Zalando Logistics Polska

• Rogówko
  • Przytoń
  • Nowe Węgorzynko

3. Opinie o pracodawcach Gardno
  5. Opinie o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

Opinie o Zalando Logistics Polska Gardno UL. INNOWACYJNA 8

WebsiteIconDHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.!

Marcia1234

08.05.2020 22:20

Witam zaczynam pracę w przyszłym tyg w rozmowie telefonicznej usłyszałam że są różne działy, zależy mi żeby dostać się na zwroty czy pierwszego dnia mogę o to kogoś zapytać czy oni sami przydzielają do pracy
    Krak

09.05.2020 08:03

Jesli tego dnia będzie przydział na zwroty to można powiedzieć, ze tam wlasnie chce sie dostac.
    Marcia1234

08.05.2020 22:12

Witam mam pytanie, zaczynam pracę w następnym tygodniu w rozmowie przez telefon usłyszałam że są działy, jeśli chciała bym dostać się na zwroty to można wybrać czy oni sami przydzielają gdzie kto ma pracować?

01.05.2020 11:04

Czy maseczki ochronne chronią przed COVID-19?Jest to źle postawione pytanie, ponieważ bez odpowiedniego kontekstu odpowiedź brzmi jednocześnie "tak" i "nie", a obie odpowiedzi będą poprawne. W jaki sposób pytanie powinno być zadane? Czy maseczki ochronne jako element kompletnego wyposażenia ograniczającego ryzyko zakażenia mogą być efektywne, przy użyciu przez personel o odpowiednim wyszkoleniu i wyrobionych nawykach? I tutaj odpowiedź brzmi - TAK Czy maseczka ochronna jako samodzielny element ograniczający ryzyko zakażenia może być efektywnym zabezpieczeniem przy użyciu przez osoby bez odpowiedniego przeszkolenia i wyrobionych nawyków? I tutaj odpowiedź brzmi - NIE.A nawet "stosowanie maseczki ochronnej zwiększa ryzyko zakażenia". Jeżeli widzicie na zdjęciach personel medyczny, to jest on na ogół w kompletnym ubiorze ograniczającym ryzyko zakażenia. Maseczki, stroje ochronne okulary itd. Dlaczego? Bo sama maseczka nic nie daje. Może to być tylko jeden z elementów zabezpieczających. Dodatkowo, po każdym użyciu, taki sprzęt powinien być traktowany jak odpad biologiczny i podlega takiemu samemu rygorowi odpadowemu jak zakrwawione rękawiczki. Maseczka noszona przez dłuższy czas działa jak gąbka. Zbiera na swojej powierzchni cały (usunięte przez administratora) z okolicy. W efekcie możemy trzymać dobrowolnie, przy swojej twarzy kawałek tkaniny, który jest rezerwuarem (źródłem) zakażenia. W efekcie prowadzimy do zwiększenia czasu ekspozycji (narażenia) na patogeny. Nie jest to rozsądne.Dlatego NAKAZ noszernia maseczek przez praktycznie 8 i pol godziny ZAGRAZA naszemu zdrowiu! szanowni włodarze dhl zalando Panie Andrzeju! ZADAMY natychmiastowego zniesienia tego durnego zagrazajcemu naszemu zdrowiu przepisowi!
    [___]

06.05.2020 20:03

Maseczka bardziej chroni przed "rozpyleniem" Patogenu drogą kropelkową przy np kichnieciu, kaszlu, ze strony osoby noszącej, w drugą strone owszem to tylko jeden z elementów i wilgotna łapie wszystko przez co łatwiej o jakąkolwiek infekcje nie tylko CoViD 19 .
    Typek

07.05.2020 22:44

Przede wszystkim musisz stosowac maseczke zgodnie z instrukcja i zmieniac ja regularnie, wowczas spelnia ona swoja funkcje. Maska zapobiega emisji zarazkow, wiec chroni innych. Jesli wszyscy nosza maski to jest pelny efekt. Maski musza byc noszone prawdlowo, zakrywac usta i nos!

07.05.2020 14:56

Mam pytanie ile czeka się od badania na pierwszy dzień w pracy ? I jak wygląda taki dzień , czy od razu wchodzi się w proces ?
    Nie czytac opinii

06.05.2020 21:30

Pracuje ktorko, a przed przyjsciem czytajac komentarze to niby mialo tu byc tak tragicznie. Niestety zwolnili mnie gdzie inndziej i teraz jestem tu. Powiem, ze wiekszosc komentarzy to brednie dziwnych ludzi. W porownaniu z poprzednia praca jest o niebo lepiej. Dojazd za free, zawsze miejsce wolne obok, mozna plecak spkojnie rzucic. Liderzy sie nie czepiaja, robisz swoje i spokuj, zadnych dziwnych historii. Praca lekka jak dla mnie. Ok obiady troche slabe, ale przynajmniej za darmo, nie trzeba z kanapkami przychodzic. Maseczki uciazliwe, ale normalni rozumieja dlaczego tak jest. Naprawde polecam wszystkim wypisujacym tutaj rundke po magazynach w Lodzi, ja licze ze zostane na dluzej,nnawet mimo, ze dojezdzam z Lodzi
    [___]

07.05.2020 12:55

Dorzuć jeszcze zakłady produkcyjne pod Łodzią w np Sosnowcu Pieńki i Strykowie , magazyny, robota za najniższe możliwe pieniądze, ludzie irytują, praca męcząca, dojazd w moim wypadku trwał tam po 2 h w jedną strone. Jak mam porównać DHL z poprzednimi miejscami pracy w tym magazynem u prywaciarza w moim mieście to jest przepaść zupełna.
    (...)

07.05.2020 09:55

Długo się czeka na pierwszy dzień pracy po zrobieniu badań? I jak wygląda pierwszy dzień, czy wchodzimy od razu w proces?

06.05.2020 02:36

Jeżeli po moim komentarzu stwierdzisz, że nie ma większych problemów w tym zakładzie to polecam przeczytać to jeszcze raz. Problemy są i to duże. Zarówno z podziałem pracy jak i z osobami powyżej lidera.
    Ola

06.05.2020 16:52

Możesz wyjaśnić o co chodzi?

06.05.2020 15:08

Napewno 18?
    Zainteresowana

06.05.2020 14:41

Czy dojeżdża ktoś do pracy z Bełchatowa przez Mzurki i ma wolne miejsce?
    Czarny

03.05.2020 19:34

Witam jak to jest z awansami? Co trzeba zrobić gdy chce się zostać mentorem i liderem? :) Wiąże się z tym tytułem jakaś podwyżka ?
    Heinz Bagieta

06.05.2020 11:45

Trzeba być znajomkiem kogoś z zarządu. I w sumie tyle :) Jeśli chodzi o lidera :)
    Dd

30.04.2020 18:09

Macie ludzie problemy.. ???? Nie macie co robić w domu tylko wpisaniu dziwnych.. Wręcz zabawnych opini.. No ludzie opanujcie się bo wylewając swoje frustrację odnośnie co wam nie pasuje nic tu nie pomogą.. Najlepiej żyć i dać żyć innym.. A nie szukać problemu tam gdzie go nie ma.. To jest tylko praca powinniście się cieszyć, że wogole ja macie a nie jeszcze narzekać, niektórzy wogóle jej nie mają bo zostali zwolnieni i muszą żyć z zasiłków itp .. Nigdzie w żadnej pracy nie będzie lepiej i trzeba się z tym pogodzić.. ????Najlepiej pilnować siebie i swojej pracy a nie patrzeć na innych.. Bo plotami, plotkami możesz zaszkodzić nie tylko sobie ale także komuś.. Więc zastanówcie się co wogole tutaj wypisujecie i co Wam to da.. Pozdrawiam
    ,,,,,,,,,

04.05.2020 09:16

Zgadzam się z tym w 100% . Nie które wpisy tutaj są wręcz poniżej krytyki . Ludzie interesują się tym jak ktoś się ubiera jak wygląda czy jaki ma nastrój, Ja jako osoba postronna obserwująca z boku te bardzo udzielające się osoby widzę ich wady,niestety oni ich nie widza albo nie chcą widząc bo są doskonali przeciez, tak więc drogie panie i panowie może czas popatrzeć na siebie trochę a nie na wszystkich do okola.

06.05.2020 02:22

Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy myślą 'ciesz się, że w ogóle masz pracę. Lepszej nie znajdziesz.' Praca jak praca, coś robić trzeba ale nie jest to miejsce, dla którego poswiecilabym cale swoje życie. Ot przejściówka, żeby mieć co robić w trakcie szukania czegos innego. Niestety ale to ja pracuje na nich, a nie oni na mnie więc za nic nie muszę być wdzięczna ani się cieszyć, że łaskawie mnie zatrudnili. Ciągną z mojej pracy potężne pieniądze, więc chyba mam prawo ponarzekać, jeśli coś jest nie tak. :)
    Leo

30.04.2020 23:41

Niech ochrona trochę przystopuje, bo szarga zwykłymi pracownikami jak bydłem. Trochę więcej życzliwości ludzkiej.

04.05.2020 09:00

Odrzuty piszemy przez "rz" - nawet "ciecie" to wiedzą :)

05.05.2020 13:43

Przestańcie kraść to wtedy ochrona nie będzie potrzebna ;)
    Nowy pracownik

29.04.2020 23:04

Witam, chciałabym się dowiedzieć jaki strój obowiązuje na magazynie i czy na każdym dziale jest tak samo. Chodzimy mi czy są koszulki, spodnie i buty ? Pozdrawiam
    Ona

03.05.2020 13:33

Za dwa tygodnie mija mi rok jak pracuje. Nie wiesz nie udzielaj się. Każdy ma inaczej. Jednym się podoba innym po pół roku już nie.
    Packówa

03.05.2020 21:12

Ja też niedługo rok pracuje i bywało różnie ,ale pracy nie ma zamiaru zmieniać

02.05.2020 10:51

Pick

03.05.2020 10:34

Jak dla mnie na tym paku dziwne rzeczy się dzieja tylko w koło jest powtarzany ten sam temat albo podobny ale można na palcach policzyć kto tam kręci i jest fałszywy. Ale fakt jak przychodzą do nas zwroty czy inny dzial to tam jest spokój nie ma wywyższania ani tego żeby mentor stal przy biurku albo bujał się z liderami non stop.
    Zwrotnik

03.05.2020 13:58

No właśnie nie jesteś z packa, a wiesz. I to zdanie idealnie obrazuje to jak szybko jakakolwiek plotka roznosi się po zakładzie. Ja sam wiem dużo rzeczy, które się dzieją na innych działach ale wiem je dla siebie i się z nimi nie dzielę. I słuszna uwaga, że wystarczy napisać dział. Ale tak to właśnie jest jak niektórzy ludzie nie używają mózgu i palną głupotę przez którą inni potem cierpią.
    Kasia

03.05.2020 10:32

Hej, czy naprawdę trzeba chodzić w pracy w tych maskach? To jest bez sensu i nie higieniczne jak się człowiek spoci to jest ona mokra i roi się tam od bakterii fuj. Czy można chodzić w przyłbicy?

27.04.2020 16:28

Sentinel

03.05.2020 09:40

Drugie piętro. 3 pokój po prawej.
    Abcd

02.05.2020 19:39

Ale dajecie sie wkrecac ja pierdziu az mi sie smiac chce. Przychodze robie swoje i ide do domu nie daje sie wkrecac w chore rozmowy i plotki ,nie powiem nogi troche bola ,praca latwa wiec codziennie jeszcze zdaze kolo domu porobic rozne rzeczy. 10go pensja jest z premia wiec jestem zadowolony,liderka i ekipa lux malina. Praca jak praca a filozofów widac nie brakuje. Pozdrawiam normalnych bo duzo takich codziennie w Zallando pracuje.

02.05.2020 11:15

Jak u Was z zarobkami?
    Jesteście dzbanami..

30.04.2020 18:08

Narzekając na wszystkie procedury bezpieczeństwa,dowalajac się do Pana (usunięte przez administratora), liderów... Cała krytyka firmy i zasad bezpieczeństwa wprowadzonych w firmie obnaża wasze małe móżdżki, brak świadomości i wdzięczności za pracę. Zwolnijcie się już dziś i przestańcie pisać te nędzne komentarze na temat maseczek. Zróbcie miejsce dla ludzi chcących pracować i czuć się bezpiecznie. Nikt was tutaj nie trzyma.
    Red recive*

01.05.2020 17:35

Może któregoś dnia wszyscy by się zbuntowali i stali przed pracą nie wchodząc do niej,?ktoś musiał by im robić tą robotę bo sama góra nie da rady p.s. też mamy dosyć tych czarnych szmatek

28.04.2020 09:28

Andrzeju nie denerwuj się

30.04.2020 16:01

No niestety, nie tylko mentorzy ale także liderzy mają to gdzieś i chodzą z zsuniętymi maseczkami.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zalando Logistics Polska?

Kontakt - Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

UL. INNOWACYJNA 8 74-100 Gardno

DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.
    Branża główna: Moda, projektowanie
    niko

29.04.2020 23:32

lider wiadomo który niech da ludziom spokój chociaż na przerwie to się robi nie do zniesienia! ! co my dzieci w przedszkolu? ?
    szkodasłów

30.04.2020 10:55

On teraz taki cwany? a jak był na packu na optimusie na infeedzie to juz mu tak bardzo dobrze nie szło wlasciwie to (usunięte przez administratora) był. Jakby tacy jak on podawali na sorter rzeczy to bysmy mieli 25% normy ale tacy jak on tak maja, nic nie potrafi do niczego sie nie nadaje do damy go jako szpicla.. w obozie hitlerowskim zrobiłby "kariere"
    Virus

29.04.2020 15:01

Uwaga zaczynają zabierać premie za byłe nie noszenie maseczki czy za duże skupisko ludzi
    haha

30.04.2020 10:13

i gitara mnie to (usunięte przez administratora) mogą mi co miesiąc zabierac cala premie mama na to(usunięte przez administratora) bede se robił 10% normy siedział 2 godziny w (usunięte przez administratora) itp byle tylko nie nosic tych szmat na twarzy nie bede tego nosił będę pracował jak podczas strajku włoskiego i sobie zabierajcie premie! Bo NIE MA SENSU (usunięte przez administratora) CAŁY miesiąc by przez jakas jedna głupotę miec zabrana premie lepiej od razu od 1 dnia miesiąca miec(usunięte przez administratora) na wszytko OKI panie (usunięte przez administratora)
    Warki

29.04.2020 11:37

strasznie ludzi zabieraniem premii albo zwolnieniem z pracy bo ktoś nie ma maski na nosie to już zakrawa. .. każdy sam sobie odpowie to co się wyrabia to ręce opadają
    Świstak

29.04.2020 17:49

Weź dyrektorku polataj sobie po piku z godzinę w masce to zobaczysz Ty i inne (usunięte przez administratora) jak człowiek się dusi,kwestia czasu jak ktoś padnie na zawał
    mamdosc

29.04.2020 12:16

Z tego co wiem to w ramach procedur ograniczających rozpowszechniania się wirusa w takich zakładach jak nasz ZALECA się : obowiązek zapewnienia ochrony twarzy dla pracowników zakładu ale ZALECA a nie NAKAZUJE! Dlaczego nasz pracodawca jest taki nadwyrost pierwszy do prozodu? Jak ktos chce to niech sobie nosi ale nie nAKAZUJcIE wszystkim! Niektórzy naprawde nie moga przez tyle godzin miec zakrytych ust i nosa i tyle w temacie! ZNIESCIE NAKAZ NOSZENIA TYCH MASECZEK JAK NAJSZYBCIEJ!!! kto jest za łapka w góre.
    Bożydar

29.04.2020 08:52

Ja tak obserwuje z boku to co tu się dzieje i powiem szczerze że jestem zdegustowany do granic . Erotomani, gowniarstwo bez kultury zazrośnicy, plotkary i nieroby. Odniosę się tu do wpisu jeden z pań a w cztery oczy to nie łaska otóż nie bo wolicie za plecami odrabiać swoim kolega- koleżanka tyłki nie wstyd wam później patrzeć im w oczy pewnie jeszcze stoicie z nimi albo siedzicie razem na przerwie. Czym więcej ludzi tym gorzej . Pozdrawiam.

28.04.2020 08:28

Pozdrawiam przesympatyczne panie z działu Stow ze zmiany Blue w takiej atmosferze aż miło pracować.
    Roza

29.04.2020 04:37

Widzę że jestem zmuszona dodać kilka słów od siebie. Po pierwsze proszę mi tu nie ublizac jeśli ktoś coś do mnie ma zaprasza w cztery oczy , ktoś ma pytania chce się czegoś dowiedzieć również zapraszam w cztery oczy . Nie sądzę również żeby było stosowne pisanie Mojego imienia w wypowiedziach bo sobie tego nie życzę. Kolejna sprawa, proszę nie pisać o mnie we wpisach na temat kierowców bo mnie to nie dotyczy A widzę że są głupie komentarze odnośnie Mojej osoby. Zrobiła się tu dziwna nagonka na kilka osób i w koło wałkowane są te same tematy . Odnośnie wpisu Pana Młodego TY też będziesz kiedyś stary pamiętaj. Dziękuję za uwagę.
    Pracownica

29.04.2020 08:00

Rozi nie masz się czym martwić zawsze znajdzie się ktoś komus coś nie pasuje albo żal du.....e ściska może i jesteś stara ale nie masz się czego wstydzić bo wyglądasz lepiej od nie jednej młodszej dziewczyny niech sobie hejtuja i piszą co chcą ludzie Cię znają i wiedzą jaką jesteś. Ktoś kto jest mądry nawet nie zwróci uwagi na głupie komentarze.

28.04.2020 23:32

Jak z zarobkami u was jest?

28.04.2020 23:18

Witam, jaki jest czas między badaniami a zatrudnieniem?
    Nowa

28.04.2020 14:29

Pozdrawiam dwie miłe liderki Panie M
    niko

28.04.2020 09:37

wczoraj było dużo pracy na optimusie a mieliśmy po dwa stanowiska tam mamy więcej odległości niż dwa metry od siebie zlitujcie się ludzie i pozwólcie nam pracować bez tych masek chyba że ktoś chce tym bardziej ze większość i tak nie nosi ich prawidłowo i sobie tylko szkodzimy nie da się normalnie pracować fizycznie w tych maskach brakuje tchu !!!
    dhlówa

28.04.2020 00:46

Kiedy zostaną wycofane maski ? Kiedy będą dyżury HR ?
    Ola

22.04.2020 21:58

Jak myślicie, warto tam pracować? Zwłaszcza jak komuś zależy na pracy, w której szanują pracownika i nie ma dyskryminacji ze względu na wygląd czy płeć. W firmie kierownictwo szanuje ludzi? jak to tam jest?

27.04.2020 12:42

Przerwa trwa 30 minut, zdążysz dojść do lodówki, podgrzać jedzenie, zjeść i nawet iść do szatni po fajki, zapalić i pogadać z ludźmi na tarasie.

27.04.2020 17:58

To czemu tam nie pracujesz?
    Pack pracownica

27.04.2020 15:52

Czy ktoś wie co się stało z tym młodym brunetem z red z ferst level albo co teraz robi
    Bbbb

24.04.2020 12:49

Jakie są godziny pracy ? Na nocna zmianę

27.04.2020 12:49

Nocna zmiana nie została jeszcze wprowadzona.
    Abcd

25.04.2020 13:54

Witam wszystkich. Co oznaczaja czarne koszulki niektórzy je nosza,słyszałem ze jakies szkolenie trzeba przejsc,to szkolenie jest tylko dla wybranych czy jak to wyglada,trzeba z liderem pogadac czy lider sam wybiera i kieruje na takie szkolenie?
    CZARNA

25.04.2020 16:11

Góra o tym decyduje szkolenie przychodzi tylko osoba zatrudniona bezpośrednio przez Dhl.

27.04.2020 12:44

Docelowo wszyscy pracownicy DHL mają to szkolenie przejść.
    Zwrotnik

27.04.2020 07:58

Dlaczego administrator pozwala na wypowiedzi z pisaniem imion? Jeśli to są imiona kogoś wyżej postawionego to są usuwane a jeśli nie to nie są. Więc jaki to jest albo się usuwa albo nie . Od jakiegoś czasu już to zauważyłem, powinny być kasowane wpisy z imionami.

24.04.2020 07:33

Jula

25.04.2020 17:45

Nie wszystkie pracownice są takie.

27.04.2020 02:19

Jego obrończyni z nim nie jeździ to sflaczały jest chłopak wszystko wiecie i widzicie a w rzeczywistości nic .

26.04.2020 12:30

Brygada NIO

26.04.2020 22:06

(usunięte przez administratora)Siostry są od samego początku działu i robią bardzo dobrą robotę. A ty zawistniku/zawistnico klikaj sobie dalej w ten swój telefon czy komputer bo tylko to ci chyba zostało. Chłopaki i ich siostra nauczyli się wszystkiego i też ich wzięli
    Brat szwagra

26.04.2020 22:15

Ta a za chwilę zadzwoni budzik do roboty i obudzisz się usrany w poduszce,nauczyli się?Nie kompromituj sie takimi wypocinami

26.04.2020 19:49

Nie będzie źle :) praca naprawdę nie jest trudna. Nie słuchać malkontentow i po prostu pozytywnie podejść do pracy :) ludzie pracujący tu są różni ale większość jest super ;)
    Co jest tu grane

26.04.2020 19:09

Ja nie rozumiem jak można pytać na forum o kierowców czy mają fb albo o imiona, nazwiska ja rozumiem że nie które babki są zdesperowane albo zacofane umysłowo ale to już przechodzi ludzkie pojęcie. Ubliżanie opierdzielanie tyłków nabijanie się z ludzi z którymi czasem pracuje się na jednym dziale nie macie odwagi powiedzieć tego w twarz to piszecie swoje żale i bóle (usunięte przez administratora) tutaj. Co nie którzy muszą chyba dorosnąć w końcu. Pozdrawiam .

Zostaw merytoryczną opinię o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.