Zalando Logistics Polska

• Rogówko
  • Przytoń
  • Nowe Węgorzynko

3. Opinie o pracodawcach Gardno
  5. Opinie o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

Opinie o Zalando Logistics Polska Gardno UL. INNOWACYJNA 8

WebsiteIconDHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.!

Gość

08.10.2024 13:37

Witam jak wygląda zatrudnienie osoby z niepełnosprawnością. Chodzi mi o lekki stopień z lekkim niedosłuchem. Czy trzeba robić jakieś dodatkowe badania czy wystarczy samo orzeczenie?
    Mb

11.10.2024 09:45

Lekki stopień tylko 15 min dłużej przerwa.. Jak lekarz medycyny wystawi zaświadczenie możesz normalnie przyjść do pracy bez dodatkowych badan.
    Gość niedzielny

11.10.2024 19:53

Jak dobrze wiesz osoba z grupą nie może pracować w godzinach nocnych. U nas godzina nocna zaczyna się od 21-45 więc na zmianie popołudniowej osoba z grupą lekką pracuję o 15 minut krócej żeby nie wpaść w godzinę nocną. Grupą umiarkowana to inna historia:)

06.10.2024 20:56

Witam. Czy są może przyjęcia na same weekendy??
    ReviewModeratorIcon
    Kamil

08.10.2024 05:59

Fajnie gdyby ktoś odpowiedział na opcję pracy w weekendy, bo nie każdy ma szansę zatrudnić się na cały etat. Oprócz tego może jest elastyczny dobór dni w środku tygodnia?
    Xvx

10.10.2024 16:36

Grafik jest ustalany dla danej grupy. Wchodzi w grę ewentualnie sporadyczna zamiana dni za zgodą HR.

07.10.2024 14:12

Gosc

08.10.2024 17:17

Podstawy jest 4650 15%premi dodatek 70 zł brutto za weekendy plus ponad 300 zł jak wyrobisz ponad normę
    Obserwator

22.09.2024 15:56

W tym roku już za późno. Ale czy wybory pracownika roku, bardzo dobra inicjatywa, nie mogą być podzielone na zmiany? Generalnie znamy die z ludźmi z którymi wspólnie pracujemy, nocki, dniówki popołudniówki mijają się tylko w drodze z i do pracy. Może warto to @Pracodawca rozważyć na przyszlosc
    hjhlkhlkjj

18.09.2024 07:15

Tutaj w ogóle będzie jakaś jeszcze poważna praca, czy taka meganędza, zwłaszcza na piku, pozostanie? I po (usunięte przez administratora) jest tylu liderów i mentorek, szczególnie na zwrotach?
    Malgosia

22.08.2024 18:00

Witam. Podobno były podwyżki. Jak wygląda teraz sytuacja z wynagrodzeniem ?
    Chętna do pracy

09.08.2024 16:28

Czy do pracy są dojazdy z Bełchatowa?
    Adaaam

10.08.2024 09:30

Tak , jeżdża nawet dwa autobusy zależy z których stron

28.07.2024 19:00

RTRT

29.07.2024 19:52

Na RED tylko wiecznie śmichy chichy TL/AM a co do czego przyjdzie to nic nie wiedzą. Zielony wyższy rangą brak reakcji na sytuację która trwa od lat na tej zmianie

25.07.2024 12:05

Kiedy bd wczasy wyplacane
    Tadeusz

11.06.2024 12:08

A te błędy dopisywane na piku to się wkoncu skończą ? Czy nadal będą nawet jeśli pobierzesz jedna wannę i będziesz pobierać całą zmianę po jednej , bo to już się robi bardzo śmieszne pikując cały dzień z jedną wanna masz wpisany z powietrza błąd

05.06.2024 01:07

Zainteresowana

05.06.2024 05:03

jak nikt tego nie zgłosi wyżej to nic z tym nie zrobią :/ też już mam dość tej atmosferycznych...
    RTRT

05.06.2024 20:40

Ja za bardzo nie rozumiem o co wam ludzie chodzi... Nie pasuje mi na danym dziale to idę do lidera albo do areasa i proszę o zmianę - zazwyczaj się do niej przychylają. Nie pasuje mi zupełnie to idę rozwiązać umowę i szukam szczęścia dalej zamiast się produkować na portalach tego typu...
    Zmiany

08.03.2024 22:09

To przechodzenie z działu na dział to jest jakieś nieporozumienie. Dział recive to jeden wielki chaos organizacyjny. Szarpanie ludzi w te i wewte. Słowa jednego z Panów "chcemy żebyście zarabiali jak najwięcej". Naprawdę? Więc jeśli tak zorganizujcie pracę już na starcie tak by nikt nie musiał nigdzie chodzić i od początku pracował na jednym dziale. Wsparcie? Mogę iść. Załatwmy to jednak tak by trwało 8 godzin. Można?
    Hohooooo

30.05.2024 16:42

U Was jej brak widać jak rodzice wychowali kultura na zero bo nawet nie potraficie powiedzieć "dzień dobry" nie ważne zkim pracujecie ale kultura wymaga nawet tego a u Was jak w oborze i wcale się nie dziwię że zostana i zostają same osoby które nie wiedzą nawet coto jest pomoc albo słowo dzień dobry a tu pracują starsze osoby
    Mirosław

02.06.2024 16:39

Chyba raczej ponad normę na repaku z tego co wszyscy mówią jak zły towar nie odpowiada Ci to się zgłaszasz odrazu na repak
    Lilahgfg

26.05.2024 14:04

Gdzie Ci ludzie którzy się przyjęli? Na stow wiecznie brakuje ludzi , śmiech na sali . Niedługo połowa ludzi która pracuje dłużej sama odejdzie ze względu nato że codziennie te same osoby dają na inny dział a u siebie normy nie zrobi bo non stop na innym dziale , także powodzenia tym którzy tak się dają za grosze nikt nie będzie pracował
    Bad girl

31.05.2024 09:40

Bo pack to porażka. Ostatnio na wsparciu trzy razy zmienialiśmy miejsce optimusie bo ktoś źle kogoś poinformował. Mentorki tylko latają w te i z powrotem przekładając tekturki z wyznaczeniem suwni. Pan lider mówi jedno pan zielony drugie a ludzie są przenoszeni z miejsca na miejsce. Czas leci, wynik spada ale kogo to...?
    Katarzyna

31.05.2024 15:55

Jakbyś się wzięła do pracy to by ci wynik nie spadał tak samo jak przychodzisz na pika , to co niektóre przyjdą i stoją zamiast pikować bo plotki najważniejsze co kto robi , kto zkim itd
    Miko

21.05.2024 11:48

Czy to prawda że mają być jakieś redukcje w najbliższym czasie?
    Klakier

25.05.2024 12:35

Niedługo niektórzy sami odejdą i zostaną same lizusy lidera powoli już tak jest , i będą chodzić na wsparcia teraz oni a nie ciągle te same osoby chodzą a lider tego nie widzi bo ma klapki na oczach. Jeśli nie była przeszkolona osoba to wypadałoby żeby ta osoba poszła na szkolenie na dany dział a nie wiecznie się zasłaniając tym że nie była szkolona na dział to nie pójdzie na wsparcie.I może by tak wszystkie Mentorki odbywaly szkolenia między działowe bo z recivu z Red 1 niektóre nie były nigdzie
    Haha

27.05.2024 13:00

Szczególnie na zwrotach nie były wszystkie Mentorki przeszkolone a wypadałoby żeby były a nie tylko repaczek na recivie na redzie

09.01.2024 21:43

Wuj

20.04.2024 14:29

Mentor jak i każdy jest pracownikiem magazynowym , ale przyszły czasy gdzie mentor nie udziela się wogòle i bierze dodatek mentor powinien dawać przykład i robić tą normę a nie się opieprzac nawet chodzić na wsparcia jak każdy a nie że "nie chce" .Co niektóre z recivu biorą dodatek za stanie i nieróbstwo tak naprawdę
    No prawda

19.05.2024 01:37

W samo sedno. Są mentorki których nigdy (!) ani u mnie na sąsiednim dziale na wsparciu nie było. No to raczej jest już czas by coś z tym zrobić. Tyle osób o tym mówi. Mentor nie jest zwolniony od pracy na innym dziale. Ludzie naprawdę to widzą. Jeśli się mylę oświećcie nas wszystkich w newsletterze..Może jest inaczej? Może mentor smentor dementor to taka instytucja demotywująca stworzona by uczyć jak omijać sąsiednie działy. Kto wie .
    Kurier

06.05.2024 16:23

Ile godzin kreci się średnio dziennie jako kurier?

20.04.2024 14:22

Ludzie z recivu przestańcie się poniżać przed liderami to lizustwo nic wam nieda , nikt nikomu nie zazdrości ale sami się poniżanie stojąc przy biurku , opierając się i czekając nie wiem naco .Żal mi was ..
    Bad girl

21.04.2024 22:48

Daj spokój co za dziwny punkt widzenia prezentujesz. To że Ty nie masz nic do powiedzenia liderce czy liderowi nie znaczy że inni mają tak samo. Trochę dystansu i luzu. Niech każdy patrzy na siebie a będzie lux w tej firmie.
    Ysggh

26.04.2024 23:11

Stoisz i nie masz raczej nic do powiedzenia xd stoją osoby tylko po to żeby się pokazać coto nie one i nie mają nic do powiedzenia więc nie wiesz jak jest to nie komentuj niedługo zajrzysz liderowi do toalety skoro tak lubisz wisieć na biurku lidera takie podlizywanie się jest dla dzieci ze szkoły ale nie w pracy
    Mol

14.04.2024 19:50

Dział ref nie działa od świat . Jest już 14 kwietnia a my ciągle na wsparciu na Red i nie ma możliwości sobie nadgonić wynik ponieważ nie ma takiego człowieka który wyrobi 80% na wszystkich obcych działach ktoś się wyrobi na pik czy pak na recef i stow nie i nic się w procentach nie zgadza żeby dostać premię .
    Rec

16.04.2024 10:49

Na pewno to wiele rzeczy jest. O normy na wsparciu się nie martw, dziewczyny robią je bez problemu. Ludzie zajmijcie się sobą i pracą zamiast wiecznie patrzeć co inni robią. Nie szkoda wam czasu żyć cudzym życiem?
    Ania

16.04.2024 17:30

Na swoim dziale też gadają niektóre i tylko proszą supporterow żeby im palety zamienił na lepszy towar a druga osoba za nie robi g..no więc o czym tu mowa żeby takie panie co niektóre zrobiły normę nawet na paku .Przyjdzie na swój dział i nadrobi jedna i druga jak pójdzie na cp lub beauty .Romansuje na swoim dziale nawet pewna pani żeby tylko mieć dobry towar później zadowolona chodzi że ma ponad normę z czego ? Z lepszego towaru który supporter podstawił a g..o odstawił innej osobie

13.04.2024 10:33

Justyna

14.04.2024 10:08

Każdy robi na swój wynik, więc wiadomo kto stoi a kto nie ale mimo wszystko dobrze , że się tak martwisz o nie swoje wyniki. Radzę rób swoje i się nie rozglądaj na boki , szkoda życia.

19.03.2024 19:14

20.03.2024 11:06

Najlepiej pieniądze na święta wypłacić na ostatnią chwilę. Wczasy pod grusza po wczasach. Co oni jeszcze wymyśla? Omijac to jak najdalej
    Zajączek

22.03.2024 11:28

Wczasy pod gruszą po urlopie na własne życzenie mamy. Wiele osób wypisywało a po wypłacie pieniędzy rezygnowało z długiego urlopu albo skracało go albo szli w tym czasie na zwolnienie i nadal mieli cały urlop chociaż z niego nie korzystali i pieniądze za niego. Kasa świąteczna powinna być dzisiaj, o co tu bić pianę niepotrzebnie. Afera goni aferę tam gdzie jej nie ma

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zalando Logistics Polska?

Kontakt - Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

UL. INNOWACYJNA 8 74-100 Gardno

DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.
    Branża główna: Moda, projektowanie

19.03.2024 15:11

Michał

19.03.2024 20:48

No na redzie na recivie są bardzo nie sympatyczne osoby większość z nich dzień dobry ani nic a każdy u siebie ma grupę i jest w grupie , może zabrakło kultury niektórym paniom
    ?????

21.01.2024 09:13

Czy mentorzy na blue i green są na szkolenich miedzydzialowych?
    Blue

19.02.2024 18:36

Najlepiej zgłosić do AM swojego działu że są takie i takie osoby nigdzie nie szkolone
    Mała

17.03.2024 10:31

Jakie crostreningi? Ja na początku byłam na zwrotach i moje szkolenia na innych działach trwały 15 minut i do pracy. I teraz chodzę na wszystkie działy. A tu jakieś szkolenia sobie powymyslali
    Monia

14.03.2024 09:48

Czy jest tutaj ktoś kto wrócił z rodzicielskiego odrazu do pracy ? Jak z wychowawczym ? Nie ma problemu żadnego? można sobie go rozdzielić na 5 razy jak to tutaj wszystko wygląda? Proszę o wypowiedź osoby która z tego korzystała ?
    tak

13.03.2024 20:02

Czy na innych działach też jesteście rozliczani z przerw po przez bramki czyli np. na bramce odbijecie się 17:41:12 a kończycie 18:11:58 i już jest rozmowa na ten temat że zrobiliście przerwę ponad 30 min
    Red

07.03.2024 00:05

Czy będą pieniążki na święta ?

07.03.2024 23:21

Oczywiście, że będą. W tygodniu poprzedzającym święta
    Zniesmaczony praca

06.03.2024 09:14

Do kiedy będziecie nas (usunięte przez administratora) z tą normą. Wtedy kiedy jemy w restauracji zalandowskiej smaczny posiłek to oczywiste, że nie pracujemy tylko odpoczywamy a tu i tak musimy nadrobić przerwę. Trochę nie fair. Trochę szacunku dla każdego

24.02.2024 07:20

Nikt ważny

24.02.2024 17:38

Właśnie zwolnili kolejna partię ludzi. Myślisz, że coś jeszcze wyskrobią na święta? ????

19.02.2024 06:10

Pat

22.02.2024 06:30

Jestem byłym pracownikiem i jeszcze nie dostałam za rok 2023
    Jan

23.02.2024 19:50

Pracodawca do końca lutego ma obowiązek udostępnić czyli mogą wysłać pocztą 29.02 max. Po zalogowaniu na gov podatki możesz tego pita zobaczyć nie czekając aż pracodawca wyśle

02.02.2024 09:37

Dzień dobry a jak liczona jest ta norma na packu? Nie ma licznika żeby wiedzieć ile się spakowało ...Pick i stow mają wyświetlone na skanerze ...

04.02.2024 07:56

Przede wszystkim musisz liczyć na 8h i 15 min.. A po drugie czasy ntt tak jakby obniżają tą normę. Bo jak masz powyżej 10 min to się dolicza do czasu pracy. Czyli np jak masz łącznie czas ntt to już norma nie rozkłada się na 8h15min tylko na 8h45min. Chory system ale cóż... A coś czuję, że premie za 110% normy będzie ciężko dostać tym bardziej na paku na optimusie. Bo jedenu będzie lecieć a drugiemu nie. Najbardziej sprawiedliwie iść na pika.

21.02.2024 20:49

Ciekawe bo w innych miejscach pracy to na 8 godzin pracy jest piętnaście minut przerwy a tu do ośmiu godzin się jeszcze dokłada ???

20.02.2024 20:35

21.02.2024 14:32

Możesz uzasadnić swoją wypowiedź. Nienawiść to może być bardziej przez górę niż przez liderki. Nie wiem co wiecznie się ich czepicie .

19.02.2024 14:26

Ludziska z blue pick / pack czy wy również wybieracie po dniu urlopu w tym tygodniu?

12.02.2024 13:35

Robi się coraz ciekawiej! Od początku roku zwolnienia ludzi głównie z biur wiadomo po picka time redukcję będą ale wprowadziło to już zła atmosferę. Nastąpiło wprowadzenie nowych premii Ci średnio-mądro- (usunięte przez administratora) Nakręcili się za pracą i za parę złotych ( których połowa zabrana zostanie z podatkiem) potrafią oczy wydłubać i kolejny cios w atmosferę. Jeszcze do tego ostatnio brak pracy i ciągle podkręcanie chorej atmosfery w pracy.Jest fatalnie ale teraz pracodawca refunduje w pakiecie Medicover wizyty u psychologa i psychiatry naprawdę super!!!

13.02.2024 12:39

I znikające procenty w normach w zagadkowy sposób ...wczoraj miałeś np.100 procent a dziś 15 procent mniej ...może by ktoś się tym zajął
    Izabela

09.02.2024 18:43

Może mi ktoś podać namiary na zallado w Głuchowie? Jakiś numer telefonu? Albo adres e-mail gdzie można aplikować CV? Będę bardzo wdzięczna

10.02.2024 22:40

Szukaj ogólne na Pracuj.pl ale obecnie nie ma zatrudnień.
    Blue

11.02.2024 10:57

Aktualnie to redukcję są a nie zatrudnienia.. nie ma pracy i w najbliższym czasie nie zanosi się na poprawę
    Melati

09.02.2024 06:52

Jedno wielkie przedszkole .Interesowanie się życiem innych to Wasze hobby. Czy prawdą czy nie poprostu puszczacie to w obieg,chyba nikt Wam osobom (plotkującym) nie zrobił sprawy w sądzie za pomówienia .Ludzie więcej logiki i empatii .Ploty robią ludzie ,którzy mają tak słabo zabarwione życie kolorami ,że muszą je barwić w inny sposob-metafora .Wstyd i Zenada
    Oz

10.02.2024 15:45

A masz może jakieś namiary jak się tam dostać? Nr telefonu albo email??
    ........

11.02.2024 08:29

A dlaczego sam/a nie podejdziesz i nie powiesz że Cię terroryzują śmieszne jest spotkanie miesięczne dlaczego nie wyjedziesz na środek i nie opowiesz o terroryźmie śmiechu warte sami tworzycie plotki a później wychodzą niestworzone historie zawsze możesz zmienić dział lub pracę pracuję na receive i żadnego terroru nie ma
    Oho

09.02.2024 15:40

Kto wpadł na pomysł wysyłać ludzi przeszkolonych na inny dział na ......szkolenia przypominające! A inne osoby nigdzie nie szkolone lub mają tylko jedno szkolenie? Jaki jest tego sens?
    Wsparcie

30.01.2024 22:20

Po dzisiejszych pięknie opowiadanych ustaleniach dotyczących norm każda osoba która pójdzie na wsparcie chociażby jeden dzień a akurat trafią się słabe picki i nie wyrobi 80% normy ma po 2,5% premii. Piękne uderzenie w PSów, mentorów, wózkowych itp. Czapki z głów :)
    Git...

07.02.2024 11:23

Nie musze mieć na wózki wystarczy że pracuje na wyższym stanowisku , i chętnie mogę porozmawiać zkims kto będzie miał coś na oku pozdrawiam .
    Plik

08.02.2024 06:17

Jak chcesz aplikować to na ps też po zawodówce biorą i jeszcze niby angielski zna choć mówi dookoła, że nie to rekruter firmowy przyklepie że zna. Tutaj wszystko jest możliwe. Zobacz czy nie masz za dużych kwalifikacji bo jak tak to marnie wypadniesz.
    Ania

05.02.2024 15:12

Moi drodzy, czy orientuje się ktoś czy autobus jeździ z Andrespola do Zelando ?
    Ola

04.02.2024 11:31

Czy jest tu jakaś osoba która obecnie jest na rodzicielskim i ma zamiar iść na wychowawcze?

29.01.2024 19:10

30.01.2024 02:35

Tak. Świąteczne normalnie ale o wczasy pod gruszą nie możesz się starać
    Hajs

04.02.2024 07:47

A na macierzyńskim też normalnie świąteczna jest?

25.01.2024 09:50

duch

02.02.2024 13:10

Tu się nie zgodzę, każdy z nim przechodził rekrutację jeszcze raz, nie każdy z nich się dostał na TL Jest tyle rekrutacji, składaj dokumenty a nie tylko narzekasz
    Ytre

03.02.2024 17:42

Szczerze ? Nietylko one nie mają wiedzy , bo niektóre Mentorki też nie mają i się pytają zwykłego pracownika lub mówi żebyś szedł do ps więc to też jest nie smaczne , poco niektórzy dostali koszulki , kamizelki jak zero wiedzy to jest pytanie szczególnie panie z recivu brak wiedzy może by mentorzy i liderzy najpierw od podstaw się uczyli i zabrać koszulki , kamizelki niech może Area zobaczy jak pracują Mentorki np bo niektóre nie wiedzą nic a pieniądze biorą za nic , tylko za ploty a normy zadna mentorka nie robi , może by tak zrobić mentorke tą która spełnia wymagania typu norma i chodzi na wsparcia nie widząc problemu i robić toco powinna nawet towar marny tak jak zwykły pracownik

Zostaw merytoryczną opinię o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.