Zalando Logistics Polska

• Rogówko
  • Przytoń
  • Nowe Węgorzynko

3. Opinie o pracodawcach Gardno
  5. Opinie o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

Opinie o Zalando Logistics Polska Gardno UL. INNOWACYJNA 8

WebsiteIconDHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.!

mariusz

27.12.2022 18:13

Po nowym roku praca chociażby praca w żabce będzie bardziej opłacalna i przyjemniejsza.
    Vateusz Maowiecki

28.12.2022 09:37

Przyjemniejsza? Poranne wydawanie małpek budowlańcom i ich tanie teksty to chyba nic przyjemnego
    GTA Wado Vice

25.12.2022 17:40

Życzenia złożyć muszę bo się uduszę. A więc wesołych świąt, cieplejszego magazynu i możliwości wnoszenia telefonów i innych rzeczy osobistych. No i hucznej zabawy Sylwestrowej. Najlepiej z fajerwerkami. Rzułtymi. Trzymajcie się ciepło Męczennicy Zalandowscy ;)
    Gosia

26.12.2022 21:49

Szczelanie fajerwerkami w sylwestra to jakiś hory pomysł. Ja mam małe dzieci które nie mogom przez to spać. Moje pieski tesz ciepią. Bo słyszom to kilka razy głośniej. Powinni dawno tego za kazać. A i pisze się żółty jak jusz
    Gucio

27.12.2022 17:55

Zrobiłaś minimum 7 błędów ort ,a komuś zwracasz uwagę.Idż do szkoły bo wstyd!!
    Edziak

16.12.2022 19:51

Dla tych co nie wiedzą jak firma dba o pracowników: w Berlinie 2tydz część grupy żyje bez dostępu do kuchni i wrzątku na herbatę czy miętę. Więc jak ktos die będzie kiedyś wybierał niech bacznie czyta na co sie decyduje. Śniadaniowy stół codziennie dla wybranych reszta ma dostęp 3dni w weekend. Organizacja super.
    Mati

22.12.2022 10:48

Każda grupa pracuje tak jak było zapisane w umowie czyli 35 /tyg i większość osób ma weekendy wolne
    big jeffrey

25.12.2022 04:22

Turystycznie widzę, tak trochę naciągana akcją z tymi Niemcami - już chyba lepiej wychodzi znaleźć na necie i bezpośrednio pracować za najniższa 2 tyś euro. Jak by nie było Powodzenia.

19.12.2022 06:19

Minimalna 3500 a podstawa tyle samo (usunięte przez administratora) Podwyżek brak. 1,5 roku temu między minimalną a podstawą było 500zl różnicy a teraz tyle samo co minimalna. Za minimalną to ja mogę iść na ochronę tutaj i nic nie robić cały dzień. A nie jak robol normę robic. SPI obniżają a podwyżek brak. Żałosne to się robi. Ludzie czemu się nikt nie odzywa na miesięcznych, czemu nikt nie idzie do hru? Grupa ma siłę.

23.12.2022 22:12

Za taką pensje ludzie pouciekają. Wstając 2h nawet 3 h wcześniej odczuwa to się szczególnie na ranki aby tutaj dotrzeć do pracy, ludzie znajdą pracę u siebie na miejscu. Robi się nieopłacalny interes.
    Chińczyk

25.12.2022 03:35

Racja tymbardziej że konkurencja nie śpi i już rozdaje ulotki z lepszymi ofertami na parkingu DHL Supply Chain ????

23.12.2022 14:01

Który dział jest najlepszy najbardziej przyjazny pracownikowi, gdzie jest najlepsza atmosfera? Gdzie się najlepiej pracuje? A który jest według Was najgorszy?
    Stary

23.12.2022 22:35

Żaden z tych dzialow nie jest mega satysfakcjujacy. To tylko przetrwanie. Wszędzie jest (usunięte przez administratora) nią!
    Jaamm

24.12.2022 09:16

Blue 4 pick

21.12.2022 04:04

Cześć Piszę z pytaniem Wczoraj dali mi wypowiedzienie przed końcem umowy 31.12 (pracownik Zalando) Jak to wygląda jakby ktoś chciał wrócić? Ile musi odczekać by spróbować?

22.12.2022 06:31

No widzisz komentować umiesz ale odpisać na dane pytanie nie. Nie zasz Historii z jakich względów człowiek dostał wypowiedzenie a już stawiasz swoje opinie. Akurat normę jak i błędy miałem na poziomie dobrym bo raczej 95% normy i bez błędów twojej "renomy" człowiek nie psuje ;)

23.12.2022 22:07

Są tacy, którzy nie osiągają 85%normy a nadal pracują i mają umowy na czas nieokreślony, gdzie tu sprawiedliwość.
    big jeffrey

20.12.2022 01:47

Coś się zmieni z wynagrodzeniem jak od stycznia ustawowo wzrośnie płacą minimalna w Polsce ?

20.12.2022 15:58

Nie zmieni się bo najniższa od nowego roku to 3490 a tutaj podstawy masz 3530

22.12.2022 08:15

No niestety, nie mówię że to jest fajnie bo zaraz na początku różnica między najniższa krajową a wypłatą tutaj była znacząca. Niesty nasz cudowny rząd podniósł wszystko tak do góry najniższa krajową itp że mimo tego iż co roku są podwyzki to i tak najniższa dogoniła i teraz to będzie raptem 40zl.. ale w połowie roku najniższa krajowa znów ma iść do góry więc DHl też będzie musiał podnieść. Pytanie tylko o ile..
    Ggggg

19.12.2022 10:07

Na hali 14 stopni, traktowani jesteśmy jak (usunięte przez administratora) Czy wy nie macie sumienia, albo dajcie cieplejsze ubrania ludzia! Rzygac się chce!!!!
    Jagoda

21.12.2022 17:34

Proponuje zmiane spodni na bawełniane, a nie sztuczny badziew, w ktorym pocisz sie latem, a zimem nie daje zadnego ciepła, gdzie naprawde jest zimno
    Xg

22.12.2022 00:15

Ale przynajmniej mają odblaski i możemy się czuć bezpieczni hahah
    Paweł

14.12.2022 13:40

Dwie paczki w odstępie paru dni zostawił mi kurier w ogrodzie. Nie .moje, nie dla mnie. Adres sie zgadza nazwisko nie. Dzwoniłem do Nadawcy Zelando, Gluchow ul inwestycyjna 1. JakS kobita powiedziała, że nie ma czasu. Ona nie wie dokad mam zadzwonić h
    Hit

18.12.2022 18:35

A co ta grupa ma z tym wspólnego? To pracownicy magazynu a nie kurierzy, który doręczają paczki. Zupełnie inna firma
    JamŁasica

17.12.2022 19:12

Witam czy ktoś orientuje się na temat pożyczki zakładowej bądź ktoś z tego korzystał na jakich warunkach się to odbywa
    Amanda

07.12.2022 13:17

Paczki na święta lub kasa na dzieci co roku jest w tej firmie podobno a w tym roku coś będzie wie ktoś coś???
    Ali

13.12.2022 21:55

Paczki były w pierwszym roku. Nie wprowadzaj w błąd jak nie wiesz

14.12.2022 09:50

W pierwszym roku było wiele rzeczy inaczej, ile osób wtedy pracowało a ile dwa lata temu czy teraz. Jest wiele istotniejszych spraw niż paczki z Mikołajem z pseudoczekolady sprzed 3 lat
    Bogumił

10.12.2022 11:14

Gdzie są te termometry, ja się pytam?Zimno aż łapy grabieją. Może by tak w biurze ciepło zakręcić.
    zosia

13.12.2022 18:53

szczera prawda

11.12.2022 05:11

Jeśli głupota ludzka zacznie latać to ten magazyn będzie na Marsie przed Elonem Muskuem, Nasa czy żółtymi robotami napędzanymi ryżem.

11.12.2022 05:08

Coraz więcej restrykcji dotykających pracowników wszystkich, coraz więcej przywilejów dla wybranych.
    Bralewska

08.12.2022 13:42

Wie ktoś może kiedy będą nowe przyjęcia?
    Gucio

10.12.2022 18:09

Masz rację. Koniec roku to są zwolnienia a nie przyjęcia!
    Bralewska

11.12.2022 02:11

Wiem jak to wszystko wygląda bo tam pracowałam, ale na chwilę obecną nie mam nic lepszego do wyboru, więc jakby dało radę to ja chętnie przyjmę to miejsce haha
    Gość

13.11.2022 07:29

Od czego zależy czy przedłużą umowę? Ile procent normy jest wymagane? Poniżej 80% nie ma szans? Może ktoś nie robił 80% normy i przedłużyli mu umowę? Jestem na packu. Niektórzy są co chwilę rzucani na inne działy, recive itd. Czy to działa na plus czy minus dla pracownika i jego umowy? Jak można zwiększyć swoje wyniki na singlach, skoro co chwilę wysyłają na przebudowę i inne?
    przeciez

03.12.2022 19:47

To kłóć się z nim, ale idź od razu do AM'a. Ustawi go do pionu
    Były

10.12.2022 20:20

To dalej są jakieś przebudowy co jest grane na tym zakładzie?????
    Major

07.12.2022 17:21

Ludzie czy opłaca się wam z dalszych okolic marnować czas na dojazdy około 11h dla najniższej krajowej plus premia z która mogą z wami wiadomo w co zrobić pozdrawiam
    nitkakitka

29.11.2022 09:44

witam w jakim systemie pracujecie w zalando? jest praca w weekend, a jeśli tak to czy jest wypłacane jakies dodatkowe swiadczenie, premia z tego tytułu?

06.12.2022 10:09

Chyba 70 zł więcej w każdy dzień weekendowy, różnica 10 zł w stosunku do kwoty sprzed podwyżki, czyli 60 zł. Pomijam kwestie czysto dużo czy mało, ale nie wprowadzaj ludzi w błąd
    PoPis

06.12.2022 15:52

Jeszcze szczaw i mirabelki. Tylko to trzeba do lata poczekać
    DonDżonson

30.11.2022 10:01

Dlaczego wózkowi dostaną więcej pieniędzy na święta ? 750 zł. Rozumiem że mieli dużo pracy na sezon, ale to trochę nie sprawiedliwe

03.12.2022 06:42

Wszyscy, którzy przykładają się do pracy odwalają kawał dobrej roboty. Każdy dział ma swoją specyfikę i nie widzę tu opcji, że ktoś bardziej czy mniej
    Red3

05.12.2022 10:01

Serio? Hahaha dzięki za wytłumaczenie

05.12.2022 09:09

Kiedy będą grafiki na styczeń?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zalando Logistics Polska?

Kontakt - Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.

UL. INNOWACYJNA 8 74-100 Gardno

DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o.
    Branża główna: Moda, projektowanie
    Perra

01.12.2022 12:17

Czy na dzieci będą jakieś bony albo paczki na święta? I wiadomo kiedy??
    przeciez

03.12.2022 19:46

Przecież dostajesz zależnie od progu dodatkowe 200-600 zł na święta, więc ocb?

04.12.2022 18:28

A ty czytać umiesz czy problem nawet z tym? Przecież napisałam że świąteczna kasa jest.
    Serio

03.12.2022 23:31

Polecam liderki Anie i Monike z paka. Konkretne, fajne, życiowe dziewczyny. NORMALNE bez okazywania pracownikowi zadęcia, wyższości, dystansu. Super. Współpraca bardzo dobra. Jeśli ktoś planuje zmieniać dział to polecam te dwie osóbki.
    Blue 2

01.12.2022 15:53

Witam czy są może przyjęcia na same nocki
    Red 3

03.12.2022 09:58

W grudniu będą ale zwolniwnia

02.12.2022 11:38

Czy będą jakieś paczki dla dzieci na święta?
    Zaintrygowany

01.12.2022 09:05

Będzie jakiś bonus za awans do 1/8?
    Peszko

01.12.2022 16:38

Darmowy bilet na ŁKS ;)
    ......

01.12.2022 06:37

Czy ma ktoś problem z portalem pracowniczym wczoraj było ok a dzisiaj nie mogę się zalogować
    Nieśmiały

28.11.2022 15:08

Czy mogę do konkretnej osoby na magazynie zamówić pocztę kwiatową? Bo mojej liderce zbliżają się urodziny, a chętnie bym jej sprawił taką niespodziankę że wchodzi sobie kurier na magazyn i jej daje ten bukiet. Czy ochrona go wpuści? Bo widziałem że pod rampą przy wyjściu na górę czasem są kurierzy i on by mógł tam sobie wjechać. A taka poczta kwiatowa to prawie jak taki kurier
    Urodziny

30.11.2022 18:17

Nie ma szans.

23.11.2022 12:01

Czy wiadomo kiedy będą wypłacane premie świąteczne?
    Xyxo

28.11.2022 23:46

Około 6 grudnia
    Okta

19.11.2022 14:51

No sorry Turbo to nikt nie ma prawa zachorować ???? Skoro człowiek jest chory wiadomo że jego wyniki były słabe.....Jak możesz zarzucić że nie szanuje z pracy nie znając sytuacji....Najlepiej chodzić z gorączką .....
    Blueana

26.11.2022 08:21

Satrzy pracownicy nie są doceniani !
    Taa

27.11.2022 12:22

A jakbyś chciał być doceniony. Co konkretnie masz na myśli?
    Pracownik DHL

26.11.2022 13:25

Witam kiedy będą wypłacać premie na święta
    Chłopak.

22.11.2022 15:53

Gdzie i jak wejść na portal pracowniczy,aby zaktualizować dochody ZFŚS ? Z góry dziękuje:)

23.11.2022 20:16

Obsługa pracowników, akta, rodzina - wpisujesz w ostatniej zakładce dochód, wszystko tam jest napisane jak go obliczyć.
    Blueana

26.11.2022 08:15

Mydhl hr zaloguj się na swoje konto i tam masz

22.11.2022 19:47

Gdzie można dostać spis oficjalnych cukierków zalanfowskich przezroczystych? I czemu np. opakowanie z nadrukiem przeszkadza? Czy to nie jest poparcie sponsorowane pewnych firm cukierniczych? Czy jest to zabezpieczenie bym w tym celofanku nie wyniósł torebki albo kurtki?
    Byly pracownik

25.11.2022 12:30

No wlasnie..zrozumial bym,ze nie wolno wynosic cukierkow w nieprzezroczystych papierkach ale ,ze nie wolno wnosic????Jak sie wniesie,zje i papierek wyrzuci to logiczne,ze nic sie w nim nie wyniesie... Wiec o co tu chodzi????
    ßřýňæěğçž

25.11.2022 22:23

Ano my nie jesteśmy złodziejami wiec nie myslimy w ten sposób. A na papierosy mogliby zrobić jakiś schowek dla ludzi przy palarni bo większość to je wnosi bo nie chce schodzić po nie do szatni . To raczej złodziei wina a nie samej firmy a ochrona pewnie też ma jakieś premie czy coś które pewno tracą jak zdaży się kradzież. No cóż tak jest Ej a może zrobić jakieś miejsce na magazynie gdzie se będziemy trzymać słodycze i ochrona będzie tego pilnować czy co .

25.11.2022 12:54

Czy ktoś wie kiedy będą wypłacane premie świąteczne?

23.11.2022 13:18

Witam, chciałam zapytać czy może dojeżdża ktoś na nocki z okolic Gorzkowic ? :)
    Okta

16.11.2022 21:27

Hey Mam pytanie jeśli przebywałam dwa tyg na zwolnieniu na okresie próbnym to jestem skreślona???? Czy zrozumieją ???
    turbo

22.11.2022 08:14

A kogo to obchodź trzeba było uważać
    Historia

22.11.2022 15:18

Możesz se uważać ale inni w twoim otoczenie mogą być niefrasobliwi/niewyspani lub zwyczajnie złośliwość rzeczy martwych doprowadza do wypatku . Z resztą jak ktoś jest starszy albo ma osteoporozę to se może uważać. .......
    Stokrotkkaaa

20.11.2022 18:25

Witam mam pytanie Jak to wygląda jeśli chodzi o wypowiedzenie na okresie próbnym można zrobić to za porozumieniem stron odrazu ???
    Gonzo

21.11.2022 12:08

Tak
    Adrianjj

04.11.2022 18:37

Hej, czy dhl przewiduję jakąś kasę za frekwencję w pick time? Czy są świadomi że dużo osób wybiera się w ten okres na l4 i uż w te najgorsze dni by nie obciążać organizmu?,, ????jak ktoś to czyta z góry lepiej zachęcić za frekwencję bo możecie się zdziwić ile osób na tyle dni pod rząd zamierza nie przyjść ????
    Edek

18.11.2022 10:28

Ma być 550 i mniej w zależności od zarobków na osobę w rodzinie.
    Pracuś

18.11.2022 13:34

Na to przeznaczony jest fundusz socjalny i pieniążki będę ale nie wiadomo jaka kwota.
    ???

09.11.2022 22:55

Czy aktualnie jest nabór na wozkowych?
    turbo

15.11.2022 17:09

Już nie był nabór do 02.11.22 na wózki.
    Shazzaaa

11.11.2022 20:19

Witam mam pytanie wczoraj dostałam wypłatę i czemu jest taka rozbieżność między pracownikami czemu Agencje nie dają pasków.W normalnej pracy człowiek dostaję?????
    Shazza

12.11.2022 21:32

Dziękuję nie oceniam Dhl tylko agencje ...
    Gość

13.11.2022 07:22

Z jakiej agencji jesteś? Może brałaś urlop bezpłatny albo miałaś błąd?

26.01.2022 07:56

Dzien dobry. Chciałem zaoytac gdzie trzeba zdać odzież robocza po zakończeniu pracy w zalando? Agencja nie przedłużyła umowy a ja nie wiem gdzie mam się udać żeby ta odzież oddać. I co to ma być dokładnie, wszystkie ciuchy, bidon, kosmetyczka?
    Dhl

12.11.2022 03:50

Ty się rozumiesz co ty piszesz?
    Flaga

12.11.2022 23:29

Faktycznie to mój wpis ze stycznia .Wciąż pracuje . Sporo się zmieniło skład ekipy łącznie z liderem jest lepiej niż wtedy .

Zostaw merytoryczną opinię o Zalando Logistics Polska Sp. z o.o.