Zalando Logistics Polska

• Rogówko
  • Przytoń
  • Nowe Węgorzynko

3. Opinie o pracodawcach Gardno
  5. Opinie o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

Opinie o Zalando Logistics Polska Gardno UL. INNOWACYJNA 8

WebsiteIconDHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.!

04.08.2021 16:28

Jaka kwota w tym roku jest wypłacana za wczasy pod gruszą???
    Chętny

03.08.2021 23:43

Jest w stanie ktoś mi powiedzieć jaka wypłatę dostaje osoba przed 26 rokiem życia? Bez nadgodzin itp z normalna premia, jest to ponad 3 tysiące chociaż?

04.08.2021 12:42

Tak, jakieś trzy dwieście nawet.

03.08.2021 15:51

Co trzeba umieć na piku?
    Julek

04.08.2021 00:38

Od nauki są mentorzy więc nic nie musisz umieć. Życzę powodzenia i szczęścia co do grupy. Pozdrawiam
    On

02.08.2021 09:27

Czy ktoś dostał umowę po okresie próbnym też na 3 miesiące tylko ?
    Ž

02.08.2021 21:42

To norma 2 razy umowa na 3 miesiące potem na rok a potem na czas nieokreślony.
    G

03.08.2021 16:20

Ja dostałem na 3 msc najpierw a teraz na rok. Pracuje na nocce.
    Lidka

16.07.2021 23:47

Witajcie, na jaką stronę muszę wejść by zalogować się, otrzymałam klucz i hasło ale nie podano strony. Z góry dzięki!
    [___]

03.08.2021 06:40

Adres strony miałaś napisany na kopercie.

26.07.2021 07:26

Kto to kto to

01.08.2021 11:10

Rozmowy rekrutacyjne zweryfikuja :D Chyba że firmie zależy żeby na pensji mentora robili za TL hehe
    Haha

02.08.2021 01:04

Zwlaszcza te dziewcze 21 lat w kamizelce lider...Układy po całości wzdłuż i wszerz. A nie sory... ups zasłużyła, bogate doświadczenie życiowo zawodowe, zapewne osobowością, wiedzą i dorobkiem zawodowym ujęła menagera... Buhaha..
    bitterbicz

31.07.2021 22:41

czy na magazynie bezwzględnie trzeba wyciągnąć wszystkie kolczyki z ciała, co z piercingami w nosie wardze czy innych częściach ciała? Nigdy wcześniej nigdzie nie miałam z piercingami na magazynach niespożywczych problemu, zabraniali tylko dużych wiszących kolczyków, piercingi czy małe kółeczka w uszach były akceptowalne., jak jest u was?
    Julek

01.08.2021 10:49

Wszystko musisz wyjąć.
    Hardcore Porno

21.07.2021 23:08

Zbliża się małymi krokami październik, czyli czas "podwyżek". Czy nasza firma znów nas uraczy magicznymi 200 brutto? Czy przy takiej inflacji, galopującej niczym koń na westernie, nie warto pomyśleć o tym, żeby to było np. 400 brutto? Z tych dwustu to zostanie marny ochłap. Lepsze 200 niż nic, no ale...
    Aaa

29.07.2021 08:42

Tak.Brutto
    Poznań

01.08.2021 08:49

Tak to prawda, 3600+15% premi brutto.Taka jest stawka na dzieńdoberek. Wokół jest sporo magazynów, nie mają ludzi do pracy. Mieszkańcy Poznania i okoliczni nie chcą pracować za taką stawkę.
    Hobss

30.07.2021 11:34

Czym zajmuje się First Level i jakie są zarobki na tym stanowisku?

30.07.2021 20:11

Jak dobrze pamiętam ogarnia połowicznie magazyn i też coś robi przy komputerze to coś w stylu PS-a ale trochę lepszy zarobki konkretnie niewiem ale w skali 3 tys do 4 tys mniej więcej
    Hero23

31.07.2021 17:39

Jeśli nie wiesz czym się zajmuje się first level, to w jakim celu odpowiedziałeś na to pytanie?

29.07.2021 17:42

Witam. Muszę zrobić test na covid, żeby zacząć tu pracować. Czy to musi być jakiś konkretny test, bo jest kilka rodzajów.

30.07.2021 20:09

Najlepiej ten standardowy
    Seba

31.07.2021 17:25

W ambulatorium ci to zrobią na miejscu.

27.07.2021 07:42

Kto to kto to

28.07.2021 07:43

Tyłu chętnych było ze ogłoszenie zdjęli po 3 dniach Bardzo szybka ta rekrutacja ????????????????
    Nocka

31.07.2021 17:11

Generalnie nikt się nie pali do pracy na nockę na lidera również a braki kadrowe są ogromne więc dobrze że kogoś uczą. Wolelibyśmy żeby przyszedł ktoś z zewnątrz i uczył się od zera? Nie sądzę ale przecież lepiej zazdrościć... Typowa polska mentalność

26.07.2021 20:56

Jak wygląda rozmowa na staż na Team leader? Tak samo jak na stanowisko lidera czy inaczej prościej ???
    Extreme Hobby

29.07.2021 22:22

To coś wredne fałszywe startowało na zwrotach jako magazynierka,za chwilę awans na mentora,za chwilę na lidera i za jakiś czas area.ciekawa ścieżka awansu i jak ona to zrobiła?pod stołem albo strzelała z ucha?być może jedno i drugie.większej wrednej wsiury w tej firmie nie było i nie będzie.

30.07.2021 20:16

To jest to samo Stanowsko mentora PSA możesz dostać po 3 mies. Aa lidera zalezy od ciebie jak sie wykarzesz i czy ci zależy aa szkolenie na lidera trwa 3 mies.

29.07.2021 16:42

Siema Zanim zacznę pracować muszę zrobić test na covid. Co to ma być za test? Ten za parę stówek?
    abc

30.07.2021 08:24

Test na covid kieruję Cię firma i jest on darmowy robisz go w punkcie wyznaczonym przez dhl zależy gdzie mieszkasz.

30.07.2021 20:08

Od agencji pracy lub od DHL dostajesz kod który podajesz

28.07.2021 08:14

Czy dzieci cos dostaja nawakacje ?
    V

29.07.2021 09:31

4 fale
    woriot

29.07.2021 20:11

zapytaj się lidera to może dostaniesz za darmo cos he
    Nowy Krzysiek

28.07.2021 18:41

Witam, pracuje na magazynie od 4 miesięcy i nie udało mi się jeszcze spotkać osoby na nocce, która ma umowę na czas nieokreślony, czy DHL stosuje w ogóle takie umowy???
    G

29.07.2021 04:56

Krzysiek może nie spotkałeś gdyż nocka działa od września i prawie wszyscy jesteśmy nowi. Masz umowę na 3 msc potem rok a dopiero potem nieokreślony.
    ja

29.07.2021 18:21

Tez się mylisz ja po 3 miesiącach umowa na rok i następna też na rok

29.07.2021 17:35

Witam Przed przyjęciem do pracy muszę zrobić test na covid. Czy to ma być jakiś konkretny test? Ten za kilka stówek, czy może być ten tańszy?

29.07.2021 16:43

Nowy Pracownik

29.07.2021 07:12

Hej Napisał by ktoś jak się obsługuje skaner na dziale pick najlepiej krok po kroku. (Zbieranie produktów za pomocą ręcznego skanera)
    Xxx

28.07.2021 13:42

Jak się pracuje tylko w weekendy?

28.07.2021 21:18

Sobota i niedziela

29.07.2021 01:12

Tak jak w tygodniu.
    Zy

27.07.2021 12:23

Hejka jaka stawka na początku jest 2zmiany

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zalando Logistics Polska?

Kontakt - Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

UL. INNOWACYJNA 8 74-100 Gardno

DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.
    Branża główna: Moda, projektowanie
    Wiksa

19.07.2021 13:08

Ja chciałabym spytać czy idąc z chłopakiem na ten magazyn jest możliwość iść na ten sam dział? I czy magazyn jest podzielony jakoś na części,czy mimo wszystko jak pójdziemy na inne działy to i tak będziemy jakby koło siebie przechodzić?
    Liż pałkę

26.07.2021 07:54

Nie możesz iść na ten sam dział z uwagi na to że będziesz musiała klękać przed liderem pod stołem a twojemu chłopakowi mogłoby się to nie spodobać
    Karo

27.07.2021 00:01

Masz takie doświadczenia? No cóż, ja akurat nie. Widocznie przychodzę tu do pracy w magazynie tylko w przeciwieństwie do ciebie. Żal czytać, (usunięte przez administratora)

23.07.2021 07:34

Jak dostac sie fo.pracy od pon do piatku bez wekendow?
    Silnoręki

24.07.2021 17:27

Ewentualnie wylizać patelnie do czysta
    Justa

26.07.2021 11:47

Przepracować minimum pół roku Btw już były odpowiedzi na podobne pytania,wystarczy komentarze poczytać :)
    Nocny Marek

26.07.2021 07:30

Ja wiedziałem że na nocce liderów chętnych nie ma ale żeby brać każdego mentora z łapanki istna żenada.
    zwroty

23.07.2021 17:08

Cześć podobno pracownicy mogą w magazynie zrobić zwrot paczki z zalando. Jak to wygląda? Gdzie zanieść paczkę?
    Zwrotka

24.07.2021 00:28

Najpierw zwrot na koncie i zamiast wysyłać kurierem można zostawić u ochrony przy wejściu na dole
    Daniel

19.07.2021 13:10

Witam,wybieram się na magazyn i mam kilka pytań odnośnie pracy i zarobków. Jaka wychodzi pensja z przepracowaniem całego miesiąca? I czy status ucznia się wlicza? Czy można jakoś wybrać sobie dział na którym się chce pracować? I czy praca sama w sobie jest trudna?

22.07.2021 23:44

Uczą nowego pracownika na każdym dziale przez tydzień. Praca prosta
    Native

19.07.2021 14:20

Chciałbym zapytać, czy praca na zmianę dzienną obejmuje tylko pracę w dniach pon-pt z wolnymi weekendami?

19.07.2021 22:28

Nie. Praca na dziennych czyli rano i popołudniu obejmuje 7dni grafiku, masz 2 weekendy pracujące 2 wolne i gdzies w tygodniu wolne. Co jakiś czas jest nabór na zmianę 0 ale trzeba spełnić warunki

22.07.2021 23:39

Praca jest w weekend . Dostajesz grafik na m- c i 2 weekend pracujesz a w tygodniu wolne
    witold

22.07.2021 13:13

Czy wie ktoś ile realnie można na tę chwilę zarobić w zalando? Tam jest sama podstawa czy dają też jakieś premie?
    H

13.07.2021 01:13

Hahah, ale (usunięte przez administratora) jest ten robocik sprzątający na stołówce. Zrobił mi dzień dzisiaj.
    Magłaja

15.07.2021 09:38

A ja chętnie się przejadę tą kolejką, po ośmiu godzinach na picku to ja nie mam siły chodzić
    Zuza

21.07.2021 10:58

Jakiej kolejki?
    Redzik

22.06.2021 22:03

Amazon podnosi pensje, ciekawe czy u nas będzie jakaś reakcja w związku z tym? Nie spodziewam się, ale zastanawiam nad zmianą pracodawcy
    Aggga

06.07.2021 12:58

Ja nie zapraszam daje wam do zrozumienia że zalando nie pępek świata i gdzie indziej lepiej ludzi traktują.
    Martin

20.07.2021 19:01

Można wiedzieć gdzie?
    O

20.07.2021 15:25

Dhl ma żal do nas że nie dotleniamy się w maskach .Tyle pieniędzy wydają żebyśmy je nosili . Głupota kosztuje .Znowu zaczynają.
    Ao

19.07.2021 22:59

Hej mam pytanie jeśli się nie je obiadow to co się robi na przerwie? I jak jest koniec przerwy to samemu się wchodzi na magazyn i tam czeka na lidera?

20.07.2021 07:55

Masakra co za ludzie tu przychodzą do pracy. Możesz iść do toalety i siedzieć cała przerwę możesz iść na palarnie i stać możesz pracować albo leżeć jak Ci się spodoba. A z przerwy każdy wraca Sam i wraca do swojej pracy .

20.07.2021 06:18

Jak sie przyjac do pracy bez wekendow? Co robi sie w grupie?
    Asd

19.07.2021 13:21

Witam, czy ktoś może orientuje się jakie jest wynagrodzenie za pracę tylko w weekendy?

19.07.2021 22:31

Z tego co kojarzę to 1250 brutto plus premia
    Albercik15

19.07.2021 14:31

Czy praca na zmianę dzienną obejmuje pracę w weekendy czy tylko od poniedziałku do piątku?

19.07.2021 22:26

Pracując na zmianie dziennej masz 2 weekendy pracujące a 2 wolne w miesiącu z grafiku. Co jakiś czas jest nabór na zmiane 0 która pracuje od poniedziałku do piątku

18.07.2021 10:21

W którym kwartale będzie płacone 300 euro???

19.07.2021 09:50

Za pracę w czasie pandemii. Było ogłaszane na zebraniu ale nie usłyszałem kiedy
    Hans

19.07.2021 22:20

Serio będą wypłacać? Może w newsletterze dadzą info
    xyz

13.07.2021 21:05

Mnie zastanawia jedno. W jakim celu nadal są plexy na stolikach na stołówce? Pracujemy razem 8h ramię w ramię, a nagle przy stoliku jesteśmy rozdzieleni taflą plastiku! Kiedy będziemy pracować bez maseczek? Fala wirusa już się przewinęła. W całej Polsce kilkadziesiąt przypadków, a my nadal w kagańcach. Nikt nie choruje, wszystkie testy wychodzą negatywnie i co? Ktoś pomyślał o tym, że temperatury na dworze tropikalne a na magazynie jeszcze lepiej? Zwłaszcza na picku, gdzie biegamy nin stop i idzie się udusić. Pot po (usunięte przez administratora) leci, ale najważniejsza maseczka! Dajcie nam żyć! I jeszcze jedno. Czy czas spędzony w kolejce na stołówce będzie doliczany do przerwy? Z 30 minut traci się nawet 10, żeby odstać swoje. Apel do zarządzających - spójrzcie na to wszystko okiem pracowników, o których podobno tak dbacie.
    Asd

19.07.2021 13:19

Plexy czekają na 4 fale pandemii
    Nos

19.07.2021 21:55

Nasz nierząd mógłby powiedzieć kiedy wprowadzi 4 fale .
    Ola

18.07.2021 12:18

Witam serdecznie! Niedługo na szczęście kończę tu pracę. Mam pytanko co zrobić z rzeczami? Głównie chodzi mi tu o identyfikator czy szafkę, w sensie kłutke. Trzeba się jakoś odpisać czy coś, czy mogę po prostu opuścić cudowny magazyn bez zbędnych formalności?

19.07.2021 17:50

Oddajesz wszystko. Lider wypisuje Ci obiegowke i oddajesz
    Gość

19.07.2021 19:45

Rok temu to trzeba bylo obiegówkę zrobić. Zdawałaś wszystko. Spisywalas kartke ochronie dawałam z klodka a rzeczy do kontenera wrzucałam.
    Nikola

18.07.2021 16:01

Czy od sierpnia już wracają poprzednie godziny pracy tj. 5.45-14.00 i 14.00-22.15. Pozdrawiam.

19.07.2021 14:19

Rano 6:00- 14:15 i popołudniu 14:10- 22:25
    K

19.07.2021 14:27

Nie. 6-14:15 i 14:10-22:25. Nie wiem komu dziękować, ale ktoś chyba miał trochę nierówno pod sufitem z tymi końcówkami.

18.07.2021 12:40

A co powiecie na nowe godziny pracy? Podoba się wam to przesunięcie rano o 15 minut? Bo jak dla mnie to porażka, będziemy jeszcze później w domu..
    Halix

18.07.2021 21:35

O co chodzi? Jestem na urlopie i nic nie wiem. Od kiedy zmiana godzin?
    Zwroty

18.07.2021 22:11

Że o co chodzi bo jestem na urlopie.
    Zgredzik

09.07.2021 16:11

Ludziska, co tam się buduje koło łącznika? Bo jakieś dwie kobitki w szatni mówiły że ma być jakaś kolejka z wagonami między magazynem a biurowcem, bo podobno firma chce być eko i ma wdrażać jakieś "zielone" rozwiązania.
    Patka

12.07.2021 01:00

Wagoniki? To stacja metra czy wesołe miasteczko? A może Cyrk? Chociaż nie, to akurat tu jest na codzień ;]
    Chłop w szoku

18.07.2021 01:10

To całkiem możliwe, po podobno tą budowę wykonuje ta firma, co tą Mandorie robiła

Zostaw merytoryczną opinię o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.