Primark Sklepy

3.5/5

• Poznaj nas
  • Nasze wartości
  • Jak wygląda rekrutacja?

Poznaj nas

Nasze wartości

Jak wygląda rekrutacja?

5. Opinie o Primark Sklepy Sp. z o.o.

Opinie o Primark Sklepy Warszawa

Nie przegap nowości o Primark Sklepy Sp. z o.o.!

MMC

22.01.2025 15:01

Primark zdecydowanie jest warty rozważenia jako przyszły pracodawca. Bardzo ważna jest możliwość wyrażania siebie, tolerancja oraz kontakty z współpracownikami. Tu nie można w żadnym przypadku narzekać. Można znaleźć negatywne opinie w temacie rozwoju osobistego czy kontaktów z managerem. W tym miejscu warto jednak podkreślić, że bardzo istotny jest tu czynnik ludzki - jak sami komunikujemy się z innymi, budujemy relacje, a także czy faktycznie chcemy się rozwijać. Programy rozwojowe są, a uczestnictwo w nich nie jest wcale takie trudne ;) podsumowując - wyzwania są wszędzie a to od nas zależy jak do nich podchodzimy i jak staramy sobie z nimi poradzić :) ogólnie przyjemne miejsce do pracy.
    Weronika

02.01.2025 18:51

Cześć. Wiecie może co ile są dodawane punkty w programie mybenefit? Czy raz na miesiąc czy raz na kwartał?

03.01.2025 09:47

Dzień dobry! Punkty w kafeterii MyBenefit dodawane są raz na miesiąc. Pozdrawiamy! Zespół Primark
    Jack Sparrow

02.12.2024 11:21

Koszmarny proces rekrutacyjny, przychodzą spóźnieni, zadają durne pytania, a odpowiedziami sa znudzeni. Pokazują prezentację na jakimś mikroskopijnym notebooku, są do niej nieprzygotowani (wygląda to jak nieodrobione zadanie domowe 2 8-latków). Niepoważne traktowanie przyszłego nowego pracownika. Uciekłem i nie żałuję. Acha, kuszą kasą. Wyższa niż najniższa o 300 zł brutto.

02.12.2024 16:28

Dzień dobry! Dziękujemy za podzielenie się Twoją opinią i wrażeniami. Przykro nam, że proces rekrutacyjny nie spełnił Twoich oczekiwań. Zależy nam na stworzeniu pozytywnego doświadczenia dla wszystkich kandydatów i kandydatek, dlatego chcielibyśmy przyjrzeć się dokładniej opisanej przez Ciebie sytuacji. Będziemy wdzięczni za przekazanie nam dodatkowych szczegółów mailowo - prosimy o kontakt na adres [email protected]. Życzymy powodzenia w dalszej ścieżce zawodowej i dziękujemy za szczerość. Pozdrawiamy Zespół Primark
    Aa

13.11.2024 17:07

cześć, czy kolejne dni pracy które ruszają od piątku są już na sklepie? Czy dostaniemy jakiegoś maila od P&C?

14.11.2024 08:47

Chodzi Ci o grafik? Nie dostałaś/eś go jeszcze?
    Duna

31.10.2024 12:20

Hej, czy starsze osoby pracują w zespole Primark?
    Xx

10.11.2024 11:17

Rozumiem, że pytasz o pracę na stanowisku doradca klienta. Jeśli lubisz i dobrze się czujesz w pracy z ludźmi, nie lubisz monotonii i łatwo dostosowujesz się do wielu zadań, to będzie ok. Wysiłek fizyczny oceniam na umiarkowany. Najważniejsze są relacje w zespole i z bezpośrednim managerem w dziale, do którego zostaniesz skierowana. Ale to raczej jest zbyt odkrywcze. Powodzenia!
    S.a

13.11.2024 08:06

A ile czekałaś na odpowiedź,jeżeli mogę zapytać?

12.11.2024 21:54

Czy menadżer działu ma kilka działów pod sobą?
    Kasia

04.11.2024 16:25

Witam czy pracownicy sklepu w Bydgoszczy będą mogli parkować w Zielonych Arkadach czy nie jest to dozwolone?

05.11.2024 22:23

Parking jest darmowy dla wszystkich więc chyba nie powinno być problemów
    Janek

08.11.2024 19:55

Potwierdzone info, Arkady wprowadzają płatny parking info już jest wywieszone na wejściach ;)
    In

08.11.2024 10:38

Jak długo czekaliście na odpowiedź?
    Sa@info

06.11.2024 11:45

Witam,czy rozmowa o pracę była trudna?

06.11.2024 22:41

Była bardzo przyjemna:) kilka pytań o zainteresowania, doświadczenie. Nie ma się czego bać:)

06.11.2024 22:25

Czy praca w primarku jest generalnie ciężka? Czy idzie wytrzymać?
    Plac

06.06.2023 14:12

Dzień dobry, czy ktoś już dostał telefon w sprawie pracy we Wrocławiu w primarku?
    @kingakinga123

06.07.2023 06:22

Hej czy macie już jakieś info odnośnie kolejnego lipcowego spotkania rektutacji ale już na żywo nie przez telefon ?
    S.a

06.11.2024 16:22

A co było na drugim etapie jeśli mogę zapytać?
    natalia

04.11.2024 12:09

@Pracodawca czy są prowadzone jeszcze rekrutacje, czy lista zamknięta? dostałam niedawno maila, że znów poszukiwane są osoby na visual merchandiser w bydgoszczy, od razu wyslalam ponownie swoje cv ale jak na razie zero odzewu i nie wiem czy czekać na telefon
    natalia

05.11.2024 02:10

ale ty wiesz, ze cv po raz pierwszy wyslalam w momencie, kiedy po prostu nie zdazyli zdjac ogloszenia, a mieli juz wszystko zajete XD? dlatego jak sie zwolnily wakaty na vm to dostalam maila z info o tym
    Nin

04.11.2024 21:05

Chciałam wrzucić zaktualizowane cv na ofertę pracy, na którą już je wysylalam. Wyszło w ostateczności tak, że moje podanie zostało anulowane i nie mogę go ponowić, a nadal jestem zainteresowana pracą, świetnie!
    eM

28.10.2024 16:23

Dzień dobry , chciałabym tylko podyptać , ponieważ wysłałam podanie do pracy ale nie załączyłam CV , dopiero później , jak założyłam swój profil , dołączyłam CV w pliku , czy osoba która zajmuje się rekrutacją będzie miała to widoczne ? Czy lepiej wycofać podanie i złożyć na nowo ?

28.10.2024 16:35

Dzień dobry! Dziękujemy za Twoją wiadomość oraz zainteresowanie pracą w Primark. Wszystkie zmiany w Twojej aplikacji lub Twoim profilu będą widoczne dla naszego zespołu prowadzącego rekrutacje. Nie musisz aplikować ponownie. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Primark
    xyz

25.10.2024 11:07

Hej, czy też dostaliście mail z rejestracją do systemu pracy? Co mamy dalej robić?? Wypełniliście coś tam? Czy czekacie na mail od P&C

25.10.2024 18:38

Cześć! W przypadku jakichkolwiek trudności z logowaniem do systemu Workday, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z zespołem People & Culture. Nasi koledzy i koleżanki z zespołu P&C będą w stanie Cię wesprzeć w tym procesie. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Primark
    Abc

26.10.2024 16:52

Ja się zalogowałam bez problemu, w jednym mailu przyszło hasło, w kolejnym login.

24.10.2024 19:26

Czy ktoś jest w stanie wyjaśnić mi dlaczego nadal do Bydgoszczy jest poszukiwany vm? Byłam na rozmowie konkretnie na niego i na tym stanowisku mi bardzo zależało, a zaproponowali mi doradcę klienta ????

25.10.2024 10:21

Być może nie spełniałaś jakiś ich wymagań? Stąd zaproponowali inne stanowisko.

25.10.2024 18:57

Dzień dobry! Dziękujemy za Twój komentarz. Rozumiemy, że ta sytuacja może budzić pewne pytania. Proces rekrutacji na wszystkie stanowiska w Primark zawsze opiera się na szczegółowej analizie zarówno kompetencji kandydatów i kandydatek, jak i ich dopasowania do konkretnego profilu stanowiska. Zależy nam na tym, by nasi nowi koledzy i koleżanki w zespole byli w stanie z sukcesem pełnić role dopasowane do ich doświadczenia czy umiejętności. Cenimy Twoje zainteresowanie i chęć dołączenia do naszego zespołu. Wierzymy, że każda rola może być początkiem świetnej kariery, a w Primark stawiamy na rozwój naszych kolegów i koleżanek. Naszym celem jest, by w istniejących sklepach 80% wakatów wypełniać wewnętrznie - dotyczy to również roli Visual Merchandisera. Prosimy, abyś napisała do nas bezpośrednio na adres email: [email protected], abyśmy mogli wrócić do Ciebie ze szczegółowym feedbackiem. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Primark
    Lux

05.09.2024 09:36

Cześć. Czy wiadomo kogo przyjęli do pracy do bydgoszczy? Ktoś dostał pozytywną.odpowiedź?
    xyz

25.10.2024 07:36

25.10.2024 14:51

Myślę, że normalnie się zalogować :)

16.10.2024 07:24

Hej. Był juz ktoś na podpisaniu umowy? Czemu tak dlugo?
    Meggi 2309

14.10.2024 20:33

A czy ktoś wie czy wypłaty z Primark są 10 tego czy ostatniego?
    Aga

15.10.2024 18:40

W umowie jest że 10 -tego
    Paturiankaa

13.10.2024 21:43

Cześć napiszczcie proszę jak wygląda wasz grafik na pół etatu!!!????

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Primark Sklepy?

Kontakt - Primark Sklepy Sp. z o.o.

Rabowicka 29/31 62-020 Warszawa

Branża główna: Moda, projektowanie
    Paturiankaa

11.10.2024 16:06

Cześć wszystkim, proszę o informację jak wygląda przykładowo wasz grafik na 1/2 etatu z góry dziękuję
    Kira

04.10.2024 09:52

Czy dress code jest wymagany na doradcy klienta? Jakoś nie przemawiają do mnie te niebieskie koszulki ????‍????️

04.10.2024 17:36

Tak jest wymagane żeby nosić niebieska koszulkę. Jedyne odstępstwo jak zorganizujcie jakiś dzień tematyczny np dzień książki, dzień bajek, sylwester. W takie dni możesz nie mieć niebieskiej koszulki
    @Kandydat

02.10.2024 23:57

Hej jak to jest z tymi doradcami klienta kto pracuje na kasie?

02.10.2024 23:56

Czy dostał ktoś pracę w Bydgoszczy na asystenta kasowego?

02.10.2024 23:55

Hej jak długo trwa Szkolenie nowego pracownika np do nowo otwartego sklepu np na doradce klienta?
    Angel

26.09.2024 12:39

Po jakim czasie od złożenia aplikacji pracodawca odpowiada na zgłoszenie?
    @rekrutacja

25.09.2024 14:11

Jestem po rozmowach i szczerze przyznam rzadko spotyka się tak dobrze przygotowanych Rekrutów. Sama rozmowa przebiegła w przyjaznej atmosferze. Miałam też okazję obejrzeć sklep i widać, że atmosfera jest w porządku a to ważne przynajmniej dla mnie. Byłam na kilku rozmowach i ta przebiegła najlepiej.
    marpol

17.09.2024 19:30

Również dzisiaj dostałam wiadomość o przyjęciu na pół etatu ???? czekam teraz na skierowanie na badania. Podobno do 3 tygodni

09.09.2024 16:05

Hey. Dostałem telefon, że dostałem pracę w PRIMARKU. Po jakim czasie wysłali wam zaproszenie na badania?
    Ewacyb3300

12.09.2024 14:02

Bardzo dziękuję za odpowiedź.
    K.k

13.09.2024 11:41

Hej ^^ też dostałam wczoraj telefon o przyjęciu na pełen etat :) do 3 tyg mają dosłać skierowanie na badania.
    Agata

11.09.2024 10:34

Cześć. Po jakim czasie od telefonu z gratulacjami, dostaliscie maila na badania lekarskie?
    Kot

10.09.2024 12:29

Czy ktoś już miał rozmowę o pracę na stanowisko vm/vm menagera w Bydgoszczy?

17.08.2024 10:42

Czy dzwonili już na rozmowę do kogoś w Bydgoszczy?

21.08.2024 12:46

Dzień dobry, Jesteśmy w trakcie procesowania aplikacji na stanowisko Doradcy Klienta w Bydgoszczy i sukcesywnie kontaktujemy się telefonicznie z kandydat(k)ami. Każdy(-a) kandydat(ka) otrzyma od nas wiadomość zwrotną w przeciągu ok. 2 tygodni od aplikowania na naszej stronie karier. Dziękujemy za zainteresowanie i pozdrawiamy serdecznie Zespół Primark
    Lux

07.09.2024 14:29

Daj znać albo napisz kiedy się do ciebie odezwą z odpowiedzią bo też aplikowałam na cały etat. Na rozmowie byłam we wtorek i mam ciszę. Zero maila i telefonu
    Karo

21.08.2024 12:31

Czy był już ktoś na rozmowie w Bydgoszczy?

21.08.2024 12:43

06.09.2024 16:34

Tak ,super atmosfera i ludzie
    Dorota

30.08.2024 17:31

A kiedy dokładnie Primark otwiera się w Bydgoszczy?

02.09.2024 12:08

pod koniec roku, nie wiadomo jeszcze nic o dacie
    Ala

31.08.2024 09:34

A czy w Primarku pracują ludzie po 40 tce czy sama młodzież?
    Clary

31.08.2024 22:25

Pracownicy są w różnym wieku przedział od 20 do 40+
    Xxx

01.09.2024 20:20

Potwierdzam, że Primark to jedna z tych firm, w których ageizm (dyskryminacja ze względu na wiek) nie występuje. Wród pracowników można spotkać również osoby 55+

09.07.2024 11:32

Nie wiem co się dzieje z działem rekrutacji, ale chyba coś poszło nie tak... Co chwilę pojawiają się ogłoszenia o prace ( co jest niepokojącym znakiem dla firmy) pomimo tego wysyłając swoje CV, nie jest nawet "otwierane" ? Może warto przyjrzeć się pracy mało kompetentnych rekruterów , a może mają zwyczajnie za dużo pracy i nie ogarniają ? Pamiętam, jak otwierał się sklep we Wrocławiu i wtedy rekrutacją zajmowała się zewnętrzna firma. Miałam przyjemność przejść taki proces, który był profesjonalny , rzeczowy , szybki. Żałuje, że wtedy nie przyjęłam oferty. Wiem, że nie tylko ja mam takie odczucia. Znajomi z branży wysyłają swoje CV, mają idealne doświadczenie a czasami nawet większe, a i tak nie dostają żadnej odpowiedzi.
    Iza

14.07.2024 04:51

Wcale nie jest Wam przykro, byłam na rozmowie w sprawie pracy, w ciągu tygodnia miałam mieć odpowiedź, ale zero feedbacku. Napisałam mail -a z pytaniem co z moją kandydaturą zero odzewu.
    @Kandydant

30.08.2024 18:29

No dobrze ale dlaczego jeżeli ktoś nie może rozmawiać w dzień telefonu rekrutera i rekruter umawia się na inny dzień po czym nie dzwoni i do niego też nie można się dodzwonić to zostaliśmy odrzuceni?

29.08.2024 17:38

Hej mieliście taką sytuację że nie mogliście rozmawiać w chwili kiedy rekruter zadzwonił umówił się z wami na następny dzień nie oddzwonił? Dzwoniłam napisałam sms i cisza
    Bombelek

28.08.2024 12:55

Hej. Bo mam dylemat jestem umówiona na rozmowę w primark wie może ktoś czy od razu dają umowę i odpowiedź? Bo mam tego samego dnia jeszcze jedną rozmowę gdzie wcześniej papiery składałam i jestem w kropce.
    Iga

28.08.2024 20:07

A skladalas na cały czy pół etatu?
    Bombelek

29.08.2024 08:41

Pół etatu.

28.08.2024 14:18

Czy PRIMARK w Bydgoszczy jeszcze rekrutuje do pracy na stanowisko doradcę klienta?
    Kotka00

28.08.2024 22:49

Widziałam na olx ogłoszenie aktywne cały czas.
    LaLunaa

27.08.2024 13:04

Jakie pytania są zadawane na rozmowie kwalifikacyjnej jako doradca klienta? Ile się czeka na odpowiedź? Czy od razu na rozmowie dają umowę jak ją przeszłaś?

27.08.2024 21:01

A kiedy masz rozmowę?

Zostaw merytoryczną opinię o Primark Sklepy Sp. z o.o.