Zalando Logistics Polska

• Rogówko
  • Przytoń
  • Nowe Węgorzynko

3. Opinie o pracodawcach Gardno
  5. Opinie o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

Opinie o Zalando Logistics Polska Gardno UL. INNOWACYJNA 8

WebsiteIconDHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.!

20.06.2024 18:48

11.03.2025 09:16

Zgadzam się. Ze wszystkich prac poprzednich w Zalando pracuje mi się najlepiej
Ela

12.03.2025 12:52

A czy dawali już skieriwania na badania tym co zaczynają 19?
Rymtymtym

01.03.2025 16:32

A zrobi ktoś coś z osobami na zwolnieniu które co chwilę chodzą na zwolnienie bo nie chce się robić
Trala laaaa

01.02.2025 14:22

A panie ze stow może też się wezmą do pracy a nie plotkarstwo , co niektóre wogòle nie widziały innych działów bo tylko te same osoby chodzą na wsparcie szczególnie na reciv .To mentor nie chodzi na wsparcie nigdzie od kiedy ?
Red

08.02.2025 10:51

Jak to nie chodzą, nie wszystkim mentorom przyczepiajcie łatkę
Bummm

24.02.2025 22:36

Ostatnio było tam aż czerwono ale ciekawe historie opowiadasz. Zacznijmy od faktu, że pracownicy z 4-5 letnim stażem pracy ( nie mówiąc o "świeżo" zatrudnionych osobach) nie chodzą na wsparcie na zwroty i packa. Rozwój na tych działach Ciebie i kolegów nie ominie.

21.02.2025 05:15

Lolz

22.02.2025 07:12

Podpisałeś umowę, zaakceptowałeś warunki. Więc no cóż...
tymczasowy stefan

22.02.2025 13:14

DHL miał nabór przez 1 miesiąc w roku, przez resztę miały nabór tylko agencje tymczasowe (czemu nie DHL? bo nie było pracy?) a w ogóle twoja odpowiedź jest w stylu trzeba było być cwaniakiem i mieć farta, a nie zwracać uwagę na oczywistą dyskryminację. rozumem nie grzeszysz.
Hajs

14.02.2025 22:31

Czy działa wam już strona mój HR?
???

15.12.2024 12:41

A jakie macie Państwo zdanie o liderach i AM? Czy tylko ja mam wrażenie, że wielu z nich brakuje kultury osobistej? Mam na myśli powiedzenie chociażby zwykłego " cześć" , najczęściej co niektórzy z nich odwracają głowę w drugą stronę, lub nagle patrzą w telefon( który nawet nie dzwonił), zdarza się też , że zwyczajnie nie odpowiadają nawet na " cześć". Może jestem starej daty, ale wydaje mi się , że w przyjaznej atmosferze przyjemniej się pracuje. Absolutnie nie wrzucam wszystkich do jednego worka...
Ma

26.12.2024 16:20

Telefon w każdej firmie na stanowisku jest prawą ręką więc jeśli myślisz że Ktoś patrzy w telefon a nie w twoje oczy czy idzie pan i władca aby się ukłonić to …… telefon z tego co wiem zastępuje im komputer i tableta . Gdy by nie ten telefon to byś nie wiedział co masz robić w tej pracy . Żenada . (usunięte przez administratora)
Obserwator

21.01.2025 14:32

Nie spotkałem się z przypadkiem od samego początku pracy by ktoś nie w żółtej podkoszulce nie odpowiedział na powitanie. Ba. Często to właśnie On Ona jest inicjatorem kontaktu powitalnego.
BabyBlue

30.01.2025 18:38

Czemu ni stąd ni zowąd pojawiło się pełno nowych liderów na dniówkach w ostatnim czasie? Nie pamiętam żeby była wywieszona kartka z rekrutacją…

25.01.2025 22:15

Czy wma też nie działa strona mojhr? Od kilku dni nie chodzi
Hej

26.01.2025 15:31

I na razie nie będzie. Po 1.02 i będzie nowe logowanie
you

06.11.2024 15:34

Jak dokładnie wychodzi wypłata na rękę?
___

08.12.2024 13:06

Jakie ty decydujesz? Grupy 0 nie ma od bardzo dawna są tylko weekendowe.
Mentor D

21.01.2025 14:33

Na jedną rękę ponad 2k

06.01.2025 10:02

Witam czy mógłby ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tymi wirtualnymi quelami na zwrotach ?
Obserwator

20.01.2025 16:29

Może lider lub AM bedzie wiedział? Jsk nie dzwoniłem do Berlina
Paola

16.01.2025 13:48

Hej ,wiadomo coś kiedy będą przyjęcia ? Zazwyczaj były w marcu , czy w tym roku będzie podobnie ?
Znawca

20.01.2025 16:26

W marcu to będą zwalniać jeszcze :) Pracodawca super, zapewnia komfortowe obuwie robocze co pozwoliło zwiększyć pierwszy raz w historii normy;) Idzie to w dobrym kierunku więc przyjmuj sie jak najszybciej no niedługo za te same pieniądze trzeba będzie więcej zrobić. A znajomości są potrzebne wszędzie by awansować, czy to obóz czy rząd...
bluue

05.01.2025 17:17

ogrzewanie założyli a włączone było raz przy uruchamianiu i od tamtego czasu zimno że dwa polary to mało, dłonie i nosy zmarznięte, a przy ochronie cieplutko oczywiście. zróbcie coś z tym bo to przesada, nie da się pracować w takich warunkach.
Autor Nieznany

11.12.2024 16:45

@Pracodawca - Jak długo trwa proces rozpatrywania złożonego CV ? Od dwóch tygodni, status mojego CV jest taki sam - w trakcie rozpatrywania. Kiedy dostanę jakąś informację zwrotną, cokolwiek ? Złożyłem CV tylko do was i czekam na decyzję. Nie mogę czekać w nieskończoność. Jeżeli do piątku nikt się nie mną nie skontaktuję, wycofam swoje zgłoszenie i aplikuje w inne miejsce. ( Aplikacja złożona została w innej miejscowości - nie Głuchowo )
Rozgoryczony

17.11.2024 08:20

Nie na widzę (usunięte przez administratora) w tej firmie. Notorycznie dopisywane błędy przez psów bo jak wiadomo bardziej opłaci się dać kilku peesom pełne premie a całej reszcie pozabierać za błędy. Dokąd ta niesprawiedliwość zmierza? Chyba do tego że niedługo nie będzie miał kto tu pracować.
Natan

04.12.2024 08:50

Pomyłki się zdarzają i można je wybaczyć, jeżeli są naprawiane. Firma wyjaśnia takie sytuacje czy zostaje to zamiecione pod dywan?

07.12.2024 14:15

Nie spotkałem się z okolicznością wyjaśniania błędów. Osobiście liczyłem na wyjaśnienie mojego w postaci dostarczenia mi paczki i pokazania gdzie jest ten błąd. Załóżmy przez chwilę że błędy nie były dodane, wynikały z jednej prostej zasady. Nie było weryfikacji etykiet z fakturami na pakowaniu. Wysokie Normy zwykle robi się kosztem weryfikacji. Pomijając to pakujesz szybciej i nie obchodzi Cię nic więcej. Liderzy co godzinę robią obchód z lapkiem i podają aktualne liczby każdemu pracownikowi [mocno zaniżone]. Jeśli sobie liczysz paczki to wiesz ile w godzinne zapakujesz, ale nigdy to się nie będzie zgadzało z liczbą podaną CI przez lidera. Kiedy Ci ktoś da błąd to wg lidera pomyłki NIE MA. Pozdrawiam
Jest fajnie

15.11.2024 22:04

Nowi pracownicy nie wiedzą gdzie doładować kartę pracowniczą, jak zamknąć nie skończony pick czy do jakiej wysokości spikować wannę. Spoko pomogę. Tylko pytanie kto ich szkoli. Dawniej mentor przeszkolił tak, że człowiek nie miał żadnych pytań...
@Pracownik

18.11.2024 12:22

Nowi pracownicy mają wszystko tłumaczone, jeżeli nie słuchają albo zapominają to już jest inna kwestia. Olewają sobie to co do nich się mówi, twierdząc że już wszystko wiedzą. Potem okazuje się, że w rzeczywistości to nic nie wiedzą.

07.12.2024 13:30

Jest takie powiedzenie, że kto nie myśli osądza. Każdy człowiek jest inny. Pikowanie czy pakowanie jest stosunkowo proste, na Pikach trzeba się nachodzić -fakt - na paku z kolei stoisz 8 h. Za przekaz wiedzy odpowiadają mentorzy, ja miałem znakomitych. Jeśli ktoś zabiega o pracę to powinien łożyć wszystkie siły i zmysły aby nauczyć się. Okres próbny trwa 6 tygodni, więc czasu jest dużo na naukę. Pozostają oczywiście inne kwestie mające wpływ na pracę [nie istotne w temacie] niemniej praca w otoczeniu życzliwych ludzi bywała tam fajna.
Czolg

18.11.2024 08:41

Niewygodne buty, spodnie które przecierają uda aż do krwi. Przerwa niby trwa pół h. Ale trzeba się liczyć z wyjściem i ponownym wejściem z magazynu i czasami kontrola osobista.
X

18.11.2024 18:26

Jak wygląda kontrola osobista?

07.12.2024 13:24

Nie chcę zaradzać szczegółów, ale kontrole osobiste wynikają z rodzaju pracy jaki wykonuje się na terenie tej sortowni. Ogólnie atmosfera jest miła [poza liderami]. Z butami i odzieżą to faktycznie jest dramat. Przerwa zaczyna się od chwili gdy odbijasz się na Kronosie. Dojście z oddziałów zajmuje ok 3-5 min. Ja często kończyłem przerwę po zjedzeniu posiłku na stołówce [za 1 zł], i miałem spokojnie 10 min na dojście.
Macierzyński

04.12.2024 00:55

Czy na macierzyńskim są wypłacane pieniądze z ZŚFF, umowa dhl
Xox

28.11.2024 14:54

Kiedy będą przyjęcia?

16.11.2024 10:31

Ty

20.11.2024 21:42

A w pracy co się dzieje ? Niektórzy chodzą na zwolnienia notorycznie bo się nie chce pracować a zato zamiast ich zwolnić to zwalniają tych którzy nie chodzą ani razu, może tym się przyjrzeć lepiej , może wreszcie wziąć się za takie osoby a nie zwalniać np nową osobę zatrudniona lub osobę która nie opuszcza dnia i jest w porządku
mikoX

17.11.2024 10:09

nie wiem dlaczego firma trzyma cześć kierowcow, to jak dostarczają paczki, woła o pomstę do nieba. Paczki rozwalone, kontakt z firmą utrudniony, nie fajnie!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zalando Logistics Polska?

Kontakt - Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

UL. INNOWACYJNA 8 74-100 Gardno

DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.
Branża główna: Moda, projektowanie
Mistori

22.10.2024 13:31

Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś wie jakie są zmiany jak pracuje się przez agencję OTTO,bo mam sprzeczne informacje
Kamil

26.10.2024 09:08

Na każdej zmianie jest miejsce skoro można sobie wybrać? Znajdą się tacy, którzy będą celować w same nocki. Jak są płatne?

15.11.2024 21:28

Ja wybierasz nockę to masz tylko nocki a jak dziennie to dwie zmiany. Raz rano, raz popołudnie. I tak jest więcej płatne, bo nocne godziny są płacone 20% więcej od podstawy wynagrodzenia. Nie pamiętam jaka teraz podstawa jest nawet :D Ale np masz 4600 to dodatek nocny masz 920 brutto więc dużo moim zdaniem
Natan

12.11.2024 10:03

Ktoś da znać ile czasu trzeba przepracować w firmie, żeby móc liczyć na dodatki świąteczne? Zbliżają się święta i pewnie sporo osób to ciekawi.

15.11.2024 21:22

Będzie taka informacja, z tego co kojarzę już była więc każdy nowy będzie o tym wiedział ????
Aniolek

13.11.2024 12:21

Dlaczego pracownicy którzy są dopiero zatrudnieni muszą odrabiać w piątki święta? Dni w które nie byli jeszcze zatrudnieni

15.11.2024 21:20

Nie odrabiasz dni które były wolne jak nie pracowałeś. Tylko dni robocze muszą się zgadzać od momentu Twojego zatrudnienia. Dlatego grafiki na początku zawsze się różnią jak nie zaczynasz pracy od początku msc
Nowy pracownik

14.10.2024 11:55

Witam mam pytanie. Gdzie można doładować baga za gotówkę a nie karta płatniczą?
Taa

15.10.2024 10:14

Na stołówce/ wydawce
Edzia

14.11.2024 01:36

I przed lub po zmianie na stołówce
lol

13.11.2024 16:35

paczka jaką dzisiaj dostałem to apogeum... rozwalone puszki dla kota, rozsypany żwir, nie wiem jak w ogóle nie wstyd coś takiego dostarczać.
Bejba

10.11.2024 00:08

Czy nowy pracownik zatrudniony w listopadzie dostanie świadczenie na Święta ?
Mb

12.11.2024 18:40

Wydaję mi się że musisz być na dhl a nie przez agencje
Tþtt

12.11.2024 22:28

Jeśli jest na DHL-u, to dostanie.
Red

08.11.2024 11:28

A świąteczne nie były wypłacane jeszcze w listopadzie pod koniec ?

23.09.2024 06:06

redisgood

05.11.2024 09:38

a jaki termin wypłaty dodatku w tym roku?

05.11.2024 23:57

Pewnie przed wypłata w grudniu, jak zawsze. Przypuszczam, że na Mikołajki
Viki

28.10.2024 09:07

Witam,mam pytanie jak wygląda praca na zwrotach?Czy jest prosta i jak z normą?
Viki

30.10.2024 12:22

Powiedz mi jeszcze jak się nie wyrabia normy to od razu zwalniają?Z góry dziękuję za odpowiedź.

05.11.2024 02:38

Nie zwalniają. Po prostu jak nie masz normy to masz mniejszą premie. Poza tym przez pierwsze 3 msc przymykają oko jak Ci trochę brakuje do normy. Niektórzy do tej pory nie robią po 4,5 latach więc spokojnie
ToJa

02.11.2024 13:36

Witam. Czy orientuje się ktoś czy jest nabór na same weekendy?? Wiem że wcześniej była taka opcja w zatrudnieniu a teraz nie widzę ogłoszeń.
wisnia

30.10.2024 05:01

czy mogę mieć swoje buty bhp? te są okropne a po licznym zgłaszaniu tego słyszę „przyzwyczaisz się ;)”.
sirenka

02.11.2024 11:10

Nie można. Tez kupiłam ale nie dostałam zezwolenia. Trzeba się męczyć w tych. Na dłuższa metę można zwariować.

01.11.2024 22:47

że co...

02.11.2024 09:46

Jakiego kolejkomatu.Nie masz w tej firmie większych problemów.Niech się pikerzy wypowiedzą o tym co banda z góry zrobiła z pick listami.Jak je porozdrabniali by nie robić normy i wykańczać pracownika.Jak oni się nie wstydzą tego co robią żeby tak pracowników upokarzać.Wstyd AMi, i inni za taki stan rzeczy odpowiedzialni .Jak macie odwagę patrzeć ludzia w oczy
Niby ktos

01.11.2024 13:06

Jest rekrutacja na TL na zmianę Green.
Staszek

30.10.2024 11:05

Czy gdzieś znajdę w necie jadłospis na dany dzień?

26.10.2024 00:55

Marysia Blue

28.10.2024 05:05

A liderzy to inaczej.Po pięciu nie raz jest na nadgodzinach i nic nie robią tylko wszyscy razem siedzą i w plotki się bawią.Człowiek biega za pikami a jedna liderka z druga z nudów po internecie sobie chodzą albo smy piszą.Oni wszyscy są po tych samych pieniądzach .Biorą pieniądze za siedzenie i nic nie robienie.
Oleander

25.10.2024 16:28

Witam jakiej wysokości jest dodatek za weekendy ?
Zaintrygowany

15.10.2024 11:41

Porażka magazynu są buty. Toporne, niewygodne, ciężkie. Ci co je wybierali powinni sami pochodzić w nich a nie siedzieć w biurze. Wstyd, hańba.

22.10.2024 04:13

Ten temat przynajmniej od 4 lat jest poruszany. Jak pojawił się nowy rodzaj butów większość wolała stary typ, bo okazał się wygodniejszy. Na początku jest trudno z czasem mogą się przyzwyczaja
Qwrtt

18.10.2024 02:04

Ogólnie praca na receive ok. Do ludzi też nie mam wielkich zastrzeżeń jednak liczenie co do sekundy kiedy wróciło się z przerwy jest trochę chore. Trzeba poświęcić chwilkę czasu jeżeli ktoś chce normalnie zjeść i iść zapalić.
leon

03.10.2024 22:41

a kiedy awanse dla pracowników robiących normy i ponad normy? czy tylko (usunięte przez administratora) lideró i kuzyni hr z warszawy awansują? czy awanse ukraińców są poparte ich pracowitością, wiedzą? niektóre z nich nie potrafią mówić po polsku i angielsku a awansują? czy w tej firmie liderami zostają tylko (usunięte przez administratora) po technikum z okolic głuchowa?
Kamil

12.10.2024 21:19

Co znajomość języka ma do pracowitości i wiedzy o zawodzie? Chętnie przeczytam szerszą argumentację. ;) ale fakt dobrze znać wytyczne co do tego, żeby przejść wyżej. Są jakieś przedstawiane?
Zaintrygowany

17.10.2024 09:30

Zatrudnij się zobacz może masz wiedzę by zostac szefem? I nastaną tłuste lata dla tego magazynu
karol

08.10.2024 15:13

Trzeba mieć doświadczenie do pracy tutaj?
Gość

12.10.2024 20:59

Ooo na całym magazynie są inne normy więc nie da się tak wytłumaczyć
Nie taka nowa

12.10.2024 21:19

Raczej już nie ma chętnych do pracy. Wracają ci których zwolnił DHL pewnie potrzebują na peak. Biorą wszystkich

Zostaw merytoryczną opinię o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.