Zalando Logistics Polska

• Rogówko
  • Przytoń
  • Nowe Węgorzynko

3. Opinie o pracodawcach Gardno
  5. Opinie o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

Opinie o Zalando Logistics Polska Gardno UL. INNOWACYJNA 8

WebsiteIconDHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.!

Marzena

01.09.2023 15:28

Ile jest teraz tej nowej podstawy? Ominęło mnie zebranie, bo byłam na urlopie a aneks tez nie dotarł jeszcze

31.08.2023 17:50

Janek

01.09.2023 11:46

Przykre ale to prawda , w przypadku moim jest to samo więc poco wogòle dostawać ta premie ? Xd a lider niby decyduje o przyznawanej premii , a jest tak że co miesiąc jej brak bo ma takie widzimisię kogo lubi a kogo nie to zabierze nawet za 1 błąd dostałem 17.5 przy wyrabianiu normy .Więc nie warto się starać bo i tak dostaniesz tyle jak zawsze ,lub jeszcze mniej gdy Ci dojdą znikąd błędy nawet z jedną wanną na piku wpisze PS błąd
    PICKER

28.08.2023 09:40

Tak samo na piku na koniec zmiany lider się czepia że nie skończyłeś pika za 5 tylko za 8 a on przed chwilą się obijał przy oknach ja nie wiem co oni z tym mają tym bardziej że ostatnie 10 minut nie liczy się już norma

29.08.2023 23:16

Najgorszy lider pick blue 3 nowy pick tower. I jeszcze ten mentor od niego z tej grupy co wiecznie siedzie przy biurku. Inni mentorzy na pick normalnie są w procesie. Nikt tego nie widzi?

29.08.2023 23:30

Najgorszy jest z pick blue 3 z nowego picktowera. A ten jego mentor jeszcze gorszy. Z innych grup sa w procesie a ten zawsze przy biurku przy komputerze. Mógł dostać od razu niebieska kamizelkę. Najgorsze że nikt tego nie widzi.

11.08.2023 11:00

JfZcbbjjtrs

13.08.2023 23:58

Szkoda że chodzenie z jedną wanna i wpisanie błędu znikąd tego nie jest brane pod uwagę bo nie przypominam sobie bym brał coś do wyjaśnienia, i czekam niezmiernie jak połowa osób odejdzie z tej śmiesznej firmy w tym ja XD pensja coraz mniejsza , błędy z (usunięte przez administratora) idziesz na wsparcie odrazu na drugi dzień masz błąd a skąd ? Niewiadomo, to chyba nagroda XD szkoda że na wszystkich działach tak nie jest wtedy by była sprawiedliwość jakaś
    Flaki z olejem

12.08.2023 13:47

Czy zmiany liderów moglibyście wprowadzić max.co 2 lata. Spouchwalstwo i kablowanie nie jest mile widziane w pracy a jeśli mam pracować na wynik , to te w/w wątki bardzo nie współgrają z moimi dobrymi chęciami, poniewaz w tej atmosferze jaka z tych relacji wynika wszystkiego się odechciewa.
    Jan

13.08.2023 23:43

Popieram XD raczej się chyba nie zanosi na zmianę liderów , kablowanie i narzekanie jaki kto ma towar też jest dziecinne bo każdy dostaje taki sam towar jeśli chodzi o reciv a połowa by wydrapała oczy za dobry towar a to tylko praca, i liderzy widzą w komputerze kto jaki towar procesuje więc nie wiem poco to kablowanie na drugiego jak taka samą jest osoba jak i wszyscy nie ważne jaka koszulkę nosi dla mnie mentor procesuje toco się mu podstawi supporter nawet buty ale jak lubi się wywyższać zwykły mentor to kabluje xd mentor to taki sam zwykły pracownik jak i w żółtej koszulce więc wszyscy dostają i powinni dostawać towar po równo nie że ten ma lepszy całą zmiane a drugi gorszy

09.08.2023 17:49

Czy ktoś jeszcze podziela moją opinię, odnośnie pracy na saporcie na recivie? Chodzi o to , że chłopaki tam pracujący mają bardzo ciężka, stresująca pracę, jest ich też za mało. Może by tak przenieść większość facetów ze zwrotów , paka czy stow właśnie na reciv? Na paku saporterzy często się snują i nie wiedzą co z sobą zrobić podczas gdy na recivie nie wiedzą w co ręce wsadzić... Jawna niesprawiedliwość..
    Yyy

12.08.2023 11:07

Z całą pewnością mają lżejszą pracę niż przyjęciach..
    Cezary

10.07.2023 11:42

Witam Czy praca jest na stojąco i trzeba dużo dźwigać
    Klakier

11.08.2023 09:19

Jeśli dla Ciebie ciężko jest na paku i dołożenie kartonów i tylko tyle to ty chyba jeszcze nie byłeś na paku jaki supporterzy mają light tam xd

11.08.2023 18:54

To co napisałeś wgl nie ma sensu. Bez ładu i składu. Czytaj ze zrozumieniem. Ja piszę, że praca na supporcie na recive nie jest taka ciężka jak piszą inni.
    ......

09.08.2023 06:31

Dziwi mnie trochę że na stow bez mała wszyscy mają małe błędy a jedna osoba nie ma ich wcale może czas przyjrzeć się PS (koleżeństwo)
    Łukasz

10.08.2023 18:44

Błędy są dopisywane od tak xd a liderzy nie wiedzą skąd te błędy nie umieją wyjaśnić nawet tego a ps robi co chce ,dopisze temu samemu pracownikowi jak co miesiąc błąd a się okazuje że to nie jego bo nie przypominam sobie żebym dawał coś co wyjaśnienia czy cokolwiek nawet na piku chodzisz z jedną wanna a dopisze ci błąd że pomylone wanny skąd ? Jak chodziłeś z jedną wanna cały dzień ,a lider nawet tego nie usunie bo ma za przeproszeniem wyrąbane masz błąd masz i będziesz mieć co miesiąc jak ps dopisze ci znowu błąd a ja nie podpisze premii gdzie będę mieć błąd który nie uzasadni skąd powstał nie mając dowodów że to mój

09.08.2023 17:05

O atrakcyjności najlepszego zakładu w regionie świadczy fakt że coraz więcej zatrudnionych uciekających przed agresorem siedzi na lewych zwolnieniach. Widać socjal jest lepszy niż uczciwa praca w naszym kraju...
    x

10.08.2023 00:50

Ja słyszałem nawet dwie artystki, które były zdzwione, że po 2 tygodniach przepracowanych nie dostaną nawet złotówki, jak pójdą teraz na zwolnienie. Ale no z takimi ludźmi nic nie zrobią, a będą gnoić tych, którzy chcą pracować i więcej czasu spędzają w tym magazynie niż w swoim domu. To jak nas tak nie lubią to niech zamkną ten magazyn w cholerę i wszyscy będą szczęśliwi.
    Maja

10.08.2023 18:30

Dziwne bo na moim dziale jest artystka która przepracuje tydzień i na zwolnionko dodam że tak jest co miesiąc i dostaje calutka premie druga osoba narobi się przyjeżdża do pracy i nie ma premii lub dostaje 17.5 jak zawsze więc jak dla mnie takie osoby powinny być do zwolnienia ale możemy sobie co jedynie pogadać między sobą XD
    Olom

16.07.2023 07:08

Czytam i nie mogę uwierzyć: tylko kilka merytorycznych wypowiedzi a reszta to zawiść, zazdrość, sam jad,. Bo ktoś ma ciut lepiej albo jest na wyższym stanowisku ( szok! Dlaczego ona/ on a nie ja- Hermenegilda Wspaniała Ciągle Zła), albo poszedł na zwolnienie L4- może ktoś ma swoje problemy zdrowotne, ale nie afiszuje się z nimi, Idziecie do pracy to pracujcie dobrze to będzie to zauważone a nie tylko narzekacie i sączycie jad. Rynek pracy jest duży, możliwości ogromne ale pracować wszędzie trzeba, za darmo nic nie ma, Myśl pozytywnie, uśmiechnij się, życie jest piękne i tak szybko mija, po co tracić czas na złą energię?
    Radek , blues.....

09.08.2023 08:01

Nie jest zauważane xd bo tu żaden lider tego nie widzi jak pracujesz , tylko by zabierał premie i dawał innym tym którzy na nią nie zasługują a ty (usunięte przez administratora) co miesiąc na premie żeby jej nie mieć lub mieć połowę przynajmiej w mojej grupie nie jest to docenione w przypadku nietylko mojej osoby ale i innych a te które nie zasłużyły na cokolwiek mają lepiej niż my ale jak się ktokolwiek odezwie to wyjdzie że ten ktoś będzie złym człowiekiem XD

13.07.2023 19:05

03.08.2023 21:33

Budują nowy magazyn przed nosem i ludzie w końcu zaczynają otwierać oczy.
    Gość niedzielny.

07.08.2023 07:47

Jak już coś starasz się napisać to sprawdź, poczytaj trochę o firmie. Żaden DHL nie obsługuje tej firmy.
    Nocna zmiana Stow

04.08.2023 22:49

Widzę, że każdy narzeka. Owszem, praca stojąca nie jest dla wszystkich. Jedyne co mnie pozytywnego spotkało w tej pracy - super ludzie. Grupa najlepsza. Jakbym miała możliwość to bym poszła jeszcze raz w to samo miejsce. ;-)
    Grusza

02.08.2023 08:22

Czy orientuje się ktoś kiedy będą wypłacane pierwsze wczasy pod grosza?
    Jola

02.08.2023 18:02

Od czerwca są regularnie wypłacane e ciągu 30 dni od ostatniego dnia urlopu

17.07.2023 15:52

MDC2 – deweloper zrównoważonych powierzchni magazynowych i logistycznych działający na polskim rynku – i Fortress Real Estate Investments Limited (Fortress) sfinalizowały najem powierzchni 28 575 m2 w ramach MDC2 Park Łódź South. Najemcą jest firma Notino Największy w Europie sklep internetowy z perfumami i kosmetykami Notino zacznie swoją działalność w MDC2 Park Łódź South w II kwartale 2024 roku. MDC2 Park Łódź South tworzą dwa budynki dystrybucyjno-logistyczne o planowanej łącznej powierzchni GLA ponad 80 000 m2. Projekt jest zlokalizowany w Głuchowie - 19 km na południe od granicy Łodzi, i posiada bezpośredni dostęp do węzła Tuszyn. Autostrada A1 jest głównym szlakiem komunikacyjnym przebiegającym od północnej do południowej granicy Polski. W pobliżu Łodzi przebiega także autostrada A2 oraz droga ekspresowa S8. Dodatkowo zaplanowana została już rozbudowa drogi S14, która połączy się węzłem Emilia z autostradą A2 i węzłem Róża z drogą ekspresową S8. Daje to najemcom obiektu doskonałe możliwości logistyczne pod kątem dystrybucji do w całym kraju.
    Jhfsa

29.07.2023 02:12

Większość odejdzie z DHL za tak niskie traktowanie ludzi przez liderów xd i wybieranie sobie osób swoich pupilków szczególnie na Red gdzie te same panie biorą sobie zamiany grafikowe notorycznie a jak Ty chcesz to już nie i bardzo dobrze ,ja tym bardziej pożegnam się z tą firmą ,czekam niezmiernie XD
    Xxx

16.07.2023 15:43

Praca na magazynie latem porażka. Zero powietrza, gorąco, klimatyzacja wyłączona bo oszczędności. Za to w biurze się polary zakłada bo klimatyzacja włączona. Tragedia. Nie dbają o samopoczucie pracowników magazynowych...
    Agata

13.07.2023 10:59

Podwyżki podstawy do najniższej krajowej to jednak trochę przykre. Nie tak dawno podstawa była wyższa o kilkaset złotych od najniższego wynagrodzenia a teraz… pomijając, że spadła realna wartość pieniądza to zostaliśmy docenieni
    Aga

13.06.2023 14:29

A może by ktos na nocce wreszcie zrobił porządek z tymi stanowiskami na optimusie, niektóre stare wyjadacze po dwa stanowiska a inni na 5 zsuwniach maja zrobić normę. Gdzie są liderzy ze tym nie zarządzają ?
    xyx

11.07.2023 19:00

Ile ty pracujesz, że se poradzić nie potrafisz. My z dziewczynami patrzymy nawet dalej kto ile ma i staramy dzielić się po równo tak, żeby było sprawiedliwie. Jak ktoś trafia się oporny to nikt z nim nie dyskutuje. Po prostu wtedy wyznacza się mentora do równego podziału każdego między zsuwnie. Prosta sprawa.

01.07.2023 13:13

Jak cudownie gaśnie światło w alejkach jak bosko bolą oczy. Cyk ciemność po chwili ostre światło skanera przy klikaniu quela , za sekunde cyk ciemność. Dobry (usunięte przez administratora)i udogodnienie. Like this. Osoby które to wymyśliły są wybitnie pomysłowe i z pewnością chciały by w takich warunkach pracować. Ach jak my mamy dobrze , ten ból oczu super sprawa. Cięcie kosztów kosztem codziennego komfortu pracy setek ludzi. Po to by latem wywalić pieniądze na zbędny piknik skierowany w głównej mierze na rozpieszczanie dzieci. Lub cuda wianki w pik timie. Co w tym roku? Małpy,palmy supermeni już byli. Może Muppet Show?
    Śmiechu warte

06.07.2023 21:26

I jeszcze te podwyżki. Równe najniższej krajowej. Żenada

09.07.2023 23:22

Akurat podwyżki jak dla mnie są okej. Niestety obniżenie standardu w postaci oświetlenia, rzeczy wybitnie potrzebnej do prawidłowego wykonania pracy chociażby na stow..to już cios poniżej pasa. Zestowuje kilka rzeczy ... ciemność. Przymusowy spacer by aktywować czujnik światła,wracam do rozkładania towaru, kilkanaście sekund ciemno. Znów spacer by aktywować czujkę. W sumie..firma jest eko green. Może zmierzamy w kierunku fit green. Tylko trochę słabo w pick time to widzę. Wyobraźmy sobie listopad..miejsc mało,znajdziesz cudem lokalizację stosujesz..qrwa ciemno, lecisz na początek alejki uruchamiasz światło i tak kilkadziesiąt razy w ciągu dnia. Niby Polak potrafi i poradzi sobie w każdych warunkach. Tylko zrób człowieku w tym wszystkim normę. Trochę słabe to wszystko.

06.07.2023 08:48

Podwyżki, oszczędności... A czy ktoś z ekonomistów tego miejsca pracy policzył ile kosztuje notoryczne przyjmowanie nowych głodnych najniższej krajowej? Ubranie ich, o szkoleniu nie piszę, bo obecnie wszystko idzie na żywioł. Może w ramach oszczędności czasu wszystkich wypadałoby wspomnieć o normach obowiązujących obecnie, o dozwolonych 2błędach na miesiąc by uzyskać premię w całości? System komputerowy może się pomylić bo jest dopracowywany, pracownik raz że musi odrabiać przerwę, to musi być szybki, potakujący no i nieomylny. Może czas nie zatrudniać przypadkowych ludzi przez agencję tylko otworzyć własną przyzakładową akademię. Tam młodzież nauczy się ślepo słuchać poleceń, nauczy się widzieć w ciemnościach, pozna język zagraniczny no i posiądzie umiejętność szybkiej pracy. O samej wodzie bez możliwości wzbogacenia jej jak w normalnym świecie choćby izotonikiem czy elektrolitami.
    Xgiinndssxccc

18.06.2023 07:00

A może by tak wkoncu coś zrobić z osobami które są na L4 nagminnie bo z tego co widać żadnej reakcji, tylko gadanie a te osoby wypuszczają drugim uchem i tak . Jeśli się komuś innemu przytrafiło pierwszy raz to wielce halo , to te osoby które chodzą nagminnie to nie są do ruszenia już ? I może coś zrobić wkoncu z tymi premiami bo za jeden błąd lub jej braku cały czas ta sama premia czyli 17.5 a innym podana na tacy za darmo za dobre słówko ....

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zalando Logistics Polska?

Kontakt - Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

UL. INNOWACYJNA 8 74-100 Gardno

DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.
    Branża główna: Moda, projektowanie

10.06.2023 08:06

Józek

14.06.2023 09:53

Nie widziałem na red Receive żeby jakaś mentorka stała i nic nie robiła, to nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.
    Cccc

07.06.2023 10:52

A ja mam pytanie czemu ci pracownicy co robią najwięcej dużo ponad normę nie mają jakiegoś dodatku finansowego. Byłaby wtedy większa motywacja do pracy, a tak tej motywacji nie ma w ogóle.
    Zastanów sie

08.06.2023 08:40

Niebrob większych norm.Jedynie co możesz dostać to mniejsza premie jak pracujesz na piku i się pomyślisz parę razy.Jak im nie wstyd tak (usunięte przez administratora) ciężko pracujących ludzi.Kto tam rządzi...znaczyvsie dobrze wiemy
    Ysggh

08.06.2023 15:36

te które nie robią normy niektóre panie to i tak dostają tyle co ty więc nie wiem poco zapieprzasz bo to nic Ci nieda , jak Ci nie pasuje to zawsze możesz się zwolnić nikt Cię nie trzyma .A motywować to Cię może lider jak całą premie dostajesz to może masz chody u lidera to się ciesz bo niektórzy nie dostają wogòle jak robią normę .Ciesz się że dostajesz a nie ciągle mało, nie pasuje to zmień pracę jak tak lubisz zapieprzać jak za przeproszeniem (usunięte przez administratora) bo to nie wyścig , nikt Ci nie dołoży pieniędzy co jedynie mogą zabrać za błędy.Pozdrawiam xd
    ,,,,,,

04.06.2023 21:28

Piknik super ???? jestem pod wrażeniem miło spędzony czas

07.06.2023 09:10

Przecież piknik trzeba było ,,za coś" zorganizować. W tym miesiącu chyba rekordowo pozbawili ludzi premii. To jest cios poniżej pasa. 2 dopuszczalne błędy przy tylu przeprocesowanych sztukach. A najgorsze jest to, że nie masz pewności czy te błędy faktycznie popełniłem, bo nikt sensownie nie potrafi tego wyjaśnić... System pokazał... i tyle w temacie błędów.
    piknik

03.06.2023 20:27

było fajnie i nie czekało się na grilla dwie godziny jak w tamtym roku. Maserak rozruszał ludzi .Ciasta bardzo dobre.napoje wyciskane z cytrusów .Ja sam zjadłem dwa karczki.golonke i trzy kielbasy
    Jan

22.05.2023 21:24

Kiedy podwyżki, poza tą która musi być ustawowo w lipcu, bo podstawa musi być minimum równa najniższej krajowej?

31.05.2023 15:28

Ponad dwa lara w obozie i nie spotkałem się z wyborami na przedstawiciela pracowników. Wszystko ustawione, zgnębić pracownika a jako marchewkę dać mu np. Masaż kregoslupa czy turniej w fife...
    Git...

02.06.2023 06:58

Podwyżki będą , owszem w lipcu też słyszałem
    A.

01.06.2023 14:37

Podejrzewam, że około 80% pracowników zostanie pozbawionych nawet kilkuset złotych z tytułu błędów. Brawo DHL! Brawo Zalando! Przez cały miesiąc i na kilkadziesiąt artykułów które procesujemy, dozwolone są dwie pomyłki… coraz gorzej i gorzej w tej firmie. A potem słuchamy na spotkaniach jak to firma o nas dba, piknik nam zorganizują, ale że uszczuplają nasze wypłaty to już nikt nie wspomni… tylko potem nie ośmieszajcie się swoimi durnymi ankietami na temat zadowolenia pracowników, z pytaniami typu „czy poleciłbyś pracę w tej firmie”…
    Klakier

02.06.2023 06:56

Tylko ten piknik dla połowy nie potrzebny jest bo ich takie coś nie rajcuje bo ta połowa nie jest zainteresowana i też by chcieli coś mieć wzamian z naszych pieniędzy ,po to muszą zabrać żeby na byle co mieć pieniądze XD a zabiorą pewnie w czerwcu też żeby mieli ludzie na wczasy pod gruszą przecież nie XD XD a jeśli chodzi o premie ja mam taką samą co miesiąc nawet gdy nie mam błędu więc ja nie będę się nawet spinać żeby normę zrobić bo nawet nie mogę dostać normalnie całej premii bo są dzielone osoby i te osoby zawsze co miesiąc dostaną a drudzy nie (czyli te lubiane przez lidera i te które nie są)
    Asia

28.05.2023 14:45

Cześć, czy wiadomo kiedy będzie jakaś rekrutacja?

25.05.2023 15:06

Cześć mam pytanie ile jest kaski za dzień w nadgodziny
    Się dzieje

19.05.2023 21:19

Najgorsze jest to, że ciągle coś jest nie tak w tej pracy a cały zarząd widzi wszystko przez różowe okulary... Ważne są słupki.
    Marika

22.05.2023 18:36

Najgorsze jest to że każdy cicho siedzi i nic nie robi.Przykre to że firma DHL ma pracowników za nic .
    Nie ładnie

16.05.2023 21:56

Firma promuje się na nowoczesną, bezpieczną i przyjazną dla wszystkich pracowników. . Temperatura na wyższych piętrach jest ciężka do wysiedzenia a co dopiero wykonania pracy w ruchu. Brak świeżego powietrza jedna wielka duchota. Jedno co firma zapewnia w 100% i czego nie można jej odmówić to rokroczne windowanie norm i dążenie do nieomylności pracowników. Dziś można mieć dwa błędy (przepracowując dziennie tysiące itemów !) Za rok może zredukują do zera. Przerost wymagań nad profitami. Polacy dziękujemy. Potraficie tam w zarządzie uniemilić pracę i skutecznie zniechęcić do jakiegokolwiek entuzjazmu w tej firmie.
    Lilahgfg

08.05.2023 04:16

A może by tak wszystkie Mentorki przeszkolić na wszystkie działy bo z tego co mi wiadomo wszystkie prawie nie były np na zwrotach , wkońcu to mentor powinien też znać wszystkie działy nietylko ktoś kto był bo raz dziesiąty na innym dziale na szkoleniu xd
    Jola

12.05.2023 09:46

To chyba nie jest problem. Mentor to również szeregowy pracownik magazynowy. Jeśli nie ma nikogo do szkolenia jest normalnie w procesie. Na niektórych działach tak jest cały czas i powinien być standard. Normalny proces plus dodatkowe obowiązki jeśli jest potrzeba i za to jest dodatek w postaci wyższego wynagrodzenia
    Look

14.05.2023 22:34

W pierwszej kolejności mentorki , ktore nie były na szkoloneniu na żadnym dziale. Wsparcia to wsparcia a szkolenie to szkolenie. Ktoś tego pilnuje, moze czas zacząć ?

13.05.2023 00:09

Bezpieczeństwo i wkoło gadka o bezpieczeństwie . A czy ktoś sprawdza autobusy którymi dojeżdżamy do domu/do pracy? Jedno autobus bez sprawnych swiatel który jechała w nocy i wiózł pracownikow , albo nie odpala . Najwyższa pora chyba zrobić z tym porządek.
    Aga

09.05.2023 13:39

czy jest praca na 1/2 etatu ?
    Warki

02.05.2023 18:43

Czy ktoś mi odpowie jak to jest z tymi premiami jeśli lider nie potrafi ? Dlaczego osoba która ma 80 procent premii i 98 procent dostaje 17 .5 ? Czy to nie absurd ?

05.05.2023 12:47

Żeby dostać premię 20% wynik musi być 100% co najmniej. Między 80 a 99 % masz 17.5
    Jaha

06.05.2023 15:46

No to faktycznie wyznacznik i wzór. Część mentorek tylko z nazwy jest mentorkami. Nie zawsze robią normę tak jak każdy inny pracownik. Patrzeć trzeba na siebie. Premia składa się z części za jakość, za ilość i części tzw behawioralnej. Dla wszystkich wg tych samych zasad
    Basia

03.05.2023 23:21

Cześ. Czy będzie jakiś festyn dla dzieci na dzieni dziecka? Moje dzieć hętnie by skożystały. Pytałam partnera ktury tu pracuje ale muwił że jeszcze nic nie wiadomo. Może zamiast tego firma dała by jakiś bon na zakupy czy jakiś park rozrywki? Dziecią tesz się coś nalerzy
    Beniz/Bagina

19.04.2023 01:10

Witam Jak wygląda praca operatora ciągnika terminalowego? Dużo jest roboty stricte dla kierowcy czy raczej z doskoku? (usunięte przez administratora)
    Negle

21.04.2023 21:54

Ciągnik terminalowy? A co to jest? Ciągnik jak do robienia w polu tylko terminal ma jak niektóre wózki widłowe?

22.03.2023 11:58

Hej jestem na L4 macierzyńskim wiadomo może kiedy będę wysyłane pieniądze na Święta . Za głupie komentarze podziękuję typu że liczą się tylko benifity . Pytam jak pracownik pracownika . Pozdrawiam

25.03.2023 02:37

No to zobaczysz że będę z wypłatą
    Gość niedzielny.

31.03.2023 12:30

Możesz przeprosić wszystkich i na przyszłość nie pisać jak czegoś nie wiesz na 100% . Pieniądze na święta już są!
    Xxx663197

25.03.2023 10:16

Czy może wiecie czy są przyjęcia do nas?
    .......

27.03.2023 12:00

Przyjęcia są od kwietnia....poszukaj ofert pracy bo jest ich pełno .... trochę to jednak dziwne bo pracy jest mało.
    Bixbu

27.03.2023 17:16

Szukam i Nie mogę znaleźć czy mógłbys podrzucić linka ? Będę bardzo wdzięczny

25.03.2023 01:35

Yxz

25.03.2023 15:48

To są kwoty dochodu na osobę w rodzinie, wiec jeśli masz takową to spokojnie łapiesz się w ten próg

26.03.2023 08:54

4k brotto jest na osobę. Jeśli twoja rodzina liczy więcej niż jedną osobę to raczej nie przekroczysz tego progu, chyba że druga połówka zarabia dużo to wtedy wasz łączny dochód liczysz, dzielisz na liczbę członków rodziny i na 3 miesiące. I wtedy masz średni miesięczny dochód na osobę
    Alicja

14.03.2023 20:21

Czy jeżeli chce pracować jako kurier w DHL konieczne jest pracowanie na własnej działalności i posiadanie własnego busa? Czy jest szansa na zatrudnienie w oparciu o umowę i otrzymanie busa od firmy? Mógłby mi ktoś przybliżyć temat?

16.03.2023 12:45

To chyba nie to forum, tu jest forum ludzi zatrudnionych w DHL ale pracujących na magazynie. Nie mamy nic wspólnego z typową kurierką. Od nas paczki wyjeżdżają do innych sortowni i dopiero stamtąd zabierają kurierzy
    ja

25.03.2023 16:18

Tak . To jest dochód na jednego członka rodziny. Niektórzy mają dzieci. I wtedy nie przekraczają tego progu.

Zostaw merytoryczną opinię o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.