (ile razy w tygodniu/ile godzin dziennie/ jakie zmiany) praca w Primark na 1/4 etatu ? I jaka obowiązuje stawka brutto? Czy trzeba być dostępnym w każdą sobote jak pracownicy na pełen etat ?
    Barbara

24.08.2023 16:39

Witam Jestem z Łodzi. Pilnie poszukuję pracy, jestem w trudnej sytuacji materialnej. Na początku mogłabym podjąć pracę na pół etatu lecz na pewno chciałabym w przyszłości pracować na cały etat bo bardzo mi zależy na pracy. Jestem osobą ambitną i szybko uczącą się. Bardzo szybko nawiązuję kontakt z ludźmi, chętnie bym się odnalazła na stanowisku Doradcy Klienta. Mogę metkować, pakować, układać itp. Wiem, że wkrótce jest otwarcie sklepu Primark w Łodzi, może jeszcze nie jest za późno na spotkanie, na rozmowę kwalifikacyjną w sprawie pracy? Jak i gdzie można dostać namiary? Proszę o podanie adresu e-mail lub tel. @Pracodawca Pozdrawiam.

24.08.2023 16:58

Cześć, dziękujemy za zainteresowanie pracą w Primark. Wszystkie dostępne stanowiska w Łodzi znajdziesz na naszej stronie karier, adres to: https://pl.kariera.primark.com/ Wystarczy, że wypełnisz krótki formularz ze swoimi danymi kontaktowymi, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować. W przypadku pytań możesz się bezpośrednio skontaktować z P&C Managerem ze sklepu w Łodzi za pomocą adresu mailowego: [email protected] Pozdrawiamy serdecznie Primark
    Kasia

23.08.2023 11:49

Dzień dobry! czy ktoś wie o której zaczyna się i kończy praca w Krakowie? I czy można się dogadać tak, żeby zawsze mieć te same godziny w te same dni?
    gosc

22.08.2023 16:31

Czy ktoś z osób, które były na rozmowie kwalifikacyjnej we Wrocławiu w zeszłym tygodniu dostał już może informację zwrotną?

16.08.2023 09:18

Jak mogą wygladać zmiany dla osoby na cały etat.Czy od 6-14 i od 14-22

19.08.2023 09:52

Zmiany nie są tak regularne. Wręcz przeciwnie. Grafik opracowany jest na cały miesiąc. Przy czym z odpowiednim wyprzedzeniem można zgłosić ew. preferencje

13.08.2023 15:35

Moje pytanie tylko z pozoru dotyczy błahej sprawy. Czy we wszystkich polskich sklepach Primark pracownicy nie mają w szatni własnych szafek, a tylko na czas zmiany mogą skorzystać z niewielkiej (i dość wąskiej) szafki na monetę i klucz? Jeśli tak, to jak sobie radzicie z taką sytuacją? Dojeżdżam do pracy koleją i jest to mega kłopotliwe. Póki co, brakuje mi wyobraźni, jak będzie w sezonie jesienno-zimowym

09.08.2023 12:53

Ponieważ nikt nie odniósł się do mojego wpisu. Tak samo jak nikt nie precyzuje i nie odpowiada mi na próby odnośnie obiecywania zwiększania etatu ponawiam temat. Od początku przyjęcia tj. od listopada zeszłego roku obiecywany mam cały etat z racji swojej sytuacji ekonomicznej i niezłomnej wiary w politykę "pro-rodzinną" firmy czekałam...i czekałam..i czekałam... I zakończyło się oczywiście tylko na obiecywaniu i przeciąganiu w czasie bo jakby pracowników ubywało, a pracować nie ma kto w naszym sklepie. Ciężka stratą dla sklepu byłoby odejście pracownika z 3/4 etatu. Jedyne czego się obecnie doczekałam to usuwania komenatRzy odnośnie opini na ten temat. Dziękuję uprzejmie...

Zostaw merytoryczną opinię o Primark Sklepy Sp. z o.o.