Zalando Logistics Polska

• Rogówko
  • Przytoń
  • Nowe Węgorzynko

3. Opinie o pracodawcach Gardno
  5. Opinie o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

Opinie o Zalando Logistics Polska Gardno UL. INNOWACYJNA 8

WebsiteIconDHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.!

Hehe

05.05.2021 12:43

Mam pytanie czy jest jak 10 wypada w poniedziałek to można spodziewać się wypłaty w piątek 7 czy trzeba czekać do poniedziałku?
    Hr

06.05.2021 00:08

Prawdopodobne bardzo, ze tak
    Wiara

07.05.2021 07:43

Trzeba było nie chlać pod biedronką to by ci stykło do 10
    Kriss31

06.05.2021 15:11

Wczoraj dzwonili że dziś o 12.30 odbędzie się rozmowa rekrutacyjna przez telefon...jest 15.10 i nic...Niepoważne...
    Wiara

07.05.2021 07:42

Jakbyś był znajomkiem albo z rodziny to od razu wskoczyłbyś na lidera co najmniej
    Natalia

26.04.2021 18:50

Chciałam zapytać jak wygląda wypłata na zmianie dziennej?
    Talia

06.05.2021 00:36

Nie za dużo nie za mało
    Aga

05.05.2021 14:21

Jak się zalogować na mój dhl ?

06.05.2021 00:07

Wchodzisz na mojhr.dhl.com Po prawej stronie na górze na ciemnym pasku jest opcja zaloguj. Jak się zalogujesz po lewo na gorze pod ciemnym paskiem klikasz w obsługę pracowników i rozwijają się opcje do wyboru

05.05.2021 12:38

Cześć, czy ja w tym miesiącu 10 wypada w powniedzile to czy można spodziewać się wypłaty w piątek 7?

04.05.2021 12:29

Kiedy będzie możliwość wypisania się z weekendów ?
    Won łajzy korpo

05.05.2021 09:25

Jak wróble bedom ważyły pińć kilo,będziesz widział wolne weekendy jak tirówka narzeczonego
    Janusz

22.04.2021 21:40

Hej na jakiej stronie można zobaczyć paski płacowe?

03.05.2021 13:06

u mnie nawet na komputerze nie da sie wyswietlic tej strony jak chce sie zalogowac to wyskakuje mi logowanie do nadania paczki. jak mozna sprawdzic jeszcze paski płacowe?

03.05.2021 20:39

Przed chwila przez mojhr.dhl.com bez problemu się logowałem. Pensje za kwiecień już wpisane, tylko bez premii i dodatków typu nadgodziny, weekendy itp
    Y

26.04.2021 17:18

Red 4 wyjdzie kiedyś nie ostatni? Po coś mamy te 8h 15 pracy, że te 15 minut odpracowujemy z przerwy 30 minutowej. Więc dlaczego jedni mogą nie odpracowywać i wychodzić 15 minut przed czasem, a drudzy mają się kisić do samego końca? Tym bardziej, że w niedzielę pracuje 2 i 4, więc jak dla mnie, to oni powinni wychodzić pierwsi w tygodniu, bo w weekend zostają dłużej. Ale widzę, że mądrzejsze głowy tym zarządzają. Może za pół roku wyjdę z pracy 15 minut wcześniej...
    Miodek

27.04.2021 14:36

Z jakiej ranki? Chyba z ranka

03.05.2021 18:54

Red 1 ciągle wychodzi 13.50 jeśli jest taka sytuacja jak jest ranna zmiana nigdy nie wyszły za 15 więc raczej nie powinieneś narzekać, nie pasuje to się zamień na inny red
    N i k

29.04.2021 21:31

Kto układa grafiki a domki grafik dla zmiany Red 2 i 4?Zycze żeby sam/ sama musiała tak pracować. Red 1 i 3 jak zwykle mają najlepszy grafik.... 4 dni wolnego pod rząd po czym red 4 pracuje 6 dni oid rząd i ma jeden dzień wolnego. Gratuluje wyobraźni!!
    Rafał

03.05.2021 18:44

Chyba jesteś tu żeby pracować a nie komentować, nie pasuje to się zwolnij. Wy też mieliście wcześniej taki grafik jak 1i 3wiec się nie użalaj. Jak Ci się nie chce pracować to się zwolnij i sprawa rozwiązana, było startować na lidera a nie teraz płaczesz że taki grafik.
    Pierwszy raz

03.05.2021 14:12

Chcecie sobie pracować to pracujcie ja po 2 dniach wytrzymałem. Nigdy w życiu nie widziałem tyle fałszywości na raz. To jest jakiś dramat co tam się dzieje. Ktoś chce na prawdę tam pracować? Tu jakieś liczby. Mówili że z toalety nie będzie człowiek rozliczany, polecam wziąć pampersy, bo się zesrać chcą jak zobaczą 10 minut gdy skaner nie pracuje.
    Jan Kowalski

25.03.2021 15:27

Zastanawiam sie kiedy firma DHL PODZIĘKUJĘ Nam, pracownikom za pracę w pandemi w trudnych warunkach maski itd czy te prwmiw covidove juz nie istnieja czy, Plandemia juz sie skończyła czy Góra ma nas juz w (usunięte przez administratora) hmmmm
    PTR

03.05.2021 00:46

Kolejny trolololo al'a "nick-czemnik"
    hehe

03.05.2021 09:50

to zapewne ten sam pajac
    Kwiatek 19

20.04.2021 22:25

Cześć mam pytanie czy w weekendy jest obowiązek pracy?
    olson97

23.04.2021 06:33

zmianę zaczynamy w niedziele i kończyny z czwartku na piątek
    Maciek

03.05.2021 07:14

Jako zwykly pracownik albo mentor masz szanse na to aby przejsc na zmiane 0 od pn-pt,jednak jesli jestes Ps-em,liderem musisz tyrac w weekendy
    Telewizor

03.05.2021 00:32

Matko jak ktos nie napisze ze się chciał spotkać i uciekł to teraz autobus .Włączta se ludzie jaką ukryta prawie (leci to jeszcze?)czy elify jakieś . Chyba ze ktos wywalił tv po 19 30 . Moze to być powód ponadprzeciętnego zainteresowania plotami i życiem innych. Polecam też drzemkę w autobusie .
    Ana

29.04.2021 21:07

Grupa 0 co robi?
    Dana

02.05.2021 10:58

Patrzą się na pozostałych.
    Gość

02.05.2021 17:16

Hhahahaha dobre
    Huszarah

29.03.2021 12:44

W autobusach jesteśmy już po pracy .Czy firma ma prawo kontrolować nasz oddech po pracy ?Człowiek cale 8 h marzy tylko o tym żeby zdjąć maskę to jeszcze w autobusach kamery .
    Śledziopos

30.04.2021 21:11

Tak, tak a potem cię zwalniają z roboty bo maski się nie nosiło w autokarze. A jak jeszcze komuś będzie się chciało z tym tłuc po sądach bo to "niezgodne z prawem", to szczęść boże. Najlepiej swoim samochodem jeździć i się nie przejmować takimi pierdołami jak maseczka.
    Navegante

01.05.2021 17:35

Jak dostaniesz w niedalekiej przyszlosci grzybicy pluc od noszenia kaganca, to przypomnisz sobie moje slowa

01.05.2021 06:11

Kiedy sciagamy maski ? Lub je zmieniamy ? Kiedy skoncza sie testy ? Dlaczego nikt z tym nic nie robi?
    Nos

01.05.2021 12:33

Jak to nic nie robią będą nas wyszczepiac .Ciekawe jak będą płacić jak się zachoruje po szczepionce na covid na covid . ,a potem dalej będą nas testować i będziemy chodzić w maskach .

25.04.2021 13:04

Mam pytanie. Jak mogę przenieść się na nocki ????? Pracuje na zmianie Red dziennej ale sytuacja mnie zmusiła że wolałabym pracować na noc jak to załatwić ????
    Nocka

25.04.2021 21:11

Myślę że musisz zgłosić to do swojego lidera i nie powinno być problemu
    Rec

01.05.2021 09:40

Jak najszybciej.
    Zbysiu

30.04.2021 11:21

Czy mógłby ktoś mi powiedzieć jak wygląda praca na 2 zmiany ? Czy dużo razy jesteście przerzucani na drugi picktower lub na pak?
    Pracownicy

07.04.2021 20:19

Panowie Generalny i Senior Manager Jak wiadomo wszyscy pracownicy wchodzący za kołowrotki muszą mieć jednolite stroje różniące się tylko kolorami koszulek i ewentualnie kamizelkami,w związku z tym pytanie-jakim prawem Area noszą tylko kamizelki a nie przybierają się w firmowe stroje tak jak wszyscy?są takimi samymi pracownikami jak my magazynierzy, mentorzy, peesi i liderzy.chodzą tylko dumni i wywyższają się tym że są inaczej ubrani,a chyba powinni dawać przykład i zakładać spodnie koszulki tak jak wszyscy.Mamy nadzieję że wydacie im polecenia przebierania się w firmowe stroje.
    k

29.04.2021 21:54

Czyli teraz już sam obiór jest wielkim problemem xD
    Tygrys

15.04.2021 14:24

Czy ktoś mi powie czemu ciagle dostają się osoby na liderów, które mają dobre znajomosci u góry lub są spokrewnione z jakims liderem area lub kims z tej grupy osob u gory.? Miało byc w końcu troche sprawiedliwosci ale to tylko puste słowa. Awanse po znajomosciach. Super. I to ma byc możliwość rozwoju? Za takie dziękujemy
    Prawda boli

15.04.2021 20:38

Nie spodziewaj sie rzetelnych awansów ,tutaj tylko znajomości,rodzinne koneksje i lizanie jajek się liczą a osoby uczciwie pracujący nie mają żadnych szans na awans.wczesniejsze wybory na areasów pokazały że umiejętność ciągnięcia bardzo się przydaje
    k

29.04.2021 21:40

Rekrutację przechodzi się poprzez oficjalną rekrutacje w której są brane szczegóły takie jak znajomości lub pokrewieństwo. Zauważ też że rekrutacje nie możesz mieć ze swoim AM lub OPS

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zalando Logistics Polska?

Kontakt - Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

UL. INNOWACYJNA 8 74-100 Gardno

DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.
    Branża główna: Moda, projektowanie
    Kim Un Jest

25.04.2021 00:41

Witajcie koleżanki i koledzy. W zeszłym tygodniu zacząłem pracę na packu. Szkolenia itp. a od poniedziałku ma być szkolony na jakiś "saporcie". Co to jest i na czym to polega? Czy to ciężka praca?

25.04.2021 18:38

To spróbuj supportu na receive, będzie bolało Cię po równo wszystko a nie tylko nogi
    TL

29.04.2021 21:16

To nie wiem komu i co dokładasz ;)
    Nowy

28.04.2021 00:15

Czy na tej dużej stołówce są lody Ekipy? Próbowałem kupić w markecie, ale prawie mnie stratowali. A i tak już brakło=-(
    [___]

29.04.2021 08:38

Taaa jeden pisał o nich pare dni temu to go spytałem czy chce numer do psychiatry. Też uważam że natura nie przewidziała tego tak samo jak kotów wege co jakaś babka karmiła awokado, koty na zachwycone nie wyglądały.
    Pies

29.04.2021 16:38

Jaki obrazek wpadł mi do głowy. Wyobracie sobie wegetarianina człowieka który je swój obiad warzywa a pod stołem pies wcina mięso. Nie jesz mięsa bo nie chcesz śmierci zwierząt a i tak kupujesz karmę (z odpadów kurczaków i mięsa np fretek )I pewno oglądają potem na kanapie jak lwy zzeraja antylopy .Pozatym ile owadów myszy i innych żyjątek ginie w skutek oprysków roślin na polach .Albo pod kołami samochodów które dostarczają warzrywa do sklepów. Halo Śmierć Jest Dla Wszystkich !!!
    Agnieszka

28.04.2021 18:29

Jak wyrobić norma na piku?
    Ted

29.04.2021 15:49

Dużej filozofii w tym nie ma. Musisz szybko pracować. Systemu nie da się oszukać, wanny przydzielane są losowo

27.04.2021 11:52

A czy sa na rano i popoludnie zmiany bez wekendow?
    xyz

27.04.2021 18:11

Nie.

29.04.2021 14:10

Są, ale na zmianę 0 możesz przejść po minimum pół roku, jeśli jest nabór

29.04.2021 06:58

Czy grupa o nie pracuje wekendow?

29.04.2021 14:04

Grupa 0 pracuje pn-pt bez weekendów

16.04.2021 13:15

Marta

28.04.2021 20:23

Sama osobiście słyszałam jak gadała na swojego kolegę lidera z tego samego działu do liderów z red że on nie ogarnia. To trzeba mieć tupet bo podobno to właśnie ten lider polecił ją na awans to jest fałszywa wredna dwulicowa baba co żyje tylko plotkami
    Marta

29.04.2021 13:28

A jak się nazywa ta liderka?

28.04.2021 19:15

Czy można zatrudnić się w zalando po tym jak zostałam zwolniona dyscyplinarnie z powodu niestawienia sie w pracy? ( to było ponad pół roku temu)

26.04.2021 22:45

Mozecie sie zalogowac na to konto mojhr.dhl.... bo wiekszosc osob mowi ze strona sie nie laduje i ja mam to samo czy na laptopie czy na telefonie vo teraz niby z tym ??

28.04.2021 18:40

Cały czas działa i na tel i na lapku u mnie bez problemu. Nawet przed chwilą, zaloguj jest po prawej stronie na górze i cała akcja
    Zalandowka

28.04.2021 13:10

W Amazon płacą premie covidowe a nam zabrali bo testy robią za które mamy odciagany podatek. Żal

28.04.2021 12:28

Witam, czy moglbym poprosic link do myhr bo nie moge tego znalezc. Z gory dziekuje
    Z

24.04.2021 20:21

Poszlabym do zalando pracowac ale bez wekendow.Jak by sie przyjac ?
    Nocka

27.04.2021 09:39

Teraz jak w tygodniu mamy na 24 w niedziele zaczynamy 20 15 . Juz nie wroci niedziela na 24.
    Nowy pracownik

27.04.2021 19:44

Zaczynali o 24 bo tak ułożył się grafik święta między innymi a już 18.04. Start pracy był o 20.15 i tak jest i będzie co drugi tydzień. Ja tego nie podważam ale to czy nocki mają wolne weekendy zależy od punktu widzenia osoby zainteresowanej. Kiedyś było tak że praca zawsze zaczynała się w niedzielę o 24.00 i co drugi tydzień trwała 4h.ale chyba komuś to przeszkadzało i się zastało. W myśl polskiej zasady dlaczego ktoś ma mieć trochę lepiej skoro wszyscy możemy mieć tak samo (usunięte przez administratora)....
    Kamil

26.04.2021 08:08

Witam zaczynam pracę na nockach, jestem tutaj tylko na 3 miesiące, więc nie interesuje mnie atmosfera itd -jakie są zarobki 3100 podstawy (plus dodatek nocny ) około 2600 na rękę podstawy wychodzi nie wliczając premii?

26.04.2021 17:55

Z premia masz 2600 jakim cudem z 3100 chciałeś bez premi 2600.
    Ksmil

27.04.2021 08:52

Z dodatkami nocnymi czy jest 2600

26.04.2021 16:44

Dokladnie ten kto chce sie sprawdzic na supporcie zapraszam na recive 16 albo 18 osob podtsawiac palety oprozniac kosze a jak juz ida zwroty na dwoch liniach..masakra 7.5 h odliczajac orzerwe i czlowiek wychodzi jak z (usunięte przez administratora)...wymeczony zniszczony i zatarty
    Zatarty

26.04.2021 23:40

Ja jak się zatrę, to najlepiej działa mąka kartoflana. Ale ostatnio niestety ochrona mi zabrała na wejściu :/
    Nowa

26.04.2021 22:51

Poszukuję osób dojezdajacych z zelowa chętnie za dopłatą sie dolacze
    praca

26.04.2021 19:08

jaka atmosfera panuje na ochronie i jaka stawka dla studenta? warto? chcę złożyć tutaj cv

26.04.2021 18:47

Mam pytanie. Czy zmiana 1 i 2 ciągle ma zamówienia w pracy ? Czy zdarza się tak że wysyłają was na ten drugi piktałer i na pakowanie ? A jak tak to czesto ? I wasza norma jest taka sama jak na zmianie nocej ?
    Robert

25.04.2021 22:25

Jak jest z tą normą na piku? Trzeba ją wyrabiać czy nie .
    Roberta

26.04.2021 18:17

Nie.... ... nie musisz, przy WC jest białe krzesło czeka na Ciebie i możesz całą zmianę na nim siedziec. Heh
    J

26.04.2021 17:21

Przedstawiciel pracowników jest w tym zakładzie od stawania za nimi, czy szpiclowania, czy ktoś między regałami nie ściągnął maseczki? Drugiego bardziej upierdliwego "covid audytora" nie spotkałem. Ten człowiek przechodzi jakiekolwiek pojęcie i chyba pomylił się z przeznaczeniem. Może warto było iść do policji, lub innej służby, a nie brać się za zostanie przedstawicielem pracowników, by ich później nękać.
    Mario

26.04.2021 16:52

Pracuje w tej firmie ponad rok. Praca nie jest ciężka trzeba się tylko nachodzić . Darmowy dojazd to na plus. Jedzenie raczej kiepskie ale nie można mieć wszystkiego. Ogólnie jestem zadowolony.
    Nie polecam

25.04.2021 17:45

Niektórzy mentorzy zachowują się jakby co najmniej zarządzali państwowym instytutem, ich durne komentarze i wywyższanie się jest śmieszne. Osoba która ma od ciebie trochę więcej do wypłaty nie powinna się tak zachowywać. Po drugie grafik to jakaś kpina, wychodzi na to ze ciagle jesteś w pracy a dzień wolny po 6 dniach pracy i z powrotem na maraton to nawet się go nie czuje, do tego pracujące niedziele. A ludzie myślą ze dużo zarabiają ,no to chyba nie umieją liczyć. Nie polecam

26.04.2021 11:57

Tak są takie dwie na stow mentorki. Nie wiem kto im dał czerwone koszulki a jak tak bardzo chcą rządzić to niech na AM aplikują

Zostaw merytoryczną opinię o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.