LS Cable & System Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Adres: Al. Aleje Jerozolimskie 65/79 lok. 1724, 00-697 Warszawa

NIP: 5223125741 KRS: 0000728580

LS Cable & System Poland Sp. z o.o. w Organizacji
4 10 165 5 1

Opinie o LS Cable & System Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Filtruj opinie po kryteriach:

anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie4
Pracownik
 Opinia

Żeby to tylko oni..

Pomocna?
Tak4Nie2
Onwidzikto
 Opinia
@Pracownik 02.07.2019 17:12

Kto jeszcze dawaj(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie2
M
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

A co was Filip obchodzi ludzie zajmiecie sie swoim życiem i swoimi sprawami a nie kto z kim gdzie i jak i po co.

Pomocna?
Tak2Nie
Ja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@M 12.07.2019 05:52

Ludzie te romanse to wypisuje jedna osoba zeby wzrok od swoich niedoborów odwrócić

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ja 15.07.2019 17:25

Pewnie ten co lubi do kieliszka zaglądać

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Pracownik 15.07.2019 20:31

Ja lubie

Pomocna?
Tak2Nie
Ja
 Opinia
@Pracownik 15.07.2019 20:31

Ja też po denko

Pomocna?
Tak3Nie
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)premia dla tych co nie palą.

Pomocna?
Tak1Nie1
Łycha
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Pracownik 10.07.2019 08:45

Są kryteria ? Są!

Pomocna?
TakNie
Ahshhd
 Opinia
@Pracownik 10.07.2019 08:45

Uwazaj jak michal da premie hehe on jeszcze zabierze a nie da ani grosza bo to centus z niego haha

Pomocna?
TakNie
Straż hr
 Opinia

Szef wszystkich szefów dziś się pojawił i brał wina kartonami z magazynku. Wystarczy mu pewnie na kolejne pół roku home office i znów wróci po zapasy...

Pomocna?
TakNie
2
Masztowy
 Opinia
@Straż hr 09.07.2019 10:32

No tak wychodzil z chaty po wino do sklepu i zaczol delegacje wypisywac to taniej wyszlo jak mu kupili kartony i siedzi w swojej budce.

Pomocna?
TakNie
Pracownik ls
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Masztowy 09.07.2019 12:25

Ale was to gryzie wytardował umowe to ma a że lamke wina wypije do obiadu na home office to problem? Ja uważam, że problem leży w firmie chciał dwa monitory jeden do domu jeden do biura co prawda jest tam od czasu do czasu a nie załatwine skandal!!!

Pomocna?
TakNie
Pracus
 Opinia

Czlowiek sie stara a oni nic nie doceniaja takiej osoby. Tam ludzie zaczna szybko uciekac bo nikt za gola pensje nie utrza rodziny. Ludzie tam ida poromansowac tylko

Pomocna?
Tak1Nie2
1
Anonimowa
 Opinia

Pracuje tutaj od pewnego czasu i nie rozumiem czemu tak wielu ludzi w tej firmie nie (usunięte przez administratora) swoich kolegów i koleżanek z pracy. Niektóre osoby tylko czekają żeby komuś zrobić na złość albo kogoś wyśmiać. Dotyczy to kabelków jak i bateryjek

Pomocna?
Tak1Nie
Pracownik
 Opinia

same romanse w tej fabryce. zamiast procowac to tylko romansujecie

Pomocna?
Tak1Nie1
Ciekawy zaśliniony....
 Opinia
@Pracownik 09.06.2019 11:41

WOW coś nowego w dyskusji :D Kto romansuje bo nie zauważyłem ?

Pomocna?
Tak1Nie
Pracownik
 Opinia
@Ciekawy zaśliniony.... 09.06.2019 19:35

Jeden kierowniczek od bateri

Pomocna?
Tak2Nie
Kablarz
 Opinia
@Pracownik 09.06.2019 11:41

No ciagnac druta a nie...

Pomocna?
Tak1Nie
Majk
 Opinia
@Kablarz 10.06.2019 12:53

No tak jadą po CP jak po mokrej kaczce to CP się odgrywa. Słabo.

Pomocna?
Tak1Nie
Pracownik
 Opinia
@Pracownik 09.06.2019 11:41

Znana sprawa on się nie kryje.

Pomocna?
Tak1Nie
Pracownik
 Opinia
@Pracownik 10.06.2019 18:45

Może więcej szczegółów a nie tylko ogólniki

Pomocna?
Tak1Nie1
Onwidzikto
 Opinia
@Pracownik 09.06.2019 11:41

często widać ich razem każdy już widzi i wie ktoo

Pomocna?
Tak1Nie
Blanka
 Opinia
@Onwidzikto 11.06.2019 17:03

za duzo kierownikow na bateriach nie maja wiec chyba to nie problem

Pomocna?
Tak1Nie
Pracownik
 Opinia
@Blanka 11.06.2019 19:56

Który z tej trójcy ?

Pomocna?
TakNie
Jaki Patryk ?
 Opinia

Na Go Worku jest temat EV. Idzcie sobie tam ze swoimi brudami...

Pomocna?
TakNie
Majk
 Opinia
@Pracownik 09.06.2019 11:41

A Panie z biura niech noszą spodnie bo Nie można się skupić na pracy. Proponuję te (usunięte przez administratora) buciory i spodnie jak blacha. BHP normalnie poniosło sam niech nosi te ciuchy...

Pomocna?
TakNie2
Onaona
 Opinia
@Majk 16.06.2019 15:35

Nie dziwi mnie że są romanse dla mnie na bateriach są większe ciacha niz w cp szkoda że już razem nie siedzimy w biurze bo teraz widzę ich od czasu do czasu

Pomocna?
TakNie
Blondi
 Opinia
@Onaona 16.06.2019 19:28

Wszyscy wiedzą, że to największe ciacho z bhp nie przepuści żadnej. Widać też to po tym kogo rekrutuje na swoją sekretarkę. Wiem, bo też mnie podrywał.

Pomocna?
Tak2Nie
Brudas
 Opinia
@Jaki Patryk ? 13.06.2019 19:50

A co, na kablach dość już brudu i syfu?

Pomocna?
TakNie
Maczo
 Opinia

Uważajcie na Perłę chodzi do biura i kabluje.

Pomocna?
Tak1Nie
eeeee
 Opinia
@Maczo 18.06.2019 11:29

kto to perła?

Pomocna?
TakNie
Moje zdanie
 Opinia

Każdy ma swoje zdanie na temat LS. Zależy kto z kim i dlaczego . Bo to że BHP do poprawy to że dziewczyny z biur to takie czy owakie. Ludzie w kazdym zakładzie jest tak samo a ludzie wszystko napiszą zamiast iść i powiedzieć prosto w profil co go boli. Firma jak firma wiadomo są osoby które sie lubi i nie lubi. Moje zdanie jest uniwersalne bo są osoby które irytuja mnie swoim sposobem bycia ale mam to gdzieś.

Pomocna?
Tak5Nie2
Pleban
 Opinia
@Moje zdanie 29.05.2019 20:21

Przestań

Pomocna?
Tak1Nie1
Ktos
 Opinia

Nie polecam firmy ls cable tam oszukuja mowili kazdemu o premiach za frekwencje za produkcje i nadal nie ma masakra ucieklam stamtad to (usunięte przez administratora)uwazajcie na ta firme nie polecam

Pomocna?
Tak5Nie1
Anna
 Opinia
@Ktos 28.05.2019 15:24

A zasłużyłaś na premie że się domagasz!!!!!!?????

Pomocna?
Tak1Nie3
Ktos
 Opinia
@Anna 28.05.2019 21:02

Nie wazne czy ktos zasluzyl czh nie skoro kierownik(usunięte przez administratora)obiecal premie to niech ja da a nie (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Premie ?
 Opinia
@Ktos 28.05.2019 22:31

Kierownik nie obiecał premii. Na rozmowie wręcz zaznaczał, że póki zakład porządnie nie ruszy nie będzie premii. Nie kłam. Odeszłaś bo byłaś słaba. Dobrze wiemy kim jesteś, bo tylko jedna pracę porzuciła. Tak się okazuje szacunek koleżankom, które teraz muszą za ciebie nadrabiać. Ale może to i dobrze bo przynajmniej mniej braków będzie na kolorowaniu. Ogarnij się dziewczyno.

Pomocna?
Tak1Nie2
K
 Opinia
@Premie ? 29.05.2019 06:04

Jakich brakow czlowieku to ty sie ogarnij. Nie bylam slaba tylko nie mam zamiaru z oszustami i falszywymi ludzmi tmrobic za grosze

Pomocna?
Tak1Nie
Anna
 Opinia
@K 29.05.2019 06:50

I wice wersa przygarniał kocioł garkowi ha

Pomocna?
TakNie
Ktoś
 Opinia
@K 29.05.2019 06:50

Zacznijmy od tego że (usunięte przez administratora)nikomu nie obiecywał podwyżki w maju tylko nakreślił iż jest taka możliwość. Sam osobiście mi to zakomunikował przy przedłużaniu umowy.

Pomocna?
Tak1Nie3
Obserwator
 Opinia
@Anna 28.05.2019 21:02

Wymagasz a od siebie nic nie dajesz, ciągle gorzkie żale....masakra z tobą.....brak słów....

Pomocna?
TakNie1
Obserwator
 Opinia
@Ktos 28.05.2019 22:31

Anka nie błaźnij się wszyscy wiedzą jaką masz tu opinię i w innych zakładach również.....

Pomocna?
TakNie
Bobo
 Opinia
@Ktos 28.05.2019 15:24

Jednym słowem Burdel...Masakra

Pomocna?
TakNie3
Izaura
 Opinia

Ogólnie to firma jest do bani premii zero A wymagań coraz więcej..ciągle o coś pretensje.. Jeszcze praca brudna smierdzaca...szkoda gadać.

Pomocna?
TakNie1
Haha
 Opinia

Tak jest tam cudownie że dziś mistrz produkcji złożył wypowiedzenie ale (usunięte przez administratora)jeszcze go urabia by został jak dowództwo zaczęło uciekać no to chyba nie za ciekawie tam hahahaha .

Pomocna?
Tak5Nie
zorientowany
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Haha 18.04.2019 19:03

Mistrz produkcji złożył wypowiedzenie bo chcieli się go pozbyć.... wyprzedził ich. (usunięte przez administratora) Szacun dla tego i tego.

Pomocna?
Tak1Nie3
Nick
 Opinia
@zorientowany 18.04.2019 19:24

Po co sie pozbywac sami odejda

Pomocna?
Tak9Nie
Ja
 Opinia
@zorientowany 18.04.2019 19:24

Szacun za przyjmowanie po znajomosci jak pan z BHP co jątrzy a jak wprowadza firmy zewnetrzne to bez butów nawet o noskach nie pomyslal ale to jest pan manager to on moze. Brawo dla tego i tego

Pomocna?
Tak4Nie
Obserwator
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ja 24.04.2019 17:07

I właśnie dlatego odchodzą ludzie którzy nie akceptują takich zachowań. A jak sprawdzają pracowników alkomatem gdy obok stoi pijany koreański mentor?

Pomocna?
Tak7Nie
Pracownik
 Opinia
@Obserwator 25.04.2019 06:42

To są koledzy z segepo pracowali razem ale sie nie znali bo firma miala 120 osob, a relacja pan od bhp i kier. prod to jak prezes i pan w strozowce. Mieszkali tez na przeciw siebie ale o tym noe wiedzieli

Pomocna?
Tak4Nie
Obserwator
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownik 25.04.2019 12:07

Czyli jeden gra w nie widziałem a drugi w nie słyszałem. I od wypłaty do wypłaty. Czarne okulary i wozimy po hali a jak trzeba kogoś poświęcić to nie ma sprawy.

Pomocna?
Tak6Nie
Młody
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Haha 18.04.2019 19:03

Złożył bo z tego co wiem nie mógł na to patrzyć. Znam go jeszcze z Pentaira ma zasady. Więc jak wedle niego to lipa to jest tak naprawdę.

Pomocna?
Tak5Nie
Pracownik
 Opinia
@Młody 25.04.2019 15:20

Tak nie może patrzeć jak swoje zaprzyjźnione firmy wprowadza na hale bez butów bo widzi swoje kardynalne błędy. Ma zasady tylko wobec innych od innych wymaga mówiąc "ja tu stanowie prawo" więc jaki to przyklad bhp. Tak nie mógł na to "patrzyć" a co a pacze ? I co złożył? Rączki w paciorek ?

Pomocna?
TakNie3
Młody
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownik 25.04.2019 18:14

A ja nie o nim pisałem.

Pomocna?
Tak1Nie
Misiek
 Opinia
@Pracownik 25.04.2019 18:14

Młody miał na myśli mistrza produkcji, który odszedł, a nie BHPowca. BHPowiec to najbardziej irytujący pracownik w tej firmie. Głowę nosi wysoko jakby nie wiadomo kim był, czepia się o wszystko, a sam przepisów nie do końca przestrzega.

Pomocna?
Tak1Nie1
Kasia Cichopek
 Opinia
@Młody 26.04.2019 06:14

Aaa Oki tak pan z bhp zajmuje się wszystkim poza bhp bo na tym się nie zna a dowalac się o pierdoly jest łatwo. Ogólnie zajmuje się wszystkim zdala od bhp. Więc nie nie ma czasu taki makaron na uszy nawija ale już wszyszczy widzą dla czego bo na przykład kartony układa żenada.

Pomocna?
Tak1Nie
Ehhh
 Opinia
@Kasia Cichopek 13.05.2019 18:25

Usuwają posty i to te co opisują prawdę pod biurkiem nie ma miejsca bo siedzi tam ten "Pan" siedzi po godzinach i w soboty nic nie robiąc bieze 10000 na łapę dymajcie na niego

Pomocna?
Tak2Nie
Pleban
 Opinia
@Ehhh 19.05.2019 11:03

Ja tu stanowi prawo!!!

Pomocna?
TakNie
Pan od bhp
 Opinia

Ci co posmakowali szybko z pracy zrezygnowali

Pomocna?
Tak2Nie
Nepotyzm
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pan od bhp 20.05.2019 05:23

Tak się kończy przyjmowanie po znajomości, ludzi nie przyjmuje się po rekrutacji a bo pracowaliśmy razem a potem du.. zbita bo brak kompetencji i fundamentalnych umiejętności i pan chodzi sobie po placu i się śmieje z innych bo kasę robi a wy te marne złote podwyżki.

Pomocna?
Tak1Nie
Mnie tu dobrze
 Opinia
@Nepotyzm 20.05.2019 18:17

Ciekawy jestem kto te wszystkie bzdury wypisuje.... Codziennie mamy wgląd w realizację planu, mamy ją na poziomie 85-90% a pracujemy drugi miesiąc, z BHP nigdy nie miałem problemu, wszystko działa. Nie zauważyłem, żeby wewnątrz naszej firmy były jakiekolwiek kłótnie... Kasa jedna z lepszych na strefie... to jest prawda ! Czy komuś zależy, żeby nas skłócić ? A może to ktoś z zaprzyjaźnionej za ścianą spółki baterii ? Nic nie robią już od ponad roku, kasę biorą za nic i mają czas na mącenie z zazdrości..... żenada i wstyd. Żeby Polak Polakowi..... ale to takie polskie. Współczuję temu głupcowi.

Pomocna?
TakNie
A nam nie
 Opinia
@Mnie tu dobrze 20.05.2019 19:52

A nam nie i wcale się nke dziwimy, że ludzie odchodza i tez mamy to w planach kasa slaba. Tak z bhp nie ma problemu jak nawet kierownik produkcji w trampkach czasem chodzi i jest ok

Pomocna?
TakNie
Pomiędzy
 Opinia
@Mnie tu dobrze 20.05.2019 19:52

Wiesz wy już dawno skłóceceni jesteście ślepcu wyzywacie ich od grzyba na drzewie a to faktycznie ich wina że projekty im sie przesuneły to wy to zrobiliście tak żenada i wstyd ślepcu

Pomocna?
TakNie
Anna
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@A nam nie 21.05.2019 13:08

A nam się podoba!!!tylko biadolicie za pracę się weźcie bo chyba jeszcze ciężko nie pracowaliście to nie macie porównania a jak komuś się nie podoba droga wolna ! Bo takie bzdury piszecie że aż wstyd naprawdę wszystkich ocenianie tylko nie siebie żenada.

Pomocna?
Tak2Nie
Zainteresowany magazyn.
 Opinia

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy sa przyjęcia na magazyn bo z tego co słyszałem zaklad idzie na trzy zmiany a magazynierow tylko dwóch. Zastanawiam sie czy jest sens składać podanie. A jesli tak to czy do kadr czy bezpośrednio do kierownika magazynu.

Pomocna?
TakNie
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Firma w Dzierżoniowie proponuję 2500 brutto i dużo nadgodzin. Ponadto nie proponują żadnych benefitow ,tylko ubezpieczenie zdrowotne.Szukajac pracowników marnują swój czas ,ale ważniejsze , że także czas ludzi bo przecież można w ogłoszeniu napisać jaka stawka i warunki !

Pomocna?
Tak9Nie
Nicki Nick
 Opinia
@Pracownik 13.02.2019 20:34

Z tego co wiem to proponują 2500 na 3 miesiące a potem 2700. Słyszałem też, że jak ktoś ma doświadczenie to może dostać 2800-2900 po 3 miesiącach.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ciekawy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nicki Nick 14.02.2019 13:18

A gdzie tak słyszałeś ,bo to ciekawe jak firma dopiero zbiera łudzi na nową produkcję i sami nie wiedzą co i jak to będzie ?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
P1
 Opinia
@Nicki Nick 14.02.2019 13:18

To słabo jest na start. U nas na produkcji jest 3500 brutto na start i nie ma chetnych. Więc z tym co proponuje LS EV życzę powodzenia

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Misiek
 Opinia
@P1 08.03.2019 09:20

A co to za firma tyle oferuje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
P1
 Opinia
@Misiek 08.03.2019 18:50

W okolicach Kobierzyc każda firma.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Misiek
 Opinia
@P1 11.03.2019 14:46

Dzięki za info.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
J...
 Opinia
@P1 11.03.2019 14:46

Oprócz THG żadna firma na Kobierzycach tyle nie daje przestań ściemniać. Nawet Purina ze swoim 12h nie oferuje tyle tylko max 2,800 na pracownik produkcji. LG chem to samo a do THG przyjmują na miesiąc i zwalniają. Z księżyca się chyba urwałeś xD

Pomocna?
TakNie
P1
 Opinia
@J... 17.04.2019 06:28

I po co piszesz o zaśmiecaniu. Jak sam żadnej wiedzy nie Masz! RTP = 5000 brutto start Leoni = 3500 brutto start Lidl = 3200 brutto start

Pomocna?
Tak6Nie
anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak11Nie6
Gość
 Opinia

Sugeruję wrócić do przedszkola i przejść jeszcze raz przez wszystkie etapy kształcenia języka polskiego, bo nawet dzieci z podstawówki ładniej sklejają zdania.

Pomocna?
Tak5Nie9
Nicky Nick
 Opinia

Zaczyna się coś dziać :D Ponoć od maja mają być podwyżki.... Pożyjemy zobaczymy. Jeżeli tak się stanie to wreszcie będą konkurencyjni na strefie. Jeżeli to ściema to bye bye....

Pomocna?
Tak1Nie1
Pracownik1
 Opinia
@Nicky Nick 14.04.2019 14:18

podwyżki to ty zobaczysz jak świnia niebo. rzuca jakis ochlap na odczepne jeszcze nigdy nie widzialem takiej rotacji jak tutaj ledwo ktos przyjdzie juz odchodzi ale jak warunki sa jakie sa to co sie dziwic

Pomocna?
Tak4Nie1
Nicky Nick
 Opinia
@Pracownik1 14.04.2019 14:56

Kasa w granicach 3000 brutto bez nadgodzin byłaby ok....

Pomocna?
TakNie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia

slabo placa i teraz duzo osob odchodzi bo praca na 3 zmiany obok nowy zaklad tez sie otwiera i placi lepiej

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zainteresowany
 Opinia
@Pracownik 01.04.2019 17:37

Obok? Jak się nazywa?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
P1
 Opinia
@Pracownik 01.04.2019 17:37

A co wy tam macie za maszyny extrudery?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nie Bengt!
 Opinia
@Pracownik 01.04.2019 17:37

Tego obok zakładu też nie polecam tam jest Szwed który wdziera ryja na ludzi traktuje jak śmieci tak do pogadania jest ok ale w pracy to nic dobrego nie polecam z Bengdem podejmować współpracy za żadne skarby nie!!! Ale Polacy są Oki .

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Co się dzieje ze tyle osob rezygnuje w tym waszym zakladzie? to prawda ze nie jest tak kolorowo?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
NickiNiki
 Opinia
@Pracownik 04.04.2019 19:15

Rezygnują osoby, które po dwóch miesiącach spędzonych na nauce nagle zdały sobie sprawę, że będzie trzeba jednak pracować. Ja biegam między liniami i mi się podoba. Poza tym przyjmowali chyba każdego kto przyszedł....

Pomocna?
Tak1Nie5

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik1
 Opinia
@NickiNiki 05.04.2019 06:26

Rezygnuja osoby które mają olej w głowie i wiedzą że wszedzie obok za podobną prace płaci się lepiej

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
NickiNiki
 Opinia
@Pracownik1 05.04.2019 18:54

No to powodzenia obok....

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zadowolony z LS
 Opinia

Nie rozumiem dlaczego taka fala złych komentarzy została przelana na tej stronie. Moim zdaniem jest to zgryzota osób którym nie udało się podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Jest to dopiero start firmy wszystkie maszyny są dopiero instalowane jest duże wsparcie i szkolenia. Widać że każdy jest zaangażowany w rozwój firmy. Panie w biurze są naprawdę miłe i służą pomocą w każdej chwili. To że ktoś ktoś zrobi sobie kawę albo zje jakieś ciasto to chyba nie zbrodnia? Świadczy to tylko że jest luźna i miła atmosfera. Niestety jak to bywa w życiu niektóre osoby lubią siać ferment i widzieć wszystko w czarnych barwach. Ja naprawdę pracę w LS polecam i zachęcam do aplikowania. Firma ma potencjał, można się rozwijać widać że dziewczyny się starają bo zaczynają pojawiać się benefity. Większość komentarzy tutaj to zazdrość i brak szacunku do innych osób, które pewnie mają dużo obowiązków i to wywołuje u co niektórych przelewanie żółci i zazdrość, że ktoś robi coś dla ludzi. Jeśli uważasz, że tutaj jest źle to nikt nie trzyma cie na siłę możesz poszukać innej pracy - powodzenia. Z mojej strony mogę powiedzieć że LS spełnia w pełni moje oczekiwania i jest tutaj szansa na rozwój, osoby które tutaj pracują są kompetentne i mają bardzo dużą wiedzę na temat prowadzenia swoich działów oraz wizję na rozwój całej firmy. Jeśli chodzi o Panie pracujące w biurze tą są one dla każdej osoby bardzo miłe i zawsze służą pomocą, odpowiadają również cześć oraz można z nimi swobodnie porozmawiać nie tylko na tematy związane z pracą. Pan który rekrutował widocznie dla wielu osób okazał się zbyt wymagający ale to również bardzo miła osoba która jest w pełni kompetentna i zaangażowana w swoje obowiązki. W obecnej chwili to chyba najlepsza firma na strefie dzierżoniowskiej i jeśli dalej będzie trzymała taki standard to spokojnie może konkurować jeśli chodzi o jakość i dbałość o pracowników z najlepszymi firmami w kraju. Polecam i zachęcam bo naprawdę widać że koreańskie firmy mają duży do powiedzenia na rynku pracy w naszym kraju.

Pomocna?
Tak21Nie6
Tytus
 Opinia
@Zadowolony z LS 03.02.2019 18:27

Tekst sponsorowany przez pracodawcę.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tytus
 Opinia
@Zadowolony z LS 03.02.2019 18:27

Nie rozumiem dlaczego usuwacie świeże posty jeżeli nie naruszają regulaminu. Czy wasza intencja jest żeby tylko pracodawca pisał jaką to idealna firma. A opinie innych są nie ważne.

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nata
 Opinia
@Tytus 08.03.2019 14:31

Niestety tak, monolog jak jest fajnie. I niestety firma przyjmuje masę osob z upadłych koreańskich firm bez rekrutacji albo po znajomości o niskiej jakości pracy o wiedzy mimo wieku nie mówiąc. Te osoby przeżyją tylko tu. W odpowiedzi dla czego tu pracuje-ktoś już tutaj wspomniał że to jedynie przystanek A czemu tu jestem bo dostarczane były piękne wizje a jest jak...

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
J...
 Opinia
@Zadowolony z LS 03.02.2019 18:27

Oj no piszą to osoby które nagle stwierdziły że jednak coś będą musiały robić heh. Praca jest ok, płaca też nie jest jakoś tragicznie jak na strefę Dzierżoniów bo w sumie wszędzie dają podobne stawki a w poniektórych nawet mniej płacą. Zresztą ci co pracowali w innych zakładach na DDZ to wiedza a ci co nie wiedza to widocznie muszą się na własne oczy przekonać :-P

Pomocna?
TakNie3
Wiki
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam byłam na rozmowie powiedzieli ze się odezwą mija drugi tydzień jak myślicie powinni poinformować chociaż że nie przyjmą a nie człowiek czeka ogólnie na rekrutacji było ok pani od kontroli sympatyczna ale brak jakiej kolwiek informacji zwrotnej

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tytus
 Opinia
@Wiki 13.02.2019 14:17

Powinni poinformować ale wiem że tego nie robią.

Pomocna?
Tak3Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Poinformowany
 Opinia

A po co wam to u was jest tylko start up. Linie beda transferowane do Lapp, gluptaski.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Riposta
 Opinia
@Poinformowany 02.02.2019 11:31

Nie siejmy fermentu jeszcze nic przesądzonego. Problemy ze startem to nic takiego. Wierzmy, że fabryka przetrwa.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tytus
 Opinia
@Poinformowany 02.02.2019 11:31

Laap to Niemcy a LS Cable to Korea Skąd więc idea transferu? Firmy chyba nie mają że sobą nic wspólnego.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zniesmaczona
 Opinia

Witam, Osobiscie mam trochę inna opinie o tym co dzieje sie w biurze. Pracuje tutaj od kilkunatstu dni ale slyszalam o jakiejś starszej pani ktora podobno zabiera obiady ktore zostana po osobach instalujacych linie kabli i chowa je do torby. Po takich zachowaniach widac ze chyba tak wspaniale w tych kablach nie jest skoro takie rzeczy sie wyprawia. Straszne

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Trzeba bylo
 Opinia
@Zniesmaczona 25.01.2019 17:22

Trzeba bylo na jakies studim isc i magistra zrobic to tez byc bys szefowa byla i prace w biurze miec

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nieprzyjety
 Opinia

Kilka dni temu bylem na rozmowie bo kolega mi polecil mi ta prace. Jakis gosc w okularach mnie przesluchiwal. W zasadzie ciesze sie ze mnie odwalil bo potem powiedzila mi o tej pani. To jakies nie rowne traktowanie pracownikow pani daje jakims wybranym osobom innym nie. Jak jest taka niesprawiedliwosc ciesze sie ze mnie odrzucil widac nie miejsce dla poczciwych ziomkow tylko dla ukladow. Na hali glosno ponoc o tym ale mnie to juz nie dotyczy reszcie wspolczoje uczestnictwa

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
OK
 Opinia
@Zniesmaczona 25.01.2019 17:22

A ja ja lubie to szefowa kadr jest ok walczt o swoje dziewczyny i tyle..... Jeszcze tu nie pracuje ale będę.,,,,, To ze im daje obiady to chyba dobrze!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@OK 25.01.2019 19:51

Szefem kadr jest Michał bo rekrutacje prowadzi, nie mylcie osób.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Pracownik 29.01.2019 17:54

Na rozmowie było też bardzo dużo o świadczeniach poza wypłatom, na razie firma nic nie wprowadziła ale co jakiś czas jest zupa jako posiłek regeneracyjny w zwiazku z niskä temperaturą wiec firma mimo to się stara.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nowa
 Opinia
@Pracownik 29.01.2019 17:54

Michał jest w jednej firmie a ta pani w drugiej mimo że Michał rekrutuje a te panie nie, rekrutują sami panowie ponieważ panie mają inne obowiązki

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sprawiedliwa
 Opinia
@Nieprzyjety 25.01.2019 19:05

To grupa trzymająca władzę w ls! Zamknięty układ. Tylko znajome tej pani się liczą. Reszcie współczuję!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Radek
 Opinia
@Sprawiedliwa 29.01.2019 20:52

I ukrocila sie niesprawiedliwosc, dzis zostaly dwie porcje sushi wiec pani starsza juz nie rozdawala tylko wziela dla siebie i po temacie. I zeby nikt nie myslal ze to tak wiele porcja 20 zl x2 i 20 dni to jedyne 800zl do pensji. Czy to tak wiele ?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bankier
 Opinia
@Radek 30.01.2019 17:14

Skoro tak dobrze liczysz to dlaczego pracujesz w ls?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Radek
 Opinia
@Bankier 30.01.2019 17:48

Bo mam liczydło!?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Radek
 Opinia
@Radek 30.01.2019 18:03

Pani starsza to jakies jednostki specjalne dzis przemyt obiadu byl w prawie pelnej konspiracji. Cala akcja zorganizowana lepiej niz przemyt spirytusu na Bialoruskiej granicy, brawo!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Justa
 Opinia
@Radek 31.01.2019 17:03

"Drobne niesprawiedliwosci zdarzaja sie w kazdej firmie" rzekła jedna pani i trzeba to zaakceptowac bo tak rzekła

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Justa
 Opinia
@Justa 01.02.2019 09:43

Babcia Gienia ma zawsze torbe pod biurkiem przyszykowana na fanty. Kolo 13 jest kontrabanda uszyta cienkimi nicmi. Pozniej babcia zawija rolki na chate

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
W obronie
 Opinia
@Justa 08.02.2019 10:15

Nie nie wolno tak mowic ona nie bierze dla siebie tylko segreguje. Glony daje rybkom, ryz ptakom, warzywa glodnym veganom, rybe kotom a imbir i wasabi okolicznym zulom jak ich popali to trzy dni nie tkna! To jest dzialanosc spoleczna

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Justa
 Opinia
@W obronie 19.02.2019 19:02

Babcia Gienia to hit jest podtrzymuje kontrabande rolek, wydziela ciaska firmowe dla wybranych, za granica na miotle latała a teraz jape drze na panie sprzatajace choc nie jest ich przelozona. Od zera do managera od zamawiania wody...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia

Kasa mała, ale som plusy, można udawać że cos sie robi, jest gdzie się schować i mozna isc na papieroska kiedy ma sie ochote. Nawet jak sie przyjdzie wczorajszym to nikt nic nie mowi. Jak narazie praca na jednej zmiance jak sie to zmieni to i prace sie zmieni.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nicki Nick
 Opinia
@Pracownik 17.02.2019 15:26

No jak som takie plusy, to jestem ciekowy, czy pryndzej ty zmienisz prace czy oni zmieniom ciebie.... podobno juz kilku takich kopa dostalo od szefa......

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik1
 Opinia
@Pracownik 17.02.2019 15:26

cos mieszaja i wprowadzaja zmiany ale jeszcze mozna sie poobijac jest duzo skrytek, załoga fajna tylko ciapa dokoła i można buty ubrudzic ale ekpia spoko sa ludziki fajne no i zarobki najlepsze po z 3 tysia mozna wycisnac, wiadomo som plusy som minusy na sile nikt nie trzyma ale jak placa to mozna siedziec. no i duzo fajnych dziewczyenk szczegulnie te w biórze daja rade ale u nas na chali tez jest kilka fajnych. oczko jest na kim zawiesic a i jest tez z kim isc na wodeczke na wekendy. |Puty jest luz puty ja tem jestem. Powtorze co mowil mi moj pradziad, zarobić trzeba ale narobić sie nie można.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiki
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ja sądzę że narazie przebieraja w ludziach nie dają szansy tym co naprawdę chcą na rozmowie było zadzwonimy a po 3 tygodniach SMS przykro nam nie przeszła pani rekrutacji niewiem na co patrzą ale wiem że nigdy już nie złożę tam podania pozdrawiam wytrwałych i oczekujących na kontakt

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Majster
 Opinia

Dla normalnych ludzi to firma dobra na chwilę. Przystanek przed czymś normalnym. Dziewczyny ładne chociaż na produkcji, więc ok.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Radek
 Opinia
@Majster 30.01.2019 17:53

No tak w biurze nie ma na kim oka zawiesic a uwazaja sie za Bog wie jakie madre i piekne.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Op
 Opinia
@Radek 30.01.2019 17:57

Nawet ludzia z prod część nie powiedzą takie ważne

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mariusz
 Opinia
@Op 30.01.2019 18:18

Najbardziej wyniosła to ten pudel taki.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
niewiedzaca
 Opinia
@Mariusz 31.01.2019 11:57

ktory pudel?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hodowca
 Opinia
@niewiedzaca 31.01.2019 15:08

Szorstkowłosy

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Misiek
 Opinia
@Op 30.01.2019 18:18

Nie wszystkie. Niektóre mówią, np. ta nowa blondyna w biurze mówi cześć i się uśmiecha.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zniesmaczona komentarzami
 Opinia
@Op 30.01.2019 18:18

A może mężczyzna zamiast czekać aż Pani z biura"część " powie, jako pierwszy się przywita? Kulturalny mężczyzna pierwszy kłania się kobiecie a nie czeka na pokłony...

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wisnia
 Opinia
@Zniesmaczona komentarzami 03.02.2019 10:05

Ale to nie jest kobieta tylko baranica

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Blanka
 Opinia
@Wisnia 09.02.2019 16:39

To powiedz jej to w twarz, pewnie się boisz bo jesteś życiową kaleką. Jeszcze nie spotkałam się z takim brakiem szacunku do innych osób przeglądając ten portal.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Blanka
 Opinia
@Wisnia 09.02.2019 16:39

To powiedz jej to w twarz, pewnie się boisz bo jesteś życiową kaleką. Jeszcze nie spotkałam się z takim brakiem szacunku do innych osób przeglądając ten portal.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Andrzej
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Mariusz 31.01.2019 11:57

O tak... masakra jaka wyniosła wieśniara i odzywa się jak jakiś ogr...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wisnia
 Opinia

Ogolnie ok chociaz bhp troche do poprawmy. Od dzis jest pan ktory ma sie tym zajmowac wiec powinno sie poprawic. Planowanie troche zawodzi bo nowi pracwonicy (w tym ja) wciaz czekaja na buty a mozna je bylo zamowic wczesniej. Najgorsze ze panie z biura ktore juz dlugo chyba pracuja wchodza na hale bez butow. Wiec jaki to przyklad a dwa to chyba te podwojbe standardy ze jedni musza drudzy nie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Magazynier
 Opinia
@Wisnia 01.02.2019 15:53

Firma ma juz dwoch bhpowcow a jak bylo tak jest

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pppp
 Opinia
@Magazynier 19.02.2019 09:31

Jesteś na magazynie ? Jest pełna obsada ? Jak tam z pracą i zarobkami ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia

A jak praca magazyn ? Może jakaś stawka orientacyjnie ?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Ja 06.02.2019 13:29

Na chwile obecna jest to okolo 2700 brutto max 2900 moze

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia
@Pracownik 08.02.2019 17:53

A jest pelna obsada ? Potrzebują może lidera koordynatora na magazyn albo magazyniera ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mariusz K.
 Opinia

WItam, Wszedłem na forum bo słyszałem, że będą targi pracy w Dzierzoniowie z ta firmą. Z tego co czytam to pracownikom przeszkadza tylko to, że ciastek i zupek nie dostają..... Gdzie mam przesłać CV ? Niektórym się w (usunięte przez administratora) przewraca. Chcę pracować. Nie chcę ciasteczek, nie chcę zupek. Zamelduję się na targach i mam nadzieję, że się dogadamy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zygmunt
 Opinia
@Mariusz K. 27.01.2019 18:44

Jedz ciastka to będziesz wielki

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Andrzej D.
 Opinia
@Mariusz K. 27.01.2019 18:44

Skontaktuj się z Michałem Wisniewskim przez Facebooka, zajmuje się rekrutacją do LS Cable & System w Dzierżoniowie. Wyślij CV i napisz o oczekiwaniach.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mariusz
 Opinia
@Andrzej D. 27.01.2019 21:51

Rozmumiem ze Pan Michł to kierownik dzialu HR?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
McDalena
 Opinia
@Mariusz 28.01.2019 08:50

Pan Michał to kierownik produkcji :) Na giełdę zapraszamy w czwartek 31 stycznia, o godzinie 10.00 w MCK OHP ul. Świdnicka 38, Dzierżoniów, pokój 206. Proszę wziąć ze sobą CV :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marzena
 Opinia
@McDalena 28.01.2019 21:12

Średnio na tej giełdzie ogólnie, do tego dowiedziałam sie, że firma preferuje panów, czy to nie jest dyskryminacja? Po informacjach na korytarzu darowałam sobie pokoj 206 i ta "firme" czekam teraz na odpowiedź zza płota stawki lepsze i z tego co słyszałam takich cudow nie wyrabiaja.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marzena
 Opinia
@Marzena 31.01.2019 20:01

A pani co byla na gieldzie to podobno mila jest tylko tam w biurze krzyczy podobno nawet na nie swoich pracowników dziwne.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
McDalena
 Opinia
@Marzena 31.01.2019 20:01

Żadna dyskryminacja. Dziś rekrutowaliśmy na stanowisko operatora produkcji, gdzie trzeba będzie dźwigać/przesuwać szpule o wadze 50-60 kg, zatem poszukujemy mężczyzn do tej pracy. Kobiety są mile widziane w dziale kontroli jakości. Gdy będzie zapotrzebowanie to pojawi się oferta pracy i wówczas śmiało można składać CV.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Odrzucona
 Opinia
@McDalena 31.01.2019 20:58

A może ja właśnie lubię przerzucać belki!!!!!!? Pytał mnie ktoś co lubię? Ten w okularach na rozmowie był niezbyt mądry wstyd Zresztą brudno tam i pełno błota jak świnie pracują.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
McDalena
 Opinia
@Odrzucona 31.01.2019 22:42

Można było po prezentacji zostać na rozmowach, nikt nikomu nie bronił. I wówczas byśmy się dowiedzieli co Pani lubi. Jedna z Pań została i porozmawiała z nami. Błoto jest na zewnątrz to fakt, bo zakład jest w budowie. Jest to nieuniknione. Teraz jest błoto, po to, aby niedługo było pięknie :) Myślę, że określenie świnie to znaczna przesada, nikt z nas się tak nie czuje ;) A i żaden z naszych kierowników nie miał okularów.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Po rekrutacji
 Opinia
@McDalena 01.02.2019 06:44

A ja też miałam rozmowę z dziwnym gościem w okularach właśnie

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Justyna
 Opinia
@McDalena 01.02.2019 06:44

McDonald juz teraz jest pieknie aż mi pisia mieknnie, puzniej bedzie cudnie bo (usunięte przez administratora) przy tej stawce schudnie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
McDalena
 Opinia
@Po rekrutacji 01.02.2019 07:06

Bo takowy jest dlatego mogła z nim Pani rozmawiać. Jednakże na wczorajszej giełdzie akurat go nie było.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
McDalena
 Opinia
@Justyna 01.02.2019 07:57

Cóż... styl pani wypowiedzi to na szczęście nie mój styl. Dlatego nie odniosę się do tej "poezji" bardzo niskich lotów. Powodzenia w pracy lub w jej poszukiwaniu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wisnia
 Opinia
@McDalena 01.02.2019 17:39

Wie pani wole poezje niskich lotow noz dramatokomedie ktora odstawiacie

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obiektywna
 Opinia
@McDalena 01.02.2019 17:34

I całe szczęście.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nata
 Opinia
@Obiektywna 01.02.2019 19:33

Przyszlam na rozmowe weszlam do biura a pani z kadr w okularach z wrzaskiem wyrzucila mnie za drzwi. Stalam na korytarzu chyba godzine, w tej firmie panie z komuny sie nie wybudzily. Nie polecam.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Damian
 Opinia
@Nata 02.02.2019 06:07

To nic jak trafisz na goscia w okularach to dopiero bedzie. Bylem na rozmowie a typ chcial nie wiem czemu dowod osobisty. Rozmozmowa w jakims kontenerze i dziwne pytania firma parodia

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zadowolony z pracy
 Opinia

Pracuje w fabryce w Dzierżoniowie od kilku tygodni. Bardzo fajna atmosfera w pracy, wszyscy się starają. Fajnych ludzi rekrutują. Trochę bałagan bo fabryka jeszcze nie wystartowała, ale zapowiada się fajnie :D Moje sugestie dla LS Cable & System Poland Sp. z o.o. w Organizacji: Tak trzymać ! Lubię atmosferę w LS Cable & System Poland Sp. z o.o. w Organizacji za: Ludzie

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bardzo zadowolony
 Opinia
@Zadowolony z pracy 09.01.2019 20:11

Potwierdzam atmosfera w biurze tez jest super!!! Polecam

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jackson
 Opinia
@Bardzo zadowolony 25.01.2019 15:01

W którym biurze? Tam sami karierowicze!!!!!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mariusz K.
 Opinia
@Jackson 25.01.2019 15:03

Kto tam jest karierowiczem ?

Pomocna?
Tak1Nie
Madonna
 Opinia
@Mariusz K. 27.01.2019 18:49

Mariusz K. jest.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prawdziwy facet
 Opinia
@Zadowolony z pracy 09.01.2019 20:11

Kochanie, kto Ci to kazał napisać? W co Ty wierzysz? Bierzesz coś czy to tak od urodzenia? Nie spinaj się, po prostu się wyluzuj i to przemyśl. Firma super inaczej. Polecam!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stazystka
 Opinia

Hejo Pracuje w biurze od kilki dni ogolnie jest fajnie nauczylam sie obslugiwac kopiarke i paszczarke do papieru mam fajna pania meneger podaje jej kawe lub cherbate a ona zawsze od dzwiecza sie usmiechem jest super atmosfera polecam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Blak Jak
 Opinia
@Stazystka 26.01.2019 14:12

A mi sie podoba ta nowa

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Misiek
 Opinia
@Blak Jak 26.01.2019 14:25

Która nowa?