Zalando Logistics Polska

• Rogówko
  • Przytoń
  • Nowe Węgorzynko

3. Opinie o pracodawcach Gardno
  5. Opinie o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

Opinie o Zalando Logistics Polska Gardno UL. INNOWACYJNA 8

WebsiteIconDHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.!

???

22.04.2021 12:13

Mam pytanie do osoby układającej grafiki..... jak długo jeszcze RED 4 będzie miało ciągle najgorszy grafik????? Ktoś się nad tym zastanawia że na miesiąc czerwiec na początku miesiąca jest mnóstwo dni wolnych, a na koniec miesiąca 1 dzień wolnego 4 pracujące, 1 dzień wolnego 4 pracujące, 1 dzień wolnego 6 dni pracujących pod rząd????? Czy ta osoba się zastanawia nad tym jak po jednym dniu wolnego pracuje się 6 dni pod rząd. Bo jeśli nie to zapraszam przyjść tak do pracy to zrozumie. Podobno jest równe traktowanie wszystkich pracowników to nie rozumiem jak praktycznie miesiąc w miesiąc jedne grupy mają spoko grafiki a drugie pisane w cały świat.... wiadomo papier wszystko przyjmie tylko co z ludźmi? W zeszłym roku red 2 i red 4 w Wielką sobotę na popołudnie, dziwnym trafem w tym roku też był mus i grzebanie i przestawienie celowo grafiku żeby to akurat red 2 i red 4 przyszedł na popołudniówkę . Mam wrażenie że ciągle ktoś specjalnie kopie w tych grafikach żeby innym było lepiej.....
    Tomek29

25.04.2021 19:45

Też jest czym się chwalić...
    Tomek29

25.04.2021 19:49

Tak też uczyniłem i czego absolutnie nie żałuję..
    Pies

25.04.2021 15:36

Tym psem co się szwenda to naprawdę wypadałoby się zająć. Zalando chce być ekologiczne " planetę ratowac" a zwierze może zginąć pod tirem .

25.04.2021 00:51

[___]

25.04.2021 15:34

Dać Ci numer do psychiatry czy coś?
    Outlaw

20.04.2021 17:29

Dla mnie cały ten bajzel to istna patologia, nocna zmiana na picku to jedna wielka klika, ludzie awansują na mentorów z polecenia nawet nie wysyłając CV. No więc wiadomo, że liderzy pchają swoich którzy liżą im anusy, donoszą albo oczerniają pracowników o coś czego nie zrobili. Taka polityka jest w tej firmie na każdym dziale, wazeliniarstwo jest sposobem na awans. Ale jak ktoś lubi się poniżać i płaszczyć przed "górą" to proszę bardzo. Teraz będzie wysyp nowych mentorzyn na picku więc dopiero będzie się działo, władza uderzy do głowy i zacznie się musztra. Ciekawi mnie bardzo to dlaczego na nocnej zmianie mentorzy nie biorą udziału w procesie, tak jak na innych zmianach? Zajmują się spacerami, odgadywaniem i podziwianiem widoków przez okno opierając się o barierkę. Ale nie ma co się dziwić, jaki zakład tacy ludzie. Dobrze, że zarazę pognali na kwarantannę to trochę będzie ciszy i spokoju.
    Jan Kowalski

22.04.2021 06:30

Puk, puk ktoś tam nie spełniony się odezwał co do rekrutacji wszystko jest , drogą służbową. Rekrutacja wwslug standardów DHL nie każdy ma to coś wcale nie trzeba się płaszczyć żeby spełniać się zawodowo. MOŻEMY polemizować o każdej zmianie red, blue, green ale liczą siw wyniki outlaw proponuję więcej wiary w siebie Krytyka jest ok ale konstruktywna :) Zapraszamy na nocki masz szansę sie wykazać i zobaczyć jak to jest. Uważam ze sporo doświadczonych osób dostanie zasłużone awanse jak tylko przejdą rozmowy. POWODZENIA
    Nocka

25.04.2021 13:53

(usunięte przez administratora)Ciekawe skąd masz informacje że nie wysyłali CV... Oceniasz z góry że w głowie im się poprzewraca od władzy jeszcze zanim jesteś w stanie to ocenić więc widać że jesteś osobą szukającą na siłę zaczepki i nie spełnioną. A jeśli chodzi o wchodzenie w proces to przynajmniej u nas na picku (grupa ze starego towera) mentorzy pomagają w procesie jeśli tylko mają na to czas i jest taka potrzeba. Idź generalnie do area spytaj jakie ma obowiązki mentor i dopiero zacznij się czepiać
    K.

22.04.2021 10:48

Witam. Polecacie pracę w Zalando ? Chciałam się tam zatrudnić.

24.04.2021 08:47

Na ich miejsce przyjdą nowi. I kolo się kręci nikt nikogo na siłę nie trzyma jak to mówią liderzy.
    observer

24.04.2021 21:44

NIe słuchaj mózgojebów. Praca jak każda inna. Czasem trzeba się narobić, ludzie są zwykle pomocni choć nie wszyscy. Ponadto niemiecki dryl jaest dobijający. Nie ważne, że zrobisz normę i tak co do minuty jesteś rozliczany inaczej po premii. Normy wygórowane z tego co wiem wyższe niż w analogicznym magazynie w Niemczech ale skoro tyrasz jako Polak czyt. niewolnik to tak ma być. kasa na czas na premię w całości nie licz, liderzy sprzedani za dodatkową płacę jak chcesz to ryzykuj, ale może lepiej jeszcze poszukać!
    Odnośnie maseczek

19.04.2021 19:36

Nowe zasady dotyczące maseczek obowiązują od 27 lutegoSzaliki, chusty i przyłbice są wykreślone z listy dopuszczalnych form zasłaniania twarzy Dozwolone są wszystkie rodzaje maseczek - ważne, aby były noszone prawidłowo, czyli muszą zasłaniać usta i nos Rekomendowane, ale nie nakazane, przez Radę Medyczną są maseczki chirurgiczne i powyżej, a więc np. FFP2 Wiec dlaczego jest nakaz noszenia u nas takich masek nawet w autobusach nawet tak jest naoisane na tablicy informacyjnej ze to jest odgorny nakaz noszenia na terenie calego kraju a jak widac powyzej sa rekomendowane wiec nie rozumiem dzialu Bhp
    Navegante

24.04.2021 13:26

Bo rasa panow karze sie dusicw maskach i tak ma byc, podobnie bylo w (usunięte przez administratora), cieszcie sie bo tutaj stac was chociaz na (usunięte przez administratora)
    observer

24.04.2021 21:39

To niech zmienią nam żółte koszulki na pasiaki!
    Ana

24.04.2021 20:00

Co trzeba zrobic zeby nie pracowac weekendow ?Jesli ktos chce praciwac ale nie w wekendy?
    Aga

23.04.2021 15:41

Robi ktoś z bełchatowa na zmianę nocna red i jedzie moze dzis ?
    Aga

23.04.2021 13:08

Czy jedzie ktoś dzis na nocna zmianę z bełchatowa?
    Ref

23.04.2021 01:04

Witam dziś za stanowiskami naszej pracy odbywały się szkolenia BHP i tak dalej. Chciałabym zwrócić uwagę ze na magazynie jest echo i my przez 8 h słuchamy tego szkolenia. Nie podważam ich przeprowadzania jednak możnaby zrezygnować z muzycznek w filmach lub je przyciszyć .Albo rozciągnąć szkolenia w czasie pezeciez macie na to cały miesiąc. Kolejna nawet ważniejsza kwestia jest zgaszone światło. Niestety jego brak mimo zapalonego światła swojego utrudnia nam dostrzeżenie wad w rzeczach procesowanych . Myślę że po prostu nikt o tym nie pomyślał .Dziekuje
    DHL Zalando

22.04.2021 22:12

Idź do tej pracy idź i zobaczysz jak stracisz swoje życie i po miesiącu będziesz tylko kimś kto nie ma nic oprócz swojego słupka u liderów. Ten zakład schodzi na psy i tam kto pracuje to musi bo myśli że ma innej pracy, a tak wcale nie jest.
    Transport Red

16.04.2021 15:38

Hej ,pytanko związane z autobusem czy są zainteresowane osoby trasą Gorzkowice-Rozprza(okolice)? Zmiana Red ,jeśli tak proszę o kontakt w komentarzach
    Szafa gra

16.04.2021 21:48

Niedługo będziecie szukać w Myszkowie,Zawierciu i Katowicach,fama jaka panuje atmosfera w tym (usunięte przez administratora)roznosi się coraz dalej
    Xxx

22.04.2021 20:02

Ja poszukuje z Blue
    Xd

21.04.2021 05:48

Orientuje się ktoś jak godzinowo będą zmiany po covid?
    Stary pracownik

22.04.2021 08:20

Tez mnie denerwuja te godziny pracy. Za dwa lata moze bedzie normalnie juz. Nie wczesniej
    Nos

22.04.2021 11:22

Po covid dobre hehehe
    Marcin

21.04.2021 15:42

Czy może ktoś powiedzieć jaka jest wypłata na nocki ? Będę wdzięczny
    Jan Kowalski

22.04.2021 06:31

3 tys na rękę
    Iwona

21.04.2021 14:53

Też mieliście dzisiaj problem z zasięgiem to jest jakaś masakra nie dość że nie można mieć ze sobą telefonu na hali to jeszcze w przerwie nie można się do nikogo dodzwonić porażka
    Red

21.04.2021 23:57

To był problem wynikający z awarii nadajnika telefonii komórkowej. DHL i Zalando nic do tego. Nie maja wpływu na zasięg lub jego brak
    Natalia

21.04.2021 15:35

Czy może ktoś powiedzieć jaka jest wypłata na nocnych zmianach ?
    Blue autobus

21.04.2021 14:27

Nie wiem jak inni ale pewna pani w autobusie charka jak nie wiem. Wciąga to wszystko nosem że aż wymiotować się chce wydaje mi się że jest z ekipy sprzątającej. W całym autobusie to słychać.. Bleh
    Pracownik DHL

01.01.2021 09:44

Prawda jest taka że odkąd porobiło się tysiąc liderów i milion mentorów cała atmosfera w zakładzie zeszła na psy. Liczą się tylko cyferki i słupeczki na ich laptopach ,a to że coś nie gra w zakładzie (a nic już w nim nie gra ) guzik kogokolwiek obchodzi. Gdy pracownik ma problem zbywany jest byle bełkotem. Gdy przyszedłem do Zalando półtora roku temu,atmosfera była niemal rodzinna,dziś jest zwykłe kur....o,cwaniactwo i lizanie pośladków.
    Gosc

16.04.2021 22:32

login
    Gosc

20.04.2021 20:31

Login rzecz jasna, ale brawo za spostrzegawczość. Tylko nie doczekałam się na odpowiedź z ang.
    Zniechęona

20.04.2021 11:53

Niech ktoś w końcu ogarnie te zwroty, bo niedobrze mi się robi jak mam jechać do pracy. To co się tam teraz wyprawia, to są jakieś żarty. Jeden wielki bałagan. J. Ż i M. K bardzo was tam brakuje.
    Nowa

19.04.2021 18:35

Hej co to są przyjęcia na Quality ? słyszał ktoś o tym ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zalando Logistics Polska?

Kontakt - Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

UL. INNOWACYJNA 8 74-100 Gardno

DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.
    Branża główna: Moda, projektowanie

18.04.2021 22:15

Wykorzystywanie pracowników!! Tylko norma, norma, norma!!!
    Karina

19.04.2021 15:53

A kto pruje mordę??
    A jak .

19.04.2021 16:48

Przeciez to od dawna jest (usunięte przez administratora). Wszędzie jesteś obserwowany czekam tylko jak w toaletach będą nas podglądać. Moi znajomi to się śmieją wszędzie juz znają ten (usunięte przez administratora) zobaczycie nie długo będą ludzi ze Śląska dowozić i z Mazowieckiego bo w łódzkim już wszyscy znaja zalando . Zero poszanowania człowieka totalne (usunięte przez administratora) . Ja akurat mam spokój ale widzę i słyszę jak się mentorzy czy liderzy odnoszą do ludzi az dziw ze nikt z tym od taka dawna nic nie robi . Widać Góra pilnuje tylko swoich czterech liter a my zwykli robole zapie......my na ich pensje i to nie małe. Dali byście tym ludziom troche swobody my przychodzimy do pracy a nie wizytę w wiezeniu . I ci audytorzy tragedia .
    ***** *** i łks

12.04.2021 16:01

Ile jeszcze tych testów będzie? Od ostatniego nawet tydzień nie minął... Na siłę szukają tego wirusa, czy co?
    Hemon29

19.04.2021 09:03

Taboretów omyłkowo zwanymi ludźmi jak widać tu nie brakuje

19.04.2021 13:32

A że tak zapytam Ty obecnie to masz dopłatę z tytułu wirusa czy testy? Czy może wielkie Nic?
    Glaca

18.04.2021 13:33

Hej na czym polega praca na packu?
    ***** legie

19.04.2021 00:10

Jak sama nazwa wskazuje, na pakowaniu, a konkretnie pakowaniu zamówień dla klienta. Na pojedynczych stanowiskach "single" czyli pojedyncze sztuki, a na stanowiskach przy maszynie sortującej tzw. Optimusie zamówienia, w których jest więcej niż jedna rzecz. Jeśli jesteś kobietą to na packu będziesz prawdopodobnie tylko pakować, ewentualnie wrzucać artykuły na tacki na tym Optimusie. Ale jeśli jesteś facetem, to różnie to może być, najgorsze co może być to support. I to w sumie nie ważne na jakim dziale...
    Do pracy

05.04.2021 13:09

Gdzie można wykonać test w Piotrkowie na podstawie kodu otrzymanego z DHL?
    Ich spritze

05.04.2021 23:12

Na ul. Dzieci Polskich
    Picker

18.04.2021 17:08

Nie
    Kuba

17.04.2021 21:15

Jak DHL rozlicza godziny pracy?bo niektore teamy mają po 6 dni z grafika pracujące w tygodniu.To chyba 6ty dzień powinien być płacony jako 100ka??
    Trc

18.04.2021 11:45

Nie, istnieje cos takiego jak równoważny czas pracy. Ważne żeby ilość godzin w określonym odcinku czasu się zgadzała i nie liczy się tego tygodniami tutaj. Jeśli jest zachowana przerwa czasowa pomiędzy kolejnymi dniami to jest wszystko w porządku
    REDD

16.04.2021 17:03

czy to prawda że dzisiaj rano covid audytorka zwrociła uwage liderce z nocy że ta nie nosi maski a ona naskoczyła na nią razem z mentorką podobno oparło sie to o menadżerów a pozniej na testach wyszło jej że ma covid??? to my musimy w tych maskach pikować całą zmianę a taka wielka pani lider zarażona chodzi sobie po piku jak gdyby nigdy nic bez maski na nosku??? i to jest lider? i co jakie będą konsekwencje dla tej pani? a może znowu góra zamiecie sprawe pod dywan?? a my zaczniemy chodzic w maskach spawacza zebysmy wszyscy mogli czuc sie bezpiecznie?
    Przysięga Hipokratesa

18.04.2021 08:30

Wiesz w opakowaniu testu jest za mało buforu .Na każdy test potrzeba kropli.Nie stercza na wszystkie testy Nie ma możliwości dokupienia bufora wiec zamiast niego jest przykaz używania soli fizjologroźnej. I i tak taki test wychodzi jakimś cudem dodatni .
    Koko

18.04.2021 11:34

Jak lider bez maseczki to tez zdejmuj korzystaj z okazji i zazdroszczę takiego lidera .
    Gość

05.04.2021 21:27

Co to jest na zwrotach to maskara ;( ręce opadają
    Ref

15.04.2021 19:07

Na inne działy chodzą na wsparcie i awanturują się, że praca ciężka. Jakieś donosy do liderów itp. Porażka, czarne koszulki a jedyny argument, że długo pracują to się znają na wszystkim
    oo

16.04.2021 07:30

Bo tak jest , aka sobie kogoś uparzą to chcą wygryź z pracy.
    @KM

15.04.2021 21:26

Znów krąży amator cudzej własności w damskiej szatni. W nocy z 12 na 13.04. zniknął mi telefon z szafki- policja poinformowana, ochrona spisała protokół i tyle. Szkoda słów.
    K

13.04.2021 16:42

Z kim ja tutaj pracuje. Nie poznałyście nawet nazwy preparatu, a już w ciemno zapisujcie się na szczepienia. Robicie jedynie pod górę osobą, które nie chcą, bo zaraz wejdzie odgórny nakaz, że mają być wszyscy. Brawo. Przecież jest jasno powiedziane, że jak się wyszczepimy, to nie zostaną zniesione nieludzkie maseczki, a testy odbywać się będą dalej. Więc co chcecie tym osiągnąć? Tak boicie się tego wirusa, że pracuje w zakładzie przez który przewijają się dziennie setki ludzi? Jeśli tak, to zwolnijcie się i najważniejszy obecnie problem w zakładzie sam się rozwiąże.
    Grow

14.04.2021 17:43

A pomyśl, że istnieją ludzie, którzy zdecydowali się zaszczepić dla swojego bezpieczeństwa. Nie jest jedyną ważną kwestią zdjęcie maseczek. Myślisz, że jak ty się nie zaszczepisz to ci, którzy to zrobią będą zadowoleni z tego, że dzięki takim jak ty będzie ją nosić nadal? Nie każdego swoją miarą, może ty masz zwyczaj robić coś pod publikę lub z przymusu. Każdy ma prawo mieć swoje zdanie i dobrowolnie podejmować własne decyzje. Nie chcesz się szczepić nie rób tego, ale nie oceniaj innych, którzy się na to decydują.
    P

15.04.2021 21:00

Każdy powinien mieć prawo do decyzji o szczepieniu .Maski i tak będziemy musieli nosić szczepionki mają znikoma skuteczność wobec mutacji .Ludzie nie łudzcie się .Osobiście wolę się drugi raz zarazić niż zaszczepić .Nie dajmy się nastawić na siebiebędziemy się zabijać zaszczepiony kontra nie zaszczepiony. Pozatym pamiętacie jeszcze ze istnieje Rodo .
    Red

15.04.2021 19:01

Cześć chciałabym zorganizować transport z Radomska przez Rozprze Red potrzebuję jeszcze minimum 11 osób zgadamy się w pracy

01.04.2021 18:00

Pamiętacie jak rozdawali kartki żeby zaznaczyć urlop na cały rok. Wówczas zaznaczyłam sobote .A teraz wielkie zdziwko ze po wolne przyszłam i nie dostałam. NA CHOLERĘ TO BYŁO ZAZNACZONE.
    Anula

15.04.2021 18:01

Ja też miałam to samo.Po co były te karty o planach urlopowych. Marnowanie papieru

29.03.2021 12:38

Czy w związku z noszeniem (usunięte przez administratora) na nosie zainstalujecie jakiś przycisk alarmowy na stanowiskach pracy w razie duszenia się omdlenia. Przydałby się np doczepiony do wózka na piku .Ktoś się źle czuje i by wcisnął i by wyło. Tak to kiedy ktoś cię znajdzie w regałach .A jak ktoś się dusi to nie na siły zawołać .Mamy sobie zorganizować sami jakiś system pilnowania się nawzajem czy ktoś nie padł?
    Narecki

11.04.2021 21:21

Ja chodzę w maseczce a nie w kagańcu. Kaganiec noszą zwierzęta, ale co kto lubi...
    Anula

15.04.2021 17:39

Ja też o mało nie zemdlałam na schodach.
    Blue 4

13.04.2021 11:19

A co powiecie na temat szafek które jakiś dzban pozbawił podstaw z ławeczkami fundując nam niesamowity komfort korzystania z nich . Nie wspomnę że niektóre klabzdry potrafią rozpłaszczyć się prawie na całej ławce po przeciwnej stronie a my jak psy wyginamy się ubierając się prawie w locie ??? Może ktoś by zwrócił na to uwagę zmniejszając odległość między szafkami po pierwsze nie ma tak hucznie powtarzanej odległości , siedzimy sobie na plecach ludzie co za (usunięte przez administratora)to wymyślił

15.04.2021 16:16

I z łokcia można dostać. Ponoć mają wymienić nam szafki na mniejsze !!!!!!!!!!!!!!.Zwroty zbierają podpisy pod podanie przeciw temu .
    Radio Pick

14.04.2021 12:26

Cały czas tłucze, ale to tak tłucze, całe noce, całe dnie tłucze, takie ten... ruuuuruuuuwziiiiiiiwziiiiiwuuuruuudududuuudududuuuuu i tak bez przerwy. Mówię "boże, ani pickować, ani się załatwić". A tak serio to kiedy w końcu będzie grało co innego niż tylko to rmf maxx? Ciągle tylko ta elektro, auto tune muzyka aż głowa boli i te sztuczne gadki, śmichy chichy komentatorów, nawet reklamy z Boberkiem są wkur... wkurzające. Nie da się słuchać tej(usunięte przez administratora) którą produkują z głośników... Chociaż sra*a przy tym to symfonia. Gdybym miał wybierać, do końca życia słuchać pierdnięć albo tego szajsu, bez wahania przyłożyłbym uszy do d*py. Jest wiele ambitniejszych i ciekawszych stacji do posłuchania np. Radio Plus Łódź, Antyradio a od biedy może być i zetka. Ludzie lytości.
    GA

15.04.2021 02:51

albo radio złote przeboje.Można też właściwie codziennie inną stację puszczać na zmianę,uparli się na to rmf maxx...
    CJ

15.04.2021 15:18

Ja polecam radio z GTA III, San Andreas lub Vice City. Jest na You Tube. A nie jakieś rmfy i ciągłe covery... Dobrze że nie Parada, bo disco polo by jeszcze było. Albo jeszcze gorsze hity dla Grażyn i Januszy...
    Karo

14.04.2021 10:38

Może ktoś sie wypowiedziec na temat działu Stow ,jak tam jest ?
    Epickerek

14.04.2021 18:40

Dział fajny, super ludzie, miłe mentorki oprócz (usunięte przez administratora) jeśli chodzi o zmiane blue. Liderki dwie sympatyczne, niektórzy twierdzą że praca zbyt monotonna ale ja tak nie uważam. Rozkładasz towar na regałach i do boxów.
    Kier

15.04.2021 14:55

Stoisz i lezysz na przemian
    Transport Red

15.04.2021 14:29

Cześć chciałabym zorganizować transport z Radomska przez Rozprze potrzebuję jeszcze minimum 11 osób chętnych ze zmiany Red zainteresowane osoby proszę o kontakt zgadamy się w pracy i podpiszemy listę chętnych osób
    Czask

15.04.2021 05:12

Byłam na picku i usłyszałam trzask. Wyleciałam a chłop stoi. I ja mówię - chłopie coś ty zrobił? A on mówi przepraszam. A później popatrzał w skaner i spiierdolył. A teraz nikt go (usunięte przez administratora) nie szuka, wszyscy stoją jak chooje. A może leży gdzie. Panie, tak się nie robi. -Co pani o tym sądzi. -Bardzo źle. Ochrona ni chooja warta. -Gdzie ta ochrona, szukać chłopa. -Nie stojta jak ciule (usunięte przez administratora) Może poszedł gdzie. -Mogłaby pani tak bez przeklinania? -Przeklinam, bo mnie wqrwia, chłop może w szoku jest!
    Kasia

14.04.2021 10:19

Hej wiecie kiedy nie będziemy musieli nosić masek w pracy? Pytam poważnie czy na lato zniosą?
    Totalitaryzm

14.04.2021 16:39

Minister śmierci Niedzielski cytat "Ludzie po 40 roku życia będą nosić maski do końca życia .Maseczki nie znikną być może nawet po pandemi "

14.04.2021 17:01

Jeszcze bardzo długo. Czy latem zniosą??? Hehe nie

14.04.2021 13:55

Na czym polega praca konfesjonowanie zwrotów czy mam sie bać?
    ????

12.04.2021 16:49

Tak odchodząc od tematu maseczek i szczepień :) Jak to jest, że na innym magazynie DHL oferuje wynagrodzenie na stanowisku pracownik magazynowy w wysokości 3400 brutto ( w czym jest to podstawa 3100 + 300 dodatku frekwencyjnego ) oraz do 1085 zł brutto premii miesięcznej ... Pracodawca ten sam zadania również a wynagrodzenie zupełnie inne ...
    Lalw

13.04.2021 13:20

A na którym to magazynie takie stawki? Które miasto?
    ????

14.04.2021 13:35

Sochaczew, mazowieckie

Zostaw merytoryczną opinię o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.