Zalando Logistics Polska

• Rogówko
  • Przytoń
  • Nowe Węgorzynko

3. Opinie o pracodawcach Gardno
  5. Opinie o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

Opinie o Zalando Logistics Polska Gardno UL. INNOWACYJNA 8

WebsiteIconDHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.!

Szymon

17.06.2020 18:37

Kiedy będzie tutaj jakaś podwyżka? Praca do lekkich nie należy, a życie kosztuje. Można wyciągnąć 3 000 netto przed 26 rokiem plus premia? Są tu jakieś związki zawodowe?
    China

02.08.2020 14:26

4000 tyś. to 4 000 000 zł nawet prezes Orlenu tyle nie ma.
    PSP

10.08.2020 21:54

Ooooo jak dobrze , że w końcu sami pracownicy doszli do takich wniosków.
    gziewyplata

09.08.2020 18:46

(usunięte przez administratora) wyplata to powinna byc 30/31 a nie kuzwa niedlugio polowa kolejnego miesiaca i kkasy nie ma jak to jest (usunięte przez administratora)ze jednym wplacili juz oiodiobno w czwartek mieli kase a inni nie maj do dzis???
    PSP

10.08.2020 21:51

A może płatne z góry ?Wówczas połowa taki pracusi jak ty pracusi nie zhańbiła by się pracą , a tak masz motywację popracować chociaż 30 dni żeby zyskać prawo do chorobowego no i oczywiście tytuł pracownika miesiąca .
    Many

10.08.2020 21:00

Kiedy będą w końcu wypłacać tą premie 300 eurasów?

24.06.2020 10:12

Jaką stawkę wypłacają za "wczasy pod gruszą" , bo wśród ludzi krążą różne opinie...200-300 zł, wypowie się ktoś szczerze i bez złośliwości? Z góry dziękuję.

25.06.2020 10:34

W tym najnizszym

10.08.2020 16:05

Czy dostał już ktoś pieniądze za wczasy pod gruszą?

07.07.2020 12:49

Ewidentnie wodać ze Liderzy Sami Tworza grupmi ludzi ze swoich miast taka banda milusinskich dlatego zmiana i, rotacja Liderów to bardzo, dobry pomysł. Bardzo istotna sprawa jesli jestes pracowity i sumienny nie pokazuj tego zbyrnio bedziesz pracował/ła za dwie osoby a i tak Cie beda straszyć stratą premi. I to fakt ludziw dostali premiw za COVID a zaraz lo wszyscy straciki 2,5 jakie to przewidywalne. Zauważyłem ze duzo ludzi jest trzymanych na siłe pracując na minimun prsy czym, jeszcze sie chwalą ze dostali 17,5%premii Paranoja.
    Uzi

10.07.2020 18:52

Co do wody i gazu to prawda. Sami mają góry darmową kawkę i napoje a problem jest zgłosić, żeby gaz wymienili/dobili czy jak to się tam odbywa...

10.08.2020 16:01

A jak żółta koszulka pójdzie na górę napić się tej darmowej kawki to co? Wyrzucą nas, są równi i równiejsi?
    Focus

06.08.2020 10:32

Kiedy te premię drodzy koledzy i koleżanki
    nono

09.08.2020 18:56

ja tez pracowalem przez agfencje ponad pol roku i jakos dziwnym trafem nigdy nie dostalem wiecej niz 2500zl a jak teraz pracuje pracuje przez dhl yo mam 2700zl dziwne co nie ?
    On

10.08.2020 04:04

Pracuje przez agencje i najniższa pensje jaka dostałem to było 2680.jak zabrali wszystkim premie 2.5%.
    gość

08.08.2020 07:01

Czy tam jest dobra atmosfera w pracy? Żal parzeć nawet na niektórych mentorów jak się nie nawidzą popisówa jeden nad drugim.
    DHLowicz

09.08.2020 16:17

Z liderami właśnie jest różnie. Zależy kto jakiego ma. Jeden zrozumie, drugi już nie choć to nie jest z naszej winy. A odbijając od tematu autobusów. Dlaczego administracja usunęła niektóre zdania z mojego wpisu??? Nie były podane imiona i nazwiska osób, których się te zdania tyczyły. Ta strona służy do wyrażania swojej opinii na różne tematy. Czyżby góra aż tak na was napierała o usuwanie niewygodnych dla nich komentarzy?
    Dżownica

09.08.2020 22:29

Generol Italia sie trzęsie pewnie że najwyższa góra czyta kumentarze i dlatego każą usuwać niewygodne wpisy,ale nie pękaj i tak wszyscy wszystko wiedzą jak zarządzany jest ten przybytek
    ehhh

09.08.2020 18:58

kto tam pracuje w tym HR? tez kobity z łapanki tak jak na magaynie pseudomentorzy? 3 razy tak 3 razy podawalem im e-mail i do tej pory nie odastaje zadnych info na maila NIC! zero kontaktu z tym hr
    Xx

07.08.2020 16:36

W jaki sposób można aplikować na wyższe stanowisko?

08.08.2020 20:52

Po informacji o otwarciu rekrutacji, wystarczy złożyć CV na wybrane stanowisko. Przeważnie można mailem, osobiście do HR, ewentualnie do lidera. Po jakimś czasie jest rozmowa i ostatecznie feedback.

28.07.2020 16:36

Pańcia

05.08.2020 17:27

Ze zwrotow

08.08.2020 13:30

Tak, norma + obecność w pracy.(usunięte przez administratora)
    J

07.08.2020 16:22

W jakich godzinach pracuje biuro?
    Kruszek

08.08.2020 11:02

od 8.00 do 14.00
    Ż******

08.08.2020 07:17

witam.Mam w perspektywie zacząć pracę .Dajcie jakieś opinie.Atmosfera,zarobki ??

07.08.2020 18:25

Witam . Za niedługo mam zacząć pracę w DHL. Pisze aby zapytać o opinię Jak wygląda praca i jak się tam pracuje? Będę wdzięczna za wszelkie szczere wypowiedzi.

07.08.2020 18:21

Witam . Mam zacząć Za Niedługo Pracę w DHL . Mogę prosić o konkretną opinię wypowiedź. Jak jest ? Czy rzeczywiście tak słabo jak tu czytam w różnych wypowiedziach?
    Focus

07.08.2020 17:11

Dostaliście wypłaty pytanko
    Ona

06.08.2020 18:39

Firma promuje pracowników którzy biorą ciągle wolne i chodzą na zwolnienia. Taki pracownik jest ok jest ulubieńcem lidera a osoba która pracuje solidnie i się stara jest traktowana jak śmieć.

07.08.2020 04:01

Zaraz będą kolejne zwolnienia część ludzi sama odejdzie i bardzo dobrze jak dbają tak mają (usunięte przez administratora) ,zakładać związki zawodowe niech ktoś się w końcu weźmie za ten (usunięte przez administratora).
    Asia

06.08.2020 09:38

Powiem tak to cię tam dzieje to istny cyrk nie trzeba iść do takiego ze zwierzętami. Zero organizacji ,pracy brak ludzi przyjmują od (usunięte przez administratora) nie wspomnę już o atmosferze po ostatnich zwolnieniach(usunięte przez administratora) na kółkach . Nie polecam nikomu. Zero poszanowania pracownika.

05.08.2020 14:46

Czy ktoś już miał rozmowę na administratora bądź ma w najbliższym czasie?
    Warki

04.08.2020 14:28

teraz jeszcze z autobusów nie możemy wysiadać no kpina jaki jest tego powód ??

04.08.2020 20:53

Zakaz od DHL oni nie pozwalają wypuszczać .Skargi to na górę do tych wszech wiedzących
    ...

05.08.2020 13:36

Nikt nie wie po co to komu :D Odbić się powinno już przy wsiadaniu może by zamontować takie magiczne urządzenia w autobusach. Przecież ochronie zajmuje 10 minut spisanie numeru z tablicy rejestracyjnej. A później spóźnienia.

01.08.2020 08:39

Dla mnie niezrozumiałe jest to, że ludzi np. z paka zabierają na pik czy odwrotnie a potem zdziwieni, że dużo błędów..., Czy ktoś nad tym z area panuje? Wymagacie normy( pak) a non stop musimy odrywać się od pracy i biegać na ps-a, niejednokrotnie taszcząc ciężkie paczki, jeśli faktura nam nie wydrukuje się automatycznie po zeskanowaniu produktu to żeby ją ponownie wydrukować mamy szukać mentora żeby to zrobił? Dla mnie to niepojęte, zamiast robić tak żeby ludziom było łatwiej to tylko utrudniacie . Tak samo ztym przestawianiem, zabieraniem ludzi ze stanowisk na optimusie, idź tu albo tam , jedni mają zapitalac na stanowisku gdzie jest po 7-8 zsuwni i ma po dwa takie stanowiska a drugi stanie na miejscu z 5 zsuwniami i ma stanowisko jedno.. gdzie tu sprawiedliwość ,a pensje biorą taka samą. Lubię swoją pracę ale czasem aż razi taki nieład.., tak samo taki mentor powinien też stać i pakować, a nie tylko snuć się bez celu całą zmianę, albo chociaż zabierać od ludzi rzeczy na peesa , żebyśmy my nie musieli odrywać się t pracy . Taka moja propozycja, nie wiem czy inni pakowacze też mają takie odczucia.

03.08.2020 17:35

Kumamy, co nie zmienia faktu, że wołanie mentora do ponownego wydrukowania faktury to bzdura, podobnie jak noszenie rzeczy na ps,-a
    ojaaa

04.08.2020 08:40

ale brednie buhahahaha to ja mialabym norme 1800 na godzine wowczas ale tutaj sa fachowcy fiufiu hahahaha z kim ja robie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zalando Logistics Polska?

Kontakt - Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

UL. INNOWACYJNA 8 74-100 Gardno

DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.
    Branża główna: Moda, projektowanie
    Ola

03.08.2020 13:27

ILE płacą za dzień nadgodzin
    Justa

03.08.2020 19:44

Przyjdz na nadgodziny to bedziesz wiedziala,przeciez to od stawki zalezy(usunięte przez administratora)
    Reed

31.07.2020 08:58

Czy wie ktoś czy nowa liderka Paulina zostaje z nami na zwrotach? I którą grupę przejmuje? Po Agnieszce? Chętnie bym pracowała z nią.

03.08.2020 15:22

Co to za LIDERKA Paulina? Wcześniej była liderką czy mentorką?
    Kali

03.08.2020 02:22

Jak wygląda przydział obowiązków czy mogę sobie wybrać że chcę być pikerem czy to lider wybiera ?
    NATALIJA

01.08.2020 14:29

Warunki pracy są bardzo dobre.

30.07.2020 14:18

Kpina Moi Drodzy 1.5 metra odstepu a autobusy juz przepełnione duzo nowych ludzi siedzi się podwojnie wiec ja sie pytam, gdzie ten bezpieczny, dystans a tak podobno jest to ważne!!!!

31.07.2020 05:49

Już męska szatnie podzielili i zrobili połowę damskiej bo nie mają miejsca . Śmiech na sali . A ludzi coraz więcej .
    Kasia

29.07.2020 17:30

Czy wie.ktoś kiedy będą wypłacane premia?
    Ciekawski

29.07.2020 16:18

Czy warto byc mentorem? . Pytanie do obecnych tutaj, pracujacych na tym stanowisku...
    Miska1267

18.07.2020 01:44

Ile wynoszą teraz wczasy pod gruszą?ktoś już dostał?

18.07.2020 16:46

Około 300 zl
    Ali

29.07.2020 00:58

P

28.07.2020 10:00

Siemka czy wie ktoś może jak ma na imię dziewczyna która wsiada na ostatnim przystanku w Sulejowie (tatuaż na lewej ręce )

28.07.2020 22:10

A co to ma wspólnego z opiniami o pracy..., Podejdź i zapytaj jak ma na imię jak tak bardzo cię to interesuje...
    Kali

28.07.2020 01:02

Ile zarabia pracownik zatrudniony przez Adeco bez żadnych zwolnień z podatku itp ?
    Iioi

28.07.2020 11:07

Ok 2400
    Hsbdjdn

27.07.2020 15:38

Czy należy nam się dzień wolny do odbioru za sobotę 15 sierpnia?
    Krzys

28.07.2020 05:58

Tak należy uwzględnione już jest w grafiku
    Pik

28.07.2020 08:06

"Dzień wolny od pracy za święto 15 sierpnia 2020 r. ... Święto Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Matki Boskiej Zielnej) będące również Świętem Wojska Polskiego obchodzone 15 sierpnia każdego roku wypada w sobotę. W związku z tym pracownicy otrzymają dodatkowy dzień wolny od pracy."

19.07.2020 22:23

Witam chciałbym się dowiedzieć ile realnie osobą świeżo zatrudniona jest w stanie zarobic ? I jaka panuje w firmie atmosfera ? Pozdrawiam serdecznie
    .....

27.07.2020 11:20

dzieki temu rządowi to młodzi dostają większą kasę,więc albo kasa albo długi

28.07.2020 01:55

@..... Największą kasę i tak zgarniają nieroby, więc bez sensu się kłócić. Młodzi jak sobie wyrobią zdolność kredytową to też wejdą w dlugi, bo w tym kraju inaczej się nie da.

01.07.2020 14:28

Hej Mam ofertę pracy do Zalando na magazyn , co prawda nie wiem na jaki dział ale chciałam się tak mniej więcej wcześniej dowiedzieć czy się opłaca, ktoś tutaj wspominał o moobingu...
    Ola

24.07.2020 17:57

Nie pisze o zalando, ogólnie napisała, że w Piotrkowie Trybunalskim ludzie pracują za grosze tyle ile w zalando na rękę tam jest brutto. W zalando nawet więcej moz a zaroić niż 2900 ????
    TL

28.07.2020 00:53

A co Ci do tego co kto je ? Każdy je to co chce. Kto Ci broni wziąć ze sobą jedzenia ? Stołówka jest jednakowa dla wszystkich to czy z niej korzystasz bądź nie to Twój wybór.

27.07.2020 15:00

Marsjanin

27.07.2020 22:26

A można tak w naszym języku?

24.07.2020 14:26

Kolejna sprawa warta uwagi ludzie mają umowy do końca lipca czyli tydzien pozostał wydaje mi się ze to wazna informacja dla ludzi, którzy za tydzien moga byc bez pracy a oczywiście informacji brak czyki kolejny, raz oracownik traktowany jewt jak numerek dzis jest jutro go nie ma brak szacunku przeciez kazdy z nas potrzebuje czasu zeby, sobie wszytsko zorganizować i poukladac!!!
    Michał

25.07.2020 12:57

Co chcesz od takiego pracodawcy? Co traktuje ludzi jak (usunięte przez administratora) Znalazłem Sobie inną pracę, przechodzę przez ochronę tylko w celu sprawdzenia temperatury. Przychodzę robię co swoje i wychodzę bez (usunięte przez administratora) norm, poganiania. Wychodzę osobną bramką na parking bez ochrony. Ubrania normalne, można wnosić napoje itd itd
    Wiki

27.07.2020 10:30

28-30 lipca mają być umowy.
    Pakuś

10.07.2020 21:06

Co jest czy nikt nie widzi tego co wyprawia leader Kamil na packu
    BFour

24.07.2020 15:11

Na nie trzeba uważać i nie wdawać się z nimi w rozmowę, bo ponoć chodzą do HR na skargi i opowiadają dyrdymały wyssane z palca. Przez to potem niewinne osoby mają problemy co właśnie pokazała ostatnia sytuacja z liderem. Im się chyba wydaje, że złapały Boga za nogi i im wszystko wolno. Zastanawia jedna rzecz. Jak dziewczyny w biurze mogą wierzyć takim dwóm plotkarom, a jak naprawdę komuś dzieje się krzywda to nic nie robią w tej sprawie.
    Lungo

25.07.2020 20:46

Kamil jest spoko tylko ludzie często z łapanki
    Lola

25.07.2020 20:38

Hej,czy już wiadomo kto będzie prowadził rekrutacje na pracownika administracyjnego,bo ja jeszcze nie jestem zatrudniona w tej firmie a szukam stałego zatrudnienia
    Bezprawie

25.07.2020 20:03

Dlaczego w naszej firmie ochroniarze kontrolują kobiety ,przecież przeprowadzać kontrolę może osoba tej samej płci.Oni są ponad prawem???
    Red

25.07.2020 18:57

Nie dostanie wcale tylko zatrudnieni przez dhl, agencje nie
    Bubii

21.07.2020 22:45

Hej, mam kilka pytań odnośnie pracy, obiadów itd, ponieważ przeczytałam kilkadziesiąt Waszych komentarzy i mam okropny mętlik w głowie. Pracę zacznę już niebawem na packu, będę pracować tylko przez sezon wakacyjny ze względu na szkołę. Zatem... Jak to jest z tą premią i dodatkowymi godzinami? Ile wam za to wychodzi? Ile wynosi norma na packu i czy ona faktycznie będzie decydować o wysokości premii? No i jak jest z tymi obiadami? Z tego co mi wiadomo dofinansowanie przysługuje na 20 obiadów, z których odprowadzany jest tylko podatek, czyli załóżmy, że za posiłek płaci się tą symboliczną złotówkę albo dwa złote. Zdania na temat smaku i jakości póki co mnie nie interesują. Bardzo proszę o szczere odpowiedzi kochani
    Wiki

24.07.2020 17:48

Bez godzin dodatkowych zarobisz ok 2900 netto (podstawa, 2 weekendy, premia 20%)
    eeee

25.07.2020 07:12

nie ma bata najwiecej dostałęm 2780zl do łapy masz 2900brutto + 20% premii to ci daje 3480 + za weekendy 240 to ci daje 3720zl brutto i tyle nawet podaja w ogloszeniu maksymalnie 3720zl butto a wiadomo ze premia nie jest praktycznie nigdy 20% tylko jakis 12,5-17,5% wiec na reke nie mozesz dostac 2900zl

Zostaw merytoryczną opinię o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.